Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-04, 08:35   #3031
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

CANDY, to chyba uroki zakupów przedmikołajowych oraz przedświątecznych... wszędzie chaos-w sklepach, magazynach i przesyłkach

CZARNA, a chyba nawet ok, najedzona jestem no spą tak, że mi uszami paruje, skurczy i bólu brak, chociaż czasem się brzuch spina. To dobrze wróży, bo chcę dziś obiad zrobić, a dokładniej racuchy z jabłkami

UAO,

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 08:56   #3032
czarnulax
Zakorzenienie

uao odpoczywaj.
med to super

Nie daje mi to spokoju od rana klik chyba męża namówię na wieczorny seansik dziś
Stary 2015-12-04, 09:08   #3033
niezdara
Rozeznanie

Hej hej
Nadrobić Was to prawdziwe wyzwanie nie ogarniam od kilku dni :p
My wczoraj byliśmy na wizycie. Mała waży w 33 tyg. 2100g więc już nie jest takim mikrusem ja sama przytyłam zaledwie pół kg przez miesiąc bo resztę (1kg) przybrała mała. Szyjka Ok, a z cukrami trochę mam wyluzować, bo stres nie służy ich poziomom.

Można mi dopisać wizyty 17.12 i potem 31.12

Moja córcia też leży bokiem i to podobno normalne. Lekarz mówił ze nie przejmować sie ułożeniem, bo był świadkiem jak dziecko przekręciło się główką w dół jak jechało na stół na cesarkę

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:28   #3034
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Dziewczyny ostatni, ostatni dzień. Ostatni piątek chodzenia na zajęcia. Już wczoraj miałam mega kryzys, bo ledwo chodzę.. Czuje mega ucisk, nacisk czy jak to określić na dole i chodzę jak żółw. Byłam dzisiaj na tym wymazie gbs, wyniki dopiero za tydzień. Byłam u położnej i pytałam o te dolegliwości, mówi że być może to rozejście spojenia, chociaż teoretycznie nie powinno bo brzuch nie jest jakis mega wielki. Jeśli nie przejdzie mi to to wybiorę się na ip może jutro, żeby to sprawdzić.
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:38   #3035
Casaa
Zakorzenienie

Witam sie i ja

Kinia, widze, ze dolek Cie niezly dopadl.... Nie mialas na to wplywu, wazne ze Szymek jest caly, zdrowy i niedlugo bedzie juz w Twoich ramionach pamietaj o grudniowym optymizmie

Uaoo, perfekcyjna pani domu?

Niezdara, za wizyte czyli z cukrami nie jest tak zle

Meza wyprawilam do pracy, czas odpoczac :P

Joanna, pod usg mozna sprawdzic rozejscie spojenia :tak:

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:39   #3036
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Strasznie mi smutno, leżę i łzy mi same lecą, kończyłam tą książkę i tak mi się przykro zrobiło. Chciałem na końcu wkleić zdjęcia Usg, zaczęłam je skanować i wszystko wróciło, nigdy nie zapomnę, że mały miał braciszka lub siostrzyczke. Na końcu książki jest kilka zdjęć czarno białych i one tak mi przypominają o drugim maleństwe. Strasznie się cieszę, że mamy Szymonka, ale strasznie mi też ciężko, trudno i smutno.
biedaczek nasz, nie stresuj sie tak mi przykro. Kazdemu potrzebne jest odrobinka placzu.

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Hej hej
Nadrobić Was to prawdziwe wyzwanie nie ogarniam od kilku dni :p
My wczoraj byliśmy na wizycie. Mała waży w 33 tyg. 2100g więc już nie jest takim mikrusem ja sama przytyłam zaledwie pół kg przez miesiąc bo resztę (1kg) przybrała mała. Szyjka Ok, a z cukrami trochę mam wyluzować, bo stres nie służy ich poziomom.

Można mi dopisać wizyty 17.12 i potem 31.12

Moja córcia też leży bokiem i to podobno normalne. Lekarz mówił ze nie przejmować sie ułożeniem, bo był świadkiem jak dziecko przekręciło się główką w dół jak jechało na stół na cesarkę

Wlasnie sie obudzilam i jestem tak glodna, ze chyba zaraz padne
Dzien dobry!
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:43   #3037
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Witam sie i ja

Kinia, widze, ze dolek Cie niezly dopadl.... Nie mialas na to wplywu, wazne ze Szymek jest caly, zdrowy i niedlugo bedzie juz w Twoich ramionach pamietaj o grudniowym optymizmie

Uaoo, perfekcyjna pani domu?

Niezdara, za wizyte czyli z cukrami nie jest tak zle

Meza wyprawilam do pracy, czas odpoczac

Joanna, pod usg mozna sprawdzic rozejscie spojenia :tak:

Wyslane z Lumia920.
Tak? Kurde nie wiedziałam, ale dobrze, że mówisz. Nie wiem co o tym myśleć. Jak wstaje i idę boli najbardziej i muszę chodzić takimi małymi kroczkami, inaczej nie da rady. Z drugiej stronu pomyślałam, że może jakoś dziecko obniżyło sie albo coś ale ewidentnie czuje to jakoś coś na kości,na tym spojeniu a nie głębiej.
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:43   #3038
lune1992
Zadomowienie

Dzień dobry
ładnie u mnie słoneczko świeci, ale wolałabym śnieg

Co do ułożenie dzieciaczków to moj kopie mnie z boku i na dole smyra więc nie wiem na każdej wizycie lekarz mówi ze jest główką w dół

Moja mama już miała rodzić naturalnie swoje 5 dziecko a się okazało że dziecko jest ułożone "twarzyczkowo" i pojechała od razu na CC

Idę brać się za śniadanie ;p
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:44   #3039
Casaa
Zakorzenienie

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53688727]Tak? Kurde nie wiedziałam, ale dobrze, że mówisz. Nie wiem co o tym myśleć. Jak wstaje i idę boli najbardziej i muszę chodzić takimi małymi kroczkami, inaczej nie da rady. Z drugiej stronu pomyślałam, że może jakoś dziecko obniżyło sie albo coś ale ewidentnie czuje to jakoś coś na kości,na tym spojeniu a nie głębiej.[/QUOTE]

No to wskazuje na spojenie jak lezysz to staraj sie z gruba poduszka miedzy nogami zeby byly odwiedzione.
Stary 2015-12-04, 09:51   #3040
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Jakie musialo byc zdziwienie dziewczyny, ze jednak bedzie naturalnie rodzic.
Juz kiedys o tym pisalam, ze u mojej mamy byla dziewczyna, ktora sie nastawila na cc, bo w 36 tc dziecko lezalo poprzecznie, a do porodu sie obrocilo, a tu trzeba bylo cisnac. Dlatego dziewczyny nie nastawiajcie sie, ze jak dziecko nie jest ustawione glowka, to tylko cc. Dziecko w ostatniej chwili moze zrobic fikolajka

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:54   #3041
mojakaren
Zakorzenienie

niunia i co dzwoniłaś juz do hurtowni w sprawie wózka?
Na pewno Ci uwzględnią reklamacje

Jerzyczka, jakie panikowanie, równy miesiac do porodu to czas na świętowanie

kinga ja wiem tylko gdzie mój ma głowkę i wiem, że niestety nadal nie jest na dole bo wbija ją pod żebra lub wybija na zewnątrz robię różne akrobacje żeby się przekręcił, TŻ z nim prowadzi męskie rozmowy, ale jemu chyba po prostu tak wygodnie i juz.

co do straty drugiego dzieciaczka, tego na pewno nie da się zapomniec i to zawsze będzie bolało, ale Szymek duzo Wam wynagrodzi i na pewno doczeka się rodzeństwa

uaoo i bardzo dobrze, odpoczynek, także od komputera Ci sie przyda

niezdara duża dziewczynka
I pocieszające to co mówi gin

Ja dzisiaj popołudniu mam spotkanie z położną, ciekawe jak będzie

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 09:58   #3042
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Ech... taka pogoda ładna u mnie a ja właśnie jestem wykończona nocnym maratonem z twardnieniami.... dały mi popalić od czwartej rano, przez jakieś 2h :banghead: ale trochę przeszło. Byłam u dyzurnej położnej w mojej SR. Trochę się uspokoiłam, ale z jednej strony wiem że tak może być, a z drugiej trudno to wytrzymać. A teraz spać mi się chce...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:00   #3043
kinga1701
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie, przestałam się i juz mi trochę lepiej.

Gratuluję nowych tygodni.
Wczoraj miało przyjść do was tyle paczek, wiec się pytam gdzie te zdjęcia?

Według wczorajszego Usg już dziś zaczynam 36 tydzień.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:00   #3044
lune1992
Zadomowienie

Odebrałam wyniki
TSH sie zmniejszyło z 3,75 do 2,5
Oczywiście bakterie, nabłonki liczne i leukocyty w moczu. Lekarz na każdej wizycie sie pytał czy mam jakies upławy, mowiłam ze nie i nic na to nie przepisywał a tak jest co wizyte
Stary 2015-12-04, 10:08   #3045
niepozorna
Zakorzenienie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Gratki udanych wizyt i nowych tygodni
Kciuki za wszystkie badania i wyniki
Niunia daj znać jak z wózkiem.
Kinga przykro mi bardzo ze straciliście jedno serduszko, ale najważniejsze że macie Szymonka. On Wam wynagrodzi wszystko

Ja dziś po raz pierwszy od dawna pospałam Usnęłam koło północy i dopiero teraz się obudziłam. Szok po prostu. I nawet na siku nie wstawałam.
Zabieram się za śniadanko
Miłego dnia wszystkim

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:09   #3046
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki
TSH sie zmniejszyło z 3,75 do 2,5
Oczywiście bakterie, nabłonki liczne i leukocyty w moczu. Lekarz na każdej wizycie sie pytał czy mam jakies upławy, mowiłam ze nie i nic na to nie przepisywał a tak jest co wizyte
super, że TSH spada, choć wciąż jest wysokie, nie zwiększył gin dawki?
A dziwne co do tych wyników moczu... u mnie też zawsze były bakterie i leukocyty podniesione, gin owszem pytał czy mam upłay, pieczenie itd. ale pomimo, że nic takiego się u mnie nie działo i tak zapisywal antybiotyk Przeciez z taką infekcją nie powinno się chodzić i bagatelizowac...

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:09   #3047
iola14
Rozeznanie

Dzień dobry Mam ochotę zabić kuriera Cały dzień na niego czekałam a on przyjdzie dzisiaj bo się nie wyrobił

Malwi jeśli chodzi o kremy to ja do brodawek mam Maltan a na zimno i wiatr mam Hipp

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
OMG!
Dziś 4 grudnia 2015.
Termin porodu: 4 stycznia 2016

Mogę panikować? MOGĘ! Aaaaaaaaa!

I to oficjalne! Dziś skończony 36t0d
Tydzień i ciąża donoszona

OMG!
Świetnie

Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
Gratulacje nowych tygodni Ja sama dziś zaczynam 36 tydzień i do porodu zostało 35 dni...

Dziś wstałam o 4:40 i od 5:00 już w pracy Chyba powoli przyzwyczajam się do porannego wstawania

Aaa kolejną wizytę mam dopiero... 29 grudnia. Ale chyba dla świętego spokoju zapiszę się jeszcze przed świętami, co by nie rozmyślać i panikować.

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, że HubiWorld przesłał mi zły wzór rożka? W końcu ugadałam się z nimi tak, że zostawię go sobie, a zamówię drugi i oni prześlą go na swój koszt. Wybrałam sobie inny wzór i zapłaciłam. Wczoraj odebrałam paczkę i co widzę?

.....

Przesłali jeszcze raz całe moje zamówienie pierwsze. Chyba mają tam jakiś bałagan nieziemski...
Gratuluję kolejnego tygodnia no i przykro, że dalej masz zły wzór rożka

Kinga

Uaoo Miłego odpoczynku
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:12   #3048
kinga1701
Zakorzenienie

Wiecie czego boje, boje się jakiejś depresji załamania, po porodzie, że mamy jedno dziecko, a nie bliźniaki. Podobno to częste po stracie jednego z bliźniaków, szczęście w nieszczęściu, że to był początek są rodziny które maja już wszystko przygotowane, a do domu wracają z jednym maluszkiem.
Oczywiście pytali mnie czy potrzebuje opieki psychologa po stracie, powiedziałam że nie, ale w każdej chwili mogę skorzystać czy to teraz czy po porodzie w razie gdyby coś się działo.
Bardzo dużo w tym roku się wydarzyło to wszystko potoczyło się bardzo szybko. Ciesze się ze juz nowy rok, a z nowym rokiem przywitamy synka i zaczniemy nowy lepszy rozdział naszego życia.

OK już nie zamulam, tam chciałam sobie tylko się wyżalić.
Stary 2015-12-04, 10:13   #3049
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
super, że TSH spada, choć wciąż jest wysokie, nie zwiększył gin dawki?
A dziwne co do tych wyników moczu... u mnie też zawsze były bakterie i leukocyty podniesione, gin owszem pytał czy mam upłay, pieczenie itd. ale pomimo, że nic takiego się u mnie nie działo i tak zapisywal antybiotyk Przeciez z taką infekcją nie powinno się chodzić i bagatelizowac...
Wizyte mam 8 grudnia więc zobaczymy co powie
Stary 2015-12-04, 10:15   #3050
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie czego boje, boje się jakiejś depresji załamania, po porodzie, że mamy jedno dziecko, a nie bliźniaki. Podobno to częste po stracie jednego z bliźniaków, szczęście w nieszczęściu, że to był początek są rodziny które maja już wszystko przygotowane, a do domu wracają z jednym maluszkiem.
Oczywiście pytali mnie czy potrzebuje opieki psychologa po stracie, powiedziałam że nie, ale w każdej chwili mogę skorzystać czy to teraz czy po porodzie w razie gdyby coś się działo.
Bardzo dużo w tym roku się wydarzyło to wszystko potoczyło się bardzo szybko. Ciesze się ze juz nowy rok, a z nowym rokiem przywitamy synka i zaczniemy nowy lepszy rozdział naszego życia.

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:18   #3051
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej

Kinga kochana fajnie że masz pierwsze usg, bo Szymek nie zapomni o swoim towarzyszu w brzuchu to smutne co się stało, ale masz swojego małego przy sobie, a drugi czuwa nad wami

Gratulacje tygodni i udanych wizyt
Współczuję rozchadzających się spojeń, twardnień i w ogóle

Ja zbieram się na wizytę zobaczyć ile przytyłam. I Tż odkrył dwa rozstępy pod brzuchem.. jeszcze skóra nie pękła, ale jest widoczne zaczerwienienie takie paseczki.. No i mam doła Ja wiem, że sama ostatnio wrzucałam zdjęcie z tygrysimi paskami, ale ale

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Kinga zawsze będziecie mieć dwoje dzieci niezależnie czy jedno jest z wami w łóżeczku, a drugie u góry. To drugie po prostu się pospieszyło za bardzo.. ale czuwa nad wami, patrzy i na pewno się cieszy, że pamiętacie o nim i że macie Szymka przy sobie
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:19   #3052
lune1992
Zadomowienie

Cytat:

Na pewno ci jest ciężko, ale będzie dobrze, badz dobrej mysli
Ja się nie boje wcale porodu a tego co będzie potem, czy dam radę to wszystko ogarnąc, czy damy radę finansowo.
Ja straciłam prace, potem będzie ciezko mi cos znalesc.
Teraz jestem bardzo samotna, nawet nie mam blisko sklepu (takie strzezone osiedle,zamkniete pod lasem) a co powiedziec z dzieckiem to juz wcale nie wyjde na poczatku albo będe blisko domu sie trzymac.
Boje się ze ta rutyna mnie przerośnie, juz teraz tęsknie za tym aby gdzies wyjsc, czuje sie taka uwiązana.
Mąż mowi ze najważniejsze zeby dziecko sie zdrowe urodziło, tylko tym powinnam sie zająć. W sumie ma racje zobaczymy jak będzie.
Mam nadzieje ze nie zwariuje w domu.
Stary 2015-12-04, 10:21   #3053
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Kinga nie mozesz tak myslec, ze bedziesz miala depresje, bo rzeczywiscie bedziesz ja miec. Ja wiem, ze strata drugiego serduszka jest straszna, ale skoro teraz jest Szymus, to moze za chwile pojawi sie kolejne serduszko (moze juz nie bedzie potrzebne in vitro, zdarza sie tak, ze pierwsze jest in vitro, a pozniej juz samo leci, tak jest u kuzynki mojego tz). Nie zamartwiaj sie na zapas. Bedzie dobrze, teraz musicie byc dla Szymusia szczesliwi, radosni, on Was bardzo potrzebuje radosnych, a nie zalamanych

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-12-04, 10:24   #3054
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
OMG!
Dziś 4 grudnia 2015.
Termin porodu: 4 stycznia 2016

Mogę panikować? MOGĘ! Aaaaaaaaa!

I to oficjalne! Dziś skończony 36t0d
Tydzień i ciąża donoszona

OMG!
OMG! Możesz panikować! Panikuję z Tobą jakby co

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Sporo badań, będę trzymać kciuki za dobre wyniki.

Dziewczyny, a wy wiecie jak wasze maluszki leżą, w sensie w którą stronę mają buźkę zwróconą ? Mój leży bokiem.
a tego to w sumie nie wiem, kręci się straszliwie, najpierw myślałam, że bokiem, ale teraz mam wrażenie, że już leży buzią w stronę pępka. Ale nie wiem czy to możliwe ;P
Stary 2015-12-04, 10:29   #3055
Casaa
Zakorzenienie

Lune.... U mnie podobnie, tez osiedle zamkniete ale mam blisko biedre i intermarche. Czyli tak jak ostatnio bylo mowione tutaj, jestesmy w domu jak psy.... Mezowie wracaja i ewentualnie wyprowadzaja nas na zakupy.... Ja tez juz mam dosc, dobrze, ze czas od czasu z sasiadka sie spotkam no i szkola jest to chociaz troche ludzi widze bo bez tego zaczelabym szczekac. Nawet mamie ostatnio mowilam, ze jak cerber domu pilnuje i tyle u mnie z ciekawostek.

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-12-04, 10:29   #3056
kinga1701
Zakorzenienie

Dziękuje jesteście kochane

Cały czas myślałam, tylko pozytywnie. Nie wiem chyba ten zbliżający się poród mnie tak trochę nastraja w obawy i jeszcze dzisiaj musi padać i być tak brzydko. Ta pogoda, też nie pomaga w poprawie na stroju.
Ale wracamy do uśmiechu z rana
Stary 2015-12-04, 10:31   #3057
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Med dobrze że juz lepiej, ale pamiętaj żeby już przez najbliższe dni się nie przemeczac i jak to mówią dmuchać na zimne. Nie ma co już przesadać w naszym wieku .... wieku ciąży oczywiście

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Gratulacje nowych tygodni oczywiście.

3 w jeden dzień, szybko dziewczyny idą
Med, Kinga dobrze radzi. widać, że Twój organizm się przygotowuje. A szkoda by było, gdybyś mu nieopatrznie pomogła. WIęc zapraszam na śniadanie do łóżka
Stary 2015-12-04, 10:33   #3058
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Med, Kinga dobrze radzi. widać, że Twój organizm się przygotowuje. A szkoda by było, gdybyś mu nieopatrznie pomogła. WIęc zapraszam na śniadanie do łóżka
Ktoś proponuje śniadanie w łóżku, lecę i ja
Stary 2015-12-04, 10:33   #3059
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Ja juz tosty zjadlam w lozku

Stary 2015-12-04, 10:34   #3060
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Strasznie mi smutno, leżę i łzy mi same lecą, kończyłam tą książkę i tak mi się przykro zrobiło. Chciałem na końcu wkleić zdjęcia Usg, zaczęłam je skanować i wszystko wróciło, nigdy nie zapomnę, że mały miał braciszka lub siostrzyczke. Na końcu książki jest kilka zdjęć czarno białych i one tak mi przypominają o drugim maleństwe. Strasznie się cieszę, że mamy Szymonka, ale strasznie mi też ciężko, trudno i smutno.
Kinga, emocje związane z utratą dziecka są silne i pozostają w kobiecie na całe życie. Nie przejmuj się, że płaczesz. Daj sobie tę swobodę na wyrażenie własnych emocji. Ja tego nie zrozumiem tak jak Ty, bo nie byłam w takiej sytuacji, ale myślę o Tobie ciepło

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości