|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-cz. IX (zasady w pierwszym poście)
Szukam najnowszego Forda - Noir pour Femme. Ma ktos 5ml albo wiecej do oddania? Moge nawet odkupic
|
#3243 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-cz. IX (zasady w pierwszym poście)
Chętnie przygarnę na testy:
L'Artisan Parfumeur Patchouli Patch Montale Patchouli Leaves
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
DOKLADAM
-Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum Delicate Limited Edition ok 4ml -Momentous Boadicea the Victorious ok 10ml
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
wymienię:
Mancera Kumkat Wood edp ok 4 ml
|
#3246 |
|
Raczkowanie
|
[nieregulaminowy zapis] zamienie;
Calvin Klein Eternity EDP 5 ML Jimmy Choo For Women EDP 5 ml Montale Aoud Lime ok 3 ml Omnia Platino ok 1ml Safran Nobile Libertin Louison Technika ok 10 ml Juliette Has a Gun Vengeance Extreme ok 10 ml Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2015-11-29 o 23:10 |
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję na spróbowanie próbek
Givenchy- Extravagance d'Amarige, Amarige |Mariage, Dahlia Divin Amouage- Reflection, Dia, Honour, Esprit d'Amouage Armani- Sensi, Mania Escentric Molecules- Molecule 01, Molecule 02 Fendi- Palazzo Victor&Rolf- BonBon, Flowerbomb La Vie en Rose 2012 Chloe- Chloe EDP Intense Elizabeth Arden- Red Door Velvet, Red Door Shimmer, Untold Dior- Addict Eau Delice, Eau de Dolce Vita, J'adore L'or Comme des Garcons- Burnt Sugar Gianfranco Ferre- Ferre EDP Clean- Cotton T-shirt, Fresh Laundry, Clean Shower, Fresh Cacharel- Eau de Eden Carolina Herrera- 212 Sexy E. Coudray- Esperys Profumum Roma- Acqua e Zucchero Parfums Elite- Rio Glam Girl, Paris Baby, London Queen Stephanie de Monaco- Stephanie Annayake- Matsuri Gabriela Sabatini- Bolero La Prairie- Life Threads Gold Badgley Mischka- Badgley Mischka Majda Bekkali Sculptures Olfactives- Songe pour Elle Helena Rubinstein- Wanted Salvatore Ferragamo- Incanto, Emozione Emmanuel Ungaro- Desnuda Killian- Love by Killian Lancome- O Oui, Miracle Oriflame- Muse, Amethyst Fatale Avon- TTA Daydream, Incandessence Flame, Goddes, Blushing Rasberry, Destination Grand Canyon (męskie), In Bloom, TTA Together, In Bloom by Reese Witherspoon Mona di Orio- Ambre Loewe- El cielo sobre la Plaza de Oriente, I Loewe You D'Orsay, Tilleul La Perla- Just Precious Michael Kors- Sexy Rio de Janeiro, Glam Jasmine Annick Goutal- Quel Amour!, La Violette Valentino, Valentino EDP Viktoria Minya- Hedonist Balenciaga- Cristobal, B. Balenciaga YSL- Cinema, Black Opium Bottega Profumiera- Gourmand Gres- Lumiere Noir Mercedes- Benz- Mercedes Benz Pani Walewska- Gold, White Montale- Dark Purple, Roses Elixir Jessica Simpson- Vintage Bloom Hanae Mori- Hanae Mori Antonia's Flowers- Antonia's Flowers Stendhal Elixir Blanc S. Lutens- Jeux de Peau Joop- Le Bain Soft Moments Trussardi- Skin Oscar de la Renta- So de la Renta Byredo- Blanche, Pulp Pupa- Yes Gold Intimissimi- Intimissimi Creed- Love in Black Alfred Sung- Forever Hermes- 24 Faubourg Narciso Rodriguez, Narciso EDT L'Occitane, Pivoine Flora Rasasi- Secret Diptyque- Ofresia Fueguia 1833 Amalia Gourmand Ellen Tracy- Bronze Bath and Body Works- Sea Island Cotton L'Artisan Oeillet Sauvage Biotherm- Eau Pure The Body Shop- Lotus Petal Penhaligon's- Violetta Paco Rabanne- Olympea Fragonard- Freesia Parfums de Marly Darcy Tommy Hilfiger- Tommy Girl Yves Rocher- Iris Noir The Vagabond Prince- Enchanted Forest Omnia Profumo- Platino Eau Jeune- L'Orientale Priscilla Presley- Experiences Swarovski- Aura Intense Mancera- Musk of Flowers |
|
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Oddam ok 10 ml Sensuous (może być we flakonie), za taką samą lub zbliżoną pojemność for her edp
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za sensuous moze?
|
#3250 |
|
Rozeznanie
|
nic, dziękuję
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
moja aktualizacja.
oddam: - Burberry Brit Sheer 4ml - Paco Rabanne Lady Million ok. 0,5ml - Salvador Dali Dalimix Black 5ml - Lolita Lempicka L de Lolita 2ml - Yves Rocher So Elixir 3,6ml - Burberry The Beat 2ml świeża odlewka z flakonu, jeśli ktoś chce mogę podać kod - Vivien Westwood Boudoir 2,5ml - Kenzo L'eau par Kenzo 1,2ml - Bijan Vip ok 2ml - Guerlain Samsara 1ml - Burberry Touch 2ml - Lalique Amethyst 1,5ml - Elizabeth Arden 5th Avenue Nights 1,5ml - Salvador Dali Purple Lips ok. 1ml - Diesel Fuel for Life ok 1,5ml - Karl Lagerfeld Karleidoscope 1ml - YSL Parisienne 1ml - La Perla Just Precious 1ml - Histoires de Parfums Moulin Rouge 1889 2ml - Yves Rocher Moment de Bonheur 2ml - Yves Rocher Voile Ambre ok 1,5ml - Mugler A Men The Taste of Fragrance ok 2ml - Burberry The Beat ok. 1ml - Katy Perry Purr, nie widac przez opakowanie ale pewnie zostało na kilka testowych psików - Hugo Boss Ma Vie ok 0,3ml - Lolita Lempicka 'kokosowa' niestety nie wiem który konkretnie to zapach, podejrzewam że Elle L'Aime, ok 2ml - Jovan Musk ok 1ml - Oriflame Chiffon ok 0,2ml - Chopard Cashmir 1ml - EL Pleasures ok 0,9ml - Elizabeth Taylor Diamonds and Emeralds 0,5ml - Sisley Soir de Lune 0,1 ml lub mniej, na poznanie zapachu - La Perla J'aime la Nuit 1ml - Yves Rocher Aquarelle Vegetales ok 1,5ml - Elizabeth Taylor White Diamonds 1ml - Elizabeth Taylor Diamonds and Rubbies 1ml - Elizabeth Taylor Diamonds and Emeralds 1ml szukam: - YSL Manifesto - CK Truth - Burberry Body - Naomi Campbell Naomi Campbell - Diesel Loverdose i inne rodzaje - Al Rehab Dalal, Choco Musk - Alien Essence Absolue - Bvlgari Jasmin Noir - Montale Intense Cafe - Prada Candy - Agent Provocateur L'Agent - Vanilla Fields - YR wanilia edt - Oriflame Mirage - Armani Black Carat, Acqua di Gioia - La Prairie Midnight Rain, Silver Rain - Zara Wild Orchid, White Jasmin, Black Peony - EL Sensuous Noir - Penhaligon's Tralala
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-12-01 o 16:11 |
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
szukam My Insolence ok 10 ml - w zamian oddam Flowerbomb edt 10 ml
|
#3253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Uaktualniam, bo sporo doszło:
Odlewki/próbki: - Diesel Green Feminine, 2 ml bez psika - Burberry Body EDT, próbka fabryczna 2 ml bez kilku psików - D&G Pour Femme, ok. 6 ml Mniejsze ilości, na wypróbowanie (wszystko ok. 0,5-1 ml): - L'Artisan Parfumeur La Chasse aux papillons - L'Artisan Parfumeur Seville a l'aube - L'Artisan Parfumeur Nuit de tubereuze - L'Artisan Parfumeur Mure et musc - YSL Elle EDP - Korres Black Wood Blackcurrant Cyclamen - Annick Goutal Encens Flamboyant - Idole de Lubin - YSL Saharienne - Habanita EDT Mogę też odlać ze swoich flakonów (2,5/5/10 ml): - Parisienne a L'Extreme - Loverdose Tattoo - Gucci Envy Me - Acqua di Gioia - Moschino Funny - Jeanne Lanvin - DKNY My NY (tylko sampel) - Madonna Truth or Dare Naked - Agent Provocateur L'Agent - L'Or de Torrente EDT Edytowane przez triflee Czas edycji: 2015-12-16 o 12:16 |
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo zależy mi na - Jean-Paul Gaultier Classique EDP, 5 ml bez 2 psików+ ewentualnie - Flowerbomb EDP, 2,5 ml - Madonna Truth or Dare Naked, 1,5 ml Znajdziesz coś u mnie w zamian? |
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak: najbardziej bym chciała sampla Niny Ricci Belle de Minuit, chciałabym wiedzieć, na co wszyscy tak polują
Podobają mi się też:- Keiko Mecheri Ume - ok. 1 ml - Tauer Incense Rose - ok. 1,5 ml Jeśli nie masz w czym zrobić sampla, to poszukam czegoś innego
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w czym zrobić sampla |
|
|
|
|
#3261 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuję Hot Couture do testów
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
#3262 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo, bardzo poszukuję F. Malle Musc Ravageur do testów
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam :
Armani She Valentina Valentino edp /assoluto |
|
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zerknij proszę na moją fragrantikę, w notatniku jest to, co chciałabym powąchać - może gdzieś masz zachomikowaną jakąś próbkę A jeśli nie, to może dasz radę zrobić sampla Lou Lou?Cytat:
Podobają mi się u Ciebie:Chanel - Allure Sensuelle - ok. 2ml Dior - Escale a Portofino EDT - ok.1.5 ml L`Erbolario - Dolcelisir - 5ml (bez dwóch psików) |
|||
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
PRÓBKI: -Azzaro Visit for Men ok. 0,7ml -Beckham, Signature ok. 1,9ml -Beyonce, Heat, ok. 0,7ml -Bourjois, Evasion ok. 1ml -Burberry, Brit Rhythm 1,5ml bez psika -Burberry, Touch EDP, ok. 2ml -Calvin Klein, Be ok. 1,4ml -Calvin Klein, Obsession Night ok.1,9ml (uszkodzony atomizer- można przelać do innego) -Calvin Klein, One ok. 0,4ml -Cerruti, Image Woman 0,5ml -Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Chanel, Cristalle EDT ok. 0,6ml -Chopard, Happy Spirit, ok. 0,7ml -Dior, Fahrenheit na słuch myślę że ok. 0,4ml -DKNY, Pure Rose ok. 0,5ml -Elizabeth Arden, Provocative, ok. 1,9ml -Estee Lauder, Modern Muse ok. 1,2ml -Givenchy, Dahlia Noir L'eau ok. 0,7ml -Gres, Madame ok. 1,7ml -Guerlain, Shalimar Initial ok. 1,2ml -Guerlain, Shalimar Initial L'eau ok. 1ml -Hugo Boss, Hugo Woman EDP ok. 1,2ml -Hugo Boss, XX Woman, ok. 1,8ml -Joop, Le Bain ok. 0,8ml -Kenzo, Tigre ok. 0,4ml -Lacoste, Eau de Lacoste ok. 1,5ml -Lanvin, Lanvin Me 1,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Prince 3121 ok. 0,9ml -Priscilla Presley, Moments ok. 1,6ml -Rochas, Absolu ok. 1,3ml -Salvatore Ferragamo, Signorina Eleganza ok. 1ml -Tommy Hilfiger, Dreaming 1ml -Yves Rocher, Voile d'Ambre Eau Fraiche ok.2ml -Etro, Dianthus ok. 1,2ml -Fragonard, Grain de Soleil ok. 0,4ml -Jacomo, Art Collection #08, ok. 0,2ml -Keiko Macheri, Loukhoum ok. 0,5ml MOGĘ ZROBIĆ PRÓBKI/ODLEWKI Z: -Avon, Passion Dance, Premiere Luxe, Sensuelle -Britney Spears, Hidden Fantasy -Calvin Klein, Euphoria EDP- tylko do 2,5ml -Chopard, Wish -Nina Ricci, L'Elixir -Nina Ricci, Ricci Ricci -Oriflame, Giordani White, Giordani Gold -Puma, Create -Yves Rocher, Tendre Jasmin, Flowerparty- tylko do 2,5ml ODLEWKI: -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Chanel. Chance EDP ok. 3,2ml -Guess, by Marciano ok.7ml (z wymiany-wg mnie zapach zmieniony) -Michael Kors, Michael Kors, ok. 9,5ml -Pret a Porter, Woman 5ml -S.T. Dupont, Femme ok. 10ml -Serge Lutens, Chergui ok. 3,5ml |
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wygrzebałam ze zbiorów pół małego sampla MaDame (obstawiam, że jest go około 1-1,5 ml), mam też ok. 1,5-2 ml Paestum Rose. Bardzo chętnie bym zrobiła sampla Lou Lou (tylko nie wiem, czy doczytałaś, że to jest wersja Blue), ale skończyły mi się atomki Zostało mi go w atomku ok 8-9 ml, ale nie wiem czy taka ilość by Cię interesowała.
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." Edytowane przez chouette_ Czas edycji: 2015-12-03 o 21:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Podobają mi się też:

Zostało mi go w atomku ok 8-9 ml, ale nie wiem czy taka ilość by Cię interesowała.