|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysokie wiżanki......zbierzmy sie Tu---> :)
To jakiś rodzaj imprezy tematycznej? "dla wysokich" ?
![]() Wg mnie, dziewczyna mająca 175 i wyżej, jest WYSOKA Co innego faceci oczywiście ![]() Cytat:
z tą różnicą, że bałam się chodzić w rurkach bo mam dosyć kobiecy tyłeczek i uda nie wspominając o łydkach, które wieloletnie treningi kosza nadmiernie ukształtowały Jednak znalazłam super fajne spodenki i są one aktualnie moimi ulubionymi
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gdzie takie imprezy robią i od jakiego wzrostu w takim razie wpuszczają ?
|
|
#243 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak samo jak sa fora albo kluby dla wysokich...
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie, bo ja się nie łapie
ale pierwsze słysze że takie imprezy są fajnie...można poznać odpowiedniego wzrostu dla siebie "męża" bądź chłopaka... a nie czuć się jak piąte koło u wozu wśród małych szkrabełków
|
#245 |
|
BAN stały
|
szkoda ze np dla kobiet nie obniza do 175
![]() bo idziesz na taka impreze i jestes pewna ze nie bedzie problemu: poznalam super gostka ale...siega mi do ramion ![]() o a propos.. mialyscie chlopaka ktory byl nizszy od Was? jak tak to dlaczego BYLYSCIE a juz nie jestescie...a jezeli udalo wam sie utrzymac ten zwiazek to czy Wam to nie przeszkadza? moja siorka np miala z tym proble,my, rozstali sie bo rodzinka dala im w kosc... ja tez mialam nizszego i baaardzo niekomfortowo sie czulam..
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no mialam moze z 1cm niższego ale ogolnie nie wypalilo
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
nie potrafiłabym z takim być...było parę okazji, kiedy mogłabym się związać z takim chłopakiem, ale niestety nie umiałam
Czułabym się niekomfortowo... ![]() Ale dzięki Bogu mam tego, który jest wyższy i którego bardzo kocham ![]()
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
oj ja mam 15 lat i 176 wiec tez jestem wysoka i zawsze mialam problem pozniewaz wszyscy chlopcy w klasie zawsze patrzyli mi sie na biust a to jest krepujace teraz sie go nie wstydze jstem szczesliwa posiadaczka miseczki C
a co do znalezienia chlopaka to nie bylo problemu bo zawsze spotykalam sie z wysokimi i starszymi co najmniej o te 2 lata
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
a moj poprzedni chlopak byl nizszy o 5 cm, ale tego nie zauwazam.
Ogolnie to mi ciezko znalesc kogos wyzszego a tak fajnie jest mi stac przy kims wyzszym |
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a od ile się zaczyna wysoka? Bo nie wiem, czy się kwalifikuję
![]() W każdym razie, mój TŻ jest ode mnie o jakieś 3-4 cm niższy... ale nam to nie przeszkadza (przynajmniej dopóki nie zacznę chodzić na obcasach )
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
Imprezy dla wysokich? pierwszy raz słyszę.
Są może jakieś w Gdansku, wiec ktoś coś na ten temat? ![]() Adres forum równiez bym na PW prosiła. Matko, mierzyłam się ostatnio i mam 183 urosłam.
|
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
zgłasza się kolejna wysoka :P 178 cm
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;5365770]Imprezy dla wysokich? pierwszy raz słyszę.
Są może jakieś w Gdansku, wiec ktoś coś na ten temat? ![]() Adres forum równiez bym na PW prosiła. Matko, mierzyłam się ostatnio i mam 183 urosłam.[/quote]ciezko mi powiedziec gdzie dokladnie sa... ale jestem pewna ze w Gansku takie sa... ja jak szukalam tego typu imprez (w lodzi) weszlam na google i pobawilam sie chwile ![]() a co do forum to sprawdze, bo udzielalam sie tam troszke, poznalam nawet kilku ciekawych ludzi... ale pozniej przerzucilam sie na wizaz ![]() przyjmujemy zgloszenie i witam w swoim imieniu
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
halooo szczudełka Wy moje gdzie się podziewacie
?
|
#255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
"szczudełka" dobre
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie ap ropo Szczudelek
![]() byłyście jakos kiedys milo nazwane ze względu na swoj wzrost ? |
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... nie przypominam sobię? pamiętam że jak byłam młodsza(14-15 lat) to chłopcy zawsze mówili: BOŻE JAKA TY JESTEŚ WYROŚNIĘTA!!...nienawidze do tej pory tego słowa:/
|
#259 |
|
BAN stały
|
hmm.. ja tez sobie nie przypominam.. nic takiego nie bylo... jedynie od zawsze co jade do babci to wita mnie slowami: czy ty w koncu przestaniesz rosnac... pomijam fakt ze od 2 lat mam tyle samo cm
![]() juz sie staje to denerwujace.. jak stoje przy mamie siostrze dziadku znajomych(itp) zawsze musze sie kurczyc.. a i tak slysze: no prosze nawet...(wstaw imie).. przeroslas ![]() a jak chodzilam do podstawowki to zawsze sie mnie wypytywala czy w klasie jest jeszzce taka wysoka dziewczynka jak ja
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Określenie, które wyjątkowo zapadło mi w pamięci, to Eiffla (od wieży Eiffla)
![]() A reszta to już takie mało fajne
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pamiętam, że jak spotykam kogoś, kogo nie widziałam kupę lat, to ta osoba zawsze musi mówić :"Ale urosłaś!"
![]() W szkole wołali na mnie albo "Wieża", albo "Żyrafa". ![]() Mierzę 188cm wzrostu... A tak na marginesie, znalazłam w sklepie LEE świetne ciemne biodrówki.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ojciec zazwyczaj mówił ".. a ta najwyższa tutaj to moja najmłodsza córka "
W sumie aż tak wysoka nie jestem (nawet na imprezę odpowiednią by mnie nie wzięli ), więc nikt mnie nigdy nie przezywał..
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny uwielbiam was
![]() tak strasznie sie ciesze jak mówicie o swoim wzroście .nie mam wysokich znajomych ja jestem najwyższa.wszyscy niby mówia ze chcieli by tacy być ale tak naprawdę nie wiedza jak to jest.dlatego fajnie jak wy wiecie i opowiadacie ze wam sie to podoba ,jak usłysze takie cos od wysokiej osoby to moge sie przekonuje ze mój wzrost jest jednak ok dzieki
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
zglasza sie kolejna wysoka. mam 18 lat i 175 cm wzrostu. jak dla mnie to duzo. i na wstepie zaznaczam, ze mam nizszego chlopaka i jestesmy juz razem pond 4 lata (patrz-suwaczek ) przyjmiecie mnie? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#265 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
... ja np nie wyobrazam sobie zebym byla nizsza.. jest mnostwo zalet bycia "szczudelkiem" ![]() Cytat:
![]() a powiedz mi jak sobie radzisz z uwagami, komentarzami ludzi, ze Twoj tż jest nizszy, chyba ze takich nigdy nie bylo... a nie o 1cm czy 2.. to ile to jest taka na centymetrze |
||
|
|
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
aluniaaaaa, postaram się kliknąć dla Ciebie
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki temu nie mam kompleksow na tym punkcie i jest mi calkowicie obojetne co se ludzie mowia-w koncu to ja z nim jestem, a nie oni no, ale jesli chodzi o moja mama to jest gorzej (a moze bylo? sama nie wiem ), w kazdym razie widzialam po niej, ze nie za bardzo jest z tego powodu zadowolona... klocilam sie z nia nawet... moze w koncu cos do niej dotrze. ona w ogole nastawiona anty mojemu chlopakowi. a ja caly czas powtarzam-gdyby to nie bylo cos na serio to juz bysmy nie byli 4 lata razem, a to (wg mnie) kupa czasu ale przekona sie kobita, jak ktoregos pieknego dnia oswiadczy mi sie i wezmiemy piekny slub ja z moim TZtem potrafimy sie z tego smiac i to jest najlepsze. zawsze to cos innego, a nie aha i dziekuje za buziaki
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej! Ja już kiedyś tu się wpisywałam i teraz też postanowiłam się odezwać. Przypomnę że mam 182cm wzrostu.
Co do ciuchów to znalazłam super jeansy ) kolory dostępne to ciemne niebieskie, jasne niebieskie i czarne (mało wycierane) z tego samego modelu mam też sztruksy ciemno brązowe (są też czarne), polecam Niestety ja problem mam z płaszczami i nie chodzi tu o długośc rękawów tylko o to że nawet większe rozmiary np.42 nie mogę zapiąć w biuście (rozm.mis.D) i tak już drugi rok szukam trenczu .Pozdrawiam |
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
alunia gratuluje optymizmu i poczucia humoru w takiej sytuacji
no racja 4 lata to duużo... i trzymam kciuki za więcej ja bym nie potrafiła być z niższym...przeszkadzało by mi to raczej ale dobrze, że są takie osoby, którym to nie sprawia problemu Pozdrawiam drabinki moje
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki. Ja mam 174 cm, a mój kochany jest wyższy jeden cm, więc w sumie jak założe szpilki to jestem wyższa ale nam to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, on bardzo lubi jak noszę wysokie obcasy. A ja lubie wysokich ludzi, moim zdaniem prezentują się (oczywiście wizualnie, żeby nikogo nie urazić) o niebo lepiej niż niscy (mam na myśli tutaj ludzi poniżej 160 cm albo i mniej), Jeżeli kogoś niskiego uraziłam to przepraszam ale to jest moja osobista opinia.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

nie wspominając o łydkach, które wieloletnie treningi kosza nadmiernie ukształtowały
Jednak znalazłam super fajne spodenki i są one aktualnie moimi ulubionymi 

) .. ale ... okazalo sie ze jestem za niska
... no i po szalenstwach z przystojniaczkami