|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 6
Cytat:
![]() I faktycznie też gorzej wychodzi mu z brzucha na plecy. Czasami wydaje mi się, że na plecy przekręca się przez przypadek. A w ogóle to kiedyś mówiłam mojej mamie o skokach itp, no i że Wojtek jest taki teraz uciążliwy, płaczliwy, marudzi, stęka, jęczy, chce na ręce, mało je, mało śpi, dużo krzyczy, to dzisiaj aż sama zagadała, czy on znowu nie ma TYCH SWOICH DNI, bo tak to wygląda. Pocieszam się, że tak i że to minie w końcu. A zaraz idę spać, bo na pewno znowu uraczy mnie pobudkami.
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
3-4 z czego jedna nawet 3 godziny
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mehja sto lat dla Lilki ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Dzisiaj pół dnia poza domem. Wszystko na biega. Jutro będzie podobnie. Dobrze, że dzieciaki nie dają popalić. W dodatku dwa razy byśmy mieli stłuczke ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jej nie jara
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja miala 2 i sumie spala 4h
Teraz ma 3 i w sumie spi 2h :/ mam nadzieje ze jak skok minie to bedzie po staremu Cytat:
Moja dopiero usnela! Bo przespala sie o 19 w sklepie. Z nowych rzeczy akurat dzis na 5 mies. zaczela sie obracac z plecow na brzuch |
|
|
|
|
#3786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mars ma 3 drzemki, pierwsza ok 40 min, druga czasem nawet do dwoch godz, a trzecia to z TŻ w wózku na spacerze "ile jedzie tyle śpi", zazwyczaj ok godz
![]() Cytat:
no i wyrżnął głową w panele jak się nagle obrócił z brzucha na plecy na chujowej macie edukacyjnej.Wpierdzielam bułki z czosnkiem bo mnie choroba złapała ![]() Ładnie zagazuję sypialnie w nocy |
|
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis czytalam o tym i chodzilo o jaglane z owocami. Zawieraly wilcza jagode i jeszcze cos innego. Zostaly wycofane wiec nie martw sie, nie masz jej Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Siacha dobrze ze nic sie nie stalo i nie bylo stluczki Dzieki ponownie za zyczonka Szuu super, ze tata ma takie postanowienie ![]() A ty chwal sie nam co za umowe wczoraj podpisalas |
||
|
|
|
#3788 | |
|
celebriti
|
Jeży siacha twój tyle śpi w dzień ??? Toz ja bym chyba sie za robotę wzięła wtedy
|
|
|
#3789 | |
|
Konto usunięte
|
Aha
Mehja, dołączyłam do sieci skupiającej blogerów i pośredniczącej między nimi a reklamodawcami Na razie masa spraw technicznych, nie wiem o co chodzi, ale udaję, że jestem mądra jak rozmawiam z project managerem...---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
celebriti
|
O szuuu content marketing , powodzenia
|
|
|
#3791 |
|
Konto usunięte
|
O to to
Ładnie nazwane ![]() ![]() Jakie ładne! https://www.nefere.pl/1144,Green-Toys-Wieza-z-kubeczkow |
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja- gratki dla Lilki 😊
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje! Dziewczyny link do sklepu z kaszkami. Zapiszcie się najpierw na newsletter (na dole) to dostaniecie jeszcze 5% rabatu. Widzę, że mają kaszki Lebenswert (Holle) za 7zł a skład super http://www.galeriabobasa.pl/search?c...it_search=&p=3 |
||
|
|
|
#3795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() Faktycznie opłaca się. W leclercu na promocji są po 9,49 zł. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika dopiero zasnela a kapana przed 19...
Szuu - Ty myślisz o rozszerzaniu? ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- 1-2. Ostatnio śpi tylko z cycem więc jak nie mogę się z nią położyć to tylko podsypia na rekach przy karmieniu. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Nic strasznego. To było ponad rok temu i dotyczyło jakichś konkretnych partii ale było porządnie rozdmuchane. Myślę że już wszystko ok, choć mi został uraz. Ale... Ile było już afer ze sloiczkami, itp? |
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze ze nie potwierdzacie twgo o duzych dzieciach bo mi sie tez wydawalo ze to jakas sciemaa.
Ja bylam duza, tez sie urodzilam 4,5 a zaczelam chodzic jak mialam 10 miesiecy. Goska tez w sumke juz dawno temu zaczela sie obracac.....
|
#3799 |
|
Konto usunięte
|
Mehja
![]() W ogóle słownik zmienia mi Cię na METKA ![]() Monika nieee, kupiłam ten baby cook i myślałam że będzie mnie kusiło ale sobie w tym kartofle tylko gotuje Konrad to taki za mały smród na rozszerzenie mam wrażenie...---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ooo nawet była afera ze szkłem w słoiczkach pamiętam...to chyba gerber był ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Monika tak se myślę ze może to na tle nerwowym? "odchorowuje" dzień? Albo alergia pokarmowa? Ale to takie gdybanie tylko ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- U nas pierwsze karmienie |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
mnie coraz bardziej przekonuje teoria, że to co się teraz dzieje to po lekach
zresztą ja stara baba a nie raz w czasie jakiegoś choróbska łapię się na tym, że czekam aż się skończy bo mnie żołądek boli od leków, a co dopiero malutkie, mleczne dziecko
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Monika może. Przecież te syropy są często czymś dosładzane, a nawet jesli to coś nowego dla brzuszka. Zapytaj pediatry.
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytam jutro.. Ale po południu dopiero to w dzień i tak dam normalnie leki. Przeraża mnie kolejny dzień, kolejna noc..
Teraz nie obudzila się na karmienie, zawsze po północy jadła.. Biedna, też ledwo żywa jest. Nie dość że katar, kaszel, temperatura (kolejny dzień znowu 37,5) to jeszcze brzuch boli |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Szymek obudził się o 1.30, zjadł i zaczął płakać. Leży kwęka, na rekach to samo. Nie wiem czy go czasem brzuszek nie boli
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frania za każdym razem boli brzuszek jak biorę jakieś leki. Toć to sama chemia przecież. A jakie syropy dostaje Dominika? My już wstaliśmy ale kotłujemy się z Franiem w łóżku. ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
Monika - żal mi malutkiej...
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3806 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
jak dzisiaj? Wyszedł ząbek? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
może to faktycznie te leki, tj. mówisz. ![]() Cytat:
Widzę po niej, że wiele rzeczy robi później, dopiero teraz zaczęła się obracać, wczoraj nauczyła na tą lewą stronę ale ogólnie ciężko jej to idzie. Na rękach też jej ciężko się podnieść. Ostatnio lekarz też nam mówił właśnie o tym, że większym dzieciom może być ciężej zrobić pewne rzeczy, później mogą zacząć raczkować, chodzić itp. ale nie jest to reguła-no ale to chyba normalne ![]() U nas noce tragiczne. Monia i jest tj. u Was. Jeszcze w ciągu dnia usypianie trwa krócej, krócej płacze itp. ALe przychodzi wieczór i jest tragedia. Wczoraj nie spała od 18, wymęczyliśmy ją konkretnie zabawą, po 21 dosłownie popłakała 5 minut i padła u tż. Położył ją,minęlo 30 minut i jazda 1,5h. I tak jest zawsze. Jak uśnie to zaraz pobudka z wielkim rykiem i bajlando.. Tż się wkurzył i pod koniec wziął ją do pokoju i tam z nią spał. Mówił, że lepiej spała, budziła się tylko 2x na jedzenie. Nie wiem czy to przez zmianę czy już była tak padnięta.
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostawała neosine, wczoraj ostatni raz, teraz jakis wykrztusny został, ambrosol chyba. |
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli ciężki kaliber tych syropów ( jak dla mnie). Oby dziś nie dostała kolejnych... A inhalujesz ją? Nebudd mogę polecić i samą sól fizjologiczną. Frankowi robiłam też inhalacje mucosolvanem jak miał kaszel.
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas nocka lepsza niz ostatnio bo wstawalam ,,tylko,, 3razy. W dodatku Lilka po 4dniach postanowila zrobic kupe w nocy po kp musialam obudzic meza zeby pomogl mi ogarnac to bajoro. Na szczescie nie bylo problemu zeby usnela potem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Mój nauczył się przewracać z pleców na brzuch i przez to jakby zapomniał jak z brzucha na plecy... Ale już go łapałam lecącego z kanapy, teraz już tylko na ziemi go kładę...
A zaraz idę spać, bo na pewno znowu uraczy mnie pobudkami.

no i wyrżnął głową w panele jak się nagle obrócił z brzucha na plecy na chujowej macie edukacyjnej.

Ładnie nazwane 

zresztą ja stara baba a nie raz w czasie jakiegoś choróbska łapię się na tym, że czekam aż się skończy bo mnie żołądek boli od leków, a co dopiero malutkie, mleczne dziecko
klask i: