Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-30, 13:06   #1951
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Mój M z Mikołajem jak byłam w ciąży to nie był w ogóle...z Lilka raz na polowkowym...u mojego gina nie było możliwości żeby facet byl nawet na samym USG...a z Lilka na polowkowym bylam u kogoś innego i nie było problemu. Teraz mógłby byc zawsze gdy tylko jest w domu ale by trzeba było ściągać kogoś do dzieci...
To co ten gin nie życzył sobie obecności męża z Tobą? Moj zawsze jest obecny ze mną ale to dlatego ze mamy podobny problem ze nie ma w tym czasie opieki nad córeczka wiec jedziemy we trójkę zawsze
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:06   #1952
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

dobra, ide powprowadzac paragony na lotoerie paragonowa bo dzis ostatni dzien. moze wygram auto, akurat raz bylam u kosmetyczki w tym miesiacu
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:07   #1953
agaczilla21
Zakorzenienie

U mnie w kwestii ciąży nie ma ciotek dobra rada...ale juz w kwestii wychowania dzieci, karmienia i usypiania milion dobrych rad...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:09   #1954
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Ja dopłaciłam za płytkę z prenatalnego, bo tż nie mógł ze mną iść
A i tak najlepsza była młoda "a w kolorze nie mogłaś zapłacić?"
Też świetna pamiątka...
Stary 2015-11-30, 13:10   #1955
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
To co ten gin nie życzył sobie obecności męża z Tobą? Moj zawsze jest obecny ze mną ale to dlatego ze mamy podobny problem ze nie ma w tym czasie opieki nad córeczka wiec jedziemy we trójkę zawsze

Poprzedni gin to żadnemu facetowi nie pozwolił być...a teraz by mogl to znów dzieci...a z nimi dwoma iść to bym chyba kota tam dostala...zwłaszcza czekając na swoją kolej...
Stary 2015-11-30, 13:11   #1956
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
albo po kryjomu wymknac od stolu i niech oni dyskutuja a wy miedzy sobą
Też jakiś sposób Kuzynkę mam akurat świetną i rozmowy z nią zawsze są bardzo miłe Nie widujemy się często - Święta to dobra okazja na pogaduszki
Stary 2015-11-30, 13:13   #1957
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Poprzedni gin to żadnemu facetowi nie pozwolił być...a teraz by mogl to znów dzieci...a z nimi dwoma iść to bym chyba kota tam dostala...zwłaszcza czekając na swoją kolej...
To chyba niezgodne z kartą praw pacjenta?
Jak tż może iść to idzie, ale wołam go na samo usg, chociaż z tego co widzę to niektórzy wchodzą odrazu. W sumie żaden problem, bo samo badanie na samolocie jest za parawanem.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-30, 13:15   #1958
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tż może iść to idzie, ale wołam go na samo usg, chociaż z tego co widzę to niektórzy wchodzą odrazu. W sumie żaden problem, bo samo badanie na samolocie jest za parawanem.
u mnie za kazdym razem tz wchodzi ze mna
nawet jak jestem na samolocie, to on stoi z tułu ipatrzy na mega duzy ekran na scianie jak kobietka cos pokazuje podczas usg

mnie to moze za pierwszym razem krepowało, ale teraz juz nie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:17   #1959
agaczilla21
Zakorzenienie

Karta praw sobie a niektórzy lekarze i tak robią jak chca...moj M mówił że na cala wizytę by nie chciał iść a na usg tak...no ale zawsze problem żeby dzieci z kimś zostawić...tak że jest jak jest...
Stary 2015-11-30, 13:24   #1960
Lucy31
Zakorzenienie

Pessar już założony, tera mam leżeć i obserwować. Dorwałam swojego gina i pytam, czy jak bedzie ok to jutro wyjdę, powiedział: Nie mówię tak, nie mówię nie.Ocenimy rano.
No to czekam

Generalnie to mega fart, ze dziś ma dyżur akurat mój gin bo mi wszystko pięknie pozałatwiał. Jestem mega zadowolona

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-30, 13:40   #1961
esor
Mamusia Luty 2016

Hej laski

Witam się po Weekendzie. Było bardzo fajnie. Co prawda ciężko mi było troszkę fizycznie (mniej snu dużo, mniej leżenia, mniej "spokoju" no i wracaliśmy prawie 5 h do Krakowa, myslalam, ze zejdę pod koniec z bolu nog, blecow i wszystkiego ) , ale bylo bardzo milo. Tak jak pisalam, TŻ ma super rodzine A jego siostrzenica po prostu się we mnie zakochała, haha, to takie urocze Aż się cieszę jeszcze bardziej, że niedlugo sama bede miala takiego przytulańca w domu

Dostaliśmy trochę drobiazgów, dla Hani nowy przesłodki pajacyk

Sama dzisiaj dorwałam się do allegro, zamówiłam szlafrok+koszulę ciążową / do karmienia i dwie pary legginsów ciążowych (czarne i imitujace jeans). Podczas weekendu odkryłam, że moje "zwykłe" legginsy już są bardzo niekomfortowe.

Chciałam też kupić jakąś bluzkę ciążową, bo z większosci moich juz zaczyna mi wystawac brzuch, ale sa strasznie drogie Więc zamiast tego policytowałam na allegro używki (niekoniecznie ciążowe, po prostu luzne bluzki i tuniki L/XL, przed ciaza mialam rozmiar duże M) po 1 do 5 zł. Zobaczymy ile z nich wygram, policywałam ich chyba z 20 ale jak uda sie wygrac chociaz 2-3 to bede zadowolona

Piszecie o wózeczkach i jestem przerażona troszkę Bo wiekszosc z Was ma takie drogie, zaczynam sie zastanawiac co my w ogole mamy... Moja mama wyhaczyła w komisie ten Fyn Jedoline 3ds (tutaj jakas aukcja internetowa, ale nasz jest taki sam) za uwaga - 100 zł. Miał skorozjowane od soli koła, ale tata wszystko naprawił. No, ale nic, najwyżej jak się rozleci szybko to kupimy nowy, 100 zł to nie tragedia, a jakby posłużył to dopiero będzie niespodzianka za taką cenę

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hej!
Dzięki za kciuki Przydały się! Z małą OK Podobno wychodzi 31 tc wg usg. Postanowiłam, że ostatni raz poszłam do tej lekarki Znowu mi powiedziała, że chłopaka widzi, po czym jak się dowiedziała, że na prenatalnych wychodzi dziewczynka, to zmieniła zdanie, że nie widzi i może się mylić A najlepsze, że przede mną były 4 ciężarne i u żadnej nie widziała hehhehe
Wiem jedno...jak się trafi na d...lekarza z dziadowskim sprzętem, to faktycznie może płci nie być widać. Durna baba
Dobry lekarz + dobry sprzęt = brak stresu 14-go idę do tego gina od porodu i nie zamierzam się więcej tu stresować. Trochę mi żal, bo mam blisko, ale bez przesady

Gratuluje udanej wizyty Udanej, w sensie, że córa zdrowa I racja, nie ma co tracic nerwów u tej baby. Zmien koniecznie.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Pessar już założony, tera mam leżeć i obserwować. Dorwałam swojego gina i pytam, czy jak bedzie ok to jutro wyjdę, powiedział: Nie mówię tak, nie mówię nie.Ocenimy rano.
No to czekam

Generalnie to mega fart, ze dziś ma dyżur akurat mój gin bo mi wszystko pięknie pozałatwiał. Jestem mega zadowolona

Lucy, trzymam kciuki za szybki powrot do domku Ale i tak strasznie sie ciesze, ze cala sytuacja sie tak zakonczyla - tzn, ze jestes w dwupaku

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:41   #1962
figa84
Zakorzenienie

Esor miałam ostatnio wózek firmy Jedo (inny model) i był nie do zajechania
Stary 2015-11-30, 13:42   #1963
NanaR
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Lucy super wieści trzymam kciuki o jutrzejszy powrót do domku!
Magdzińska Good Idea trzymam kciuki za wizyty!
Mamusiaczek gratki za wizytę a ta pani dr to naprawdę niezdecydowana kobieta ;p
Mój tż był ze mną raz na USG tym dokładnym z przepływami i tp ale się śmiałam bo jak wyszliśmy powiedział, że dopiero na koniec jak dr pokazał całego Malucha to wiedział co ogląda, bo wcześniej jak poszczególne narządy oglądał to nie wiedział o co chodzi hihi a tak póki co niestety nie udało mu się trafić na żadną wizytę, bo ma w pracy system trójzmianowy i ciężko utrafic z wizytą
Co do wózka my mamyt adamex barletta, ten kolor:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-ba...718814178.html
mamy model już 2016 więc jest pare nowych detali np torba cała szara i raczka cała czarna itp. Ma dobrą amortyzację, którą można zmieniać wraz z wagą dziecka

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:51   #1964
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
u mnie za kazdym razem tz wchodzi ze mna
nawet jak jestem na samolocie, to on stoi z tułu ipatrzy na mega duzy ekran na scianie jak kobietka cos pokazuje podczas usg

mnie to moze za pierwszym razem krepowało, ale teraz juz nie

U mnie TZ wchodzi wolany przeze mnie na USGm choc 2x tez byl przy badaniu na fotelu no i co z tego.. Ok nie czulam sie ekstremalnie komfortowo, ale w koncu to moj mąż, mój TŻ

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Mój M z Mikołajem jak byłam w ciąży to nie był w ogóle...z Lilka raz na polowkowym...u mojego gina nie było możliwości żeby facet byl nawet na samym USG...a z Lilka na polowkowym bylam u kogoś innego i nie było problemu. Teraz mógłby byc zawsze gdy tylko jest w domu ale by trzeba było ściągać kogoś do dzieci...

Uuuu Tzn dla mnie to przykre, bo nie wyobrazam sobie, zeby mojego TZ nie bylo przy mnie na USG przynajmniej tym prenatalnym. Ale i tak chodzi na kazde Oczywiscie w Waszej sytuacji, gdy TZ jest w pracy za granica to co innego.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt Jakie wasze maluchy już duże

Ja dopiero mam wizytę o 17.30... a już chciałabym ją mieć za sobą.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Hejo ! Witam się w 30 tygodniu ciąży
U mnie wizyta jutro... też nie mogę się doczekać Jeszcze wyniku moczu nie były rewelacyjne, więc chcę żeby zobaczył je mój ginek jak najwcześniej
No i najważniejsze... zobaczę syneczka na USG
Ciekawi mnie jego waga... bo ogólnie nie mam dużego brzuszka... i wszyscy mówią mi, że dzidziuś pewnie będzie mały...( Na USG w 23 tyg ważył 490g) ale w sumie, nie wiem czy wielkość brzucha ma znaczenie... może po prostu tak się ułożył
Czekam na wieści z wizyty Sama swoją mam w czwartek o 21 I cholernie sie stresuje! Tez wlasnie wagą małej. Bo ostatnio jak Pani sprawdzala wage (wazyla niecale 300 g) to wlasnie byla w dolnej granicy, nawet TP teoretycznie się o 5 dni zmienił przez to. Mam nadzieje, ze teraz przybrala na wielkosci i bedzie w granicach przynajmniej 30 centyla, co by mamy nie denerwować
Ale od tygodnia kopniaki są dużo silniejsze, takze musiala przybrac na sile

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Łaaaa, ale wypasiony

Btw ja: ) Szkołę rodzenia, do której uczeszczam, prowadzi pani położna z Rydygiera. Fajna babka. Nie jest moze taka wiesz, super milusia, ale za to taka z jajem i konkretna

I dzisiaj kolejne zajęcia o 18

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 13:51   #1965
mamusiaczek
Rozeznanie

W ramach relaksu kupiłam co nieco malutkiej 😊
Stary 2015-11-30, 13:53   #1966
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
skąd pajace w sówki?
Stary 2015-11-30, 14:01   #1967
butterfly20
Zakorzenienie

Dobry

Witam się w końcu po pracowitym poranku i nadrabiam)

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Sa sa i to ladniutkie

Ciekawe co sie stalo:-D mnie eugeniusz i rafal wkurza. Masakryczni sa :-P
no i jeden drugiego tłumaczy, a tak naprawdę to wiadomo,że nie szukali żony tylko lansu

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
A my szukamy wózka od nowa ten Chicco artic który wstępnie wybraliśmy jest mega fajny ale ma jedną wadę... brak amortyzacji tz. coś tam ma ale strasznie sztywny i nie na spacery poza równym chodnikiem... Oglądaliśmy wózki Adamexu, Bebetto, Tako. Doradzicie coś? Chcemy model 2w1 lub 3w1 z bezpiecznym fotelikiem, zależy nam na sporej gondoli i spacerówce. Mamy windę więc nosić go nie będę. Cenowo tak max z 2/2.5tyś. Kupujemy z myślą o 2 dzieci
nie wiem jak te pozostałe bo nie znam, ale nie kupuj Tako 3 w 1 bo tam są jakieś beznadziejne nosidła Tako w komplecie. Natomiast do wózków Tako możesz normalnie dokupić adaptery i przeróżne foteliki.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
A jaki kupilas? Ptrzylam tez na uzywane ale one tez sa w opcji 2w1
no t chyba lepiej no nie?Nie powinno się kupowac używanych fotelików z obcych źródeł. A w wózkach 3w1 dodatkowo często są nosidła, a nie foteliki. Także można sobie osobno dokupić nowy porządny fotelik i jest git majonez

Cytat:
Napisane przez elixa.16 Pokaż wiadomość
To i ja pokaże swój Nie jest jakiś super wypasiony, ale zależało mi na dużych i nie skrętnych kołach i dobrej amortyzacji bo dookoła tylko lasy, pola, łąki, chodników brak...
Podobny stelaż do mojego.
I powiem Ci,że pomimo klasycznego wyglądu są to wózki terenowe, na lasy, pola,łąki. Też mam kiepsko z chodnikami i u nas świetnie się sprawdza

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Hej Babeczki
Czytałam Was ale nie pisałam nic, u mnie cały zeszły tydzień dolina i na nic nie miałam ochoty, nawet mi się pisać nie chciało
W piątek miałam wizytę u gina, to był 30 tc+ 2 dni i moja Dzidzia ważyła 1590 g I ogólnie wszystko u niej dobrze, ułożona ładnie główkowo
Pozdrawiam

Ale duża, super!

Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
Ooooo a co to za firma?
Bo tez szukam takiego z nieskretnymi kolami tylko nie wiem czy one wszystkie maja taka dobra amortyzacje - tzn mialam okazje przez chwile korzystac z roana i super sie go prowadzilo
Z nieskrętnymi jest np. z Tako kilka modeli, ja mam Tako Acoustic i ma świetną amortyzację

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
hej dziewczyny witam się w 28t0d

kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty

Odnośnie wózków, to ja chcę jakiś z firmy Tako. Ostatnio mi się spodobał Tako Polka Dots - czarno-biały z czerwonymi lamówkami... tylko zastanawiam się, czy stelaż biały, czy czerwony ale to tak na razie tylko moje wybory internetowe hahaha jakoś nie mogę się zebrać do kupy, żeby podjechać do sklepu i na żywo pooglądać.

śliczny, ale wiesz jak się będzie brudził?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 14:14   #1968
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
myśl pozytywnie mimo wszystko

podjedź do sklepu i na żywo każdy dotknij, wymacaj itd na żywo to co innego i zderzenie z rzeczywistością to zupełnie co innego my 3 razy podchodziliśmy do sklepu i zależy gdzie nim się własnie będziesz poruszać

Mati waży 1100g miesiąc temu było ok 600g także rośnie a gdzie się mieści ? to nie wiem gin mi na brzuch naciskała mięśnie dopiero teraz puszczają a z tą glukozą moja też już na nowych normach jest wszystko idealnie póki co następna wizyta po świętach za miesiąc dopiero
aha pyta czy znam płeć i zaczęła się zastanawiać czy to nie Marysia przypadkiem zamarłam ale nie udało się dziś tego sprawdzić więc mam lekkie obawy
no popatrz jak ładnie przypakował.Nawet od Zuzu jest większy póki co!

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Hejo ! Witam się w 30 tygodniu ciąży
U mnie wizyta jutro... też nie mogę się doczekać Jeszcze wyniku moczu nie były rewelacyjne, więc chcę żeby zobaczył je mój ginek jak najwcześniej
No i najważniejsze... zobaczę syneczka na USG
Ciekawi mnie jego waga... bo ogólnie nie mam dużego brzuszka... i wszyscy mówią mi, że dzidziuś pewnie będzie mały...( Na USG w 23 tyg ważył 490g) ale w sumie, nie wiem czy wielkość brzucha ma znaczenie... może po prostu tak się ułożył
Też mam jutro A to jaki będzie dzidziuś okaże się bliżej porodu, teraz nie ma co dywagować

Cytat:
Hehe musisz delikatnie "cioci dobra rada" wytłumaczysz ze wielkość brzuszka nie odzwierciedla wielkości dzidziusia jaki w nim jest
Ja z córa miałam ten brzuch spory ale w miarę byłam szczupła na końcówce i urodziła sie 4600, a były ze mną dziewczyny w szpitalu ktore waży na moje oko blisko 90-100kg a dzieciaczki jak koty wielkości urodziły po 2600-2800 ,
co znaczy: dzieciaczki jak koty?

Cytat:
my też najczęściej w trójkę. Ale moją panią dr to cieszy, bo mówi,że Natalka jest jej

Cytat:
Ja tak samo. Niby samolot za parawanem, ale najpierw wchodzę sama a potem małż z Tuśką są proszeni na usg

Cytat:
No to czekam

dobrze,że już po

Stary 2015-11-30, 14:19   #1969
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Lucy super wieści trzymam kciuki o jutrzejszy powrót do domku!
Magdzińska Good Idea trzymam kciuki za wizyty!
Mamusiaczek gratki za wizytę a ta pani dr to naprawdę niezdecydowana kobieta ;p
Mój tż był ze mną raz na USG tym dokładnym z przepływami i tp ale się śmiałam bo jak wyszliśmy powiedział, że dopiero na koniec jak dr pokazał całego Malucha to wiedział co ogląda, bo wcześniej jak poszczególne narządy oglądał to nie wiedział o co chodzi hihi a tak póki co niestety nie udało mu się trafić na żadną wizytę, bo ma w pracy system trójzmianowy i ciężko utrafic z wizytą
Co do wózka my mamyt adamex barletta, ten kolor:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-ba...718814178.html
mamy model już 2016 więc jest pare nowych detali np torba cała szara i raczka cała czarna itp. Ma dobrą amortyzację, którą można zmieniać wraz z wagą dziecka
Super wózeczek i chyba bardzo popularny ostatnio bo duzo tych wozeczkow widziałam na spacerach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-30, 14:26   #1970
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne

Stary 2015-11-30, 14:31   #1971
agaczilla21
Zakorzenienie

Mamusiaczek śliczne zakupy 😊

ja juz najmniejszego rozmiaru nie kupie choćby nie wiem co...tylko nowe w najmniejszm rozmiarze na wyjście ze szpitala jakis pajacyk i body 😊
Stary 2015-11-30, 14:37   #1972
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Super wózeczek i chyba bardzo popularny ostatnio bo duzo tych wozeczkow widziałam na spacerach
Tez ostatnio je widuje dość często jak weszłam do sklepu z tż i z mama rozeszlismy się każdy w inną stronę i po 5min wszyscy spotkaliśmy się przy jednym wózku nie było więc wątpliwości, że weźmiemy ten oczywiści zapoznalismy się jeszcze z wszystkimi jego możliwościami

Mamusiaczek jakie piękne zakupki
Agata ja też mam zakaz na kupowanie ciuszków mój tż mi zakazał zwłaszcza tych małych ;-) ale jeszcze 2 mies nigdy nie wiadomo czy na coś pieknego się nie trafi ;-)

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2015-11-30, 14:40   #1973
agaczilla21
Zakorzenienie

Nana ja zakazu nie mam ale jak posegregowałam to co mam to myślę ze wystarczy 😊 bardziej będę sie za letnimi rozglądać dla całej trójcy 😊 bo jak mi sie jakas plama nie spiera, mocno skudli czy cos to wywalam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-30, 14:46   #1974
NanaR
Zadomowienie

Wogole Paula widziałam na fb fotki cudne są a dekoracje extra choinka wymiata!!
Żona brata mojego tż (ta co się z nim rozeszła jak tylko po macierzyńskim do pracy wróciła i w miesiąc "zakochała sie" w innym i go zdradziła jak kiedyś wam pisalam) tez postanowiła fotografować dzieci głównie swoją córeczkę ale niestety mimo dobrego sprzętu nie miała talentu wogole nie potrafiła dobrać dodatków i scenerii, a Ty masz do tego talent wszystko wygląda spójnie i pięknie. Moje gratulacje! Będę dalej z chęcią oglądać kolejne fotki!

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Nana ja zakazu nie mam ale jak posegregowałam to co mam to myślę ze wystarczy 😊 bardziej będę sie za letnimi rozglądać dla całej trójcy 😊 bo jak mi sie jakas plama nie spiera, mocno skudli czy cos to wywalam...
No tak Ty już doświadczona mamusia to wiesz czego ile wystarczy a ja pierwsza ciążą to szaleje a potem połowy rzeczy małemu nie ubiore pozostanie tylko zmajstrowac druga dzidzie ;-)

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2015-11-30, 14:50   #1975
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja następnym razem jak pojadę do mamy to zabieram to co za male z Lilki i poskladam w pudla.... ostatnio bałaganu trochę narobiłam jak szukalam uniseksow..a taki miałam porządek...

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2015-11-30 o 14:51
Stary 2015-11-30, 14:54   #1976
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
skąd pajace w sówki?

Wszystko z Biga Styl znaczy sh

Edytowane przez mamusiaczek
Czas edycji: 2015-11-30 o 15:21
mamusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 14:55   #1977
MamaKarolci28
MamaKarolci28

[QUOTE=butterfly20;5364208 5]

co znaczy: dzieciaczki jak koty?

Miałam na myśli ze malutkie w proporcji do mamusiek
Stary 2015-11-30, 14:58   #1978
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
No to czekam

trzymam kciuki dalej

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Wogole Paula widziałam na fb fotki cudne są a dekoracje extra choinka wymiata!!
Żona brata mojego tż (ta co się z nim rozeszła jak tylko po macierzyńskim do pracy wróciła i w miesiąc "zakochała sie" w innym i go zdradziła jak kiedyś wam pisalam) tez postanowiła fotografować dzieci głównie swoją córeczkę ale niestety mimo dobrego sprzętu nie miała talentu wogole nie potrafiła dobrać dodatków i scenerii, a Ty masz do tego talent wszystko wygląda spójnie i pięknie. Moje gratulacje! Będę dalej z chęcią oglądać kolejne fotki!

dziekuje bardzo

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-30, 14:58   #1979
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
ja juz najmniejszego rozmiaru nie kupie choćby nie wiem co...tylko nowe w najmniejszm rozmiarze na wyjście ze szpitala jakis pajacyk i body 😊

Ja teraz muszę posegregować te co mam i zobaczę 😊 może jutro się za to zabiorę.
Stary 2015-11-30, 15:03   #1980
nursii
Zadomowienie

Mamusiaczek śliczne rzeczy kupiłaś! Mi się najbardziej podoba pajacyk z Hello Kitty:p
Ja też już rzeczy tych najmniejszych rozmiarach nie kupuję, jak już to na większe poluję...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości