25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację? - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 20:42   #421
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Dot.: 25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację?

[QUOTE=surrrykatka;5358060 4]Ale zrozum ze ja nie mowie o fazie stalego zwiazku przez CALY CZAS w tym watku.
Ja mowie o fazie - facet chce sie ze mna umowic. I co ja o nim wiem? NIC. Widze. Jak mowi, jak sie ubiera, jaka ma postawe, czuje jak pachnie, slysze ton glosu, widze twarz, stopien zadbania, pewnosc siebie lub jej brak. Na ogol nie ma czasu zeby cokolwiek o sobie powiedziec. Ma kilkanascie sekund, gora minute. albo mnie zaciekawi albo zanudzi.
Pamietaj caly czas, ze nie mowie o fazie "tworzymy zwiazek". Nawet nie o fazie "przespalismy sie ze soba". Nawet nie o fazie "calowalismy sie". Nawet nie "bylismy gdzies kilka razy". Mowie o fazie przed pierwsza randka, ewentualnie pierwszej randki.[COLOR="Silver"]

W jakiejś części rozumiem o co Ci chodzi i trochę mogę w innym świetle teraz odbierać Twoje wcześniejsze posty Choć dla mnie faza przespaliśmy się ze sobą akurat nie jest przed tworzymy związek, ale to tak na marginesie
chlopak_chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:43   #422
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chlopak_chlopak Pokaż wiadomość
Nie jest w ogóle dziwne i nikt nie broni, kupić luksusowy samochód, dom itd i to jest zrozumiałe i ok. Nikt nie karze milionerowi jeździć zardziewiałym BMW 3 rocznik 1992 i mieszkac w bloku z wielkiej płyty, natomiast już np kupowanie 5 takich samych aut dla kaprysu, albo budowa domu z 20 łazienkami, gdzie korzystam z max 2 jest głupotą i prymitywną chęcią pokazania na co mnie stać Mógłbym z racji, że kocham samochody dla kaprysu sobie je często zmieniać. Tyle. Osobiście wolałbym, by pieniądze nie popier....mi w głowie i np wolałbym sprawić przyjemność obdarowując innych. No ale to mój dziwny system wartości.
No pacz, nie uprzedziłam Cię z tym bogactwem. Wiedziałam, że będzie. Do portfelów innych też oczywiście zaglądasz.
Cytat:
Napisane przez sialala3 Pokaż wiadomość
No ale przecież mogłabym sprawiać przyjemność obdarowując innych Co z tego, ze to moja własna zarobiona kasa i mam prawo wydać ją na co chcę
Możesz, ale powinnaś się z tym źle czuć, bo chlopak_chlopak gdyby miał, to by obdarowywał. Nie wstyd Ci?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:44   #423
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
1. Znam ich na tyle, żeby to wiedzieć.
3. I jedno i drugie to lipa, także nie nakazuj wskakiwać komuś w coś co mu nie do końca pasuje.
4. Śmiechłem z analizy, a wiesz, że ładna laska w dżinsach i białej bluzce dalej będzie ładną laską?
5. No więc nie narzucaj wszystkim tego samego.
6. Wiem jak wygląda.
7. ...i poświęcają więcej czasu na głupoty
"Kobiety poswiecaja wiecej czasu na glupoty".
I to niby ja mam byc szowinistka?
PS pracuje wiecej niz nie jeden facet w moim wieku. Moj kolega ktorego bardzo lubie poswieca czas na chlanie browara. Ale to ja poswiecam czas na glupoty

PS nie mam nic do dzinsow i bialej koszuli posiadam, nosze, zwlaszcza na wiosne. Idealne (zwlaszcza czarne dzinsy) do mocniejszego koloru butow i torebki. Wyciagasz pochopne wnioski.
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:44   #424
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Stewardesa, Nie wiem czy bardziej mi Cię żal jak się kompromitujesz, czy bardziej Ci chcę dziękować, za rozśmieszanie
Stary 2015-11-24, 20:46   #425
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Możesz, ale powinnaś się z tym źle czuć, bo chlopak_chlopak gdyby miał, to by obdarowywał. Nie wstyd Ci?
To ja zrobię taki myk - pogadam ze swoim facetem, niech on mnie zacznie obdarowywać kupując mi gry, konsole, a ja będę obdarowywać go rzeczami, które normalnie kupiłby sobie sam - przejdzie? Już będę rozgrzeszona?
201606291621 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:48   #426
blondmalinka
Przyczajenie

Mojego męża rozprawiczylam gdy miał 21lat. Tez mi sie wydawalo ze to dziwne jak na faceta ze jeszcze nie miał kobiety tym bardziej ze jest bardzo przystojny umięśniony dobrze zbudowany wysoki. No i autorko wiedz ze takiego prawiczka trzeba sporo nauczyć) ale plusem jest to ze uczysz go pod siebie. ....pokazujesz co lubisz gdzie lubisz i jak lubisz....przejmujesz inicjatywę. ...
blondmalinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:53   #427
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Bo jaki sens ma kupowanie domu z 10 łazienkami?
Nie musi. Może je mieć dla Twojego bólu dupy i nie korzystać z żadnej.

Nie ma za co.
Cytat:
6. Wiem jak wygląda.
Do 20-stki wygląda względnie ok dla niewybrednych.
Stary 2015-11-24, 20:53   #428
surrrykatka
BAN stały

[QUOTE=chlopak_chlopak;535 80684]
Cytat:
Napisane przez surrrykatka Pokaż wiadomość
Ale zrozum ze ja nie mowie o fazie stalego zwiazku przez CALY CZAS w tym watku.
Ja mowie o fazie - facet chce sie ze mna umowic. I co ja o nim wiem? NIC. Widze. Jak mowi, jak sie ubiera, jaka ma postawe, czuje jak pachnie, slysze ton glosu, widze twarz, stopien zadbania, pewnosc siebie lub jej brak. Na ogol nie ma czasu zeby cokolwiek o sobie powiedziec. Ma kilkanascie sekund, gora minute. albo mnie zaciekawi albo zanudzi.
Pamietaj caly czas, ze nie mowie o fazie "tworzymy zwiazek". Nawet nie o fazie "przespalismy sie ze soba". Nawet nie o fazie "calowalismy sie". Nawet nie "bylismy gdzies kilka razy". Mowie o fazie przed pierwsza randka, ewentualnie pierwszej randki.[COLOR="Silver"]

W jakiejś części rozumiem o co Ci chodzi i trochę mogę w innym świetle teraz odbierać Twoje wcześniejsze posty Choć dla mnie faza przespaliśmy się ze sobą akurat nie jest przed tworzymy związek, ale to tak na marginesie
Nie bylo to wymienione celem uporzadkowania chronologicznego
A ja niby co innego pisalam? Gdzies napisalam ze mowie o dlugotrwalym zwiazku?
Dopowiedzieliscie sobie. Caly czas pisalam o fazie przed umawianiem sie i z kim bym sie nie umowila. Jasno to wyrazilam. "Na taki typ nie zwracam uwagi". To skoro nie zwracam to jak mogla byc mowa o jakiejs relacji innej niz kumpelska?
Dam przyklad - co do zasady nie gustuje w lysych facetach (za drobnymi wyjatkami, bo keden wykladowca jest przystojny a jest lysy). Ale jakby mojemu facetowi cos od*ebalo i zgolilby sie na lyso to bym go nie rzucila tylko smecila za uszami zeby wrocil do stanu poprzedniego
To ze bardzo lubie eleganckich mezczyzn (w sensie ubioru miedzy innymi) nie znaczy ze jak mi sie facet ubierze w gacie w kwiaty (choc nie podejrzewam go o noszenie tych meskich kolorowych szortow) to go pogonie, raczej powiem ze w czarnych bokserkach lepiej. Ale to jest etap- jestesmy razem a nie - widze Cie pierwszy raz w zyciu i nie wiem czego ode mnie chcesz.
Rozumiesz juz o co dokladnie chodzilo?
Stary 2015-11-24, 20:54   #429
krewet
Zakorzenienie

Poświęcasz czas na głupoty, piszesz elaboraty o byciu bzykaną, o ciuchach - to nie są poważne rzeczy.
Jasne, że lepiej mieć ładne ciuchy niż brzydkie. Ale facetom ciuchy aż tak nie pomagają. Jasne, pomagają, ale nie tak jak kobietom.
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:54   #430
stewardesa
BAN stały

Cytat:
To ja zrobię taki myk - pogadam ze swoim facetem, niech on mnie zacznie obdarowywać kupując mi gry, konsole, a ja będę obdarowywać go rzeczami, które normalnie kupiłby sobie sam - przejdzie? Już będę rozgrzeszona?
Jeśli nie zamierzasz mieć 10 łazienek i 5 Bentleyów, to tak
Stary 2015-11-24, 20:59   #431
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
Poświęcasz czas na głupoty, piszesz elaboraty o byciu bzykaną, o ciuchach - to nie są poważne rzeczy.
Jasne, że lepiej mieć ładne ciuchy niż brzydkie. Ale facetom ciuchy aż tak nie pomagają. Jasne, pomagają, ale nie tak jak kobietom.
Wydaje mi się, że wcześniej pisałeś, że kobiety ogólnie są atrakcyjniejsze niż mężczyźni (jeśli chodzi o samą budowę). Później, że mamy do dyspozycji makijaż, a teraz dodatkowo, że nam dużo bardziej pomagają ubrania niż wam. Łojezu, jaka to musi być dysproporcja
201606291621 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 21:05   #432
surrrykatka
BAN stały

Cytat:

Masz kompleks z tym bzykaniem.
O serii innych rzeczy napisalam, ale zauwazyles tylko bzykanie

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, że wcześniej pisałeś, że kobiety ogólnie są atrakcyjniejsze niż mężczyźni (jeśli chodzi o samą budowę). Później, że mamy do dyspozycji makijaż, a teraz dodatkowo, że nam dużo bardziej pomagają ubrania niż wam. Łojezu, jaka to musi być dysproporcja
O ja znam takiego co uwaza ze kobiety ZAWSZE maja latwiej, glownie na studiach
Np. poszlismy razem zdawac egzamin, wspolnie siedzielismy w gabinecie, niewazne ze umialam a on za bardzo nie, to i tak zalapalam sie na stypendium bo jestem kobieta i zawsze mowi to jak jakas dziewczyna jest w czynkolwiek lepsza niz on
Kobiety to zlo, ktore w dodatku ma zawsze z gorki, pamietaj!
Stary 2015-11-24, 21:18   #433
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Jeśli nie zamierzasz mieć 10 łazienek i 5 Bentleyów, to tak
Jesteś taka zabawna

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

[QUOTE=surrrykatka;5358087 7]
Cytat:

Nie bylo to wymienione celem uporzadkowania chronologicznego
A ja niby co innego pisalam? Gdzies napisalam ze mowie o dlugotrwalym zwiazku?
Dopowiedzieliscie sobie. Caly czas pisalam o fazie przed umawianiem sie i z kim bym sie nie umowila. Jasno to wyrazilam. "Na taki typ nie zwracam uwagi". To skoro nie zwracam to jak mogla byc mowa o jakiejs relacji innej niz kumpelska?
Dam przyklad - co do zasady nie gustuje w lysych facetach (za drobnymi wyjatkami, bo keden wykladowca jest przystojny a jest lysy). Ale jakby mojemu facetowi cos od*ebalo i zgolilby sie na lyso to bym go nie rzucila tylko smecila za uszami zeby wrocil do stanu poprzedniego
To ze bardzo lubie eleganckich mezczyzn (w sensie ubioru miedzy innymi) nie znaczy ze jak mi sie facet ubierze w gacie w kwiaty (choc nie podejrzewam go o noszenie tych meskich kolorowych szortow) to go pogonie, raczej powiem ze w czarnych bokserkach lepiej. Ale to jest etap- jestesmy razem a nie - widze Cie pierwszy raz w zyciu i nie wiem czego ode mnie chcesz.
Patrzę na to po prostu innym światłem i z tymi punktami co wcześniej wymieniłaś się zgadzam Myślę, że mógłbym nawet z Tobą podyskutować o perfumach jakbyś chciała, bo tu byśmy pewnie znaleźli wspólny język. Natomiast po prostu z tych Twoich postów wychodził obraz zapatrzonej w siebie, zadufanej osoby która robi wielkie osiągnięcie z rzeczy i podnieca się rzeczami, które dla innych są normalne i chce pokazać jak to jest super i lepsza od innych No i opowiada bzdety, które generalnie gówno innych obchodzą
Stary 2015-11-24, 21:22   #434
krewet
Zakorzenienie

Kobiety nie zawsze mają łatwiej, tylko mają łatwiej w kwestii wyglądu, nie wiem jak ślepym być, żeby tego nie zauważać.
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 21:27   #435
surrrykatka
BAN stały

[QUOTE=chlopak_chlopak;535 81192]Jesteś taka zabawna

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:

Patrzę na to po prostu innym światłem i z tymi punktami co wcześniej wymieniłaś się zgadzam Myślę, że mógłbym nawet z Tobą podyskutować o perfumach jakbyś chciała, bo tu byśmy pewnie znaleźli wspólny język. Natomiast po prostu z tych Twoich postów wychodził obraz zapatrzonej w siebie, zadufanej osoby która robi wielkie osiągnięcie z rzeczy i podnieca się rzeczami, które dla innych są normalne i chce pokazać jak to jest super i lepsza od innych No i opowiada bzdety, które generalnie gówno innych obchodzą
No to slabo mnie znasz. Generalnie wymagam od siebie i to co robie to dla mnie standard DLATEGO o tym napisalam. Nie napisalam o rzeczach ktore robie i nie uwazam ich za standard.
A dlaczego tak? Bo skoro cos uwazam za standard to na ogol wymagam tego/odpowiednika od potencjalnego partnera.
Mialo to na celu tylko przedstawienie: skoro ja robie to to i to, to dla mnie potencjalny partner powinien robic to to i to.
Po co nadinterpretowac?
I nie, nie uwazam ze jestem lepsza bo robie paznokcie i sie maluje. Zle zinterpretowaliscie.
Kawa na lawe: chodzilo o to ze jezeli ja cos tam robie to moge podobnej rzeczy oczekiwac od potencjalnego partnera.

Edytowane przez surrrykatka
Czas edycji: 2015-11-24 o 21:30
Stary 2015-11-24, 21:35   #436
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Ja Cię w ogóle nie znam
Stary 2015-11-24, 21:40   #437
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Ja Cię w ogóle nie znam
a no racja
Spalam ze 3 godziny wiec juz nie mysle
Stary 2015-11-24, 21:42   #438
chlopak_chlopak
Raczkowanie

To się połóż zanim napiszesz coś czego np nie chcesz napisać
Stary 2015-11-24, 21:44   #439
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
To się połóż zanim napiszesz coś czego np nie chcesz napisać

Tak to nie mam raczej robie literowki czy nie koncze sensu.
Zreszta nie mam nic do ukrycia, uczylam sie
Stary 2015-11-24, 21:57   #440
macka
Zadomowienie

Cytat:
[
Ale wiesz że faceci zazwyczaj z czasem łysieją?
Zacznij już się rozglądać za odpowiednimi środkami lub przeszczepami dla niego ;-)
macka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 22:01   #441
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Ale wiesz że faceci zazwyczaj z czasem łysieją?
Zacznij już się rozglądać za odpowiednimi środkami lub przeszczepami dla niego ;-)
Eee nie nie o to mi chodzi
Chodzi mi o typ-kibola
Moj lekarz jest lysiejacy a wyglada na pana z klasa
Jego syn ma zakola i jest seksi
Stary 2015-11-25, 00:31   #442
kolorchabrow
Raczkowanie

Pierwszy raz zgadzam sie z wiekszoscia tego co pisze facet na tym forum. Mozna skladnie i bez jakis prymitywnych odzywek? Mozna . Brawo chlopak_chlopak. Niektore posty kobiet na prawde sa delikatnie mowiac malo inteligentne (nie napisze ktore,bo nie mam czasu na ustosunkowywanie sie do wszystkiego)
kolorchabrow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-25, 11:43   #443
chlopak_chlopak
Raczkowanie

To miłe, że ktoś myśli podobnie
Stary 2015-11-26, 02:12   #444
forsajt
Raczkowanie

Witam wszystkie miłe Panie (i Panów)

Trafiłem tu przypadkiem, gdy szukałem w Google skąd się wzięło słowo "prawiczek" Jednym z wyników był odnośnik do tego tematu który mnie zainteresował, aż postanowiłem się zarejestrować. Szczerze mówiąc chciałem się zarejestrować już kiedyś aby zapytać o jakiś kosmetyk, a więc pozwolę sobie dołączyć do dyskusji w tym temacie i niech to będzie za razem przedstawienie się

Przechodząc do rzeczy, widzę, że tu tak dywagujecie o powodach takiego a nie innego stanu rzeczy u mężczyzn. Jestem prawiczkiem w wieku 30 lat i jeśli was to interesuje, pozwólcie że pokrótce opisze wam swoją historię. Otóż, zadecydowały o tym koleje losu. Po prostu, pasmo złych wyborów z domieszką pecha, w wyniku czego nigdy nie miałem za bardzo styczności z kobietami na swojej drodze. Wychowywałem się w złodziejskiej dzielnicy dużego miasta, jednak pod wpływem matki trzymałem się z dala od miejscowej patologii. W podstawówce musiałem 2 razy zmienić szkołę przez co żadnych przyjaźni nie udało mi się nawiązać. W 1 klasie licealnej powinęła mi się noga i z racji tego że byłem ostatnim rocznikiem przed reformą, trafiłem do tak zwanej klasy zbiorczej, gdzie miałem wątpliwą przyjemność obcować ze zbieraniną "elementu" z całego miasta. Natomiast dziewczyny w klasie było można policzyć na palcach jednej ręki i były to same lafiryndy. Na kontakty towarzyskie wówczas nie miałem nastroju bo udzielała mi się nieciekawa sytuacja w domu (patologiczny ojciec) i praktycznie rzecz biorąc zamiast imprezami i wypadami ze znajomymi, los uraczył mnie spędzaniem czasu na rozprawie sądowej czy przesłuchaniu w prokuraturze. Raz jedyny na wakacjach się zdarzyło że poznałem pewna pannę, ale skończyło się to zawodem miłosnym i dość chamskim zagraniem z jej strony które odbiło mi się na psychice, ale o tym nie będę się rozpisywał. Przyszła kolej na studia, które wybrałem za namową byłego kolegi - dosłownie zero dziewcząt w grupie, ze względu na kierunek dodatkowo były one strasznie czasochłonne, przez co zmarnowałem kolejnych kilka (niektórzy mówią najlepszych) lat życia. To był chyba mój najgorszy życiowy wybór, którego do dziś nie mogę przeżałować. Nie mogłem nawet wtedy poimprezować, bo ludzie w grupie byli niemrawi i tacy po prostu "nie do życia" a niestety nie każdemu w życiu poza szkołą trafia się super paczka znajomych rodem z filmu dla nastolatków. W moim przypadku było to towarzystwo które zbyt dosadnie rozumiało słowo impreza. Do tego stopnia, że 2-óch z nich jest już na tamtym świecie. Jak można się domyślać w tym towarzystwie nie było dziewczyn które w ogóle chciałbym bliżej poznawać. Tym oto sposobem mam 30 lat i nie mam śmiałości do kobiet, nie umiem z nimi rozmawiać i w ogóle wydaje mi się że to przedstawiciele jakiejś obcej rasy xD Ktoś spyta czy nie próbowałem poznać jakiejś kobiety na własną rękę. Otóż Ameryki nie odkryję mówiąc, iż to że mężczyźni tak latają za kobietami i starają się je poznawać i podrywać na każdym kroku wynika z instynktu seksualnego (lub jak to mówią "ciśnienia"). Niestety u mnie nie był on wystarczająco silny aby pokonać blokadę psychiczną (do tego dochodzi też kwestia wychowania), więc przez większość czasu po prostu dawałem sobie spokój. Mimo tego, pewnego dnia pod wpływem jakiegoś impulsu postawiłem poznać jakąś dziewczynę (przez Internet) i spotykałem się z nią nawet parę lat. Jednak po czasie okazało się że cierpi na zaburzenia psychiczne. Nie piszę tego broń Boże w negatywnym znaczeniu, bo doskonale zdaję sobie sprawę jakie to jest przykre i ciężkie, jednak po prostu przyczyniło się to do tego że nic z tego nie wyszło, a ja tym sposobem zaprzestałem i tej metody na poznanie kogoś. Tak więc nie zapowiada się abym przestał być prawiczkiem w najbliższym czasie, więc może przynajmniej jest szansa że trafię do jakiejś księgi rekordów xD

Mam nadzieję że nie zanudziłem was i wniosłem coś do tematu, jak widać powodów może być mnóstwo, nie ma co kogo osądzać. Pozdrawiam gorąco
forsajt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-26, 07:35   #445
drirrpl
BAN stały

Zacznij chodzić na randki, jedna nie jest żadnym wyznacznikiem, nie będziesz się nudził i za którymś razem, może trzecim, może pięćdziesiątym poznasz kogoś interesującego, samo uzalanie się nad sobą nie pomoże, tu trzeba działać i coś w tym kierunku zrobić ja będąc starszy od ciebie, chodząc na randki tez spotkałem dziwne elementy, ale musisz przez to przejść i nabrać doświadczenia.
drirrpl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 10:36   #446
henio578
Raczkowanie

Prawiczki po 25 tce niech idą do prostytutki. Ja w następnym roku kończę 25 lat i być może się wybiorę. Nie łudźcie się. Ja się nie łudzę, a tak po za tym, to można u takiej spełnić swoje dzikie fantazje seksualne.
henio578 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 14:44   #447
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez henio578 Pokaż wiadomość
Prawiczki po 25 tce niech idą do prostytutki. Ja w następnym roku kończę 25 lat i być może się wybiorę. Nie łudźcie się. Ja się nie łudzę, a tak po za tym, to można u takiej spełnić swoje dzikie fantazje seksualne.
Przy okazji można załapać jakiegoś syfa.

Biorąc pod uwagę że taka kobieta ma przebieg np. 5 facetów dziennie, to na pewno trafi na takiego, który ma wirusowe zapalenie wątroby typu C,
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 19:26   #448
henio578
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Przy okazji można załapać jakiegoś syfa.

Biorąc pod uwagę że taka kobieta ma przebieg np. 5 facetów dziennie, to na pewno trafi na takiego, który ma wirusowe zapalenie wątroby typu C,
Zdaje sobie z tego sprawę. Ale i tak nie ma na co czekać. Jeżeli ktoś chce spełnić swoje fantazje, to niech idzie, może iść na pierwszy raz o ile ma już swoje lata. Ja się nie łudzę i tak. Już w tym roku miałem pójść, ale muszę jeszcze poprawić swój defekt cery po trądziku w postaci plamek, i wtedy będę bardziej pewniejszy siebie, i mogę zacząć chodzić do agencji.
henio578 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 21:05   #449
arrekk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drirrpl Pokaż wiadomość
Zacznij chodzić na randki, jedna nie jest żadnym wyznacznikiem, nie będziesz się nudził i za którymś razem, może trzecim, może pięćdziesiątym poznasz kogoś interesującego, samo uzalanie się nad sobą nie pomoże, tu trzeba działać i coś w tym kierunku zrobić ja będąc starszy od ciebie, chodząc na randki tez spotkałem dziwne elementy, ale musisz przez to przejść i nabrać doświadczenia.

To śmieszna rada, bo , żeby zacząc chodzić na randki , to trzeba gdzieś kogoś poznać, a to nie zawsze jest takie proste.
To tak jakby osobie chorej na depresje powiedziec , chłopie weź się w garść,a to jest po prostu absurdalna rada.

Edytowane przez arrekk
Czas edycji: 2015-11-27 o 21:08
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-28, 09:03   #450
drirrpl
BAN stały

Ja tam nie miałem problemu żeby kogoś poznać przez internet i się umówić na randkę, co innego poznać kogoś wartościowego kto będzie nam odpowiadał, ale tego bez randkowania juz się nie sprawdzi. Porównanie tego do depresji jest z pupy, bo to nie choroba tylko zamiast podjąć określone działania żeby się z kimś umówić to taki czeka ze się samo znajdzie, albo twierdzenie ze mnie się należy, bo wszyscy inni już zaliczyli a ja nie xD
drirrpl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości