|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
pracuje na P S lub A. Wczesniej sama dlubalam na M a dowiedzialam sie ze to program dla masochistow :P
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zyczymy zdrówka Cytat:
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma full pracy, ja z 2 chorych dzieci od prawie 2 tyg. Chyba można się domyśleć ze pomoc się przyda. Wyjście moje z Tz też byłoby fajne gdyby babcia zaproponowała że z wnukami posiedzi no ale nie to nie :/ Cytat:
Super ze imprezka udana
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wyjścia to nie możesz zadzwonić i powiedzieć np "mamo, przyjedz jutro wieczorem popilnować chłopców, bo chcielibyśmy wyjść"?
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę ale nie chce prosić. Bardziej chodzi mi o takie syt.jak chrzciny że sama mogła spytać czy z Julem idziemy.
|
#2316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe ani ja 😁 domyślam się że ps to photoshop no albo playstation jakby mój mąż miał odgadywac 😄😉 Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ale tu spokoj
nie mialam.duzo do czytania. U mnie dzis wicher jakis, jest ostrzezenie 1 st silny wiatr. Nie wiem.jak.ogarne jutro wyjscie do przedszkola. I pada na dodatek. Moze tz jutro do pracy nie pojdzie, dobrze by bylo. Violka, zdrowka dla Ady. Moja tesciowa ma.w nosie, z wnuczkami nie zostanie, chociaz.innych wnukow pilnuje. A moja mama pracuje i nie ma kiedy, poza tym mloda.jest, w pracy sie rozwija, czasami wezmie starsza do siebie na noc. Ale pierwszy raz ja wziela jak.miala ponad trzy lata, takze od nich jako.takiej pomocy w pilnpwaniu nie mam. Mam za to ciotke, siostre mojego taty, opiekowala.sie Milka jak pracowalam, i teraz nawet z mlodsza zostaje. Obie ja uwielbiaja ale tez za czesto nie moge tego wykorzystywac. Mlodej druga dolna jedynka wychodzi. Dzis apogeum, malo spala, duzo sie darla, jeszcze starsza dokladala, bo jej sie nudzilo, Mam nadzieje, ze sie szybko przebije, bo blisko jest, do buzi nie daje sobie zajrzec, dmucha, zaciska i pluje na mnie biedulka mala. A wiecie moze czym szczeniaczek uczniaczek rozni sie od siostry oprocz wygladu? Bo zastanawiam sie ktore wziąść. No i dla.starszej.problem, bo ma takie pomysły ze szok. Spodobalo jej sie to z malowaniem ubranek dla barbie, ciekawe ile sie.pobawi, bo chyba jej kupie. Chyba ze wymysli cos lepszego. Sprzedalam gondole w koncu, teraz torbe do wozka musze kupic, bo nie mam. I od kolezanki znowu pake ciuchow kupuje dla mlodej. Ma corke, ponad roczek ma, a ciuszki swietne. |
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-11-29 o 21:07 |
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jakie piosenki ma siostrzyczka
|
|
#2321 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nadrobilam weekendowa nieobecność i nawet specjalne dużo czasu mi to nie zabralo ![]() Wczoraj mieliśmy gości, starsza siostra przeprowadziła nowego faceta. Mam nadzieje ze w końcu jej się związek uda i ułoży sobie życie, bo już kilka nieudanych miała związków. Półtora roku temu rozstała się z facetem z którym mieszkała juz kilka lat, szkoda bo bardzo go lubimy. Tz czasem z nim na piwko wychodzi do tej pory. Filipek miał wczoraj caly dzień stan podgoraczkowy. Temp wahała się między 37.3 - 37.8. Niby niedużo ale był osłabiony i marudny. Juz się bałam czy się ode mnie zaraził bo wieczorem nawet woda z noska zaczęła lecieć, ale to chyba jednak od ząbków było. Jeszcze mi zwymiotowal wczoraj i juz cała zestresowana chodziłam. Dziś już ok całe szczęście wróciło moje kochane maleństwo ![]() Czwarty ząbek nam idzie- druga górna jedynka. Pierwsza jeszcze do końca nie wyszła także dają mu popalić obydwa. A i chwale Filipka - dziś zjadł cały słoik kremu jarzynowego ze schabem! cieszylam się jak głupia!
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś jeszcze u znajomych byliśmy, wcześniej mamie paznokcie zrobiłam, jutro lecą rodzice, martwię się trochę, bo to daleko jednak i gorąco będzie, a tata ma 70lat ponad cukrzycę i wiencowke... |
|
|
|
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zabkami zaraz nas przegonicie bo u nas narazie przestój ![]() Cytat:
![]() Wszystko będzie ok
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
U nas burza... Błyska się, wieje....
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE super ze impreza udana i babcia się spisała
![]() VIOLKA zdrówka dla Adeczki! I czekamy na filmik z Twoja królewna ![]() GOCZEK tak suplementuje wapń, ale wiadomo jak to jest z sztucznym - wchłanianie pewno gorsze niż z naturalnego pokarmu. Ale dzięki za info ze to od tego może boleć. Tez juz taka myśl miałam nawet. MADZIXX widzę ze Alicja powoli się rozkręca do raczkowania- super! GOSSIP no to oby w końcu jakiś ząbek wyszedł! PAVLINECKA współczuję zimnicy w mieszkaniu. Okna nieszczelne czy jak? Jeju zamarzlabym brrrr GOSIAK fajnie z tym kursem fotografii, te programy co pisałaś te literki tez mam w moim olympusie ale nie potrafię ich obsługiwać. Wyższa szkola jazdy ![]() MAJKA jak się czuje Juleczek? Mam nadzieje ze antybiotyk podziałal w końcu i idzie poprawa? Jeśli chodzi o mamę - moja tez się nie do myśli sama ze mogłaby wziąć małego na godzinkę dwie sama od siebie. I tez trochę mnie to denerwuje, ale juz w sumie przywyklam ze jak czegoś chce to musze poprosić.
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Majka-wydaje mi się, że trzeba otwarcie prosić o pomoc i tyle
![]() Madelinem-ja oglądałam szczeniaczki w Smyku i mimo, że mam córeczkę to jakoś siostrzyczka do mnie nie przemówiła za dużo różu jak Majka mówi i ten głosik ma przesłodzony taki ![]() Niezawsze-a gdzie rodzice lecą? Hania-myślałam co tam u Was brawa dla Filipka za zjedzony obiadek
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Wasze dzieci boją się obcych lub ludzi, których nie widują zbyt często?
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
KANA fajnie ze macie już nowy fotelik i użytkowniczka zadowolona
![]() Nie wiem czy odniosłam się do wszystkiego co chciałam, jednak pamięć juz nie ta - latka lecą hehehe ![]() MAJKA to ile Julo ma ząbków juz? Bo się już gubię ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- :-* :-* Zdarza się,choć nie zawsze. Zależy od dnia chyba lub od osoby. Zdarzało się ze jak jechałam autobusem to Filip obserwowal ludzi i jak ktoś się do niego uśmiechnął to on buzia w podkowke i w płacz. Ja juz go obserwuje od tamtej pory i odwracam uwagę od osoby która na nim robi źle wrażenie lub w miarę możliwości odwracam wózek do okna.
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Kana, Majka dzieki,
Mi sie bardziej szczeniaczek podoba, ale tak.sie zastanawialam Rozu mam po dziurki w nosie ![]() Kamilove, musze znalezc chwile, jak.jutro statszej.nie bedzie, zeby nie widziala, o youtube nie.pomyslalam, dzieki Madzix ![]() Kana, moja niby sie nie boi, ale tak.niepewnie patrzy, po chwili dopiero sie usmiechnie czy cos |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Hania, Madelinem dziękuję za odp 😘
Pytam, bo Zosia ostatnio bardzo nieśmiała się zrobiła. Domownicy są ok, ale jak ktoś nas odwiedzi i Małą zagaduje, czy nawet patrzy się na nią, to podnosi rączki do góry (gest "poddaję się" ) i płacz. Dziś teściowa jej na ręce wziąźć nie mogła, bo zaraz mina niepewna i ryk. A raz w tygodniu ją widuje. |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Kana-u nas różnie, zazwyczaj Ala się nie boi, tylko taka niepewna jest, mina przestraszona, ale jak mnie zobaczy czy usłyszy to nabiera pewności siebie
potem już się uśmiecha i jest ok ![]() w sumie to tak porządnie to raz się wystraszyła mojej koleżanki bo ta zbyt gwałtownie chyba chciała ją powitać i raz teściowej po powrocie z sanatorium hehe
|
#2334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech. Prosić Cytat:
Pewnie tak Cytat:
Tak ale często jak ten ktoś go rozsmieszy to się śmieje ale potem czesto znów placz Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Hanka - trudno powiedzieć jak Julo. Mam wrażenie ze nie kaszle ale też nie odkrztusza a mu tam charczy nadal. Po inhalacji duzo wydzieliny odciagam z noska
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
KANA myślę że to przejściowe jest, taki etap chyba że się dzieciaczki boją obcych. Nie ma się czym przejmować
![]() MAJKA no to fakt Filipek goni Juleczka z tymi zabkami ![]() Oby wyzdrowial szybko Twój synuś. A Szymek juz całkiem zdrowy? Jutro idziesz na kontrolę? Chciałam Wam w ogóle napisać ze kupiłam nowa odżywkę pantene w piance i jest super. Można nakładać na całe włosy od nasady i nic a nic nie obciąża. Włosy są jakby lekko uniesione lekkie, błyszczące a rozczesywanie to bajka! Polecam
|
#2336 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Eh to ząbkowanie, kciuki za szybkie przebicie. U nas juz 3 tygodnie niby drugi idzie i wyjsc nie może... Cytat:
Kana, ale super ze Zosia zadowolona z fotelika,tylem teraz jezdzi? Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2015-11-29 o 22:22 |
||
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK :-* No to oby się ten ząb wreszcie zdecydował ujrzeć światło dzienne
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Skusilam się przez Was na empik i nie żałuję. Zamówiłam księgę dźwięków i książkę dla siostry w prezencie. Ma być w środę lub czwartek do odbioru. Dobra idę spać - życzę spokojnej nocki
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił do sypialni....
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
Tez chcialam zmalpowac zamowienie Majki w empiku,ale wylaczyli nam tu opcje dostawy do salonu. I sie nie oplaca 😒
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wyglądał na zdrowego a wyniki i węzły byly wskazaniem. Jutro kontrol obu. Bardzo się denerwuję [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53635065]Tez chcialam zmalpowac zamowienie Majki w empiku,ale wylaczyli nam tu opcje dostawy do salonu. I sie nie oplaca 😒[/QUOTE] Ja chciałam w innym salonie odebrać ale byl zablokowany pewnie zbyt popularny i wybralam inny. Tylko nie wiem kto mi to zamówienie odbierze
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

weszłam tez do SP i kupiłam pare rzeczy m in ten krem różany Evree co Kamilove polecała i odżywke long4lashes