Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-01, 19:19   #2671
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
rozumiem, ale zawsze kojarzyłam, że niemowlakom nie ma potrzeby przyprawiać

aa i przypomniało mi się, na moim śliniaku Elodie jest na metce "hand wash, machine wash warm" także ja piorę w 40st, może u Ciebie ze względu na napis był zakaz..
Tak miałam z Maja do teraz czasem zje danie ze sloika...uwielbiala te bez przypraw papki, Maciek natomiast docenia moją kuchnie

Może przez napis śliniak, sprawdzę jak w drugim sliniaku

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 19:23   #2672
violka848
Zakorzenienie

Niewiem czy to nowość ale w Smyku Pocztexem darmowa dostawa teraz - kupiłam kostkę Smily Play
Stary 2015-12-01, 19:33   #2673
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

W ogóle to od wczoraj Filipek siada sam! Rodzice dumni
Brawo dla Filipa

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 19:37   #2674
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
koperco przysłala nam baba nagranie i wg mnie i tz jest sfingowane. Wstawili 'tak' 2 razy i słychac ze jest podstawione bo brzmi tak samo identycznie. Z tym ze dzwoniłam i ekspertyza nagrania to koszt 1000zł. Jutro tz ma dzwonic i powie im co i jak, ze oni po czesci sie nie wywiazali bo on loginu i hasła do konta nie dostał i ze zapłaci np jedna rate 200zł i niech sie odczepia.

jade na zumbe na 21. w nowym miejscu ma byc.
młody spi. zabek juz prawie jest, czekamy.
Jeju jaki matrix, Wy to macie przejścia :/

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 19:50   #2675
DomimaZet
Zakorzenienie

Koperco - gratki zebolka :-* ale hurtem jak lecą to średnio :-( - u nas dwa się przebijają i dziękuję bardzo :-(

Goczek - pytałaś chyba o kaszke jaka daje na noc - to daje teraz do mm kaszke 7 zbóż pszenna jablkowa. A w ciągu dnia jak dostaje kaszke to mleczna tez z 7 zbóż tylko po kolei jak leci - póki co wszystkie podeszły...

Majka - super ze Julo juz tak ładnie je - a tak się martwilas :-* - brawo brawo

Madzixx - no zacznę dawać po połowie żółtka- dzisiaj nie wyszło ale może jutro - jak mi zwymiotuje to chyba się pochlastam :-(

Violka - u mnie nie robią się grudki w ruch kaszkach :-/ - ale ja znowu je sypie tak na oko żeby konsystencja była ok...

Gossip - ja jak zakladalam rzęsy to ok 2 godzin napewno to trwało - później uzupełnienie to już szybciutko

Hania - super ze Filipek sam siada - gratki - dzielny Chłopak :-*

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ej nie jest tak zle nie wieje jakos strasznie i uwazam że ciepło dziś jak na ta porę roku godzinę sie bujalismy.

A wózku na spacerze nie śpi?
Ostatnio tak u nas pi.z.dzi ze nie da się wyjść :-( - wiec wózkiem po mieszkaniu tylko...ale dzisiaj wyjątkowo nawet to nie działało... :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 19:50   #2676
Majka232
Zakorzenienie

Black - wydaje mi sie że albo nic nie płacicie bo nie ma podstaw ku temu albo wszystko. Częściowa zapłata to przyznanie się do zakupu
Stary 2015-12-01, 19:58   #2677
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Biedna Ty i Olaf też :-*

My bez spacerów od 2 tyg :/
Ja myślałam że Julo ma chęć na 3 drzemkę ale on jednak myślał inaczej
Spał 1h20min i 1 godz.
He he to się nie dogadaliscie he he - nie no u mnie spania w ogóle w końcu nie było :-( - masakra.... teraz juz śpi od 30 minut... zobaczymy...

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Może tak to wygląda tylko przez okno bo na podwórku dziś nie byłam.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Ajj wspolczuje Ci strasznie. Moja koleżanka na refluks to wiem ze dużo leków podawała, a tez jej nie spała, ciekawe jak teraz, dawno się z nią nie widziałam. Ada moja super pospała a i tak wykończona jestem, plecy mnie bolą.
No właśnie pamiętam o tej Twojej kumpeli... ciekawe jak się ogarneli z tym niespaniem... może by mi podali jakoś pomysł :-(

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Ty wyrodna matko nakarm swoje dziecko!

Współczuję Ci strasznie, może go te ząbki męczą dalej?
Ja juz nie wiem czy te ząbki czy i co chodzi :-( - juz ręce opadają :-(- dzisiaj to przeszedł samego siebie jak Boga kocham. ..

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Domima - a właśnie. Pytałaś pediatre o leki na refluks?
No nie w zasadzie bo ostatnio na tapecie była ta jego mega gorączka... teraz idziemy w czwartek to zapytam napewno...

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Koperco, no to gratulacje zabkow.
I oby cie wiecej tak nie meczyla i siebie

Ja na spacerze bylam, poszlysmy po siostre, czyli wymuszony, bo tak to bym nie brala. Na dodatek jak nigdy usnela mi w wozku. Chwala za przedluzana budke, to jej tak nie wialo.

Hanka, brawo za siadanie

Domima, wspolczuje, duzo sily

Księżniczka spi, dlugo juz, az temp sprawdzalam. Jak wstanie.to konczymy szopke ze starsza
Obiad ja ominal. Trudno.

Czym doprawiacie zupki?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Gosiak, wspolczuje, moze musi odreagowac twoja nieobecnosc?
Moja mi tak.dala.popalic jak ja zostawilam z ciotka.na pol dnia ponad.
:-*
Szopkę robicie? Ale fajnie - to już jakieś zaczatki klimatu świątecznego - bo ja to jeszcze nic nie czuje :-(

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
koerek, czosnek, kurkuma, tymianek, majeranek, ziola prowansalskie, szis do szpinakowo-kalafiorowej dodalam oregano i estragon, pietruszka, lubczyk

Troche nadrobilam, ale ogolnie zdrzemneam sie z mlodym, a pozniej juz trzeba bylo sprzatac gotowac...

Majka na jutro w koncu wizyta.

Domima cos mialam napisac?.. Wspolczuje, ze tak nie spicie, a pojdzie wczesniej spac Olaf jak nie spal caly dzien?
Super ze jutro już macie wizytę...
Ano jak tak cały dzień nie śpi ( no przepraszam ze 20 minut może łącznie jest :-/ ) to i tak wcześniej niż po 20 nie padnie - a i tak non stop się w nocy budzi :-( - no wczoraj wyjątkowo nie ake z reguły niestety tak :-( Bardzo to jest męczące :-(

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Musze wam ksazeczki polecic, Maciek je uwielbia http://www.empik.com/bystre-oczka-zw...5615,ksiazka-p potrafi sie smiac i wpatrywac bardzo dlugo w nie. W ogole zupelnie inaczej niz Maja, ona to jak czytalam ksiazeczki to glownie chciala je zjesc, wyrwac lub sama przewrocic strone w pozniejszych latach, a Maciek mi sam przynosi ksiazeczke! Czeka cierpliwie i slucha jak mu opowiadam, co jest na obrazku lub jak zwierzatko robi, szok normalnie!

Mielismy awarie, Maciek zrobil wielka, kwasna, zebowa dwojke, prawie pod szyje mu podeszlo i co?! i nie ma cieplej wody!!!! Gotowalismy w czajniku Mackowi kapiel, dobrze, ze tz byl
Jezu.... kwaśna zebowa dwojka :-D - eh... wyobraźnia działa... ;-) - dobrze ze miałaś pomoc...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 19:59   #2678
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
He he to się nie dogadaliscie he he - nie no u mnie spania w ogóle w końcu nie było :-( - masakra.... teraz juz śpi od 30 minut... zobaczymy...

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

No właśnie pamiętam o tej Twojej kumpeli... ciekawe jak się ogarneli z tym niespaniem... może by mi podali jakoś pomysł :-(

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Ja juz nie wiem czy te ząbki czy i co chodzi :-( - juz ręce opadają :-(- dzisiaj to przeszedł samego siebie jak Boga kocham. ..

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

No nie w zasadzie bo ostatnio na tapecie była ta jego mega gorączka... teraz idziemy w czwartek to zapytam napewno...

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

:-*
Szopkę robicie? Ale fajnie - to już jakieś zaczatki klimatu świątecznego - bo ja to jeszcze nic nie czuje :-(

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Super ze jutro już macie wizytę...
Ano jak tak cały dzień nie śpi ( no przepraszam ze 20 minut może łącznie jest :-/ ) to i tak wcześniej niż po 20 nie padnie - a i tak non stop się w nocy budzi :-( - no wczoraj wyjątkowo nie ake z reguły niestety tak :-( Bardzo to jest męczące :-(
Była jednak trzecia drzemka ale polgodzinna tylko.
Spytaj o refluks. Może jak dobrze leki ustawicie to Olafek się uspokoi
Stary 2015-12-01, 19:59   #2679
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziewczyny jak z waszym libido? Bo moje to się odzywa 1-2 razy na miesiąc... 😕

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:06   #2680
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Super;-) piękny widok;-) Ja na to czekam bo Filipek jeszcze tak nie stabilnie sam siedzi;-)

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Jeju no to co on ma z tym spaniem, strasznie to dziwne, nawet ze zmęczenia powinien w momencie paść. Współczuję Ci naprawdę , cierpliwość musisz mieć niesamowitą...no ale co zrobisz nie ma wyjścia.Trzeba liczyć na to że w końcu mu się to odmieni..

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Nie kuście już bo wydałam trochę kasy przez ten nieszczęsny dzień darmowej wysyłki
Extra mieliście awarię
No cierpliwość na wyczerpaniu niestety :-( - wlasnie to jest dziwne ze jest mega zmęczony. Oczy trze. Widać że takie śpiące a kładę go tylko i rrryyykkk. Chciałam go wziąć na przetrzymanie ale nie ma szans - zaplakalby się na śmierć ale by nie usnąl... od razu myk na brzuch i wstaje. Ryczy i stoi... nawet wózek go dzisiaj nie przekonał :-(

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
rozumiem, ale zawsze kojarzyłam, że niemowlakom nie ma potrzeby przyprawiać

aa i przypomniało mi się, na moim śliniaku Elodie jest na metce "hand wash, machine wash warm" także ja piorę w 40st, może u Ciebie ze względu na napis był zakaz..
O właśnie miałam pisać - ja też pralam go normalnie w pralce - nawet nie pomyślałam że może to być zabronione :-( - wrzucilam z praniem i spoko

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Była jednak trzecia drzemka ale polgodzinna tylko.
Spytaj o refluks. Może jak dobrze leki ustawicie to Olafek się uspokoi
Napewno teraz to zrobię. Juz mam to zapisane w pamięci żeby spytać... :-*
Stary 2015-12-01, 20:11   #2681
madelinem
Zadomowienie

Niezawsze, dziekuje za liste przypraw

Gosiak, biedna, wyprzytula sie i minie, oby jak najszybciej

Majka, cashmere, moja nie przyprawionych nie chce jesc, a ja nie wiem co tu dodac. Do naszych to wiem, do jej nie, a chcialabym sama gotowac, a nie tylko sloiczki.

Domima robimy szopke na konkurs, bede musiala.ja zawiesc. Wrzuce wam zdj jutro, bo skonczylysmy.
A swiat tez nie czuje, snieg by sie przydal i mroz, a nie te wiatrzysko okropne :/
Tylko, ze jak.snieg bedzie to samochodem nie pojezdze bo sie boje

Gosspi, moje.libido padniete, nie chce mi sie wcale, a ile.klotni o to...brak.slow, a nie chce sie zmuszac.

Domima, a w chuscie probowalas uspac? Czy tez mu nie pasuje?
Wspolczuje i przytulam mocno.

U mnie spia wszyscy, ja tez zaraz ide...jeszcze tylko butle umyc.

Agacie kaszki srednio wchodza. Ewentualnie mleko zageszczona niewielka iloscia kaszki. Takiej lyzeczka nie chce jesc.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 20:19   #2682
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Majka, cashmere, moja nie przyprawionych nie chce jesc, a ja nie wiem co tu dodac. Do naszych to wiem, do jej nie, a chcialabym sama gotowac, a nie tylko sloiczki.

Domima robimy szopke na konkurs, bede musiala.ja zawiesc. Wrzuce wam zdj jutro, bo skonczylysmy.
A swiat tez nie czuje, snieg by sie przydal i mroz, a nie te wiatrzysko okropne :/

Gosspi, moje.libido padniete, nie chce mi sie wcale, a ile.klotni o to...brak.slow, a nie chce sie zmuszac.

Agacie kaszki srednio wchodza. Ewentualnie mleko zageszczona niewielka iloscia kaszki. Takiej lyzeczka nie chce jesc.
Ale zupka z dodatkiem selera pietruszki i pora jest taka aromatyczna i pachnąca. Koperek, pietruszkę natke, odrobine cebulki mozna dodac i będzie pycha

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-12-01 o 20:22
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:23   #2683
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Co to libido, haha 😉 ale ja mam hormony zrypane
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:32   #2684
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Wrzuć jutro fotkę
No ja też bym chciała gotować tyle ze po pierwsze nie mam kiedy a po drugie jak miałam dwa podejścia i obydwa skończyły się fiaskiem - nie mam siły z Nim walczyć póki co... wiec lecą sloiczki :-( - ale też mnie to zaczyna powoli irytować...
No z chusta nie pomyślałam bo odkąd się porusza to nie wiem czy go opanuje :-( - ale też bym za bardzo nie mogła nic zrobić z takim klocuszkiem na brzuchu :-(
Stary 2015-12-01, 20:32   #2685
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Ale zupka z dodatkiem selera pietruszki i pora jest taka aromatyczna i pachnąca. Koperek, pietruszkę natke, odrobine cebulki mozna dodac i będzie pycha
Moze cebulki jej brakuje? Bo nie dodawalam.
Bo robilam z tymi warzywami i niebardzo.
chyba nie umiem gotowac, albo ona taka.wybredna. dla Milki gotowalam i jadla
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:36   #2686
kana158
Zakorzenienie

Cześć, ostatnio coś się wbić nie mogę...

Gossip, super fotelik. Amelka to taka gosciowa poważna juz.

Domima, biedna Ty, biedny Olaf. Musi być jakiś sposób na ten jego sen.
Gratuluję postępów przy okazji 😉

Gosiak, z Zosią mam tak na non stopie 😉 chociaz teraz delikatnie mi folguje, usiądzie i pobawi się jakieś 10-15min sama.. Tzn.sama, ale ja muszę siedzieć przy niej.

Madzixx, my robimy ostatnio ekspresowe spacery. Wychodzę z domu na jakieś 20-30min i lazimy tylko po podwórku. Boje się, że znów mi się zaziebi i jak tak wieje jak dziś to spaceruję ale chwile tylko.

Niezawsze, pysznie Maciusiowi gotujesz.
Zosia od paru dni je drugie danie 😉
Stary 2015-12-01, 20:38   #2687
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Moje leży.

JAŚ

Stary 2015-12-01, 20:39   #2688
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Musze wam ksazeczki polecic, Maciek je uwielbia http://www.empik.com/bystre-oczka-zw...5615,ksiazka-p potrafi sie smiac i wpatrywac bardzo dlugo w nie. W ogole zupelnie inaczej niz Maja, ona to jak czytalam ksiazeczki to glownie chciala je zjesc, wyrwac lub sama przewrocic strone w pozniejszych latach, a Maciek mi sam przynosi ksiazeczke! Czeka cierpliwie i slucha jak mu opowiadam, co jest na obrazku lub jak zwierzatko robi, szok normalnie!

Mielismy awarie, Maciek zrobil wielka, kwasna, zebowa dwojke, prawie pod szyje mu podeszlo i co?! i nie ma cieplej wody!!!! Gotowalismy w czajniku Mackowi kapiel, dobrze, ze tz byl
Mój Filipek tez dziś zrobił taka zebowa kwaśna dwojeczke hehe

Cytat:
Hanka - przegapiłam ze Filipek sam siada. Poprawiam się gratulacje! Z jakiej pozycji siada?
Dziękujemy juz od dłuższego czasu tak robi ze raczkuje sobie i się zatrzyma i nozke jedna prostuje rączka się podeprze. Nigdy mu się nie udawało siąść aż do wczoraj. Ale ten siad jeszcze nie jest taki całkiem prosty, widzę że daje rade utrzymać się, jak się przewraca to umie się podeprzec.

Cytat:
Achh nawet nie mów u mnie to samo i dlatego tabsy odstawiłam.

Filipek dziękuje wszystkim cioteczkom za gratki! :-*

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:39   #2689
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Znów dziś wymioty po jajku były.
I 2 raz okropny płacz już. Jak mi go szkoda..

JAŚ

Stary 2015-12-01, 20:40   #2690
Hanka20
Zakorzenienie

MADELINEM mojemu tez kaszki nie wchodzą - żadne :/

Stary 2015-12-01, 20:44   #2691
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
O matko, jaki wrażliwy ten Twój Jasio... Współczuję bardzo, mam nadzieję, że wyrośnie z tego!
Stary 2015-12-01, 20:44   #2692
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
MADELINEM mojemu tez kaszki nie wchodzą - żadne :/
U nas dla odmiany tylko kaszki a wolała bym chyba warzywa

JAŚ

Stary 2015-12-01, 20:46   #2693
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kurcze a dziś podalas pierwszy raz po przerwie? Chyba uczulony jest biedulek

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
U nas dla odmiany tylko kaszki a wolała bym chyba warzywa
No ale jak będziesz odstawiac od piersi to wiesz ze przynajmniej ta kaszkę Ci zje i będzie mleczny posiłek zapewniony, a u nas lipa... ani butli ani kaszki.

Stary 2015-12-01, 20:49   #2694
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Filipek tez dziś zrobił taka zebowa kwaśna dwojeczke hehe

Dziękujemy juz od dłuższego czasu tak robi ze raczkuje sobie i się zatrzyma i nozke jedna prostuje rączka się podeprze. Nigdy mu się nie udawało siąść aż do wczoraj. Ale ten siad jeszcze nie jest taki całkiem prosty, widzę że daje rade utrzymać się, jak się przewraca to umie się podeprzec.

Achh nawet nie mów u mnie to samo i dlatego tabsy odstawiłam.

Filipek dziękuje wszystkim cioteczkom za gratki! :-*
A to wiem
jak siada
Kaszki zacznie jeść. Próbowałas różne?

Cytat:
Biedulek
Dałaś cale jajko? Nie lepiej samo żółtko?
Stary 2015-12-01, 20:51   #2695
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kurcze a dziś podalas pierwszy raz po przerwie? Chyba uczulony jest biedulek

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

No ale jak będziesz odstawiac od piersi to wiesz ze przynajmniej ta kaszkę Ci zje i będzie mleczny posiłek zapewniony, a u nas lipa... ani butli ani kaszki.
Tak, pierwszy raz po przerwie. Ewidentnie nie pasuje mu.
Kaszki robię na mleku roślinnym. Nie jemy mlecznych ani na mleku.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:

Biedulek
Dałaś cale jajko? Nie lepiej samo żółtko?
Myslalam, ze Lepiej. Dlatego dalam żółtko. Jednak nie lepiej.

JAŚ

Stary 2015-12-01, 20:55   #2696
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
O rany jak mi przykro :-( - kurde.... dlatego ja się tak boje tego żółtka :-( - Biedny Jaś :-(
Stary 2015-12-01, 20:58   #2697
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
O rany jak mi przykro :-( - kurde.... dlatego ja się tak boje tego żółtka :-( - Biedny Jaś :-(
Musisz spróbować, będziesz wiedziała. Ja dałam ciut, a mimo to zwrócił. Cale szczęście nie wymiotowal tak jak ostatnio

JAŚ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 20:59   #2698
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, pierwszy raz po przerwie. Ewidentnie nie pasuje mu.
Kaszki robię na mleku roślinnym. Nie jemy mlecznych ani na mleku.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Myslalam, ze Lepiej. Dlatego dalam żółtko. Jednak nie lepiej.
Jejku
W żółtku to żelazo które w drugim półroczu trzeba uzupełniać :/
Stary 2015-12-01, 21:00   #2699
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku
W żółtku to żelazo które w drugim półroczu trzeba uzupełniać :/
No niestety

JAŚ

Stary 2015-12-01, 21:01   #2700
Majka232
Zakorzenienie

Ja bym zrobiła podst.wyniki ale Ty chyba pisalas że nie chcesz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości