|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Uff.. wracamy do domu. Urodziny super, mlody zachwycony prezentami. My szybko po wszytkim na silke. Tak sie zajechalam ze chyba glowy nie umyje ani stanika nie zapne
Mili waleczna kobieta Gotuj gotuj i dbaj o siebie. Piatek aktualny? Iza nie myslimy o tym. Zdrowia dla tz. Migocia, walisz winiacza
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Hej
Mysiu wszystkiego NAJ dla małego Mili super, że jesteś i masz taki napięty grafik, mniej czasu na zamartwianie się Arletko zdrówka dl WAS Izao chole.ra mam nadzieję, że szybko TŻowi przejdzie ![]() Ruda szalejesz z tymi piernikami, ja też muszę w końcu sie zabrać za to ![]() Nie mogę się ostatnio zorganizować i wejść tutaj na spokojnie, Natuś zawsze coś wtedy chce ode mnie Dzisiaj byliśmy na zakupach i kupiłam sobie kilka rzeczy, ale nie to co miałam w planach No ale humor i tak się dzięki zakupom poprawił ![]() idę
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
Burzy śniegowej ciąg dalszy. Chciałam wam zrobić zdjęcie w drodze do domu. Jutro może wam filmik nakręcę.
Siedzimy już w domu i się nie ruszamy. Padnięta jestem jakaś. Musieliśmy odkopać sobie miejsce na parkingu. Istnieje prawdopodobieństwo, że możemy jutro nie dotrzeć do pracy. Albo pojedziemy duuuużo później. No zobaczymy. |
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Jej hellol kuzwa
krejzolki Moje![]() Ale dziargata!!! Arletko zdrowka co ty tak dlugo z tym gardlem? A moze gargarin do plukania kup sobie start sprawdzony specyfik a kosztuje grosze. Yss matko no strasznie mi przykr w zwiazku z decyzja mam nadzieje ze cos sie jeszcze uda zalatwic.Mysia super ze Szymus zadowolony,ale Wy jestescie szaleni z Ta silka.ale macie wspolna pasje ![]() Arletko podziwiam cie za Te slodycze no ja nie umiem odstawic ni cholery mi nie idzie ![]() Iza o masz a co to u was jakies wirus wstretny zdrowka dla tz I Domisia![]() Migotko wloski mass piekne fryzurka bardzo CI pasuje! Mam nadzieje ze tam rosnie mgaczem ![]() Ziajka jak zwykle w biegu ![]() Lilka ja tez ostatnio cierpie na czasobrak:/ Mili twoj post mnie najbrdziej dzis ucieszyl!!! Tak sie ciesze ze jestes! A jaka jestes dzielna! Moja bohaterka ever! Aga biedna Jaska mam nadzieje ze juz lepiej. A w zlobie juz od dawna ma diete bezmleczna. Wszystko akceptuja.I zapomnialam psia mac ![]() A gdzie Magda? Zophee matko juz 1,5roku!!! Brawo I szczesciq dla Boryska ![]() Kasiu jak u was jak sie trzymacie jak tz? Ewcia ty piernikowa wariatko widzialam iles napiekla!---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- A w skorocie gdzie bylam jak mnie nie bylo: Od niedzieli szykuje szlachetna paczke. Jutro do poludnia ostatnie zakupy I finito w sobote tz zawiezie do kosciola. Wybralismy rodzine z dwojka dzieci Julka 4lata I Jas 10lat. Powiem wan ze duzo radosci mi sprawilo wczoraj wieczorem I dzis szykowanie tego tzn pakowanie. Z tz tak sobie ale nie chce gadac o tym Sis ma mieszkac u mnie do konca roku Bo ona nie mieszkala z tz,wynajmowala mieszkanie z kolezanka ale I'm babka wypiwiedziala z dnia na dzien wiec musiala wbic do mnie ale jest no coz musi dac rade jak jest u mnie Sa Moje zasady. |
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Iza roznie Ta rodzina pisze co chce. Sa tam ich podstawowe potrzeby plus marzenia itp. Jest krotki opis tej rodziny z ktorego tez mozna troche wywnioskowac. U nas np kobieta potrzebowala kurtki facet butow sportowych Julka chciala lalke kraina lodu I ferbby a Jas klocki star wars
procz tedo legginsy bluza z kraina lodu pizama star wars dresy luv bluza legii zywnosc to cukier ryz makarony konserwy do tego reczniki Bo w domu maja wilgoc wiec szybko sie zuzywaja. Zele pod prysznc mydla pasty do zebow plyny do mycia naczyn. No podstawowe jakies rzeczy. Tego jest bardzo duzo Bo wiadomo ze nie kupisz kg cukru tylko 30np. Do tego 30kg Maki po 10op ryzu kaszy jakies maoarony rozne rodzaje zeli pod prysznic zamowilam 20 z rossmana no uzbieralsmy 10kartonow jeszcze jutro ma dojechac bluza dla Jasia I musze kupic cos z kraina lodu do ubrania dla Julci Nasze dzieci nasza rodzina ma wszystko I po prostu robienie I'm prezentu jest bez sensu. Co miesiac odkladalam po 100/150zl na Ta paczke przez caly rok I wiem ze to najlepiej wydane pieniadze. |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka pięknie z Waszej strony i jeszcze tyyyle kasy odlozylas, już czuje ich wzruszenie kiedy to wszystko zobaczą. Ja bym chyba na Twoim miejscu płakała razem z nimi 😢
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Idę popaczac na Kardashianow, tam to dopiero ludzie maja problemy 😉😂😂 dobranoc moje mile Panie 😗💜
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Gaduły ![]() Zophiee aż tak to może jutro o mnie nie myśl bo nie wysiedzę na samolocie Dobrze, że z tym portfelem zczailas się jeszcze przed zrobieniem zakupów ![]() Mili kochana! jesteś! Mysia fajnie, że urodziny się udały Nysek to na pewno przeszczęśliwy Na siłowni aż taki wycisk? Trener nie ma litości ![]() Iza jak tż? Mam nadzieje, ze juz lepiej. Gianka cudowni jesteście z tą szlachetną paczką A co do włosów to chciałam żeby były trochę inaczej ścięte, no ale trudno się mówi. Ruda ile pierników Dałaś Kostusiowi trochę poozdabiac czy wszystko sama? ![]() Arletka zdrówka kochana! ![]() Kasia jak tam u Was? ![]() Magda hello, co Ciebie tak mało? Yss zazdroszczę śniegu. Weź tam dmuchnij w naszą stronę ![]() Zastrzyk zrobiony, jajniki zaczęły pobolewać. Oby do jutra pęcherzyki przetrwały ![]() W ogóle ostatnio to bym cały czas jadła, jakaś masakra. A wiem, że muszę ostrożnie żeby za dużo kg nie przybyło po tych tabsach. Dobranoc
Edytowane przez 89migotka Czas edycji: 2015-12-01 o 23:43 |
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się 😉Kostek pije kakao i zaraz wskakuje do niego pod kołdrę bo zimno.
Migotka sama zdobilam bo on lukier wyjadal 😉 kciuki mocno zaciśnięte juz są 😉
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka wielkie kciuki
️Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Gianka masz cudowny gest Cytat:
Migotko wielkie kciuki
||
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ledwo żyje
Nie czuje rąk Migotko Bądź dzielna! Wszystko będzie dobrze! Wiem to!! A co do siłowni to tak! zero litości! Jak wypadają ćwiczenia klatki to nie ma zmiłuj musze mieć przy jednym ćwiczeniu asekuracje żeby w razie kiedy rece odmówią posłuszeństwa sztanga nie wybić sobie zębów A ten stoi i się pastwi nade mną ze się rozdrabniam bo on wie, ze mogę większy ciężar. Także tego! Ale lubię to jak potrzebuje jego asekuracji. Mobilizuje mnie wtedy tak ze gdyby nie on to bym dawno odpuściła albo zmniejszyła ciężar a tak to aż się sama dziwie ze mi się udało Gianka, kochana jesteś cudowna! Oboje jesteście Iza, no to oby tz leki dostał i szybko była poprawa Ruda, mistrzyni wypieków A te Kardashiany to dopiero masakra jest ![]() Kluska, heloł?? Kasia Madzia co tam?
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-12-02 o 08:23 |
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miałam w planach dzisiaj pospać do 8, ale jak o 6 się obudziłam tak nie mogłam już zasnąć. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję, kochane jesteście! Lofka! ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Mysia fajnie mieć takiego osobistego trenera
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() migociu kciuki kochana ![]() iza zdrowka dla tz, ale go rozlozylo! mysia co on chce z ciebie pakera zrobic??? ![]() My mamy dzis 10 rocznice zwiazku
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Arletka to na kolejne 10 lat życzę Wam jeszcze więcej miłości!
|
|
#3137 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Cytat:
Mega aktywna jesteś mam nadzieje ze to Ci pomaga . trzymam kciuki za wizytę . Kochana no to teraz gotuje są jak zawodowiec . Piękny będzie tattoo Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Cytat:
Fajnie ze tak między pomiędzy pacjentami możesz sobie wyskoczyć Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pokaż zakupyCytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=89migotka;53661369]
Zophiee aż tak to może jutro o mnie nie myśl bo nie wysiedzę na samolocie Dobrze, że z tym portfelem zczailas się jeszcze przed zrobieniem zakupów Mili kochana! jesteś! Nysek to na pewno przeszczęśliwy Na siłowni aż taki wycisk? Trener nie ma litości Iza jak tż? Mam nadzieje, ze juz lepiej. Gianka cudowni jesteście z tą szlachetną paczką A co do włosów to chciałam żeby były trochę inaczej ścięte, no ale trudno się mówi. Ruda ile pierników Dałaś Kostusiowi trochę poozdabiac czy wszystko sama? Arletka zdrówka kochana! Kasia jak tam u Was? rzytul: Magda hello, co Ciebie tak mało? Yss zazdroszczę śniegu. Weź tam dmuchnij w naszą stronę Zastrzyk zrobiony, jajniki zaczęły pobolewać. Oby do jutra pęcherzyki przetrwały rosi: W ogóle ostatnio to bym cały czas jadłaTrzymam kciuki sorki ale nie dodało mi całego posta wiec ja tak na ratu
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2015-12-02 o 08:58 |
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Pisalam wieczorem ale zasnelam... ![]() Migotko dzis Twoj dzien ![]() Mili ciesze sie bardzo ze napisalas i ze radzisz sobie z tym wszystkim No i za biegi i cwiczenia i gotowanie ![]() Gianka super inicjatywa U nas w gminie tez jest zbiorka. Moze kupie i ja co nieco dla ludzi Jak zdaze oczywiscie. Iza zdrowia dla meza ![]() Mysia oj ja za takiego personalnego wiele bym dala Wszystkiego naj dla siostrzenca Ewcia krolowa piernika Ja planuje dzis z Ola robic ![]() Panna Magda ? Agabi jak u Was? Ysss pokaz zdjecia sniegu ![]() Basia jak dziewczynki ? ![]() Milego dnia
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Tz jak Tyniec Olcia ? Moje dziewczynki ok zdrowe . Wiktoria ostatnio chyba bunt wprowadza ale ja się nie dam . Chciała jechać do siostry ciotki złej na noc w piątek ale za jej zachowanie nie pojedzie . Z cyc em nam się nie udało ale czekam jeszcze do 6 bo Mikołaj ma przynieść kotka pluszakowego i z cyc em koniec raptownie będzie . Już dziś jest tłumaczenie ze jest duża dziewczynka i nie potrzebuje już cycusia . A jak wstaje w nocy to wola mlesia . Wiec myślę że jakiś mały sukces jest juz Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, my właśnie szykujemy jakieś śniadanko.
Migotka jeszcze raz wielkie kciuki 😉 Iza zdrówka dla tz. Atleta my 30tego mieliśmy 8rocznice 😉 Kasiu jak dobrze ze jesteś 😉mam nadzieje ze u was wszystko w porządku. Yss da rade dojechać do pracy czy Was zasypalo? Mysia pakuj Janusz 😁 niemożliwa jesteś z ta silka. Basia tylko się nie daj buntowi no i przy odsawieniu tez musisz być konsekwentna, Młoda raczej już się tym nie najda a raczej jest do tego przyzwyczajona. Lila a jak u Was z cycem? Tz jutro na weekend przyjeżdża. Ciesze się jak dziecko💜💜💜
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja już w drodze bo okazało się że wyniki są! I tourne po lekarzach - najpierw wyniki, potem J. i na koniec psychiatra, a co ![]() Ziajka o losie zwolnij! zophiee jak ja bym chciała żeby było tak jak mówisz! Piękne ciałko i mniejsza waga ale z drugiej strony to bym nie narzekala jakby zaraz brzuch mi urósł fajnie że masz tak blisko że jak masz okienka to możesz w domu podziałać. Jednak oby tych okienek było jak najmniej!mysia1986 oczywiście piątek aktualny cały tydzień się katuję żeby tam coś zjeść kurczę super masz z tym Twoim trenerem. Ja patrzyłam ile to kosztuje to 130 zł za h a Ty masz za darmoszkę i jeszcze zakwasy w domu rozmasuje jak trzeba Lila_27 zakupg to zakupy, zawsze humor poprawiają oby ciut spokojniej u Ciebie było Gianna M aż się wzruszylam! No przepiękna inicjatywa! I taka paka od Was. Wspaniała jesteś u mojego tż-ta z pracy tak organizują, że każdy coś musi kupić dla osoby z rodziny (parę rodzin wybierają). No i my musieliśmy buty sportowe dla chłopca. Stwierdziliśmy że muszą być porządne! Całej paczki dla nikogo nie robiliśmy więc choć tyle. Kupiliśmy więc oryginaly żeby były ciut lepsze. Fajnie że w żłobie akceptują dietę Tulki. 89migotka dla Ciebie dziś megaśne kciuki bo co tu pisać więcej!!! arletka1313 wszystkiego naj naj z okazji rocznicy! Kolejnych cudownych lat dla Was b a r b a r a widzę akcja cyc trwa nadal. Wytrwałości dla Was obu RudaEwcia25 a to podjadacz mały! Ale Ty szalejesz z tymi piernikami ! Aż mi wstyd że ja nic Aaa i zapomniałam Wam napisać że w kwietniu znów lecimy do AMS tż kupił bilety tym razem leci z nami moja siostra i jej narZeczony Buziaki i miłego dnia
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Mili znowu Amsterdam 😉 ale super , masz rację, korzystajcie ile się da . Z bucikami tez piękny gest, oby się jak najdłużej nosiły 😉 Udanego turnee dzisiaj, oby szybko i sprawnie poszło . Co do pierników to pierwszy raz w życiu robie a ze Kostek lubi jak piekę ciastka to dla mnie bomba 😃
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu nie daj sie buntowi o nie ! No i gratki za cyca. Tu tez musisz byc konsekwentna. Uda sie
Ja nie zaluje ze odstawilam Ole. Zupelnie inne zycie Ewcia oj to juz jutro bedzie P jak fajnie <3 Mili super ze lecicie. A Tobie spokojnego dnia w tej gonitwie ![]() U nas jeden dzien ok a drugi jest makabra. Doslownie. P ma jakies stany depresyjne i ciezko mi strasznie. Wczoraj np stwierdzil ze ja sie go brzydze a bedzie jeszcze gorzej po tym wszystkim i po co mi taki maz... Jutro trz musze byc twarda bo w piatek kontrol i bedzie sie stresowal. Ogolnie ja juz sie pogodzilam z tym wszystkim on jeszcze nie. Chce zeby bylo juz po wszystkim ale to tez bedzoe ciezki czas. Zaciskam zeby ale latwo nie jest Tesknie strasznie za Wami ;(
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo Halo!
Gianna Cudowne jest to co robicie Arletko Wszystkiego naj naj dla was!!! Kolejnych 10 szczesliwych lat!!! Milli Super z tym AMS. Musimy sie kiedys z Tz tez wybrac. Kasiu Duzo sily, bo widze ze masz ciezko. Ale to sie wszystko ogarnie, bedzie dobrze. Dojechalam do pracy ale sie spoznilam. Burzy snieznej juz nie ma, ale zakopalam sie w sniegu pod domem. TZtowi cos strzelilo w kregoslupie i biedak obolaly jest. Udalo mi sie wczoraj przejsc jeden poziom, juz tylko 2 mi zostaly .
|
|
|
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby u lekarza było wszystko ok ReCytat:
![]() Kasiu teraz Twoja rodzina jest najważniejsza my poczekamy. U mnie dołów ciąg dalszy:-(
||
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszłam biegać , ach cudnie było 💜💜💜
Kasiu dacie rade, ciężki czas przed Wami, musicie być dla siebie wsparciem, jesteście fajną rodziną, będzie dobrze 😉 Iza i jak z tz?
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Kawke popijam , kurier mnie właśnie odwiedził przyniósł naturalne masło orzechowe dla tz. Jedno zwykłe a drugie z olejem kokosowym. Będziemy testować
chociaż ja nie przepadam. Arletko, samych szczęśliwych chwil dla Was! mnie to raczej nie grozi Kasia, my też tęsknimy słońce Ale , staniecie bardziej na nogi i wrócisz do Nas. Wszystko będzie dobrze, bo macie siebie ![]() Rudasek pobiegał i szczęśliwy Mili, to dobrze ze piątek aktualny! Zeżremy bezową chmurkę cudo! Kolejny wypad się szykuje, fajnie Wam!
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-12-02 o 14:00 |
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jupi Rudej Tż przyjeżdża Cytat:
Kochana a może mu pomoże psycholog. Wiem ze chłopy nie bardzo chodzą do specjalistów ale może warto spróbować . Duzo sił Ci życzę Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

waleczna kobieta
i dbaj o siebie. Piatek aktualny?

mam nadzieje ze cos sie jeszcze uda zalatwic.

A co do włosów to chciałam żeby były trochę inaczej ścięte, no ale trudno się mówi. 
️

ale na szczęście nie jest najgorzej, rejestratorki starają się wtedy poprzekłasać pacjentów, bym nie miała zbyt wielu okienek... na szczęście z pracy do domu mam 5 minut, więc zawsze mogę wpaść jak dziś- posprzątać, wstawić pranie, czy zjeść obiad
rosi: