Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-27, 13:12   #2131
201607111632
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polecacie coś z natury sieberici, bqbuszki agafi i reszty szerokopojetych rosyjskich kosmetyków?
Gorąco polecam maseczkę do włosów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-wzrostu.html lagodzi moją bardzo wrażliwą skórę głowy, szczególnie, gdy mam całą w strupach, fajnie nawilża i nabłyszcza włosy

Cytat:
Napisane przez miska23 Pokaż wiadomość
2 sezon The Affair jest mega! <3
Aż chyba muszę to zobaczyć
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 13:18   #2132
javeira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Bo to zabieg bardzo inwazyjny który niszczy włosy.

Javeira, może jesteś jedną z tych nielicznych osób u których trwała nie powoduje efektu suchego siana ale szczerze mówiąc uwierzę dopiero jak zobaczę i dotknę. Owszem widziałam włosy które po trwałej niby wyglądają dobrze ale jak dotknęłam to były sztywne jak u lalki.
Kiedyś owszem był to zabieg mega inwazyjny, dziś jest znacznie lepiej. N pewno suchym i zniszczonym włosom nie posłuży. Ja mam włosy pancerne i maja się świetnie. Ktoś jak pierwszy raz się dowiaduje , że robię trwałą to robi wielkie oczy ze zdziwienia, bo ani nie widać ani nie czuć xD. Zawsze u mojej fryzjerki każda babeczka sie dziwi ze robię ondulacje, a po wystylizowaniu wielkie zdziwienie. Szkoda, ze owiany sła sławą bo dla mnie to zbawienie. Niestety nie mam jak ci dać pomacać włosy przez internet xD ale mogę wrzucić fotkę włosów. Moim zdaniem wyglądają dobrze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_09543.jpg (91,9 KB, 463 załadowań)

Edytowane przez javeira
Czas edycji: 2015-11-27 o 14:00
javeira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 13:53   #2133
whip
psy-chopatka

Javeira, twoje włosy faktycznie wyglądają ładnie i zdrowo - macałabym , ale z tą ondulacją to tak jakby mówić że farbowanie z ciemnego blondu na platynę nie zniszczy włosów. Pewnie znajdzie się osoba która nie odczuje pogorszenia ich stanu ale większość niestety odczuje.
Dziwie się że Szusz się na to zdecydowała, jej włosy raczej nie wyglądają na pancerne.
Stary 2015-11-27, 14:04   #2134
apiaQ
Rozeznanie

Boogie i Krzysiek
https://www.instagram.com/p/-ltLhShm...y=boogiesilver

Nowości u RLM. Miała któraś? Bo wersję słoiczkową kocham
https://www.instagram.com/p/-lpIncM0...ipstickmonster

Lola i Jessica:
https://www.instagram.com/p/-lpQbkAe...en-by=vloglola

Kasia Ciasteczko i jej odrost paznokciowy
https://www.instagram.com/p/-lfujRtI...y=ciasteczko25
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:17   #2135
201607111017
Konto usunięte

]Jeżeli ktoś szuka trójki z Wibo w 3miescie, to melduje ze jest dostępna w Rossie w Manhattanie
I inne nowości z wibo tez
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:24   #2136
201610310857
Konto usunięte

czy dszusz ujawnila juz swoja fryzure z imprezy?
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:36   #2137
Koalka01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
czy dszusz ujawnila juz swoja fryzure z imprezy?

Szusz sie ukrywa, na insta I Facebook od wpisu z wizyta u fryzjera cisza. Filmy wrzuca nagrane sprzed wizyty, trzyma nas w napięciu albo loki naciąga, Hehehe,
Jestem ciekawa co jutro wrzuci, moze montuje wlasnie na szybko jakies starocie dawno nagrane.

Boogie: podziwiam, juz na zakupach.... Urodziłam 2 dzieci i tydzień po porodzie zakupy były ostatnia rzeczą o której myslalam, maz na szybko kupował to co potrzebne a ja 100% czasu dla dziecka.

Ciasteczko jest tak pozytywna ze moze miec pazurki na 10cm jak dla mnie i tak bedzie ok

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:37   #2138
xsun

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Boogie i Krzysiek
https://www.instagram.com/p/-ltLhShm...y=boogiesilver

Nowości u RLM. Miała któraś? Bo wersję słoiczkową kocham
https://www.instagram.com/p/-lpIncM0...ipstickmonster

Lola i Jessica:
https://www.instagram.com/p/-lpQbkAe...en-by=vloglola

Kasia Ciasteczko i jej odrost paznokciowy
https://www.instagram.com/p/-lfujRtI...y=ciasteczko25

Mam korektor z Catrice odcień nr 1. Niby wszystko ok, ładnie kryje, ale przeokropnie ciemnieje
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:40   #2139
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Mam korektor z Catrice odcień nr 1. Niby wszystko ok, ładnie kryje, ale przeokropnie ciemnieje
A mówisz o tej wersji co ma Ewa? Ja mam te słoiczki i 1 i 2 - sa dla mnie super.Nic nie ciemnieje.
Stary 2015-11-27, 14:58   #2140
xsun

Cytat:
A mówisz o tej wersji co ma Ewa? Ja mam te słoiczki i 1 i 2 - sa dla mnie super.Nic nie ciemnieje.

Tak mówię o tym co ma Ewa. Miałam i ten w słoiczki i był super, on nie ciemniał, a ten nowy to tragedia
Stary 2015-11-27, 14:59   #2141
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość

Tak mówię o tym co ma Ewa. Miałam i ten w słoiczki i był super, on nie ciemniał, a ten nowy to tragedia
Dzieki za info
Stary 2015-11-27, 15:04   #2142
xsun

Cytat:
Dzieki za info
Mimo tego ciemnienia uważam, że też jest fajny i ładnie kryje niedoskonałości
Stary 2015-11-27, 15:29   #2143
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
Szusz sie ukrywa, na insta I Facebook od wpisu z wizyta u fryzjera cisza. Filmy wrzuca nagrane sprzed wizyty, trzyma nas w napięciu albo loki naciąga, Hehehe,
Jestem ciekawa co jutro wrzuci, moze montuje wlasnie na szybko jakies starocie dawno nagrane.

dziwne jest to ukrywanie, w komentarzach pod zdjeciem czytam ze zawalila sie jakas kamienica w Lodzi i fanki pytaja czy z nia ok a ona milczy jak zakleta

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Panna Joanna autoportret
Stary 2015-11-27, 15:34   #2144
201607221504
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Panna Joanna autoportret
Boże nie da się tego oglądać . Brzmi jakby zaraz miała ogłosić jakąś złą wiadomość.
201607221504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:42   #2145
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Ona jest kolorowa po prostu. Jest fajna bo nie jest zwyczajna, to imponuje podstawówce/gimbazie. Jest zwariowana, wygląda na taką i pasuje im ta maniera w mowie. Ma pluszowego potworka na rozpoznanie. Nie jest jak większość dorosłych wyrafinowana, elegancka, sztywna i poukładana- przynajmniej po filmikach,zachowania które porównywać można do własnego mamy/taty. Nie przychodzą dla "konturowania" przychodzą dla niej, ksiązka to dodatek żeby zrobić przyjemność komuś kogo się lubi/podziwia
Dzięki za wyjaśnienie, chyba jednak już jestem na tym etapie, że nie rozumiem dzieciaków

Też lubię Kretkę i całą jej rodzinę, czasem mnie denerwuje jej nerwowy śmiech, ale to tylko drobnostka w całym odbiorze bardzo pozytywnym.

Co do The Affair jeszcze- nie mogę patrzeć na główną bohaterkę, taka jest podobna do Pennsatucky, nawet głos ma ten sam
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:57   #2146
Koalka01
Raczkowanie

Cytat:
dziwne jest to ukrywanie, w komentarzach pod zdjeciem czytam ze zawalila sie jakas kamienica w Lodzi i fanki pytaja czy z nia ok a ona milczy jak zakleta

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

[

Szusz zyc żyje bo filmy wrzuca tylko dziwne to milczenie, chociaz ona i tak zawsze zajeta kasowaniem a nie odpowiadaniem na komentarze.

Kretka jest bardzo pozytywna osoba, widać, ze sa super rodzinka, duzo poświęca tez czasu corce na rozne zajęcia, za to Nieesia mam wrażenie, ze zawsze wpycha swojemu do rak Iphona, jej syn ma prawie trzy lata i niedawno jeszcze nie umiał nazywać kolorów.... No ale kasa musi sie zgadzać, bo grunt ubrać sie modne

Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:03   #2147
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
Dzięki za wyjaśnienie, chyba jednak już jestem na tym etapie, że nie rozumiem dzieciaków

Też lubię Kretkę i całą jej rodzinę, czasem mnie denerwuje jej nerwowy śmiech, ale to tylko drobnostka w całym odbiorze bardzo pozytywnym.

Co do The Affair jeszcze- nie mogę patrzeć na główną bohaterkę, taka jest podobna do Pennsatucky, nawet głos ma ten sam
Byłam ostatnio w matrasie i jedna naprawdę mała dziewczynka usiłowała wymóc na mamie zakup ksiązki rlm. doskonale wiedziała kim jest rlm, co jest w tej upragnionej ksionie. mama powiedziała, że to pozycja dla nastolatek, a ona wciąż ma 10 lat. to mnie naprawdę mocno zdziwiło. niby wiem, że laski typu karola ze stylizacji mają młodszą widownię, ale sądziłam, że to raczej gimbaza i wczesne liceum, a nie dziesięciolatki, które jaraja się rlm tak jak kilka lat temu hanną montaną.

uwielbiam pennsatucky na początku mnie wkurzała, potem ją uwielbiałam
Stary 2015-11-27, 16:10   #2148
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajkoowa Pokaż wiadomość
Boże nie da się tego oglądać . Brzmi jakby zaraz miała ogłosić jakąś złą wiadomość.
Wszystkie te autoportrety tak brzmią....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:11   #2149
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Szusz zyc żyje bo filmy wrzuca tylko dziwne to milczenie, chociaz ona i tak zawsze zajeta kasowaniem a nie odpowiadaniem na komentarze.

Kretka jest bardzo pozytywna osoba, widać, ze sa super rodzinka, duzo poświęca tez czasu corce na rozne zajęcia, za to Nieesia mam wrażenie, ze zawsze wpycha swojemu do rak Iphona, jej syn ma prawie trzy lata i niedawno jeszcze nie umiał nazywać kolorów.... No ale kasa musi sie zgadzać, bo grunt ubrać sie modne

Nie przesadzaj, co Cie jej pieniadze obchodza? Przeciez wrzuca zdjecia, opowiada, ze zabiera Jamesa na jakies zajecia, spedzaja z nim weekendy na powietrzu, czytaja mu ksiazki. Zamontowalas im kamere w domu, ze tak wszystko wiesz, jaka to z niej okropna matka, materialistka i modnisia? Chyba strasznie rozgoryczona jestes.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-11-27 o 16:12
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:17   #2150
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

Co ma ostatnie zdanie do całej reszty posta?

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:44   #2151
201610310857
Konto usunięte

Ja tez bardzo lubie Kretke ) taka normalna babeczka.

Niesie odkliknelam na insta i na jutubie, bo reklamy firmy na litere P doprowadziły mnie do nerwicy.

Swija droga James wydaje sie byc irytujacy . No i jej filmiki nie wnosily nic.

Filmik Pannyjoanny? Lol. Nie czaje tych filmikow!
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:48   #2152
ajah
wańka wstańka

Cytat:

Panna Joanna autoportret
Co się z nią porobiło Ten smęciarski ton zupełnie do niej nie pasuje.
Stary 2015-11-27, 16:59   #2153
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, polecacie coś z natury sieberici, bqbuszki agafi i reszty szerokopojetych rosyjskich kosmetyków?

Balsam na brzozowym propolisie, serum babuszki agafi do 35 r (ale ma glupia pipete), glinki, scrub kawowy, tonik ecolab nawilzajacy to sa cuda. Ogolnie kosmetyki do wlosow maja genialne.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:59   #2154
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Ja tez bardzo lubie Kretke ) taka normalna babeczka.

Niesie odkliknelam na insta i na jutubie, bo reklamy firmy na litere P doprowadziły mnie do nerwicy.

Swija droga James wydaje sie byc irytujacy . No i jej filmiki nie wnosily nic.

Filmik Pannyjoanny? Lol. Nie czaje tych filmikow!
On jest turboirytujący !

Widziałam na instagramach, że miałaś okazję poznać osobiście Olfę. Jeżeli już o tym pisałaś to wybacz że proszę Cię o powtarzanie się, ale jakie wrażenie sprawiła na żywo ?
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:03   #2155
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Byłam ostatnio w matrasie i jedna naprawdę mała dziewczynka usiłowała wymóc na mamie zakup ksiązki rlm. doskonale wiedziała kim jest rlm, co jest w tej upragnionej ksionie. mama powiedziała, że to pozycja dla nastolatek, a ona wciąż ma 10 lat. to mnie naprawdę mocno zdziwiło. niby wiem, że laski typu karola ze stylizacji mają młodszą widownię, ale sądziłam, że to raczej gimbaza i wczesne liceum, a nie dziesięciolatki, które jaraja się rlm tak jak kilka lat temu hanną montaną.

uwielbiam pennsatucky na początku mnie wkurzała, potem ją uwielbiałam
Mądra mamusia, brawa dla niej A ja się głupia dziwiłam ośmiolatce, która chciała na gwiazdkę koszulkę z Banshee

Ja też ją uwielbiam, to chyba moja ulubiona postać z tego serialu, no ale jednak dość...specyficzna
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:11   #2156
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Balsam na brzozowym propolisie, serum babuszki agafi do 35 r (ale ma glupia pipete), glinki, scrub kawowy, tonik ecolab nawilzajacy to sa cuda. Ogolnie kosmetyki do wlosow maja genialne.
Co do tych balsamów, to trzeba patrzeć na kraj produkcji, bo ostatnio weszły do Polski wersje estońskie z zupełnie innym, gorszym składem...
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:13   #2157
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Ja lubię tą drożdzową maskę do włosów na jesienne/wiosenne przesilenia i wypadanie włosów sobie ją zakupuje. Całkiem niezle działa, choc nie spektakularnie poza tym wygląda i pachnie jak budyn waniliowy ^^

Cytat:

Panna Joanna autoportret
Szusz opcje: 1. spitoliła i po fryzurze z ślubu Łobuzów wie jaka będzie gównoburza i tony hejtu więc unika upubliczniania się w baranku; 2. impreza była na prawdę sroga i się przeciągneła na kilka dni odpoczynku od "pracy" a Szusza o tym wiedziała i nagrała sporo materiału prędzej.
Obstawiam opcje 1. Swoja droga trzeba napisać własną niechcianą opinie pod jej ostatnim filmem i zobaczyc jak szybko komentarz zniknie. Ktoś chętny na shadowbana?

Juz miałam nadzieję, że Autoportret Joanny nie będzie kolejnym marszem pogrzebowym... Niestety, co prawda tyczy się 5 lat YT a nie życia ale i tak klimat grobowy.
Cytat:

Ja dzieciaków nie rozumiem również, ale liznełam kilka technik manipulacji i reklamy. Wiec oceniam to pod tym kątem, bo typ 12-15 latki z konturem i takim jak ma RLM makeupem odrzucam z góry. Strategia RLM została przemyślana dobrze i ona wie w jaki target celuje, stad wspolpraca z tańszymi markami ogólnodostępnymi a nie np AB jak Katosu. RLM dostała zegarek DW? Paczkę od TF? Podejrzewam, że ma droższe kosmetyki bo w końcu jest wizażystką i musi czym więcej pracować niż Wibo i GoldenRose. Większość "dobrze" zarabiających vlogerek ma swój cel i kierunek.

Łyknełam 1 sezon The Affair i irytuje mnie górna warga Alison. No nie mogę jak są ujęcia z profilu a jest ich sporo. Mam wrażenie, że zapomnieli zrobić botoxu dolnej wargi albo jak koleżanka, że napchali Pennsatucky jame ustną zębami olbrzyma. Racja bardzo podobne są.

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-11-27 o 17:17
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:16   #2158
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Panna Joanna autoportret
Te filmy sa mega depresyjne.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bajkoowa Pokaż wiadomość
Muzyka iście pogrzebowa
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:21   #2159
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Mądra mamusia, brawa dla niej A ja się głupia dziwiłam ośmiolatce, która chciała na gwiazdkę koszulkę z Banshee

Ja też ją uwielbiam, to chyba moja ulubiona postać z tego serialu, no ale jednak dość...specyficzna
banshee to w ogóle ma fajnie, prowadzi youtubowe przedszkole.
Stary 2015-11-27, 17:22   #2160
201605301111
Konto usunięte

dziena dziewczęta ruszam na czarny piątek
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości