|
|
#571 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się co Ci wyjdzie koniecznie ![]() Cytat:
![]() Dobra, chwale się co zrobiłam ![]() Do czerwonego ma jeszcze powstać drugi, podobny, ale mniejszy. One będą do sypialni. To w chmurki to suchy termofor z ziaren pszenicy i lawendy, pokrowiec w chmurki (z drugiej strony polarowy) jest zdejmowany. Do kompletu żółtych ma powstać trzeci - nie wiem na ile to jest widoczne, ale one są jasnoszaro-żółte Te idą do Huberta.Biały ma "podwójne ścianki" - jest wywinięty a'la golf i dosyć niski, bardziej jak misa. Jest i dywan - robiłam go w sumie trzy razy, ale w reszcie jest w miare równy. Na zdjęciu wyszedł bardziej krzywy, ale to kwestia łózka ![]() Dalej krzywuśny organizer - wygląda jak fartuch Do tego mój ukochany zegar-słonik z Pepco i Koko na tle bajzlu remontowego, szkoda że było tak ciemno to średnio wyszła
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-11-27 o 14:44 |
|||
|
|
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
o łał nieźle poszalałaś
brawo
|
|
|
|
#573 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój nawet jak pokazuję mu rozstęp to widzę, że specjalnie ale pyta "A co to?""Gdzie?" "Ja nic nie widzę" i ciągle mi mówi, że ślicznie wyglądam ![]() extra! Cytat:
![]() ale czad nagroda! Cytat:
Uff, witam się i ja Byłam z Mamą na zakupach. Weszłyśmy do esotiqu i z okazji black friday mieli -40% na wszystko, więc się obkupiłam w gacie stanik do karmienia mieli jeden, ale brzydki wzięłam sobie też przedłużkę do tego za małego do karmienia, tak jak polecałyście i teraz jest idealny ![]() Zaparkowałam pod lidlem i okazało się, że..nie mogłam odpalić.. Akumulator siadł i wracałyśmy taksówką do domu przygoda, przygoda była piękna koszula w esotiqu, taka na guziczki więc byłaby piękna do karmienia, ale nie było rozmiaru a na stronie internetowej jej nie ma ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Właśnie weszłam na konto i MAM WYPŁATĘ Jutro tżta biorę do galerii na zakupy i po wanienkę I zamawiam laktator
|
|||
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po wizycie
![]() Jaśko wazy prawie 1700 dag! Przybrał drugie tyle w ciągu 5 tygodni Wszystko super, pięknie, ładnie, ale dalej siedzi tyłkiem na dole Gin się śmiał żeby prowadzic z nim poważne rozmowy nt. przekręcenia się, daje czas do 35tc po tym już mówi, że nie widział przypadku obrócenia. Dlatego plis o kciuki w tej intencji Taaaak bym strasznie nie chciała CC ![]() Wy czułyście ten moment przekręcenia jakoś? dziewczyny konkurs był na Onecie - kilka pytań zamkniętych i jedno otwarte ![]() Kinga to dokładnie ten model: ![]() hariett ale boskie rzeczy zrobiłaś! jestem pod wrażeniem ![]() u nas też na obiad dorsz z piekarnika, surówka z kapusty kiszonej i ziemniaczki
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hariett gratuluje talentu, organizer nie widzę, żeby był krzywy, Ty może widzisz bo robiłaś, jak się zawiesi powkładasz coś będzie pięknie |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett ja nie widzę zdjęć zobaczę później
![]() Mojakaren a to mały uparciuch trzymam kciuki żeby się przekręcil Super ze taki duży i że wszystko w porządku |
|
|
|
#577 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie mam chaos w domu, więc są tylko plany Cytat:
W tym roku zaopatrzyłam się w barwniki do lukru to będzie miała zabawę Cytat:
Cytat:
Ja to chwilami żałuje, że w tej ciąży nie mam na takie rzeczy czasu
|
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Melduje się po zakupach
jeszcze nie mogę Wam nic wkleić bo większość została w samochodzie ![]() Cytat:
jak coś mi nie smakuje to muszę być jakoś nieprzytomnie głodna żeby to zjeść , ale już wymyśliłam - wezmę sobie jakieś jabłka i kupie chleb taki pakowany (one mają długą date ważności bez otwarcia) plus jakieś pojedyncze dżemy/miody do tego i jakoś przeżyję Cytat:
a tak to mi się nie zdarzyło ale też rzadko trafiam na jakieś duże kolejki, jak jest 1-2 osoby przede mną to na ogół nie chce mi się wykłócać ![]() Cytat:
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli powiedział Ci, że nie widział po 35 tygodniu przekręcenia? Czyli mnie jednak na bank czeka cesarka, bo mi już 36 tydzień leci super, że z maluszkiem wszystko ok Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-27 o 15:09 Powód: . |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Karen gratuluję wizyty
i oczywiście kciuki żeby i Tobie maluszek się jeszcze odwrócił
|
|
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
Karen super że wszystko w porzadeczku. Już duży chłopczyk
Trzymam mocno kciuki żeby się ładnie odwrócił:-* Mi się wydaje że wiem w którym momencie się przekrecila bo raz jedyny czułam w brzuchu tak jakby mi ktoś flaki na druga stronę przerzucal i brzuch falowal strasznie.
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-27 o 15:16 |
|
|
|
#582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piękne Cytat:
Ja nie czułam kiedy się przekręcił mój maluszek
|
||
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren, ja za każdym razem (2 razy) czułam, kiedy się przekręcił
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i dziewczyny które chcą CHUSTOWAĆ - tu : http://littlefrog.pl/ jest -25% dziś po wpisaniu kodu "blackfriday"
|
#585 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powiedział mi wprost że go obrzydzam czy coś, ale mi już nawet nie chodzi o seks tylko o zwykłe czułości, o przytulenie itd - zero, zero, totalne zero. strasznie się z tym źle czuję bo ja przytulanka jestem ![]() no i jeszcze to że jak wchodzi na swoje strony o sporcie to zawsze musi se laski w bikini pooglądać, np. tą całą Kate Upton. co on myśli, że ja nie chciałabym mieć takiego ciała? chciałabym, ale jakbym je miała to bym z nim nie była ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
1 opakowanie 120szt rozmiar 2 1 opakowanie 96szt rozmiar 2 sensitive 1 opakowanie 69szt rozmiar 1 sensitive ale nie sugerujcie się tym, bo kupiłam jak brałam wózek żeby koszt wysyłki się rozłożył...pampersów nie można tutaj dostać ot tak, tylko właśnie przez www. i teraz zajrzałam i mają promocję na black friday, nie wiem czy nie zrobić zapasu pampków, muszę obliczenia zrobić czy wychodzi dużo taniej ![]() Cytat:
wyślij trochę ![]() Cytat:
super, ale dzielna i silna twoja dziewczynka! Cytat:
mam fazę na takie wypasione piekarniki a prawdopodobnie do przyszłego roku zostajemy zupełnie bez ![]() Cytat:
Cytat:
przeszedł mi koło nosa używany tiny love szary za 36 funtów ;(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||||||||
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam za kciuki, wizażowe mają szczególna moc
Jerzyczka ale mój gin liczy tak jak większość ginów, czyli jak ja mam dzisiaj 30+5 to dla mnie jest 31, a dla niego 30 ![]() Czyli tydzień do tyłu jakby co daje nadzieję! Może my jesteśmy jakieś dziwne, że nie chcemy / boimy się CC, przecież wszędzie huczą, że babeczki namiętnie płacą, decydują się proszą o CC ![]() Wiadomo, że nieważne jak się rodzi ważne żeby dzieć zdrowy itp. no, ale jak się człowiek nastawi to wiadomo
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
Karen czas na poważna rozmowę z synem
Dziękuję dziewczyny Powiem szczerze że aż cieszą mi się oczy jak patrze na coś, co sama zrobiłam, mimo że wiem, że do ideału temu wiele brakuje ![]() Zakupy! Ahh zazdroszczę My przez weekend jedziemy i chyba kupujemy ramy do drzwi, żeby mogli już je zamocować i kurzyć Może przy okazji zerkniemy na lampy, bo ta w dużym pokoju nam świruje i strasznie szybko przepala żarówki no i za drogo wychodzi to na dłuższą metę
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga - myślałam szyszki wykąpać w zimnej wodzie z solą powinny wylezc wszystkie robaki
jedyne co wiem to właśnie ze musze je wysuszyć żeby się otworzyły tak jak babka tam gadala bo inaczej mi odpadna a jak tak zrobi to Mój jest chyba dalej główką do góry niby czuje kopniaki koło pępka ale na dole też czuje więc no u mnie już 31 i 6 tc
|
|
|
|
#590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie można tych dzieciaków jakoś teleportować z brzucha?Co nie zmienia faktu, że przed cesarką jak już będzie ustalona, a już raczej nastawiam się, ze będzie, to pewnie będzie kupa, stres i w ogóle im tam zemdleje chyba..
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeejku nie nadrobię Was
![]() Gratuluje udanych wizyt i nowych tygodni. Gratulacje wygranego piekarnika, świetna nagroda ![]() A ja kurcze za bardzo zachwalałam, że się tak dobrze czuje, a dzisiaj to najchętniej nie wyszłabym z łóżka. Boli mnie brzuszek w nocy tez nie spałam, próbujemy psa nauczyć spać w kuchni (do tej pory spał z nami w sypialni) i cały czas przychodził, że chce się przytulić. Szkoda mi go, ale chyba musimy być silni.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a przy żebrach? Bo mi jedynie wpija głowę w górę. A czkawką się nie sugeruję, bo czuję ją na całym brzuchu, nawet może bardziej na dole a mały siedzi główką w górę więc może po jakiś 10 ciążach będę w stanie rozpoznać ułożenie mojego dziecka
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pochwalę, tym co mąż przywiózł i ten sweterek z koszulą co wczoraj kupiłam on jest na 4-6 miesięcy taki większy już. A w prześcieradle w myszki jestem zakochana
sweterek jest na 7 miesięcy
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mnie do CC zniechęca fakt, że to jest jednak bądź co bądź operacja i to dość poważna + potem spore ograniczenia. O ile po SN ograniczenia wynikają głównie z bólu większego, lub mniejszego, o tyle przy CC po prostu wielu rzeczy NIE WOLNO. Ja miałam laparoskopię (czyli o wiele mniej poważny zabieg, bo bez przecięcia powłok brzusznych), a dochodzenie do siebie po zabiegu wspominam średnio.. |
|
|
|
|
#595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mojemu dziś w pepco kupiłam piłki piszczałki i oszalał co naciśnie jak włoży w pyszczek i mu zapiszczy to wywala ją z pyska, bo się boi matoł
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Co do cesarek to nam ostatnio położna mówiła że oni w szpitalu widzą jakie planowane cc są z prawdziwych powodów, a jakie "wyproszone". Ostatnio im ponoć kobieta z "za mała macicą" i skierowaniem do cc urodziła w kilkanaście minut na izbie przyjęć
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, ale ślicznosci! Mi się kurteczka bardzo podoba ta z myszką. A to w gwiazdki/myzki to co to?
|
|
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka koło pępka właśnie to w sumie środek brzucha i może być tak i tak
nie czuję nic w zebra oprócz pchania się czegoś wielkiego i obstawiam że to główka bo kopniaki czuje na dole - dzisiaj ubrałam leginsy z gumką i miałam je poniżej pępka na brzuchu to kopal żeby mu oddać przestrzeń także no.. Za tydzień wizyta i za jakieś 3 usg więc zobaczymy
|
|
|
|
#600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama bym się nie zdecydowała na życzenie na cc a tak, po prostu muszę w cc szukać plusów i się pozytywnie nastawić, bo co mi innego pozostało? ![]() ważne, żeby maluszek był zdrowy i żeby wszystko było dobrze. Wszystko inne mam w nosie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

teraz będę ciągle się oglądać czy mi coś nie wyszło 

Pochwal się co Ci wyjdzie koniecznie 

Taaaak bym strasznie nie chciała CC 

trzymam kciuki żeby się przekręcil
Super ze taki duży i że wszystko w porządku 

muszę sobie do torby jeszcze jakieś zapasy spakować chyba