Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-03, 19:35   #3001
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Nie ma u mnie intermarche :/

Jejku okropnie sie zachowuje. Zablokuj jej udostępnianie Twoich postów

Dziś nasz hit zabawka powod.smiech do rozpuku to foliowe worki wypelnione powietrzem takie zabezpieczające przesyłki

Violka - nie wiem jak filmik wrzucić na fb bo mi go nie pokqzuje a mam w ściągniętych na tel
Hehe kolejna hitowa zabawka 😁

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny wybaczcie ale nie nadrobie, za dużo na głowie. Az rozwalił nogę, ma w szynie, mały zabkuje a do tego zapisałam się na prawko. Dziś wracałam prawie biegiem bo mały ryczal :P a tz za bardzo pola do popisu z ta noga nie ma. No i juz teraz wie jaki maly wieczorami jest marudny. Chyba teściów w pomóc zaangażujemy. tym bardziej że teoria codziennie, nie wiem jak to bedzie. A dwójka dzieci to masakra :P

Powodzenia w takim razie ✊

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Już doczytałam - wygrałam błyszczyk, podkład ( 4 albo 5 będę miała ) i jakiś tusz do rzęs, ale to był konkurs z rossmana, jakiś stary zresztą bo w ogóle zapomniałam, że brałam w nim udział

I też właśnie ten garnuszek, ale z drugiej strony ta zebra jest taka śliczna zostawię sobie decyzję do jutra, od czasów ciąży niezdecydowanie mi nie minęło

garnuszek zdecydowanie fajniejszy, tez kupuje pod choinkę 😃

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cashmere-pytalas o torebke, tak, zamowilam ta ze skora lakierowana ale dzis spodobala mi sie inna w CCC i nie wiem co zrobic :P
Pokaż ta z ccc 😃

Mąż mnie męczy co chce pod choinkę a ja chciejstw jakoś nie mam, to może torebka? 😁😉 marzy mi się obag hmm 😉
Stary 2015-12-03, 19:37   #3002
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Melduje się ze żyjemy. Wczorajsza noc to masakra... nawet nie będę o tym nic pisać :-(
Mój mąż miał dzisiaj wolne i mi bardzo pomógł . Rano bylismy na kontroli u neurologa ( wszystko jest jak najbardziej ok ) - jeszcze po naszych prosbach dala nam skierowanie na kontrolne usg w przyszłym tygodniu... Potem byliśmy na szczepieniu - Olaf tylko troszkę zaplakal ale zabawilam go i zapomniał - ogólnie to przez miesiąc nic nie przybrał :-(- dalej waży 8700 mierzy 75 cm... może przez te choroby wszystkie bo generalnie bardzo ładnie je to nie wiem o co chodzi :-(
Potem masz wziął go na spacer a ja machnelam obiad i nawet udało mi się poćwiczyć... zaraz się zbieram i idę na rynek na piwo. Musze odreagować. Mama miała przyjechać jutro na cały dzień ale niestety jakieś szkolenie jej wyskoczyło i mi nawet płakała do telefonu ze nie może przyjechać - smutno mi się zrobiło no ale przecież nie jej wina...

Madzixx - bardzo mnie wzruszyłas tym co napisałaś o spiacej Ali i niespiacym Olafku :-* - Kochana jesteś Dziewczyna :-***

Majka - pytalam o ten refluks - babka nie widzi podstaw żeby jakoś reagować mówi ze da nam skierowanie do gastrologa ale generalnie to niespanie to twierdzi ze taka jego uroda. ( ze ok 50 % dzieci ma kłopoty ze spaniem he? ...) Żeby po jedzeniu nosić chwile, żeby kłaść na podwyższeniu i stosować Gastrotuss .. ze to powinno mu minąć itd itp. Nie miałam siły drążyć z nią tego tematu...

Violka - super ze z Adka lepiej :-*

Aga- dziękuję ze pytasz o Olafa:-* Dzisiaj cały czas gdzieś jesteśmy w ruchu wiec jakby lepiej... ale mam męża do pomocy i mnie właściwie na cały dzień odciążyl... Zobaczymy jak będzie później ... na noc....

Gosiak - trzymaj się tam dzielnie :-*

Kamilove - super ten chodzik - pchacz- tez bym chyba cos takiego chciała....

Goczek - dziękuję za miłe słowa :-*- oby to było jednorazowo - a te zeby to nas wykoncza naprawdę :-(

Pustki faktycznie tu coś dzisiaj...

A tak zmieniając temat to wyszłam na balkon i... ptaki śpiewają jak na wiosnę - oszalały :-D
trzymaj sie Kochana i dziekuje za mile slowa

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
MADZIXX gratki siedzenia Ali!

VIOLKA, MAJKA ciesze się ze wasze dzieciaki zdrowieja!

NIEZAWSZE ale fajnie ze Ci tak Maciuś ładnie wcina Twoje obiadki

Ja zostawiłam małego u mamy i siedzę u gina stresuje sie jak tam sobie daje rade.
na pewno dala sobie mama rade jak u gina, ok?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 19:45   #3003
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmere-pytalas o torebke, tak, zamowilam ta ze skora lakierowana ale dzis spodobala mi sie inna w CCC i nie wiem co zrobic :P
Pokaż te z ccc. Teraz jest -25% na kartę
Stary 2015-12-03, 19:56   #3004
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry
Melduje się ze żyjemy. Wczorajsza noc to masakra... nawet nie będę o tym nic pisać :-(
Mój mąż miał dzisiaj wolne i mi bardzo pomógł . Rano bylismy na kontroli u neurologa ( wszystko jest jak najbardziej ok ) - jeszcze po naszych prosbach dala nam skierowanie na kontrolne usg w przyszłym tygodniu... Potem byliśmy na szczepieniu - Olaf tylko troszkę zaplakal ale zabawilam go i zapomniał - ogólnie to przez miesiąc nic nie przybrał :-(- dalej waży 8700 mierzy 75 cm... może przez te choroby wszystkie bo generalnie bardzo ładnie je to nie wiem o co chodzi :-(
Potem masz wziął go na spacer a ja machnelam obiad i nawet udało mi się poćwiczyć... zaraz się zbieram i idę na rynek na piwo. Musze odreagować. Mama miała przyjechać jutro na cały dzień ale niestety jakieś szkolenie jej wyskoczyło i mi nawet płakała do telefonu ze nie może przyjechać - smutno mi się zrobiło no ale przecież nie jej wina...

Madzixx - bardzo mnie wzruszyłas tym co napisałaś o spiacej Ali i niespiacym Olafku :-* - Kochana jesteś Dziewczyna :-***

Majka - pytalam o ten refluks - babka nie widzi podstaw żeby jakoś reagować mówi ze da nam skierowanie do gastrologa ale generalnie to niespanie to twierdzi ze taka jego uroda. ( ze ok 50 % dzieci ma kłopoty ze spaniem he? ...) Żeby po jedzeniu nosić chwile, żeby kłaść na podwyższeniu i stosować Gastrotuss .. ze to powinno mu minąć itd itp. Nie miałam siły drążyć z nią tego tematu...

Violka - super ze z Adka lepiej :-*

Aga- dziękuję ze pytasz o Olafa:-* Dzisiaj cały czas gdzieś jesteśmy w ruchu wiec jakby lepiej... ale mam męża do pomocy i mnie właściwie na cały dzień odciążyl... Zobaczymy jak będzie później ... na noc....

Gosiak - trzymaj się tam dzielnie :-*

Kamilove - super ten chodzik - pchacz- tez bym chyba cos takiego chciała....

Goczek - dziękuję za miłe słowa :-*- oby to było jednorazowo - a te zeby to nas wykoncza naprawdę :-(

Pustki faktycznie tu coś dzisiaj...

A tak zmieniając temat to wyszłam na balkon i... ptaki śpiewają jak na wiosnę - oszalały :-D

Udanego wyjścia!
Cieszę się bardzo że masz wsparcie! Jesteś bardzo dzielna

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kamilove Maja jak byla malutka tez dostala samochod zdalnie sterowany od dziadka faceci....

Pod choinke kup swojemu taki zamiast skarpetek lub bokserek boszz nie mam pojecia co kupic tz pod chujanke, ja powiedzialam, ze chce gre na xboxa, ale xboxa nie mamy ;P

Haha dziadek dobry może z Twoim Tżtem przegadał ten prezent

Cytat:
MADZIXX gratki siedzenia Ali!

VIOLKA, MAJKA ciesze się ze wasze dzieciaki zdrowieja!

NIEZAWSZE ale fajnie ze Ci tak Maciuś ładnie wcina Twoje obiadki

Ja zostawiłam małego u mamy i siedzę u gina stresuje sie jak tam sobie daje rade.

Na pewno dała sobie radę Myliłam się ?

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Smieszna jest jak dla mnie bo odznacza mnie na fb jako corke a gada na mnie dalej... i po co to na co to? Nie lubie jak ktos pod publike cos robi..
Ostatnio udostepnilam post kumpeli ze opiekunki szuka to ta nie doczytala i mnie objechala do ojca i co najlepsze rzekomo taka nie zadowolona ze skoro ja juz szukam tej opiekunki to czemu do niej nie zadzwonilam (nie odbiera tel ode mnie) bo ona by przeciez sie zebrala, przyjechala i pomogla (hahahahaha ☠☠☠.lam)..

W kerfie 4 za 3

Ehh przykre (

Cytat:
Nie ma u mnie intermarche :/

Jejku okropnie sie zachowuje. Zablokuj jej udostępnianie Twoich postów

Dziś nasz hit zabawka powod.smiech do rozpuku to foliowe worki wypelnione powietrzem takie zabezpieczające przesyłki

Violka - nie wiem jak filmik wrzucić na fb bo mi go nie pokqzuje a mam w ściągniętych na tel

Szkoda że się nie da.
Niezła zabawka ja daje zwykle torebki foliowe czasem i sobie ciąga, czasem coś do środka włożę A teraz mocno się zainteresowała ruchomym klockiem takim z buźkami i przesuwała tam po swojemu z 15 minut szook 😛

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny wybaczcie ale nie nadrobie, za dużo na głowie. Az rozwalił nogę, ma w szynie, mały zabkuje a do tego zapisałam się na prawko. Dziś wracałam prawie biegiem bo mały ryczal :P a tz za bardzo pola do popisu z ta noga nie ma. No i juz teraz wie jaki maly wieczorami jest marudny. Chyba teściów w pomóc zaangażujemy. tym bardziej że teoria codziennie, nie wiem jak to bedzie. A dwójka dzieci to masakra :P

To się dzieje! Powodzenia żeby wszystko dało się pięknie pogodzić.

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53682951]Violka, dobrze,że Adka zdrowieje, oby sie jej humor poprawił też. zęby? rany, jaki prezent! tatus będzie sie bawił ekstra Maciek pewnie też zupka pychotka

ciesze sie że Julek czysty, mam nadzieję,ze troche odetchniesz, a dzis to tylko taki wybryk z tym kaszleniem...
dzieki że piszesz o tej gąsienicy, tez chce kupic i sie zastanawialam który format. widzialam na żywo, super to jest

a moje dziecko poszlo na drzemke... ciekawe o ktorej na noc zasnie

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Siły Ci zyczę! i żeby teściowie się wykazali przy opiece. aa, i gumowych krawęznikow tradycyjnie [/QUOTE]

Raczej nie zęby, ale kto to wie

Cytat:
Super że robisz prawko. Ja bez prawka sobie nie wyobrażam życia
Współczuję kontuzji Tz :/

W sumie nie wiem ale mysle że można. Popróbuj

:-*
Ta ksiazeczka ma format coś jak A4. Nie oglądałam jej jeszcze foklafnie ani tej księgi dźwięków.

Julo dziś pełen energii a drzemki 2x 30min hehe.
Mam wrażenie że podając mu pierś nic mu nie leci a ssie jak smoka. Wychodzi na to ze moi chłopcy podobnie rozstana sie z kp tj.ok 9 m-ca. Choć kupilam dziś herbatkę na laktacje i pozniej karmi odpale.

Ja teraz 2 cycki musiałam podać, też jakaś posucha ehh może temu że w dzień 2 razy dawałam- tak jadła inne dania słabo.

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53683278]Księge dzwiekow tez widzialam na zywo w uzyciu. też fajowa do gryzienia rownież ja w ogole hani lubie czytac ksiązeczki, tzn pokazywac głownie na razie. Lokomotywe jej często czytalam i "zasadzil dziadek rzepke"
mam nadzieję,że ok po wizycie i ze Filipek w porządku, zaskoczyl na plus

mi to mleko z piersi jeszcze tryska, zwlaszcz jak hanka sie ak odrywa od cycka, to po ubraniu. tez chyba karmi sie napije, bo aż sie boję nocki...[/QUOTE]

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Goczek i Hania słucha długo jak jej opowiadasz?? Moja Adka za długo nie posłucha, staram sie wybierać takie króciutkie, żeby udało się dotrwać do końca, bo zaraz po swojemu kartki przewraca, albo do buźki wkłada

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Kamilove fajny pchacz rzeczywiscie!

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:

Proste! Weź dwie
Stary 2015-12-03, 20:00   #3005
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Udanego wyjścia!

Ehh przykre (

Szkoda że się nie da.
Niezła zabawka ja daje zwykle torebki foliowe czasem i sobie ciąga, czasem coś do środka włożę A teraz mocno się zainteresowała ruchomym klockiem takim z buźkami i przesuwała tam po swojemu z 15 minut szook 😛

Ja teraz 2 cycki musiałam podać, też jakaś posucha ehh może temu że w dzień 2 razy dawałam- tak jadła inne dania słabo.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Goczek i Hania słucha długo jak jej opowiadasz?? Moja Adka za długo nie posłucha, staram sie wybierać takie króciutkie, żeby udało się dotrwać do końca, bo zaraz po swojemu kartki przewraca, albo do buźki wkłada

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Proste! Weź dwie
Dobrze ze kupilam te klocki szt.4 czyli 4x 15 min i godzinka spokoju beezie jeeee

Wczoraj i dziś w ciągu dnia słabe spanie. Noc z pobudkami. Teraz znów byl ryk a ponad tydzień bylo super. Myślę ze zęby albo równowaga zeby mi nie było za dobrze bo albo j den qlbo drugi w nocy wola na zmianę. Julo byl chory to noce ok. Teraz noce do du..py będą

W 5-10-15 zniw kamizelka przeceniona oszuści
Stary 2015-12-03, 20:02   #3006
Hanka20
Zakorzenienie

Dziewczyny mama dała rade, a raczej siostra bo ona tez była i to ona go musiała uspokoić jak się obudził po drzemce i mamy nie było. Dały mu owocki ale nie chciał jeść. Nic mnie to dziwi juz
Mały mlekolak

MAJKA mój też dziś bawił się folia babelkowa
I tez dziś w empiku byłam po zamówienie. Księga dźwięków mnie zaskoczyła - nie wiem czemu byłam przekonana ze w niej są jakieś przyciski z dźwiękami hehe. Ale mimo to pozytywna książeczka. Juz wyprobowalismy i Filipcio się usmial jak mu mama dźwięki nasladowala

SYLWIA super ze się zapisalas na prawko! Ja się chyba nigdy nie zdecyduje kurcze.

U mnie jeszcze mleka sporo, tak jak u Goczka nadal tryska no ale ja karmie jednak cały czas bez zmian.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

MADZIXX pytałaś czy u gina ok. Poszłam bo mam problem od jakiegoś czasu, nie będę na forum pisać jaki. W każdym razie dostałam dwa leki zobaczymy co to będzie dalej - oby pomogło.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 20:05   #3007
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Udanego wyjścia!

Ehh przykre (

Szkoda że się nie da.

Proste! Weź dwie
Pewnie tak, bo to jego tata dal.

Kamilove to kupuj, a Bonda dasz na walentynki

Domima, teraz dzieci mniej rosną, a wyciagaja się, wiec nie martw się

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Kurcze kiepsko tak być samym/samotnym, do rodziców juz tyle razy bym zadzwoniła, aby pogadać o ☠☠☠☠☠☠☠ach, do tz, a tu lipa taka

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 20:14   #3008
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mama dała rade, a raczej siostra bo ona tez była i to ona go musiała uspokoić jak się obudził po drzemce i mamy nie było. Dały mu owocki ale nie chciał jeść. Nic mnie to dziwi juz
Mały mlekolak

I tez dziś w empiku byłam po zamówienie. Księga dźwięków mnie zaskoczyła - nie wiem czemu byłam przekonana ze w niej są jakieś przyciski z dźwiękami hehe. Ale mimo to pozytywna książeczka. Juz wyprobowalismy i Filipcio się usmial jak mu mama dźwięki nasladowala

SYLWIA super ze się zapisalas na prawko! Ja się chyba nigdy nie zdecyduje kurcze.

U mnie jeszcze mleka sporo, tak jak u Goczka nadal tryska no ale ja karmie jednak cały czas bez zmian.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

MADZIXX pytałaś czy u gina ok. Poszłam bo mam problem od jakiegoś czasu, nie będę na forum pisać jaki. W każdym razie dostałam dwa leki zobaczymy co to będzie dalej - oby pomogło.
Oby leki szybko pomogły!
Julo bawil sie takimi duzymi workami wypełnionymi powietrzem
Stary 2015-12-03, 20:22   #3009
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze ze kupilam te klocki szt.4 czyli 4x 15 min i godzinka spokoju beezie jeeee

Wczoraj i dziś w ciągu dnia słabe spanie. Noc z pobudkami. Teraz znów byl ryk a ponad tydzień bylo super. Myślę ze zęby albo równowaga zeby mi nie było za dobrze bo albo j den qlbo drugi w nocy wola na zmianę. Julo byl chory to noce ok. Teraz noce do du..py będą

Tzn u nas pierwszy raz nimi tak ogromne zainteresowanie

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Mały mlekolak

To zdrówka!
Fajnie że dziewczyny dały radę!
A to księga dźwięków nie wydaje dźwięków!??
Stary 2015-12-03, 20:22   #3010
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pozbawiaj mnie złudzeń
Stary 2015-12-03, 20:26   #3011
violka848
Zakorzenienie

A nam siostra sushi przywiozła i mieliśmy wyżerkę ehhh ale za mało zamówiliśmy A Tż znowu mnie gnębi o kakałko

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Nie pozbawiaj mnie złudzeń

To Tzn pierwszy raz dziiiisiaj hehe ))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 20:29   #3012
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA oby pomoglo

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Mloda siedzi i pluje na mnie.. ubaw ma po pachy ..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 20:43   #3013
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Violka - o co?;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 20:47   #3014
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Violka-kakałko kojarzy mi sie jednoznacznie Hahaha
Gnębi Cie mówisz ? Padłam
Stary 2015-12-03, 20:49   #3015
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Zboczuchy z nas ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 21:05   #3016
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Oby leki szybko pomogły!
Julo bawil sie takimi duzymi workami wypełnionymi powietrzem
Ahaa no widzisz to źle zrozumiałam

Cytat:

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

To zdrówka!
Fajnie że dziewczyny dały radę!
A to księga dźwięków nie wydaje dźwięków!??
:-* no nie wydaje wyobraź sobie ze musisz sama te dźwięki wydawać :p na każdej stronie jest obrazek i np zwierzak i dźwięk jaki wydaje i trzeba go samemu wydać hehe. Najzabawniejsze są dla mnie : szpinak robi "blee" i gniazdko elektryczne robi "nie"haha

Cytat:
HANKA oby pomoglo

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Mloda siedzi i pluje na mnie.. ubaw ma po pachy ..
Oj współczuję Ci tej Twojej marudki oby jej szybko przeszły te humorki!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

NIEZAWSZE w jakim kontekście piszesz o tej samotności? Tak ogólnie bo chyba nie rozumiem?

DOMIMA super ze mąż tak Cię wspiera! Dziwne ze Olaf nic nie przybrał od ostatniego razu ale jest jeszcze możliwość ze był źle zwazony ostatnio. Jak się dziecko ciągle rusza na tej wadze to ciężko dobry pomiar zrobić.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 21:14   #3017
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Violka - o co?;p

Cytat:

Zbereźniczki o takie normalne kakałko do picia Polecam

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Hania no to mnie zawiodłaś ( myślałam że to gadająca książka. Madzik coś Ty nam poleciła. No nic zobaczymy co o niej powiem jak dostanę
Stary 2015-12-03, 21:20   #3018
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Hania no to mnie zawiodłaś ( myślałam że to gadająca książka. Madzik coś Ty nam poleciła. No nic zobaczymy co o niej powiem jak dostanę
kakalko kakalko

Violka no co Ty, wiesz ile zabawy jest w tym moj maz czasem nie wyrabia ze smiechu jak udaje koze albo innego zwierzaka wg mniej fajniej jak sami mozemy nasladowac dzwieki niz monotonny lektor

Hania-ja jeszcze lubie slimaka, ktory nic nie robi tylko elegancko porusza czulkami
Stary 2015-12-03, 21:21   #3019
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Idę zobaczyć tę księgę.

Kakałko hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 21:28   #3020
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
kakalko kakalko

Violka no co Ty, wiesz ile zabawy jest w tym moj maz czasem nie wyrabia ze smiechu jak udaje koze albo innego zwierzaka wg mniej fajniej jak sami mozemy nasladowac dzwieki niz monotonny lektor

Hania-ja jeszcze lubie slimaka, ktory nic nie robi tylko elegancko porusza czulkami
Ja mam taki panel 'farma' i tam sie zwierzeta gospodarskie odzywaja ale nie lektor a takie realne i tez fajne

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 21:34   #3021
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ale Mój się nie śmieje:-( - nie bawi :-( - oczy ma na wpół zamknięte i ryczy wyje jojczy... płacze nawet łzami nie wiem co mu się dzieje. Jestem wykończona :-( - juz nie wiem co mam robić :-(

zeby,zęby,zęby

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Pozwalasz spać na brzuchu w nocy?

Ona śpi od 3miechów 99%na brzuchu

Cytat:
Hej hej

U nas nocka przespana do 6:20 a potem Ala usnęła w naszym łożku na godzinkę 7:50-8:50
Ja chwile sie z nia zdrzemnęłam, bo miałam potrzebę przytulenia sie ale po 8 wstałam

No i chwalimy sie-dzis pierwszy raz Alicja usiadła!!
Jestem taka dumna z pozycji na czworaka, dała nogę wyprostowana na bok a potem na pupie usiadła jupi
Gratuluję!super!
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 21:38   #3022
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki panel 'farma' i tam sie zwierzeta gospodarskie odzywaja ale nie lektor a takie realne i tez fajne
fajne fajne też
w księdze dzwięków są przeróżne te dzwięki-np buziaka, dzwonów, policji, mamy, taty i dzidziusia
jak obserwuję Alę to zacheca ją ta książka do gadania i czytałam, że właśnie wspiera rozwój mowy
Stary 2015-12-03, 21:43   #3023
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci dam! Ty niedobra! Karmisz mi ziecia szajsami! :P a serio to oby zeszlo szybko mloda jojczy :/ kregoslup moj prosi o sanatorium w ciechocinku ale daje rade..
Poprawie się

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 21:43   #3024
madzixx88
Zakorzenienie

oglądam na tvp1 dokument o dziewczynce z Indii, która ma 58 cm i 16 lat :O
to moja Ala 1cm mniejsza się urodziła, cieżko mi sobie ją taką malenką wyobrazić chodzącą, z zębami, włosami do pasa ..szok
Stary 2015-12-03, 21:43   #3025
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx8853683698
Sylwia-super, ze robisz prawko ! I znam ten bol z dwójka dzieci, moj tak niedawno załatwił sobie kolano i leżał cały weekend z mrożonkami
Oby szybko sie wykurował z tego
Tz ma zwolnienie do 14 tego. I na bank się na tym nie skończy :P

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-12-03 o 21:52
Stary 2015-12-03, 21:44   #3026
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

No oszuści z ta kamizelka!

Cytat:
Tez mam farmę i jak się przycisnie to dźwięk wydaje

Jak Mackowi udaje różne dźwięki to tez się chichra

Sylwia właśnie powodzenia na prawku!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-03, 21:45   #3027
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53682951]

[/COLOR] Siły Ci zyczę! i żeby teściowie się wykazali przy opiece. aa, i gumowych krawęznikow tradycyjnie [/QUOTE]

O tych teściów się właśnie boję :P

JAŚ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-03, 21:46   #3028
Majka232
Zakorzenienie

Ja mam taka zabawkę ze zwierzątkami chicco
Stary 2015-12-03, 21:50   #3029
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Oo myślałam że tylko ja tu bez prawka zostanę no w końcu, a le stresuje się bardzo

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
A Tż znowu mnie gnębi o kakałko [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------
Anal nie wchodzi w grę?

JAŚ

Stary 2015-12-03, 21:50   #3030
madzixx88
Zakorzenienie

nie wiem u Was, ale te grające zabawki czasem mnie wnerwiają.. Garnuszek fp spoko, bo ładnie ta babka śpiewa. Ale zwierzątka z kostki Smily Play i cholernie głosny jeżdzący słonik Tomy..dziś wszystkie grały i dzizas do potęgi..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości