|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3242 |
|
Zawsze jest jakieś jutro
|
Dot.: Dzień darmowej dostawy - zbiorczy
Zamawialyscie cos na stronie Amilie? Bo policzyli mi za kuriera i nie wiem czy mam za mala kwote (24 zl) czy cos innego i mam czekac do rana
![]() Wysłano z Tapatalk
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
|
|
|
|
#3243 |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5364873 8]a Znak - znak.com.pl?
bo nie widzę informacji na stronie/fb[/QUOTE] Mam wrażenie, że widziałam ich na liście księgarni dzisiaj Teraz się zdziwiłam, bo rzeczywiście na stronie żadnej informacji.Napisałam PW na fb do KrainyHerbaty - dam Ci znać jak odpowiedzą czy darmowa dostawa się łączy z grouponem ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Jest groupon na krainaherbaty.pl, czekam tylko na info czy się łączy z DDD
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Konto usunięte
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;53648767]Mam wrażenie, że widziałam ich na liście księgarni dzisiaj
Teraz się zdziwiłam, bo rzeczywiście na stronie żadnej informacji.Napisałam PW na fb do KrainyHerbaty - dam Ci znać jak odpowiedzą czy darmowa dostawa się łączy z grouponem ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Jest groupon na krainaherbaty.pl, czekam tylko na info czy się łączy z DDD [/QUOTE]dzięki
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
ja utknelam z Annabelle... policzylo mi bez kosztow dostawy, ale nie moge kliknac dalej, zeby zaplacic
w Tolpie daja dowolny zel za 1 gr przy zakupie za 50 zl
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po
![]() E-glamour, eZebra, Cocolita - na razie wystarczy ![]() Przede mną jeszcze caaały dzień, więc mam nadzieję, że nie dostanę nowych zachciewajek czas spać, bo przez DDD nie wstanę do pracy
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zakupy w e-zebrze, taniej książce i cedrynku - niestety nie działają mi płatności, spróbuję jutro.
Kupiłam Aleppo, ale zastanawiam się nad jeszcze jednym na zapas. |
|
|
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
Może któraś ma w planach zamówić kurtkę? Strona padła, a ja gapa wcześniej się nie rozjerzałam po odzieżówce.
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Opłaca się nie spać z powodu kataru- szybkie zakupy na ezebra zrobione. Prezenty dla mamy: pędzel i lusterko. Plus lusterko i 1 pędzel do bronzera/rozświetlacza dla mnie.
No i to chyba koniec moich szaleństw na DDD. Dobrze, że uprzedziłyście, że padł dotpay. Brałam od razu opcję przelew tradycyjny. ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Nie wiem czego szukasz, ale chyba answear miał brać udział. A może wpisuj nazwę sklepu/firmy i dzień darmowej dostawy 2015 razem w google? Może tak Ci wyrzuci w wynikach uczestników promocji?
|
|
#3251 |
|
DOMator
|
Apteki zaliczone. Zamówienie z sis, wiec jak zwykle sporo. Godzina klikania i porównywania cen.
Jutro po pracy jeszcze ecospa, kubek, jakieś eko produkty spożywcze i pewnie coś w między czasie wyczaję ![]() Woski na hebe kliknęłam, bo przy małych ilościach lepiej jest nie płacić za przesyłkę, niż płacić i korzystać z promocji. Oni tę promocję na koniec miesiąca mają od lat. Świetna sprawa. Biją tym na głowę wszystkie sklepy specjalizujące się w YC Jeszcze jakieś prezenty by się przydały. Gdzie by tu uderzyć w tej sprawie?
|
|
#3252 |
|
Konto usunięte
|
chciałam zrobić zakupy, ale strona DDD padła i tyle z tego
|
|
|
|
|
#3253 |
|
DOMator
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5364884 0]chciałam zrobić zakupy, ale strona DDD padła i tyle z tego
[/QUOTE]Dobrze, że spisałam co w jakim sklepie mam kupić ![]() Jest jeszcze ceneo - na liście sklepów, gdzie można kupić dany produkt pojawia się znaczek akcji, więc da się ominąć serwer ddd
|
|
#3254 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zadomowienie
|
A może ktoś gdzieś widział artykuły na urodziny? Serpentyny, balony itp.
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam glukozaminę z Olimpu w Aptece Olimpijskiej - gdyby ktoś szukał to w Aptece Fortuna jest trochę taniej - 26,70 - przepłaciłam 2 zł
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest i eco spa, ale ja się wkurzyłam, jak mi w zeszłym roku przyszedł rozwlaony konserwant i w sklepie mnie olali. tylko kasę ciągnąć, promocje co chwile i co ztego jak klientkę stałą w 3 mejlach olewają...no dobra, to już brzmi dziwnie. nie ejstem z konkurencji. zdenerwowali mnie wiecej tam nie kupię. no sorry. diwe butelki i pół rozlane. kasa w błoto, nikt do dziś nie odpisał. kolorówka nie bierze udziału, no szkoda, tylko, ze jak im napisałąm na fejsie że szkoda włąśnie i ze zkaupiłam ze smutku na e-naturalnie sobie miki, to usunęli cały post ze swoją promocją. i moim komentem, czy ebdzie ddd. nieładnie też. niestety musze u nich kupować, bo nigdzie nie ma takich rzeczy. pr w sklepach tych leży i kwiczy ![]() generalnie jest tak, ze jak się te sklepy zrobią popularne, to już nigdy nie ma ddd ani porządnej promocji, jest tylko ciagnięcie kasy podbijanie cen i nei dbanie o klienta. pytanie- czy an anbelle te p©óbki nie było zza 7 coś zł, a nie parwie 9 jka dziś? kTOŚ WIE??? |
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Niektóre sklepy jeszcze nie ruszyły .
|
|
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
czyli jest jeszcze nadzieja, że ruszą? bo pierwszy raz będę korzystać z tej akcji, chciałabym zamówić na stronie czasnaherbate bo mam tam punkty i niby jest informacja, że darmowa dostawa, bez znaczenia za ile zamówienie a ciągle mi dolicza paczkomat ;/
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie kupiłam zapas płynów do kąpieli na Saluti i zabawkę dla syna szwagierki na Król zabawek (wszedł jeszcze rabat 15%)
|
|
#3261 |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5364873 8]a Znak - znak.com.pl?
bo nie widzę informacji na stronie/fb[/QUOTE] Strona DDD ruszyła ponownie, więc potwierdzam, że na liście są
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Jednak zrobiłam zakupy w Twoja farmacja koszt 150 zl
zapas na dłuższy czas witamin na oczy, rutinoscorbinu i innych takich
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
O nie... znalazłam Was. To oznacza ze się skuszę
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki były w niższej cenie jakiś czas temu. Informowali w mejlach, że muszą podnieść ceny na swoje produkty.
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Skuszę się chyba na krople do oczu. Szkoda tylko, że ze Sylveco nie ma żelu rumiankowego. |
||
|
|
|
|
#3268 |
|
Matka Smoka
|
Elfie - ten kubek czarny jest taki chropowaty - żeby się nie wyślizgnął. Więc jak Ci na tym zależy to bierz. Jak będziesz tak sporadycznie używać to długo Ci posłuzy - ja korzystałam codziennie, i nie wykluczam że mógł też się poobijać po samochodzie, więc może to+zmywarka spowodowały schodzenie tego lakieru.
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Przychodzi na mail
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2015-12-01 o 08:32 |
|
|
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoras z Was natknęła
się podczas swoich zakupów na olej Sesa i kosmetyki Ziaja Pro? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

Teraz się zdziwiłam, bo rzeczywiście na stronie żadnej informacji.

.