Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-30, 09:32   #3001
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Hej.

Czytałam Was w nocy, ale ja jestem tak przejęta sprawa tej zaginionej z Poznania, że aż czuje taki wewnętrzny niepokój. I Tz musiał mnie cała noc przytulać

U nas coś się popsuło z nocami...
No tak. To chyba Twoje okolice?

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Cos, fartuch ale to lanie to na gołą d. czy nie? bo nie wiem na co się szykować

Nie no wiem indu tylko wiesz..tak mnie trochę to uderzyło i poczułam taki wczoraj wyrzut wobec siebie i kumulację, że może faktycznie coś jest nie tak..

nie becz gupia
Będę od dzisiaj Ci pisała codziennie streszczenia jak Prince na pw. włącznie z kolorami kupek Elvisa

Pisz groszko czekam celebrytko

Dziewczyny dziękuję za te słowa
Tylko ja naprawdę od dłuższego czasu mam takie wrażenie, że no co ja Wam znowu mogę napisać? Wy tutaj zadowolone, roześmiane a ja Wam 'noooo Elvis znowu...blablabla'
Wiecie same-no ileż można tego słuchać i pisać obcej babie 'nie przejmuj się'
Nie chciałam żeby to wyszło tak, że znowu się użalam ..no ale tak wyszło

Nie mniej jednak skoro dajecie przyzwolenie to zamierzam Wam spamować ile wlezie

gapu zdrówka

Indu my zmieniliśmy na taki: http://www.tylem.pl/sklep/9-25kg/fot...stages-0-25kg/

My małą wozimy bez. Tż nagrzewa samochód a ja ją rozbieram już w środku.
No ale my jeździmy z nią bardzo mało

Monika
jak D.?

Cos odpisałam w k. odnośnie lekarza .

btw. chodźcie do k. muszę Wam coś powiedzieć
Z fotkami,fotkami, a nie opisami
Stary 2015-11-30, 09:39   #3002
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Country dlatego lepiej dawac jedno warzywko przez 3 dni, wtedy latwiej wylapac co szkodzi niz jak codziennie sie wprowadza cos innego. Moze daj dzis i jutro ta marchewke,jak bedzie ok to ta kaszke
Wiem wiem tylko że ten brokuł to już tyle dni siedzi. I problem pojawił się po 2 dniach
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 09:45   #3003
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Boże straszne....Idzie człowiek na imprezę i amba...
Dokładnie.
To mogłoby się stać każdemu..

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ja to zawsze spikana byłam i nigdy sama nie chodziłam
Ja tak samo.
Mieszkam w małym mieście i chodzimy tylko do jednego klubu, a on jest w mieście, a mój dom na osiedlu za miastem i nigdy nie wracałam jeszcze sama. Zawsze ktoś jest ze mną.
Jak jestem tam bez mojego Tż, to zawsze jest któryś jego kolega i on mnie zabiera do domu, jak już sam wraca.

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Idę spać. Aż mam ciary przez was...
Ja się obawiam że ta Ewa z Poznania nie żyje... I ten cały kolega na bank coś wie...

Jezu teraz to mam ciary!
Idę
A ja myślę, że ona żyje. I nie wierzę, że on coś wie. Ja uważam, że ona mu zniknęła chwilowo z pola widzenia i nagle zorientował się, że jej nie ma. Zaczął jej szukać i dlatego tak krążył, panikował, dzwonił.

Cytat:
Dziewczyny dziękuję za te słowa
Tylko ja naprawdę od dłuższego czasu mam takie wrażenie, że no co ja Wam znowu mogę napisać? Wy tutaj zadowolone, roześmiane a ja Wam 'noooo Elvis znowu...blablabla'
Wiecie same-no ileż można tego słuchać i pisać obcej babie 'nie przejmuj się'
Nie chciałam żeby to wyszło tak, że znowu się użalam ..no ale tak wyszło

Nie mniej jednak skoro dajecie przyzwolenie to zamierzam Wam spamować ile wlezie
Każda z nas chciałaby Ci pomóc, każda z nas podsuwa Ci pewne pomysły, które u nas w pewnym stopniu działają.
I to działa też w drugą stronę - my rozumiemy, że te pomysły nic Ci nie dają, bo wszystkiego już próbowaliście, ale chciałyśmy, chcemy i zawsze będziemy chciały jakoś Wam pomóc, wesprzeć Was i wysłuchać.

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja tak samo, tz nie może nigdzie wyjść wieczorem.
Najgorsze jest to, że ja nie potrafię powiedzieć czego się boję Budzę go w nocy i mówię, że się boję, ale nie wiem czemu, czego...
Ja w ogóle jestem bojaźliwa i jak właśnie teraz mi coś siedzi w głowie, to w nocy nie mogę przestać o tym myśleć.

A w ogóle to teraz śpimy z uchylonymi drzwiami, bo okna nam parują w nocy, a ja nie umiem tak, ja muszę mieć drzwi zamknięte

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

Nie, ja mam do Poznania 130 km. No ale jestem tam praktycznie co weekend. Jak kończę zajęcia to jest już ciemno, a na przystanek muszę przejść przez mega ciemny tunel pod torami.. Jak będę za dwa tygodnie to chyba sobie znajdę inną trasę, żeby nie iść tamtędy, bo oszaleję ze strachu.

W sobotę chodziłyśmy z dziewczynami po klubach i ja bardzo, bardzo, bardzo chciałam iść do Mixtury, ale dziewczyny wybrały inny i poszłyśmy do innego. Jak przeczytałam wczoraj wieczorem, że ona właśnie była w tym klubie, to aż mi ciary przeszły.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 09:54   #3004
mehja
Zakorzenienie

W rosku od dzis hipp bio combiotic za 30zl niecale
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 09:57   #3005
201710041131
Konto usunięte

Masijka dopiero doczytałam, no cos Ty, ja to jestem jęczybuła dopiero, jak Ty nie będziesz sie odzywać to ja tez, wiec pisz, bo ja gaduła jestem i wybuchnę jak sie nie wyżale

Chciałam iść na spacer ale co chwile pada, ☠☠☠☠☠☠☠e mam wymówkę żeby zostać w domu

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

W ogóle chciałabym do kina na listy do m... Pomyslałam sobie, ze moze w te środy grają ze mozna iść z dzieckiem ale boje sie ze inne mamy mnie zjedzą jak pójdę z Konradkiem

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 09:59   #3006
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Masijka dopiero doczytałam, no cos Ty, ja to jestem jęczybuła dopiero, jak Ty nie będziesz sie odzywać to ja tez, wiec pisz, bo ja gaduła jestem i wybuchnę jak sie nie wyżale

Chciałam iść na spacer ale co chwile pada, ☠☠☠☠☠☠☠e mam wymówkę żeby zostać w domu

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

W ogóle chciałabym do kina na listy do m... Pomyslałam sobie, ze moze w te środy grają ze mozna iść z dzieckiem ale boje sie ze inne mamy mnie zjedzą jak pójdę z Konradkiem

U mnie też pogoda z dupy i nie wiem czy się wybiorę na spacer. Wczoraj też nie byłam, no chyba że spacer po galerii się liczy

My w środę idziemy na listy do m ale malutka jedzie do babci
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 10:02   #3007
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Ja dziś spacer odpuszczam bo piździ i pada co chwilę...

Też bym obejrzała listy do m
Szuu, ja bym się chyba nie odważyła na te środy z dzieckiem, chociaż ciekawe jak to wygląda w praktyce.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 10:02   #3008
kejtiCe
Zakorzenienie

Ja też nie idę na spacer. Przez okno słyszę jak kurewsko wieje
22.06.2015
Stary 2015-11-30, 10:07   #3009
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie.
To mogłoby się stać każdemu..

Ja tak samo.
Mieszkam w małym mieście i chodzimy tylko do jednego klubu, a on jest w mieście, a mój dom na osiedlu za miastem i nigdy nie wracałam jeszcze sama. Zawsze ktoś jest ze mną.
Jak jestem tam bez mojego Tż, to zawsze jest któryś jego kolega i on mnie zabiera do domu, jak już sam wraca.

A ja myślę, że ona żyje. I nie wierzę, że on coś wie. Ja uważam, że ona mu zniknęła chwilowo z pola widzenia i nagle zorientował się, że jej nie ma. Zaczął jej szukać i dlatego tak krążył, panikował, dzwonił.

Każda z nas chciałaby Ci pomóc, każda z nas podsuwa Ci pewne pomysły, które u nas w pewnym stopniu działają.
I to działa też w drugą stronę - my rozumiemy, że te pomysły nic Ci nie dają, bo wszystkiego już próbowaliście, ale chciałyśmy, chcemy i zawsze będziemy chciały jakoś Wam pomóc, wesprzeć Was i wysłuchać.

Najgorsze jest to, że ja nie potrafię powiedzieć czego się boję Budzę go w nocy i mówię, że się boję, ale nie wiem czemu, czego...
Ja w ogóle jestem bojaźliwa i jak właśnie teraz mi coś siedzi w głowie, to w nocy nie mogę przestać o tym myśleć.

A w ogóle to teraz śpimy z uchylonymi drzwiami, bo okna nam parują w nocy, a ja nie umiem tak, ja muszę mieć drzwi zamknięte

Nie, ja mam do Poznania 130 km. No ale jestem tam praktycznie co weekend. Jak kończę zajęcia to jest już ciemno, a na przystanek muszę przejść przez mega ciemny tunel pod torami.. Jak będę za dwa tygodnie to chyba sobie znajdę inną trasę, żeby nie iść tamtędy, bo oszaleję ze strachu.

W sobotę chodziłyśmy z dziewczynami po klubach i ja bardzo, bardzo, bardzo chciałam iść do Mixtury, ale dziewczyny wybrały inny i poszłyśmy do innego. Jak przeczytałam wczoraj wieczorem, że ona właśnie była w tym klubie, to aż mi ciary przeszły.
Właśnie chodziło mi o to, że studiujesz w P.
mam nadzieję, że ją znajdą, ale im dłużej to trwa tym mniejsze szanse. Może on panikowal, bo mu upadła i coś sobie zrobiła i zamiast na pogotowie to w panice po kogoś zadzwonił. Gdyby mu znikła, to by na policje zadzwonił. Z resztą, można gdybać, a to nie pomoże. Oby się znalazła.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:

Idź, zobaczysz jak będzie. Może mu się spodoba ; (
Stary 2015-11-30, 10:09   #3010
mehja
Zakorzenienie

My zaraz wychodzimy na dwor. Musze kupic w lidlu pstragi na obiad

Szuu a sproboj isc z Konradkiem do tego kina. Moze akurat?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 10:11   #3011
k a j a
Zakorzenienie

Kejti ja mam to samo. Boję się ale nie wien czego. Ot czuje taki niepokój. Wczoraj musiałam jechać po 20 do mamy to myślałam że zesram się ze strachu. A samochod mam pod klatka. Jakby tz teraz wyjechał to bym chyba do mamy się wyniosła albo brata sprowadziła :p
Jeszcze moje osiedle slynelo kiedyś z osiedla mafiosów i dilerstwa.. Co prawda ci ludzie dawno już siedza w pierdlach albo się poogarnialo i wgl teraz to tu w,większości starzy ludzie a jak wchodze między bloki to czuje ulgę jakąś to wieczorów się boję.. Chce już do nowego mieszkania gdzie będą nowe drzwi, osiedle zamkniete.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 10:11   #3012
masija
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Z fotkami,fotkami, a nie opisami
nie ma problemu
Cytat:

Wiem i naprawdę dużo mi dajcie. Jak nie rady to to, że wysłuchacie i pocieszycie. Bo co się będę tż żaliła jak on sam już nie daje rady a chłop siedzi z Elvisem tylko wieczorami?
Dzięki, fajnie mieć takie babki

Cytat:

Chciałam iść na spacer ale co chwile pada, â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠e mam wymówkę żeby zostać w domu

Haha szuuu kochana, nie przestanę ze względu na Ciebie, żeby Ci raźniej było
ja też gaduła więc spoko

Rany, a ja nie wiem o kim Wy mówicie
Muszę coś prrzeczytać póki mała śpi.

btw. zrobiłam w końcu pyszne muffiny.
Aż mój tato przepadł i wziął do pracy 6 sztuk, gdzie on za słodyczami nie przepada

Cholera!! nie wiem co z tą pocztą! nie mam dostępu, a kurna muszę się na nią dostać!! ja pierdziele! Cholenry onet!

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-11-30 o 10:17
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 10:19   #3013
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że ją znajdą, ale im dłużej to trwa tym mniejsze szanse. Może on panikowal, bo mu upadła i coś sobie zrobiła i zamiast na pogotowie to w panice po kogoś zadzwonił. Gdyby mu znikła, to by na policje zadzwonił. Z resztą, można gdybać, a to nie pomoże. Oby się znalazła.
No to tak, masz rację.
Nie, w ten sposób nie myślę.. A co z jej dowodem, który ktoś znalazł?

No nie ma co gdybać, chociaż ja lubię. Ale też nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że jaram się taką sytuacją. Ot, wzbudza to we mnie pewną ciekawość i strach jednocześnie.

I myślę, że się znajdzie. Ja jakoś tak wierzę w Rutkowskiego.

Cytat:
Kejti ja mam to samo. Boję się ale nie wien czego. Ot czuje taki niepokój. Wczoraj musiałam jechać po 20 do mamy to myślałam że zesram się ze strachu. A samochod mam pod klatka. Jakby tz teraz wyjechał to bym chyba do mamy się wyniosła albo brata sprowadziła :p
Jeszcze moje osiedle slynelo kiedyś z osiedla mafiosów i dilerstwa.. Co prawda ci ludzie dawno już siedza w pierdlach albo się poogarnialo i wgl teraz to tu w,większości starzy ludzie a jak wchodze między bloki to czuje ulgę jakąś to wieczorów się boję.. Chce już do nowego mieszkania gdzie będą nowe drzwi, osiedle zamkniete.
Jezu, ja czuję, że Tż niedługo znowu pojedzie do Niemiec. Nie wiem co wtedy zrobię. Chyba zniosę wszystko do sypialni i nie wynurzę nosa stamtąd

Cytat:
Wiem i naprawdę dużo mi dajcie. Jak nie rady to to, że wysłuchacie i pocieszycie. Bo co się będę tż żaliła jak on sam już nie daje rady a chłop siedzi z Elvisem tylko wieczorami?
My jesteśmy ze sobą na dobre i na złe

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:

Cholera!! nie wiem co z tą pocztą! nie mam dostępu, a kurna muszę się na nią dostać!! ja pierdziele! Cholenry onet!
Sprawdziłam aż i ja się bez problemu loguję na swoją.
22.06.2015
Stary 2015-11-30, 10:22   #3014
masija
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

No właśnie ja na drugą też bez problemu tylko na tą moją główną, od zamówień i od pracy.
Napisałam do onetu no ale wiadomo czy odpiszą?

Stary 2015-11-30, 10:22   #3015
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma problemu

ja też gaduła więc spoko

Aż mój tato przepadł i wziął do pracy 6 sztuk, gdzie on za słodyczami nie przepada

Wrzuć przepis ))
Stary 2015-11-30, 10:27   #3016
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Moje osiedle słynęło z narokomanów. W zeszłym roku na półpiętrze spotkałam dwóch meneli co sobie sypialnie urządzili a dzień później jakiegoś młodego gostka. Dodam jeszcze że mieszkamy sami na ostatnim piętrze. Jak zaczęłam drzeć ryja to chyba mnie cała okolica słyszała a ja dochodziłam do siebie 15min z nerwów ale pogoniłam towarzystwo. Mam nadzieję że w tym roku nie będę miała takich przygód
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 10:29   #3017
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuć przepis ))
Już byś chciała

http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html tylko ja daję mniej cukru i daję trzcinowy, trochę więcej jogurtu żeby były bardziej mokre i masło zastępuję olejem kokosowym i daję też trochę mniej.
Do tego dodałam gorzką czekoladę

Dobra. Dzowniłam i jest jakaś awaria.

mehja
robię dzisiaj obiad z przepisu Twojego hasbenda

Stary 2015-11-30, 10:31   #3018
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak, masz rację.
Nie, w ten sposób nie myślę.. A co z jej dowodem, który ktoś znalazł?

No nie ma co gdybać, chociaż ja lubię. Ale też nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że jaram się taką sytuacją. Ot, wzbudza to we mnie pewną ciekawość i strach jednocześnie.

I myślę, że się znajdzie. Ja jakoś tak wierzę w Rutkowskiego.

Jezu, ja czuję, że Tż niedługo znowu pojedzie do Niemiec. Nie wiem co wtedy zrobię. Chyba zniosę wszystko do sypialni i nie wynurzę nosa stamtąd

Ja też myślę że oni ja znajdą. Myślę że jakby wpadla do wody to by ją znalezli już. Chociaż rozmawiałam z moim wujkiem ze śledczej i mówił że ciało mogą w,rzece znaleźć po kilku tygodniach..
Myślę że ten chłopak ją zostawil na przystanku i ktoś ją zawinął .. I szukał jej. Tylko nie rozumiem dlaczego tłumaczy że nic nie wie.. Nie pamięta..

Lena
Stary 2015-11-30, 10:41   #3019
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też myślę że oni ja znajdą. Myślę że jakby wpadla do wody to by ją znalezli już. Chociaż rozmawiałam z moim wujkiem ze śledczej i mówił że ciało mogą w,rzece znaleźć po kilku tygodniach..
Myślę że ten chłopak ją zostawil na przystanku i ktoś ją zawinął .. I szukał jej. Tylko nie rozumiem dlaczego tłumaczy że nic nie wie.. Nie pamięta..
No rzeka jest możliwością, ale ciągle zostaje kwestia tego dowodu... dlaczego tam leżał?
Ja też tak myślę, że ktoś ją zabrał z przystanku, zresztą Rutkowski też podaje możliwość, że ktoś ją wciągnął do samochodu.
I ten chłopak też jest dziwny, bo twierdzi, że nie pamięta, że był pijany, ale później był widziany w innych miejscach. Nie wierzę, że kompletnie zalany koleś szlaja się jeszcze po Poznaniu, dzwoni, przez 10 minut z kimś rozmawia...
22.06.2015
Stary 2015-11-30, 10:45   #3020
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
No rzeka jest możliwością, ale ciągle zostaje kwestia tego dowodu... dlaczego tam leżał?
Ja też tak myślę, że ktoś ją zabrał z przystanku, zresztą Rutkowski też podaje możliwość, że ktoś ją wciągnął do samochodu.
I ten chłopak też jest dziwny, bo twierdzi, że nie pamięta, że był pijany, ale później był widziany w innych miejscach. Nie wierzę, że kompletnie zalany koleś szlaja się jeszcze po Poznaniu, dzwoni, przez 10 minut z kimś rozmawia...
Właśnieee dlaczego,akurat tam dowód. Jakby ktoś znalazł w klubie, gdzie wypadła jej torebka to by nie niósł na przystanek. Więc myślę że musiała być w pobliżu.
Cały czas sprawdzam czy są nowe informacje..

Lena
Stary 2015-11-30, 10:48   #3021
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Moje osiedle słynęło z narokomanów. W zeszłym roku na półpiętrze spotkałam dwóch meneli co sobie sypialnie urządzili a dzień później jakiegoś młodego gostka. Dodam jeszcze że mieszkamy sami na ostatnim piętrze. Jak zaczęłam drzeć ryja to chyba mnie cała okolica słyszała a ja dochodziłam do siebie 15min z nerwów ale pogoniłam towarzystwo. Mam nadzieję że w tym roku nie będę miała takich przygód
Też jak mieszkałam w Sosnowcu na 10 piętrze tak było. Tylko mieliśmy jednych sąsiadów a tam duży pan i poganial towarzystwo.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Już byś chciałaala:

http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html tylko ja daję mniej cukru i daję trzcinowy, trochę więcej jogurtu żeby były bardziej mokre i masło zastępuję olejem kokosowym i daję też trochę mniej.
Do tego dodałam gorzką czekoladę

Dobra. Dzowniłam i jest jakaś awaria.

mehja
robię dzisiaj obiad z przepisu Twojego hasbenda
Oooo super. Wyprobuje
Stary 2015-11-30, 10:51   #3022
k a j a
Zakorzenienie

Ja też mieszkam na ostatnim piętrze, na przeciwko mieszka facet którego nie ma :p ale u nas 3 piętra tylko.

Co robicie na obiad?

Lena
Stary 2015-11-30, 10:54   #3023
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
U mnie też pogoda z dupy i nie wiem czy się wybiorę na spacer. Wczoraj też nie byłam, no chyba że spacer po galerii się liczy

My w środę idziemy na listy do m ale malutka jedzie do babci
mi tz zaproponował ze zajmie sie małym a ja pójdę sama ale nie mam teraz z czego odciągać no i co on będzie jadł

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ja dziś spacer odpuszczam bo piździ i pada co chwilę...

Też bym obejrzała listy do m
Szuu, ja bym się chyba nie odważyła na te środy z dzieckiem, chociaż ciekawe jak to wygląda w praktyce.
Pierog chodzi i jej pozazdrościłam

Cytat:

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Idź, zobaczysz jak będzie. Może mu się spodoba ; (
jeszcze nigdy nic nie udało mi sie w tv obejrzeć ale moze tam mak rozpylają na sali i dziecko jest spokojne

Cytat:
My zaraz wychodzimy na dwor. Musze kupic w lidlu pstragi na obiad

Szuu a sproboj isc z Konradkiem do tego kina. Moze akurat?
boje sie ale chciałabym zobaczyć jak to jest

Cytat:
nie ma problemu

ja też gaduła więc spoko

Nooo

Cytat:
Zapisalam nas na jutro na szczepienie w dodatku sama ide bo tz w pracy bedzie o tej porze
o rany współczuje

Cytat:
Cos mnie ominelo. Gdzie byliscie?

U nas nocki tez znowu popsute.moze nie same nocki ale usypianie. Jak usnie w dzien to spi. A jak wieczorem usnie to potem jeszcze przez 2h rzuca sie przez sen, kopie, krzyczy, poplakuje nie wiem juz o co chodzi

U rodziców z wyjątkiem poprzedniego piątku (bo szczepienie) prawie 2 tyg. Tz zakładał w aucie gaz ale codziennie jeździł żeby go odebrać i codziennie wracał bez samochodu, oczywiście jeszcze nie jest ok, będzie musiał znowu postawić go do warsztatu. Ale juz chciałam do siebie bo od jutra tz ma na rano
Ten listopad to tak chujowy miesiąc ze nie pytajcie... Gaz miał kosztować nas o tysiaka mniej niż finalnie zapłaciliśmy, rozwalił mi sie ajfon i wczoraj powiedzieli ze nie opłaca sie go naprawiać, roz☠☠☠alam daszek w foteliku i nie sprzedamy go prawdopodobnie bo kto będzie chciał fotelik bez daszku... Przerysowalam wózek i jeszcze jak tz zaczął jeździć moim to cos zaczęło stukać. Splukalismy sie tak bardzo, ze do 10 będziemy żreć tynk ze ścian aaaaaleeee przyszły sowy!

Stary 2015-11-30, 10:56   #3024
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnieee dlaczego,akurat tam dowód. Jakby ktoś znalazł w klubie, gdzie wypadła jej torebka to by nie niósł na przystanek. Więc myślę że musiała być w pobliżu.
Cały czas sprawdzam czy są nowe informacje..
Ale czy ona zgubiła całą torebkę i ktoś ją wziął, a zostawił dowód? I w torebce był telefon, którego w żaden sposób nie da się namierzyć, więc albo jest wyciągnięta bateria, albo jest rozładowany. Jakby to ukradła zwykła, przechodząca tamtędy osoba, to już by na pewno naładowała tę baterię, a skoro nadal się to nie stało, to ten telefon ma ten KTOŚ, kto jest zamieszany w całą sprawę.
I nawet jeśli ktoś zabiera torebkę, tj. kradnie ją, to w tym momencie rozwodzi się jeszcze nad tym, żeby otworzyć ten portfel, szukać w nim dowodu i ten dowód tam odkładać, czy po prostu bierze tę torebkę i idzie jak gdyby nigdy nic, ewentualnie ucieka?

Wczoraj znalazłam z telefonu taką stronę, gdzie były na bieżąco aktualizowane informacje łącznie z godziną tej aktualizacji. A dziś nie mogę jej znaleźć

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Szuuu spróbuj iść do tego kina, może Konradek się zainteresuje jak będzie płakał to wyjdziesz
22.06.2015
Stary 2015-11-30, 10:59   #3025
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Ja też mieszkam na ostatnim piętrze, na przeciwko mieszka facet którego nie ma :p ale u nas 3 piętra tylko.

Co robicie na obiad?

Łazanki

W ogóle dziewczyny małego wysypało ostatnio a dzien wcześniej zapomniałam o tym, ze piwo ma gluten i wzięłam trzy łyki od tz... No i na drugi dzien miał krostki na policzku, biegunkę i odparzony tyłek ma aż do pleców ale tz do mnie z tekstem, ze przecież dwa tyg temu zjadłam bule od kebaba i małemu nic nie było (oprócz tych dwóch odstępstw to od dwóch miesięcy chyba nie jem glutenu)

No to ☠☠☠☠a ja juz nie wiem czy on ma ta alergie na gluten czy nie

Z takich "innych" rzeczy śledzie jadłam jeszcze tego dnia ale łososia jem normalnie i małemu nic nie jest... Nic innego nie jadłam

Stary 2015-11-30, 11:00   #3026
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czy ona zgubiła całą torebkę i ktoś ją wziął, a zostawił dowód? I w torebce był telefon, którego w żaden sposób nie da się namierzyć, więc albo jest wyciągnięta bateria, albo jest rozładowany. Jakby to ukradła zwykła, przechodząca tamtędy osoba, to już by na pewno naładowała tę baterię, a skoro nadal się to nie stało, to ten telefon ma ten KTOŚ, kto jest zamieszany w całą sprawę.
I nawet jeśli ktoś zabiera torebkę, tj. kradnie ją, to w tym momencie rozwodzi się jeszcze nad tym, żeby otworzyć ten portfel, szukać w nim dowodu i ten dowód tam odkładać, czy po prostu bierze tę torebkę i idzie jak gdyby nigdy nic, ewentualnie ucieka?

Wczoraj znalazłam z telefonu taką stronę, gdzie były na bieżąco aktualizowane informacje łącznie z godziną tej aktualizacji. A dziś nie mogę jej znaleźć

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Szuuu spróbuj iść do tego kina, może Konradek się zainteresuje jak będzie płakał to wyjdziesz
Jej wypadła torebka w klubie i wszystko się wysypalo i zbierali. Podobno jest to na nagraniu z klubu gdzie byli. Telefon jej się rozładował przed wyjściem z klubu.

Lena
Stary 2015-11-30, 11:01   #3027
201710041131
Konto usunięte

Kejti chyba pójdę, moze znajdę kogoś do towarzystwa, jakaś mamę inna to będzie mi raźniej

Fartuch nie chcesz iść do kina?

Stary 2015-11-30, 11:01   #3028
k a j a
Zakorzenienie

A,str na fejsie śledzę ja, zaginęła ewa tylman.

Lena
Stary 2015-11-30, 11:06   #3029
201710041131
Konto usunięte

A w ogóle Konradek pierwszy raz obrócił się z pleców na brzuszek A potem na plecy i się przestraszył i popłakał
Stary 2015-11-30, 11:06   #3030
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:

Co robicie na obiad?
Ja spagetti, nie chce mi się dziś gotować.

Ale mamy panie detektyw na wątku

Mała zasnela po 10, otworzyłam okno w sypialni, nakryłam ją po szyję głowę przykrylam, mam nadzieję że pośpi dłużej w świeżym powietrzu. Chociaż teraz przestało padać to może pójdę na spacer...
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości