![]() |
#2011 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że skóra nabiera uroku dopiero schodzona, sama taką wolę, ale tej już mocno zeszła "farba" ![]() Z drugiej strony, za 10 zł możesz się an żywo przekonać, bez większego żalu. Sama szukam skórki, chętnie przygarnę bordo jak kto chce sprzedać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-04 o 09:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a musisz ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Rejcz - dzięki, sama mówiłam, że ciężko mi odróżnić szlachetne zniszczenie od złachania - więc dziękuję za radę
![]() Ja robię tak - i powinnam o tym pamiętać : porównywać wszystkie ew. zakupy do tych moich świetnych półbutów, żeby nie odstawały klasą - szlachetnością Bordo świetny pomysł! ![]() To jeden w moich kolorów.
#2014 |
Zakorzenienie
|
nie muszę, ale chcę
![]() w sobote chciałoby mi się bardziej, ale koleżanki jutro nie ma. Więc kawa + red bull+ kilka drinków i jazda do przodu, byle nie zasnąć ![]() A w tym klubie jeszcze nie byłam, a nuż miło się zaskoczę i bedzie fajnie?
#2015 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zdrowia ![]() Cytat:
![]() ja nic nie piszę, jak ktoś ma klapki na oczach i monopol na całą prawdę i rację, to nie dotrze ![]() 2. ![]() Cytat:
chyba nie chcesz żeby Ci go wypollizowało? ![]() co do klubów, to nie mieliśmy szczęścia tym razem - w pierwszym (tej nieszczęsnej operze) jak tylko się oddaliłam na parę min, to teża dopadła była z siostrą świętującą rozwód. w drugim (takim ąę - szampan na stole i francuska wódka) jakaś laska go podszczypywała w boki ![]() w trzecim był drink/szot w cenie wjazdu i wszyscy dostawali ładne na lodzie, a my w literatkach bez dodatków ![]() do czwartego w ogóle nie weszliśmy, jak zobaczyliśmy jaki element się tam zbiera ![]() w hotelowym barze całkiem nas olali i siedzieliśmy z 10 min kiedy innych obsługiwali. po zwróceniu uwagi się ogarnęli i jeden przez drugiego biegali ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |||
Zakorzenienie
|
uffffff
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak masz kryterium buty - to jej nie bierz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki, wiem, cudna jest bordowa skóra, nawet nówki ciężko mi znaleźć - wówczas byłby rodzinny prezent zbiorowy. Tymczasem borem lasem szukam wciąż pięknej wanilii ![]() Bett - ałć, co za niefart ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-04 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My ciagle szukamy dobrego klubu do imprez i jak na razie tak sobie Wspomniana Opera jest fajna, ale ostatnim razem jak byłyśmy, to strasznie duzo nachalnych obcokrajowców o śniadej skórze ![]()
![]() |
#2019 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Wlazłam se na stronę Bergdorfa i doszłam do wniosku , że jakieś 150-200 tysięcy dolców i jestem zaspokojona butowo ![]() ![]() ![]() Natomiast w kwestii torebek - na około dostępnych 1000 modeli, ewentualnie naszalnych dla mnie znalazłam około 10 ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba przyszliśmy za wcześnie, bo trafiliśmy na obchód managerki i yebanie wszystkich pracowników po kolei. obsługa do bani i rozwodnione oszukane drinki ![]() i czy tam w toalecie w kabinie jest w ogóle światło? ![]() człowiek nie wie czego dotyka ![]() dwójka, to nie taneczny, ale była muzyka na żywo więc weszliśmy do trójki lepiej nie iść bo mordownia czwórka okazała się osiedlową dyskoteką, ale miało być w niedzielę karaoke w 3 wieczory zaliczyliśmy kilkanaście barów i w większości tylko pogoda na zewnątrz zatrzymywała nas w środku ![]() ostatni raz dobrze się bawiłam w klubie w czasach cynamonu ![]() no ale tym razem nie przygotowałam się pod kątem takich wrażeń, może powinnam przeczytać przewodnik allf**ktorii po warszawskich klubach ![]() trochę też zepsuci jesteśmy po tegorocznych wypadach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Nindżopesz
|
Maja, podziwiam Cię, że dajesz radę z takimi klubami. Ja zupełnie nie umiem się bawić jeśli nie ma jakiejś rockowej muzyki i ludzi w klimacie, siedzę na kanapce w poczuciu żenuły i zmarnowanego czasu.
Najbardziej lubiłam czwartki w Parku bo tanio i tak "zwyczajnie". |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
A z innej beczki - jestem pod wrażeniem Muzeum Historii Żydów Polskich. Piękne i na wysokim poziomie. Spędziliśmy 4h a i tak trochę pominęliśmy. Ostatnia część mocno dołująca. Za to po dobre pierogi z gęsiną i śledź
![]() W niedzielę byliśmy w Muzeum Powstania Warszawskiego (trafiliśmy na darmowe bilety i tłumy), ale tam już zbyt chaotycznie dla mnie - chociaż może taki był zamysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A taks serio to chyba zaczeło sie od jakiegoś projektanta na wybiegu, potem podchwyciły sieciówki jak zwykle a teraz cała reszta i stad wysyp ![]()
![]() |
#2024 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja tam bywałam 2 razy, to swiece w toaletach były pozapalane raz siedziałam z kolezanką dośc długo, bo ją nogi od nowych butów bolały, to sciągnęła i odpoczywała, a ja stałam obok i plotkowałyśmy ![]() ![]() A widziałaś te wszystkie puste flakony perfum jako ozdoba umywalek? ![]() ![]() Cytat:
póki co byłyśmy w Operze, Banku (spoko), Room13 (lipa), Klubokawiarni (raz fajnie, raz lipa) i Kapitolu (akurat impreza objazdowa z super muzyką była, ale dojście do wc przez palarnię, a to ogromny minus) Cytat:
Zanim zaczełam metalu słuchac, to się na dyskotekach i klubowej muzie chowałam, także tego, wiesz... ![]() ![]() (no prawie, tylko hip-hpou i disco polo nie zdzierżę ![]() A dziś w Syrenim muza na żywo - rock'n'rollowy boysband... może będzie retro fajna muza do tańca? ![]() Hiciory z lat 60/70/80 są meeega do zabawy ![]() Gorzej, że ceny drinków zbójeckie (bo niby whisky &cocktail bar), ale cóż... Założe swoje nowe kozaczki na obcasie i może kieckę, skoro tak ciepło ![]() ![]() (I skoro brzuch nieźle wyglada, bo po swiętach będzie wielki bezbzon do zrzucania od nowa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-04 o 13:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() flakony widziałam już w innych miejscach, to wrażenia nie było w anglii w knajpach to z pełnymi stoją i sprzedają na psiki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Miłego dnia Baru ![]()
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nas na mazowieckiej pod klubem zaczepiło 2 gości, na oko Hindusi, gdzie tu sa fajne kluby i gdzie dragi można kupić ![]() Zrobiłam sobie test osobowości (chyba według Enneagram czy coś takiego) i wysżło mi dokładnie wszystko o mnie ![]() łącznie z " Nie przepada za spotkaniami towarzyskimi lub publicznymi przemowami, jednakże, gdy już nie ma wyboru - stosuje jedną ze sprawdzonych metod odwracania od siebie uwagi. Gdy już żadna z tych metod nie wchodzi w grę - Piątki ukrywają się w miejscach publicznych, przybierając odpowiednią do sytuacji pozę: kieliszek wina lub talerzyk z deserem w dłoni, noga na nogę, wtopienie się w tło..." ![]() " Z obawy przed utratą własnej prywatności i zalaniem swojej bezpiecznej przestrzeni emocjami czy wymaganiami innych, Piątki mają tendencję do zachłanności i skąpienia wszystkiego, co posiadają " ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-04 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- fogle to wpadlam sprawdzic czy mamy redziądko ntmber 2 ale wnioskuje ze nie ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- i jesczze pytanie: MYDŁA HANDMADE- cos polecacie? wyjatkowego? ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
no koczka miałam ![]() a ze to było w erze analogowej to z poka troche problemu jest-wogole to nie wiem czty mam foto od tyłu- bo dawniej to sie ze slubu dostawało 80 zdjec a nie 300 obrobionych + tysiancpincet surowych...
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym bez przewodnika bardzo łatwo ominąć niektóre sale np te pod kinem, niby są tabliczki 'kierunek zwiedzania' ale i tak chodziliśmy w kółko ![]() gdybym zapłaciła za wejście, to bym była zła. może dla młodzieży jest ok ale przy żydowskim wypada bardzo blado ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ja byłam autentycznie zła..a na koniez zapach bigosu rozchodzacy sie po całej ekspozycji dodatkowo mnie "rozproszył"
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-12-04 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale muszę wymyślić jakiś krótk i wypad po nowym roku więc może... ![]() dobrze, że tylko bigos: "Replika "Kubusia" i wyjety z fundamentami "Tobruk".Do tego ostatniego wejsc nie bylo sposob.Po prostu poprzedniej "muzealnej" nocy jacys dowcipnisie naszczali tam w wielkiej ilosci.Skarzyl mi sie uprzejmy pan z personelu MPW na owa tak reklamowana w mediach impreze bardzo.Masa pijanych osobnikow plci obojga,skandaliczne zachowanie ,wreszcie imbecyl robiacy, za przeproszeniem, kupe w kanalach(zabrala go policja)" http://forum.historia.org.pl/topic/1...warszawskiego/ ![]() a, jeszcze Mellera z rodziną spotkaliśmy na iluminacjach w wilanowie, a teżu jest fanem 'drugiego śniadania....' ![]() no dobra, playboya też czyta, ale ostatnio zaczynam go przedrzeźniać i oglądać w tym czasie men's health (w którym nota bene same reklamy zegarków, żarcie i problemy z penisem ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-04 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 | |||||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór!
Zrobiłam napad na h&m, kupiłam trochę geekowskich ciuchów i przyszły do mnie buciki z asos które kupiłam na promo: http://www.asos.com/Glamorous/Glamor...px?iid=5453100 i leżą super. Poczułam że z okazji końca listopada potrzebuję zrobić treat yourself ![]() Cytat:
![]() Ad 2. Weź, kiedyś to człowiek sobie myślał "o, weekend- w piątek impreza, w sobotę impreza, a niedzielę odpoczynek", a teraz w piątek nie ma siły, w sobotę w sumie też się nie chce bo w niedzielę będzie kac i zostaje tylko pizza, kanapa, serial i starość ![]() Cytat:
![]() 2: tak coś w tym stylu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A skąd masz te treningi? Może też spróbuję ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mnie zas naszło na zcerwony płaszczyk o meskim kroju ![]() ![]() Ja Ci coś powiem, czego bym nie cwiczyła ile nie zrobiła przysiadów, to czego jak czego ale tyłka porządnego miec nie bedę nigdy ![]() ![]() A z YT albo chomika, rózne, był i Chodak, byłą MelB, była Jillian Michaels, a teraz jest Shaun T - mój najnowszy idol i krejzol fitnessu, polecam tego wariata ![]() ![]() ![]() I naprawde - ktos - patrzac na mnie, znajac mnie, moze powiedziec, ze schudłam, ale to nieprawda, waga jest taka sama jak była, tylko obwody poleciały, za to bicepsy i ramiona maja masę a nie gałazki jak keidys, w sumie mnie to nie przeszkadza ![]()
![]() |
#2039 | ||
Panaroja
|
noooo
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.rób przysiady przy ścianie , przodem do ściany w odległości nie większej niż 10 cm , tak , żeby nie dotknąć kolanami ściany , wtedy kuper pójdzie do tyłu i wyrobisz sobie prawidłowy wzorzec ruchu . Cytat:
![]() 2.przysiady z porządnym obciążeniem zlikwidują każde płaskodoopie , a jeszcze lepiej swingi z ketlem a jeszcze lepiej jedno i drugie . Też miałam a nie mam ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No wyszłam bez niego ze sklepu, ale w domu mnei renka swendziała bardzo i klikneło mi siem ![]() ![]() Nie nie nie ![]() ![]() Poza tym, chyba lubię swojom płaską d ***, tak jak Kardasjanka lubi swojom wielkom d*** ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.