![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
żeby wyciągnąć płyny i w ogóle z płucek, bo przy naturalnym jest ściśnięcie klatki piersiowej i się to wydobywa automatycznie a tu trzeba pomóc tak przynajmniej rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Rozeznanie
|
ja skarpety to notorycznie zbieram. kiedyś jak wróciłąm z pracy to nawet na schodach znalazłam
![]() ja też się pisze na tosty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
Ja puściłam TŻ to stwierdził "Matko jak opone go złapał i wyciągnął"
![]() Nie wiem o co mu chodziło ale dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze a mój TZ nie ma problemu z rozrzucaniem skarpet i deskę w WC też po sobie opuszcza. Ale za to z wynoszeniem po sobie np kubka z pokoju ma ogromny problem zawsze za daleko ta kuchnia...
#2497 | ||
Rozeznanie
|
Miałam coś wcześniej pocytowane, ale mi uciekło
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Oluś mi buszuje w brzuchu jak szalony
![]() Z jednego końca w drugi i tak bez przerwy. To dziecko w ogóle nie śpi, serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zadomowienie
|
Mój powiedział: nie zgadzam się na takie cos
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
A niby moja aplikacja twierdzi, że "przez większość czasu dziecko śpi"...
To ja się pytam które dziecko? Bo raczej nie moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
To cho, najwyzej sie chleba i sera dokupi jak bedzie malo :-P Twierdzi, ze nigdy nie bral takich kredytow.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Rozeznanie
|
Malwi współczuję długu. Ja też tak robiłam że jak dostałam mandat to czekałam do rozliczenia podatku żeby się sam spłacił. .. do czasu aż pięknego dnia zablokowała mi skarbowka konto. Z mandatu około 100 zł zablokowali mi 2 tys na koncie. Mało tego wrocilam do domu szybko z zakupów (brak środków na koncie) zobaczyć na kompie o co chodzi. A tam stan konta 0 zł. Od razu pomyślałam że jakiś haker mnie ogołocił. Dzwonie na info linie banku a tam gość mówi że nie widzi żadnej wykonanej transakcji w historii. .. a dzień wcześniej miałam wypłatę. Dopiero po czasie spytał czy nie mam długu w skarbowce. .. poleciałam na drugi dzień do banku. Babka mówi że muszę iść zapłacić mandat do US. Lecę do US i pytam się czemu nie ściągnęli mi tych 100zl zamiast 2000 zł. Przecież mogłam samochód zatankować i byłby problem z brakiem kasy na koncie. Takie prawo bankowe. I że kasę mam sobie pożyczyć bo mi konta nie odblokuja !!! :0 poleciałam do banku ale babka mówi ze może mi odblokować na te kwotę żebym mogła opłacić. To był jeden z najgorszych dni jakie wspominam. Cały dzień zmarnowany. Konto odblokowali na drugi dzień. Nie interesuje ich ze nie masz kasy na chleb. Od tamtej pory (z 7 lat) wszystko opłacam w terminie. Nauczka na całe życie.
Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-12-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zakorzenienie
|
Dobra
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ej pocieszcie mnie. Ostatnia wizyte miałam tydzien temu,usg 4d prywatnie i Olivia wazyla 1520g. Dzisiaj miałam publicznie,zwykle usg,wazy 1580g i od teraz mam robic kontrole ruchow plodu (jak to robic i jak zapisywac???),co dwa tygodnie wizyta i od nastepnej srody ktg co Tydzien...i jakby sie nie ruszala to na ostry dyzur :-/ powiedzcie mi ze to na pewno blad pomiaru i moja niunia spokojnie sobie rosnie tylko głupie usg publiczne tego nie mierzy
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | ||
Rozeznanie
|
magda1706 swietny filmik, ale ile to warstw trzeba naciąć żeby dziecko wyciągnąć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
My po wizycie, wszystko okej
![]() Szyjka długa, twarda, ładnie trzyma, brzuch miękki, nic się nie dzieje. Młody w porządku, waży ok 2kg, ale pewnie więcej, bo w zeszły czwartek na innym USG ważył 1918g. A ze złych wiadomości, to mojego gina nie ma w styczniu i w lutym ![]() Ale w sumie nie jest najgorzej, gorzej jakby te 2 m-ce nieobecności wypadły np. na 8 i 9 m-c. A tak to do końca grudnia jestem u niego, a w styczniu pójdę do jego kolegi, który w tym samym szpitalu pracuje. Kojarzę go, bo przyjmował mnie na oddział we wrześniu. Więc mam wizytę 7.01 i możliwe, że będzie to ostatnia wizyta. Więc ten nowy gin ma tylko zobaczyć jak się dzieć ułożył, bo gdyby pośladkowo, to skierowanie na CC da. Na razie młody owszem, ma głowę nie na górze, ale ma ją przy moim prawym biodrze, więc nie wiemy czy się obróci.. Co do wątroby, to kwasy są okej, tzn. nie ma cholestazy, ale mam zrobić jeszcze próby wątrobowe i jak wyjdą podwyższone (a pewnie tak będzie), to na oddział i na płukanie. Ew. podadzą mi sterydy jak będzie bardzo źle. |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałaś badanie na dwóch różnych USG wiec moim zdaniem nie masz czym się martwić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do liczenia ruchow. Ja ich nie licze, po prostu zwracam uwage kiedy sie Mlody rusza i jak za dlugo sie nie wierci, to go szturcham. Raz mnie tak nastraszyl, ze sie nie ruszal, ale pozniej krolewicz sie obudzil i matke zbutowal
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Dotka swietne wiesci z malenstwem, gorsze z watroba
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.