Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-01, 05:42   #151
Kiinga26
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)

Hej Dziewczyny.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i rady Trzymajcie dzisiaj kciuki za pierwszą zmianę opatrunku.
Ola to jednak bardzo dzielna dziewczyna. Przespała całą noc .Obyło się bez podawania środków przeciwbólowych, co mnie bardzo cieszy, bo im tego mniej tym lepiej. Jeszcze nie wiem jak się dzisiaj czuje, bo dalej śpi. Mam nadzieję, że szybciutko wszystko się będzie goić.
Po 7:00 przyjdzie moja mama żeby z nią zostać, a ja zaprowadzę małego do przedszkola. Porozmawiam od razu z wychowawczynią Oli o przewidywanej nieobecności i o tym jak ma nadrabiać program w domu.Na zerówkowiczach ciąży już obowiązek edukacyjny, więc czeka nas trochę pracy indywidualnej.
Mam delikatny dylemat...Nie wiem czy powiadamiać o tym co się stało jej ojca. Generalnie zjawia sie po nią raz w miesiacu żeby ją zabrać na weekend,ale na tym jego zainteresowanie córką się kończy...I teraz nie wiem czy powinnam zadzwonić i poinformować go o tym co się stało, czy powiedzieć mu przy okazji jak do niej przyjedzie.Między wizytami sam z siebie nigdy nie dzwoni zapytać co u niej...Co myślicie?

Abii widać jakiś czarny poniedziałek był wczoraj na marcówkach a jeszcze jak pomyślę,ze jaki poniedziałek taki cały tydzień ,to się wszystkiego odechciewa...
Dla małego frajda pojeździć tramwajem

Misia powodzenia na krzywej mnie czeka w przyszłym tygodniu i mam nadzieję,że nie zwymiotuję...Bo do dzią jeszcze sporadycznie zdarza mi sie rano wymiotować.

Edytowane przez Kiinga26
Czas edycji: 2015-12-01 o 05:45
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 05:51   #152
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Kinga nie wiem w jakich jesteście stosunkach, jednak myślę że powinnaś mu powiedzieć, żeby się nie mógł czepiać ze coś przed nim ukrylas i żeby nie miał pretensji. W końcu jego córka - chciałaś poinformować. Ja bym tak zrobiła.
Stary 2015-12-01, 06:20   #153
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Ja też w tym tygodniu śmigam daj znać jak będziesz po

Hahahah mój ciągle twierdzi że: "organ nieużywany -zanika" i straszy mnie że jak zajrzę po porodzie w bokserki męża to zobaczę fistaszka i dwa rodzynki
Haha ale sie usmialam od rana..wyobrazilam sobie ta scenke od razu

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 06:21   #154
moooniaaaa
Zakorzenienie

O matko nowa czesć, szalone!
ale pięknie wyszła

Ja siedzę przed laboratorium, za 10min otwierają, dzisiaj krzywa, morfologia, żelazo i mocz. Wzięlam tablet bo padnę z nudów.
A na 11 idę do rodzinnego po l4, mam nadzieję że dostanę bo muszę mieć, a gin do 9.12 na urlopie.

Tyle stron do nadrobienia, fajnie, będzie co czytać.

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2015-12-01 o 06:23
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 06:21   #155
Abii84
Rozeznanie

no i panowie wyszli na ten wicher, mam nadzieję, że młodego nie porwie... idę do wyrka wyszywać chmurki

Kinga co do informowania ojca dziecka to powiem Ci, że sama miałabym dylemat. Ile razy mój były jest w Polsce i bierze syna do siebie i młody jest chory to on dzwoni, ale to bardziej z racji tego, że tak to jakoś pechowo działa- a to gorączka i szpital, a to rozcięta warga, a to wizyta u dentysty bo bolący ząb i z reguły dzwoni bo potrzebuje adres mojego zakładu pracy...
Ja natomiast nie dzwonię do niego nigdy, no ale on siedzi w Anglii więc kto mi każe? Natomiast gdyby się stało coś takiego to nie wiem czy bym nie zadzwoniła bo to jednak dość istotna sprawa. Chyba musisz to sobie na spokojnie przemyśleć i podjąć decyzję sama bo co my Ci możemy poradzić
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 06:28   #156
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
40 minut temu wróciłam z córką ze szpitala.
Olka w wyniku swojej nieuwagi wylała na siebie caly kubek gorącego kakao. Do teraz mam w głowie ten krzyk bólu.A ja sama w domu z dwójką dzieci i trzecim w drodze.Nie patrzyłam na nic...Najpierw wrzuciłam ją do wanny i polewałam zimną wodą, później zadzwoniłam po pogotowie. Karetka przyjechała w 10 minut. Zadecydowali,że jedziemy do szpitala.
Poparzenia 1 stopnia ud , krocza i klatki piersiowej.Mała własnie zasnęła, a ze mnie dopiero uchodzą nerwy. Ból pleców uświadomił mi,że sporo ją nosiłam, a ona waży te swoje 23 kg. Na szczęcie czuję,że maleństwo kopie.
Jutro czeka nas dzień pełen przygód...Wizyta w poradni chirurgii dziecięcej, zmiana opatrunków...Tak mi jej szkoda
Ojej biedactwo. Trzymam kciuki zrby sie jak najszybciej zagoilo. Zdrowka dla malej i odwagi dla ciebie Kinga..

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny płacze jak bóbr

Tż dzwonił dzisiaj ze mu się przeciąganie po pracy iwg będzie późno, ale okłamał mnie żeby mnie nie denerwować. Właśnie przywiózł go szef ze szpitala. Obie pięty złamane i to przed samym weselem

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Kinga współczuję zdrówka dla małej
Ozesz kurcze..no masakra jakas..

Stary 2015-12-01, 06:30   #157
fasolka1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny. Witam się z rana.

Ja jeszcze poleguję 😊

Misia Moooniaaaa Gosiaczek kciuki za krzywe.

U mnie siąpi deszcz. Z rana się obudziłam bo mi coś brzuch stwardniał.

Miłego dnia wszystkim.
Stary 2015-12-01, 06:35   #158
mira81
Zadomowienie

Kinga ja bym powiedziala chyba..takie rzeczy sie zdarzaja, a on jako ojciec w tej sytuacji moze moglby przyjechac do malej. Pewnie by sie ucieszyla..

Stary 2015-12-01, 06:37   #159
misia880
Zakorzenienie

Ja juz po wypiciu. Krawa nie umiala sie wkluc
Glukoza ohydna.. rozpuscila mi w cieplej wodzie. Jak pilam to dwa razy mnie dzwiglo :/ na razie siedze i czekam ale mnie mega mdli

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 06:38   #160
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ślub jest za tydzień w sobotę 12 grudnia
Pokazuj kreację!

Cytat:

Tż dzwonił dzisiaj ze mu się przeciąganie po pracy iwg będzie późno, ale okłamał mnie żeby mnie nie denerwować. Właśnie przywiózł go szef ze szpitala. Obie pięty złamane i to przed samym weselem

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

zdrowia dla tż! Ale nie ma zagipsowanych tych pięt?

Kinga
buziaki dla małej, dzieci szybko dochodzą do siebie

Pisalyście o seksie, u nas bez zmian. Ja mam caly czas ochotę, w wolne dni i 2x dziennie tylko brzuch mnie niesamowicie wkurza w takich chwilach :/

A ja nadal w kolejce.
Stary 2015-12-01, 06:39   #161
trzydziescidwa
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj studniówka
Stary 2015-12-01, 06:40   #162
Margotka_
Zadomowienie

Dzien dobry pedzicie i plotkujecie jak szalone
Margotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:18   #163
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Haha u nas sporadycznie, rzadko mam ochote. Moj stwierdzil kiedys bardzo "poetycko" ze mu w koncu zwiednie i odpadnie jak jesienny lisc z drzewa

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
40 minut temu wróciłam z córką ze szpitala.
Olka w wyniku swojej nieuwagi wylała na siebie caly kubek gorącego kakao. Do teraz mam w głowie ten krzyk bólu.A ja sama w domu z dwójką dzieci i trzecim w drodze.Nie patrzyłam na nic...Najpierw wrzuciłam ją do wanny i polewałam zimną wodą, później zadzwoniłam po pogotowie. Karetka przyjechała w 10 minut. Zadecydowali,że jedziemy do szpitala.
Poparzenia 1 stopnia ud , krocza i klatki piersiowej.Mała własnie zasnęła, a ze mnie dopiero uchodzą nerwy. Ból pleców uświadomił mi,że sporo ją nosiłam, a ona waży te swoje 23 kg. Na szczęcie czuję,że maleństwo kopie.
Jutro czeka nas dzień pełen przygód...Wizyta w poradni chirurgii dziecięcej, zmiana opatrunków...Tak mi jej szkoda
biednas
zdrowia dużo córce zyczę

Cytat:

co za pech trzzymaj się kochana
Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
Kinga nie wiem w jakich jesteście stosunkach, jednak myślę że powinnaś mu powiedzieć, żeby się nie mógł czepiać ze coś przed nim ukrylas i żeby nie miał pretensji. W końcu jego córka - chciałaś poinformować. Ja bym tak zrobiła.

Cytat:
U mnie dzisiaj studniówka

dzień dobry
Godzinę Was nadrabiałam
32 super 1 post
Wczoraj mnie nie było cały dzierń, bo robilismy przprowadzkę, więc dziś witam sięjużpo 1 nocy na nowym mieszkaniu
Stary 2015-12-01, 07:27   #164
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Godzinę Was nadrabiałam
32 super 1 post
Wczoraj mnie nie było cały dzierń, bo robilismy przprowadzkę, więc dziś witam sięjużpo 1 nocy na nowym mieszkaniu
oooo super!! czyli zaciśnięte kciuki już nie będą potrzebne jak się spało? oczywiście sto razy lepiej niż w starym?

dzięki dziewczyny za wszelkie komplementy odnośnie pierwszej strony cieszę się, że się Wam spodobała i że udał się mój debiut

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

swoją drogą, planuję jednak skorzystać z darmowej dostawy i szukam paska do dżinsów dla męża, bo umówiliśmy się w tym roku na symboliczny prezent świąteczny, w końcu jest tyle wydatków
co myślicie o tym?
http://polskagalanteria.pl/Pasek-Mes...a-40-mm,p,1928
Stary 2015-12-01, 07:28   #165
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam się i ja w nowym wątku. Pędzicie jak szalone. Widzę że u was ciężki poniedziałek był, u nas też do najlepszych nie należał ale przynajmniej nie ze względów zdrowotnych a finansowych Musimy zrobić przegląd auta, a tutaj żeby go dostać auto musi być w rewelacyjnym stanie i tak aby nasze takie było musimy wydać około 1 tysiąca na naprawy nie spodziewałam się tego i mimo że wiedziałam że na pewno się trochę wykosztujemy to nie że aż tyle Do tego pralka mi się rozciekła mamy ją dwa lata a już takie cyrki, na szczęście mamy pięć lat gwarancji i mam nadzieję żę szybko ktoś się zjawi i ją naprawi. A jak nie to że nam ją wymienią

A ja pomału żyję wyjazdem do polski, tak bardzo chciałabym już tam być, tęskni mi się za rodziną i nie mogę doczekać się spotkania Radka z kuzynostwem, w końcu będzie miał kompanów do zabawy
Stary 2015-12-01, 07:34   #166
monikmi
Zadomowienie

Dzień dobry!
Witam się z rana, pół nocy przeleżałam i oczy jak 5zł jak każą leżeć to nie mogę zasnąć a jak nie miałam kiedy spać to chodziłam zła że wszystko mam na głowie haha taka kobieca logika

Kinga, Faith trzymajcie się dzielnie kochane! Dużo zdrówka dla córeczki i dla Tż! I oszczędzajcie swoje zdrówko, pamiętajcie o maluszkach.

Malinka gratulacje przeprowadzki!

Mooooniaaaa, Misia, Gosiaczek kciuki żeby glukoza pozostała w żołądku haha

U nas raniutko śliczny śnieżek prószył, teraz już śnieg z deszczem i zaraz będzie plucha
Wszyscy poszli do pracy a ja jak ten ciul ostatni leże... jak pomyślę że to aż 10 tygodni tak będzie to aż płakać mi się chce. Miało być dzisiaj ciuchlandowe szaleństwo a tylko kocur dotrzyma mi towarzystwa, dobre i to

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:34   #167
_polly_
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Oby się nie sprawdziło, że jaki poniedziałek, taki cały tydzień.

Malinka, i jak się spało na nowym mieszkaniu?

Planujecie jakieś zakupy na dzień darmowej dostawy?

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:34   #168
nieznajoma0
przyczajony tygrys

hej , wróciłam wczoraj do domu. Szyjka piękna, długa, zamknięta. Nic mi nie wolno . Co do seksu, na początku ochotę miałam średnio na jeża, później praktycznie ciągle mi się chciało. A teraz zakaz, ciekawe czy już do końca?

Oglądaliśmy wczoraj Małą (tzn pani dr i ja). Akurat trafiłyśmy na moment gdzie Mała jadła/ ćwiczyła odruch ssania i poruszała ustami . Coś wspaniałego. Taka kruszynka moja . Mogłabym cały dzień ją obserwować na tym usg

32 Po pierwsze: piękna pierwsza strona, zdolniacho Ty!
Po drugie: co masz przepisane? U mnie luteina dowcipnie 2x1, magnez 3x1 - na stałe i duphaston - w razie bólu (twardnienia) 1 tabl.
Tylko teraz nie wiem, bo ta pani dr (ordynatorka) co mnie badała zaleciła mi (na karteczce) - buscopan forte (podobno bez recepty, mam go brać jak mi się napina brzuch), magnez i luteinę. Miałam poczekać chwilkę na receptę. Dostałam receptę, nie porównałam kartki od niej z tą receptą (wypisaną przez innego ordynatora), pojechałam z receptą do apteki, wykupiłam, a tam właśnie: duphaston, no spa i luteina. I dawkowanie duphastonu 2x1. I zgłupiałam troszkę czy faktycznie mam go na stałe brać wg tego zalecenia 2x1 czy wg zalecenia tej kobity co mnie badała (że tylko w razie twardnienia). Bo to przecie rozkurczowe
I po jakim czasie od wypisania za szpitala idziesz do swojego gina? Nie mam w karcie ciąży adnotacji że byłam w szpitalu. Ostatnią wizytę "planową" mam z 5.11...

Dziewczyny współczuję stresów . Mam nadzieję, ze wszystko się dobrze skończy i Wasi najbliżsi szybko wrócą do zdrowia

Jeszcze raz dziękuję każdej z osobna za troskę o nas, za dobre słowo, kciuki. To dla mnie na prawdę bardzo dużo znaczyło, dodawało siły

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:36   #169
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
oooo super!! czyli zaciśnięte kciuki już nie będą potrzebne jak się spało? oczywiście sto razy lepiej niż w starym?
jeszcze możecie chwilę poczekać, bo czeka mnie teraz zmiana adresów a to tutaj czasem potrafi być drogą przez mękę

Ale oczywiście dziękuję za tamte kciuki każdej z Was

na razie cchyba jeszcze nie lepiej, bo póki co jestesmy nie rozpakowani, a pierwsza noc była na materacu no i u mnie nowe miejsce = kazdy szelest mnie budził ale nie narzekam, cieszę się, że mamy już to za sobą, że mam wannę i ciepełko na mieszkaniu a resztę czyli rozpakowywanie, zakup mebli itp powoli ogarnę i doporodu się myśę wyrobię
Stary 2015-12-01, 07:38   #170
mira81
Zadomowienie

dzień dobry
Godzinę Was nadrabiałam
32 super 1 post
Wczoraj mnie nie było cały dzierń, bo robilismy przprowadzkę, więc dziś witam sięjużpo 1 nocy na nowym mieszkaniu[/QUOTE]

To super. Mozesz w koncu odetchnac z ulga i urzadzac nowe gniazdko

Stary 2015-12-01, 07:43   #171
katka_19
Wtajemniczenie

Dzień dobry Dziewczyny
Ale wczoraj nieszczęścia się wydarzyły
Kinga, Faith - trzymajcie się dzielnie, musi być dobrze
Kinga masz bardzo, bardzo dzielną córeczkę Jeśli chodzi o ojca - wydaje mi się, że powiedziałabym. Później wyjdzie mimochodem i mogą zrobić się jakieś problemy

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:44   #172
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ładny będzie pasował do jeansów bo ma niebieski dodatek i cena fajna, bierz śmiało

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Myślałam że na smyku będzie darmowy kurier ale jednak ale i tak coś zamówię bo promocje fajne i kołyskę dla Małego wybiorę na allegro

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:45   #173
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Ja też w tym tygodniu śmigam daj znać jak będziesz po

Hahahah mój ciągle twierdzi że: "organ nieużywany -zanika" i straszy mnie że jak zajrzę po porodzie w bokserki męża to zobaczę fistaszka i dwa rodzynki
hahaha
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:46   #174
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja najpierw obczaję sklepy, jakby co po poludniu bedę zamawiać. Chcę zimowe woski yc, pędzel hakuro, bronzer z gr, a to wszystko mam stacjonarnie dostępne, więc jak będzie na miejscu to kupię od ręki
miałam zrobić większe zakupy, ale ciuchów mi się odechciało, muszę wszystko mierzyć, niewymiarowa jestem przez tą ciążę żwir dla kota taniej kupuję na miejscu, dla dziecia postanowiłam nic w grudniu nie kupować (pomijając sh) i o jak oszczędnie, tż może być ze mnie dumny a Ty, dlugą masz listę?

Moja glukoza cytrynowa spoko, jak lemoniada. Dużo słodsze są kupne soki tylko zmuła teraz siedzieć, spać mi się strasznie chce. Ciekawa jestem wyniku bo pomiar na czczo na pograniczu normy.
Stary 2015-12-01, 07:50   #175
gosza82
Rozeznanie

Kinga jak tam Oleńka się czuję?? Aż mi ciarki przeszły jak to przeczytałam...K inga co do ojca to jeżeli Oli miało by sprawić wiekszą radość spotkanie z ojcem to bym zadzwoniła

Diablica my już robiłysmy z jabłkami teraz szukamy jakiś urozmaiceń na placki bo naprawdę super pomysł na śniadanie czy podwieczorek

Faithworkswonders tak mi przykro. Dużo zdrowia dla męża oby szybko wyzdrowiał a wesele sobie odbijecie jak będziecie robić kościelne

Nieznajomo witaj w domu!!!!

Dziewczyny żeby czas szybko Wam mijał na krzywej

Miłego dnia Wam życzę!!! Ja zaraz idę pilnować 2-letnia chrześnicę siostra prosiła później muszę podejść do pracy i na 16.30 szkoła rodzenia także dzień bardzoooo pracowity po wczorajszym kiedy przeleżałam cały w domu Buziaki

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Moooniaaa jak tam wczorajsze pożegnanie w pracy??!!

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Dziewczyny gdzie macie te zakupy z darmową dostawą co to za sklepy??!!
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:50   #176
misia880
Zakorzenienie

Od razu Ci podala? Kurde ja juz po 2 pobraniu i nic nie wiem

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:51   #177
Bonku
Wtajemniczenie

Kinga współczuję, dużo zdrówka dla niuni..

Edytowane przez Bonku
Czas edycji: 2015-12-01 o 08:35
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:52   #178
magda16262
Zadomowienie

Witajcie

Od wczorajszej nieobecnosci na watku powstala piekna ksiazka tyle stron .

Nadrobie troszke pozniej bo mam male zaleglosci w domu i wlasnie wstawilam kwasnice na dzisiejszy obiadek wiec troche zejdzie

Piekna 1 str
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:52   #179
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
A ja pomału żyję wyjazdem do polski, tak bardzo chciałabym już tam być, tęskni mi się za rodziną i nie mogę doczekać się spotkania Radka z kuzynostwem, w końcu będzie miał kompanów do zabawy
na święta jedziecie?

Cytat:
Malinka, i jak się spało na nowym mieszkaniu?
nie było źle
Zmęczenie po całym dniu i zarwanej pół nocy, a w zasadzie dwóch pół-nocy zmiotło mnie moment wczoraj, ale i tak kilka razy wstawałam i teraz jestem nie do życia

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
To super. Mozesz w koncu odetchnac z ulga i urzadzac nowe gniazdko

Za kilka dni pewnie zacznie ze mnie schodzić stres i dojdzie do mnie, że zmieniliśmy mieszkanie

Współczuję mężowi, że musiał dziś do pracy jechać, bo ja wiem jak ja się czuję, a co dopiero on, który nosił to wszystko, malował stare mieszkanie itp. A dziś jeszcze musimy tam jechać skończyć ogarniać
A tu nie wiem czy będę w stanie dzisiaj coś zacząć rozpakowywać, bo nie mam sił
Stary 2015-12-01, 07:52   #180
milenujdka
Wtajemniczenie

Witam się z rana!
Kinga, Faith- pechowy poniedziałek miałyście. Oby córce i tż szybko rany się zagoiły. Faith u Ciebie tym bardziej pechowo, że ślub niebawem, jednak nie przejmowałabym się tym, że tż będzie miał ograniczone ruchy. Jeżeli stan zdrowia pozwoli mu na wzięcie udziału to nie ma, co się zastanawiać. Pewnie dużo pracy i przygotowań Was do kosztowało.
Kinga- dorka miała fajny pomysł, żeby do córki do domu przyszedł Mikołaj z paczką z przedszkola. Na pewno ucieszyłaby się co do relacji z jej ojcem trudno jest mi się wypowiedzieć. Na pewno powinien wiedzieć. Dla spokoju i żeby nie miał powodów do wygadywania możesz do niego zadzwonić.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości