|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rurki
Mam pytania...
Czy wam też rurki "marszczą się" na nogach? czy ciasno bez żadnej fałdki przylegają do ciała? No i czy rurki można podwijać? Czy wygląda to passe? ;P
|
|
|
#3692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie wyglądają troche inaczej, w ogole myslałam,ze te paski są żółte ,a nie złotowe, ale jest ok ![]() a co z twoimi nie tak?
|
|
|
|
#3694 |
|
Wtajemniczenie
|
no...wiedzialam ze bedzie superdobrze wygladaszmysle ze to dobry zakup |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie sądzę, że to jakoś psuje efekt. Nie podwijam, nie lubię.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
heh jakby to było 5 cm to bym przeżyła, ale one sa 13 cm za dlugie
to juz duzo zbędnego materiału...
|
|
|
#3697 |
|
Wtajemniczenie
|
przy tak za dlugich spodniach, straca one fason gdy je podwiniesz...
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę. Niech się marszczą
Nie mierzyłam, o ile moje są za długie, ale sądzę, że jest to więcej, niż 5 cm, a nie wygląda tragicznie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#3699 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu zostawiacie taki fałdki na dole nogawek?
|
|
|
#3700 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie... czy opłaca mi się kupować teraz rurkiz niskim stanem? czy lepiej kupic jakis inny fason ...nie chce kupować spodni żeby zaraz potym wpakować je do szafy bo juz nikt nie chodzi w takich... co myslicie?
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
mi sie wydaje ze wysoki stan jest dla ludzi o idelnych [szczuplych, niebiodrzastych] figurach wiec sie nie zrobi zbyt popularny, przynajmniej tak zeby normalnostanowe i niskostanowe rurki odlozyc do lamusa... jesli juz bym sie miala zastanawiac jakie spodnie kupowac to czy rurki czy szwedy, a to jaki maja stan to juz trzeba dobrac do figury
|
|
#3702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kilka dni temu kupiłam swoje pierwsze rurki, nawet 2 pary i myślę że jeszcze kupie. Moim zdaniem dżins jest zawsze modny nieważne jaki ma fason. Nie będę patrzeć czy modne czy nie, po prostu podobają mi sie, dobrze sie w nich czuje i będę w nich chodzić pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się nie marszczą, mam 2 pary - 1 jest w sam raz na długość,a 2 jest za długa(nie rozumiem czemu niektóre marki produkują tylko 34),ale podwijam i bardzo fajnie to wygląda,lepiej i oryginalniej niż gdyby były skrócone albo dobre na długość.Wszystko zależy od stylu rurek,materiału,koloru,zd obień i tak np. w większości przypadków nie podobają mi się podwinięte czarne albo ciemnogranatowe rurki.
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
z wysokim stanem tez bym nie kupila..jakos mi sie nie podobaja..
dzieki za rady..;*
|
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
ej sory czegos tu nie rozumiem...najpierw piszesz czy sie oplaca kupowac rurki z niskim stanem a teraz piszesz ze nie kupilabys spodni z wysokim stanem...to o co tu chodzi???
a tak wogole to podobno spodniez wysokim stanem teraz beda modne wiec jak ci tak na tym zalezy (zeby ludzie nosili to co ty) to moze warto sie skusic... |
|
|
|
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
ja nigdy nie kupiłabym jakichkolwiek spodni z wysokim stanem. przyzwyczaiłam się do biodrówek i czuję się w nich swobodnie.
ahhh dzisiaj kupiłam sobie zajefajne rurasy :P sasasasasasa. ![]() jutro powstawiam foty jak chcecie ;p
|
|
|
|
|
#3708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba bede musiała odesłać
|
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Rozeznanie
|
Szerokie na dole? O łał
![]() to musiał Ci cos złego podesłac bo własnie te rurki są bardzo wąskie na dole-tak jak na zdjeciu widac i sa czarne jak święta ziemia Jesli chcesz dokonac zwortu to zrob to jak najszybciej, bo jeszcze Ci wkręcą ,ze uzywałas czy coś
|
|
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
ahh też uwielbiam rurasy :p kupiłam wczoraj jedną parę, dziś poszłam w nich do szkoły i się świetnie czułam;p Jeżeli fundusze na to pozwolą, to kupię i jeszcze pare takich bo naprawdę świetnie się w nich chodzi. tylko jest jedno ale..podobno ja w nich wyglądam bardzo chudo. ktoś mi powiedział że przez to że mam te rurki to jeszcze bardziej się 'wychudziłam' a i tak już jestem za chuda. ja wkleję jutro zdjęcia i chciałabym poznać waszą szczerą opinię. oczywiście nie zwróce ich i mam zamiar w nich chodzić tylko chciałam z czystej ciekawości poznać wasza opinieco sądziecie, jak wyglądam, czy nie za chuda jestem na ten fason spodni.
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
nie orientujecie sie czasem, czy w H&M sa teraz rurki, czarne lub granatowe? ale nie biodrówki tylko z troche wyzszym stanem, i cena zeby byla normalna ;P ale nie w dziale dzieciecym bo w te rozmiary juz nie wejde ;P
|
|
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja mama mnie zkwitowala ze mam nogi jak patyki wiec sobie raz kupilam rurki ale nie az takie ciasne i powiem wam ze zle sie czulam ;/ wiec dzis w stradiva... cos tam kupilam ekstra waskie-ja nosze rozm 32 ;/ kamilo o jaki ty masz rozmiar i gdzie kupilas rureczki?? pozdro ;*
|
|
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
a na moje pytanie nikt nie odpowiada :/ w jakiej temperaturze trzeba prać rurki??? bo ja wyprałam moje w 40 stopniach i się bardzo rozeszły :/ i co ja mam teraz zrobić, żeby wróciły do dawnego stanu?? prosze odpowiedzcie!!!
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
no chyba masz metke i tam pisze w jakiej temperaturze mozesz prac... nie wiem czemu ci sie rozeszly, ja zawsze piore w 30 stopniach i mi sie zbiegaja, moze jakis dziwny material?ja bym jeszcze sprobowala wysuszyc na goracym kaloryferze ale bala bym sie prac na wyzszych temeraturach
|
|
#3716 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilko 27b:
czekam z niecierpliwoscia na twoje fotki w rurkach ![]() mam nadzieje ze o nich nie zapomnialas |
|
|
|
|
#3717 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam je w sklepie w Starym Browarze (Poznań) a sklep konkretnie nazywał się Tally Weijl .Ja jestem z nihc zadowolona i lubię w nich chodzić. Tylko wydaję mi się że rurki są do kobiet które mają przyzwoitąwagę. Nie mówię o pączkach ale takich w miare szczupłych.Cytat:
Nie nie zapomniałam :P dziś czasu nie miałam. A w tej chwili nie bardzo chce mi się w nie przebierać. zdjęcia wstawię jutro bo jutro zakładam rurki gdyż muszę gdzieś wyjść to jakoś wyglądać trzeba :P Ale nie zapomniałam. Wstawie napewno ;p |
||
|
|
|
|
#3718 |
|
Raczkowanie
|
dzięki madarynka, ale na metce nie ma żadnej informacji :/ uprałam je jeszcze raz w 40 stopniach, wysuszyłam na kaloryferze i się zeszły.sądzę, że to chyba materiał jest jakiś do ekhmmm
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Raczkowanie
|
A oto fotki moich rurek ;D na pierwszym zdjęciu są to stare spodnie które mama przerobiła na rurki chociaż nie są idealnie 'rurkowane'. na tych następnych to mój nowy łup. czarne rurasy zakupione w Starym Browarze. Powiedzcie jak w nich wyglądam ?? Trochę za chuda jestem na takie spodnie nie ??
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tych czarnych wygladasz SUPER!!!!!! jestes BARDZO zgrabna... ![]() nie ma mowy o chudosci...wygladasz akurat.Spojrz na Kate Moss ona tez jest bardzo szczupla a wyglada rewelacyjnie w rurkach, Rurki sa dla ciebie stworzone,idealnie podkreslaja twoje SUPER zgrabne nogi ![]() Tez bym takie chciala...zazdroszcze ci ![]() jeszcze cie pomecze troszke:ile masz wzrostu,bo na tych zdjonkach wygladasz na wysoka
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

? Bo ja też kupiłam pare dni temu i jakoś zadowolona nie jestem.. myślałam że bedą bardziej takie jak na zdjęciu, a tu trochę gorzej na żywo to wygląda.. 
to juz duzo zbędnego materiału...

Nie mierzyłam, o ile moje są za długie, ale sądzę, że jest to więcej, niż 5 cm, a nie wygląda tragicznie
(
pozdrawiam