|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Go¶æ
|
![]() Kosmetyki I Nie Tylko U M³odej !
Cze¶æ wszystkim
![]() Mam na wymianê parê drobiazgów. 1. Czarna kredka do oczy firmy "Basic" praktycznie nie u¿ywana, lecz naostrzona ![]() 2. B³yszczyk z Avonu color trend, bardzo s³odziutki ![]() ![]() 3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie du¿o u¿ywany, lecz bardzo skuteczny! 4. 2 b³yszczyki ró¿owy i czerwony + 2 cienie do powiek ró¿owy i fioletowy muszê dodaæ jeszcze ¿e cienie nie u¿ywane a b³yszczyk minimalnie ró¿owy Jest to wszystko w podrêcznym pude³eczku, a na pude³eczku pisze "sexy" 5. Naszyjnik czarny z czerwonymi pr±¿kami. Stan jak nowy ![]() Je¶li by³by kto¶ zainteresowany czymkolwiek to zachêcam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Go¶æ
|
Dot.: Kosmetyki I Nie Tylko U M³odej !
miejsce na dok³adkê
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. B³yszczyk z Avonu color trend, bardzo s³odziutki 10ml dodam, ¿e nie jest nowy. Jest w okr±g³ym plastikowym pude³eczku, ma kolor niebieski, lecz jak siê go na³o¿y, to jest bezbarwny b³yszcz±cy
3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie du¿o u¿ywany, lecz bardzo skuteczny! cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
2. B³yszczyk z Avonu color trend, bardzo s³odziutki 10ml dodam, ¿e nie jest nowy. Jest w okr±g³ym plastikowym pude³eczku, ma kolor niebieski, lecz jak siê go na³o¿y, to jest bezbarwny b³yszcz±cy
i ten naszyjnik jak wygl±da ? poprosze o fotki obydwu rzeczy no ioczywi¶cie czy znajdziesz co¶ za ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Go¶æ
|
wiesz co ja am ma³y proble z znalezieniem kabla od aparatu, ale jak masz skypa to podaj to ja ci poka¿e z kamerki co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz co¶ u mnie za :
2. B³yszczyk z Avonu color trend, bardzo s³odziutki 10ml dodam, ¿e nie jest nowy. Jest w okr±g³ym plastikowym pude³eczku, ma kolor niebieski, lecz jak siê go na³o¿y, to jest bezbarwny b³yszcz±cy 3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie du¿o u¿ywany, lecz bardzo skuteczny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Go¶æ
|
Ale Tylko Za Kosmetyki Czy Moge Poszperaæ Te¿ W Ciuszkach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
tak ciuchy tez tlyko tak zeby siê op³aca³o ,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Go¶æ
|
na jednym ze zdjêæ masz 2 ró¿owe lakiery do paznokci a co jest obok nich? takie okr±g³e? i jeszcz ile zosta³o tego lakieru obok okr±g³ego czegos?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to jest tender care , oriflame taki sam co rózowy ale nie mam pojêcia cyzm siê rozni± chyba tlyko opakowaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Go¶æ
|
3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie du¿o u¿ywany, lecz bardzo skuteczny!
to to za ten lakier zielonkawy ok? Ile tego lakieru jest? |
![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.