|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
miłej niedzieli dzwieczyny. przesyłam Wam duzo słońca
------------------------- czekam...
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Rowniez zycze milej niedzieli
Duzo sloneczka i jak najmniej smuteczkow..... Ja jutro lece z rana po testy owu i od czwartku zaczynam testowanko moze teraz sie uda trafic w sedno.......... |
|
|
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
Chyba zatem pujde się dowiedzieć do której czynne laboratorium i zrobie sobie bete bo takie testowanie testami płytkowymi przyprawia mnie o ból głowy
. Jezuuu niektórzy bzykną się raz i już pojawia się im dziecko, a my biedulki musimy się tak męczyć i czekać na tą chwile, a te bez serca matki porzucaja swoje dzieciątka w śmietnikach, albo zabijają, paranoja ! Ja juz raz byłam w ciąży, ale w 3 tygodniu straciłam swoje maleństwo. Załamana byłam przez jakiś czas, ale trzeba było pozbierać się do kupy i zacząć wszystko od początku. Mam takie pytanko niedotyczące mnie. Moja przyjaciółka je tabletki antykoncepcyjne i przez dwa dni nie zjadła tabletki gdy zakończyła opakowanie i były 7 dni przerwy w tym czasem zawsze koniecznie musi pojawić się krwawienie, a ona kompletnie nic nie dostała. Jak myślicie czy to może być ciąża??Słyszałam, że gdy je sie tabletki i nie wystąpi krwawienie to można podejrzewać, że jest sie w ciąży ,a gdy nie przyjmuje sie środków hormonalnych to okres może wystąpić mimo ciąży i chciałabym jej coś doradzić...Jutro idzie dopiero się zapisać na wizyte do ginekologa, ale przecież pewnie jej i tak nie wykryje narazie nic tak wczesnej ciąży...Prosze o jakieś rady. |
|
|
|
#2134 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis bylam oddac kolejna probke krwi
, od ktorej zalezy czy wezma mnie na czyszczenie czy nie, jesli w dzisiejszej bedzie mniej HCG niz z wczorajszej to powinno sie wszystko samo oczyscic i za jakis miesiac wrocic do normy, o 18 bede dzwonic po wyniki ,ciagle czuje sie strasznie, moj tz boi sie mnie sama na chwile zostawic, biedaczek po nocce jest i jeszcze nic niespal, ciagle klebia mi sie wczorajsze slowa lekarza czuje taka pustke w moim zyciu, jakby wogole sensu nie mialo
|
|
|
|
#2135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Magducha tak przykro czytać mi Twoje posty, tak bardzo chciałabym, żeby los nie doświadczał w ten sposób nas kobiet. przytulam Cię werru much ----------------------------- czekam...
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
do wioletki
czemu kolezanka nie zrobi po prostu testu, no a potem do lekarza A tak wlasciwie dziewczyny jak dostajecie okres to czy czasem nie myslicie ze i tak mimo to mozecie byc w ciazy i nie myslicie o robieniu testu |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
u mnie przez weekend bylo ok caly czas z tz obijajac sie i nie myslac doslownie o niczym ale jutro znow szara beznadziejna rzeczywistosc ... ehhh jak mi sie nie chce isc do tej durnowatej pracy I zmiana jest wmiare ok ale II brak slow po prostu boje sie ze znow nie bedzie dobrze i myslenie tez o innych sprawach ... byle do piatku poza tym w czwartek konczy mi sie umowa ciekawe czy mi przedluza pozdrawiam |
|
|
|
#2139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wystarczy znac swoje cialo, by wiedziec co i jak po okresie.
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Magdalena strasznie wspolczuje,dokladnie wiem co teraz przezywasz,sama bylam w takiej sytuacji i poronilam moja fasolke prawie 3 mce temu,to jest straszne jaki ten swiat jest niesprawiedliwy.Przytulam Cie mocno do serduszka i nie smuc sie kochana,czas leczy rany i za jakis czas znowu bedziesz miala fasolke,ja tez juz sie zaczelam starac ale niestety nic mi z tego w tym miesiacu nie wyszlo bo @ przyszla ale jestem zdania ze dla nas tez niedlugo zaswieci slonce i nasze Aniolki gdzies tam na obloczku nad nami czuwaja
|
|
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
Magdalena, ja też dołączam się do trzymających kciuki za Ciebie! wierzę,że tak musiało być... i że niedługo w twoim brzuszku znów zagości szczęście...
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kobietki...
Przesylam buziaki z rana, zapraszam na wspolne siorbanie kawy.. i zachecam do usmiechania sie, bo trzeba w koncu przerwac te atmosfere smutku i rozpaczy..
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jakos dzisiaj wyjątkowo od rana mam rogalika na twarzy W w sobotę w końcu odebralam fotki z pleneru i obejrzałam je już z milion razy haha każdy milimetr zdjęcia zlustrowany heh
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Fajnie by było rozpocząć ten tydzień w trochę lepszym nastroju, ale.... W pracy dopadła nas taka senność i nic nie pomaga!! Marzymy tylko o tym żeby juz być w domku i czmychnąć pod kocyk ![]() Pozdrawiam Was melancholijnie - poniedziałkowo, może potem dostanę jakiś zastrzyk energii?? Buziaczki |
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
ja już dwie kawki wsiorbałam... w poniedziałki zawsze trudno mi się dobudzić.
Becia- dzięki za miłe piątkowe slowa-pomogły weekend dawno nie był taki upojny... wszystkim wizazankom przesyłam gorące optymistyczne fluidki!
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe cieszę się bardzo Żeby jeszcze jakas fasolka się z tego wykluła byłoby super
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
ja mykam jakies snaidanko zjesc dokonczyc obiad i do pracy nawet nie macie pojecia jak mi sie tam nie chce isc ... za oknem piekne sloneczko i caly dzien spieprzony bo w pracy
|
|
|
|
#2149 |
|
Rozeznanie
|
roxi- nowe dane do kapuścianego-@ 24.09, test-???
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj opuscilam sloneczna polske, we frankfurcie rowniez piekne slonce, nawet jak bylismy nad londynem bylo slonko i nagle tuz za nim, gdzie lotnisko sie juz zaczelo pojawiac, chmurzyska, wiatrzysko, a dzis od rana leje jak z cebra....
grrrr pod tym katem nie lubie anglii, ja jestem cieplolubna i moglabym mieszkac w kraju gdzie slonca jest 365 dni w roku ![]() ![]() ![]() ![]() Agabi to ponoc pomaga
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zaczynaja opuszczac mnie emocje... a po tym z reguly nadchodzi zmeczenie, do tego jestem meteopata i reaguje na badziewie za oknem, a ze tutaj badziewie to jestem dzis zmeczona ![]() heh to sie nazywa dedukcja w stylu Anisi
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi -
Anisia - Ty taka ciepłolubna jak ja widzę....Jak latem jest 30 stopni i wszyscy zdychają to ja sie czuję rewelacyjnie!! Szkoda że u nas takiej pogody nie ma..I więcej fasolek by było |
|
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny.
Mała- mam nadzieję że będę Ci gratulować, nie pocieszać.trzymam kciuki żeby jednak ta @ nie przyszła do Ciebie. |
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tez wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na zbliżającą się @ więc niedługo do Was dołączę ale walczyliśmy z pragnieniem ile sił
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie wam do czegos przyznam, nie mysle o ciazy w tym miesiacu w ogole, a dudkalismy sie z TZ ile wlezie nim wyjechalam uwaga jedna mysl o ciazy: moze cos sie wykluje, booo jak w zeszlym miechu nie bolaly mnie cycuchy tak w tym czuje i jajniki i cycuchy... ok dosyc o mnie juz o ciazy nie mysle
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj jak tylko podeszłam do małża się przytulić od razu zaznaczał, że chwilowo ma dosyć hihi bidulek
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
Anisia, trzeba bylo zostac w G-cach - tu takie slonce i cieplo, ze az szkoda siedziec w pracy mmmm
a wiesz, ze ja tez jakos tak dziwnie czuje sutki (nie mozna ich dotknac takie wrazliwe) i bardzo bola mnie jajniki (szczegolnie w toalecie). Jak nigdy. Jeszcze tydzien do @... ale juz tez sie przestalam skupiac na mysli o ciazy, szkoda nerwow. |
|
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczaczki ale tu nowych postów. nie wiem kiedy to nadrobię
A co bedzie jak teraz od czwartku mam urlop 2 tygodnie Jeny. Mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie ![]() Magdalenko jestem z tobą całym srduszkiem. Trzymaj się Skarbie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

. Jezuuu niektórzy bzykną się raz i już pojawia się im dziecko, a my biedulki musimy się tak męczyć i czekać na tą chwile, a te bez serca matki porzucaja swoje dzieciątka w śmietnikach, albo zabijają, paranoja !
czuje taka pustke w moim zyciu, jakby wogole sensu nie mialo

u mnie przez weekend bylo ok caly czas z tz obijajac sie i nie myslac doslownie o niczym ale jutro znow szara beznadziejna rzeczywistosc ... ehhh jak mi sie nie chce isc do tej durnowatej pracy
I zmiana jest wmiare ok ale II brak slow po prostu boje sie ze znow nie bedzie dobrze i myslenie tez o innych sprawach ... byle do piatku
poza tym w czwartek konczy mi sie umowa ciekawe czy mi przedluza
Ale wystarczy znac swoje cialo, by wiedziec co i jak po okresie.

- IGOR 29.10.2008
chyba zaczynaja opuszczac mnie emocje... a po tym z reguly nadchodzi zmeczenie, do tego jestem meteopata i reaguje na badziewie za oknem, a ze tutaj badziewie to jestem dzis zmeczona
A co bedzie jak teraz od czwartku mam urlop 2 tygodnie
Jeny. Mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie