|
|
#631 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Cytat:
Płaszczyk ładniutki Ale strasznie podoba się sukienko-tunika!za 1Ł? poprostu <tak,brak mi słówMoże znajdę taką na allegro...
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
mój zakup, jeszcze z czerwca ale ciągle w użyciu
nadaje się również teraz na zakupy etc.torba na zamek, atmosphere ( z all ) 15zł + przesyłka ![]()
*** Edytowane przez emillkaa Czas edycji: 2008-05-28 o 11:44 |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny są teraz jakieś przecenione torebeczki albo balerinki w primarku? jeśli tak to w jakich cenach? coś ciekawego?
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety z zalem opuszczam watek bo nie chce cierpiec patrzac na wasze zakupy
![]() do nasteonej wizyty w anglii...
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z zakupu.
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;5315922]dziewczyny są teraz jakieś przecenione torebeczki albo balerinki w primarku? jeśli tak to w jakich cenach? coś ciekawego?
[/quote]w primarku sa przecenione turkusowe worki, po 1f, i balerinki po 4f ![]() Cytat:
|
|
#638 |
|
Konto usunięte
|
[quote=Paulinaaa_;5334646]w primarku sa przecenione turkusowe worki, po 1f, i balerinki po 4f
![]() dziekuje za informacje |
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
ja juz tez w pl, wczoraj widzialam dwie te same torby co ja mam
tzn dwie w ciagu polgodzinnej jazdy autobusem... eh gdzie te czasy jak ja mialam unikaty z primarka, a teraz wiecej tego mozna spotkac niz ciuchow z polskich sklepow
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#641 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Paulinaaa_;5334646]w primarku sa przecenione turkusowe worki, po 1f, i balerinki po 4f
![]() Mam pytanie po ile byly te worki przed przecena? |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
nessunia, chyba 6 ;d
|
#643 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które mają dostęp do sklepu Primark :)
Zdadzam się!!!! Tam jest jak....w Biedronce... Ubrania i akcesoria słabej jakości.
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
jutro otwieraja duzego primarka w Brighton wybiera sie ktoras??bo ja chce zajzec bo akuratnie jestem jeszcze w anglii
|
|
|
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
ja bym sie chetnie wybrala ale mam troche daleko z polski, hehehe
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
15f
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
eve, gdzies ty sie podziewala
mielismy sie spotkac, a ja juz pakuje manatki i w poniedzilek wyruszam do polski ostatni weekend mi zostal na primarkowanie
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
hehe ja probuje zaczynac biznes paznokciowy, jestem rok po skonczeniu kursu i w koncu chce zaczac dzialac w tym kierunku
![]() co do butkow to wszystkie primarkowe sa takie "jednorazowe" zaraz zacznie schodzic ta niby skora albo cos podobneo, ale na bardzo zadkie nakladanie sie nadaja.. no i napewno ocieplane nie sa
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
wlasnie wczoraj przylecialam z londynu i tak sie zlozylo ze mialam przyjemnosc pracowac dla sieci Primark Czas jaki spedzilam w sklepie uwazam za absolutnie fantastyczny ze wzgledu na ludzi jakich tam poznalam, ale ogolnie pracowalo sie dobrze (jestem pracoholiczką- jak nie pracowalam zle sie czulam)Ciuchy spoko, wydalam z 200 funtow na jakies pizamki, kapcioszki i inne glupoty, ale przynajmniej mam w czym spac ;-) jakosc ubran nalezalo by poddac dyskusji. przygladalam sie temu jakby z innej strony i wiem jak to wszystko wyglada "od kuchni". Klienci zachowywali sie jak w dżungli-ciuchy wszedzie, zrzut meskiej bluzy na dzieciece spioszki to byla norma, nie mowiac o tym, ze nieraz znalazlam czyjes spodnie (co moglo oznaczac tylko wymiane na nowszy model- zenada) ja pracowalam glownie na kasie wiec mialam kontakt z klientem juz bezposrednio przed zakupem. miliony polakow rozpoznawalnych w kolejce (faceci - bokserki i podkoszulki, laski- torebki i bizuteria) nie mialam zadnych discountow ale kto by sie ich spodziewal w tak tanim sklepie. letnia wyprzedaz -prawie wszystko za funt- zniknela w przeciagu tygodnia czy dwoch. to takie moje wolne mysli, moglabym pisac o tym sklepie esej jednak moim za jakis czas bedzie to jeden z potezniejszych sklepow na duza skale. coraz lepsze ciuchy, jakosc tez sie zwieksza, a cena niska.
|
#656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo Niebie! nie zauważyłam Twojej wypoiwiedzi- ślepowron ze mnie. Co do butków- masz rację!już leżą u mnie w domu, tylko, że są trochę przyszerokie w łydce niby je związałam na maxa...o noszeniu do spódnic mogę zapomnieć!Koleżanka wzięła mi 5Uk, a ja noszę zawsze 4...myślałam o grubej skarpecie, ale one i tak jakieś większe z drugiej strony strasznie mi szkoddaaa ...Cytat:
dzięki za pomoc i info. Mam możliwość kupić te buty za jakieś 140zł- chyba zbastuję bo to trochę drogo
|
||
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te, które już masz, to może jednak zostaw, skoro Ci szkoda? No, ale z drugiej strony na Allegro pewnie opchniesz je za fajną cenę, a za te pieniądze może kupisz coś lepszego i w dobrym rozmiarze?
|
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkdoa, że nie mam nikogo w UKA co do szarych- głupio mi trochę je sprzedać bo koleżanka mi je kupiła może nie spadną mi podczas 1 wypadu w nich
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm w brighton chyba jest już jeden duży primark :/ Otwieraja drugi? hehe Byłam na wakacjach w Londku i pewnego slonecznego dnia whbrałyśmy sie z z koleżankami nad morzedo brighton i zamiast lezec na plazy chodziłyśmy własnie po Primarku... Hehe miałysmy iść tam tylko na chwilke a wyszłyśmy po jakichś 3 godzinach :/ no i nici z opalania<lol2>
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do primarku to ten wczesniejszy zamknieto teraz jest nowy 3 poziomowy-dzisiaj bylam na otwarciu i naprawde fajne rzeczy widzialam,nakupowalam oczywiscie troche ale bez przesady tylko te rzeczy ktore sie naprawde oplacalo-tzn 2 pary spodni jeansowych i genialny sweter (miekki jak puch-rewelacja).ludzi na otwarciu duzo ale to norma jedyne co pocieszajace to to,ze tutaj nie ma rozruby na otwarciu tak jak to sie dzieje w polsce.jedna rzecza sie zawiodlam-chcialam kupic plaszczyk i nie bylo mojego rozmiaru same "namioty" zostaly;/aha sprawdzilam cene tych butow pokazanych kilka postow wyzej-kosztuja 10 f w Brighton o jakosci nie moge nic powiedziec bo bylo tyle ludzi przy obuwiu ze sie nie dopchalam:P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

wklejam jeszcze swoje ostatnie zakupy, udalo mi sie w koncu dostac turkusowy plaszczyk w rozmiarze 38
poprostu
<tak,brak mi słów

nadaje się również teraz na zakupy etc.

z drugiej strony strasznie mi szkoddaaa ...