![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Aaaaa jaki fałd skórny??? Mi zaraz skóra pęknie chyba na samą myśl o tym
![]() ![]()
#2792 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Rewelacyjna pościel, tylko, że u nas musiałoby być odwrotnie ja spię po prawej, tż po lewej
Cytat:
![]() ![]() Widziałam wózki dziewczyny, śliczne. Jeszcze troszkę i ruszymy na drogi ![]() A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę u lekarza, następna wypada w 38 tc, zwolnienia już nie dostanę, bo od 38tc jest ciąża donoszona i można już załatwiać urlop macierzyński.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Magda fajowska ta szafa!
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Malwi, ale L4 powinnaś mieć do daty porodu, a nie do 38tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinga - a ja pamiętam jak na początku pisałaś, że jeszcze tylko 200 coś zastrzyków. A tu proszę jak szybciutko zleciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Patola robi dzieci czy kasa jest czy nie - z resztą dla nich kasa zawsze jest ![]() Co do świadczeń rehabilitacyjnych - one są mega małe... Wśród znajomych mam rodzinę z chorym dzieckiem i gdyby nie pomoc fundacji i ludzi to nie mieliby na nic pieniędzy. Z tego co wiem, jeśli dziecko jest pod opieką placówki to rodzice tego świadczenia i tak nie dostaną. Magda fajowa szafa ![]() ![]() My panujemy szafę Trysil i do tego jak się zmieści komodę Malm, łóżko mamy Brusali ![]() ![]()
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
Lekarz twierdzi, że wtedy już mam wypisać wniosek o urlop macierzyński, nooo właśnie jeśli się nie rozwiążę, to będę mieć jeszcze umowę w pracy, bo mam do dnia porodu. Kuuuurde muszę się przejechać do swojego pracodawcy.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Harriet super szafa
![]() W końcu swoje, nie musze się motać, cykać i w ogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Rozeznanie
|
Gratuluję tygodni, zakupów i udanych wizyt.
Dotka strasznie mi przykro że znowu szpital ale jak ma być lepiej... A PiS i invitro mnie podnosi mi ciśnienie, lepiej wg nich patrole wspierać bo tempa patola na nich zagłosuje i tyle serio stajemy się państwem katolickim. Czekam na męża i po wózek i paczkę od rubiego jedziemy.
#2801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także dowiedz się dokładnie, szkoda macierzyńskiego ![]()
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brać L4 ale nie od gina, tylko np. ortopedy - ze kręgosłup boli. I nadal płatne 100%, a urlop macierzyński nie leci. Hariett, my mamy tę szafę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wynajmujący są różni... Niektórzy nawet na wyniesienie "swoich" mebli się nie zgadzają ![]() Dotka i jak się sprawdza? Szczególnie mechanizm przesuwny mnie interesuje ![]() ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-03 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Dotka, współczuję szpitala
![]() ![]() U mnie już po wizycie. Szyjka nadal 2cm! Szaleństwo ![]() Hemoglobina - przyszalałam 13! erytro 4,5 więc wyniki jak nie u ciężarnej :P nie wiem jak to możliwe, bo ja jem takie malutkie ilości... bałam się, że hemo będzie bardzo nisko tym razem. Czyli ogólnie superandzko. Problem mam tylko z prawą tętnicą, praktycznie nie działa, ale dziecko jest dobrze odżywione lewą tętnicą. Muszę to skontrolować za tydzień na usg. w biedrze byłam, ale żadnych fajnych zabawek drewnianych nie widziałam. tylko gąsienica z fisher price za 32zł, ale to dla dziecka od 6mc, więc odpuściłam. JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ PRZESYŁKI Z ENDO!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
Jestes pewna, ze 100% a nie 80?
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łóżko też kupimy, ale to po ślubie ![]() ![]() ![]() Ten też dziwnie się patrzył jak poprosiliśmy o pozbycie się jego łóżka i o tym że zniesiemy wszystkie jego meble (np. boskie biurko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Nebula - super, że takie rewelacyjne wyniki i że wszystko dobrze ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- A i macie: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może zamówię na 62 jakieś rzeczy to akurat na wiosnę by było ![]() Cytat:
Masakra ![]() ![]() Cytat:
O nieee ![]() Super! ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Wtajemniczenie
|
Nebula gratki super wyników i udanej wizyty oczywiście
![]() ![]()
#2811 |
Zakorzenienie
|
magda super szafa
![]() Wielu właścicieli nie chce wynosić swoich mebli, bo często sami nie maja co z nimi zrobić. My mamy swoje wielkie łóżko, z którym średnio mi się rozstawać i zawsze jak chcemy by ktoś się pozbył swojego z mieszkania, to na nas patrzą jak na ufo ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Nebula super, że wsio ok. I szyja się nie skróciła nawet. |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Rozeznanie
|
Magda super szafa
![]() ![]() ![]() Też mi się tak wydaje ... Cytat:
![]() ![]() A ja od rana na kuriera czekam i nadal go nie ma ![]() ![]() Haha dokładnie ![]() Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-12-03 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba sie zdrzemne zanim maz wroci na obiad....ziew... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z wieszakami mamy podobnie, z tym że jak mamy wyznaczone połówki to ja nie mam tylu wyrzutów sumienia że ja mam mnóstwo ubrań i zajmują tyle miejsca, a tż nie ![]() ![]() U nas łóżko być musiało, bo to a)by nam się do nowej sypialni nie zmieściło b) lepiej go już nie rozkładać i składać, bo ono już było tyle razy montowane, że skręcane jest za pomocą wkrętów ![]() Tez nie lubię czyiś mebli, zwłaszcza że ja czasem potrafię zniszczyć niezniszczalne... Kijowe to, bo wszyscy traktują Ci jak nieszanującego rzeczy dzieciaka, a ja na przykład inaczej nie potrafię i samą mnie to doprowadza do szału...
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
uf moje żeberka już sobie dochodza w piekarniku, a pachnie chyba w całym bloku
![]() kinga a coś Cię nie pokoi w wadze Szymka? Nasz ważył 1700 w 30+5 Nebula same dobre wieści! i faktycznie leżenie popłaca ![]() No i brawo za wyniki moczu ![]() Magda, gratki za zakup szafy! ![]() Musze pochwalić mojego TŻ, on taka złota rączka, wszystko robi sam, ale teraz przeszedł samego siebie bo naprawił zmywarkę ![]() ![]()
#2816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
Nebula, gratki po wizycie
![]() Kolejny szczypiorek.... 61 kg.... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Niemczech jest w druga stronę, w mieszkaniach potrafi nie być nic ![]() ![]()
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
Tak, bo to nadal zwolnienie w okresie ciąży, nie ma znaczenia, czy wypisuje ginekolog, internista, czy laryngolog albo ktokolwiek inny.
Hariett, mechanizm przesuwny jest do kitu, bo (przynajmniej u nas) ciężko chodzi, jakby się te drzwi nakładały na siebie, ciężko zwłaszcza przy końcówce dosuwania. No ale nie jest to coś, co jakoś bardzo przeszkadza. Szuflady okej, ale my z nich mało korzystamy, głównie mam tam rzeczy mało używane. A tak to ogólnie to okej, mamy ją ponad rok, a wygląda jak w dniu zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.