![]() |
#1531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Kamilka super że Martynka ssie. Dacie rade ogarnąć wszystko najważniejsze zdrowie małej.
Widziałam że piszecie o kolorze włosów ja jestem blondynką tż brunet mam nadzieje że Mateusz nie będzie rudy. Ja też myślałam o prywatnej położnej ale u mnie nie ma takiej opcji. Jerzyczka kciuki za poprawę samopoczucia. My dajemy drugie imię takie samo jak ma tż Jan Casa gratki nowego tygodnia O widziałam że pisalyscie o bananowej Annie, tydzień temu byłam w hurtowni zabawek po nowe zabawki do przedszkola i się w niej zakochałam zapłaciłam chyba cos kolo 30 zł. Dotka co do teściowej to jest podobna chyba do ciebie na tyłku nie może usiedzieć, od miesiącach jej sie dzialo z kolanem u jakiegoś ortopedy była to trochę zbagatelizowal jej przypadek, potemntroche samo przeszło to się na fitness wybrała i po raz kolejny łąkotka się podwinela, ale moja teściowa wylezec nie mogła to jak zwolnienie dostała to za porządki się wzięła i w szpitalu wylądowała i diagnoza rezerwanie łąkotki i pilna operacja ale z bólu wyła i narazie grzecznie leży. Oj widzę że narzekacie na hubiego a właśnie u niego zrobiłam zamówienie no nic poczekamy zobaczymy. Jak czytam o waszych teściowych to coraz bardziej uwielbiam moja ;-) bardziej przeżywa moja ciążę i samopoczucie niż ja. Mojakaren na obrót dziecka słyszałam o jakiś metodach z latarką żeby w ciemnym pomieszczeniu jeździć nią po brzuchu i niby dziecko ma za światłem pójść ale trzeba by poczytać o tym, myślę że zaszkodzić nie zaszkodzi taka próba. I gratuluję wygranych książeczek Ja ubóstwialam zawsze Kubusia Puchatka Nawet mojego Bernardyna tak nazwałam jak 16 lat miałam. Ewusia super ciuszki
#1532 |
Zakorzenienie
|
Ewusia Tygrysek jest boski, i czapeczkę słodką dojrzałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia piękne rzeczy
![]()
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to współczuję jej bardzo :/ U nas w rodzinie mieliśmy przypadek, że mama męża kuzynki spadła z drabiny - obie nogi złamane, masakra.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
ewusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki Dziewczyny ![]() Te rampersy są z H&M rozmiar 74, mam nadzieję że synuś dorośnie do nich do lata ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj współczuję tej pani, moja teściowa zapowiedziała że jeszcze trochę będzie unieruchomiona i w depresję wpadnie, a ma kule i ortezę i teoretycznie może trochę się poruszać, ale wcześniej problemy z ramieniem miała to żeby go nie nadwyrężyć ogranicza chodzenie do minimum.
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
Z latarką też próbowałam
![]() Dotka ja już naprawdę nie kupuję żadnych ciuchów ![]() Jeszcze wczoraj z TŻ przejrzeliśmy wszystkie i mamy tyle tego, że naprawde bym zgrzeszyła ![]() ![]() i mówić "w przyszłym miesiącu rodzimyyyyyyyyyy" ![]() iola mam nadzieję, że córka chodzi na te roraty wieczorne, a nie o 6 rano ![]() Ewusia ja wiem, że nie obrócony bo ciągle czuję główkę pod żebrami ![]() Ale śliczne ciuszki! i juz masz fajnie, że poukladane, pachnące ![]() W ogóle dzisiaj byłam bardzo dumna z siebie w SR bo było o tym kąpaniu dziecia i babeczka mocno polecała termometr Microlife, który zakupiłam, a TŻ-towi wydawał się totalnie zbędny ![]() ![]()
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Wróciłam po weekendzie , bo byliśmy u znajomych na małej wycieczce
![]() Powoli Was nadrabiam ![]() Zazdroszczę dobrych cukrów... U mnie ostatnio często 140 po obiedzie wiec we czwartek mam lekarza to wezmę namiary na diabetologa bo nie jestem w stanie ogarnąć co robię źle :/ rano cukry idealne a od obiadu do wieczora ciężej jakoś... Jak Wasz cukier reaguje na mleko bo jogurty 0%? Poza tym mała wciska mi główkę koło pępka, nogi w jajnik wiec ciagle sie nie odwróciła. A zaczęłyśmy dziś 33 tydzień ![]()
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też nie mamy zmysłu dekoratorskiego, a mąż na dodatek jest...po hiszpańsku mówi się chapuza...nie wiem sama, tak jakby badziewiarz? ![]() ![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja jadłam po południu płatki orkiszowe z mlekiem i niestety za duzo było znowu ;( a po pizzy na kolacje cukier 91... Rozwala mnie emocjonalnie i frustruje ta cukrzyca ![]()
![]() |
#1555 |
Rozeznanie
|
Ewusia, Ewula super ciuszki
![]() Witam się po wizycie. Ogólnie jest ok, szyjka nadal długa i twarda. UsG mi nie zrobił bo było mega opóźnienie, ale juz się umawiam na 3D. młoda mi dzisiaj strasznie przepone ciśnie , więc mnie zbadał i stwierdzil że mam wysoko macice i dziecko jest za duże jak na 34 tydzień. No ale to tylko jego gdybanie mam nadzieję. .. Dostalam skierowanie na gbs i w sumie to tyle. Dostałam dzisiaj zamówienie z hubiworld, gemini, lozeczko też przyszło. Zamówiłam wózek, jutro mają wysłać ![]() Jutro jeszcze poszaleje z darmową dostawą i będzie prawie komplet. |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skonsultuj się z lekarzem, może coś podpowie jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Rozeznanie
|
Magda super stroiki, też może coś spróbuję zrobić choć mam 2 lewe ręce do takich rzeczy. Jak tam dajesz radę na wolnym ?
Baby współczuję remontu, mumy powoli do przodu idziemy i teraz to mi najbardziej szafy brakuje w sypialni, ale ostatnio nam babka zrobiła wycenę na 3500 :padam: |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Kogiel fajnie, że wszystko ok ![]() ![]() wrzucaj foty ![]() Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-30 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj się wkurzam cały czas na studia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.