|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Patrzenie sobie w oczy
Witam. W życiu nie pomyślałbym że będe chciał sie poradzić kogoś odnośnie moich kontaktów z dziewczyną. Jesteśmy razem 5 miesięcy, często słyszę od niej że chyba do siebie nie pasujemy, bardzo sie staram, robię wszystko by była szczesliwa. Moja dziewczyna jest do tego stopnia romantyczką, ze czasem mnie to przeraża. Zwraca uwagę na dziwne rzeczy, ostatnio podczas tańca, zarzuciła mi ze patrzę na coś dookoła, a nie na nią (chociaż przyznała ze w 80% czasu patrzyłem na nią - bo tak było i bylo to bardzo przyjemne), ale powiedziała ze ludzie zakochani w sobie patrzyliby na siebie przez 100% czasu!
mam wrażenie ze ona nie zauważa rzeczy ważnych - zaufanie, rozmowa, bezpieczeństwo, poleganie na sobie, tylko widzi jakieś dziwne szczegóły, w których w życiu bym nie pomyślał ze mogą coś znaczyć Kocham ją, a ona zarzuca mi że chyba pomyliłem miłość z zauroczeniem. Sam nie wiem czy oczekuje od Was jakiejś rady czy moze po prostu chce sie tym z kimś anonimowo podzielić. Jest mi z tym źle, bo naprawdę mi na niej zależy.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Patrzenie sobie w oczy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
live your passion
|
Cytat:
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Jakby mi się ktoś tak gapił bezustannie, to poczułabym się zagrożona. Ona tak wytrzymuje bez odwrócenia wzroku?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

mam wrażenie ze ona nie zauważa rzeczy ważnych - zaufanie, rozmowa, bezpieczeństwo, poleganie na sobie, tylko widzi jakieś dziwne szczegóły, w których w życiu bym nie pomyślał ze mogą coś znaczyć