Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-28, 21:31   #2701
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
To u markusa dynia jest hitem. Marchew mu nie smakuje, Pasternak jest ok i biała czy tam żółta marchew bez wrażeń
Aaa najlepsza jest dynia z kartoflem )

Wczoraj gotowałam dla nas dynię z imbirem, odrobiną marchwi i lanym ciastem z gałką muszkatołową i tabasco. Tz zarzekał się, że nie tnie a zjadł wszystko, na dzisiaj brakło. On jest taką mendozą, że nic nowego nue chce próbować, dotąd tego typu rzeczy gotowałam jak go nie było. Ostatnio stwierdziłem, że jedzenie musi smakować nam obojgu i on też musi iść na ustępstwa. Na dobre mu to wychodzi

Byliśmy dzisiaj na zakupach, chciałam fotelik samochodowy 9-18kg i krzesełko do karmienia. Jest wieke typu stokke a dużo tańsze. Aaa i kołdrę małemu, bo w sypialni zimno mamy w nocy. A co kupiliśmy? Łyżeczki :/
Fotelik nie, bo jak zobaczył cenę, to prawie biegunki dostał. Uparłam się jednak, że chcę ten i koniec, to stwierdził, że przywiezie z pl bo tam na pewno taniej. Dupa, bo różnica może 20€, więc wolę tu kupić i mieć łatwiej z reklamacją jakby co.
Z krzesełkiem troszkę problem, bo te drewniane są niskie w porównaniu z naszym stołem, ale ta sama gadka, że w pl na pewno będzie jakiś na allegro no name tańszy. A tutaj hauck lub guenter nie mają drogo. zastanawiam się jednak nad plastik-fantastik ze względu na to, że są wyżej i mały mógłby przy stole jeść z nami.
Kołdera też mu nie pasowała, kupimy cieplejszy śpiworek. Jak zobaczył ceny śpiworków (od 160zł te niezbyt grube), to stwierdził, że ubierzemy małego grubiej i przykryjemy ocieplanym kocykiem od poli.
z jakim ja skąpcem żyję!!! Nie dość, że to z mojej premii miało być kupione, to on narzeka. Z każdym zakupem takie przepychanki, w ostateczności zawsze wyliczam mu, że na papierosy piwo i czipsy wydaje ponad tysiąc miesięcznie, on się obraża i mówi, żebym robiła co chce, a później tydzień marudzi, że tak drogo. co za Typ
Mój tż też wielu rzeczy nie jadł, potem u moich rodziców głupio mu było grymasic i jadł, ja w domu gotuje dla obojga ale nie mogę gotować kilku potraw jak on lubi więc jak leci i przyzwyczaił się trochę. Oliwek nadal nie tknie bo mu się czarno robi przed oczami a poza tym chcę żyć, i jeszcze parę ma takich rzeczy ale Nauczył się próbować nowości.

Jaki fotelik wybrałaś?

Śpiworki ja tylko uzywki kupuje, dla mnie te ceny są z kosmosu.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:31   #2702
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Marei jakie krzesło w typie stokke znalazłaś bo ja jednak nie kupie krzesła za 900 juz i tak zdecydowałam ze kupie matę skip hop tylko pojadę w poniedziałek do fabryki wafelków obaczyc i tam kupie. No o ile mana do mnie przyjdzie dziuni pilnowac

Groszko ja pierdziele dawac tysiaka. Lukam na ebay za uzywkami

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Groszko jaki Ty masz telefon??? Zastanawiamy się z Coskiem jakiego nie kupywac
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:31   #2703
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Nie zgadniecie co robię... Usypiam lene na noc dopiero :p

Ściema . Lena śpi od 3 h pppppp
Poleciałas ze śledzikiem i ci sie pokipialo

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:34   #2704
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
No to też masz takiego żylaka. Współczuję. Co się człowiek naw☠☠☠☠ia przy takim tera już wiem,żeby nie mieć z nim wspólnego konta nigdy bo by zawału dostał a ja ☠☠☠☠icy.

Maxi cosi 2 way pearl. Można montować do naszej bazy przodem i tyłem. Faktycznie drogi, ale na 3 lata powinien wystarczyć. No i jest wybór - przód i tył. Zaczniemy od tyłu a jak mały będzie schizowal że nie chce, bo tak też może być, zamontujemy przodem. Lepsze to niż kupowanie drugiego fotelika...
A ten fotelik nie jest taki że od 13 kg już musisz przodem przestawić?
Stary 2015-11-28, 21:35   #2705
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
A co jej się stało???
Byliśmy na urodzinach. Po 17 położyłam ją na drzemkę i tak ją przetrzymywałam jęcząca :p

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:35   #2706
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Może w naszych okolicach się też doczekamy. Znowu są jakieś plany

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Mowisz? Ze w ck?

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Lekarka w świątecznej przychodni nas nastraszyla że zapalenie gardła, szmer w płucach i odesłała na SOR. w szpitalu zrobili rtg, nic nie wyszło, była konsultacja laryngologiczna, bez uwag. Na sorze mnie zjechali że piecyk robię z dziecka i nie daje przeciwgoraczkowych a powinnam zbijać temp już od 37 (???). Miała akurat 38,2 i dali jej tam nurofen. Mam jej dać neosine, wapno i cos od gorączki jak będzie i czekać. Może coś się rozwinie, może zęby, także nic nie wiem w sumie. Właśnie skończylysmy inhalacje z soli i próbuje ja uśpic...
O matko, co za dzien. Tyle stresu a nadal nic nie wiadomo. Oby jutro lepiej sie czula
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:36   #2707
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Groszko, nie widzę zdjęc dziecia na fejsie
Stary 2015-11-28, 21:36   #2708
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Marei jakie krzesło w typie stokke znalazłaś bo ja jednak nie kupie krzesła za 900 juz i tak zdecydowałam ze kupie matę skip hop tylko pojadę w poniedziałek do fabryki wafelków obaczyc i tam kupie. No o ile mana do mnie przyjdzie dziuni pilnowac

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Masija a Twoja nie chciała jeździć w tym foteliku kołysce ? Bo u mnie tez taki problem
Princesika wstawiała lambda 2, fajne naprawdę. Poza tym pinolino i roba. Oraz:

A tutaj jaki czaaaaaad, krzesło od dzieciaczka do nastolatka:

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
moj tz im starszy tym coraz gorszy sie robi pod tym wzgledem
tez o nim mysleliśmy ale mamy baze family fix do 0-13 i stwierdzilismy ze bez sensu kolejna bazę brać, i wzielismy be safe izi combi x3, tez przod i tył.
Nasza jest do 15, potem nowy fotelik, bo jak pojdzie po tatusiu to będzie szczypior wysoki a lekki.
Stary 2015-11-28, 21:37   #2709
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Phii właśnieee nieee !
Ciekawe o której wstanie

Lena
Stary 2015-11-28, 21:37   #2710
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarka w świątecznej przychodni nas nastraszyla że zapalenie gardła, szmer w płucach i odesłała na SOR. w szpitalu zrobili rtg, nic nie wyszło, była konsultacja laryngologiczna, bez uwag. Na sorze mnie zjechali że piecyk robię z dziecka i nie daje przeciwgoraczkowych a powinnam zbijać temp już od 37 (???). Miała akurat 38,2 i dali jej tam nurofen. Mam jej dać neosine, wapno i cos od gorączki jak będzie i czekać. Może coś się rozwinie, może zęby, także nic nie wiem w sumie. Właśnie skończylysmy inhalacje z soli i próbuje ja uśpic...
Biedactwo, oby szybko przeszło. 37 to Szymek ma cały czas, jak juz mam zabijać to od 38.
Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
A! Ja nie mam w domu NIC z ikei
Ja też

Cytat:
To u markusa dynia jest hitem. Marchew mu nie smakuje, Pasternak jest ok i biała czy tam żółta marchew bez wrażeń

Wczoraj gotowałam dla nas dynię z imbirem, odrobiną marchwi i lanym ciastem z gałką muszkatołową i tabasco. Tz zarzekał się, że nie tnie a zjadł wszystko, na dzisiaj brakło. On jest taką mendozą, że nic nowego nue chce próbować, dotąd tego typu rzeczy gotowałam jak go nie było. Ostatnio stwierdziłem, że jedzenie musi smakować nam obojgu i on też musi iść na ustępstwa. Na dobre mu to wychodzi

Byliśmy dzisiaj na zakupach, chciałam fotelik samochodowy 9-18kg i krzesełko do karmienia. Jest wieke typu stokke a dużo tańsze. Aaa i kołdrę małemu, bo w sypialni zimno mamy w nocy. A co kupiliśmy? Łyżeczki :/
Fotelik nie, bo jak zobaczył cenę, to prawie biegunki dostał. Uparłam się jednak, że chcę ten i koniec, to stwierdził, że przywiezie z pl bo tam na pewno taniej. Dupa, bo różnica może 20€, więc wolę tu kupić i mieć łatwiej z reklamacją jakby co.
Z krzesełkiem troszkę problem, bo te drewniane są niskie w porównaniu z naszym stołem, ale ta sama gadka, że w pl na pewno będzie jakiś na allegro no name tańszy. A tutaj hauck lub guenter nie mają drogo. zastanawiam się jednak nad plastik-fantastik ze względu na to, że są wyżej i mały mógłby przy stole jeść z nami.
Kołdera też mu nie pasowała, kupimy cieplejszy śpiworek. Jak zobaczył ceny śpiworków (od 160zł te niezbyt grube), to stwierdził, że ubierzemy małego grubiej i przykryjemy ocieplanym kocykiem od poli.
z jakim ja skąpcem żyję!!! Nie dość, że to z mojej premii miało być kupione, to on narzeka. Z każdym zakupem takie przepychanki, w ostateczności zawsze wyliczam mu, że na papierosy piwo i czipsy wydaje ponad tysiąc miesięcznie, on się obraża i mówi, żebym robiła co chce, a później tydzień marudzi, że tak drogo. co za Typ
O matko, ale z nim masz. Mój tez skąpiec ale nie dla dziecka.

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Ja też chce iść!!! Uwielbiam ten film, a dwójka podobno jeszcze lepsza.

Siacha spokojnie, w końcu musiał nadejść ten dzień. Przecież i tak długo karmiłaś
A on też tak walczył jak mój przy mm na poczatku? w sensie że fuu że trucizna? (przepraszam jeśli opisywałaś wcześniej ale nie pamiętam już)

hahah supero, mały dzisiaj dorobił się szalika i skarpetek w liski

hop i jest w zakładkach. Swoją drogą nie ogarniam juz mojej listy z zakładkami, pora na czystki.

Świetnie, oby tak dalej

Przecież 37 to nie gorączka. Dziwne. Nasza ped też przy ponad 38,5 zaleca zbijanie farmakologiczne.
Jak tylko poczuł smoczek od butli w buzi to był ryk. Próbowałam o różnych porach i nic, aż któregoś dnia zrobiłam ciut cieplejsze i tylko 60 ml i zjadł po czym dorobiłam drugie 60 i tez zjadł.

Cytat:
Polecam herbatki z mięty i szałwii na zatrzymanie laktacji, moja położna mówi, że wiele kobiet uniknelo dzięki temu tabletek. Tylko conajmniej raz dziennie pić.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Nie martw się, karmiłaś pół roku, to jest sporo dobrego dla dziecka. każde dziecko jest inne i czasami jak widać jest trudno z kp. Głowa do góry

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

U nas polecają na start dynie lub Pasternak. Ponoć o a lekkie, nie zatwardzają i nie wywołują alergii. Raczej

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Ooo ja też chętnie!

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Zapomniałem. , że są andrzejki! Dawać tu jakieś wróżby, sama butów w kolejce do drzwi przekładać nie będę

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

A lizecie znaczki?
Dzięki
Wiem, że i tak sporo karmiłam, ale w porównaniu do W. to bardzo krótko.

Nam ped też zaleciła rozszerzanie od dyni ale dopiero za 2 tyg. Ponoć po szczepieniu nie powinno się wprowadzać nowych rzeczy. Pierwszy coś takiego słyszę.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:38   #2711
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
No to też masz takiego żylaka. Współczuję. Co się człowiek naw☠☠☠☠ia przy takim tera już wiem,żeby nie mieć z nim wspólnego konta nigdy bo by zawału dostał a ja ☠☠☠☠icy.

Maxi cosi 2 way pearl. Można montować do naszej bazy przodem i tyłem. Faktycznie drogi, ale na 3 lata powinien wystarczyć. No i jest wybór - przód i tył. Zaczniemy od tyłu a jak mały będzie schizowal że nie chce, bo tak też może być, zamontujemy przodem. Lepsze to niż kupowanie drugiego fotelika...
Marei a czym ten fotelik sie rozni od Maxi cosi Axis fix? Orientujesz sie?
Stary 2015-11-28, 21:40   #2712
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tż też wielu rzeczy nie jadł, potem u moich rodziców głupio mu było grymasic i jadł, ja w domu gotuje dla obojga ale nie mogę gotować kilku potraw jak on lubi więc jak leci i przyzwyczaił się trochę. Oliwek nadal nie tknie bo mu się czarno robi przed oczami a poza tym chcę żyć, i jeszcze parę ma takich rzeczy ale Nauczył się próbować nowości.

Jaki fotelik wybrałaś?

Śpiworki ja tylko uzywki kupuje, dla mnie te ceny są z kosmosu.
Też dotąd miałam używki. I jeden z limango -70%
Mój tz był u mnie może z dwa tygodnie, to moja mama robiła podliz i pytała co lubi... tak to nie widziałam go w akcji, kiedy podają coś, co nie lubi.
Nauczyłam go jest dynie, grzybowa ktora teraz kocha oraz szpinak. I kasze.
Stary 2015-11-28, 21:41   #2713
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Prince twój narzeczony w białej marynarce zbleksza przewalił hahahahagahahaha
Boziu jaki on piekny
Koooocham

Kupilam przedwczoraj bilety na koncert w styczniu. Na ostatnim koncercie bylam rok temu

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Uuuu. A moja spi od 19

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Stary 2015-11-28, 21:44   #2714
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Biedactwo, oby szybko przeszło. 37 to Szymek ma cały czas, jak juz mam zabijać to od 38.

Ja też

O matko, ale z nim masz. Mój tez skąpiec ale nie dla dziecka.

Jak tylko poczuł smoczek od butli w buzi to był ryk. Próbowałam o różnych porach i nic, aż któregoś dnia zrobiłam ciut cieplejsze i tylko 60 ml i zjadł po czym dorobiłam drugie 60 i tez zjadł.

Dzięki
Wiem, że i tak sporo karmiłam, ale w porównaniu do W. to bardzo krótko.

Nam ped też zaleciła rozszerzanie od dyni ale dopiero za 2 tyg. Ponoć po szczepieniu nie powinno się wprowadzać nowych rzeczy. Pierwszy coś takiego słyszę.

Możliwe z tym szczepieniem. Organizm jest słabszy a rozszerzenie w jakiś sposób obciąża organizm.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Boziu jaki on piekny
Koooocham

Kupilam przedwczoraj bilety na koncert w styczniu. Na ostatnim koncercie bylam rok temu

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Uuuu. A moja spi od 19

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Bilety na piaseckiego ?
Stary 2015-11-28, 21:45   #2715
gapulinka
Wtajemniczenie

Prince, tak jak dziewczyny pisały - są próbki bebilonu w ross. Kupiłam, jutro ekszyn rano. Może zrobie odrobine cieplejsze jak siacha..kuur nie wiem jak przykombinować
Stary 2015-11-28, 21:45   #2716
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Sie wie!

Tutaj link do strony z artykulami z ikei :P
http://ikeomania.pl/
Drooogo
Ja skapiec jestem

Cytat:

Nawet ja taka sknera nie jestem
Moze przetrawi sobie i kupicie wszystko
Stary 2015-11-28, 21:47   #2717
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe z tym szczepieniem. Organizm jest słabszy a rozszerzenie w jakiś sposób obciąża organizm.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Bilety na piaseckiego ?
Taaaaak

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Prince, tak jak dziewczyny pisały - są próbki bebilonu w ross. Kupiłam, jutro ekszyn rano. Może zrobie odrobine cieplejsze jak siacha..kuur nie wiem jak przykombinować
To grejtos. Ja mam w planoe jeszcze dwie proby z hippem a potem chyba ten bebilon no albo bebiko?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Stary 2015-11-28, 21:48   #2718
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Phii właśnieee nieee !
Ciekawe o której wstanie

O 9:11 dddd

Coś mi pokrzyczeli apke ni mam wielocutu

Marei Dz fajne ale stokke cudny
Jeszcze nadajników jest widziałaś ?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Jeżu badabulle miało byc

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Gapu widziałaś na moim profilu. Pisałam w klubie .

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:49   #2719
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Mowisz? Ze w ck?

O matko, co za dzien. Tyle stresu a nadal nic nie wiadomo. Oby jutro lepiej sie czula
Gdzieś w Miedzianej Górze.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-11-28, 21:51   #2720
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
O 9:11 dddd

Coś mi pokrzyczeli apke ni mam wielocutu

Marei Dz fajne ale stokke cudny
Jeszcze nadajników jest widziałaś ?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Jeżu badabulle miało byc

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Gapu widziałaś na moim profilu. Pisałam w klubie .
Stwierdzam ze ten ajfon jest z chin a aliexpress
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 21:52   #2721
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:

Bilety na piaseckiego ?
To za 2 tygodnie tez nie zacznę, bo znowu szczepienie

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-11-28, 21:53   #2722
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
O matko.
A co do gorączki, to jak już było wspomniane, też mi mówili, by powyżej 38st zbijać.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Burżuj!
U nas tez od 38

Cytat:
Polecam herbatki z mięty i szałwii na zatrzymanie laktacji, moja położna mówi, że wiele kobiet uniknelo dzięki temu tabletek. Tylko conajmniej raz dziennie pić.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

[/COLOR]

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

[/COLOR]
Ooo ja też chętnie!

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

A lizecie znaczki?
Cenna rada! Dzieki
Stary 2015-11-28, 21:55   #2723
k a j a
Zakorzenienie

Ta dziewczynka u której byliśmy na roczku chodzi spać 22-23.. O tej porze to ja już dawno śpię
Nie chciałabym tak :p

I myślałam że się najem a tu jakaś ciecierzyca, jakieś cus niedobrego i wyszłam glodna.. :p

Lena
Stary 2015-11-28, 21:59   #2724
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Ta dziewczynka u której byliśmy na roczku chodzi spać 22-23.. O tej porze to ja już dawno śpię
Nie chciałabym tak :p

I myślałam że się najem a tu jakaś ciecierzyca, jakieś cus niedobrego i wyszłam glodna.. :p
Eeee to co to za impreza

A w ogole jestem uzależniona od kielbasy polskiej dlugodojrzewajacej z lidla
Stary 2015-11-28, 22:03   #2725
201710041131
Konto usunięte

Monia biedne

Jestem... ☠☠☠☠a ja ☠☠☠☠☠☠☠e co za dzien o ☠☠☠☠a

ale post na blogu
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 22:04   #2726
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Monia biedne

Jestem... ☠☠☠☠a ja ☠☠☠☠☠☠☠e co za dzien o ☠☠☠☠a

ale post na blogu
Co się stało?
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 22:05   #2727
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Groszko jaki Ty masz telefon??? Zastanawiamy się z Coskiem jakiego nie kupywac
Haha

Cytat:
Dopiero? Czemu tak?
Stary 2015-11-28, 22:07   #2728
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Taaaaak

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

To grejtos. Ja mam w planoe jeszcze dwie proby z hippem a potem chyba ten bebilon no albo bebiko?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Axiss fix nie montuje się na bazie tylko na izofix. Jest obracany, więc łatwiej wmontować dziecko, ale tyłem jeździć można do 87cm wzrostu.
(Wg niemieckiego maxi cosi.de)

Monika 2way pearl można tyłem do końca, czyli do 105cm. Później nowy fotelik.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Aaaa szałwia działa mocniej na zatrzymanie.laktacji niż mięta.
Stary 2015-11-28, 22:07   #2729
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Axiss fix nie montuje się na bazie tylko na izofix. Jest obracany, więc łatwiej wmontować dziecko, ale tyłem jeździć można do 87cm wzrostu.
(Wg niemieckiego maxi cosi.de)

Monika 2way pearl można tyłem do końca, czyli do 105cm. Później nowy fotelik.
A, to fajny
Stary 2015-11-28, 22:10   #2730
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
A, to fajny
No albo do 15kg bo do tylu jest baza

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Idzie zima. Mój kot się robi biały...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości