|
|
#31 |
|
plum plum
|
Dot.: Problemy z dziewczyna. Proszę o damskie spojrzenie.
współczuję tej pannie takiego adoratora. Ten żałosny tekst to wszystko, na co cię stać? Denne i słabe, jak muł w Wiśle
Obrażanie innych użytkowników jest karane banem. No i świadczy mocno o poziomie danej osoby, ale to zasadniczo Twój problem.Ok, zdecydowałeś się, to do niej jedź. Ty sobie będziesz pluł w brodę.
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu niepodoba mi się Twoje hej do przodu. Przedstawilas tu 3-4 tezy, które absolutnie nie są prawdą ale Ty ich uparcie bronisz. 3 podstawowe . Pragne wyjasnic raz jeszcze. Ostatni rok bylismy od siebie 20min drogi. Raz codziennie raz co drugi dzień sie widzielismy. Moim błędem było że nie chciałem isc na imprezy. Uczucia i zaangażowanie byly od poczatku i z każdym dniem coraz większe ale tu juz nie będę wymienial przykładów. Zbanujcie mnie. Proszę
|
|
|
|
|
#33 |
|
plum plum
|
jo, bo nie imprezowanie to dramat. Ciekawe, co wyciągniesz teraz. Zaraz się okaże, że popełniłeś błąd, bo nie sprzątałeś skarpetek. Ty wiesz, co chcesz robić, więc ilość ostrzegających Cię głosów nie ma znaczenia.
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
napisalem ten chamski tekst poniewaz poczulem sie takze urazony syndromami różnymi
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
rose rose
|
facet musi być konkretny i wiedzieć czego chce. a jak ma być taką ofermą to co to za facet....
|
|
|
|
|
#38 |
|
plum plum
|
tak, bo kolega nie wie, co syndrom psa ogrodnika. Jakby wiedział, to by mu było teraz głupio
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
hej , przeczytałam wszystkie posty i z tego co zrozumiałam to bardzo zależy Ci na tej dziewczynie, ale trochę się pogubiłeś, coś tam powiedziałeś czego żałujesz, coś tam się sypnęło, ale też, że chciałbyś to naprawić... Jeśli tak jest, jeśli wiesz czego chcesz to zgodnie z tym działaj. Każdy czasem popełnia błędy, ale prawdziwym błędem jest błąd popełnić i nie naprawić go.
Szczerze z nią porozmawiaj, bądź przy tym konkretny. Ona teraz nie może się wielce określać, bo może nie padły żadne konkrety z Twojej strony. Ale kiedy wyłożysz kawę na ławę to po prostu dowiesz się na 100% na czy stoisz. I albo stworzycie fajny związek albo żegnaj Pamelo... Jeśli czujesz że jej na Tobie zależy to znaczy że dała Ci to odczuć, chyba że się bawi. Ale nie trzeba z góry źle zakładać
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Ok,ale nie możesz mówić że zrezygnowales dla kasy ponieważ pracować trzeba, miłością się jeszcze nikt nie najadł,jeśli.ona chce mieszkać gdzieś gdzie ty będziesz. Musiał rzucić pracę to dla mnie jest to.bez sensu.Nie możesz też tak myśleć że skoro.ona tak robi to ja też tak będę,bądź mądrzejszy, z tego co widzę to ta dziewczyna jest jeszcze bardzo młoda i nie dorosła do poważnego związku dlatego nie widzę sensu brnac w to dalej,ja mam 33 lata, drugiego męża i trochę już przeżyłam więc z mojego punktu widzenia nie ma to żadnej przyszłości, człowiek musi być gotowy na pewne poświęcenia a z tego co piszesz to ta dziewczyna nie bardzo ma ochotę zmieniać cokolwiek w swoim życiu dla ciebie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Obrażanie innych użytkowników jest karane banem. No i świadczy mocno o poziomie danej osoby, ale to zasadniczo Twój problem.