Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-28, 19:56   #2671
siacha_ck
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Irmusia zazdroszcze tej ikei jutro.
Kurcze nie wiedzialam ze gdziekolwiek jest ikea online! To moze i w pl sie doczekamy

Cos, Kaczuszka haha to pysznosci mialyscie. Cos cie ugoscila czym chata bogata
Może w naszych okolicach się też doczekamy. Znowu są jakieś plany

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:01   #2672
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Spokojnie. Ja też przecież nie tak dawno płakałam, że nie chce mm, tym bardziej, że to pepti jest jeszcze gorsze w smaku od zwykłego.
Teraz zjada bez problemu. Dzisiaj już będzie dostawał samo mm i przez noc tez, bo pomimo mojej diety wczoraj i dziś była zielona kupa. To co ja mam być na samej wodzie?
I jeszcze to gadanie, że nie na czegoś takiego jak dieta matki karmiącej to mnie doprowadza do szału. Jakby nie było to ani ja ani Szuu czy każda inna mama nie musiałaby być na diecie.

A co do butelki to S.je z Nuk first choice. Teraz mamy taką
http://allegro.pl/nuk-first-choice-b...362426973.html

Bardzo mu pasuje ten smoczek.

Nie każda matka musiała być na diecie a nie każda zielona kupa to problemy z brzuszkiem. Ale to wybór kazdej z nas co uważa za słuszne i jak jej dziecko na różne rzeczy reaguje, bo nie każde dziecko jest takie samo.
Stary 2015-11-28, 20:02   #2673
mycha_818
Zadomowienie

Alkamor ja robie dokładnie tak jak Ty. Blenduję warzywa same i dodaje trochę wody od gotowania żeby konsystencja była ok. Ale nie nazywam tego zupą.

U nas brokuł jest ok. Nie powoduje problemów z wypróżnianiem ale u nad nigdy nie ma miękkich kupek, że tak to nazwę ;-)

Irmusia ciesze się że Twój synuś polubił leżenie na brzuszku. Jednak to jest bardzo ważne dla rozwoju maluszków. Laura też polubiła tak leżeć ale nie jest wtedy tak aktywna jak Franek.

Masija ciesze się ze jesteś taka dumna z córki ;-) a osiągnęła już wagę ze zmieniłaś fotelik? Czy po prostu w tamtym było jej za ciasno?
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:04   #2674
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość

Ostatnio w ogole wszystko jest lepsze od zabawek, na macie posiada pustą butelkę plastikowa, sliniak w opakowaniu, obecnie nr 1 skarpetki ktore ściąga z nog i rozciaga w ręku
A ostatnio nauczył sie gdzie nacisnąć zeby szczeniaczek zagrał i teraz jest molestowany...

A w ogóle Franek obciera górnymi zębami o dolne i robi przy tym tak smieszne miny jakby cos memlal w buzi i wtedy slychac takie szczebiotanie zębami, az ciary przechodzą
Ojej zgrzytanie...
U nas też skarpetki to świetna zabawa, a potem są całe mokre

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Musze czekać z obiadem na Tz, bo gaz mi się skończył Nawet herbaty nie mam jak zrobić

Butle z gazem? Moja siostra też ma i trochę zabawy z tym jak w nieodpowoednim momencie się skończy... albo jak zapomniała kiedyś zamówić butle
Stary 2015-11-28, 20:07   #2675
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ojej zgrzytanie...
U nas też skarpetki to świetna zabawa, a potem są całe mokre

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Butle z gazem? Moja siostra też ma i trochę zabawy z tym jak w nieodpowoednim momencie się skończy... albo jak zapomniała kiedyś zamówić butle
Tak, z gazem.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:07   #2676
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Lekarka w świątecznej przychodni nas nastraszyla że zapalenie gardła, szmer w płucach i odesłała na SOR. w szpitalu zrobili rtg, nic nie wyszło, była konsultacja laryngologiczna, bez uwag. Na sorze mnie zjechali że piecyk robię z dziecka i nie daje przeciwgoraczkowych a powinnam zbijać temp już od 37 (???). Miała akurat 38,2 i dali jej tam nurofen. Mam jej dać neosine, wapno i cos od gorączki jak będzie i czekać. Może coś się rozwinie, może zęby, także nic nie wiem w sumie. Właśnie skończylysmy inhalacje z soli i próbuje ja uśpic...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:14   #2677
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Lekarka w świątecznej przychodni nas nastraszyla że zapalenie gardła, szmer w płucach i odesłała na SOR. w szpitalu zrobili rtg, nic nie wyszło, była konsultacja laryngologiczna, bez uwag. Na sorze mnie zjechali że piecyk robię z dziecka i nie daje przeciwgoraczkowych a powinnam zbijać temp już od 37 (???). Miała akurat 38,2 i dali jej tam nurofen. Mam jej dać neosine, wapno i cos od gorączki jak będzie i czekać. Może coś się rozwinie, może zęby, także nic nie wiem w sumie. Właśnie skończylysmy inhalacje z soli i próbuje ja uśpic...
Biedactwo :-(
Ale w tym szpitalu to też dziwni ludzie. Jeszcze nie słyszałam żeby zbijać temperaturę od 37. Przecież to nawet nie jest gorączka...
Miejmy nadzieję że to nic takiego i szybko przejdzie.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:25   #2678
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Biedactwo :-(
Ale w tym szpitalu to też dziwni ludzie. Jeszcze nie słyszałam żeby zbijać temperaturę od 37. Przecież to nawet nie jest gorączka...
Miejmy nadzieję że to nic takiego i szybko przejdzie.
Ja zawsze słyszałam że od 38,5 i tak robię a te lekarki tylko oczami wywrocily jak to powiedziałam.
Stary 2015-11-28, 20:25   #2679
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Irmusia zazdroszcze tej ikei jutro.
Kurcze nie wiedzialam ze gdziekolwiek jest ikea online! To moze i w pl sie doczekamy

Cos, Kaczuszka haha to pysznosci mialyscie. Cos cie ugoscila czym chata bogata
Sie wie!

Tutaj link do strony z artykulami z ikei :P
http://ikeomania.pl/
Stary 2015-11-28, 20:26   #2680
Marei
Zakorzenienie

Biedna Dominika i ty monia też
Stary 2015-11-28, 20:28   #2681
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

mycha zupka nie zupka dla mnie to poprostu obiadek i tyle

Nawet w sobotę nastukaly postów.

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:28   #2682
industria
Zakorzenienie

Cytat:
ooj żeby nic sie nie rozwineło

masija, no to piękne! oby tak dalej
Stary 2015-11-28, 20:28   #2683
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

A! Ja nie mam w domu NIC z ikei

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:38   #2684
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
U nas nie ma ikei a moje dziecko ma dużo z ikei, krzeselko, teraz krzesło, kubki, talerze, sztućce, podest, zabawki, sliniaki, itp. Generalnie mamy tylko rzeczy małe które można wpakowac do bagażnika.
Stary 2015-11-28, 20:39   #2685
Domincia_1987
Zadomowienie

Unhappy Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6

Cytat:
Zdrówka
Co lekarz to inaczej, ja jak byłam w przychodni i mowiłam, że podaje leki na gorączke od 38 stopnii tolekarka popatrzyła na mnie z wyrzutem mówiąc: no skoro paniimusi tak szybko.. Generalnie twierdzila,że można by dłuzej czekac

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:48   #2686
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Dynia niezle. Z zaciekawieniem. Nie z super smakiem ale z uśmiechem
To u markusa dynia jest hitem. Marchew mu nie smakuje, Pasternak jest ok i biała czy tam żółta marchew bez wrażeń
Aaa najlepsza jest dynia z kartoflem )

Wczoraj gotowałam dla nas dynię z imbirem, odrobiną marchwi i lanym ciastem z gałką muszkatołową i tabasco. Tz zarzekał się, że nie tnie a zjadł wszystko, na dzisiaj brakło. On jest taką mendozą, że nic nowego nue chce próbować, dotąd tego typu rzeczy gotowałam jak go nie było. Ostatnio stwierdziłem, że jedzenie musi smakować nam obojgu i on też musi iść na ustępstwa. Na dobre mu to wychodzi

Byliśmy dzisiaj na zakupach, chciałam fotelik samochodowy 9-18kg i krzesełko do karmienia. Jest wieke typu stokke a dużo tańsze. Aaa i kołdrę małemu, bo w sypialni zimno mamy w nocy. A co kupiliśmy? Łyżeczki :/
Fotelik nie, bo jak zobaczył cenę, to prawie biegunki dostał. Uparłam się jednak, że chcę ten i koniec, to stwierdził, że przywiezie z pl bo tam na pewno taniej. Dupa, bo różnica może 20€, więc wolę tu kupić i mieć łatwiej z reklamacją jakby co.
Z krzesełkiem troszkę problem, bo te drewniane są niskie w porównaniu z naszym stołem, ale ta sama gadka, że w pl na pewno będzie jakiś na allegro no name tańszy. A tutaj hauck lub guenter nie mają drogo. zastanawiam się jednak nad plastik-fantastik ze względu na to, że są wyżej i mały mógłby przy stole jeść z nami.
Kołdera też mu nie pasowała, kupimy cieplejszy śpiworek. Jak zobaczył ceny śpiworków (od 160zł te niezbyt grube), to stwierdził, że ubierzemy małego grubiej i przykryjemy ocieplanym kocykiem od poli.
z jakim ja skąpcem żyję!!! Nie dość, że to z mojej premii miało być kupione, to on narzeka. Z każdym zakupem takie przepychanki, w ostateczności zawsze wyliczam mu, że na papierosy piwo i czipsy wydaje ponad tysiąc miesięcznie, on się obraża i mówi, żebym robiła co chce, a później tydzień marudzi, że tak drogo. co za Typ
Stary 2015-11-28, 20:50   #2687
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcialam isc do kina na listy do m. i musze sama kolezanki juz byly a z tz nie pojde bo Lilka nie zostanie tak dlugo z moja mama, zaplakalaby sie
Ja też chce iść!!! Uwielbiam ten film, a dwójka podobno jeszcze lepsza.

Cytat:
Teraz tylko w głowie musze sobie to wszystko poukładać. Jak tylko pomyślę, że już nigdy więcej nie będę go karmila to mam łzy w oczach
Tez bym sobie poszła na ten film

Siacha spokojnie, w końcu musiał nadejść ten dzień. Przecież i tak długo karmiłaś
A on też tak walczył jak mój przy mm na poczatku? w sensie że fuu że trucizna? (przepraszam jeśli opisywałaś wcześniej ale nie pamiętam już)

Cytat:
Jak zobaczyłam ten talerzyk to od razu pomyślałam o Gapulince
http://www.bibabu.pl/talerzyk-lisek.html
hahah supero, mały dzisiaj dorobił się szalika i skarpetek w liski

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
chce wam polecić fajnego bloga mojej koleżanki - na temty ząbkowe-
ja jestem kompletnie zielona i chętnie bede tam zaglądać
http://zdrowa-buzia.com/category/dzi...-0-6-miesiecy/
hop i jest w zakładkach. Swoją drogą nie ogarniam juz mojej listy z zakładkami, pora na czystki.

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Hej
Wróciliśmy. Mala była cudowna. W 1 i 2 stronę spała, jednak fotelik robi robotę i widać ze jej wygodnie
W ogóle od wczoraj to nie to dziecko.. aż nie wiemy co się dzieje bo śmieje się w głos, nie trzeba się męczyć itp. żeby tylko nie zapeszyc
Świetnie, oby tak dalej

Cytat:
Ja zawsze słyszałam że od 38,5 i tak robię a te lekarki tylko oczami wywrocily jak to powiedziałam.
Przecież 37 to nie gorączka. Dziwne. Nasza ped też przy ponad 38,5 zaleca zbijanie farmakologiczne.
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 20:59   #2688
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Kończę, bo już mnie to zaczyna męczyć. Jest mi z tym strasznie źle
Zaczęłam zwiększać ilość butli z mm i jak narazie tylko wieczorem odciągam, bo w nocy jeszcze kp.
Dzisiaj już w nocy tez będzie dostawał mm.

Polecam herbatki z mięty i szałwii na zatrzymanie laktacji, moja położna mówi, że wiele kobiet uniknelo dzięki temu tabletek. Tylko conajmniej raz dziennie pić.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Nie martw się, karmiłaś pół roku, to jest sporo dobrego dla dziecka. każde dziecko jest inne i czasami jak widać jest trudno z kp. Głowa do góry

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Tak, ja od dyni. Lekkostrawna
U nas polecają na start dynie lub Pasternak. Ponoć o a lekkie, nie zatwardzają i nie wywołują alergii. Raczej

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Mehja to ja moge iść
Ooo ja też chętnie!

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Co tu tak dzisiaj cicho? Wszystkie świętują juz Andrzeja?

Zapomniałem. , że są andrzejki! Dawać tu jakieś wróżby, sama butów w kolejce do drzwi przekładać nie będę

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Wachamy klej i zagryzamy kartkami z marginesem jeżeli wiecie o co chodzi
A lizecie znaczki?
Stary 2015-11-28, 21:01   #2689
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Ja też chce iść!!! Uwielbiam ten film, a dwójka podobno jeszcze lepsza.

Siacha spokojnie, w końcu musiał nadejść ten dzień. Przecież i tak długo karmiłaś
A on też tak walczył jak mój przy mm na poczatku? w sensie że fuu że trucizna? (przepraszam jeśli opisywałaś wcześniej ale nie pamiętam już)

hahah supero, mały dzisiaj dorobił się szalika i skarpetek w liski

hop i jest w zakładkach. Swoją drogą nie ogarniam juz mojej listy z zakładkami, pora na czystki.

Świetnie, oby tak dalej

Przecież 37 to nie gorączka. Dziwne. Nasza ped też przy ponad 38,5 zaleca zbijanie farmakologiczne.
Kurczak jak moja Lauri miala te 38,2 to nie wyobrazam sobie nie zbic. Ona az plonela cala no i sie meczyla. 37 to bez przesady ale ja od 38 na pewno bede zbijac temp
Stary 2015-11-28, 21:07   #2690
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
O matko.
A co do gorączki, to jak już było wspomniane, też mi mówili, by powyżej 38st zbijać.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Burżuj!
Stary 2015-11-28, 21:09   #2691
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
To u markusa dynia jest hitem. Marchew mu nie smakuje, Pasternak jest ok i biała czy tam żółta marchew bez wrażeń
Aaa najlepsza jest dynia z kartoflem )

Wczoraj gotowałam dla nas dynię z imbirem, odrobiną marchwi i lanym ciastem z gałką muszkatołową i tabasco. Tz zarzekał się, że nie tnie a zjadł wszystko, na dzisiaj brakło. On jest taką mendozą, że nic nowego nue chce próbować, dotąd tego typu rzeczy gotowałam jak go nie było. Ostatnio stwierdziłem, że jedzenie musi smakować nam obojgu i on też musi iść na ustępstwa. Na dobre mu to wychodzi

Byliśmy dzisiaj na zakupach, chciałam fotelik samochodowy 9-18kg i krzesełko do karmienia. Jest wieke typu stokke a dużo tańsze. Aaa i kołdrę małemu, bo w sypialni zimno mamy w nocy. A co kupiliśmy? Łyżeczki :/
Fotelik nie, bo jak zobaczył cenę, to prawie biegunki dostał. Uparłam się jednak, że chcę ten i koniec, to stwierdził, że przywiezie z pl bo tam na pewno taniej. Dupa, bo różnica może 20€, więc wolę tu kupić i mieć łatwiej z reklamacją jakby co.
Z krzesełkiem troszkę problem, bo te drewniane są niskie w porównaniu z naszym stołem, ale ta sama gadka, że w pl na pewno będzie jakiś na allegro no name tańszy. A tutaj hauck lub guenter nie mają drogo. zastanawiam się jednak nad plastik-fantastik ze względu na to, że są wyżej i mały mógłby przy stole jeść z nami.
Kołdera też mu nie pasowała, kupimy cieplejszy śpiworek. Jak zobaczył ceny śpiworków (od 160zł te niezbyt grube), to stwierdził, że ubierzemy małego grubiej i przykryjemy ocieplanym kocykiem od poli.
z jakim ja skąpcem żyję!!! Nie dość, że to z mojej premii miało być kupione, to on narzeka. Z każdym zakupem takie przepychanki, w ostateczności zawsze wyliczam mu, że na papierosy piwo i czipsy wydaje ponad tysiąc miesięcznie, on się obraża i mówi, żebym robiła co chce, a później tydzień marudzi, że tak drogo. co za Typ
moj tez do rozrzutnych nie należy, i dobrze wiem co czujesz. dla małego najlepiej wszystko używane by bral. czasami cos kupi, ale potem wypomina mi to jak chce cos innego kolejnego kupic. a piwko i chipsy codziennie prawie

jaki fotelik chciałas kupic?
Stary 2015-11-28, 21:15   #2692
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
moj tez do rozrzutnych nie należy, i dobrze wiem co czujesz. dla małego najlepiej wszystko używane by bral. czasami cos kupi, ale potem wypomina mi to jak chce cos innego kolejnego kupic. a piwko i chipsy codziennie prawie

jaki fotelik chciałas kupic?
No to też masz takiego żylaka. Współczuję. Co się człowiek naw☠☠☠☠ia przy takim tera już wiem,żeby nie mieć z nim wspólnego konta nigdy bo by zawału dostał a ja ☠☠☠☠icy.

Maxi cosi 2 way pearl. Można montować do naszej bazy przodem i tyłem. Faktycznie drogi, ale na 3 lata powinien wystarczyć. No i jest wybór - przód i tył. Zaczniemy od tyłu a jak mały będzie schizowal że nie chce, bo tak też może być, zamontujemy przodem. Lepsze to niż kupowanie drugiego fotelika...
Stary 2015-11-28, 21:21   #2693
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Marei jakie krzesło w typie stokke znalazłaś bo ja jednak nie kupie krzesła za 900 juz i tak zdecydowałam ze kupie matę skip hop tylko pojadę w poniedziałek do fabryki wafelków obaczyc i tam kupie. No o ile mana do mnie przyjdzie dziuni pilnowac

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Masija a Twoja nie chciała jeździć w tym foteliku kołysce ? Bo u mnie tez taki problem

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:21   #2694
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Marei jakie krzesło w typie stokke znalazłaś bo ja jednak nie kupie krzesła za 900 juz i tak zdecydowałam ze kupie matę skip hop tylko pojadę w poniedziałek do fabryki wafelków obaczyc i tam kupie. No o ile mana do mnie przyjdzie dziuni pilnowac
Groszko jaki Ty masz telefon??? Zastanawiamy się z Coskiem jakiego nie kupywac
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:22   #2695
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
No to też masz takiego żylaka. Współczuję. Co się człowiek nawâ˜☠â˜☠â˜☠â˜☠ia przy takim tera już wiem,żeby nie mieć z nim wspólnego konta nigdy bo by zawału dostał a ja â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠icy.

Maxi cosi 2 way pearl. Można montować do naszej bazy przodem i tyłem. Faktycznie drogi, ale na 3 lata powinien wystarczyć. No i jest wybór - przód i tył. Zaczniemy od tyłu a jak mały będzie schizowal że nie chce, bo tak też może być, zamontujemy przodem. Lepsze to niż kupowanie drugiego fotelika...
moj tz im starszy tym coraz gorszy sie robi pod tym wzgledem
tez o nim mysleliśmy ale mamy baze family fix do 0-13 i stwierdzilismy ze bez sensu kolejna bazę brać, i wzielismy be safe izi combi x3, tez przod i tył.

Edytowane przez fartuch
Czas edycji: 2015-11-28 o 21:32
fartuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:28   #2696
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Groszko jaki Ty masz telefon??? Zastanawiamy się z Coskiem jakiego nie kupywac

Ja nie mam telefonu ja mam ajsrona

Stary 2015-11-28, 21:30   #2697
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mam telefonu ja mam ajsrona
Aa no to przepraszam
Stary 2015-11-28, 21:30   #2698
k a j a
Zakorzenienie

Nie zgadniecie co robię... Usypiam lene na noc dopiero :p

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:30   #2699
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Prince twój narzeczony w białej marynarce zbleksza przewalił hahahahagahahaha

Stary 2015-11-28, 21:31   #2700
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Nie zgadniecie co robię... Usypiam lene na noc dopiero
A co jej się stało???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości