Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-04, 09:23   #2011
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Witajcie, kochane, po ciężkim czasie - chyba mija najgorsze
Jak to dobrze, że już po.
Cytat:
Ja właśnie się zastanawiam, czy póki mi nie zrobią narzędziowej torby, nie nabyć tej :
http://allegro.pl/zara-zielona-torba...836359264.html
Niby grosze, ale ona jest zniszczona. Chcesz nosić zniszczoną? Nawet za darmo? No i pokazali jak mneimam tę mniej zniszczoną stronę? Czemu tylko z jednej strony pokazana? Chyba, że to z suwakiem, to jest front? No ale mimo wszystko.
Ja wiem, że skóra nabiera uroku dopiero schodzona, sama taką wolę, ale tej już mocno zeszła "farba"
Z drugiej strony, za 10 zł możesz się an żywo przekonać, bez większego żalu.

Sama szukam skórki, chętnie przygarnę bordo jak kto chce sprzedać W międzyczasie kupiłam na promo chłam z CCC. No wyjątkowy. Ale format mi odpowiadał i na czas zanim coś znajdę. Jednak skóra, do kolorowych, a bordowych to już w ogóle, torebek wygląda najlepiej. I jest najprzyjemniejsza w dotyku. W Tikeju widziałam jedną, jak ją założyłam, to była moja Ale jednak, mniejsza niż obecna, zatem musiałąm odłożyć. Jednak wiem na stówę, że bordo to jest to. Ja na pasku szukam, taką do przewieszenia przez ramię. w tym kolorze ciężko

Cytat:
Ja raz pod takim memem napisałam "zgadza się, tylko skąd pewność, że się nie jest idiotą", a pod drugim "Oczywiście - ONI te głupki a my - ci mądrzy" - i na tym urwało się komentowanie
Rewela! klask i:

Cytat:
Taki pamiętam kawał - oszczędna rodzinka w restauracji, po obiedzie, poprosiła kelnera o zapakowanie resztek "To dla pieska" - rzekła mamusia, a dziecko na to "Hurra! Będziemy mieli pieska!"
Oooo taaak, klasyk!

Cytat:
Gejogot ew. gejotik gotigej?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-12-04 o 09:30
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:15   #2012
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja dziś na impreze, nie przepadam za piątkowymi wyjściami, bo po porannej pobudce i calym dniu w robocie zwykle zrypana jestem wole w soboty
Kolezanka chce iść do klubu Syreni Śpiew, ale wygląda na taki ą ę dla snobów
1.

2.a musisz ?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:31   #2013
justynaneyman
Zakorzenienie

Rejcz - dzięki, sama mówiłam, że ciężko mi odróżnić szlachetne zniszczenie od złachania - więc dziękuję za radę
Ja robię tak - i powinnam o tym pamiętać : porównywać wszystkie ew. zakupy do tych moich świetnych półbutów, żeby nie odstawały klasą - szlachetnością
Bordo świetny pomysł!
To jeden w moich kolorów.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 10:33   #2014
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.

2.a musisz ?
nie muszę, ale chcę
w sobote chciałoby mi się bardziej, ale koleżanki jutro nie ma. Więc kawa + red bull+ kilka drinków i jazda do przodu, byle nie zasnąć
A w tym klubie jeszcze nie byłam, a nuż miło się zaskoczę i bedzie fajnie?
Stary 2015-12-04, 10:57   #2015
Betty83
Zakorzenienie

snad kawusi

Cytat:
snad kawusi i ciągnącej się infekcji
zdrowia

Cytat:

Ja raz pod takim memem napisałam "zgadza się, tylko skąd pewność, że się nie jest idiotą", a pod drugim "Oczywiście - ONI te głupki a my - ci mądrzy" - i na tym urwało się komentowanie

super pomysł!
Taki pamiętam kawał - oszczędna rodzinka w restauracji, po obiedzie, poprosiła kelnera o zapakowanie resztek "To dla pieska" - rzekła mamusia, a dziecko na to "Hurra! Będziemy mieli pieska!"
1.
ja nic nie piszę, jak ktoś ma klapki na oczach i monopol na całą prawdę i rację, to nie dotrze

2.

Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
No znalazłam fryzjera, który jest szczupłym, wytatuowanym, wykolczykowanym, długowłosym i ubierającym się na czarno gejuszkiem <3 jeśli o takie rozwinięcie tematu Ci chodziło :P
Ciii.... Polly ostatnio szukała
chyba nie chcesz żeby Ci go wypollizowało?

co do klubów, to nie mieliśmy szczęścia tym razem - w pierwszym (tej nieszczęsnej operze) jak tylko się oddaliłam na parę min, to teża dopadła była z siostrą świętującą rozwód.
w drugim (takim ąę - szampan na stole i francuska wódka) jakaś laska go podszczypywała w boki
w trzecim był drink/szot w cenie wjazdu i wszyscy dostawali ładne na lodzie, a my w literatkach bez dodatków (ale do złego barmana podeszłam - każdy inaczej podawał) ale tam tylko z toalety chcieliśmy skorzystać.
do czwartego w ogóle nie weszliśmy, jak zobaczyliśmy jaki element się tam zbiera
w hotelowym barze całkiem nas olali i siedzieliśmy z 10 min kiedy innych obsługiwali. po zwróceniu uwagi się ogarnęli i jeden przez drugiego biegali
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 11:05   #2016
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie, kochane, po ciężkim czasie - chyba mija najgorsze
uffffff

Cytat:
super pomysł!

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja mialam identyko -do slubu mialam włosy tak do okolic pasa i w jednym mi powiedzieli ze mnie uczesza jak zetne troche

koniec konców czesalam sie w osidelowym saloniku a wyszło supcio, niektorzy do dzis sie zastanawiaja co ja mialam na głowie zrobione
az się chce napisać: poka!
Cytat:
nie muszę, ale chcę
w sobote chciałoby mi się bardziej, ale koleżanki jutro nie ma. Więc kawa + red bull+ kilka drinków i jazda do przodu, byle nie zasnąć
pewnie będzie fajnie, zazwyczaj jest fajnie jak się jest sceptycznie nastawionym

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 11:27   #2017
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz - dzięki, sama mówiłam, że ciężko mi odróżnić szlachetne zniszczenie od złachania - więc dziękuję za radę
Ja robię tak - i powinnam o tym pamiętać : porównywać wszystkie ew. zakupy do tych moich świetnych półbutów, żeby nie odstawały klasą - szlachetnością

Bordo świetny pomysł!
To jeden w moich kolorów.
Justyno - co nie znaczy wcale, że ja potrafię odróżnić Jestem słabowidząca, a to co widzę na fotce, możliwe, że wyolbrzymiam, może na żywo jest drobiazgiem? Ja bym jej nie brała. Może dlatego, że ja znaszałam własne torby dłużej niż to było wskazane, estetyczne? Aż mi w końcu powiedzieli, jak one wyglądają. Ja of kors tego nie widziałam Ale teraz, gdy zerkam na nie, przy przeglądzie szafy, to mi słabo, jak mogłam chodzić taka obszarpana? Wszystko jest względne, punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Wówczas tego nie widziałam bo nie chciałąm widzieć, i ryrało mię to Także wiesz, wolność Tomku

Ale jak masz kryterium buty - to jej nie bierz. One są idealne, dokładnie takie jak napisałaś

Dzięki, wiem, cudna jest bordowa skóra, nawet nówki ciężko mi znaleźć - wówczas byłby rodzinny prezent zbiorowy.

Tymczasem borem lasem szukam wciąż pięknej wanilii W perfumach.

Bett - ałć, co za niefart

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-12-04 o 11:36
Stary 2015-12-04, 11:33   #2018
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

w drugim (takim ąę - szampan na stole i francuska wódka) jakaś laska go podszczypywała w boki
w trzecim był drink/szot w cenie wjazdu i wszyscy dostawali ładne na lodzie, a my w literatkach bez dodatków (ale do złego barmana podeszłam - każdy inaczej podawał) ale tam tylko z toalety chcieliśmy skorzystać.
do czwartego w ogóle nie weszliśmy, jak zobaczyliśmy jaki element się tam zbiera
które to?
My ciagle szukamy dobrego klubu do imprez i jak na razie tak sobie
Wspomniana Opera jest fajna, ale ostatnim razem jak byłyśmy, to strasznie duzo nachalnych obcokrajowców o śniadej skórze
Stary 2015-12-04, 11:50   #2019
Parabelka
Panaroja

Cytat:
nie muszę, ale chcę
a jak tak to pewnie że tak

Cytat:
zdrowia

Wlazłam se na stronę Bergdorfa i doszłam do wniosku , że jakieś 150-200 tysięcy dolców i jestem zaspokojona butowo Corii - pełno Twoich butów złośliwego skrzata , jesteś na absolutnym topie
Natomiast w kwestii torebek - na około dostępnych 1000 modeli, ewentualnie naszalnych dla mnie znalazłam około 10 ale z drugiej strony klientki Bergdorfa nie muszą chodzić z wygodnymi pojemnymi workami tyle , że praktycznie żadna nie złapała mnie za serce , jakieś kiepskie majo

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-12-04, 12:24   #2020
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
które to?
My ciagle szukamy dobrego klubu do imprez i jak na razie tak sobie
Wspomniana Opera jest fajna, ale ostatnim razem jak byłyśmy, to strasznie duzo nachalnych obcokrajowców o śniadej skórze
szczerze? wystrój i muzyka ok, byłam na lotniczej imprezie, śniadych nie było, były za to tancerki z cellulitem i siniakami na nogach na barze, w strojach stewardess
chyba przyszliśmy za wcześnie, bo trafiliśmy na obchód managerki i yebanie wszystkich pracowników po kolei. obsługa do bani i rozwodnione oszukane drinki
i czy tam w toalecie w kabinie jest w ogóle światło?
człowiek nie wie czego dotyka

dwójka, to nie taneczny, ale była muzyka na żywo więc weszliśmy
do trójki lepiej nie iść bo mordownia
czwórka okazała się osiedlową dyskoteką, ale miało być w niedzielę karaoke

w 3 wieczory zaliczyliśmy kilkanaście barów i w większości tylko pogoda na zewnątrz zatrzymywała nas w środku
ostatni raz dobrze się bawiłam w klubie w czasach cynamonu
no ale tym razem nie przygotowałam się pod kątem takich wrażeń, może powinnam przeczytać przewodnik allf**ktorii po warszawskich klubach
trochę też zepsuci jesteśmy po tegorocznych wypadach
Stary 2015-12-04, 12:32   #2021
Redhaired Witch
Nindżopesz

Maja, podziwiam Cię, że dajesz radę z takimi klubami. Ja zupełnie nie umiem się bawić jeśli nie ma jakiejś rockowej muzyki i ludzi w klimacie, siedzę na kanapce w poczuciu żenuły i zmarnowanego czasu.
Najbardziej lubiłam czwartki w Parku bo tanio i tak "zwyczajnie".
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 12:39   #2022
Betty83
Zakorzenienie

A z innej beczki - jestem pod wrażeniem Muzeum Historii Żydów Polskich. Piękne i na wysokim poziomie. Spędziliśmy 4h a i tak trochę pominęliśmy. Ostatnia część mocno dołująca. Za to po dobre pierogi z gęsiną i śledź
W niedzielę byliśmy w Muzeum Powstania Warszawskiego (trafiliśmy na darmowe bilety i tłumy), ale tam już zbyt chaotycznie dla mnie - chociaż może taki był zamysł
Stary 2015-12-04, 12:43   #2023
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii - pełno Twoich butów złośliwego skrzata , jesteś na absolutnym topie
Natomiast w kwestii torebek - na około dostępnych 1000 modeli, ewentualnie naszalnych dla mnie znalazłam około 10 ale z drugiej strony klientki Bergdorfa nie muszą chodzić z wygodnymi pojemnymi workami tyle , że praktycznie żadna nie złapała mnie za serce , jakieś kiepskie majo
Ajm trendsetterka c'nie?

A taks serio to chyba zaczeło sie od jakiegoś projektanta na wybiegu, potem podchwyciły sieciówki jak zwykle a teraz cała reszta i stad wysyp

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 13:03   #2024
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze? wystrój i muzyka ok, byłam na lotniczej imprezie, śniadych nie było, były za to tancerki z cellulitem i siniakami na nogach na barze, w strojach stewardess
chyba przyszliśmy za wcześnie, bo trafiliśmy na obchód managerki i yebanie wszystkich pracowników po kolei. obsługa do bani i rozwodnione oszukane drinki
i czy tam w toalecie w kabinie jest w ogóle światło?
człowiek nie wie czego dotyka

jak ja tam bywałam 2 razy, to swiece w toaletach były pozapalane
raz siedziałam z kolezanką dośc długo, bo ją nogi od nowych butów bolały, to sciągnęła i odpoczywała, a ja stałam obok i plotkowałyśmy ale jak mówiłam, ze obcas na 13cm do tańca to przegięcie to "Nieee! wygodne sąąąą!!"
A widziałaś te wszystkie puste flakony perfum jako ozdoba umywalek? Po pijaku wszystkie obniuchałam
Cytat:
dwójka
Cytat:
, to nie taneczny, ale była muzyka na żywo więc weszliśmy
do trójki lepiej nie iść bo mordownia
czwórka okazała się osiedlową dyskoteką, ale miało być w niedzielę karaoke
a to faktycznie nie bardzo, my zawsze czegoś do tańca szukamy
póki co byłyśmy w Operze, Banku (spoko), Room13 (lipa), Klubokawiarni (raz fajnie, raz lipa) i Kapitolu (akurat impreza objazdowa z super muzyką była, ale dojście do wc przez palarnię, a to ogromny minus)

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Maja, podziwiam Cię, że dajesz radę z takimi klubami. Ja zupełnie nie umiem się bawić jeśli nie ma jakiejś rockowej muzyki i ludzi w klimacie, siedzę na kanapce w poczuciu żenuły i zmarnowanego czasu.
Na "moich" gotyckich klimatach tez kiedyś byłyśmy, wyskakałam sie równo
Zanim zaczełam metalu słuchac, to się na dyskotekach i klubowej muzie chowałam, także tego, wiesz... jak mam ochote się pobawić, to tańczyć moge prawie przy wszystkim
(no prawie, tylko hip-hpou i disco polo nie zdzierżę )

A dziś w Syrenim muza na żywo - rock'n'rollowy boysband... może będzie retro fajna muza do tańca?
Hiciory z lat 60/70/80 są meeega do zabawy
Gorzej, że ceny drinków zbójeckie (bo niby whisky &cocktail bar), ale cóż...

Założe swoje nowe kozaczki na obcasie i może kieckę, skoro tak ciepło
(I skoro brzuch nieźle wyglada, bo po swiętach będzie wielki bezbzon do zrzucania od nowa )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-12-04 o 13:19
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 13:20   #2025
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

jak ja tam bywałam 2 razy, to swiece w toaletach były pozapalane
A widziałaś te wszystkie puste flakony perfum jako ozdoba umywalek? Po pijaku wszystkie obniuchałam
świec w kabinach nie pamiętam, ale i tak za ciemno było
flakony widziałam już w innych miejscach, to wrażenia nie było
w anglii w knajpach to z pełnymi stoją i sprzedają na psiki
Stary 2015-12-04, 13:44   #2026
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
świec w kabinach nie pamiętam, ale i tak za ciemno było
flakony widziałam już w innych miejscach, to wrażenia nie było
w anglii w knajpach to z pełnymi stoją i sprzedają na psiki
Do tego fajki a sztuki i tabsy jak ktoś ma chęć

Miłego dnia Baru
Stary 2015-12-04, 14:10   #2027
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Do tego fajki a sztuki i tabsy jak ktoś ma chęć
to może spod lady, bo na wierzchu tylko perfumy, lakiery do włosów, tampony itp

dilera to spotkałam nad tamizą, ale od razu herę czy kokę chciał sprzedać
Stary 2015-12-04, 14:24   #2028
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
to może spod lady, bo na wierzchu tylko perfumy, lakiery do włosów, tampony itp

dilera to spotkałam nad tamizą, ale od razu herę czy kokę chciał sprzedać

nas na mazowieckiej pod klubem zaczepiło 2 gości, na oko Hindusi, gdzie tu sa fajne kluby i gdzie dragi można kupić

Zrobiłam sobie test osobowości (chyba według Enneagram czy coś takiego) i wysżło mi dokładnie wszystko o mnie
łącznie z " Nie przepada za spotkaniami towarzyskimi lub publicznymi przemowami, jednakże, gdy już nie ma wyboru - stosuje jedną ze sprawdzonych metod odwracania od siebie uwagi. Gdy już żadna z tych metod nie wchodzi w grę - Piątki ukrywają się w miejscach publicznych, przybierając odpowiednią do sytuacji pozę: kieliszek wina lub talerzyk z deserem w dłoni, noga na nogę, wtopienie się w tło..."
"
Z obawy przed utratą własnej prywatności i zalaniem swojej bezpiecznej przestrzeni emocjami czy wymaganiami innych, Piątki mają tendencję do zachłanności i skąpienia wszystkiego, co posiadają "

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-12-04 o 15:29
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 17:03   #2029
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A z innej beczki - jestem pod wrażeniem Muzeum Historii Żydów Polskich. Piękne i na wysokim poziomie. Spędziliśmy 4h a i tak trochę pominęliśmy. Ostatnia część mocno dołująca. Za to po dobre pierogi z gęsiną i śledź
W niedzielę byliśmy w Muzeum Powstania Warszawskiego (trafiliśmy na darmowe bilety i tłumy), ale tam już zbyt chaotycznie dla mnie - chociaż może taki był zamysł
\\dla mnie Muz Powsrt warsz to porazka- jesli kto sie nie orientuje dokładnie o co chodZi to sie nic raczej nie dowie...ja tam chodzilam i ciagle do tza-ale o co chodzi? o co chodzi? ale o co tu chodzi? chyba jedyne muzem w ktorym sie serio wkur...am

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

fogle to wpadlam sprawdzic czy mamy redziądko ntmber 2 ale wnioskuje ze nie

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

i jesczze pytanie:
MYDŁA HANDMADE- cos polecacie? wyjatkowego?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
uffffff

az się chce napisać: poka!

pewnie będzie fajnie, zazwyczaj jest fajnie jak się jest sceptycznie nastawionym

no koczka miałam ,
a ze to było w erze analogowej to z poka troche problemu jest-wogole to nie wiem czty mam foto od tyłu- bo dawniej to sie ze slubu dostawało 80 zdjec a nie 300 obrobionych + tysiancpincet surowych...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 17:07   #2030
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
\\dla mnie Muz Powsrt warsz to porazka- jesli kto sie nie orientuje dokładnie o co chodZi to sie nic raczej nie dowie...ja tam chodzilam i ciagle do tza-ale o co chodzi? o co chodzi? ale o co tu chodzi? chyba jedyne muzem w ktorym sie serio wkur...am
my przyjęliśmy wersję, że chaos wynika z tego, że samo powstanie było chaotyczne
poza tym bez przewodnika bardzo łatwo ominąć niektóre sale np te pod kinem, niby są tabliczki 'kierunek zwiedzania' ale i tak chodziliśmy w kółko
gdybym zapłaciła za wejście, to bym była zła.
może dla młodzieży jest ok
ale przy żydowskim wypada bardzo blado
Stary 2015-12-04, 17:19   #2031
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
my przyjęliśmy wersję, że chaos wynika z tego, że samo powstanie było chaotyczne
poza tym bez przewodnika bardzo łatwo ominąć niektóre sale np te pod kinem, niby są tabliczki 'kierunek zwiedzania' ale i tak chodziliśmy w kółko
gdybym zapłaciła za wejście, to bym była zła.
może dla młodzieży jest ok
ale przy żydowskim wypada bardzo blado
ja zakaldam ze takie muzeum to ma informowac, przyjezdza jakis chinczyk co nic nie wie o tym wydarzemniu, idzie do muzeum i cos tam sie dowiaduje, wychodzi i mniej wiecej cos wie...a tu ni huhu eg mnie-a w krk w fabryce schindlera byłas?\

no ja byłam autentycznie zła..a na koniez zapach bigosu rozchodzacy sie po całej ekspozycji dodatkowo mnie "rozproszył"

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-12-04 o 17:21
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 17:25   #2032
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
fogle to wpadlam sprawdzic czy mamy redziądko ntmber 2 ale wnioskuje ze nie
Nii, ze względu na przekroczony limit wydatków NFZ w 2015 roku, termin mojego porodu przenieśli na wiosnę... przynajmniej tak się czuję
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 17:35   #2033
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
ja zakaldam ze takie muzeum to ma informowac, przyjezdza jakis chinczyk co nic nie wie o tym wydarzemniu, idzie do muzeum i cos tam sie dowiaduje, wychodzi i mniej wiecej cos wie...a tu ni huhu eg mnie-a w krk w fabryce schindlera byłas?\

no ja byłam autentycznie zła..a na koniez zapach bigosu rozchodzacy sie po całej ekspozycji dodatkowo mnie "rozproszył"
nie byłam
ale muszę wymyślić jakiś krótk i wypad po nowym roku więc może...

dobrze, że tylko bigos:
"Replika "Kubusia" i wyjety z fundamentami "Tobruk".Do tego ostatniego wejsc nie bylo sposob.Po prostu poprzedniej "muzealnej" nocy jacys dowcipnisie naszczali tam w wielkiej ilosci.Skarzyl mi sie uprzejmy pan z personelu MPW na owa tak reklamowana w mediach impreze bardzo.Masa pijanych osobnikow plci obojga,skandaliczne zachowanie ,wreszcie imbecyl robiacy, za przeproszeniem, kupe w kanalach(zabrala go policja)"
http://forum.historia.org.pl/topic/1...warszawskiego/

a, jeszcze Mellera z rodziną spotkaliśmy na iluminacjach w wilanowie, a teżu jest fanem 'drugiego śniadania....'
no dobra, playboya też czyta, ale ostatnio zaczynam go przedrzeźniać i oglądać w tym czasie men's health (w którym nota bene same reklamy zegarków, żarcie i problemy z penisem )

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-12-04 o 17:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 18:20   #2034
hellkitty
Raczkowanie

Dobry wieczór!
Zrobiłam napad na h&m, kupiłam trochę geekowskich ciuchów i przyszły do mnie buciki z asos które kupiłam na promo: http://www.asos.com/Glamorous/Glamor...px?iid=5453100 i leżą super. Poczułam że z okazji końca listopada potrzebuję zrobić treat yourself

Cytat:
a robi jakies mroczne goth-fryzury czy czesze tradycyjnie?

ja dziś na impreze, nie przepadam za piątkowymi wyjściami, bo po porannej pobudce i calym dniu w robocie zwykle zrypana jestem wole w soboty
Ad 1. Nie wiem, czesze w normalnym studiu i ja nie robię szaleństw, ale podejrzewam że można zagadać chociaż nie wiem, co to wg Ciebie gotycka fryzura. Na pewno nie zainstaluje sztucznych fluorescencyjnych dredów :P

Ad 2. Weź, kiedyś to człowiek sobie myślał "o, weekend- w piątek impreza, w sobotę impreza, a niedzielę odpoczynek", a teraz w piątek nie ma siły, w sobotę w sumie też się nie chce bo w niedzielę będzie kac i zostaje tylko pizza, kanapa, serial i starość

Cytat:
Ja właśnie się zastanawiam, czy póki mi nie zrobią narzędziowej torby, nie nabyć tej :
http://allegro.pl/zara-zielona-torba...836359264.html

Gejogot ew. gejotik gotigej?
Torba niee

2: tak coś w tym stylu

Cytat:
Ciii.... Polly ostatnio szukała
chyba nie chcesz żeby Ci go wypollizowało?
A niech pollizuje lol, to nie brzmi dobrze

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No były spoko

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A bron boze, sama cwiczę, sama sobie wybieram wszystko z sieci
I to sie sprawdza, wiec po co mi szukac trenera i latac po silkach
Super! Ja się trochę boję, bo widzę że cały czas przy przysiadach tyłek mi leci do przodu itd.
A skąd masz te treningi? Może też spróbuję
hellkitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 18:32   #2035
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
A niech pollizuje lol, to nie brzmi dobrze

tu może pollimałż mieć coś przeciwko
ale wypollizować, to zniknąć kogoś lub coś fajnego
zazwyczaj po styczności z Polly
ale to już przypadłość barowa
Stary 2015-12-04, 18:55   #2036
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
MYDŁA HANDMADE- cos polecacie? wyjatkowego?
powiedziałbym, że Lawendową Farmę, ale wypollizujesz

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 19:00   #2037
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
powiedziałbym, że Lawendową Farmę, ale wypollizujesz
O! i tam mają - 20 % do mikołajków!
Stary 2015-12-04, 19:48   #2038
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dobry wieczór!
Zrobiłam napad na h&m, kupiłam trochę geekowskich ciuchów i przyszły do mnie buciki z asos które kupiłam na promo: http://www.asos.com/Glamorous/Glamor...px?iid=5453100 i leżą super. Poczułam że z okazji końca listopada potrzebuję zrobić treat yourself

Super! Ja się trochę boję, bo widzę że cały czas przy przysiadach tyłek mi leci do przodu itd.
A skąd masz te treningi? Może też spróbuję
Gratki

Mnie zas naszło na zcerwony płaszczyk o meskim kroju co najlepsze - w zyciu nie sądziłam, ze mi w takim będzie dobrze

Ja Ci coś powiem, czego bym nie cwiczyła ile nie zrobiła przysiadów, to czego jak czego ale tyłka porządnego miec nie bedę nigdy mam płaskod**** i tyle

A z YT albo chomika, rózne, był i Chodak, byłą MelB, była Jillian Michaels, a teraz jest Shaun T - mój najnowszy idol i krejzol fitnessu, polecam tego wariata Cwiczenia z nim to mega przyjemnosc
I naprawde - ktos - patrzac na mnie, znajac mnie, moze powiedziec, ze schudłam, ale to nieprawda, waga jest taka sama jak była, tylko obwody poleciały, za to bicepsy i ramiona maja masę a nie gałazki jak keidys, w sumie mnie to nie przeszkadza

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-12-04, 20:30   #2039
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ajm trendsetterka c'nie?
noooo serioserio , mnie się bardzo podobają
Cytat:
Dobry wieczór!

1.

2.rób przysiady przy ścianie , przodem do ściany w odległości nie większej niż 10 cm , tak , żeby nie dotknąć kolanami ściany , wtedy kuper pójdzie do tyłu i wyrobisz sobie prawidłowy wzorzec ruchu .
Cytat:
Mnie zas naszło na zcerwony płaszczyk o meskim kroju co najlepsze - w zyciu nie sądziłam, ze mi w takim będzie dobrze

Ja Ci coś powiem, czego bym nie cwiczyła ile nie zrobiła przysiadów, to czego jak czego ale tyłka porządnego miec nie bedę nigdy mam płaskod**** i tyle
1.a już zanabyłaś ?
2.przysiady z porządnym obciążeniem zlikwidują każde płaskodoopie , a jeszcze lepiej swingi z ketlem a jeszcze lepiej jedno i drugie . Też miałam a nie mam

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-12-04, 20:34   #2040
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
noooo serioserio , mnie się bardzo podobają

1.a już zanabyłaś ?
2.przysiady z porządnym obciążeniem zlikwidują każde płaskodoopie , a jeszcze lepiej swingi z ketlem a jeszcze lepiej jedno i drugie . Też miałam a nie mam
Nie wykluczasz zanabądzenia ich w przyszłosci?

No wyszłam bez niego ze sklepu, ale w domu mnei renka swendziała bardzo i klikneło mi siem

Nie nie nie Potem od takich przysiadów zamiast d*** to uda ino mam jak pudek, juz to przerabiałam

Poza tym, chyba lubię swojom płaską d ***, tak jak Kardasjanka lubi swojom wielkom d***

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości