|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Ale na pewno nie wyglądają nrzydko tak jak na zdj od śmieszki.
Ale mi się dzień za żal, taki bol brzucha @ a ja mam w domu tylko ibuprom na zatoki. Ktoś ma jakiś sposób domowy? :-( |
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Ja dzisiaj tylko na uczelnie. Ostatni dzień urlopu na ten rok właśnie dzisiaj wykorzystuje ![]() Dostaliśmy propozycje sylwestra na sali ale na jakimś totalny wygwizdowie. Cena mega atrakcyjna i mamy takie obawy, że może być beznadziejnie... (taka nam trauma została po sierpniowym weselu) :p Dlatego nadal nie wiemy co ze sobą w sylwestra możemy zrobić :/ Bo na naszą salę gdzie będą grać nasi dj'e nikt nie chce iść bo drogo
|
#4413 |
|
... choć nie Westwood
|
No ja nie twierdze ze wygladaja brzydko, bo nie wygladaja. Ale te na zdjeciu po lewej sa wg mnie ładne, wiec wciaz nie wiem o co kaman
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Te po lewej SA oki, ale ja caly czas mowilam o prawej stronie, lewa jest w porządku szczuple zgrabne nóżki
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- A w ogóle znalazlam nospe w szufladzie precz z bólem ! :-D |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już od prawie godziny w pracy na szczęście dziś tylko do 16. Co do prezentów to mam kupiony dla Tż, częściowo dla siostry. Wiem co kupić babci i mamie. Pozostają teściowie (jakiś pomysł? ma być symbolicznie), dziadek, wujek. Co do nóg to się nie wypowiadam, bo nigdy nie miałam ich ani szczupłych ani zgrabnych - taki że mnie brzydal
|
#4416 |
|
... choć nie Westwood
|
No generalnie mowa byla o szerszych kolanach od ud, na obu zdjeciach tak jest.
Ale podsumowujac to jestem przeciwko nazywania czegokolwiek, poza wydzielinami ciala, u czlowieka jako oblesne
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez, oblesne dla mnie jest jedzenie splesniale np. :-P
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tz powtarza, że mam za chude nogi, a ciągle widzę tłuszczyk na nich
![]() Dodatkowo jestem na etapie buntu o jego 4 msc brodę... Jak nie zgoli jej zrobię mu na złość i schudne jeszcze z 5-10 kg ;D
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() wczoraj dwie godziny łaziłam po centrum handlowym (a nie lubie tego!) i nie kupiłam nic po co poszłam... za to kupiłam sobie dwie pary spodni do pracy w końcu ;p nie mam pojęcia co kupic na prezent dla M. z nim jest zawsze tak cięzko...
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
A ser?
![]() Wczoraj zaczęłam kurs na Główna Księgowa... Trochę się przerazilam bo każdy tam już przyszedł z poziomu niższego, a ja nie robiłam kursów w stowarzyszeniu... Bazuje na wiedzy ze studiów i z doświadczenia w pracy... Może okazać się ze to za mało i będzie męka i łzy...
|
#4421 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Ja ide na kurs kadry i place w stowarzyszeniu, ale dopiero od kwietbia i juz nie moge sie doczekac
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie wymagali ukończenia niższego etapu... Trochę się obawiam ze nie podolam..
|
#4423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmm, a macie mniej więcej informacje jaki zespół/dj będzie grał na tym wygwizdowie? jakie będzie menu i atrakcje? może jednak będzie fajnie, a jak nie to zmyjecie się wcześniej ![]() Cytat:
ja zaczęłam technika rachunkowości, ale po 1 semestrze rzuciłam szkołę, bo nie miałam za dużo czasu na naukę: zmiana pracy, przeprowadzka, planowanie ślubu itp ![]() dzień dobry! |
|||
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie, że dziś dzień darmowej dostawy
prezenty dla damskiej części rodziny zamówione i stwierdzam, że jestem dzielna bo nic sobie nie wzięłam
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na nowy rok przejdzie 24 dni urlopu
Właśnie waham się czy Noe zamówić choć lakieru z ezebry... Niby byłby to Jakis 95 lakier w mojej kosmetyczce, ale zawsze to nowy lakier
|
#4426 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie wiemy. Jakiś zespół będzie grał co nawet swojej strony nie mają żeby sprawdzić bo podobno nie mają działalności założonej a na sali kiedyś była moja świadkowa i mówi, że dobre jedzenie ale nie wie czy młodzi mieli swoją kucharke czy od sali. Wiec tak naprawdę będziemy szli całkiem w ciemno. A znowu dać 240 zł za salę, kupić alko i załatwić sobie transport to 300 zł nie wyjęte i wyjść z sylwestra to trochę słabo. No szkoda kasy. U nas główna rolę gra muzyka i jesteśmy na tym punkcie bardzo wrażliwi. Unikamy orkiestr bo po ostatnich dwóch weselach (w 2014 i 2015 r.) mamy ogromny niesmak.
|
#4428 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ponoć imbir jedzony 4razy dziennie działa przeciwbolowo. A ibuprom zatoki tez się na da, składnik przeciwbólowy ten sam co w zwykłym ibupromie. |
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mówicie o tych sylwestrach że aż mnie skręca. Poszłabym potańczyć przy dobrej muzyce. W tym roku nigdzie nie idziemy (zresztą na sama myśl świat mi niezbyt fajnie jest
) a w tamtym roku byliśmy w górach i ogólnie było fajnie ale jako domowka do radia.
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Z darmowej dostawy jednak nie skorzystam. Za to na allegro zamówiłam sobie trylogię Millenium, więc będę miała idealny prezent urodzinowy
|
|
|
|
#4431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w ten deszczowy dzień!
Cytat:
Dziękuję za propozycje Cytat:
My będziemy mieć jakieś kilkanaście :P Ale to fakt, trzeba mieć koncepcję na opakowanie, co by jakoś to wyglądało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo. Też w domu i najpewniej tylko we dwoje
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
AŻ Żony 2015
My idziemy na Sylwka na nasza salę, tez nie najtaniej, ale idzie świadkowa z mężem i koleżanka z Mężem : P a płacimy 600zł plus nocleg 150, ale raz się żyje :P
Odnośnie prezentów to się wkurzyłam bo ja już dla wszystkich mam pokupywane, a Teściowa mówi, ze żadnych prezentów sobie nie robimy Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-12-01 o 11:08 |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam, że zrozumiesz
jeszcze tylko musze je na spokojnie w domu przymierzyć czy na pewno sa ok :P właśnie zamówiłam M. prezent na mikołajki (u nich w rodzinie daje się prezent na mikołajki nie na gwiazdkę) i oczywiście w sklepie od razu skorzystałam z darmowej dostawy plus zniżki dla nowego klienta ;p ale przeglądając stronkę zamówiłam jeszcze 4 inne rzeczy i koszt ogólny spory - ale i tak trzeba było to kupić ;p Najgłupsza rzecz wg mnie w sklepie - kod dla nowych klientów nie wchodzi na koszyk jesli ma się w nim choc jedną rzecz z wyprzedaży (tak jak ja np miałam czapkę za 25 zł.). Zamiast logicznie myśląc naliczyc rabat tylko na nieprzecenione rzeczy to miałam wybór - albo zamówić wszystko po normalnej cenie, albo z rabatem ale bez czapki... W ten sposób maja dwa moje zamówienia (oba z darmowym kurierem) jedno na wszystko z rabatem a drugie na samą czapkę... |
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio biorę paczkomat gdzie się da, bo już mąż krzywo na mnie patrzy
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

na szczęście dziś tylko do 16. Co do prezentów to mam kupiony dla Tż, częściowo dla siostry. Wiem co kupić babci i mamie. Pozostają teściowie (jakiś pomysł? ma być symbolicznie), dziadek, wujek.

04.07.2015 

zdecydowanie za krótko sypiam