O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-01, 19:44   #3121
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Uff.. wracamy do domu. Urodziny super, mlody zachwycony prezentami. My szybko po wszytkim na silke. Tak sie zajechalam ze chyba glowy nie umyje ani stanika nie zapne ledwo sie przebralam tak lapy zmasakrowalam.

Mili waleczna kobieta Gotuj gotuj i dbaj o siebie. Piatek aktualny?

Iza nie myslimy o tym. Zdrowia dla tz.

Migocia, walisz winiacza
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 19:47   #3122
Lila_27
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Hej

Mysiu wszystkiego NAJ dla małego

Mili super, że jesteś i masz taki napięty grafik, mniej czasu na zamartwianie się Jesteś dzielna,a tatoo będzie cudowny

Arletko zdrówka dl WAS

Izao chole.ra mam nadzieję, że szybko TŻowi przejdzie

Ruda szalejesz z tymi piernikami, ja też muszę w końcu sie zabrać za to

Nie mogę się ostatnio zorganizować i wejść tutaj na spokojnie, Natuś zawsze coś wtedy chce ode mnie
Dzisiaj byliśmy na zakupach i kupiłam sobie kilka rzeczy, ale nie to co miałam w planach No ale humor i tak się dzięki zakupom poprawił

idę
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:14   #3123
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Burzy śniegowej ciąg dalszy. Chciałam wam zrobić zdjęcie w drodze do domu. Jutro może wam filmik nakręcę.
Siedzimy już w domu i się nie ruszamy. Padnięta jestem jakaś. Musieliśmy odkopać sobie miejsce na parkingu. Istnieje prawdopodobieństwo, że możemy jutro nie dotrzeć do pracy. Albo pojedziemy duuuużo później. No zobaczymy.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 20:29   #3124
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej

Mili super, że jesteś i masz taki napięty grafik, mniej czasu na zamartwianie się Jesteś dzielna,a tatoo będzie cudowny

Arletko zdrówka dl WAS

Izao chole.ra mam nadzieję, że szybko TŻowi przejdzie

Nie mogę się ostatnio zorganizować i wejść tutaj na spokojnie, Natuś zawsze coś wtedy chce ode mnie
Dzisiaj byliśmy na zakupach i kupiłam sobie kilka rzeczy, ale nie to co miałam w planach No ale humor i tak się dzięki zakupom poprawił

idę
Pokaż łowy

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 21:16   #3125
Gianna M
Zakorzenienie

Jej hellol kuzwa krejzolki Moje

Ale dziargata!!!

Arletko zdrowka co ty tak dlugo z tym gardlem? A moze gargarin do plukania kup sobie start sprawdzony specyfik a kosztuje grosze.

Yss matko no strasznie mi przykr w zwiazku z decyzja mam nadzieje ze cos sie jeszcze uda zalatwic.

Mysia super ze Szymus zadowolony,ale Wy jestescie szaleni z Ta silka.ale macie wspolna pasje

Arletko podziwiam cie za Te slodycze no ja nie umiem odstawic ni cholery mi nie idzie

Iza o masz a co to u was jakies wirus wstretny zdrowka dla tz I Domisia

Migotko wloski mass piekne fryzurka bardzo CI pasuje! Mam nadzieje ze tam rosnie mgaczem

Ziajka jak zwykle w biegu

Lilka ja tez ostatnio cierpie na czasobrak:/

Mili twoj post mnie najbrdziej dzis ucieszyl!!! Tak sie ciesze ze jestes! A jaka jestes dzielna! Moja bohaterka ever!

Aga biedna Jaska mam nadzieje ze juz lepiej. A w zlobie juz od dawna ma diete bezmleczna. Wszystko akceptuja.

I zapomnialam psia mac

A gdzie Magda?

Zophee matko juz 1,5roku!!! Brawo I szczesciq dla Boryska

Kasiu jak u was jak sie trzymacie jak tz?

Ewcia ty piernikowa wariatko widzialam iles napiekla!

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

A w skorocie gdzie bylam jak mnie nie bylo:

Od niedzieli szykuje szlachetna paczke. Jutro do poludnia ostatnie zakupy I finito w sobote tz zawiezie do kosciola. Wybralismy rodzine z dwojka dzieci Julka 4lata I Jas 10lat. Powiem wan ze duzo radosci mi sprawilo wczoraj wieczorem I dzis szykowanie tego tzn pakowanie.

Z tz tak sobie ale nie chce gadac o tym

Sis ma mieszkac u mnie do konca roku Bo ona nie mieszkala z tz,wynajmowala mieszkanie z kolezanka ale I'm babka wypiwiedziala z dnia na dzien wiec musiala wbic do mnie ale jest no coz musi dac rade jak jest u mnie Sa Moje zasady.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 21:44   #3126
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Ale dziargata!!!

Arletko zdrowka co ty tak dlugo z tym gardlem? A moze gargarin do plukania kup sobie start sprawdzony specyfik a kosztuje grosze.

Yss matko no strasznie mi przykr w zwiazku z decyzja mam nadzieje ze cos sie jeszcze uda zalatwic.

Mysia super ze Szymus zadowolony,ale Wy jestescie szaleni z Ta silka.ale macie wspolna pasje

Arletko podziwiam cie za Te slodycze no ja nie umiem odstawic ni cholery mi nie idzie

Migotko wloski mass piekne fryzurka bardzo CI pasuje! Mam nadzieje ze tam rosnie mgaczem

Mili twoj post mnie najbrdziej dzis ucieszyl!!! Tak sie ciesze ze jestes! A jaka jestes dzielna! Moja bohaterka ever!

Aga biedna Jaska mam nadzieje ze juz lepiej. A w zlobie juz od dawna ma diete bezmleczna. Wszystko akceptuja.

I zapomnialam psia mac

A gdzie Magda?

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Od niedzieli szykuje szlachetna paczke. Jutro do poludnia ostatnie zakupy I finito w sobote tz zawiezie do kosciola. Wybralismy rodzine z dwojka dzieci Julka 4lata I Jas 10lat. Powiem wan ze duzo radosci mi sprawilo wczoraj wieczorem I dzis szykowanie tego tzn pakowanie.

Sis ma mieszkac u mnie do konca roku Bo ona nie mieszkala z tz,wynajmowala mieszkanie z kolezanka ale I'm babka wypiwiedziala z dnia na dzien wiec musiala wbic do mnie ale jest no coz musi dac rade jak jest u mnie Sa Moje zasady.
A co sie kupuje do takiej paczki?Zywnosc?

Stary 2015-12-01, 22:06   #3127
Gianna M
Zakorzenienie

Iza roznie Ta rodzina pisze co chce. Sa tam ich podstawowe potrzeby plus marzenia itp. Jest krotki opis tej rodziny z ktorego tez mozna troche wywnioskowac. U nas np kobieta potrzebowala kurtki facet butow sportowych Julka chciala lalke kraina lodu I ferbby a Jas klocki star wars procz tedo legginsy bluza z kraina lodu pizama star wars dresy luv bluza legii zywnosc to cukier ryz makarony konserwy do tego reczniki Bo w domu maja wilgoc wiec szybko sie zuzywaja. Zele pod prysznc mydla pasty do zebow plyny do mycia naczyn. No podstawowe jakies rzeczy. Tego jest bardzo duzo Bo wiadomo ze nie kupisz kg cukru tylko 30np. Do tego 30kg Maki po 10op ryzu kaszy jakies maoarony rozne rodzaje zeli pod prysznic zamowilam 20 z rossmana no uzbieralsmy 10kartonow jeszcze jutro ma dojechac bluza dla Jasia I musze kupic cos z kraina lodu do ubrania dla Julci

Nasze dzieci nasza rodzina ma wszystko I po prostu robienie I'm prezentu jest bez sensu. Co miesiac odkladalam po 100/150zl na Ta paczke przez caly rok I wiem ze to najlepiej wydane pieniadze.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 23:20   #3128
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka pięknie z Waszej strony i jeszcze tyyyle kasy odlozylas, już czuje ich wzruszenie kiedy to wszystko zobaczą. Ja bym chyba na Twoim miejscu płakała razem z nimi 😢

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Idę popaczac na Kardashianow, tam to dopiero ludzie maja problemy 😉😂😂 dobranoc moje mile Panie 😗💜
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 23:42   #3129
89migotka
Zakorzenienie

Gaduły

Zophiee aż tak to może jutro o mnie nie myśl bo nie wysiedzę na samolocie Dobrze, że z tym portfelem zczailas się jeszcze przed zrobieniem zakupów

Mili kochana! jesteś! Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Kurde coś długo na te wyniki musisz czekać.

Mysia fajnie, że urodziny się udały Nysek to na pewno przeszczęśliwy Na siłowni aż taki wycisk? Trener nie ma litości

Iza jak tż? Mam nadzieje, ze juz lepiej.

Gianka cudowni jesteście z tą szlachetną paczką A co do włosów to chciałam żeby były trochę inaczej ścięte, no ale trudno się mówi.

Ruda ile pierników Dałaś Kostusiowi trochę poozdabiac czy wszystko sama?

Arletka zdrówka kochana!

Kasia jak tam u Was?

Magda hello, co Ciebie tak mało?

Yss zazdroszczę śniegu. Weź tam dmuchnij w naszą stronę

Zastrzyk zrobiony, jajniki zaczęły pobolewać. Oby do jutra pęcherzyki przetrwały
W ogóle ostatnio to bym cały czas jadła, jakaś masakra. A wiem, że muszę ostrożnie żeby za dużo kg nie przybyło po tych tabsach.

Dobranoc

Edytowane przez 89migotka
Czas edycji: 2015-12-01 o 23:43
89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 07:38   #3130
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej witam się 😉Kostek pije kakao i zaraz wskakuje do niego pod kołdrę bo zimno.

Migotka sama zdobilam bo on lukier wyjadal 😉 kciuki mocno zaciśnięte juz są 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-02, 07:59   #3131
PannaMagda
Zakorzenienie

Migotka wielkie kciuki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-12-02, 08:11   #3132
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Iza roznie Ta rodzina pisze co chce. Sa tam ich podstawowe potrzeby plus marzenia itp. Jest krotki opis tej rodziny z ktorego tez mozna troche wywnioskowac. U nas np kobieta potrzebowala kurtki facet butow sportowych Julka chciala lalke kraina lodu I ferbby a Jas klocki star wars procz tedo legginsy bluza z kraina lodu pizama star wars dresy luv bluza legii zywnosc to cukier ryz makarony konserwy do tego reczniki Bo w domu maja wilgoc wiec szybko sie zuzywaja. Zele pod prysznc mydla pasty do zebow plyny do mycia naczyn. No podstawowe jakies rzeczy. Tego jest bardzo duzo Bo wiadomo ze nie kupisz kg cukru tylko 30np. Do tego 30kg Maki po 10op ryzu kaszy jakies maoarony rozne rodzaje zeli pod prysznic zamowilam 20 z rossmana no uzbieralsmy 10kartonow jeszcze jutro ma dojechac bluza dla Jasia I musze kupic cos z kraina lodu do ubrania dla Julci

Nasze dzieci nasza rodzina ma wszystko I po prostu robienie I'm prezentu jest bez sensu. Co miesiac odkladalam po 100/150zl na Ta paczke przez caly rok I wiem ze to najlepiej wydane pieniadze.

Gianka masz cudowny gest

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość

Gaduły

Zophiee aż tak to może jutro o mnie nie myśl bo nie wysiedzę na samolocie Dobrze, że z tym portfelem zczailas się jeszcze przed zrobieniem zakupów

Mili kochana! jesteś! Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Kurde coś długo na te wyniki musisz czekać.

Mysia fajnie, że urodziny się udały Nysek to na pewno przeszczęśliwy Na siłowni aż taki wycisk? Trener nie ma litości

Iza jak tż? Mam nadzieje, ze juz lepiej.

Gianka cudowni jesteście z tą szlachetną paczką A co do włosów to chciałam żeby były trochę inaczej ścięte, no ale trudno się mówi.

Ruda ile pierników Dałaś Kostusiowi trochę poozdabiac czy wszystko sama?

Arletka zdrówka kochana!

Kasia jak tam u Was?

Magda hello, co Ciebie tak mało?

Yss zazdroszczę śniegu. Weź tam dmuchnij w naszą stronę

Zastrzyk zrobiony, jajniki zaczęły pobolewać. Oby do jutra pęcherzyki przetrwały
W ogóle ostatnio to bym cały czas jadła, jakaś masakra. A wiem, że muszę ostrożnie żeby za dużo kg nie przybyło po tych tabsach.

Dobranoc
Niestety nie jest lepiej ma 38 idzie do lekarza.

Migotko wielkie kciuki

Stary 2015-12-02, 08:22   #3133
mysia1986
Zakorzenienie

Hej. Ledwo żyje Nie czuje rąk

Migotko Bądź dzielna! Wszystko będzie dobrze! Wiem to!!
A co do siłowni to tak! zero litości! Jak wypadają ćwiczenia klatki to nie ma zmiłuj musze mieć przy jednym ćwiczeniu asekuracje żeby w razie kiedy rece odmówią posłuszeństwa sztanga nie wybić sobie zębów A ten stoi i się pastwi nade mną ze się rozdrabniam bo on wie, ze mogę większy ciężar. Także tego! Ale lubię to jak potrzebuje jego asekuracji. Mobilizuje mnie wtedy tak ze gdyby nie on to bym dawno odpuściła albo zmniejszyła ciężar a tak to aż się sama dziwie ze mi się udało

Gianka, kochana jesteś cudowna! Oboje jesteście

Iza, no to oby tz leki dostał i szybko była poprawa

Ruda, mistrzyni wypieków A te Kardashiany to dopiero masakra jest

Kluska, heloł??

Kasia

Madzia co tam?
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2015-12-02 o 08:23
Stary 2015-12-02, 08:29   #3134
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Miałam w planach dzisiaj pospać do 8, ale jak o 6 się obudziłam tak nie mogłam już zasnąć.

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję, kochane jesteście! Lofka!

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Mysia fajnie mieć takiego osobistego trenera

Stary 2015-12-02, 08:33   #3135
arletka1313
Zakorzenienie

hej

migociu kciuki kochana

iza zdrowka dla tz, ale go rozlozylo!

mysia co on chce z ciebie pakera zrobic???

My mamy dzis 10 rocznice zwiazku
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 08:40   #3136
89migotka
Zakorzenienie

Arletka to na kolejne 10 lat życzę Wam jeszcze więcej miłości!

Stary 2015-12-02, 08:55   #3137
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Dzień dobry Zgubę przygarniecie ?

mysia1986 Ty się tak z tym planem nie zapieraj za mocno Wszystkiego najnaj dla Nynka ależ te dzieciaki rosną!! A sen trzeba przyznać - niezły Zaglądałaśtam ten teges ?

RudaEwcia25 serio Kosianty po Tobie ma fisia na punkcie świąt ja tam jeszcze nie czuję - tylko prezenty kupione - prawie wszystkie. A czym to Łobuziak na Zyg Zaka zasłużył ? Swoją drogą u mojego brata maluchy też mają fiu bzdziu na tym punkcie

89migotka dla endo to i dwie butelki! Oby pomogło!! Kciuki jutro megaśne trzymam!! Widzę, że tak samo lekarzy odwiedzamy bo ja jutro też! Tylko u Ciebie musi być z mega skutkiem!

yssmay eee to takie zimy to luzik super - śnieg jest a mrozu za dużo nie. Jak byliśmy teraz w AMS to tak samo wlaśnie - tyle że jak u nich ciut śniegu spadnie to szkoły zamykają

arletka1313 o cholercia ale Cię trzyma! Setę na przepalenie choróbska! I to szybko

zophiee to i tak dobrze, że się w aucie zorientowałaś ale były wstyd przed Ryśkiem a Twój tż to kiedy wraca? Bo chyba wybył jak pamiętam ? Czy już mi czas tak zapiernicza że wrócił ?

Margot o losie to będziesz miała urwanie bez koleżanki!! Mimo wszytsko spokojnego tygodnia życzę!

Agabi o żesz co tej Jaśce się przypałętało!!! Dobrze chociaż, że doktorek się nie wykręcała że nie jej błąd. No i faceta z dzieckiem wysłałaś? Ty niepoważna ?

Ziajka Twój Kubula Czarodziej czarować nie przestaje Ci Kubusie chyba już tak mają Oj mądrale rosną

kasiab91 Ty się tam nie łam, tż też - to nie koniec świata choć wiem, że dla Was to mega ciężkie!! Cyc do góry ( a masz niezły) i siup! Wszystko dobrze będzie, trudniej bo trudniej ale się ułoży!

Lila_27 - uwielbiam zakupy jak są tłumy - dlatego ja teraz w tygodniu się wybieram I nawet wolę sama to przynajmniej tż mnie nie pogania

b a r b a r a jejciu oby Ci już te choróbska odpuściły bo Ty biedna tych zębów nie skończysz!!! ile można no ?

PannaMagda co tam na froncie słychać ?

iza243 co to za doły ? Przez pogodę itd ?Czy coś się dzieje ??

Zguba - no właśnie. Ja chyba musiałam sobie znaleźć miejsce, zajęcie. Ćwiczę codziennie - jak nie biegi, to chodak, to orbitrek Ale zakwasy są, że masakra!!! Lekarz za lekarzem, wyników histo-pat nadal brak. Już chciałabym je mieć . U gin wczoraj podwozie sprawdzone i jest ok Teraz czekamy do @. Jutro wizyta u J. w invicie no i pierwsza u dr od dynki mojej W czwartek tż ma 30tkę!! A ja nie mam jeszcze wypłaty. Mam nadzieję, że jutro przyjdzie bo ja nie wiem.
No i miałam wczoraj spotkanie z pewną panią, ale napiszę Wam na fb.

Co tam jeszcze - aktywnie żyję - uczę się gotować ( Mysiaku po tamtym już nic nie spierniczyłam ) , Mikołaj był już u mnie - dostałam parowar wymarzony Ale na święta mam go umyć, schować do pudełka i pod choinkę I teraz codziennie coś wymyślam Trochę też sobie szyję - yss to była wina szpulek albo nitki, bo materiał już chodzi pięknie No i tak to - w poniedziałek idę znów na pazury, we wtorek na tattoo a w środę do drugiej Pani od dynki, więc każdego dnia mam coś.
Kocham Was, więc nie bijcie
Kochana jesteś mega dzielna .
Mega aktywna jesteś mam nadzieje ze to Ci pomaga . trzymam kciuki za wizytę .
Kochana no to teraz gotuje są jak zawodowiec .
Piękny będzie tattoo

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Taa a potem hiszpanie przyjeżdżają latem na Islandię i też chodzą w kurtkach i czapkach. Po tym swój pozna turystę.

Ja pracuję na etacie nie na akord. Mogę tu siedzieć 8h i nic nie robić a zapłacą. Zresztą trochę było do zrobienia. Byłyśmy na noworodkowym I oiomie. Większość robiła koleżanka, ale i tak czuję się zmęczona.
a no to dobrze ze masz płacone za h a nie za pacjentów
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Tz ma 39 goraczki nie ma kto przyjsc do małego:-( Próbuje załatwic przepustke zeby wyjsc o 18.
Zdrówka dla Tza

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Mili :-* jesteś!

Padam ,.taką bieganinę mieliśmy dziś z Kubulą od rana , że ja pikole. Jeszcze kawy po południu nie miałam czasu wypić, ani zjeść obiadu. Ciekawe czy Gadułka pójdzie normalnie spać bo drzemną w dzień i babcia nie umiała go rozbudzić, więc spał 1,5h :-O tak to jest jak wstaje się w ciemną noc nad ranem
Mam nadzieje ze gadu la posła spać normalnie

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Iza- zdrówka dla Tż. Niech odpoczywa
Milli dokładnie tak, jak głowa sie czymś zajmie, to jest lepiej. Mam nadzieję, że zakwasy miną, a w ich miejsce pojawi się forma, mięśnie i cudne ciało na wiosne
Ruda- mam nadzijee, że uda się jutro pobiegać, oby pogoda sprzyjała
Basia- tak, ja jak mam pacjenta to zarabiam, jak nie przyjdzie to niestety siedzę na marne ale na szczęście nie jest najgorzej, rejestratorki starają się wtedy poprzekłasać pacjentów, bym nie miała zbyt wielu okienek... na szczęście z pracy do domu mam 5 minut, więc zawsze mogę wpaść jak dziś- posprzątać, wstawić pranie, czy zjeść obiad
no to oby tych okienek było jak najmniej .
Fajnie ze tak między pomiędzy pacjentami możesz sobie wyskoczyć

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 08:55   #3138
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Uff.. wracamy do domu. Urodziny super, mlody zachwycony prezentami. My szybko po wszytkim na silke. Tak sie zajechalam ze chyba glowy nie umyje ani stanika nie zapne ledwo sie przebralam tak lapy zmasakrowalam.

Mili waleczna kobieta Gotuj gotuj i dbaj o siebie. Piatek aktualny?

Iza nie myslimy o tym. Zdrowia dla tz.

Migocia, walisz winiacza
Ale Ci dał w kość . Ale zdaje mi się ze Ty na to nie będzie narzekała , wtedy chyba jesteś w swoim żywiołem co ?

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej

Arletko zdrówka dl WAS

Izao chole.ra mam nadzieję, że szybko TŻowi przejdzie rosi:

idę
Oj zakupy zawsze poprawiają humor pokaż zakupy

Cytat:

Ale dziargata!!!

I zapomnialam psia mac

A gdzie Magda?

Cytat:

Wielki szacunek dla Ciebie . Jesteś wspaniała

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-12-02, 08:57   #3139
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

[QUOTE=89migotka;53661369] Gaduły Zophiee aż tak to może jutro o mnie nie myśl bo nie wysiedzę na samolocie Dobrze, że z tym portfelem zczailas się jeszcze przed zrobieniem zakupów Mili kochana! jesteś! Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Kurde coś długo na te wyniki musisz czekać. Mysia fajnie, że urodziny się udały Nysek to na pewno przeszczęśliwy Na siłowni aż taki wycisk? Trener nie ma litości Iza jak tż? Mam nadzieje, ze juz lepiej. Gianka cudowni jesteście z tą szlachetną paczką A co do włosów to chciałam żeby były trochę inaczej ścięte, no ale trudno się mówi. Ruda ile pierników Dałaś Kostusiowi trochę poozdabiac czy wszystko sama? Arletka zdrówka kochana! Kasia jak tam u Was? rzytul: Magda hello, co Ciebie tak mało? Yss zazdroszczę śniegu. Weź tam dmuchnij w naszą stronę Zastrzyk zrobiony, jajniki zaczęły pobolewać. Oby do jutra pęcherzyki przetrwały rosi: W ogóle ostatnio to bym cały czas jadła

Trzymam kciuki
sorki ale nie dodało mi całego posta wiec ja tak na ratu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2015-12-02 o 08:58
Stary 2015-12-02, 08:57   #3140
kasiab91
Zakorzenienie

Czesc

Pisalam wieczorem ale zasnelam...

Migotko dzis Twoj dzien

Mili ciesze sie bardzo ze napisalas i ze radzisz sobie z tym wszystkim No i za biegi i cwiczenia i gotowanie

Gianka super inicjatywa U nas w gminie tez jest zbiorka. Moze kupie i ja co nieco dla ludzi Jak zdaze oczywiscie.

Iza zdrowia dla meza

Mysia oj ja za takiego personalnego wiele bym dala Wszystkiego naj dla siostrzenca
Ewcia krolowa piernika Ja planuje dzis z Ola robic

Panna Magda ?

Agabi jak u Was?

Ysss pokaz zdjecia sniegu

Basia jak dziewczynki ?

Milego dnia
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 09:06   #3141
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Czesc

Pisalam wieczorem ale zasnelam...

Migotko dzis Twoj dzien

Mili ciesze sie bardzo ze napisalas i ze radzisz sobie z tym wszystkim No i za biegi i cwiczenia i gotowanie

Gianka super inicjatywa U nas w gminie tez jest zbiorka. Moze kupie i ja co nieco dla ludzi Jak zdaze oczywiscie.

Iza zdrowia dla meza

Mysia oj ja za takiego personalnego wiele bym dala Wszystkiego naj dla siostrzenca
Ewcia krolowa piernika Ja planuje dzis z Ola robic

Panna Magda ?

Agabi jak u Was?

Ysss pokaz zdjecia sniegu rosi:

Basia jak dziewczynki ?

Milego dnia
Kochana jesteś
Jak Tz jak Tyniec Olcia ?

Moje dziewczynki ok zdrowe . Wiktoria ostatnio chyba bunt wprowadza ale ja się nie dam .
Chciała jechać do siostry ciotki złej na noc w piątek ale za jej zachowanie nie pojedzie .
Z cyc em nam się nie udało ale czekam jeszcze do 6 bo Mikołaj ma przynieść kotka pluszakowego i z cyc em koniec raptownie będzie . Już dziś jest tłumaczenie ze jest duża dziewczynka i nie potrzebuje już cycusia . A jak wstaje w nocy to wola mlesia . Wiec myślę że jakiś mały sukces jest juz

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-12-02, 09:42   #3142
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej, my właśnie szykujemy jakieś śniadanko.

Migotka jeszcze raz wielkie kciuki 😉

Iza zdrówka dla tz.

Atleta my 30tego mieliśmy 8rocznice 😉

Kasiu jak dobrze ze jesteś 😉mam nadzieje ze u was wszystko w porządku.

Yss da rade dojechać do pracy czy Was zasypalo?

Mysia pakuj Janusz 😁 niemożliwa jesteś z ta silka.

Basia tylko się nie daj buntowi no i przy odsawieniu tez musisz być konsekwentna, Młoda raczej już się tym nie najda a raczej jest do tego przyzwyczajona.

Lila a jak u Was z cycem?

Tz jutro na weekend przyjeżdża. Ciesze się jak dziecko💜💜💜
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-02, 09:55   #3143
MiliTu
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Ja już w drodze bo okazało się że wyniki są! I tourne po lekarzach - najpierw wyniki, potem J. i na koniec psychiatra, a co

Ziajka o losie zwolnij!

zophiee jak ja bym chciała żeby było tak jak mówisz! Piękne ciałko i mniejsza waga ale z drugiej strony to bym nie narzekala jakby zaraz brzuch mi urósł fajnie że masz tak blisko że jak masz okienka to możesz w domu podziałać. Jednak oby tych okienek było jak najmniej!

mysia1986 oczywiście piątek aktualny cały tydzień się katuję żeby tam coś zjeść kurczę super masz z tym Twoim trenerem. Ja patrzyłam ile to kosztuje to 130 zł za h a Ty masz za darmoszkę i jeszcze zakwasy w domu rozmasuje jak trzeba

Lila_27 zakupg to zakupy, zawsze humor poprawiają oby ciut spokojniej u Ciebie było

Gianna M aż się wzruszylam! No przepiękna inicjatywa! I taka paka od Was. Wspaniała jesteś u mojego tż-ta z pracy tak organizują, że każdy coś musi kupić dla osoby z rodziny (parę rodzin wybierają). No i my musieliśmy buty sportowe dla chłopca. Stwierdziliśmy że muszą być porządne! Całej paczki dla nikogo nie robiliśmy więc choć tyle. Kupiliśmy więc oryginaly żeby były ciut lepsze. Fajnie że w żłobie akceptują dietę Tulki.

89migotka dla Ciebie dziś megaśne kciuki bo co tu pisać więcej!!!

arletka1313 wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Kolejnych cudownych lat dla Was

b a r b a r a widzę akcja cyc trwa nadal. Wytrwałości dla Was obu

RudaEwcia25 a to podjadacz mały! Ale Ty szalejesz z tymi piernikami ! Aż mi wstyd że ja nic

Aaa i zapomniałam Wam napisać że w kwietniu znów lecimy do AMS tż kupił bilety tym razem leci z nami moja siostra i jej narZeczony

Buziaki i miłego dnia
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 10:18   #3144
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mili znowu Amsterdam 😉 ale super , masz rację, korzystajcie ile się da . Z bucikami tez piękny gest, oby się jak najdłużej nosiły 😉 Udanego turnee dzisiaj, oby szybko i sprawnie poszło . Co do pierników to pierwszy raz w życiu robie a ze Kostek lubi jak piekę ciastka to dla mnie bomba 😃
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-02, 12:05   #3145
kasiab91
Zakorzenienie

Basiu nie daj sie buntowi o nie ! No i gratki za cyca. Tu tez musisz byc konsekwentna. Uda sie Ja nie zaluje ze odstawilam Ole. Zupelnie inne zycie

Ewcia oj to juz jutro bedzie P jak fajnie <3

Mili super ze lecicie. A Tobie spokojnego dnia w tej gonitwie

U nas jeden dzien ok a drugi jest makabra. Doslownie. P ma jakies stany depresyjne i ciezko mi strasznie. Wczoraj np stwierdzil ze ja sie go brzydze a bedzie jeszcze gorzej po tym wszystkim i po co mi taki maz... Jutro trz musze byc twarda bo w piatek kontrol i bedzie sie stresowal. Ogolnie ja juz sie pogodzilam z tym wszystkim on jeszcze nie. Chce zeby bylo juz po wszystkim ale to tez bedzoe ciezki czas.
Zaciskam zeby ale latwo nie jest Tesknie strasznie za Wami ;(
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 12:53   #3146
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Halo Halo!

Gianna Cudowne jest to co robicie

Arletko Wszystkiego naj naj dla was!!! Kolejnych 10 szczesliwych lat!!!

Milli Super z tym AMS. Musimy sie kiedys z Tz tez wybrac.

Kasiu Duzo sily, bo widze ze masz ciezko. Ale to sie wszystko ogarnie, bedzie dobrze.

Dojechalam do pracy ale sie spoznilam. Burzy snieznej juz nie ma, ale zakopalam sie w sniegu pod domem. TZtowi cos strzelilo w kregoslupie i biedak obolaly jest.
Udalo mi sie wczoraj przejsc jeden poziom, juz tylko 2 mi zostaly .
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 12:55   #3147
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Ja już w drodze bo okazało się że wyniki są! I tourne po lekarzach - najpierw wyniki, potem J. i na koniec psychiatra, a co

Ziajka o losie zwolnij!

zophiee jak ja bym chciała żeby było tak jak mówisz! Piękne ciałko i mniejsza waga ale z drugiej strony to bym nie narzekala jakby zaraz brzuch mi urósł fajnie że masz tak blisko że jak masz okienka to możesz w domu podziałać. Jednak oby tych okienek było jak najmniej!

mysia1986 oczywiście piątek aktualny cały tydzień się katuję żeby tam coś zjeść kurczę super masz z tym Twoim trenerem. Ja patrzyłam ile to kosztuje to 130 zł za h a Ty masz za darmoszkę i jeszcze zakwasy w domu rozmasuje jak trzeba

Lila_27 zakupg to zakupy, zawsze humor poprawiają oby ciut spokojniej u Ciebie było

Gianna M aż się wzruszylam! No przepiękna inicjatywa! I taka paka od Was. Wspaniała jesteś u mojego tż-ta z pracy tak organizują, że każdy coś musi kupić dla osoby z rodziny (parę rodzin wybierają). No i my musieliśmy buty sportowe dla chłopca. Stwierdziliśmy że muszą być porządne! Całej paczki dla nikogo nie robiliśmy więc choć tyle. Kupiliśmy więc oryginaly żeby były ciut lepsze. Fajnie że w żłobie akceptują dietę Tulki.

89migotka dla Ciebie dziś megaśne kciuki bo co tu pisać więcej!!!

arletka1313 wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Kolejnych cudownych lat dla Was

b a r b a r a widzę akcja cyc trwa nadal. Wytrwałości dla Was obu

RudaEwcia25 a to podjadacz mały! Ale Ty szalejesz z tymi piernikami ! Aż mi wstyd że ja nic

Aaa i zapomniałam Wam napisać że w kwietniu znów lecimy do AMS tż kupił bilety tym razem leci z nami moja siostra i jej narZeczony

Buziaki i miłego dnia
Oo ale fajnie i aktywnie u was

Oby u lekarza było wszystko okRe

Cytat:
Basiu nie daj sie buntowi o nie ! No i gratki za cyca. Tu tez musisz byc konsekwentna. Uda sie Ja nie zaluje ze odstawilam Ole. Zupelnie inne zycie

U nas jeden dzien ok a drugi jest makabra. Doslownie. P ma jakies stany depresyjne i ciezko mi strasznie. Wczoraj np stwierdzil ze ja sie go brzydze a bedzie jeszcze gorzej po tym wszystkim i po co mi taki maz... Jutro trz musze byc twarda bo w piatek kontrol i bedzie sie stresowal. Ogolnie ja juz sie pogodzilam z tym wszystkim on jeszcze nie. Chce zeby bylo juz po wszystkim ale to tez bedzoe ciezki czas.
Ehh cieżki czas przed wami
Kasiu teraz Twoja rodzina jest najważniejsza my poczekamy.

U mnie dołów ciąg dalszy:-(

Stary 2015-12-02, 13:46   #3148
RudaEwcia25
Zakorzenienie

A ja poszłam biegać , ach cudnie było 💜💜💜

Kasiu dacie rade, ciężki czas przed Wami, musicie być dla siebie wsparciem, jesteście fajną rodziną, będzie dobrze 😉

Iza i jak z tz?
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-02, 13:59   #3149
mysia1986
Zakorzenienie

Kawke popijam , kurier mnie właśnie odwiedził przyniósł naturalne masło orzechowe dla tz. Jedno zwykłe a drugie z olejem kokosowym. Będziemy testować chociaż ja nie przepadam.

Arletko, samych szczęśliwych chwil dla Was! A pakerem to nie tak łatwo się stać mnie to raczej nie grozi

Kasia, my też tęsknimy słońce Ale , staniecie bardziej na nogi i wrócisz do Nas. Wszystko będzie dobrze, bo macie siebie

Rudasek pobiegał i szczęśliwy

Mili, to dobrze ze piątek aktualny! Zeżremy bezową chmurkę cudo! Kolejny wypad się szykuje, fajnie Wam!
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2015-12-02 o 14:00
Stary 2015-12-02, 14:00   #3150
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej, my właśnie szykujemy jakieś śniadanko.

Migotka jeszcze raz wielkie kciuki 😉

Iza zdrówka dla tz.

Atleta my 30tego mieliśmy 8rocznice 😉

Kasiu jak dobrze ze jesteś 😉mam nadzieje ze u was wszystko w porządku.

Yss da rade dojechać do pracy czy Was zasypalo?

Mysia pakuj Janusz 😁 niemożliwa jesteś z ta silka.

Basia tylko się nie daj buntowi no i przy odsawieniu tez musisz być konsekwentna, Młoda raczej już się tym nie najda a raczej jest do tego przyzwyczajona.

Lila a jak u Was z cycem?

Tz jutro na weekend przyjeżdża. Ciesze się jak dziecko💜💜💜
Kochana jestem pewna że się nie najada bo później butle chce . Zastanawiam się ile jej robić na noc bo wczoraj zrobiłam jej ponad 150 zjadla i poszła spać a po 3 godzinach wstała i znowu zjadla . ale już je przez sen .

Jupi Rudej Tż przyjeżdża

Cytat:

Nie dam się buntowi . Jestem uparta . Nie będzie tak jak ona chce tylko będzie tak jak ja .

Kochana a może mu pomoże psycholog. Wiem ze chłopy nie bardzo chodzą do specjalistów ale może warto spróbować .
Duzo sił Ci życzę

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości