![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Na ta chwile, to tz w innym pokoju, ja w innym. Obiadu nie zjadl, bo ma focha na mnie, bo sie interesuje. Dziecinada.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Malwi
![]() Podobnie jak Wy staram się czytać składy, i wybierać te lepsze rzeczy, niestety, trzeba się za nimi nachodzić - jak np. nawet ciastka maślane nie mają w składzie masła tylko tłuszcz palmowy i aromat masła... To jak się oszukuje konsumentów i to wszystko w granicach obowiązujących norm, to dla mnie jest bulwersujące, daje się tanie i syfiaste wypełniacze plus wzmacniacze smaku ![]() Słodkiego nie umiem sobie odmówić, ale staram się piec swoje w domu, wiem przynajmniej co tam jest. Niestety nie udało mi się przeforsować pieczonego mięsa zamiast wędlin, bo mężowi nie wchodzą. Dla niego pieczone mięsa to tylko od mamy i tylko na święta ![]() Nie jestem też fanatykiem, czasem zgrzeszymy, colą czy fast foodem, ale wydaje mi się, że jak raz w miesiącu zjem coś w KFC a na codzień sama gotuję bez kostek, vegety, maggie i takich innych ulepszaczy - to nie jest tragicznie. Poza tym zazwyczaj bierzemy też drugie śniadanie do pracy + obiad domowy do ogrzania, to gwarantuje w miarę regularne jedzenie. Ale to prawda, że suma sumarum jedzenie zdrowe wyjdzie trochę drożej, niż syfiaste, no i trzeba trochę czasu zainwestować - ale o się zwróci na zdrowiu. Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio często mam *ujowy humor... Siedzę sama w domu, i jakoś nie umiem się uspokoić, niby tam wyjdę do sklepu czy na spacer, w domu ogarniam te domowe czynności. Ale chyba stres przed porodem zaczyna brać we mnie górę, bo chwilami wyć mi się chce zupełnie bez powodu... A jak jeszcze brzuch twardnieje czy pobolewa, to niby wiem, że to normalne, ale od razu jakoś nastrój mi siada.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-12-02 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
malwi męska duma :/ wydaje mi się, że jak ochłonie to ogarnie, że przeciez na źle mu nie chcesz i jestescie drużyną
![]() Kurde miałam iść na kijki a znowu deszcz pada, ale sie wkurzyłam ![]()
#2404 |
Rozeznanie
|
nieskromnie chwale się naszą bryką
![]() ![]() IMG_1421.jpg IMG_1424.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my nawet nie złożyliśmy tej części spacerówkowej, ale chyba trzeba ją sprawdzić, zanim zaniesiemy do piwnicy
![]() |
#2406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i TŻ ma rację ![]() u mnie to już od dawna takie generalnie porządki w grę nie wchodzą, trochę ogarnę jedno pomieszczenie i już mam dość ![]() Cytat:
![]() też mamy wózek Tako ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Jerzyczka super sukienka, ale myślałam że te grube policzki zobaczę
![]() Malwi, czyli sprawa długów dalej trwa, współczuję jeżeli on tak podchodzi do sprawy to poważnie zastanów się nad intercyzą, nie wiem może mu powiedz że długi później spłaca dziecko i czy on tego chce? Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Ewusia te literki będziecie stawiać na półce czy wieszać na ścianie? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mega zła jestem bo chciałabym ubrać sukienkę albo spódniczkę ale sukienki krótkie a do spódnic nie mam bluzki i mi wieje po brzuchu ![]() zmniejsz zdjęcie i się samo obróci ![]() Piękny brzuchol ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że obiady jak u mnie w domu.. Wiecznie mięso, ziemniaki i surówka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że masz tak jak ja ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MallaMi wozek piekny ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malwi współczuję sytuacji, ale ja bym go za uszy zaciągnęła. Niech schowa dumę do kieszeni bo nic nie osiągnie, nikt mu krzywdy nie zrobi, a skoro nawarzył sobie piwa to teraz musi je wypić.. Niech zachowuje się jak dorosły człowiek, a nie dzieciak, który stłukł wazon i się wstydzi przyznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
Malwi-ale jesli tak placicie i placicie,to to nie moze byc z samych mandatow przecież...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
ruda3d takie przeporodowe niepokoje to chyba pomału bedzie u nas normalka..
Malla piekny wózek! I kolejny Tako na wątku ![]() Ewusia ja tez staram się oszczędzać, odpoczywać bo każdej czynnosci, dzisiaj jakoś mnie poniosło :P A co do zdrowego odżywiania to u nas nie ma problemu, TŻ bardziej niż ja uwielbia wszelkiego rodzaju sałatki, surówki, warzywa, owoce także dogadujemy się bez problemu ![]()
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przerazą mnie jego podejście, za chwilę będzie na utrzymaniu malutki bezbronny człowiek, który nie da sobie rady bez pomocy. Niby coś tam miało wejść, ale czy do końca to weszło, to nie wiem. Ale postraszyć nie zaszkodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Malwi dokładnie to sprawdź! Tż Ci jeszcze podziękuje..
Mój też nie płacił mandatów to mu ściągali z rozliczenia podatku przez co nie dostawał w ogóle zwrotów przez parę lat ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Juz mi to rybka, ze beda mu sciagac ze zwrotow, niech sciagaja, ale srednio mi sie widzi, ze teraz dostal prace i przez najblizsze kilka miesiecy bedzie pracowal na dlugi, ktorych nie zna pochodzenia. Bo jesli sie okaze, ze tych 2 komornikow i skarbowka sciagaja za to samo, a my bedziemy placic 3 razy. Nie mamy tyle kasy, zeby dofinansowywac gamoni.
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
Albo skarbowka albo porodowka. Jakos sie to musi skonczyc!
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
MallaMi ekstra bryka
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Malwi współczuję Ci tej sytuacji
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło i dało załatwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Tylko ze kazdy nas odsyla do kogos innego i zadna z tych instytucji nie potrafi wyjasnic problemu. Tzn tak twierdzi tz, bo mnie przy tych rozmowach nie bylo, ale jutro nie odpuszcze. Oooo nieee! Mowie albo skarbowka albo porodowka.
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mama się zawsze cieszy jak przyjeżdżamy na obiad, bo wszystkie garnki czyste ma później a tak to wiecznie jej coś zostaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
W ogole dzieki dziewczyny za wsparcie, troche sie uspokoilam. Zbieram sie do rozmowy z tz i mam nadzieje, ze jutro to wyjasnimy.
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Ale wiecie to jest niesprawiedliwe, bo ja jem mało i dupa mi rośnie, a on za 3 i kurcze jeszcze mu spodnie spadają z tyłka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie nadrobilam Was
![]() Jerzyczka, slicznie wygladasz. Malwi..... Brak slow, ja bym w furie wpadla i na kopach tz lecialby wyjasniac wszystko i splacal.... Intercyza jest tu bardzo dobrym pomyslem. Dziewczyny podziwiam za zdrowe odzywianie ![]() ![]() Zrobilam dzis krokiety, gulasz wieprzowy i bitki wolowe ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.