Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-02, 17:04   #4381
MiniMonix
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Rozważałam tez taką opcję, ale nie wiem - wydaje mi się, że taki przewijak chroni też dziecko przed tym, żeby się nie przetoczyło na którąś stronę?

A w tym tummy tub takie niesiedzące dziecko też można kąpać? Bo wygląda to średnio, ale opcja faktycznie super.
U mnie stelaż w wannie odpada, a ja z kręgosłupem już mam problemy, więc mnie otrzeźwiłaś, czas pomyśleć nad inną opcją.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Mnie się wydaje, że to cichutkie jest, ewentualnie jak ktoś blisko stoi, cisza jest a Ty się bardzo kręcisz to słychać. Te moje kule to takie dyskretne są.
U mnie z moją siostrą i jak pracowałam jako niańka wiem, że bez przewijaka się obędzie Jak była kupa to wszystko sobie przygotować wystarczy wcześniej, potem położyć dziecko i do dzieła. Wszystko z pozycji siedzącej zawsze robiłam. Z racji różnych pieluszkowych niespodzianek zakupię podkłady, albo będę wykorzystywała pieluchy tetrowe żeby nie zabrudzić koca U mnie niby mamy pokoje, ale nie ma miejsca na zbyt wiele przedmiotów ;/
Cytat:
Napisane przez esesme Pokaż wiadomość
Pierwsza paka wyprawkowa Załącznik 6098596
O widzę chyba mój ręczniczek dla bobasa Ja te higieniczne przedmioty kupię już pod koniec.

Pościel nie daje mi trochę spokoju i zastanawiam się czy zamówić 8elementów i jedną 2 elementową z tym samym motywem, czy wszystkie pojedyńczo :P

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:06   #4382
esesme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
U mnie z moją siostrą i jak pracowałam jako niańka wiem, że bez przewijaka się obędzie Jak była kupa to wszystko sobie przygotować wystarczy wcześniej, potem położyć dziecko i do dzieła. Wszystko z pozycji siedzącej zawsze robiłam. Z racji różnych pieluszkowych niespodzianek zakupię podkłady, albo będę wykorzystywała pieluchy tetrowe żeby nie zabrudzić koca U mnie niby mamy pokoje, ale nie ma miejsca na zbyt wiele przedmiotów ;/

O widzę chyba mój ręczniczek dla bobasa Ja te higieniczne przedmioty kupię już pod koniec.

Pościel nie daje mi trochę spokoju i zastanawiam się czy zamówić 8elementów i jedną 2 elementową z tym samym motywem, czy wszystkie pojedyńczo :P
Ja zamawiałam jak leci, co znalazłam u tego sprzedającego co mi podpadowalo to klikałam
esesme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:20   #4383
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja jestem w połowie dwójki, ale jakoś nie mam weny, bo mnie ostatnio zatłukli z zaskoczenia i mam focha.
A trójkę mój już przeszedł dwa razy, ostatnio kupił dodatek więc przechodził po raz trzeci. Ale póki co ma przesyt chyba... Ale jak tylko kupił to potrafił jak Twój do 1,2 w nocy siedzieć. A najgorzej było jak przyszedł kumpel, który czekał na nowego kompa, żeby przejść drugi raz (otaczam się świrami )... Ponieważ to była połowa drugiego trymestru i mogłam spać 20 godzin na dobę to zazwyczaj połowę ich grania przesypiałam i śnił mi się na okrągło wiedźmin...

My mamy już dwie Wiedźmin-koszulki... Nie wiem, czy jest jeszcze taka opcja, ale jak kupujesz dodatek to może kup z dodatkiem w postaci talii do gwinta (wewnętrzna gra w Wiedźminie), my ją uwielbiamy i namiętnie gramy
Na grach się zupelnie nie znam i mnie nie interesują. Mój mąż wybrał sobie pod pretekstem prezentu gwiazdkowego jakąś grę,bo wyszła jakaś nowa część . Oczywiście już ją zainstalował i jeszcze mnie chciał wkręcić,że musi nowy komputer kupic,bo jest za słaby do niej. Komp ma jakiś rok wiec tylko go popukałam po głowie,ale okazuje się,że są tacy zapaleńcy,że zmieniaja komputer,zeby pograć w ukochaną grę. Mi mąż kupił nowy mikser a konto prezentu gwiazdkowego, potem jeansy ciążowe i poduszkę do spania z motherhood bo zapomniał o mikserze,oczywiście wszystko już używam więc pod choinkę będziemy robić tylko prezent dla młodego.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Straciłam dwie ciąże na wczesnym etapie i to było straszne przejście, nie wiem jak można to przeżyć na takim etapie, jak jesteśmy. To będzie dla Was, jako koleżanek ciężki czas też - dla niej będziesz przez długi czas tylko przypomnieniem tego, co straciła. Straszne
Na szczęście to nie jest bliska koleżanka. To żona mojego przyszywanego kuzyna,wiec spotykać się często nie będziemy. W zeszłym miesiącu byliśmy u nich na imprezie i teraz miała być rewizyta u nas. Kuzyn miał dzwonic pod koniec listopada,zebyśmy się umówili i cisza. Ja już chciałam dzwonic do nich czy na imprezie za dużo procentów było,że zapomniał o naszej umowie. Dobrze,że moja mama zadzwoniła i mnie poinformowała,bo bym wypaliła głupotę jak nie wiem.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:21   #4384
Polinezyjka
Zakorzenienie

Ok powoli się uodparniam
Dałam radę mniej płakać śpiewając sobie z Marylką jadą wozy kolorowe
I puszczam Modern Talking i już mniej płaczę, chyba jakoś przeboleje, że na ten koncert nie pójdę. W ramach pocieszenia kupię bilety rodzicom i ich wyślę, mama będzie chyba skakać z radości.

Ale sobie zaaaarabisty obiad zrobilam salatka i zgrilowana biala kielbaska

Cytat:
U jeeeaaa :d fantastyczne rzeczy!!

Cytat:

A w tym tummy tub takie niesiedzące dziecko też można kąpać? Bo wygląda to średnio, ale opcja faktycznie super.
U mnie stelaż w wannie odpada, a ja z kręgosłupem już mam problemy, więc mnie otrzeźwiłaś, czas pomyśleć nad inną opcją..
Pooogladaj na YT ja sie wciagnelam w fimiki z tummy tub
wpisz sobie: pierwsza kąpiel noworodka

PS: koleżanka miała kolkowe dziecko i kupiła tummy tub i mała zawsze jej kupkę trzaskała lub bączki i jakoś po tygodniu takich kuracji w tummy tub przestała mieć takie boleści brzuszka.

Ja kupiłam ze względu na miejsce, jakoś pod koniec wakacji pewnie sie kupi już wanienkę.
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:24   #4385
kropcia007
Wtajemniczenie

Ja mam zamiar kupić wanienkę stokke składana z wkładem długo bedzie mi służyła i zajmuje mało miejsca

Ja sie wzruszyłam na tym filmiku

https://youtu.be/mG1ykc9h2So

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:30   #4386
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Ja okien nie myję, ale firany uprać muszę. Mama jednak zakazała mi ich ściągać i powiedziała że zrobi to za mnie. Także nie narażam się na razie :P
Mąż ogarnął pralkę,więc wypiorę firanki. Siłą rozpędu umylam jeszcze jedno okienko. Zostały mi już tylko 2-to już jutro bo ciemno. Ledwo już powłóczę nogami,ale powoli dom wygląda tak jak powinien,
W ogóle pochwalę się,że mój remont łazienki zbliża się ku końcowi. Co prawda, zamówiłam przez neta 3 lampki,które super pasują, 2 były na stanie,na jedną trzeba było czekac prawie miesiąc ale się uparłam bo fajne i co?wczoraj kurier przywiózł i ta na którą tyle trzeba było czekać jest zbita. Zanim ogarną tą reklamację to już pewnie będzie nowy rok. No ale kinkiety przy lustrze wiszą i się ładnie prezentują.
Stary 2015-12-02, 17:34   #4387
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Mąż ogarnął pralkę,więc wypiorę firanki. Siłą rozpędu umylam jeszcze jedno okienko. Zostały mi już tylko 2-to już jutro bo ciemno. Ledwo już powłóczę nogami,ale powoli dom wygląda tak jak powinien,
W ogóle pochwalę się,że mój remont łazienki zbliża się ku końcowi. Co prawda, zamówiłam przez neta 3 lampki,które super pasują, 2 były na stanie,na jedną trzeba było czekac prawie miesiąc ale się uparłam bo fajne i co?wczoraj kurier przywiózł i ta na którą tyle trzeba było czekać jest zbita. Zanim ogarną tą reklamację to już pewnie będzie nowy rok. No ale kinkiety przy lustrze wiszą i się ładnie prezentują.
Nie przemęczaj się tak kobito! Współczuję remontu łazienki, pół roku temu to przeżywałam :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:35   #4388
Polinezyjka
Zakorzenienie

Salud zaszalałaś dzisiaj

Oglądam i śmicham:
https://www.youtube.com/watch?v=pcSx74Km1zY
kabaret smile : love:
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 17:39   #4389
salud
Zadomowienie

Cytat:
U mnie stelaż w wannie odpada, a ja z kręgosłupem już mam problemy, więc mnie otrzeźwiłaś, czas pomyśleć nad inną opcją.
.
My kąpaliśmy synka w tummy tub od samego początku, maluszka trzyma się pod paszkami i podtrzymuje brodę. Młody bardzo się w nim uspokajał. Zajmuje mało miejsca,w podstawce można trzymać produkty do kąpieli, nie obciąża się kręgoslupa bo można myć na siedząco,no i wody wchodzi mniej niż do wanienki wiec też się nie dźwiga. Do spłukiwania głowy kupiłam na allegro taki kubek z silikonową ścianką,którą się przykładało do czoła-teraz tez muszę coś takiego poszukać.
Stary 2015-12-02, 17:42   #4390
Polinezyjka
Zakorzenienie

Salud jak znajdziesz daj linka tez zamówię 😊
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 17:44   #4391
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Polecam kolorowy jak moj, pasuje do wszystkiego. Gdybym miala wybierac 2 raz to bym wziela mietowy

Revlon fajny, ja mam colorstay do tlustej skory i zdaje u mnie egzamin

Inesco kapanie w lazience? A po co w pokoju wygodniej-ja mam niska lawe z ikei i bedzie w sam raz

Polinezyjka...jak wroci mi net to poogladam na kompie Twoje łupy

Wracam do czytania ksiazki
ja tez bede kapac w lazience. Wasnie mam zagwozdke, co do umiejscowienia rzewijaka, bo nie mam pralki w lazience wiec chyba jednak kupie cos takeigo, jak mialam przy Hani- wanienka z przewijakiem. Jest na goreze przewijjak, jak sie sciagnie to pod spodem jest wanienka i polki. Chociaz szkoda mi mojej profilowanej wanienki Onda, bo mam po dzieciach (tylko to mi zostalo) i mam do niej nawet stelaż. No ale nie byloby gdzie postawić przewijaka. Natomiast w pokoju nie chce kapac, bo potem moge miec porblem z wyniesieniem wanienki z wodą, z znajac zycie pewnie ją kopne i porozlewam, jakby zostala... nie wiem jeszcze, do tego sporo czasu. Aczkolwiek bardziej jestem za kapaniem malucha w lazience, zeby dzieci mogly patrzec tez i by mlody sie przyzwyczjaal do rytuałow.

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
GRY
ależ bym pograła w wiedźmina, nie no dobra, bardziej bym pograła w jakiegoś WOWa albo AIONa albo w cokolwiek innego z MMORPG, ale dałam sobie sama zakaz grania w gry jak pisałam pracę inżynierską i od tej pory trzymam się tego zakazu hehehe
Bo jakbym znów zaczęła to boże , lepiej umiałam nazwy wszystkich itemów i mobów i instancji i czarów w grze niż kurde tego co miałam umieć na studia
Więc no ... nie gram
WHAT??? nie wiem co to wsyztsko jest, ja "umiem" grac tylko w tekena, czy jak to sie pisze, taka nawalanka ze wciska sie wsytsskie przyciski na raz... tzn jest jakis system wciskania, kazdy guzik za co innego odpowada, ale ja nie umiem. Zreszta na pleja 4 nie ma juz takih goer, zebym i ja cos mogla pograc. maz kupuje juz tylko dla siebie, dla mnie to strata czsu. On ma wiedzmina, nba, pilke i jakies nawalanki. a sporo gier na pleja 3, musze je posprzedawac

Cytat:
No jest to opcja, ale jednak argumenty Lonaewen nie do pobicia

Pamiętam z dzieciństwa, że mojego małego brata kąpali w kuchni - mama rozpalała palniki na kuchence, żeby cieplej było

O masz, o składanych nie słyszałam - zaraz szukam co to
My mamy wannę i tak myślałam, że wanienka w niej będzie stać. Bardziej mi brakuje miejsca na to, co już po wyjęciu dziecia z wanny - miejsca na przewijak brak, pralka wąska i przy kaloryferze.

Całkiem fajne wg mnie i jest opcja, że zadziała (jak i każdy inny dźwięk do którego malucha przyzwyczaimy). Ale ileż to kosztuje

Mam takie dwie brzęczące kule chińskie do relaksu - pewnie jak powiem tż o wisiorku to każe mi chodzić z tymi kulami i brzęczeć brzuchowi
Cytat:
woow, takie rzeczy juz kupujecir? ja tylko na promocji kupilam kremy i zel do mycia z musteli i 3 paczki chusteczek, bo bylo fajne pudelko. :P ale takie ☠☠☠☠☠☠☠y typu sol fizjo, gaziki itp to dopiero w marcu raczej. Ja bym juz najchetniej wsztsrko miala, maz mnie stopuje. Zaczne kupowac wiecej onkretow, jak kasa z zusu bedzie.

cos mialam jesczze npisac, zapomnialam.

aaa wiem, o sprzataniu. Ja piernicze w tym roku mycie okien nikt do nas na swieta nie przyjedza, nine bede sie meczyc. Umyje na wiosne :P tzn poprosze kogos, bo sama juz nie bede mogla myc.
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:48   #4392
Polinezyjka
Zakorzenienie

Gosiaczek ja tez olalam mycie okien :P musze tylko kupic jakies firany nowe ladne ale to jak na L4 bede to się tym zajmę .

Och tak mnie mala cudnie kopala przed chwilka i koniec :P a ja chce jeszcze hehehe :-*<3

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Ach a co do gier ja to maniak growy bylam:P i te co napisałam to PCtowe, nie ma ich na konsole ja nie mam konsoli :P
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 17:55   #4393
annihilate
Rozeznanie

gosiaczek071, Linaewen dzięki za propozycję, właśnie myślałam o jakimś dodatku :P koszulki odpadają niestety bo mój tż nosi tylko czarne bez żadnych nadruków, bardziej niż baba wymyśla jak ma coś kupić to tragedia jest :P a widziałam ostatnio planszówkę Wiedźmin ale chyba 300 albo 400 zł kosztowała Szkoda że planszówki takie drogie bo oboje uwielbiamy

A ja sama od niego już żelazko dostałam takie jak chciałam bo stare już szlag trafił :P ale pewnie jeszcze jakąś niespodziankę mi dorzuci coś czuje

Lego ja sama uwielbiam już się nie mogę doczekać aż moim chłopakom będę kupować nawet myślałam czy dla 13m te lego duplo się nadaje już? Bo widziałam niektóre zestawy od 1,5 roku...

Wanienkę mieliśmy te zwykłą większą i te foczkę/stojaczek do kąpieli, ale ten gadżet u nas niepraktyczny bardzo bo nam w tym nawet leżeć nie chciał, lepiej na rękach trzymać więc nie polecam. A i na początku wanienkę w pokoju stawialiśmy, ale ciężka była i później wanienka w wannie, a teraz w wannie się normalnie kąpie :P

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 17:57   #4394
Polinezyjka
Zakorzenienie

Patrzcie co znalazłam:

https://www.youtube.com/watch?v=d-nBoQ8EASs

pediatra pokazuje jak uspokoić płaczące niemowlę
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 18:06   #4395
salud
Zadomowienie

Polinezyjka,to coś w ten deseń było,wrzucam podobny kubek
http://allegro.pl/kubek-do-mycia-glo...771693680.html

o,dokładnie taki miałam:
http://allegro.pl/kubek-do-mycia-glo...814117407.html

Edytowane przez salud
Czas edycji: 2015-12-02 o 18:07
Stary 2015-12-02, 18:12   #4396
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Polinezyjka,to coś w ten deseń było,wrzucam podobny kubek
http://allegro.pl/kubek-do-mycia-glo...771693680.html

o,dokładnie taki miałam:
http://allegro.pl/kubek-do-mycia-glo...814117407.html
Dziękuję
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 18:16   #4397
GGI
Zakorzenienie

zaczęłam Was nadrabiać jak wróciłam do domu i usnęłam tak mnie umęczyła wyprawa do lekarza i po sklepach że ledwie żyje..

Polinezyjka ubawiłam się do łeż no THC głodnemu chleb na myśli
ciuszki no cudne a ta spódniczka boska

Kalpana ja mam również bardzo jasną cere ostatnio zakupiłam Vichy i ja sobie chwalę choć przyznam szczeże bardzo żadko używam.

Wracając do wcześniejsze tematu
WIZYTA

Witam się w 20 tygodniu
wizyta udana mojej córeczce nie urusł żaden siusiak także konkurencji nie będzie :P
Waży 362g i wszystkie narządy ok szyjka długa i zamknięta. Jestem prze szczęśliwa

Stary 2015-12-02, 18:20   #4398
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
zaczęłam Was nadrabiać jak wróciłam do domu i usnęłam tak mnie umęczyła wyprawa do lekarza i po sklepach że ledwie żyje..

Kalpana ja mam również bardzo jasną cere ostatnio zakupiłam Vichy i ja sobie chwalę choć przyznam szczeże bardzo żadko używam.

WIZYTA

Witam się w 20 tygodniu
wizyta udana mojej córeczce nie urusł żaden siusiak także konkurencji nie będzie :P
Waży 362g i wszystkie narządy ok szyjka długa i zamknięta. Jestem prze szczęśliwa
HIhihih jak o tym pomyślę to znów się śmieje hehe

Super, że niunia została córeczką hihi
Ale popatrz jaka różnica już między naszymi małymi, moja w 20 tyg miała 290 g - ale ale 19 tydz 5 dzień to był. Teraz będę w 20 tydz 6 dzień zobaczymy czy dogoni w wadze Twoją kruszynkę .
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 18:27   #4399
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
HIhihih jak o tym pomyślę to znów się śmieje hehe

Super, że niunia została córeczką hihi
Ale popatrz jaka różnica już między naszymi małymi, moja w 20 tyg miała 290 g - ale ale 19 tydz 5 dzień to był. Teraz będę w 20 tydz 6 dzień zobaczymy czy dogoni w wadze Twoją kruszynkę .
No zobaczymyu zobaczymy lekarz twierdzi że moja królowa będzie z 3600
Stary 2015-12-02, 18:30   #4400
Polinezyjka
Zakorzenienie

Esesme ja nie wiem jak Ty ale ja właśnie skończylam przeklikiwać dodawanie komentarzy na allegro za te rzeczy co kupiłam na wyprawkę
Co za monotonna robota haha a tyle tego miałam, że hej! Coś czuję, że czeka Cie to samo
21 tc córeczka

Edytowane przez Polinezyjka
Czas edycji: 2015-12-02 o 18:58
Stary 2015-12-02, 18:45   #4401
esesme
Raczkowanie

Cytat:
Eseme ja nie wiem jak Ty ale ja właśnie skończylam przeklikiwać dodawanie komentarzy na allegro za te rzeczy co kupiłam na wyprawkę
Co za monotonna robota haha a tyle tego miałam, że hej! Coś czuję, że czeka Cie to samo

Muszę sprawdzić listę czy wszystko buło w pudełku a pozniej bede klikać komentarze
esesme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 18:58   #4402
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:

WIZYTA

Witam się w 20 tygodniu
No to pięknie. Cieszę się że córeczka jest nadal córcią 😊
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 19:02   #4403
madziara889
Zakorzenienie

GGI super, że mała nie znienila płci ale w porównaniu do mojej waży mało. Zaczynam się bać, że urodzę wielkoluda
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 19:05   #4404
patulinka94
Zadomowienie

Ja właśnie siedzę i czekam w kolejce...
Stary 2015-12-02, 19:10   #4405
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Ja właśnie siedzę i czekam w kolejce...
Oł je! to my czekamy z Tobą !
21 tc córeczka
Stary 2015-12-02, 19:16   #4406
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

W końcu Was nadrobilam.

Byla dzisiaj polozna u mnie, bardzo fajna babka, gadala jak najęta szkoda tylko ze nie mogłam posłuchać dzidziuli, no może następnym razem. Nalatalam sie dzisiaj jak głupia, szukalam tapety do pokoiku maluszka i materiałów na pościel a na końcu i tak wychodzi na to ze zamówię na allegro bo maja większy wybór.

Zrobilam dzis cos dla siebie, kupilam sukienkę ciazowa będzie w sam raz na święta.

Odebrałam wyniki badan, mimo ze jadlam witaminy i lepiej się odzywialam to hemoglobina, hematokryt i czerwone krwinki znowu poleciały w dol:/ :sciana:
Stary 2015-12-02, 19:17   #4407
velika
Winter is coming

GGI super
imię już macie?

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 19:19   #4408
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
GGI super, że mała nie znienila płci ale w porównaniu do mojej waży mało. Zaczynam się bać, że urodzę wielkoluda
A Ty masz ten sam tydzień ciąży co ja?
Stary 2015-12-02, 19:19   #4409
Neocleo
♡ + ♡ = ♡♡♡♡

Cytat:

WIZYTA

Witam się w 20 tygodniu
Gratuluję udanej wizyty i córeczki
Ja też już po wizycie U mnie też dziewczynka pozostaje dziewczynką Szyjka 38 mm. Kolejna wizyta za miesiąc. Dostałam skierowanie na badania laboratoryjne, w tym na ten nieszczęsny test obciążenia glukozą Chyba zrobię te badania w styczniu, żeby były najświeższe na wizytę.

patulinka94, powodzenia na wizycie
Neocleo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 19:23   #4410
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neocleo Pokaż wiadomość
Gratuluję udanej wizyty i córeczki
Ja też już po wizycie U mnie też dziewczynka pozostaje dziewczynką Szyjka 38 mm. Kolejna wizyta za miesiąc. Dostałam skierowanie na badania laboratoryjne, w tym na ten nieszczęsny test obciążenia glukozą Chyba zrobię te badania w styczniu, żeby były najświeższe na wizytę.

patulinka94, powodzenia na wizycie
No to Neocleo gratulacje! Szyjka dobra Ale najważniejsze że z dzidziusiem wszystko dobrze 😘😘😘😘

Oczywiście dam znać po wizycie 😊
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości