Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-01, 03:41   #1621
tygrysek83
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Co Ty, jak któraś urodzi to tu dopiero będzie zatrzęsienie postów

Albo nastanie cisza bo wszystkie pójdą kończyć przygotowania
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 04:58   #1622
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Baby dlatego ja zamowilam ekipe remontowa :-P niby, zeby sie nie przemeczyl jak wrocil z UK, a tak naprawde chodzilo mi o to, zeby bylo dobrze zrobione :-P

Kogiel gratulacje udanej wizyty
Ruda

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 05:22   #1623
kinga1701
Zakorzenienie

Dzień dobry

Oficjalnie mówię Dzień dobry GRUDZIEŃ
Można słychać piosenek świątecznych, wyciągać ozdoby, chodzić szczęśliwym, uśmiechać się do innych idp. Cały rok czekam na ten miesiąc.

Co jeszcze grudzień oznacza, że niektóre z nas w tym miesiącu przywitają na świecie swoje maleństwa. Jak się z tym czujecie ? Bo ja się cieszę jak nigdy dotąd i zarazem boje.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 05:40   #1624
tygrysek83
Zadomowienie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Można słychać piosenek świątecznych, wyciągać ozdoby, chodzić szczęśliwym, uśmiechać się do innych idp. Cały rok czekam na ten miesiąc.

Co jeszcze grudzień oznacza, że niektóre z nas w tym miesiącu przywitają na świecie swoje maleństwa. Jak się z tym czujecie ? Bo ja się cieszę jak nigdy dotąd i zarazem boje.

Co za fajny post na początek dnia

Ja to bym do stycznia poczekała. Boje sie jednaj ze to mało wykonalne bedzie
Stary 2015-12-01, 05:42   #1625
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Super Ja też z większych rozmiarów nie mam nic. Chciałam później na bieżąco kupować jak już będę wiedziała co się u nas najlepiej sprawdza, ale jak tak patrzę ile tu dziewczyny mają to chyba zacznę już teraz kupować.
Planuję tak samo liczę na poświąteczne wyprzedaże w połowie stycznia, będzie dzieć miał miesiąc to już preferencje powinnam co do rozmiaru 68 mieć

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 05:58   #1626
Dotka90
Zakorzenienie

Ja mam ciuszki na 56/62/68, na 74 mam dosłownie 4 sztuki.
O dziwo, jak poukładałam w szufladach, to najmniej mam na 56

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Zamówienie w Cocco złożone
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 06:25   #1627
niunia_leyla
Rozeznanie

Witam się i ja w grudniowy poranek pogoda nie zachęca do wstawania.
I po poście Kingi o tym że cześć z nas będzie rodzić obleciał mnie strach bo termin z prenatalnych mam na 29 a ja bym w styczniu chciała.
Stary 2015-12-01, 06:40   #1628
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny
pępek aż tak strasznie nie wystaje na szczęście, ale za to skóra pod nim bardzo ciemna się zrobiła, no i dziura po kolczyku też bardzo mocno zbrązowiała.mam nadzieje że to zniknie potem tak jak linia.
a zdjęcie już kiedyś wrzucałam z 23tc czyli dawno temu

nam brakuje jeszcze szafki pod umywalkę w łazience i takiej dużej szafki co by na dole pralke w niej schować a na górze półki żeby były (wyglądem szafa ma przypominac zabudowaną lodówkę ) no i stolarz jak nam wycene zrobił tych dwoch prostych szafek bez żadnych bajerów to myślałam że padne. 2200zł chyba go powaliło

i jak ma wyglądac takie badanie? jak się pobiera ten wymaz z pochwy? kupujesz cos w aptece?
Te zaciemnione miejsca jakiś czas po porodzie ścierają się przy kąpieli jak brud. 😊

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Wymaz wyglada tak: kladziesz sie na samolocie, wsadzaja Ci patyczek w pochwe i do pojemniczka u mnie mieli swoje pojemniczki u gina.

Dziewczyny, oszalałyście! Nadrobiłam Was po sr, ale nie pamiętam żebym chciala się do czegoś odnieść. No może że było dziś o kp i jestem jeszcze bardziej nakręcona, by karmić jak najdłużej. No i babka potwierdziła że nie warto kupować laktatora przed porodem, bo ręczny lepiej się sprawdza przy innych potrzebach/problemach niż elekryczny
No i môwiła że generalnie mm to dziadostwo i między firmami nie ma dużych różnić. No i że mm są konserwowane mega dziadostwem, np. Cyjanowodorem, ale no wszystko mieści się w normach także mam motywację
Wiesz co zdenerwowałoby mnie to o mm na tej sr. Każdy chce karmić piersią ale jak nie wychodzi to podaje się to co jest dostępne. Syna karmiłam mm i takie teksty o dziadostwie... Jak się czlowiek ma z tym czuć? Trochę pani przesadziła.
Teraz przy córce liczę, że coś wyjdzie z kp, będę spokojniejsza i jakoś damy radę, ale jeśli będzie źle to bez wyrzutów sumienia podam butelkę.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 06:43   #1629
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Te zaciemnione miejsca jakiś czas po porodzie ścierają się przy kąpieli jak brud.

Wiesz co zdenerwowałoby mnie to o mm na tej sr. Każdy chce karmić piersią ale jak nie wychodzi to podaje się to co jest dostępne. Syna karmiłam mm i takie teksty o dziadostwie... Jak się czlowiek ma z tym czuć? Trochę pani przesadziła.
Teraz przy córce liczę, że coś wyjdzie z kp, będę spokojniejsza i jakoś damy radę, ale jeśli będzie źle to bez wyrzutów sumienia podam butelkę.

Pomimo że jestem ogromna zwolenniczka KP, tez uważam że jest zbyt duża nagonka
Stary 2015-12-01, 06:49   #1630
niunia_leyla
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanie chyba głupie ale pierzecie wypełnienia pościeli? Mam dostać moja w tym tygodniu i się tak zastanawiam.
Stary 2015-12-01, 06:49   #1631
czarnulax
Zakorzenienie

kogiel super, że po wizycie ok Szkoda, że bez usg.
zuken to odpoczywaj teraz w miarę możliwości.

Ja już miałam GBSa, ale nie było tak strasznie. Mój gin to zrobił tak szybko, że nie zdążyłam się nawet zorientować, że coś się stało. A ja z tych, co to dla nich cytologia potrafi być mało przyjemna.

Cytat:

Jaki pozytywny post Ja z tej okazji postanowiłam wczoraj, że koszule do szpitala sobie wyprasuję

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 06:58   #1632
kinga1701
Zakorzenienie

Radość. Grudzień to czas radości, nie smucimy się, wszystko smutki i zmartwienia idą w kąt, nie wszystko możemy zaplanować. Od dziś nie denerwujemy się na głupie gadanie innych, chcą niech mówią, świata i ludzi same nie zmienimy. Lubią narzekać niech narzekają, nie potrafią się cieszyć z drobnostek trudno. Nas to w tym miesiącu nie dotyczy z nas bije siła, energia i radość pamiętajcie " śmiej się niech cały świat zastanawia się dlaczego". Pokażmy, że jesteśmy choć trochę ponad problemy i zmartwienia. Doceniajny każda miła chwilę, każdy gest i słowo. Uśmiechajmy się do ludzi, mówimy dzień dobry i miłego dnia.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Wiem, że łatwo powiedzieć. Wiem że końcówka może być najtrudniejsza, że boli, że przeszkadza, że ciężko itd. Ale tyle już przeszłyśmy, tyle trudnych chwil za nami, i ten miesiąc przeżyjemy to już tak niedaleko, już niedługo maluszki będą z nami i w niepamięć pójdą te złe chwile i bóle. Zróbmy wszystko, aby ten miesiąc był jak najlepszy i nikt ani nic nam go nie popsuło.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-12-01 o 07:00
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:09   #1633
iola14
Rozeznanie

Dzień dobry Joanna Candy Kasia mocne kciuki za wizyty

zuken To teraz tylko życzyć miłego mieszkania

Kinga Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz też uwielbiam grudzień i samo to pozytywnie nastawia do życia

Na dzisiaj mam misję stworzenia z córką ozdoby świątecznej z masy solnej na konkurs Myślicie, że mogę ją barwić barwnikami spożywczymi? Takie w proszku mam
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:12   #1634
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość

Kinga Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz też uwielbiam grudzień i samo to pozytywnie nastawia do życia

Na dzisiaj mam misję stworzenia z córką ozdoby świątecznej z masy solnej na konkurs Myślicie, że mogę ją barwić barwnikami spożywczymi? Takie w proszku mam

Myśle ze jak najbardziej tak
Stary 2015-12-01, 07:45   #1635
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie chyba głupie ale pierzecie wypełnienia pościeli? Mam dostać moja w tym tygodniu i się tak zastanawiam.
Ja nie piore, nigdy nie wiesz jak sie zachowa wklad po praniu.

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość

Mysle, ze tak, jak bedzie malo, to mazniesz farbkami

Dooobry, dooobry w ten wietrzny dzien. Na mojej wsi caly czas chce glowe urwac.
Tak mi sie wydaje, ze brzuch mi sie obniza :strach-drzwi:

Kinga ale dobrze sie Ciebie czyta, az sie usmiechnelam jak czytalam Twojego posta

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:46   #1636
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

Ewusia ja wiem, że nie obrócony bo ciągle czuję główkę pod żebrami
Ale śliczne ciuszki! i juz masz fajnie, że poukladane, pachnące

ja przed ostatnia wizytą byłam na 100% przekonana że nie jest obrócony, że nadal czułam na dole nóżki a u góry główkę, bardzo się zdziwiłam jak sie na usg okazało że jest odwrotnie no więc przestałam już oceniać gdzie jest jaka część ciała mojego synka, po prostu się na tym nie znam i tyle
Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Zazdroszczę dobrych cukrów... U mnie ostatnio często 140 po obiedzie wiec we czwartek mam lekarza to wezmę namiary na diabetologa bo nie jestem w stanie ogarnąć co robię źle :/ rano cukry idealne a od obiadu do wieczora ciężej jakoś... Jak Wasz cukier reaguje na mleko bo jogurty 0%?
koniecznie powinnaś być pod opieką diabetologa
ja mleka nie piję bo cukry po nim są słabe, ogólnie mleko nie jest wskazane w diecie cukrzycowej. Przetwory mleczne, o ile nie jem ich rano sa ok. Codziennie jem jogurt naturalny i na noc 0,5 szklanki maślanki
Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Ewusia, Ewula super ciuszki
Witam się po wizycie. Ogólnie jest ok, szyjka nadal długa i twarda. UsG mi nie zrobił bo było mega opóźnienie, ale juz się umawiam na 3D. młoda mi dzisiaj strasznie przepone ciśnie , więc mnie zbadał i stwierdzil że mam wysoko macice i dziecko jest za duże jak na 34 tydzień. No ale to tylko jego gdybanie mam nadzieję. .. Dostalam skierowanie na gbs i w sumie to tyle.
Dostałam dzisiaj zamówienie z hubiworld, gemini, lozeczko też przyszło. Zamówiłam wózek, jutro mają wysłać
Jutro jeszcze poszaleje z darmową dostawą i będzie prawie komplet.
super że po wizycie ok szkoda ze usg nie było
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
No i jeszcze jedno pytanie - też macie problem z brudnymi koszulami nocnymi od oleju? Zmieniam koszulę już co tydzień (a nawet częściej) mam mega plamy na brzuchu i cyckach i do tego jeszcze ten zapach.. Kurde piorę w 60 stopniach te głupie koszule a dalej to nie schodzi nie wiem jak sobie z tym radzić już a smaruję się przed snem - lepiej jak brudzi się piżama niż ubranie..
ja nie mam takich problemów
ogólnie to śpię nago (i nie wyobrażam sobie w ubraniu mnie jest zawsze za gorąco w nocy i w ogóle to ubrania mi przeszkadza), ale smaruję się po kąpieli więc wtedy narzucam na siebie jakąś koszulkę albo szlafrok i nie ma żadnych plam
Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość

---
Ewusia skąd masz takie fajne pojemniki/przegródki w szufladzie na dzieciowe akcesoria?
z Ikei

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00192631/

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Hejo
My juz po przeprowadzce! Ufff, bylo tragicznie ale w koncu na swoim, strasznie sie ciesze!!!

W piatek bylam na wizycie, z malym wszystko dobrze i mimo tego ze szyjka dluga, zamknieta to maly strasznie nisko ulozony i gin kaze odpoczywac takze od jutra musze sie oszczedzac bo jeszcze minimum 3 tygodnie w dwupaku mam wytrzymac

Cytat:
Super Ja też z większych rozmiarów nie mam nic. Chciałam później na bieżąco kupować jak już będę wiedziała co się u nas najlepiej sprawdza, ale jak tak patrzę ile tu dziewczyny mają to chyba zacznę już teraz kupować.
ja na większe rozmiary mam tylko to co dostałam, nic sama nie kupowałam nie widzę sensu kupować na zapas jak będę wiedziała co jest potrzebne, co nam najbardziej pasuje do ubierania to wtedy kupię
Cytat:

też tak uważam

niektóre osoby po prostu nie mogą karmić, więc wpędzanie ich z góry w poczucie winy jest słabe....
U nas na SR odwrotnie było, omawialiśmy plusy kp, ale jednocześnie bez krytykowania mm, bo wiadomo ze nie każdy ma wybór

Ja np byłam karmiona głównie mm, bo moja mama bardzo szybko straciła laktację. Nie sądzę aby mieszanki produkowane w połowie lat 80 były jakieś super a mimo to przeżyłam jakoś
Cytat:
ja piorę
nie planuję jej używać na początku, ale wypiorę żeby czekała

Cytat:
Radość. Grudzień to czas radości, nie smucimy się, wszystko smutki i zmartwienia idą w kąt, nie wszystko możemy zaplanować. Od dziś nie denerwujemy się na głupie gadanie innych, chcą niech mówią, świata i ludzi same nie zmienimy. Lubią narzekać niech narzekają, nie potrafią się cieszyć z drobnostek trudno. Nas to w tym miesiącu nie dotyczy z nas bije siła, energia i radość pamiętajcie " śmiej się niech cały świat zastanawia się dlaczego". Pokażmy, że jesteśmy choć trochę ponad problemy i zmartwienia. Doceniajny każda miła chwilę, każdy gest i słowo. Uśmiechajmy się do ludzi, mówimy dzień dobry i miłego dnia.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Wiem, że łatwo powiedzieć. Wiem że końcówka może być najtrudniejsza, że boli, że przeszkadza, że ciężko itd. Ale tyle już przeszłyśmy, tyle trudnych chwil za nami, i ten miesiąc przeżyjemy to już tak niedaleko, już niedługo maluszki będą z nami i w niepamięć pójdą te złe chwile i bóle. Zróbmy wszystko, aby ten miesiąc był jak najlepszy i nikt ani nic nam go nie popsuło.

Rany nie mogę uwierzyć ze już grudzień na początku ciąży mi tak czas wolno leciał, że myślałam ze nigdy tej zimy nie doczekam, a tu już jest

No więc witam się w 36 tygodniu, 9 miesiąc czas zacząć

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Ja dziś do okulisty idę, kolejnego lekarza z listy odhaczyć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:50   #1637
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wzięłam ten zestaw: KLIK. Trochę podobny, ale w tym materiał jest milutki i całość jest ładniej wykonana
jakie to piękne

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Na dwóch ostatnich zdjęciach są fajniejsze ubranka z tych które dostałam od teściowej. Rampersy z tygryskiem i body z napisem "policjant" mnie rozwaliły D

Cytat:
Matko weszłam na stronę Smyka i oczywiście jest tyle nowych pięknych rzeczy
Ja nic nowego nie widzę ciągle poszukuję czapki i szalika dla córki. Nigdzie nic nie ma, tzn. są ale brzydkie i cieńkie

Cytat:
Hejo
My juz po przeprowadzce! Ufff, bylo tragicznie ale w koncu na swoim, strasznie sie ciesze!!!

W piatek bylam na wizycie, z malym wszystko dobrze i mimo tego ze szyjka dluga, zamknieta to maly strasznie nisko ulozony i gin kaze odpoczywac takze od jutra musze sie oszczedzac bo jeszcze minimum 3 tygodnie w dwupaku mam wytrzymac
Super zazdroszczę!
Dopisać Ci jakąś wizytę? Super, że z małym wszystko dobrze

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017

Edytowane przez uaoo
Czas edycji: 2015-12-01 o 07:51
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 07:50   #1638
czarnulax
Zakorzenienie

ewusia gratulacje ostatni miesiąc
Stary 2015-12-01, 08:00   #1639
niepozorna
Zakorzenienie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Dzień dobry
Ale u nas w nocy śnieg sypał. Teraz już po nim śladu nie ma ale była taka zamieć, że szok.
Kinga super post! Jak też się cieszę i jednocześnie boję jak nie wiem tego grudnia
Kciuki za wizyty

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:02   #1640
uaoo
Zakorzenienie

U mnie całą noc lało, spać nie mogłam.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-01, 08:05   #1641
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość

Dooobry, dooobry w ten wietrzny dzien. Na mojej wsi caly czas chce glowe urwac.
u mnie tak samo
mieszkam na 8 piętrze, w pierwszym bloku przy ulicy (niczym nie osłonięty) i tak wiatr wieje ze wszystkie okna mi gwiżdżą
Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
ewusia gratulacje ostatni miesiąc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:06   #1642
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Zróbmy wszystko, aby ten miesiąc był jak najlepszy i nikt ani nic nam go nie popsuło.
to może być trudne! nie gadamy z tż już drugi dzień i się nie zapowiada na razie aby było inaczej

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-01, 08:17   #1643
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

też tak uważam

niektóre osoby po prostu nie mogą karmić, więc wpędzanie ich z góry w poczucie winy jest słabe....
U nas na SR odwrotnie było, omawialiśmy plusy kp, ale jednocześnie bez krytykowania mm, bo wiadomo ze nie każdy ma wybór

Ja np byłam karmiona głównie mm, bo moja mama bardzo szybko straciła laktację. Nie sądzę aby mieszanki produkowane w połowie lat 80 były jakieś super a mimo to przeżyłam jakoś
Zgadzam się w 100 %, zła jest taka nagonka, że tylko kp, bo mm to trucizna.
Nie każdej matce się udaje, czasem są jakieś okoliczności, które zmuszają do użycia mm, nie trzeba od razu wpędzać w poczucie winy. Ja też zostałam wykarmiona mm i jakoś żyję, ani nie chorowałam więcej niż rówieśnicy, ani nie mam poczucia braku bliskości z matką, ani problemów logopedycznych. Moja siostra to samo.
Zgadzam się, że kp dla zdrowia dziecka jest lepsze, trzeba próbować, ale jak coś to jest wyjście awaryjne.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 08:19   #1644
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Może zwykła szafa na 90 - 100 cm plus wąski regał na 50-40 cm?

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

A właśnie!! Kurcze wczoraj patrzyłam w tesco na koszule nocne do spania - tylko takie rozpinane przez całą długość i zastanawiałam się czy nie brać czasem.. Myślicie, że przydatna taka koszula? Nie wzięłam, bo Tż popatrzył dziwnie, ale może warto?
No i jeszcze jedno pytanie - też macie problem z brudnymi koszulami nocnymi od oleju? Zmieniam koszulę już co tydzień (a nawet częściej) mam mega plamy na brzuchu i cyckach i do tego jeszcze ten zapach.. Kurde piorę w 60 stopniach te głupie koszule a dalej to nie schodzi nie wiem jak sobie z tym radzić już a smaruję się przed snem - lepiej jak brudzi się piżama niż ubranie..
Mam tak samo jak ty,kupiłam w primarku tshirty po 1.50e i wyrzuce po ciazy ;-)

Cytat:
Hejo

Nadrobilam po lebkach bo ilosc postow mnie przerazila juz myslalam ze ktoras urodzila ze tyle nagadane haha

Zazdroszcze przeprowadzki <3 ja pewnie tuz przed swietami,też mam nadzieje ze dotrzymam w dwupaku haha

Cytat:
Bardziej nad odcieniami. Chce w odcieniach szarości, bazowego i niebieskiego, czy tez turkusu. Jedna ścianę w sypialni mam beżowa, ramkę nad łóżeczkiem co wam pokazywałam, pomalowalismy na szaro i niebieski taki akcent kolorystyczny. W takich kolorach też zamówiłam imię.

bardzo fajnie brzmk,czekamy na zdjecia!

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Baby dlatego ja zamowilam ekipe remontowa :-P niby, zeby sie nie przemeczyl jak wrocil z UK, a tak naprawde chodzilo mi o to, zeby bylo dobrze zrobione :-P

Kogiel gratulacje udanej wizyty
Ruda

tsaaaa...my też mamy ekipe,tyle ze on przed/po pracy robi niektóre rzeczy sam zeby przyspieszyc/zaoszczedzic...

Cytat:

piore,najlepiej z pilkami tenisowymi

Cytat:
to może być trudne! nie gadamy z tż już drugi dzień i się nie zapowiada na razie aby było inaczej
Co sie stalo?:-(

Buenos días dziewczyny! udanego dnia i udanego grudnia. Ktore z was CHCA sie w tym miesiacu rozpakowac?

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:20   #1645
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Dzien dobry grudniu! cos czuje w kosciach,ze w tym miesiacu poznam mojego syneczka dziewczyny,od wczoraj tak moze raptem 3 razy, zlapal mnie kilkusekundowy bol jak na okres. Tak ma byc? Macie tak?
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:23   #1646
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Dzien dobry grudniu! cos czuje w kosciach,ze w tym miesiacu poznam mojego syneczka dziewczyny,od wczoraj tak moze raptem 3 razy, zlapal mnie kilkusekundowy bol jak na okres. Tak ma byc? Macie tak?
Mamy tak, niestety wygląda na to, że tak może już być :p

Stary 2015-12-01, 08:23   #1647
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Właśnie o to chodzi, że nic. A tam, powoli się przyzwyczajam, że 2 dni jest dobrze, a 5 dni jest źle między nami.

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
to jest normalne

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-12-01, 08:24   #1648
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

A to mój wózek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1448958239090.jpg (34,2 KB, 42 załadowań)

Stary 2015-12-01, 08:25   #1649
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Mam tak samo jak ty,kupiłam w primarku tshirty po 1.50e i wyrzuce po ciazy ;-)

Zazdroszcze przeprowadzki <3 ja pewnie tuz przed swietami,też mam nadzieje ze dotrzymam w dwupaku haha

bardzo fajnie brzmk,czekamy na zdjecia!

tsaaaa...my też mamy ekipe,tyle ze on przed/po pracy robi niektóre rzeczy sam zeby przyspieszyc/zaoszczedzic...

piore,najlepiej z pilkami tenisowymi

Buenos días dziewczyny! udanego dnia i udanego grudnia. Ktore z was CHCA sie w tym miesiacu rozpakowac?
Omg! Już grudzień?!
Tak powiem Wam szczerze że ja już bym mogła, już mam dość przewalania się z boku na bok nawet i w łóżku jak słoń.
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 08:25   #1650
iola14
Rozeznanie

Ewusia Brawo

Cytat:
U mnie to samo ale nie mam zamiaru się nim przejmować
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości