![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
nieznajoma, to jakaś gówniara podobno była i afera z tego na oddziale, bo zaczęła wymiotować w środku nocy i pielęgniarki się pobudziły, myślały że coś jej się stało, a jak się zorientowały, że ona jest na % to zabrały ją do izolatki i niezły wykład dostała. To jakoś w wakacje się działo... aż nie mogę uwierzyć... a potem FAS na porządku dziennym i nie wiadomo skąd dziecko upośledzone
![]() o misia to fajnie, nie ma to jak babski dzień ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Pewnie będzie mi się dłużyło.
![]() A co do historii, to nie mam pytań. ![]() A oczka brzegowe jakimś ściegiem robisz? ![]() Ja zawsze robię łańcuszkowym, najbardziej mi się podoba. ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Takie nierówne pasy też mają swój urok. ![]()
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Witam się.
Młody mnie zazwyczaj kopie na prawo od pępka ale jak walnie w bożenkę to skręcam się w pół, nie ma jak ułożenie miednicowe ![]() Mojego też nie ma może jutro dojedzie na kucyki córki bo młoda w miarę regularnie jeździ na kucykach. Możliwe że na weekend przyjadą moi rodzice bo jak Zoś gada z dziadkiem to mówi że ona do niego na święta nie pojedzie dopóki on do niej pierwszy nie zajedzie. A że dziadek ma miękkie serce i nawet pracuje w piątek do 22 a ma do wnuczki 300 km to już podobno kombinuje żeby wstac o 4 i przyjechac. Tylko powiedziałam mamie że nie jestem w stanie na już ogarnąc mieszkania i żeby się nie zdziwiła że podłogi nie umyte, ogólnie nie mam sił. Dziś jeszcze wstawię wołowinkę robię po raz trzeci te zraziki tylko tym razem bez ogórka bo do piwnicy juz nie mam zamiaru chodzic. Jutro jeszcze ostatnie prezenty na mikołajki dla mojego trzepaczka do dywanu i klamerki do prania. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
przyczajony tygrys
|
Az noz sie w kieszeni otwiera. U nas udalo sie w 3 cyklu (choc bardxiej bylo na zasadzie "jestesmy prawie po slubie,odstawiamy anty,co ma byc to bedzie"). Ale ile par stara sie latami lub nie moze wcale?
Jak widze krzywde dziecka to uwalniaja sie we mnie mega poklady agresji i powybijalabym im zeby ![]()
#1148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Królewna cała i zdrowa, mam zdjęcie jak jest z brzuszka świeżo wyjęta jeszcze taka cała w mazi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1149 |
Rozeznanie
|
a to sie jakoś specjalnie robi? :P pierwsze oczko po prostu ściągam i jakoś idzie :P jeszcze nie mam pojęcia jak się kończy ale dowiem się w swoim czasie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wzięlam l, ale ona jest z takiego materiału, że mysle, że spokojnie do marca będzie ok, a i po ciąży się bedzie nadawała do chodzenia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
przyczajony tygrys
|
A mowilam Wam jakie jajca byly z odbiorem dokumentow ze szpitala? Pojechal tz, przyjezdza i pyta kogo podalam. WTF mysle. A ten, ze zamiast niego wpissny jest jakis pawel (a tz kamil)
![]() ![]()
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monikmi gratulacje dla siostry i dla Ciebie jako cioci ![]() A akcja ze szpitalem to jakaś masakra! A w ogóle powiedzieli Ci choć słowo dlaczego Cie nie przyjmą? No nie mieści się to w głowie. Dziewczynki mój nastrój tez do bani. Nie tylko zresztą dziś. W ogóle sytuacja ogólna plus hormony wpedzaja mnie w dołek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
Ja robię z tego co kiedyś wrzuciły dziewczyny troszkę chyba pod siebie dopasowałam.
Wołowinkę kupiłam ligawę pokroiłam rozbiłam natarłam musztardą sarepską, posypałam pieprzem, do tego plasterek cebulki marchewki i ogórka konserwowego ( tym razem bez), zawinąc ja mam takie szpilki do mięsa więc nawet wychodzi, smażę na głębokiej patelni a potem duszę w niej ( na idndukcji ustawiam na 2-3 i zapominam że coś tam się robi ![]() ![]() Proste tylko czemu nie mogę się do tej kuchni zawlec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
lumpek dobra rzecz
![]() ![]() To jutro biba na wątku ![]() monikmi dobrze, że wszystko OK ![]() ![]() nieznajoma ![]() moonunit MR nie bardzo w ciąży ![]() widziałyście Dziewczyny jak szybko uspokoić płaczące niemowlę ![]()
Szczęśliwa mężatka 07.06.2014r. ![]() Oleńka 3/2/1 ![]() ![]() Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-12-03 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę karton pikolo kupić. ![]() Widziałam to. Trochę creepy to wygląda. ![]() Na TLC zaraz program o nieudanych operacjach plastycznych, lubię oglądać te zezowate cycki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Już jest ok pomiędzy mną a mężem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Wtajemniczenie
|
fasolka1987no właśnie się dziwiłam, że mi ortopeda tak powiedział
![]() a co do filmiku to wygląda niesamowicie ale nie wiem czy bym się odważyła spróbować ![]() Cytat:
![]() ![]() Lumpki uwielbiam, kiedyś udawało mi się niezłe perełki wyłowić, ahh piękne czasy liceum ![]() ![]() dobranoc ![]()
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-12-03 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc!
![]()
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
ja nie potrafię kupowac w normalnych sklepach a jak dobry sh to wynoszę torbami i potem muszę upychac w szafie, a ten co jadę do mamy to już porażka 20zł/kg i zawsze mam z 2 kg a wchodzę do normalnego sklepu i widzę coś jakości pepco za 60 zł to mi sie odechciewa. Nie mowie jak kupiłam porządny płaszczyk z wełną to noszę i noszę ale kosztował ponad 500 zł ale tata kazał córce kupic a to był jedny w którym brzuszek Zosiowy się mieścił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zadomowienie
|
hej,
ja dzisiaj raczej zła na wszystko i wszystkich. Denerwowali mnie nawet ludzie mijani na ulicy że nie tak idą jak powinni ![]() taki dzień. Oby jutro lepsze humory nam dopisywały Co do psujących się rzeczy to chyba lepiej teraz niż jak się dziecko urodzi więc co ma się zepsuć niech się psuje jak najszybciej żebyśmy potem mogły zająć się już tylko maluchem gratulacje dla siostry/mamy i cioci ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() ale są też rzeczy których patykiem bym nie dotknęła w lumpach i muszę mieć nowe i już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zadomowienie
|
Nie powiem na jedynym na czym nie oszczędzam są staniki ale duzy biust powoduje że normalnego stanika jeszcze 6 lat temu ze świecą szukac wchodziłam i mowiłam 75 i najwieksza miska i co za mała. Teraz na szczęście już lepiej ale za to ceny mnie zabijają bo średnio 160 zł za jeden
![]() Dobranoc, zrobiłam w koncu te zrazy i dodatkowo zagniotłam piernik staropolski więc czuję się spełniona |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
![]() I tym pozytywnym akcentem zakończę dzień ![]() Dobranoc Dziewczyny. Pchły na noc.
#1165 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a może takie kocyki zrobicie http://static.boredpanda.com/blog/wp...campbell-8.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zadomowienie
|
A ja przysnęłam w trakcie oglądania filmu z tż. I teraz zasnąć nie mogę
![]() Coś mnie bolą plecy i brzuch jak na okres... Myjąc zęby nawet pomyślałam przez moment, że pewnie w nocy mnie zaleje, ale po chwili oprzytomniałam ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#1167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam się z rana, wstałam, polałam sernik czekoladą, zaraz budzę chłopaków i jak tylko wyjdą to wracam do łóżka machać drutami :P mała chyba zaczęła dzień czkawką bo tak śmiesznie rytmicznie puka od środka ![]() spokojnego piątku mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie robię kawkę i zaczynam otwierać oczy. Życzę wszystkim lepszych humorów niż wczoraj ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#1169 |
przyczajony tygrys
|
Dzien dobry.
Polly, wszystkiego najlepszego z okazji urodxin ![]() ![]() ![]() Tez sie musze wybrac do lumpka.ale pojade do takiego gigantycznego ok 40 km ode mnie. O ile wlasnie swetr/koszuklke kupie, to spodni jeszcze nie dorwalam,jakies obrzydzenie chyba ![]() Straszne rzeczy mi sie dzis snily. Ze mala sie owinela pepowina cala i nikt tego nie zauwazyl :< ![]() ![]() ![]() A biustonosze swego czasu kupowalam na onlyher
Razem 15.06.2011, Narzeczeni 05.09.2014, Małżeństwo 09.05.2015, Mały-Wielki Cud 11.03.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nieznajoma0 Czas edycji: 2015-12-04 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
I po spaniu..maz jeszcze walczy o ostatnie minuty snu a ja robie kawke. POLLLY wszystkiego najlepszego!! Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.