|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6
Cytat:
Ja mam taki śpiworek ale to już jak naprawdę zima była to wkladalam Kubę. Wtedy jeszcze śnieg był w zimie ![]() Biedny ![]() kaja a coś wiadomo z tą dziewczyną?? Mój tz jak pierwsze informacje o tym były to od razu powiedział że to bardziej on ją Prowadzi niż ona jego ☠☠☠☠aaa kaloryfer mi nie działa w pokoju a u mnie chłodno bo okna mam stare...fuck |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukali w rzece, znaleźli rękę!! Ale nie jej. Rutkowski mówi że jutro być może sprawa się rozwiąże bo ma nowe inf No bo to on ją prowadził, do domu. |
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Rutkowski ja prowadzil do domu?
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Hehe...nie no kolega |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może poszukam mu wełnianej kołderki, wełna ma zdolność termoregulacji, powinno być ok. Albo welniany spiwirek taniej wyjdzie chyba kolderka Co do tej dziewczyny z poznania, to może kolega ją komuś prowadził? Może to było ukartowane. Takie rzeczy ludzie robią dla kasy albo z zemsty, że strach się bać. |
|
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha kolega :p
Cytat:
Aaa.. No aż tak że nie pamięta to na bank nie. Cytat:
|
||
|
|
|
#2948 | |||||||
|
celebriti
|
Cytat:
z jednej juz wyroslaCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jesli ktos sie poczul pokrzywdzony w swojej wypowiedzi to ja wam dam pole do popisu ja jezdze tylko do szkoly - jakies 10 minut z wysiadaniem na parkingu bo wyjscia nie mam, musze d odebrac moja jedzie w body i sweterku oraz getrach, fakt wsiadamy i wysiadamy w garazu ale niose ja po dworze na rekach owinieta nieocieplanym minky... nie ma szans by ja ubrac cieplej zwlaszcza ze w szkole jest ze 25 st i wrzask w bluzie czy kombinezonie bylby niewyobrazalny a D umowmy sie w 5 minut nie wybierze sie. nawet nie chce myslec co bedzie jak beda mrozy, licze ze bedzie juz stabilnie siedziec i poprostu bede ja z tych betow rozbierac jak juz uda mi sie ja ubrac w domu. dodam, ze zalozenie czapki i sweterka odbywa sie u mnie przy otwartym oknie bo inaczej nie zalozylabym, sama tez jezdze w bluzie bo jak ja niose wkladam do auta wykladam niose po pieteach w szkole to poci mi sie nawet tylek miejmy nadzieje ze rutkowski to ja do domu przyprowadzi...
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze kiedys chodzilo sie nocami, pilo I wracalo do domu.. A teraz ...
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2951 | |
|
celebriti
|
Gapu to nietaka wiocha jak kino masz,
myslalam ze mieszkasz gdzies pod lasem ![]() ja bardzo chcialabym ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- dokladnie, z restza jak pomysle co ja wyprawialam i jakie to bylo niebezpieczne to moje dziewczyny chyba meza poznaja jak im sama do domu sprowadze
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Można zaczipowac człowieka
?---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
celebriti
|
kaja czemu?
|
|
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teoretycznie można. Te czipy dla psów/kotów to takie duże ziarno ryżu wiec teoretycznie człowiekowi tez można pod skore wszczepić |
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja chyba ma na mysli blanke I lenke zeby je zaczipowac ?
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie mogła. Wiecznie bym.pełne gacie miała... Ostatnio oglądałam "Inwazję"przed snem...o nawet nie pytajcie jakie loty miałam.... Matko dzisiaj wieczorem pierwszy raz od.daawna.musiałam mleko laktatorem ściągać
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Wtajemniczenie
|
To by miało sens jeśli by to były czipy z urządzeniem gps, bo te dla zwierząt to trzeba zwierzaka przeskanować, one nie działają na zasadzie gps. Chociaż jakby czipowali ludzi to porywacze pierwsze co by robili to usuwali czipa spod skory. |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu nigdy pod lasem?
Bo dla mnie to był kosmos. Robiło się ciemno jak w dupie a ja obsrana bo ktoś mnie zaatakuje, bo w lesie straszy :p do tego jak spadł śnieg to nie odśnieżały odśnieżarki i wyglądało to tak jak na zdjęciu poniżej. Dk tego nie było gdzie chodzic na spacery. Hmm ciekawe.. |
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki gps dziecka to dobra myśl. |
|
|
|
|
#2961 | |
|
celebriti
|
łoooo Kaja ale pieknie
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać. Aż mam ciary przez was...
Ja się obawiam że ta Ewa z Poznania nie żyje... I ten cały kolega na bank coś wie... Jezu teraz to mam ciary! Idę
|
#2963 | |
|
celebriti
|
ja nienawidze miasta, odleglosci, korkow, spalin, neonow ( a nie neony lubie), tego ze matka do mnie jedzie tyle co jakbym mieszkala na wsi lub w malej miescinie to by mogla w tym czasie z miejscowosci 70 km dalej polozonej dojechac albo i 100 .
tak kocham teatr, dostepnosc wszystkiego 24h, to ze praktycznie wszystko co chce kupic przez net moge zobaczyc na zywo ale nienawidze tego jednoczesnie, byc moze jest tak dlatego ze nigdy nie bylam w miejscu bez kina, teatru, marketu, galerii, muzeum, wystawy, autostrady, lotniska ale mam dosc. mam dosc tego ze musze jechac 25 km zeby kupic cos na targu, ze musze jechac 25 km zeby wejsc z psem do lasu, ze musze jechac 25 km zeby zrobic grilla i ze te 25 km to czasem 1,5 h bo to droga na konstancin!!! nie jestem lemingiem, nie jaram sie wielkim miastem, czasem wyobrazam sobie jak to jest zyc i znac ludzi dookola, plotkowac w piekarni i spotykac sie w 3 barach na krzyz i mysle ze to jest czego szukam,
|
|
|
#2964 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6
Cytat:
Hehe tez kiedyś o tym myślałam. Taka technologia juz istnieje i ludzie sie chipują Mój implant anty który mam wszczepiony w ramie jest wielkości zapałki i prawie go nie czuć i w niczym nie przeszkadza ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Ja zawsze mieszkałam w malej mieścinie, właśnie takiej z 3 barami na krzyż, gdzie wszyscy sie znają i zawsze marzyło mi sie duże miasto ktore daje właśnie te wszystkie możliwości ( kino, teatr, rożne zajęcia). Teraz mieszkam znowu w małej miejscowości i lubię to. Do dużego miasta mam około 45 min jazdy i to mi odpowiada. Lubię ubrać sobie kalosze i połazić po plazy, połazić po klifach, iść do lasu na spacer. Usiąść na trawie na klifie i gapić sie w ocean. Jednak duże miasto to nie dla mnie Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-11-29 o 23:22 |
||
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze odnośnie fotelików chciałam coś napisać. Pierwszej zimy nie raz wsadzalam Jakuba w fotelik powtarzając sobie oby do wiosny, szukałam rozwiązań jak upchnac dziecko w foteliku, także jestem w stanie zrozumieć. Patrzyłam ostatnio w książeczkę, J. na pół roku ważył 8.670, jest z marca więc zima miał 2 mce więcej niż nasze dzieciaki. W pierwszej połowie grudnia ważył 10.100 a w marcu, kiedy żegna się zimowe ciuchy 11kg. Dał radę w cabriofixie chociaż pamiętam że upychalam go. Tyle że dziecko i tak jest mocno docisniete pasami i w każdy fotel będzie porządnie wciśnięte więc tłumaczyłam sobie ze tylko mi się wydaje że jemu ciasno i źle. I chyba miałam rację.
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Czytałam Was w nocy, ale ja jestem tak przejęta sprawa tej zaginionej z Poznania, że aż czuje taki wewnętrzny niepokój. I Tz musiał mnie cała noc przytulać U nas coś się popsuło z nocami...
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
My wróciliśmy do domu po 2 tyg i pierwsa dobra nocka nareszcie
|
|
|
|
#2968 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cos, fartuch ale to lanie to na gołą d. czy nie?
bo nie wiem na co się szykować![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=mehja;53632804 Masija nie pisz tak. Wcale nie marudzisz, nie odbieram tak tego. Nie wyobrazam sobie ze mialabys nie pisac co u was [/QUOTE]nie becz gupia ![]() Będę od dzisiaj Ci pisała codziennie streszczenia jak Prince na pw. włącznie z kolorami kupek Elvisa ![]() Pisz groszko czekam celebrytkoCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko ja naprawdę od dłuższego czasu mam takie wrażenie, że no co ja Wam znowu mogę napisać? Wy tutaj zadowolone, roześmiane a ja Wam 'noooo Elvis znowu...blablabla' Wiecie same-no ileż można tego słuchać i pisać obcej babie 'nie przejmuj się' ![]() Nie chciałam żeby to wyszło tak, że znowu się użalam ..no ale tak wyszło ![]() Nie mniej jednak skoro dajecie przyzwolenie to zamierzam Wam spamować ile wlezie ![]() gapu zdrówka Cytat:
Cytat:
No ale my jeździmy z nią bardzo mało Monika jak D.? Cos odpisałam w k. odnośnie lekarza . btw. chodźcie do k. muszę Wam coś powiedzieć ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-11-30 o 07:32 |
||||||||
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Masija na gola!
Zerkne do k wieczorem ![]() Fartuch sledzilam sprawe Iwony Wieczorek ![]() Obejrzalam wlasnie to nagranie tam ich ktos widzial jest jeden swiadek. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-11-30 o 07:40 |
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie być było. Fakt
![]() Cytat:
Ale drażni mnie że nic nie ma. Po byle co trzeba jechać do wawy (dobrze że teraz sa sklepy online), zajęcia dla dzieci albo nie ma albo ograniczone. Mogłobybyć bardziej ucywilizowane :p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

wreszcie doszliśmy do punktu, kiedy ma szansę przybierać na wadze. Oby się udało!
( teraz ubieram go w body z długim i bluzkę z dlugim i około północy przykrywam kocem, ale widzę, że trochę mu ciepło z początku. Póki co jest to jedyne wyjście w miarę ok. w sypialni cały dzień jest ciepło, ok 19 stopni, bo mały jest bez skarpetek (albo są mokre od śliny). Przed spaniem go masuję, więc też okna nie mogę otwierać by ochłodzić. Masakra. Gdyby się tak nie wiercił, to kupiłbym ciepłą kołdrę, ale rączki całe tak.czy inaczej.by miał zimne. No problemy wysoko rozwiniętego kraju :/ 

?
[/QUOTE]