Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-27, 21:17   #2491
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6

Patrzę na,synka przyjaciółki..boziu.. Jakie malenstwo! A lena przecie mniejsza była.
Te noworodkowe usteczka polisie

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:22   #2492
mehja
Zakorzenienie

mnie głowa boli cały dzień więc obejrze Rodzinkę i też idę spać, nie czekam nawet na tża
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:26   #2493
industria
Zakorzenienie

no dramat jakiś!
też ide spać no bo co, nie bede sama przecie siedzieć

też nic nie kupiłam dziś . ani chleba nawet
Stary 2015-11-27, 21:26   #2494
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
a gdzie jest Coś?
Jestem!
Integrujemy sie z Kaczucha %%%%
Nie no a tak serio wzielam sie do roboty. :P
Stary 2015-11-27, 21:35   #2495
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Tjaaa i te drzwi bez możliwości zamknięcia.

Groszko jesteś moją dentystką?!!!

Kolejna próba mm nieudana Jak ja bym chciała go zostawić chociaż na pół dnia komuś. Wszędzie go ze sobą targam
I nachlać się chcę.
Twój Tz ma brata bliźniaka? Identyczni?
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:37   #2496
Irmusia81
Zakorzenienie

Cośka- cześć!😃

A ja se kupiłam dwie książki w empiku- druga za pól ceny 😊
A teraz idę buszować po home&you bo mam tam dwie stówy do wydania 😃
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:38   #2497
Cos_
Zakorzenienie

Irmusia
Stary 2015-11-27, 21:40   #2498
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
W Smyku te oballe co Szuu pokazywała za 40zł, zestawy naczynek jeszcze tansze niż na Alli ale nie ma pieska wrrrr wykupili mi
Eeee, ale osobno są wychodzi 49,9, a ile na alli? Mi się żyrafka spodobała

http://www.smyk.com/skip-hop-zoo-tal...t-niemowlaka-p
http://www.smyk.com/skip-hop-zoo-mis...t-niemowlaka-p

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Patrzę na,synka przyjaciółki..boziu.. Jakie malenstwo! A lena przecie mniejsza była.
Te noworodkowe usteczka polisie
Ja patrzę na zdjęcia Szymka i aż mam łzy w oczach, taki była malusi kurczaczek a teraz taki kawał chłopaka
A dwie przyjaciółki teraz urodziły tydzień po tygodniu to nie mogę się nagapić na te maluszki
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:46   #2499
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Twój Tz ma brata bliźniaka? Identyczni?
Si, w prawdzie dwujajowi ale są prawie identyczni. Na mieście prawie zawsze są myleni
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:50   #2500
mycha_818
Zadomowienie

Siema dziewuchy! A raczej patole! Matko czy Wy w ogóle macie dzieci?! Dzieciory same sobie, a Wy tylko wizaż patole na maksa

trochę mnie niebyło… prawie przez całą poprzednią część. Ale teraz jestem od początku tylko nie miałam kiedy skomentować.

Dzięki matko bliźniaczki mojej córki, że o mnie pamiętasz
Komentuję co nieco:

Ubiór – nosimy jesienny cienki polarkowy kombinezon. Pod spód zakładam dodatkową bluzkę na bodziaka i getry, które nosimy po domu. I przykrywam kocykiem. A gdy jest mróz to zakładam zamiast getrów takie welurowe śpiochy i też ten kombinezon. Na zimowy przejdziemy jak przyjdzie zima

Zęby – jeszcze nie mamy ani jednego, ale ostatnio obserwujemy wzmożone swędzenie i ból. Rozpulchnienia brak. Gratuluję tym, które już zębolki mają.

Szczepienia – szczepimy wg kalendarza. Z niczym nie jesteśmy w tyle i nigdy nie było u nas żadnych ekscesów po szczepieniu.

Sprzątanie hacjendy – jak Laura się urodziła to odkurzałam codziennie, ale teraz nie mam już na to siły. Jeszcze naszą sypialnię, ew. jeden poziom spoko, ale tyle metrów nie ogarniam.

Ubranka – nosimy raczej rozmiar 68, z Tesco jeszcze 62, ale teraz moja córa bardzo szybko wyrasta z ubrań.

Przytulanka – mamy podobną do tych, które wklejałyście – z Ikei ale kupioną w jysku

Chusteczki do dupki – przeszłam już przez wiele i rzadko które mi odpowiadają, bo prawie wszystkie dla mnie śmierdzą! Znośne są te z netto i ich używam. Podobno skład również bardzo dobry

Wypadanie włosów – też strasznie mi lecą. Ścięłam moje kłaki, używam szamponu i odżywki z pharmaceris i czekam na efekty

Święta – są obowiązkowo uroczyście obchodzone. Jest choinka i prezenty. Dla Laury też będą. Na Mikołaja dostanie od nas pierwszą lalkę szmaciankę i wałek do raczkowania. Od dziadków nocnik. A pod choinkę taki pluszowy fotel.

Poród – rodziłam sn, uważam że szybko i sprawnie mi poszło, nie mam absolutnie żadnej traumy i kolejne dziecko też chciałabym rodzić Sn

Gryzaki – o co chodzi z tymi żyrafkami z koralikami? Co to za hit? Czemu wszystkie je macie?

Niekapek – mamy z firmy MAM i jest za☠☠☠isty, bardzo miekki ustnik, Laura ciągnie z niego aż miło, szybko załapała o co biega

Jedzenie – temat rzeka… rozszerzamy bardzo powoli i ostrożnie, bo kupa jest co drugi dzień a nieraz nawet codziennie i nie chcemy tego zaprzepaścić. U nas wygląda to tak: 8.00-8.30 kaszka jaglana bezmleczna na wodzie z jakimś owocem rozluźniającym stolce. 10.30-11.00 mleko. 13.00-13.30 obiadek (różnego rodzaju zblendowane warzywa). 16.00-16.30 mleko. 19.30 mleko na noc. W nocy jedno lub dwa karmienia.

Moje pytania do Was:

Kończą się moje zapasy warzyw: skąd pozyskujecie warzywa na obiadki dla dzieci, jeśli nie macie swoich? Ja z jednej strony nie cackam się jakoś bardzo ze specjalnym przygotowywaniem potraw, bo biorę np. ziemniaka którego gotowałam dla nas na obiad(tak-z dodatkiem soli) i do niego coś dodaję. Ale z drugiej strony, gdy żołądek mojej księżniczki zażądał tylko jabłek lobo bo innych nie chciała jeść, a skończyły się niepryskane i musiałam kupić na targu, to wysypało ją. Nie wiem co teraz robić jak już nie mam praktycznie z czego gotować. Brać z targu? Kupować mrożone?

Jak gotujecie zupki dla dziecka? Bo czytałam że np. do zupy dodajecie manne. Ja jeszcze nie podaję glutenu, a też chciałabym np.dorzucić do zupy, bo to łatwy sposób…

Ja karmię łyżeczką metalową, taką malutką jak do herbaty. Czemu muszę plastikową?

o co chodzi z tymi ekspozycjami? Co to jest?
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:52   #2501
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Dominika średnio... Temp 37-38,7, raz więcej raz mniej. O 19 dałam viburcol, zasypiala kilka razy i zaraz się budzila, tak do po 21 się bujalysmy a teraz znowu obudzila się z płaczem. Dałam nurofen (myślałam że paracetamol mam ale dla takiego malucha nie) i karmię.. Nie wiem co jej jest..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:54   #2502
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
groszo do industri w styczniu jedz ja tez wpadne na wodeczke i smalczuszek
Eee ja też chce do którejś!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
No więc tak: Wojtek waży 8500 i na szczepieniu na 3 wklucia zapłakał tylko 2 razy
Tylko, że my następne szczepienie mamy po skończonym 6 miesiącu, a nie dopiero około roku. Tak w książeczce nawet jest napisane.

Ja jutro znowu do szkoły jadę. Tylko tym razem zostaje na cały weekend u koleżanki. Będzie się działo
Piękna waga ☺☺ gratulacje

I zazdroszczę weekendu!
Stary 2015-11-27, 21:55   #2503
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Si, w prawdzie dwujajowi ale są prawie identyczni. Na mieście prawie zawsze są myleni
Ja mam siostrę bliźniaczkę. My jesteśmy jednojajowe
Stary 2015-11-27, 21:57   #2504
masija
Zakorzenienie

Cos nooo jesteś ;*

Mychaaaa no w końcu siostro bliźniaczko! !

Marei moja siostra będzie jechała do pl na Święta to móż cie wziąć do mnie

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 21:59   #2505
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
super, tego co ja chce to nie ma

łeeeee babka o takim nazwisku przez 20 lat mieszkała piętro nade mną. handlowała spirytusem i fajkami z przemytu. to mi bardziej pasuje do groszko
O boshhh ukraiński spirytus i ukraińskie fajki to zuuuuo! Można było sobie płuca przepalic... xa to chałwa slonecznikowa z Ukrainy była boska. Miałam macoche z Ukrainy )

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
kuuurrrwa a ja nic nie kupiłam, le mam jescze czasu?? pokażcie mi co moge kupić i gdzie! ja nie umiem tak szukać a jak moge mieć po taniości jakiegos masthewa to chce!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

chciałam jakiś bujaczek wyhaczyć ten do 18 kg w przystepnej cenie ale nie umiem

nie znam poza smykiem sklepów gdzie takie coś może być
Wpisz sobie model w ceneo

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
mnie by jarał jakbym znalazła to co chce a tak ni chuja

kuurde ale liczyłam ze chociaż ten bujaczek mi sie uda znaleźć...

powiedzcie jakie jeszcze sklepy dzieciece mają bujaczki poza smykiem. ja serio nie wiem
Tosia eu
Stary 2015-11-27, 22:01   #2506
Cos_
Zakorzenienie

Masijka
Stary 2015-11-27, 22:03   #2507
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Kończą się moje zapasy warzyw: skąd pozyskujecie warzywa na obiadki dla dzieci, jeśli nie macie swoich? Ja z jednej strony nie cackam się jakoś bardzo ze specjalnym przygotowywaniem potraw, bo biorę np. ziemniaka którego gotowałam dla nas na obiad(tak-z dodatkiem soli) i do niego coś dodaję. Ale z drugiej strony, gdy żołądek mojej księżniczki zażądał tylko jabłek lobo bo innych nie chciała jeść, a skończyły się niepryskane i musiałam kupić na targu, to wysypało ją. Nie wiem co teraz robić jak już nie mam praktycznie z czego gotować. Brać z targu? Kupować mrożone?

Jak gotujecie zupki dla dziecka? Bo czytałam że np. do zupy dodajecie manne. Ja jeszcze nie podaję glutenu, a też chciałabym np.dorzucić do zupy, bo to łatwy sposób…

Ja karmię łyżeczką metalową, taką malutką jak do herbaty. Czemu muszę plastikową?
Hej mycha, ja jeszcze nie rozszerzałam ale jeśli chodzi o owoce i warzywa to planuję kupować BIO o ile uda mi się dostać. Myślę że na ten okres jest to najlepsza opcja.

Ciekawa jestem zdania dziewczyn na zadane przez Ciebie pytania.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ja mam siostrę bliźniaczkę. My jesteśmy jednojajowe
Ojej, fajnie. I jak? jest między Wami szczególna więź? Jesteście rzeczywiście bardzo podobne jak nie identyczne?
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 22:09   #2508
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Siema dziewuchy! A raczej patole! Matko czy Wy w ogóle macie dzieci?! Dzieciory same sobie, a Wy tylko wizaż patole na maksa

trochę mnie niebyło… prawie przez całą poprzednią część. Ale teraz jestem od początku tylko nie miałam kiedy skomentować.

Dzięki matko bliźniaczki mojej córki, że o mnie pamiętasz
Komentuję co nieco:

Ubiór – nosimy jesienny cienki polarkowy kombinezon. Pod spód zakładam dodatkową bluzkę na bodziaka i getry, które nosimy po domu. I przykrywam kocykiem. A gdy jest mróz to zakładam zamiast getrów takie welurowe śpiochy i też ten kombinezon. Na zimowy przejdziemy jak przyjdzie zima

Zęby – jeszcze nie mamy ani jednego, ale ostatnio obserwujemy wzmożone swędzenie i ból. Rozpulchnienia brak. Gratuluję tym, które już zębolki mają.

Szczepienia – szczepimy wg kalendarza. Z niczym nie jesteśmy w tyle i nigdy nie było u nas żadnych ekscesów po szczepieniu.

Sprzątanie hacjendy – jak Laura się urodziła to odkurzałam codziennie, ale teraz nie mam już na to siły. Jeszcze naszą sypialnię, ew. jeden poziom spoko, ale tyle metrów nie ogarniam.

Ubranka – nosimy raczej rozmiar 68, z Tesco jeszcze 62, ale teraz moja córa bardzo szybko wyrasta z ubrań.

Przytulanka – mamy podobną do tych, które wklejałyście – z Ikei ale kupioną w jysku

Chusteczki do dupki – przeszłam już przez wiele i rzadko które mi odpowiadają, bo prawie wszystkie dla mnie śmierdzą! Znośne są te z netto i ich używam. Podobno skład również bardzo dobry

Wypadanie włosów – też strasznie mi lecą. Ścięłam moje kłaki, używam szamponu i odżywki z pharmaceris i czekam na efekty

Święta – są obowiązkowo uroczyście obchodzone. Jest choinka i prezenty. Dla Laury też będą. Na Mikołaja dostanie od nas pierwszą lalkę szmaciankę i wałek do raczkowania. Od dziadków nocnik. A pod choinkę taki pluszowy fotel.

Poród – rodziłam sn, uważam że szybko i sprawnie mi poszło, nie mam absolutnie żadnej traumy i kolejne dziecko też chciałabym rodzić Sn

Gryzaki – o co chodzi z tymi żyrafkami z koralikami? Co to za hit? Czemu wszystkie je macie?

Niekapek – mamy z firmy MAM i jest za☠☠☠isty, bardzo miekki ustnik, Laura ciągnie z niego aż miło, szybko załapała o co biega

Jedzenie – temat rzeka… rozszerzamy bardzo powoli i ostrożnie, bo kupa jest co drugi dzień a nieraz nawet codziennie i nie chcemy tego zaprzepaścić. U nas wygląda to tak: 8.00-8.30 kaszka jaglana bezmleczna na wodzie z jakimś owocem rozluźniającym stolce. 10.30-11.00 mleko. 13.00-13.30 obiadek (różnego rodzaju zblendowane warzywa). 16.00-16.30 mleko. 19.30 mleko na noc. W nocy jedno lub dwa karmienia.

Moje pytania do Was:

Witaj

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Dominika średnio... Temp 37-38,7, raz więcej raz mniej. O 19 dałam viburcol, zasypiala kilka razy i zaraz się budzila, tak do po 21 się bujalysmy a teraz znowu obudzila się z płaczem. Dałam nurofen (myślałam że paracetamol mam ale dla takiego malucha nie) i karmię.. Nie wiem co jej jest..
Biedna. Zdrówka

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Cos nooo jesteś ;*

Mychaaaa no w końcu siostro bliźniaczko! !

Marei moja siostra będzie jechała do pl na Święta to móż cie wziąć do mnie
Oooo super )) a skąd?
Stary 2015-11-27, 22:13   #2509
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
nooo ja właśnie to chciałam kupić toż kurrwa akurat musi nie być dzisiaj! łajdaki!!!

na nasz piękny śląsk!

poka którego obala kupiłaś?

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

znalazłam fajny fotelik-bujaczek polskiej firmy, tani jest, kosztuje od 109 do 123 zł. jak nie znajde nic lepszego to go kupie
do 18 kg jest wiec długo posłuży
Tegoz otoz

http://poszukiwaczefrajdy.pl/product...bf4fec4dfa.jpg

Poka bujaczek
Stary 2015-11-27, 22:28   #2510
Marei
Zakorzenienie

Rabaty na black friday, niektóre do 30.11

http://onelittlesmile.pl/2015/11/naj...iday-2015.html
Stary 2015-11-27, 22:31   #2511
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Witaj

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Biedna. Zdrówka

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Oooo super )) a skąd?
Monachium; )

Stary 2015-11-27, 22:32   #2512
Marei
Zakorzenienie

Blisko. Ultra może wziąć po drodze )
Stary 2015-11-27, 22:32   #2513
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej mycha, ja jeszcze nie rozszerzałam ale jeśli chodzi o owoce i warzywa to planuję kupować BIO o ile uda mi się dostać. Myślę że na ten okres jest to najlepsza opcja.

Ciekawa jestem zdania dziewczyn na zadane przez Ciebie pytania.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Ojej, fajnie. I jak? jest między Wami szczególna więź? Jesteście rzeczywiście bardzo podobne jak nie identyczne?
Jesteśmy bardzo podobne, jak byłyśmy małe to byłyśmy identyczne teraz widać różnice ale ludzie sie bardzo często myła.
Wiez jest i to bardzo, bardzo silna. Naszym dzieciom nie robi różnicy czy zostaje z mama czy z ciocia. Jak siostrzenica miała 2 lata zabrałam ja do Polski na tydzień. Mowila do mnie mama i wogole ja nie obeszło ze nie ma jej mamy. Wcale nie tęskniła za mama, jak siostra dzwoniła na facetima to za bardzo nie była zainteresowana rozmowa, po przylocie tez entuzjazmu nie było ze ja widzi. Teraz tez często mówi do mnie mama. widzę tez, ze mojej Amy tez nie robi różnicy czy jest ze mną czy z siostra.
A Twój Tz ma silna wieź z bratem?
Stary 2015-11-28, 00:12   #2514
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

poszłam zajrzeć do syna bo gadał przez sen a on ciepły, ponad 38 stopni...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 00:46   #2515
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

O kurczę Monika ale Wam sie przyplątało

Aika super masz

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 01:07   #2516
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ale macie pecha z tymi chorobami
Dajesz mu coś na odporność?

Ja W.jak tylko miała gorączkę podawałam neosine i na drugi dzień wszystko było ok, chyba że od razu był katar

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 02:46   #2517
Domincia_1987
Zadomowienie

Melduje się, że wracam
Miśka już na szczęście zdrowa
Okazało się, że miała 3dniówkę i chyba jako pierwsze dziecko z forum ją to spotkało albo coś przeoczyłam.

Buziole krejzole patole ide odespac wreszcie

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 06:35   #2518
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

Moje pytania do Was:

Czeeeeeeeeść!

Gryzaczki zamawiamy z little efant, bardzo fajne gumowe, kolorowe i robią szał wśród naszych dzieci

Nie mogłam się zdecydować jaki wziąć niekapek, więc popatrzę również na ten MAM

Trochę warzyw mamy od babci mojego Tża, ale tam też się kończą już powoli więc moja mama jadąc na giełdę spożywczą do Piły kupuje dla nas warzywa od prywatnych osób. Tyle, że ziemniaki je nasze i marchewkę, pietruszkę też czasami kupię w sklepie.

Ja do zupek już jakiś czas dodaje manny, ale że minęło już tyle czasu od pierwszego wprowadzenia, to wczoraj ugotowałam mu mannę na wodzie z owocem, był wniebowzięty.

Cytat:
Biedna

Cytat:
O boshhh ukraiński spirytus i ukraińskie fajki to zuuuuo! Można było sobie płuca przepalic... xa to chałwa slonecznikowa z Ukrainy była boska. Miałam macoche z Ukrainy )

I wszelakie ukraińskie cukierki czekoladowe są pyszne Byłam kiedyś na wakacjach w Ustrzykach Górnych i stamtąd jechaliśmy do Lwowa, to przewodnicy kazali kupować tamtejsze cukierki, krówki, chałwy.

Cytat:
Może też jakaś trzydniówka?

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Melduje się, że wracam
Okazało się, że miała 3dniówkę i chyba jako pierwsze dziecko z forum ją to spotkało albo coś przeoczyłam.

Cale szczęście, że już minęło!
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 07:09   #2519
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Blisko. Ultra może wziąć po drodze )
Oo, nie wiedziałam Może zabrać, Ultra chcesz?
Będę miała bimberek na święta, świeży co prawda ale starsze już czekają w szafce

Cytat:
kurde, on też?
Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Melduje się, że wracam

dobrze, że już Misi przeszło

U nas nocka średnia.
Czekam teraz aż tż z małą wstanie i zbieramy się.
Aż się boję tej drogi.

Miłego dnia i nie piszcie za dużo

Stary 2015-11-28, 07:19   #2520
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Szuuu Ciebie tez znalazłam ale tez nie chcesz mnie w kumplach
Cipo nie wysłałam mi na, za to ja Tobie tak

Cytat:
Nieee, do Słupska chciał jechać. Do gd za daleko jak na tą godz. Do gd to ja rano wyjeżdzam bo dużo miejsc mam do obskoczenia
W Rivierze jest fajny pokoik do karmienia w którym słychać ptaków spiew, morza szum..

Oooo tam z małym nie byłam

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości