Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-03, 14:24   #2791
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Lapiesz fald skorny i heyah
Aaaaa jaki fałd skórny??? Mi zaraz skóra pęknie chyba na samą myśl o tym

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 14:29   #2792
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Aaaaa jaki fałd skórny??? Mi zaraz skóra pęknie chyba na samą myśl o tym

Teoretucznie mozna podawac w inne miejsca niz brzuch. Nie ma co teraz dywagowac, lekarz zleci to beda, nie to nie Ruda nie lap przedwczesnie stresa :P
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 14:32   #2793
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Gdybym miała męża to bym sobie taka sprawiła
Rewelacyjna pościel, tylko, że u nas musiałoby być odwrotnie ja spię po prawej, tż po lewej

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
taka będzie. Po jednej stronie mam drążek z półką u góry, a po drugiej stronie mam 5 półek Jest mega głęboka więc musi się teraz wszyściuchno zmieścić - przede wszystkim odkurzacz i pieluchy tetrowe

Podobają mi się te szafy Fajne są

Widziałam wózki dziewczyny, śliczne. Jeszcze troszkę i ruszymy na drogi

A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę u lekarza, następna wypada w 38 tc, zwolnienia już nie dostanę, bo od 38tc jest ciąża donoszona i można już załatwiać urlop macierzyński.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 14:42   #2794
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Tak myślę o tej wadze Szymka i jaka u was była waga dziś mam 34t6d

Aha i zapomniałam wam powiedzieć o najważniejszym, mam wykończyć te zastrzyki co mam i luteinę tą co mam i już koniec zostanę na samym magnezie. ( ale to i tak jeszcze 15 dni, ale to zawsze 15 a do końca )
Ale super w końcu odpoczniesz od tego ciągłego klucia

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Magda fajowska ta szafa!

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 14:45   #2795
Dotka90
Zakorzenienie

Malwi, ale L4 powinnaś mieć do daty porodu, a nie do 38tc
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 14:45   #2796
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Magda fajowska ta szafa!
Wiem I fajowską miała cenę - 550 a tak to wszystkie powyżej 800 takie systemowe więc naprawdę się trafiło W mieszkaniu już praktycznie nie ma mebli właściciela Jednak co swoje to swoje, ale znoszenia będzie przy przeprowadzce co niemiara

Kinga - a ja pamiętam jak na początku pisałaś, że jeszcze tylko 200 coś zastrzyków. A tu proszę jak szybciutko zleciało
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 14:50   #2797
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
dla mnie takie myślenie jest krzywdzące dla porządnych ludzi którzy mają ciężką sytuację finansową i brak im pieniędzy na zapewnienie dzieciom lepszych warunków, patolom dzieci powinno się zabierać - oczywiście jest to ostateczność ale dawanie dodatkowych pieniędzy jest większym złem przynajmniej moim zdaniem. Chcę wierzyć w to że taka patologia jest marginalna.

bardzo dobrze że wzrośnie choć to i tak mało, przecież ludzie którzy mają chore dzieci wydają niewyobrażalne kwoty na leki, lekarzy, rechabilitację....... choć powinno być to kontrolowane bo żeby brać 1200 zł na dziecko które jest w ośrodku to jakaś przesada

pierwsze słyszę o czymś takim, moja koleżanka miała dziecko chrzczone w szpitalu bo się urodziło z wadą serca i jak już wyszli to ksiądz powiedział im że nie może drugi raz ochrzcić dziecka i zrobili taką symboliczną mszę w intencji synka

Dotka super łowy, szkoda że wyniki kiepskie ale może po szpitalu Ci ulzy, dobrze ze to tylko 3 dni
Zgadzam się z całością postu
Patola robi dzieci czy kasa jest czy nie - z resztą dla nich kasa zawsze jest

Co do świadczeń rehabilitacyjnych - one są mega małe... Wśród znajomych mam rodzinę z chorym dzieckiem i gdyby nie pomoc fundacji i ludzi to nie mieliby na nic pieniędzy. Z tego co wiem, jeśli dziecko jest pod opieką placówki to rodzice tego świadczenia i tak nie dostaną.

Magda fajowa szafa A najważniejsze że wszystko się Wam zmieści

My panujemy szafę Trysil i do tego jak się zmieści komodę Malm, łóżko mamy Brusali Ale to jeszcze trochę

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 14:52   #2798
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Lekarz twierdzi, że wtedy już mam wypisać wniosek o urlop macierzyński, nooo właśnie jeśli się nie rozwiążę, to będę mieć jeszcze umowę w pracy, bo mam do dnia porodu. Kuuuurde muszę się przejechać do swojego pracodawcy.

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-12-03, 14:57   #2799
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Harriet super szafa
W końcu swoje, nie musze się motać, cykać i w ogóle Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy dużą szafę, bo właścicielka po prostu kupiła na promocji. Wolałabym sto razy bardziej, żeby wywalił tą meblościankę i po prostu kupił szafę przecież to dużo nie kosztuje
Stary 2015-12-03, 14:58   #2800
niunia_leyla
Rozeznanie

Gratuluję tygodni, zakupów i udanych wizyt.
Dotka strasznie mi przykro że znowu szpital ale jak ma być lepiej...
A PiS i invitro mnie podnosi mi ciśnienie, lepiej wg nich patrole wspierać bo tempa patola na nich zagłosuje i tyle serio stajemy się państwem katolickim.
Czekam na męża i po wózek i paczkę od rubiego jedziemy.
Stary 2015-12-03, 14:58   #2801
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę u lekarza, następna wypada w 38 tc, zwolnienia już nie dostanę, bo od 38tc jest ciąża donoszona i można już załatwiać urlop macierzyński.
Nam położna tłumaczyła że l4 jest do 8 doby po przewidywanej dacie porodu Bo później jest skierowanie do szpitala i wtedy masz od nich wolne czy co tam (jak rodzisz wcześniej no to automatycznie przechodzisz na macierzyńskie).
Także dowiedz się dokładnie, szkoda macierzyńskiego

Stary 2015-12-03, 14:59   #2802
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Teoretucznie mozna podawac w inne miejsca niz brzuch. Nie ma co teraz dywagowac, lekarz zleci to beda, nie to nie Ruda nie lap przedwczesnie stresa :P
tylko tak sobie żartuję

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 15:01   #2803
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Nam położna tłumaczyła że l4 jest do 8 doby po przewidywanej dacie porodu Bo później jest skierowanie do szpitala i wtedy masz od nich wolne czy co tam (jak rodzisz wcześniej no to automatycznie przechodzisz na macierzyńskie).
Także dowiedz się dokładnie, szkoda macierzyńskiego
Czyli po raz kolejny moj genialny lekarz wprowadzil mnie w blad i wez sie tu nie wkurzaj na darmozjadow.

Stary 2015-12-03, 15:05   #2804
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarz twierdzi, że wtedy już mam wypisać wniosek o urlop macierzyński, nooo właśnie jeśli się nie rozwiążę, to będę mieć jeszcze umowę w pracy, bo mam do dnia porodu. Kuuuurde muszę się przejechać do swojego pracodawcy.
To L4 po terminie porodu można obejść, babka od prawa pracy nam mówiła
Brać L4 ale nie od gina, tylko np. ortopedy - ze kręgosłup boli. I nadal płatne 100%, a urlop macierzyński nie leci.

Hariett, my mamy tę szafę
Stary 2015-12-03, 15:07   #2805
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Harriet super szafa
W końcu swoje, nie musze się motać, cykać i w ogóle Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy dużą szafę, bo właścicielka po prostu kupiła na promocji. Wolałabym sto razy bardziej, żeby wywalił tą meblościankę i po prostu kupił szafę przecież to dużo nie kosztuje
Jak kupowaliśmy łóżko to była na dziale ze sprzedażą okazjonalną za 500 zł No ale skąd wziąć na raz tyle kasy... Ale mega mi się podoba że tu jest dużo miejsca na rzeczy do powieszenia no i każdy ma swoją połówkę. Ja będę mieć ją wypchaną ubraniami i dodatkami, a tż tam sobie np. broń da Plus komoda i szafki pod łóżkiem i niepotrzebne będzie milion pięćset kartonów (pod obecnym łóżkiem mamy prawdziwy skład ).

Wynajmujący są różni... Niektórzy nawet na wyniesienie "swoich" mebli się nie zgadzają

Dotka i jak się sprawdza? Szczególnie mechanizm przesuwny mnie interesuje I szuflady na dole

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-03 o 15:09
Stary 2015-12-03, 15:08   #2806
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Dotka, współczuję szpitala to nigdy nie jest miłe przeżycie. ale lepiej zadbać o siebie i dziecko

U mnie już po wizycie. Szyjka nadal 2cm! Szaleństwo leżenie popłaca. Ważę już 61,5kg, co daje mi +8kg. Mocz po raz pierwszy od 3ch badań wyszedł bez bakterii i leukocytów, więc może antybiotyk tym razem zadziałał.
Hemoglobina - przyszalałam 13! erytro 4,5 więc wyniki jak nie u ciężarnej :P nie wiem jak to możliwe, bo ja jem takie malutkie ilości... bałam się, że hemo będzie bardzo nisko tym razem.

Czyli ogólnie superandzko. Problem mam tylko z prawą tętnicą, praktycznie nie działa, ale dziecko jest dobrze odżywione lewą tętnicą. Muszę to skontrolować za tydzień na usg.

w biedrze byłam, ale żadnych fajnych zabawek drewnianych nie widziałam. tylko gąsienica z fisher price za 32zł, ale to dla dziecka od 6mc, więc odpuściłam.

JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ PRZESYŁKI Z ENDO!!!
Stary 2015-12-03, 15:12   #2807
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
To L4 po terminie porodu można obejść, babka od prawa pracy nam mówiła
Brać L4 ale nie od gina, tylko np. ortopedy - ze kręgosłup boli. I nadal płatne 100%, a urlop macierzyński nie leci.

Hariett, my mamy tę szafę
Jestes pewna, ze 100% a nie 80?

Stary 2015-12-03, 15:16   #2808
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Jak kupowaliśmy łóżko to była na dziale ze sprzedażą okazjonalną za 500 zł No ale skąd wziąć na raz tyle kasy... Ale mega mi się podoba że tu jest dużo miejsca na rzeczy do powieszenia no i każdy ma swoją połówkę. Ja będę mieć ją wypchaną ubraniami i dodatkami, a tż tam sobie np. broń da Plus komoda i szafki pod łóżkiem i niepotrzebne będzie milion pięćset kartonów (pod obecnym łóżkiem mamy prawdziwy skład ).

Wynajmujący są różni... Niektórzy nawet na wyniesienie "swoich" mebli się nie zgadzają
My też nie mamy pieniedzy za bardzo.. jak gotówką to głodówka Przeszło na raty na szczęście od stycznia dopiero 1 rata akurat przyjdą pieniążki z kredytu studenckiego to się będzie to 50 zł dokładać.
Łóżko też kupimy, ale to po ślubie Nam na połówkach nie zależało, bo wieszaków Tż ma 3 a ja 40 Więc ja chciałam drążek, a Tż półki i tak jest

Ten też dziwnie się patrzył jak poprosiliśmy o pozbycie się jego łóżka i o tym że zniesiemy wszystkie jego meble (np. boskie biurko ) do piwnicy. Jakbyśmy nie docenili jego mebelków Ja tam wolę swoje przynajmniej jak zepsuję to nie będzie mi szkoda

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Nebula - super, że takie rewelacyjne wyniki i że wszystko dobrze

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

A i macie:
Stary 2015-12-03, 15:20   #2809
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
większe, ale teraz własnie odebrałam zamówienie z coccodrillo i spioszki w rozmiarze 62 jak dla mnie są na 68 albo i większe

To może zamówię na 62 jakieś rzeczy to akurat na wiosnę by było

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ostatnio z siostrą tżta się śmiałyśmy, że PIS-iory beda nasyłać opiekę społeczną do nieochrzczonych dzieci

Jej synek był chrzczony w szpitalu na szybko, bo mógł umrzeć, ale teraz już jest ok. Wiecie, że ten jego chrzest się nie liczy?

W sensie głupota dla mnie totalna, bo jakby wtedy umarł to wg księdza poszedłby do nieba. Ale skoro ma sie dobrze, to musi mieć chrzest w kosciele bo tamten był niepełny normalnie paranoja

Masakra Ale to o kasę pewnie im chodzi

Cytat:
Próby wątrobowe już mam, niestety 4/5 wyników podwyższonych. Szpitalu witaj.

O nieee Ale chociaż się nie będziesz drapać...

Cytat:
Gdybym miała męża to bym sobie taka sprawiła

Super!

Cytat:
Kupiliśmy szafę! Przeszło na raty W końcu powieszę sukienki i pozbędę się walizki Jutro od rana Tż będzie sprzątał w piwnicy i robił miejsce na stare meble właściciela i będzie skręcał szafę A ja jutro lekarz i chyba muszę jechać na uczelnie na angielski a tak to bym sobie umyła ją i powkładała wszystko Ale pojadę po lekarzu po koszyki na ubrania żeby na gacie było bo nie mamy szuflad

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 15:22   #2810
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Nebula gratki super wyników i udanej wizyty oczywiście Mówisz JUZ 61kg? No strasznie dużo

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 15:24   #2811
czarnulax
Zakorzenienie

magda super szafa

Wielu właścicieli nie chce wynosić swoich mebli, bo często sami nie maja co z nimi zrobić. My mamy swoje wielkie łóżko, z którym średnio mi się rozstawać i zawsze jak chcemy by ktoś się pozbył swojego z mieszkania, to na nas patrzą jak na ufo Nie mamy w Polsce takiej kultury wynajmu jak na przykład w Niemczech.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Nebula super, że wsio ok. I szyja się nie skróciła nawet.
Stary 2015-12-03, 15:24   #2812
iola14
Rozeznanie

Magda super szafa Właśnie coś podobnego w Ikea kupiliśmy cena super

Cytat:
Też mi się tak wydaje ...

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Dotka, współczuję szpitala to nigdy nie jest miłe przeżycie. ale lepiej zadbać o siebie i dziecko

U mnie już po wizycie. Szyjka nadal 2cm! Szaleństwo leżenie popłaca. Ważę już 61,5kg, co daje mi +8kg. Mocz po raz pierwszy od 3ch badań wyszedł bez bakterii i leukocytów, więc może antybiotyk tym razem zadziałał.
Hemoglobina - przyszalałam 13! erytro 4,5 więc wyniki jak nie u ciężarnej :P nie wiem jak to możliwe, bo ja jem takie malutkie ilości... bałam się, że hemo będzie bardzo nisko tym razem.

Czyli ogólnie superandzko. Problem mam tylko z prawą tętnicą, praktycznie nie działa, ale dziecko jest dobrze odżywione lewą tętnicą. Muszę to skontrolować za tydzień na usg.

w biedrze byłam, ale żadnych fajnych zabawek drewnianych nie widziałam. tylko gąsienica z fisher price za 32zł, ale to dla dziecka od 6mc, więc odpuściłam.

JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ PRZESYŁKI Z ENDO!!!
Świetnie same dobre wiadomości

A ja od rana na kuriera czekam i nadal go nie ma zawsze są do 13 a dzisiaj cisza

Cytat:
A i macie:
Haha dokładnie

Edytowane przez iola14
Czas edycji: 2015-12-03 o 15:27
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 15:28   #2813
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Nebula gratki super wyników i udanej wizyty oczywiście Mówisz JUZ 61kg? No strasznie dużo
przy wzroscie 162 to jednak juz ;p

i chyba sie zdrzemne zanim maz wroci na obiad....ziew...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 15:28   #2814
hariett
Zadomowienie

Cytat:
My też nie mamy pieniedzy za bardzo.. jak gotówką to głodówka Przeszło na raty na szczęście od stycznia dopiero 1 rata akurat przyjdą pieniążki z kredytu studenckiego to się będzie to 50 zł dokładać.
Łóżko też kupimy, ale to po ślubie Nam na połówkach nie zależało, bo wieszaków Tż ma 3 a ja 40 Więc ja chciałam drążek, a Tż półki i tak jest

Ten też dziwnie się patrzył jak poprosiliśmy o pozbycie się jego łóżka i o tym że zniesiemy wszystkie jego meble (np. boskie biurko ) do piwnicy. Jakbyśmy nie docenili jego mebelków Ja tam wolę swoje przynajmniej jak zepsuję to nie będzie mi szkoda
Wiem wiem... Mi raczej chodziło o to, że była fajna okazja no ale nie wyszło Chociaż gdyby nie to, to pewnie bym nawet na tę szafę nie zwróciła uwagi A teraz jest moim sypialnianym must have

Z wieszakami mamy podobnie, z tym że jak mamy wyznaczone połówki to ja nie mam tylu wyrzutów sumienia że ja mam mnóstwo ubrań i zajmują tyle miejsca, a tż nie No i mnie półki też są potrzebne. I szuflady. I wszystko

U nas łóżko być musiało, bo to a)by nam się do nowej sypialni nie zmieściło b) lepiej go już nie rozkładać i składać, bo ono już było tyle razy montowane, że skręcane jest za pomocą wkrętów

Tez nie lubię czyiś mebli, zwłaszcza że ja czasem potrafię zniszczyć niezniszczalne... Kijowe to, bo wszyscy traktują Ci jak nieszanującego rzeczy dzieciaka, a ja na przykład inaczej nie potrafię i samą mnie to doprowadza do szału...

Stary 2015-12-03, 15:28   #2815
mojakaren
Zakorzenienie

uf moje żeberka już sobie dochodza w piekarniku, a pachnie chyba w całym bloku

kinga a coś Cię nie pokoi w wadze Szymka?
Nasz ważył 1700 w 30+5

Nebula same dobre wieści! i faktycznie leżenie popłaca
No i brawo za wyniki moczu

Magda, gratki za zakup szafy!

Musze pochwalić mojego TŻ, on taka złota rączka, wszystko robi sam, ale teraz przeszedł samego siebie bo naprawił zmywarkę a ja juz z rozpaczy zaczęłam przegladać oferty na internecie

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 15:33   #2816
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem I fajowską miała cenę - 550 a tak to wszystkie powyżej 800 takie systemowe więc naprawdę się trafiło W mieszkaniu już praktycznie nie ma mebli właściciela Jednak co swoje to swoje, ale znoszenia będzie przy przeprowadzce co niemiara
Nic mi nie mów nawet o tych meblach przy przeprowadzce... My też mamy sporo i mebli i sprzętów swoich i z jednej strony super, bo nie trzeba na hura kupować potem wszystkiego, no ale to pakowanie, wynoszenie i wnoszenie...

Cytat:
My panujemy szafę Trysil i do tego jak się zmieści komodę Malm, łóżko mamy Brusali Ale to jeszcze trochę
Super to łóżko i szafa

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-03, 15:33   #2817
Casaa
Zakorzenienie

Nebula, gratki po wizycie a dziecie nie bylo "wazone"? A z jaka tetnica masz problem?

Kolejny szczypiorek.... 61 kg....

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 15:35   #2818
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
uf moje żeberka już sobie dochodza w piekarniku, a pachnie chyba w całym bloku

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-03, 15:35   #2819
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Wielu właścicieli nie chce wynosić swoich mebli, bo często sami nie maja co z nimi zrobić. My mamy swoje wielkie łóżko, z którym średnio mi się rozstawać i zawsze jak chcemy by ktoś się pozbył swojego z mieszkania, to na nas patrzą jak na ufo Nie mamy w Polsce takiej kultury wynajmu jak na przykład w Niemczech.
No w sumie fakt, jakbym mieszkanie wyposażyła a ktoś powiedział "pani wywalaj z tymi rzeczami" a nie miałabym piwnicy/strychu no to kiepsko...
W Niemczech jest w druga stronę, w mieszkaniach potrafi nie być nic Wszystko ma swoje dobre i złe strony, bo np. studentom zazwyczaj zależy by w mieszkanie nie musieć inwestować

Stary 2015-12-03, 15:39   #2820
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Jestes pewna, ze 100% a nie 80?
Tak, bo to nadal zwolnienie w okresie ciąży, nie ma znaczenia, czy wypisuje ginekolog, internista, czy laryngolog albo ktokolwiek inny.

Hariett, mechanizm przesuwny jest do kitu, bo (przynajmniej u nas) ciężko chodzi, jakby się te drzwi nakładały na siebie, ciężko zwłaszcza przy końcówce dosuwania. No ale nie jest to coś, co jakoś bardzo przeszkadza. Szuflady okej, ale my z nich mało korzystamy, głównie mam tam rzeczy mało używane.

A tak to ogólnie to okej, mamy ją ponad rok, a wygląda jak w dniu zakupu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości