Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-02, 22:48   #2221
Biyadhoo
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
bayadhoo - hahahahahahhahahahaha umarłam ze śmiechu !!!! Ja do niego arturek ale teraz będę mówić koleś!!!! Hahahahahahhahahahaha

Serce, a.b operuje na elmanie, myślę że to naprawdę dużo daje i jednak stanowczo mniej boli..

Stary 2015-12-02, 22:51   #2222
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
Ja czegoś nie kumam.... w katalogu nagor impleo implant o szer. 10,9 i proj 5,2 jest jako ekstra wysoki. a sebbin 10,9 ma proj. 5,4 i jest jako wysoki.... kurcze nie chciałabym mieć efektu push up. fuck, za dużo rozmyslam
Dokładnie Kochana za dużo rozmyslasz , nie wyjdą Ci cycki Pameli nie martw się
Stary 2015-12-02, 22:54   #2223
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Balonoowa ja mam takie samo podejście do mówienia wszystkim ze mam zrobione cycki i co z tego. Wolałabym po prostu nie mówić ale na pewno ktoś zauważy i czasami sie smieje ze specjalnie założę na jakąś imprezę bluzkę a jak się nie ktoś spyta to można powiedzieć po prostu nie i się śmiać. Albo że masz extra stanik za 300xl i zainwestowała w krem albo haha wszyscy wierzą ze dzięki ćwiczenia urośnie biust wiec powiedz ze ćwiczysz ale to są tylko moje pomysły może dziewczyny z doświadczeniem coś nam doradza
No z tymi ćwiczeniami i stanikiem to niegłupi pomysł! ale u mnie różnica będzie spora :P eee tam, w dupie z nimi, niech się gapią i zazdroszczą i gadaja pewnie

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ciężko za Wami nadążyć :P

Ja miałam chwilę stresu bo po EKG wyszła mi bradykardia zatokowa i PS napisał mi, że jak nie dostanę zaświadczenia od kardiologa, który zgodzi się na znieczulenie ogólne dotchawiczne to się nie podejmie operacji... Okazało się na szczęście, że kardiolog, który opisywał EKG był nadwrażliwy, a wyniki mam w normie

Już prawie wszystko przygotowane, tylko zostały dwie rzeczy:
1. rozmiar, czy 300 nie będzie za mało :P cały czas mam dylemat... Chyba w tym tygodniu pojadę na ostatnią "przymiarkę". Kto jeszcze nie ocenił to zapraszam do albumu i radźcie plis :P
2. powiedzieć rodzicom :P mają inne podejście i nie zrozumieją, a z drugiej strony też nie chcę przed nimi ukrywać. Reszta co miała wiedzieć już wie na szczęście Balonoowa rozumiem Cię doskonale
Ehh i co tu zrobić? Niech ktoś nam doradzi! Moi pewnie powiedzą, że na głowe upadłam i "po co Ci to? To jest niebezpieczne! a pamiętasz jak na szwedka..." blablabla....i tak w kółko będą gadać....a potem "a dzieci i karmienie piersią!!" hahahah nie wytrzymam z nimi!
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 23:14   #2224
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
hschick Hmm powiem Ci, że chciałam iść na zabieg do A.K w Katowicach, ale prawda jest taka, że dopiero gdy trafiłam na wasze forum znalazło się Dużo dziewczyn które mają u niego zrobiony biust. Wcześniej trafiłam na dużo opinii pozytywnych D.F z Czech (bardzo ładny wygląd piersi, ok klinika i do tego trochę niższa cena) i dlatego zdecydowałam się na konsultację (i zabieg - nie mam jeszcze terminu) Właśnie do niego. Z obawy o brak informacji na temat np. A.K bałam się zaryzykować i zrobić piersi. Teraz widzę, że sporo dziewczyn ma od niego Cycuchy i są zadowolone, jednak "martw"i mnie to że A.K taki ostrożny jeśli chodzi o wielkość i szerokość wkładek (chciałabym 400/450 cc EX HP Eurosilicone a widzę, że on akurat nie lubi takich.... I trochę jestem zagubiona Chciałabym podjąć dobrą decyzję, żeby później nie żałować
Ja mam ten implant Jak dla mnie, super

Edytowane przez _Bianeczka_
Czas edycji: 2015-12-02 o 23:15
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 23:22   #2225
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Ja mam ten implant Jak dla mnie, super
I dlatego tak mi się bardzo podobają twoje cycuchy

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-12-02, 23:35   #2226
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Jasne! Szann słyszysz!!!

Zainteresowana2 a kiedy masz operację? Lub kiedy chciałabyś ją mieć?

Niestety nie mam jeszcze wyznaczonego terminu operacji chciałabym jak najszybciej...ale najpierw muszę wykończyć nowe mieszkanie i się przeprowadzić a to będzie za jakieś 2,3 miesiące na razie mieszkam ze swoją rodziną (mąż i 2 dzieci) u mojej mamy w 2 pokojach

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 23:46   #2227
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam jeszcze wyznaczonego terminu operacji chciałabym jak najszybciej...ale najpierw muszę wykończyć nowe mieszkanie i się przeprowadzić a to będzie za jakieś 2,3 miesiące na razie mieszkam ze swoją rodziną (mąż i 2 dzieci) u mojej mamy w 2 pokojach
Ahh rozumiem. Są sprawy ważne i ważniejsze na spokojnie, zrobisz operacje i bedziesz miała piękne nowe cycki...w nowym mieszkaniu!
Stary 2015-12-02, 23:47   #2228
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
W razie gdyby coś się działo paznokcie siwieja więc lepiej żeby były przezroczyste
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Ja nie mogłam ani jeść ani pić od godziny 22 dnia poprzedzającego operacje, która miałam na drugi Dzień około godziny 10, nic nie piłam i nie jadłam a podobno po narkozie zwymiotowalam, ale tego nie pamiętam
Ja piłam od pierwszych minut świadomości, to z resztą było moje pierwsze pytanie
Na prawdę z ubiegiem lat, sprzęt teraz jest na tyle intuicyjny, że paznokcie to....
Cytat:
A ja chciałam się Was poradzić...
Właśnie mam pytanie co do rodziny. U mnie nie wie jeszcze nikt o operacji. Planowany termin to luty, więc mam jeszcze trochę czasu. Ale musze powiedziec o tym rodzicom. Zabiliby mnie chyba, gdyby dowiedzieli się po fakcie i już nie mieli by do mnie nigdy zaufania, tacy właśnie są dodam, że kiedy będę operowana, skończę 24lata. Także niby dorosła, ale dla nich zawsze dziecko.

Jak z nimi porozmawiać? Macie jakieś pomysły, rady, refleksje?

No i 2 sprawa. Z pewnością znajda się odważne (te zazdrosne koleżanki ), które zauważą mój większy biust...co mówić? Jak Wy z tego wybrnęłyście? Ja nie chce obwieszczac wszystkim wszem i wobec, że TAK, ZROBIŁAM SOBIE CYCKI I NIC CI DO TEGO no ale jakoś wybrnąć trzeba! poradzcie coś
Ja nikomu nie mówiłam, oprócz męża, NIKT SIE NIE ZORIENTOWAL... jak sie nosi podwójne pushupy to nie ma różnicy. Ba, szwagierka po ponad połowę roku mi powiedziałatwo, że mi biust zmalał (a byliśmy razem na urlopie...)
Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Balonoowa ja mam takie samo podejście do mówienia wszystkim ze mam zrobione cycki i co z tego. Wolałabym po prostu nie mówić ale na pewno ktoś zauważy i czasami sie smieje ze specjalnie założę na jakąś imprezę bluzkę a jak się nie ktoś spyta to można powiedzieć po prostu nie i się śmiać. Albo że masz extra stanik za 300xl i zainwestowała w krem albo haha wszyscy wierzą ze dzięki ćwiczenia urośnie biust wiec powiedz ze ćwiczysz ale to są tylko moje pomysły może dziewczyny z doświadczeniem coś nam doradza

Szann jak mam pierś 12.8 szeroką to implant 12.3 będzie ok?
Rewelacjaa!
Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ciężko za Wami nadążyć :P

Ja miałam chwilę stresu bo po EKG wyszła mi bradykardia zatokowa i PS napisał mi, że jak nie dostanę zaświadczenia od kardiologa, który zgodzi się na znieczulenie ogólne dotchawiczne to się nie podejmie operacji... Okazało się na szczęście, że kardiolog, który opisywał EKG był nadwrażliwy, a wyniki mam w normie

Już prawie wszystko przygotowane, tylko zostały dwie rzeczy:
1. rozmiar, czy 300 nie będzie za mało :P cały czas mam dylemat... Chyba w tym tygodniu pojadę na ostatnią "przymiarkę". Kto jeszcze nie ocenił to zapraszam do albumu i radźcie plis :P
2. powiedzieć rodzicom :P mają inne podejście i nie zrozumieją, a z drugiej strony też nie chcę przed nimi ukrywać. Reszta co miała wiedzieć już wie na szczęście Balonoowa rozumiem Cię doskonale
Nie masz co za dużo myśleć, my to raz, dwa chirurg który potwierdzi nasze myślenie, trzy to twoje wyobrażenie piersi
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-12-02 o 23:53
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-02, 23:57   #2229
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Ja nikomu nie mówiłam, oprócz męża, NIKT SIE NIE ZORIENTOWAL... jak sie nosi podwójne pushupy to nie ma różnicy. Ba, szwagierka po ponad połowę roku mi powiedziałatwo, że mi biust zmalał (a byliśmy razem na urlopie...)
Hmm ale Ty miałaś biust przed i to nie mały, kiedy doszedł do tego odpowiedni stanik, to juz w ogóle mega a ja to płaska deska jestem i zawsze miałam w to wylane i nosiłam staniki z małymi gabkami, także u mnie różnica będzie znaczna...zwłaszcza na plaży :P więc kitu ludziom nie dam rady wcisnąć niestety
Stary 2015-12-03, 00:18   #2230
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Ja czegoś nie kumam.... w katalogu nagor impleo implant o szer. 10,9 i proj 5,2 jest jako ekstra wysoki. a sebbin 10,9 ma proj. 5,4 i jest jako wysoki.... kurcze nie chciałabym mieć efektu push up. fuck, za dużo rozmyslam
A sprawdzałaś czy mają taką samą pojemność ???

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:

No i 2 sprawa. Z pewnością znajda się odważne (te zazdrosne koleżanki ), które zauważą mój większy biust...co mówić? Jak Wy z tego wybrnęłyście? Ja nie chce obwieszczac wszystkim wszem i wobec, że TAK, ZROBIŁAM SOBIE CYCKI I NIC CI DO TEGO no ale jakoś wybrnąć trzeba! poradzcie coś
Myślę, że taka postawa jest lepsza niż udawanie, że nic się nie stało i dawanie głupim babom powód do plotek.
Moja mama i teściowa jeszcze nie wiedzą ale reszta wie. Wole powiedzieć niż mieli by szeptać za plecami. Najbliższe koleżanki bardzo mnie wspierają. Jeżeli ktoś nie potrafi zaakceptować mojej decyzji to świadczy to tylko o jego ograniczonym myśleniu i to on ma z tym problem, nie ja.
Stary 2015-12-03, 00:25   #2231
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Myślę, że taka postawa jest lepsza niż udawanie, że nic się nie stało i dawanie głupim babom powód do plotek.
Moja mama i teściowa jeszcze nie wiedzą ale reszta wie. Wole powiedzieć niż mieli by szeptać za plecami. Najbliższe koleżanki bardzo mnie wspierają. Jeżeli ktoś nie potrafi zaakceptować mojej decyzji to świadczy to tylko o jego ograniczonym myśleniu i to on ma z tym problem, nie ja.
Oczywiście, lepiej powiedzieć wprost niz udawac, bo i tak każdy będzie wiedział i gadał swoje ale wiem, że na początku będzie ciężko. I nie żebym się tego wstydziła, tylko wydaje mi się, że właśnie nie będę potrafiła jakos odpowiedzieć, będzie mi nieswojo z tą sytuacja i nową "ja" wiecie o co chodzi?

Ale i tak najbardziej przejmuję się rodzicami....jak tu z nimi porozmawiać....
Stary 2015-12-03, 00:54   #2232
Mortycja72
Rozeznanie

U mnie sie pol człowieka nie pokapowalo, ale miałam w życiu okresy, ze miałam większy biust niż teraz (mam 98 w obwodzie, ekstremalnie w ostatnim 10-leciu miałam równe 100).
Natomiast matce nie pisne nigdy ani slowa. Aczkolwiek jak ja znam, jeśli zobaczy mnie w kostiumie, to zapyta. Bo była łaskawa czynić uwagi - dziecko, miałas taki piękny biust i co sie z nim stało... Jak zobaczy kiedys, ze znów moge nosic bikini na sznurkach, to na bank sie wypowie

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 03:10   #2233
iwa83
Raczkowanie

Witam Panie proszę Was o poradę, jestem po 3 konsultacjach na powiększenie piersi. Mam male A pod biustem 70 cm. Wzrost. 171 cm, 58 kg wagi.

Pierwsza konsultacja u G. N-J w Warszawie zaproponowała mentor anatomiczny cpg 323 rozmiar 390 cc (12 cm szer., 11,3cm wys. , 6 cm projekcji) lub 440 cc (12,5 szer, 11,8 wys, 6,2 projekcji).

Druga konsultacja u M. Ch-J w Warszawie slynna klinika z TV: zaproponowała : Allergan 440 okrągły (12,7 szer i 4,6 projekcji) lub 440 anatomiczny (13,5 szer, 14 wys i 5 cm projekcji) . Tu podobno oba wyglądałby jak duże placki wg innych lek.

Trzecia konsultacja u pana T. K z Krakowa tez znany który zaproponowal: Polytech 380 ml anatomiczny ekstra high projekcja pokryte pianka mikropoliuretanowa microthane (11,8 szer, 11,8 wys i 6,1 projekcji).

Trzy różne opinie, różne kształty a co najgorsze firmy.

Jedni mówią Allergany mogą uczulać bo im się zdarzyło, inni polecają poliuretanowa nowość.

Jak myślicie warto pójść pod nóż dla polytech?
Jakie macie doświadczenia co do tych lekarzy i tych rozmiarów. Oczekuje większe D.

Poradźcie kochane za 4 dni musze zdecydować się na termin zabiegu i ostatecznie potwierdzić.

Z góry dziękuję za każdą odpowiedz.

Edytowane przez iwa83
Czas edycji: 2015-12-03 o 03:23
iwa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 08:16   #2234
iiwciaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwa83 Pokaż wiadomość
Witam Panie proszę Was o poradę, jestem po 3 konsultacjach na powiększenie piersi. Mam male A pod biustem 70 cm. Wzrost. 171 cm, 58 kg wagi.

Pierwsza konsultacja u G. N-J w Warszawie zaproponowała mentor anatomiczny cpg 323 rozmiar 390 cc (12 cm szer., 11,3cm wys. , 6 cm projekcji) lub 440 cc (12,5 szer, 11,8 wys, 6,2 projekcji).

Druga konsultacja u M. Ch-J w Warszawie slynna klinika z TV: zaproponowała : Allergan 440 okrągły (12,7 szer i 4,6 projekcji) lub 440 anatomiczny (13,5 szer, 14 wys i 5 cm projekcji) . Tu podobno oba wyglądałby jak duże placki wg innych lek.

Trzecia konsultacja u pana T. K z Krakowa tez znany który zaproponowal: Polytech 380 ml anatomiczny ekstra high projekcja pokryte pianka mikropoliuretanowa microthane (11,8 szer, 11,8 wys i 6,1 projekcji).

Jedni mówią Allergany mogą uczulać bo im się zdarzyło, inni polecają poliuretanowa nowość.

Jakie macie doświadczenia co do tych lekarzy i tych rozmiarów. Oczekuje większe D.

Poradźcie kochane za 4 dni musze zdecydować się na termin zabiegu i ostatecznie potwierdzić.

Może coś podpowiem: Mentory anatomiczne są twarde, nawet bardzo. Dowiedziałam się o tym właśnie na tym forum, a potem na konsultacji u innego lekarza.

A.B. Wa-wa 2016.03.11 SILIMED NATURAL 20637 425cc XH
iiwciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 08:24   #2235
Mortycja72
Rozeznanie

Ja mam sześciotygodniowe Polytechy i one w ogole nie sa twarde, Polytechy Meme. Ale to chyba nie sa poliuretanowe.

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 08:35   #2236
iiwciaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Ja mam sześciotygodniowe Polytechy i one w ogole nie sa twarde, Polytechy Meme. Ale to chyba nie sa poliuretanowe.
Trzymałam te polytechy w ręce. Są miękkie

Stary 2015-12-03, 08:55   #2237
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwa83 Pokaż wiadomość

Eeee, nie bardzo rozumiem zamysłu lekarzy.
T.K - no cóż, ja osobiście w pianki bym nie poszła..

ten M.Ch (nie znam i nie chce mi sie googlac) to chyba jakis zartownis, skoro podal Ci dwa różne rozmiary implantow, jeden wymiarami.. hm okragle 4.6proj... to nie m co komentować, ALE JESTES PEWNA tych drugich???
13,5 szerokosc?????? Majac 70 pod biustem???? 14 wysokości? Wyzsze niz szersze anatomy... z projekcją 5. Hm. No to jest interesujące.
Bardzo.

Czego Ty sama wymagasz? Wieksze D, no to sluchaj, idz moze jednak do jeszcze kogoś bo to są żarty jakieś. Ani jedne wymiary sie ze sobą nie pokrywają.. dzisiaj czwartek, podejrzewam, że jesteś z Warszawy, zadzwon do kliniki A.B i zapytaj o konsultację, bez wizualizacji. .
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 08:57   #2238
iiwciaa
Raczkowanie

Ja do A.B. dostałam się w ciągu 10 dni...

Stary 2015-12-03, 09:01   #2239
Serce
Raczkowanie

U mnie w rodzinie nikt nie wie i nie mam zamiaru mówić. Wie tylko maz i najlepsza przyjaciółka. Dlatego tak się boje ze w wigilie nie będę na chodzie.

Jeśli chodzi o twardości wkładek to Wymacalam i Allergany i Polytechy i Silimedy i nie czułam różnicy

Edytowane przez Serce
Czas edycji: 2015-12-03 o 09:06
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 09:16   #2240
dianka133
Raczkowanie

Mam dziś wizytę kontrolna moich 7 tygodniowych cycochów hihi zobaczmy czy doktorek jest zadowolony... ja bardzo, mam piękne piersiątka i rozmiar tez już jest Ok

Dziewczyny przed operacją, każdy doktorek ma swoje zalecenia przed operacyjne, mój ma takie same praktycznie jak Shann przed i po
Ja info o operacji nie rozgłaszam, ale jak ktoś zauważy to powiem prawdę, bo nie potrafię kłamać i nie lubię kłamać...

12.10.2015 - Allergan anatomy 255 g, (11, 10.1, 5.3) / Wwa K.S.

Edytowane przez dianka133
Czas edycji: 2015-12-03 o 09:22
dianka133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 09:33   #2241
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
I dlatego tak mi się bardzo podobają twoje cycuchy

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
ale w Katowicach jest jeszcze dr J.W., tylko u niego już ok. 15 tys. za okrągłe i dr M.S. , ale nie wiem ile u niego.
Co do A.K. to nie jest tak, że preferuje małe. Naprawdę można z nim fajnie pogadać i dostosować się wzajemnie. Jedynie co to sebbiny są dość właśnie wąskie , ale on sam mówił, że może zamówić inne implanty jak pacjentka chce.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
A sprawdzałaś czy mają taką samą pojemność ???

---
w zasadzie tak. Nagor impleo ma 330 przy 10,9 i 5,2
a sebbin ma 335 przy 10,9 i 5,4
Dr jakos to tłumaczył, że to mniej spoisty żel i one będą bardziej miękkie i naturalne. Te ze spoistym bardziej podobno wychodzą bardziej push up.
Ale nie potrzebnie obejrzałam katalog Nagor, bo mi się spodobał jeden rozmiar bardzo

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

ja tez będę mówić prawdę, bo u mnie różnica będzie spora. Na codzień noszę zwykły, niezbyt gruby push up, więc dość płasko. Teraz będą mocno sterczące raczej.

Dziewczyny, które noszą mega push up i potem różnica będzie mała a nie chcecie mówić prawdy to możecie powiedzieć, że nowe tabletki antykoncepcyjne tak podziałały. Mojej kumpeli na serio tak urosły po jednych tabletach , że byłam w szoku. teraz ich nie stosuje, bo ją to wkurzało ( sama z siebie ma duże ).

shann moja droga , a wg Ciebie mój jest dobrze dobrany? piers 12 cm, szer impl, 10,9 ? dr mówił, że szersze mogą się odznaczac i może być marszczenie widoczne i lepiej nie brać szerszych.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez dianka133 Pokaż wiadomość
Mam dziś wizytę kontrolna moich 7 tygodniowych cycochów hihi zobaczmy czy doktorek jest zadowolony... ja bardzo, mam piękne piersiątka i rozmiar tez już jest Ok

Dziewczyny przed operacją, każdy doktorek ma swoje zalecenia przed operacyjne, mój ma takie same praktycznie jak Shann przed i po
Ja info o operacji nie rozgłaszam, ale jak ktoś zauważy to powiem prawdę, bo nie potrafię kłamać i nie lubię kłamać...
super, że jesteś zadowolona! może jakie nowe foteczki
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 09:54   #2242
Roxi69
Raczkowanie

Dzien dobry

Czy jest jakis sposob na nadrobienie zaleglosci na forum? Jasne - nie nadrabiac bo prawda jest taka, ze co jakis czas maglowane sa te same tematy Jak o czyms bylo gadane 10 stron temu to zapewne za kolejne 10 znowu bedzie to samo he he Taka natura tego forum.

Serce
Wiadomo, ze kazda z nas czas pooperacyjny przechodzi inaczej, znamy juz terminatorke co po operacji zapytala ''to co, kiedy na stol??'' a sa tez takie co wymiotowaly dniami czujac sie jak zwloki, nie wiadomo jak to bedzie u Ciebie.
Ja w piatek mialam operacje, wyszlam w sobote o 12tej a wieczorem poszlismy na urodziny do kuzyna, 15 osob przy stole, wszyscy ubrani jak na wesele a ja szare spodnie dresowe I bialy bawelniany podkoszulek mojego TZ w rozmiarze XL. Rewekla. Tance hulanki swawole a ja na wodzie mineralnej. Kuzyn wiedzial tylko, ze mialam jakis zabieg (nie wiem co mu TZ nagadal ale dbal o mnie jak o wlasna kobiete ''czy mnie boli, czy czegos potrzebuje, a moze przeciwbolowa dac?'' ) mniejsza z tym. Nikt o nic innego nie pytal. Wazne bys mowila to z czym pozniej bedzie Ci dobrze, wygodnie a nie bys gryzla sie dniami, ze kogos oszukalas, ze postapilas zle czy jakos. Mow to co w danej chwili SAMA uwazasz za stosowne. Nie mysl co ludzie beda mieli w glowach, bo za przeproszeniem gow**o Cie to powinno interesowac, I moze zabrzmi to egoistycznie ale musisz dbac o wlasne dobre samopoczucie. Ludzie zawsze beda chcieli wiedziec jak najwiecej I to od nas zalezy, ile beda wiedziec albo na ile blisko sa z nasza osoba, by wiedziec wiecej niz inni.
Dziekuje.
Było: B-C/74/168/57
Jest: czas pokaże.
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 09:58   #2243
ismenka
Zakorzenienie

Roxi69 ile miałaś w biuście przed operacją a ile masz teraz?
Stary 2015-12-03, 10:38   #2244
kasia4201
Raczkowanie

hschick a kto Ci pow ze A.K. lubi małe cycki robić ?
mnie od razu zaproponował 415 sebin, i sprawa wygladała tak że na konsultacji, to ja sie bałam ze za wielkie beda, a on mnie uspokajał, że napewno bedzie dobrze.
do tej pory nie jestem przekonan co do wielkości implantu, ale rozmawiałam z dziewczynami które maja sebbiny i sa bardzo zadowolone i z projekcji i z miekkosci.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Ismenka ja myśle ze my za dużo rozkminiamy zamiast zaufac A.K. i spokojnie czekan na op. ale to chyba normalne, że zawsze jest strach czy rozmiar bedzie odpowiedni. mysle, że tylo dziewczyn jest zadowolonych z piersi które zrobił im A.K. ze my tez bedziemy
Stary 2015-12-03, 10:39   #2245
dianka133
Raczkowanie

Ismenka wrzucę coś na 2 miesięcznicę, zrobię może też kolaż z nowymi nabytkami bieliźnianymi, bo już spora ta kolekcja się zrobiła

12.10.2015 - Allergan anatomy 255 g, (11, 10.1, 5.3) / Wwa K.S.
dianka133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 10:40   #2246
Roxi69
Raczkowanie

Cytat:
Roxi69 ile miałaś w biuście przed operacją a ile masz teraz?
przed mialam jakies 87, a teraz ? Jeszcze sie nie mierzylam, bo wiem, ze to sie zmieni ale jak chcesz moge Ci podac wieczorem, moze I przy okazji wreszcie uda mi sie zrobic te foty calej sylwetki.
Było: B-C/74/168/57
Jest: czas pokaże.
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 10:42   #2247
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość
hschick a kto Ci pow ze A.K. lubi małe cycki robić ?
mnie od razu zaproponował 415 sebin, i sprawa wygladała tak że na konsultacji, to ja sie bałam ze za wielkie beda, a on mnie uspokajał, że napewno bedzie dobrze.
do tej pory nie jestem przekonan co do wielkości implantu, ale rozmawiałam z dziewczynami które maja sebbiny i sa bardzo zadowolone i z projekcji i z miekkosci.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Ismenka ja myśle ze my za dużo rozkminiamy zamiast zaufac A.K. i spokojnie czekan na op. ale to chyba normalne, że zawsze jest strach czy rozmiar bedzie odpowiedni. mysle, że tylo dziewczyn jest zadowolonych z piersi które zrobił im A.K. ze my tez bedziemy
haha wiem Kasiu. My z przyjaciółka ciągle rozmawiamy o tych wymiarach haha. Ja ok, myślę że mam fajnie dobrane...no może projekcję wolałabym 5,2 ( wiem, głupie 2 mm haha ) a szerokość 11,2 ( ale to są małe różnice )
O tyle przyjaciółka się zastanawia czy nie za wąskie, bo ma szerokie swoje piersi.
Ale własnie... myślę, że czas się uspokoić i czekać na operację.
Dobrze, że Ty masz pierwsza hahah
Zobaczę co CI wyjdzie i zawsze zdążę zrezygnować hahah zartuję oczywiście.
Stary 2015-12-03, 10:44   #2248
kasia4201
Raczkowanie

Szann co do paznokci podczas op, to ja wiem ze medycyna poszła bardzo do przodu od roku 80-tego ale skoro takie sa wymogi przed zabiegiem to uwazam, że należy ich przestrzegać. tym bardziej , ze zmycie paznokci nic nie boli i chyba nie jest to wielki problem, wiec po co potem nie potrzebne problemy przed op, że sie z pazurami wymalowanymi przyszło
ja miałam w swoim zyciu 3 op w 3 różnych szpitalach i zawsze był ten sam wymóg, pazury miały być zmyte. jak byłam teraz ściągać tytany to po mnie tez była dziewczyna na ściągani,e bo tez miała jakąs op w grudniu.
Stary 2015-12-03, 10:46   #2249
ismenka
Zakorzenienie

mnie też kazali zmywać przed każdą narkozą zawsze.
Stary 2015-12-03, 10:49   #2250
kasia4201
Raczkowanie

Ismenka dobrze ze nie mieszkam w Katowicach bo coś czuje, że spotkania z Toba i Twoją przyjaciółką mogłyby byc czeste, siedziałybyśmy i rozkminiały w trójkę czy aby na pewno doktorek dobral nam odpowiedni implant

a tak powaznie, to tez tak pomyślalam, że Twoja przyjaciólka bedzie mogła zobaczyc jak wygląda mój impalnt po op i jeszcze sie zastanowic przez te 3 tyg nad ewentualną zmiana, bo mamy ieć podobne implanty i budowe tez mamy podobną.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości