|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6
Kaja to nam bezboznicom nic sie nie nalezy!
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam. Po badaniach Dominika rozkokarzona, wisiała na mnie, ok. Spała godzinę, obudzila się marudna, non stop przy mnie, na mnie, w bujaczku przy mojej nodze ryk. Potem spała tylko z cycem, kilka razy próbowałam wstać od niej aż zasnelam i prawie zaspalysmy do przychodni. Szybko wylecialysmy z domu, nawet nie nakarmilam jej, w biegu pieluchę tylko zmieniłam. Po powrocie znowu ryk i marudzenie. Długo nie spała to o 19 szybka kąpiel i usypianie. Padła o 19.30, obudzila się o 20 i 2 godz się z nią bujalam.. Na chwilę dałam ja tż żeby polulal to darla się jak opętana.. Aż przyszłam i ja wzięłam. Nagle minęło ale spać nie chciała. Jak od nowa uśpilam to za chwilę znowu pobudka
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Prawda ale to zależy od wielkości paczki, przy produktach masz info czy darmowa dostawa do empiku |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie złożyłam wniosku o becikowe 😉
Monika- szczerze ci współczuję... Ciekawe co u Szuu... I princesika dziś nie pisała... Idę spać. Przez dwie godziny robiłam zakupy w jeeeebaaaanym Home and you.
|
#3214 |
|
Konto usunięte
|
Hej, kontaktowałam sie z lek ze szpitala tz (tym który prowadzi małego pod katem gastroenterologicznym) i mamy obserwować bo moze to jednorazowe jak wtedy. Bo oni przez noc oprócz obserwacji nic by nie zrobili a znają nas i nie chcą kłaść niepotrzebnie. I faktycznie mały poszedł spać i było ok, dzisiaj juz co prawda od rana buczy ale to przez ☠☠☠any budzik tz.
Dostałam tez kontakt do prywatnej pediatry, chyba sie wybiorę do niej, moze ona cos pomoże, tylko czekam na wypłatę tz bo ona bierze 150 zł za wizytę a my serio juz jesteśmy spłukani przez ten samochód... Jestem przerażona, ale jutro mały kończy 5 miesięcy, moze to TEN moment ![]() Dzisiaj bede obserwować cały dzien, nie idę jutro do tego kina, to nie jest ważna sprawa. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu
miejmy nadzieje ze to jednorazowe
|
|
|
|
#3216 |
|
Konto usunięte
|
No ja tez, tz twierdzi, ze to po czymś co zjadłam i teraz mam rozkmine
Aaaaa matę skip Hopa mam w strzępach z chęcią bym kotu łapy poobrywala ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
szuuu oby to jednorazowa akcja i wraz z 5 miesiącem przestała mieć aż tak WYJĄTKOWE dziecko
![]() u nas standard tylko 2x gorzej ![]() nocki są przeokropne. Nie wiem co jest nie tak
|
#3218 |
|
Konto usunięte
|
Masija u nas nocki sa okropne jak jestem u rodziców, najpierw winiłam materac bo mamy taki tani z ikei ale potem przeniosłam go na trzy noce do siebie do łóżka i to samo. Wróciłam tutaj i noce sa ok. I teraz nie wiem czy on tam przebodzcowany czy co, wcześniej tak nie było i tam nocki wyglądały tak jak tu. A Twoja mała spi w dzien dużo? Bo Konrad tam spał bo moj tata za dnia go usypiał a tu on ma tylko jedna drzemkę i spi dużo lepiej - moze w tym rzecz? Co myślisz??
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Poza tym u rodziców budzi sie z krzykiem... Ja znowu jak tam jestem to od lat mam ten sam sen i tz juz dorabia do tego teorie oczywiście. Juz nie powiem gdzie mnie wszyscy wysyłają i nie jest to psychiatra ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała śpi trochę w ciągu dnia, parę razy ale tak po 30 minut max. Próbowałam ją przetrzymywać ale kończy się to tragicznie. Może za dużo śpi w dzień ale jak nie pójdzie na drzemkę to jest naprawdę źle. Zresztą każdy dzień jest inny. Wczoraj przed 10 spała 20min. a później od 12 do 13.30 dostała takiego ataku, że myślałam, że po tż zadzwonię. I jak zasnęła to spała 2 h, później chwila zabawy i znowu zasnęła na 2 h co już jej się nie zdarzało. Totalna loteria. A Konrad serio tak malutko śpi? Może faktycznie racja-w tym rzecz, że jak nie śpi w dzień to nocki lepsze.. A u rodziców zawsze tak źle sypiał? Co za sen straszny?
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas nocka fatalna. Wstawalam milion razy. Juz nie raz tak bylo i w koncu przechodzilo. Wiec czekam i tym razem az przejdzie. Szuu, Masija u nas na odwrot niz u was. Im mniej spi w dzien, tym usypianie i nocka gorsza sie wydaje Szuu a spodziewalas sie ze Kot tego nie zrobi? ![]() Dobrze, ze z K. troche lepiwj. Tez wczoraj pomyslalam, ze to moze byc taka jednorazowa akcja jak wtedy. |
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Heloool. U nas wczoraj slaby dzien. Mielismy zamkniecie etapu w tym naszym projekcie i mialam taki mlyn, ze nawet nie mialam jak uspic Lauri. Zreszta spala wczoraj w dzien po 5 albo 10 minut. Tz byl w domu na chwile i pojechał do Gdańska. Lauri wieczorem sie szarpala i krzyczala przy jedzeniu. Zasnac nie chciala.
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Mm nadal porazka. chyba sprobuje z niekapka podawac. Co myślicie? Dynia bez szalu, troche pluje ale sie nie krzywi. Jeszcze dzis dam dynie a jutro ziemniak albo pietruszke. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Widzialam, ze pisalyscie o zaginieciach. O tej Ewie dowiedzialam sie od was ale sprawe Iwony Wieczorek bardzo sledzilam. Duzo wtedy o tym czytalam, sledzilam rysunki twarzy Pana Recznika i w ogole. Wierzyc się nie chce, ze ta historia nadal bez zakonczenia ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Masijka a Ty nam pisz pisz jak najwiecej ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Irmusia a jak mąż? Cos nowego?
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie biorę puzzle no name. Ja to ja, ale tz by kota chyba na strych wyrzucił. |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Szuuu zabilabym kota. Bez litosci! Jak waśniewską! Taką mate zniszczyc! :strzela:
Trzymam kciuki za konradka ![]() Strasznie kurewnie wieje. Mala miala isc na spacer do lasu z moimi rodzicami ale chyba posiedA z nia w domu...ja jade do kosmetyczki
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Może to ten kolejny skok, u nas nocki też się popsuły, wczoraj mały do północy marudził, potem jadł o 1,3,5,7
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy zaraz do fizjo, aleeee taka pogoda ;( leje, wieje a my najpierw autobus pozniej tramwaj... ojjj... ale jeszcze trzy wizyty i spokój.
W ogóle wczoraj narzekałam na brak lampy w moim aparacie i znalazłam za pół ceny. Tylko muszę jeszcze tz powiedzieć, że moze sobie isc na strzelnice a ja w zamian kupie sobie lampe buahahaha
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
U nas koszmarnie wieje i pada. Bede musiala znowu to szczepienie przesunac na przyszly tydz zeby z tz pojechac autem
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu zabilabym kota chyba! Tyle dolarow za mate i w strzepach
Byc moze faktycznie ma za duzo bodzcow u twoich rodzicow. |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu oj za☠☠☠alam bym kota :/
U nas nocka spoko iiii.. Zapomnialam co miałam napisać,:p ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Aa.. U mnie spadł śnieg. Mało ale biało było, było bo,się rozpuściło :p ale narazie nie wieje więc może wyjde. Może dziś przyjdzie zyrafka
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Za 5stow hajtac sie nie bede
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Moj syn pojechal dxis na wycieczke do Kielc do jakiejs fabryki slodyczy. Zegnal sie z Lilka jakby na tydzien jechal. Wzial sobie swoje odlozone pieniazki zeby jej cos przywiezc.
Prince sprobuj z niekapka. Jak nie teraz to potem sie przyda. Widzialam ze teraz w rosku sa jakies aventu w promo |
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Szuuu Salem przegial
am nadzieje ze ped cos podpowie I pomoze I ze z malym bedzie lepiej Proncesika proboj moZe sie uda z niekapkiem ![]() U nas wczoraj byl slodki ziemniak I bez szalu. Kolejna noc gdzie Mala placze budzi sie I puszcza baczki, do tego katar ;( Masija kochana pisz jak najwiecej. Nigdy nie po myslalam o Tobie w taki sposob jak pisalas
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Pfff 5stow dla malzenstw!? Ale pewnie sakramentalnych. :P chuja dostane :P
|
#3236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
Oski na szczeście przesypia całe nocki (idzie spać ok 19-20 i wstaje 5-6), zje i czasem jeszcze chwilkę drzemka (obym nie zapeszyła )
|
||||
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu- oby Konradkowi się poprawiło.
Princesika- co to za projekt? Mąż ma mieć kontrolę w lutym. Operacja niby nie jest potrzebna bo może organizm sam sobie poradzi. Dzięki że pytasz 😘 Franek jadł wczoraj dynię z ziemniakiem i go trochę zakleiło 😉 kupa taka zwarta po tym. My się wybieramy dziś do szczepienia ale nie wiem czy nas przyjmą.
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Mogę być kapłanką ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Mehja przekochany on jest! |
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irmusia z UE robimy projekt i trochę z tym gonitwy. Trzymam kciuki za męża
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

z chęcią bym kotu łapy poobrywala 

chuja dostane