|
|
#1681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Cytat:
ze świątecznych nowości chciałam brać wszystko, ale się powstrzymałam wzięłam jeden krem do rąk i jeden żel pod prysznic Cytat:
Cytat:
![]() ja jutro idę do denta, mam nadzieje że szybko załata co ma załatać i z głowy
|
||||
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
tualm wszystkie zdechlaki
ja cierpię na niedosypianie, dzisiaj 9 gdzin snu okazało się za mało, z 11 by się przydało w poprzedni weekend budziłam się sama o 10 ![]() jak dla kogo ![]() Mnie intensywne ćwiczenia usypiają, potem padam zmęczona na łóżko i zasypiam ![]() Spadł mi 1 centymetr w pasie ![]() + 10 do motywacji, nawet gadanie o jedzeniu mnie nie rusza ![]() choc dopiero jutro okaże się, jak stoje wagowo, czy się cieszyć czy płakać, że mniejszy brzuch wział się tylko z lekkostrawnych kolacji, a nic się nie spaliło ![]() Wczoraj zrobiłam sobie jaglankę z jabłkiem i cynamonem ![]() Ciekawe, czy Redsik już wypatroszony
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-27 o 11:22 |
|
|
|
#1683 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
zrobiła nową i mam nadzieje ze wystrzyma do stycznia, bo wtedy mnie Stomka weźmie z obroty z nowymi koronkami na razie ma kalendarz napiety, jakby zaczeła mnie teraz meczyć, to przerwa wypadłaby na polowe grudnia-koniec grudnia, a nie chce mnie zostawiac w połowie, bo nie daj boze jak wtedy z ropa i co wtedy wiec najpierw zarzadziła wybielanie, potem koronki na stałe ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
z YR mam tylko wanilię bio i jest
![]() taki zapychacz słodkościa na zime ![]() Cytat:
Czytam "czerwonego Smoka" - równie dobre jak Milczenie Owiec na ich tle "Hannibal" (zarówno ksiązkowy i filmowy) to słabizna ![]() Nie mówię o serialu, a ni o filmach na podst. dwóch wyżej wymienionych książek, bo tez znakomite, musze odświezyc sobie Smoka z Nortonem i Fiennesem (podwójne ), bo oglądałam lata temu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-27 o 13:05 |
|
|
|
|
#1685 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja jak wezme shower po, to jak nowo narodzona
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wypiłam kupek wody i przestało piskać w brzuchu ![]() Z YR tylko Kwiat wiśni ładnie pachnie i długo się na mnie trzyma Ciekawe czy róża z oudem będzie pachnieć czy będzie się kwasić tak jak w Quelques Notes d'Amour ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Wychodzi Elie Saab Le Parfum Rose Couture. Może będzie faktycznie różany?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Poprosiłam rodziców, żeby dzisiaj na zakupach będąc, kupili skrzynkę gruszek. Mam zamiar jutro do słoików zapakowac w occie ![]() Wreszcie wiem, jak nie marznąc w narzutkach bez guzików: przepasałam się w pasie paskiem i wreszcie mi się nie rozłazi i nie wieje zimnem i o dziwo nie wygląda tragicznie. Choć w brązowej narzutce wyglądam troche jak jakiś adept jedi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-27 o 13:28 |
|
|
|
#1689 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A co tu tak pusto? Brak Redzi rozumiem - sie wypakowywuje albo odpoczywa po rozpaku, ale reszta?
Ogarnał bar szał Black Friday czy jak?
|
#1690 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ranne ćwiczenia to prosta droga do przypadkowego samobójstwa ![]() 3. ![]() Cytat:
2. 3. ![]() Cytat:
2. ![]() 3.no to faktycznie ![]() 4. 5. ![]() Cytat:
2.też jestem ciekawa jakie toto będzie, chciałabym żeby było dobre , ale sądząc po ostatnich wyczynach YR nikłe szanse chyba ![]() 3.eeeee , ten seledynowy jaśminowy nie jest jaśminowy , to niby dlaczego różany ma być różany może będzie różowy , to tak , ale na więcej bym nie liczyła ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
2.a jak , blak frajdej na bazarku - dwa kilo dyni , kilo jabłek , biust kutakowy , włoszczyzna , chleb i żarcie dla kothuf i makaron jeszcze i kasza gryczana , a co , kto bogatemu zabroni a potem stałam przy garach robiąc zupę pomidorową która nie wyszła bo za wodnista oraz piekąc kutaka z warzywami i curry , który nie wiadomo jeszcze jaki wyjdzie ![]() Curry z Magicznych Indii się okazało być prawdziwym rzetelnym uczciwym curry matko jaka syfna pogoda się zrobiła dziś - mgła szarobura taka , że NIC nie było widać , i zimna wilgoć w powietrzu , brrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() a kotha tak samo jak rok temu o tej samej porze obsypana uczuleniem i syfami na łebku i szyi i futro jej tam wyłazi i ma ranki dostała steryda i brała antybiotyk na nadkażenie paskudztw , ale znowu ją sypnęło i co gorsza nie wiadomo skąd to i na co chyba znowu jutro do wetki trzeba będzie iść ![]() więcej nowin nie posiadam a , Śnieżka kupiła sobie lakier paznokciowy firmy P2 , co się w Hebe pojawiła , o . wczoraj użyła , ale zapomniałam dziś spytać , czy już coś odprysło czy nie ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A nie mówiłam????????? Hę? Coraz więcej meteopatów, kurka konkurencja mi się robi Serio, stopni więcej na plusie a odczucie zimna masakryczne, gorsze niż w suchy mrozik z ostatnich dni Było tak źle, że na moją Edisonową łepetynę a'la żarówka/Marsjanie Atakują założyłam od Mam opaskę. Po raz pierwszy olałam swój wygląd publicznie i z radością wręcz, uśmiechem na mordzie paradowałam po mieście, tak mi cieplutko się zrobiło, w momencie. Czapki to zło, ale opaski zaââââââââââ☠â âââââââââ☠âââ âââââââ☠ista rzecz. 3. Oj bidulka, a nie je to łupież? Od właśnie pogody? Zimno plus kaloryferowe grzanie? Ludziom się uaktywnia, to czemuż by nie kothom? Sterydy chyba nie do końca dobre co? Słyszałam, o wielu zwierzaczkach, że im wątróbki wysiadły na dosłowny ament po sterydach ![]() Po 2 h w poczekalni u lekarza okropnie zmarzłam, ale pal licho dreszcze, natomiast dopadła mnie przeokrutna refleksja ad dzieci. Moja rodzinna jest pediatrą, ten cyrk, którego dziś byłam świadkiem, doprowadził mnie do niebezpiecznych wniosków. Dzieci to potwory, a rodzice to ich ofiary. Ja tego nie wytrzymam, to jest niemożliwe, żebym przetrwała coś tak destrukcyjnego na ludzką psychikę. Te dzieci, wiek 2-5 nei reagowały na NIC!!! NIC! A rodzice gimnastykowali się jak mogli, reagowali, imo postępowali na milion poprawnych sposób, robili wszystko ok, tzn wedle tego co się powinno robić i mówić do dzieci w tym wieku,a one NIIIIIIIIIIIIIC, jakby miały kaszkę zamiast mózgu. Grochem o ścianę. Te matki, babcie i dziadkowie, byli na granicy rozpaczy. Siwy dym. Rejestratorka, widząc moje wybałuszone gały, wycedziła mi tylko przez zęby - tak jest zawsze. Koszmar. Nie wiem, nie chce mi się wierzyć, że to taki zbieg okoliczności, że trafiłam na takie egzemplarze a reszta jest słit i w ogóle. Z 8 sztuk ich tam było. Dłuuuuugo dochodziłam do siebie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-27 o 23:17 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
W poniedziałek 3 wybielanie i chyba ostatnie, ewentualnie jeszcze jedno na jednego zebola tylko, bo dzisiaj dopiero zaczęła jeden. Nieee, to droga do powera na cały dzien No i zgubienie troche kcal aby potem moc sie bezkarnie obżerać wlasnie popijam sobie jajkowke przegryzając chipsiorem i lookam na From Russia With Love A pewno, No kto zabroni, kto ![]() Moje łupy na black friday to całe pudełko Prince Polo za pół ceny na promo w oszolomowni Muszę tego curry spróbować
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ale jak seledynowy ma być jaśminowy skoro jaśminu nie ma w nutach? 3.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1695 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam jeszcze pieczono-karmelową grusze z zeszłego roku, z eo świątecznym kasztanie sprzed x lat nie wspomnę Cytat:
Cytat:
ja jak spotykam jakieś dzieci to zazwyczaj są słit ![]() Znad wody mineralnej i ideu leczyć zęby
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() IMAG0107.jpg Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-11-28 o 12:32 |
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Po raz pierwszy od pół roku pojawił się mnie w oczach migający zygzak. Okuliści nie wiedzą co to. Chyba zrobię animację tego, bo nijak nikt nie rozumie co widzę
|
|
|
|
#1698 | |||||
|
Panaroja
|
ahoj snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.mokre zimno to syyyyf ja tam w czapce uczęszczam już od dawna , ale teraz to żądna czapka nie pomaga , ten wilgotny ziąb przez wszystko przelezie , dziś tak samo . Wylazłam po zakupy i wróciłam zmarznięta . 3.nie je , łupież ma koth jak sie zestresuje ona ma alergię pokarmową wg wetki , znaczy coś z karmą reaguje z czymś co się o tej porze roku pojawia w powietrzu , je stale to samo , a wyskakują jej klasyczne zmiany alergiczne pokarmowe . Byłam u pani wet , dostałam zaszczyk dla kothy który jej zrobiłam kłując się przy okazji sama w palec , kothy nie ciągnęłam , bo zimno , a poza tym potem przez trzy dni będą wrzaski cała dobę , że ona chce na spacerek steryd w zaszczyku omija wątrobę i jest przeciwalergiczny , mam nadzieję , że pomoże . 4. hyhy , mam to na co dzień to nie są potwory , to są durni rodzice . Bo to co robili , robili wyłącznie in pablik . Jeżeli dziecko nie reaguje na nic , to znaczy , że wszystko mu wolno i nie ponosi żadnych konsekwencji nieposłuszeństwa , a 99% rodziców w domu pozwala na wszystko , jest niekonsekwentna , nie wyznacza ściśle granic , nie stosuje kar za nieprawidłowe zachowania , poza tym kierują się podstawową zasadą "przecież on/ona chce/nie chce/nie daje sobie zrobić" łatwiej odpalić tableta i posadzić dziecko z grami albo bajkami . Rodzice w znakomitej większości wypadków stają się ofiarami własnego lenistwa i bezmyślności . Śnieżka ma u siebie to samo , tylko w ilości hurtowej - grupa liczy 25 sztuk to co ona mówi o zachowaniach dzieci a zwłaszcza rodziców to horror , groza i opad całkowity wszystkiego na zawsze ![]() Cytat:
2.podobno , ale nie u mnie mój organizm budzi się do życia dopiero koło 10 , a szczyt formy ma pod wieczór próbowałam ćwiczyć rano , odniosłam obrażenia a i tak się obżeram ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5.spróbuj , jest takie jak trzeba Cytat:
![]() 2. a faktycznie nie wiem co mi z tym jaśminem , ale któryś miał być jaśminowy a nie pachnie jaśminem nic to , pożyjemy zobaczymy .3. Cytat:
![]() Jak sam kutak nie wiem , ale jarzynki upieczone z nim i z curry w rękawie wyszły ![]() ![]() leteu obiad szykować .Czy teraz jak się zimno zrobiło , też macie chęć się obżerać wszystkim jak popadnie ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Pojawia się migająca kropka, z której robi się tęczowy migający zygzak czasami z boku, czasami na środku, i on rośnie, i się wydłuża, i zatacza koło. Jak się kółko zygzakowe zamknie, to znika. I jest na obrazie a nie zamiast niego.
|
|
|
#1700 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś tez tak miałam, ze przed 10 nie ma mowy o niczym, ale zaczęlam organizm przyzwyczajać do innego trybu i teraz już automatycznie mi to niejako idzie ![]() Jakie obrażenia, no jakie? ![]() ![]() No co takie promocje ze słodycze za pół ceny to mnei w to graj ![]() Przypomnij mi proszę, gdzie je zakupiłaś w końcu, bojuz mi sie popluntało, ze tu be, tam be ![]() Umyłam se pióra nowozakupioną serią Kerastase Therapiste do włosów zniszczonych. Jako ze mam zakaz uzywania na razie fioletowych szamponów, odzywek, plukanek, to musiałam cuś innego wynaleźć Zoabczymy czy na moej wysuszone, rozjasnione pióra dobrze zrobi, póki co włosy miekie, ale kosmetyki sa tak nawalone mocnym zapachem perfumowym ,ze siedzę w oparach i sie podduszam ![]() Nowoscią jest, ze najpierw sie używa odzywki na wilgotne włosy, potem dopiero szamponu
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Neurolodzy badali, okuliści badali, i nadal nie wiedzą co to
|
|
|
#1702 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
He he, mój tez dzis cus gadał o innym wymiarze, ale niekoniecznie w zwiazku z widzeniem
|
|
#1703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom, oby to był tylko pech i zbiegi okoliczności. Choć jak patrzę na te istoty to zauważam pewną prawidłowość - małpi rozum. Nie powiem, ja widzę w dzieciach słitowatość oraz potencjał, rozwój etc, ale to są chwile. Cytat:
No i kiedyś te strzały. Cytat:
Cytat:
Mojego chrząkania i niemożności odchrząknięcia, duszenia się i samoistnego zakrztuszania się też przez ponad 10 lat nikt nie potrafi wyjaśnić.
|
||||
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Ha aha dopiero co pisałam ze chce obejrzeć Czerwonego Smoka a tu dziś na dwójce. Ale czemu tak późno? ??
nie wiem czy wytrzymam, bo właśnie wyzlopalam butelkę różowego wina ja imprezie rodzinnej ![]() Ad rozpuszczone ch rozpuszczone dzieci: u mojej siostry jest wszystko opisane powyżej. Razy trzy. Stąd bez wina bym ich wizyty nie zniosła
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Betty, gratuluję celnych strzałów ![]() ![]() Lepiej z Tobą nie zadzierać Rejcz, Ci napiszę jak ja to widzę z tymi dzieciakami ...bo widzę całe stadka z rodzicami, w rożnym wieku i często. Rodzicow kojarzę, znaczy część ...i...jak rodzice normalni i inteligentni, zachowują się kultularnie, to i dzieci są normalne i urocze w większości. Wiadomo, jak to dzieci, ale...słuchają się stosownie do wieku , rozumieja co się do nich mowi i reagują na to. A jak rodzice patologia lub buraki bez kultury, tudzież mają wszystko w zadzie bo wychowanie bezstresowe itd, dziecko male i nie rozumie, a potem się samo sobą zajmie...., to i dzieci nieokiełznane że tak się ladnie wyrażę. W większosci przypadków oczywiście ![]() Edit; To chyba mniej wiecej jak z psami ( sorry za glupie porownanie) jak wlaścicielowi zależy, włoży trochę pracy, to pies kochany i poukładany, wpatzrony jak w obrazek. A jak właściciel pozwala na wszystko, to w końcu piesek mu łeb odgryzie z tej niczym ie ograniczonej milości ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-11-28 o 20:39 |
|
|
|
#1706 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
a obrażenia to siniaki po ketlach , bo nie byłam w stanie równo między kolana wycelować i się po kolanach tłukłam 2.no pewnie ![]() 3.to to http://www.magiczne-indie.pl/przypra...-400g-ktc.html Cytat:
![]() Cytat:
2.a nie na tle nerwowym ono aby ? Cytat:
początki wychowania polegają na wpajaniu odruchów - czyli tresurze . Podstawowa rzecz którą trzeba dziecku wpoić to posłuszeństwo wobec rodzica , bo bez tego żadne zakazy , nakazy , polecenia itp nie podziałają . Cytat:
kasztana nie znam i nie chcę poznawać a poza tym to od dawna już nic wartego uwagi nie zrobili , produkują niepachnące wody homeopatyczne albo jakieś paskudztwa w styczniu ma wyjść Rose Oud ciekawe co to będzie .2. Po sterydzie kothowe syfki jakby przyschły atfutfutfu odpukać .
||||||
|
|
|
#1707 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wsio jest możliwe, dopóki człek zyje i ma jakas tam wolę i cheć pracy nad tym i offym ![]() A po tso kettle, lepsze hantelki, no owszem czasem nie walnełam i hantelkiem, ale to naprawdę rzadko i wiekszej krzywdy jakoś sobie nie zrobiłam az tak aby mnie zraziło to do nich ![]() Ciesze sie, ze rozumiesz ![]() Dziękować A stacjonarnie można też gdzies to upolować, czy tylko klikac trzeba?
|
|
#1708 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny! potrzebuje kogos kto potrafi wyplatac z gałązek....jakąs babcie najlepiej, ma byc tanio i polliastycznie ;-)
kurde nie wiem skad sie biezrze taką osobę? zakladam ze na fb nie siedzą...
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Co do migacza w oczach, to da się przyzwyczaić, ale irytujące jest to bardzo. Dlatego nie mogę prowadzić auta, bo nigdy nie wiadomo kiedy zacznie migać
![]() Zapytaj u takich co uczą wyplatać. W sieciuni pełno takich kursów.
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- O, to jest myśl... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

zrobiła nową i mam nadzieje ze wystrzyma do stycznia, bo wtedy mnie Stomka weźmie z obroty z nowymi koronkami
na razie ma kalendarz napiety, jakby zaczeła mnie teraz meczyć, to przerwa wypadłaby na polowe grudnia-koniec grudnia, a nie chce mnie zostawiac w połowie, bo nie daj boze jak wtedy z ropa i co wtedy

dostała steryda i brała antybiotyk na nadkażenie paskudztw , ale znowu ją sypnęło i co gorsza nie wiadomo skąd to i na co
Koszmar. Nie wiem, nie chce mi się wierzyć, że to taki zbieg okoliczności, że trafiłam na takie egzemplarze a reszta jest słit i w ogóle. Z 8 sztuk ich tam było. Dłuuuuugo dochodziłam do siebie.

No i kiedyś te strzały.