![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Baby dlatego ja zamowilam ekipe remontowa :-P niby, zeby sie nie przemeczyl jak wrocil z UK, a tak naprawde chodzilo mi o to, zeby bylo dobrze zrobione :-P
Kogiel gratulacje udanej wizyty ![]() Ruda ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oficjalnie mówię Dzień dobry GRUDZIEŃ ![]() Można słychać piosenek świątecznych, wyciągać ozdoby, chodzić szczęśliwym, uśmiechać się do innych idp. Cały rok czekam na ten miesiąc. Co jeszcze grudzień oznacza, że niektóre z nas w tym miesiącu przywitają na świecie swoje maleństwa. Jak się z tym czujecie ? Bo ja się cieszę jak nigdy dotąd i zarazem boje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Zadomowienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Co za fajny post na początek dnia ![]() Ja to bym do stycznia poczekała. Boje sie jednaj ze to mało wykonalne bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ciuszki na 56/62/68, na 74 mam dosłownie 4 sztuki.
O dziwo, jak poukładałam w szufladach, to najmniej mam na 56 ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Zamówienie w Cocco złożone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja w grudniowy poranek pogoda nie zachęca do wstawania.
I po poście Kingi o tym że cześć z nas będzie rodzić obleciał mnie strach bo termin z prenatalnych mam na 29 a ja bym w styczniu chciała.
#1628 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz przy córce liczę, że coś wyjdzie z kp, będę spokojniejsza i jakoś damy radę, ale jeśli będzie źle to bez wyrzutów sumienia podam butelkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomimo że jestem ogromna zwolenniczka KP, tez uważam że jest zbyt duża nagonka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie chyba głupie ale pierzecie wypełnienia pościeli? Mam dostać moja w tym tygodniu i się tak zastanawiam.
#1631 | ||
Zakorzenienie
|
kogiel super, że po wizycie ok
![]() zuken to odpoczywaj teraz w miarę możliwości. Ja już miałam GBSa, ale nie było tak strasznie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Radość. Grudzień to czas radości, nie smucimy się, wszystko smutki i zmartwienia idą w kąt, nie wszystko możemy zaplanować. Od dziś nie denerwujemy się na głupie gadanie innych, chcą niech mówią, świata i ludzi same nie zmienimy. Lubią narzekać niech narzekają, nie potrafią się cieszyć z drobnostek trudno. Nas to w tym miesiącu nie dotyczy z nas bije siła, energia i radość pamiętajcie " śmiej się niech cały świat zastanawia się dlaczego". Pokażmy, że jesteśmy choć trochę ponad problemy i zmartwienia. Doceniajny każda miła chwilę, każdy gest i słowo. Uśmiechajmy się do ludzi, mówimy dzień dobry i miłego dnia.
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Wiem, że łatwo powiedzieć. Wiem że końcówka może być najtrudniejsza, że boli, że przeszkadza, że ciężko itd. Ale tyle już przeszłyśmy, tyle trudnych chwil za nami, i ten miesiąc przeżyjemy to już tak niedaleko, już niedługo maluszki będą z nami i w niepamięć pójdą te złe chwile i bóle. Zróbmy wszystko, aby ten miesiąc był jak najlepszy i nikt ani nic nam go nie popsuło. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-01 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() zuken To teraz tylko życzyć miłego mieszkania ![]() Kinga Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz ![]() ![]() Na dzisiaj mam misję stworzenia z córką ozdoby świątecznej z masy solnej na konkurs ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myśle ze jak najbardziej tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dooobry, dooobry w ten wietrzny dzien. Na mojej wsi caly czas chce glowe urwac. Tak mi sie wydaje, ze brzuch mi sie obniza :strach-drzwi: Kinga ale dobrze sie Ciebie czyta, az sie usmiechnelam jak czytalam Twojego posta ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przed ostatnia wizytą byłam na 100% przekonana że nie jest obrócony, że nadal czułam na dole nóżki a u góry główkę, bardzo się zdziwiłam jak sie na usg okazało że jest odwrotnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mleka nie piję bo cukry po nim są słabe, ogólnie mleko nie jest wskazane w diecie cukrzycowej. Przetwory mleczne, o ile nie jem ich rano sa ok. Codziennie jem jogurt naturalny i na noc 0,5 szklanki maślanki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogólnie to śpię nago (i nie wyobrażam sobie w ubraniu ![]() Cytat:
![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00192631/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() niektóre osoby po prostu nie mogą karmić, więc wpędzanie ich z góry w poczucie winy jest słabe.... U nas na SR odwrotnie było, omawialiśmy plusy kp, ale jednocześnie bez krytykowania mm, bo wiadomo ze nie każdy ma wybór Ja np byłam karmiona głównie mm, bo moja mama bardzo szybko straciła laktację. Nie sądzę aby mieszanki produkowane w połowie lat 80 były jakieś super a mimo to przeżyłam jakoś ![]() Cytat:
![]() nie planuję jej używać na początku, ale wypiorę żeby czekała ![]() Cytat:
![]() Rany nie mogę uwierzyć ze już grudzień ![]() ![]() No więc witam się w 36 tygodniu, 9 miesiąc czas zacząć ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Ja dziś do okulisty idę, kolejnego lekarza z listy odhaczyć ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dopisać Ci jakąś wizytę? Super, że z małym wszystko dobrze ![]()
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-01 o 07:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
ewusia gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Dzień dobry
![]() Ale u nas w nocy śnieg sypał. Teraz już po nim śladu nie ma ale była taka zamieć, że szok. Kinga super post! Jak też się cieszę i jednocześnie boję jak nie wiem tego grudnia ![]() Kciuki za wizyty ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
U mnie całą noc lało, spać nie mogłam.
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieszkam na 8 piętrze, w pierwszym bloku przy ulicy (niczym nie osłonięty) i tak wiatr wieje ze wszystkie okna mi gwiżdżą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie każdej matce się udaje, czasem są jakieś okoliczności, które zmuszają do użycia mm, nie trzeba od razu wpędzać w poczucie winy. Ja też zostałam wykarmiona mm i jakoś żyję, ani nie chorowałam więcej niż rówieśnicy, ani nie mam poczucia braku bliskości z matką, ani problemów logopedycznych. Moja siostra to samo. Zgadzam się, że kp dla zdrowia dziecka jest lepsze, trzeba próbować, ale jak coś to jest wyjście awaryjne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze przeprowadzki <3 ja pewnie tuz przed swietami,też mam nadzieje ze dotrzymam w dwupaku haha Cytat:
bardzo fajnie brzmk,czekamy na zdjecia! Cytat:
tsaaaa...my też mamy ekipe,tyle ze on przed/po pracy robi niektóre rzeczy sam zeby przyspieszyc/zaoszczedzic... Cytat:
piore,najlepiej z pilkami tenisowymi ![]() Cytat:
Buenos días dziewczyny! ![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry grudniu!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
Mamy tak, niestety wygląda na to, że tak może już być :p
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie o to chodzi, że nic. A tam, powoli się przyzwyczajam, że 2 dni jest dobrze, a 5 dni jest źle między nami.
Cytat:
![]()
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
A to mój wózek
#1649 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak powiem Wam szczerze że ja już bym mogła, już mam dość przewalania się z boku na bok nawet i w łóżku jak słoń. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Rozeznanie
|
Ewusia Brawo
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.