|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Ineso - mam klucia po prawej kolo pępka jak na 2 dlugo nie bylam w kibelku
czasem nawet nie wiem ze mi sie chce a potem wystarczy ze zrobię co trzeba i klucie znika :P
|
|
#4652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poka poka łowy ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- lucy z Lasockiego są naprawdę fajne buty ja mam bardzo podobne z zeszłego sezonu ale nie z lasockiego z jakieś innej firmy.. Ale zadowolona bardzo jestm tteraz mam gorszy problem co z zimą bo te sztyblety mam wiosenne a na zimę ciepłe kozaki wysokie tylko jak łydki przytyją to zostaje bez butów jedynie trapery.[/QUOTE] U mnie też Nowe. Akurat 15 zł zapłaciłam za te polspiochy, ocieplane spodenki i 2 body 😊 Wydaje mi się że to dobra cena. Zawsze lepiej 15 niż w sklepie 100 zl 😜 |
|
|
|
|
#4653 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso
hehehe mąż numer dwa dobre :-*
|
|
#4655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale spoko, moja była już w praniu i bardzo szybko schnie ja póki co nie używam jej w nocy bo mi mąż za cebuszke służy, ale w dzień bez niej nawet nie siadam zamówiłam sobie dodatkowe wypełnienie, bo tak ją eksploatuję, że się ubiła trochę, a ja muszę mieć twardo ![]() ![]() ![]() Fajna pościel może coś dziś wykombinujesz jak śpicie pod jedną
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2015-12-04 o 16:37 |
|
|
|
|
#4656 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluza dwustronna i do kompletu bodziaki
![]() czerwone spodnie są na żywo w kolorze bardziej róży czerwone, naświetlenie spore
|
#4657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz spróbuję, ale to takie za dużoe było i mi przeszkadzało w karmieniu
|
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie odważyłam sie kupować rzeczy z krótkim rękawem bo jakoś nie mam pomysły na ubranie no ale może po 3 miesiacach zainwestuje
|
|
|
#4659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dużo krótkich rękawków, zarówno body jak bluzeczki ![]() I kupiłam ostatnio body na ramiączkach, taka jakby podkoszulka... czerwiec i lipiec może okazać się gorący i wtedy krótkie jak znalazł ![]() a tu któraś z lasek pisała, że krótkie rękawki(bluzeczki) są fajne na body z długim..i też to wzięłam do serca te małe takie piękne wszystkiea i zawsze możesz jakiś sweterek albo bluzę przywdziać i będzie dzieciaczkowi cieplutko ![]() Poza tym mi dużo krótkich potrzebnych będzie w domu, bo my mamy tu na prawdę ciepło, a nie chcę malucha przegrzewać Zmykam świętować Barbórkę do mamy, a jutro u teściowej powtórka z rozrywki. Wkurza mnie tylko, że nikt mi Picolo nawet nie kupi, a ja tak lubię
|
|
#4660 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poka poka łowy ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- lucy z Lasockiego są naprawdę fajne buty ja mam bardzo podobne z zeszłego sezonu ale nie z lasockiego z jakieś innej firmy.. Ale zadowolona bardzo jestm tteraz mam gorszy problem co z zimą bo te sztyblety mam wiosenne a na zimę ciepłe kozaki wysokie tylko jak łydki przytyją to zostaje bez butów jedynie trapery.[/QUOTE] To uspokoiłaś mnie z tymi butami nie chciałabym ich oddawać, bo naprawdę mi się podobają.co do kozaków to specjanie nie zwężałam jakby mi nogi troszkę puchły to się zmieszcze. Ja jednak liczę, że zimy nie będzie i da radę w botkach długo pochodzić ![]() Cytat:
chociaż w Krakowie pewnie wcale nie jest tanio w lumpkach.W Wawie na nowym towarze jest nawet 120 zł/kg... dobrze, że pochodzę z małej miejscowości gdzie ceny są normalne i jak tam bywam to można się obkupić, ostatnio mama kupiła nowy kombinezonik za 16, no jak za darmo ![]() Cytat:
Żałuje tylko, że Tesco nie ma ciuszków w sprzedaży internetowej, bo ja to z tych, co lubią wszystko przed kompem wybrać. Nie cierpię tłumów w sklepach. Cytat:
Cudeńka, ale będzie elegant |
||||
|
|
|
#4661 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam poduszkę do karmienia poofi, i byłam bardzo zadowolona z niej
nic się nie przesuwała, dobrze trzymała, można sobie wybrać trochę tego wkładu ze środka żeby do siebie dopasować Szkoda, że na telefonie jestem i Waszych zdjęć nie widzę ![]() Myślę, że po świętach wyciągnę i przejrzę ubranka po synku, ale tyle tego, że pewnie nic kupować nie trzeba będzie.
|
#4662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Typowo do karmienia miałam taką , kładłam na kolanach,na to kładłam młodego na boczku i super się karmiło,bo nie dźwigałam: http://www.empik.com/motherhood-faso...g&gclsrc=aw.ds ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- piękne ciuszki kupiłyście! Ja poza3 rzeczami dla dziewczynki z lumpka nic nie nabyłam. Zrobię przegląd ubranek po młodym jak wrócą od koleżanki i zdecyduję ile mi czego brakuje. Dobrze,że nie miałam wszystkiego w niebieskim,ale białe,beże,żółte itp też się znajdą. Po drugie córcia się chyba nie obrazi na bodziak w autka do spania .Na wyjścia dokupię słodkich dziewczęcych ubranek.
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
No jak dziewczynki obiecałam więc pisze... Postanowiłam dziś wcześniej się ukąpać coś DLA SIEBIE!!! wypróbowałam ręczknik z F&F no rewelacyjny szybko wchłania wodę mięciutki i cieplutki. Zostały mi na ciele takie minimalne pypcie ale pewnie po kolejnym praniu już całkowicie znikną. Widoczne były przez to że ciemny kolor kupiłam. Kurcze fajne jecze były zestawy za 40 zł 2x kąpielowy i 2x do rąk a cena świetna no ale nie wiedziałam czy dobre jakościowo.
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Te małe są najsłodsze
sama się na tym łapię, że najchętniej kupowałabym tak do 68 rozm Zakupy bardzo fajne ![]() Jeśli chodzi o ciuszki dla dzieci ja mam kilka fajnych sh i rzeczy nowe lub w idealnym stanie kupuję do max 3 zł, nawet trafiłam na kombinezon zimowy czy "woreczek-śpiworek" do fotelika sam. 100% wełny...patrzyłam na alle na pakiety, ale stwierdziłam, że wolę wybrać sobie to co mi się podoba, bo widzę co biorę Poduszka do spania - koleżanka ma i mogę od niej dostać, ale ona jej nie poleca, więc i ja nie kupuję...nie wiem co się dzieje, ale ostatnio nie mogę spać w nowy i np. kręce się do 4:30 Ruchy - moja głównie jest aktywna w nocy lub jak usiądę chociaż na chwilę jak mam jakiś zalatany dzień...urzęduje po słodkim i po cytrusach
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Lucy , lekkie opóźnienie bo wysprzątałam chałupkę z mężem
![]() Przepisy na chlebek ziołowy http://www.przepisownia.pl/przepisy/...%82ami/446139# http://www.thermolife.pl/chlebek-ziolowy/ one są co prawda na â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â ☠a, ale ciasto wyrobić możesz ręcznie, a masło wymieszać w misce z resztą. Ogólnie â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â ☠ nie jest potrzebny do tego przepisu ![]() EDIT: LOOOOL wiecie na co jest ta cenzura wyżej? ![]() ![]() ![]() na:t h e r m o m i x a (hihihi) Cytat:
![]() Eseme jutro się widzimy rano! Może się uda spotkać na chwilunie po Twoim USG i przed moim ![]() Renatka Ty też będziesz jutro? Dobrze pamiętam?Juchu zobaczę moją małą rozrabiarę znowu ![]() ![]() Sunmade - no myślę o Tobie i myślę i nie mogę sie doczekać aż napiszesz nam dobre wieści
21 tc Edytowane przez Polinezyjka Czas edycji: 2015-12-04 o 19:07 |
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie bardzo bardzo kusi Ale nie stać nas teraz na tak "male" przyjemności 😣 |
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wszystko ok
Oliwka nie chciała pokazać całej buzi tylko z profilu wszystko. Na tym usg nos jak ojca, ale mam nadzieję że jednak do mnie będzie bardziej podobna
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chce żeby miała mój :P
Edytowane przez GGI Czas edycji: 2015-12-04 o 19:26 |
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie z niej aparatka.. Nie ma co :p
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PO mamusi
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Haha chyba tak!
ale jak ma być taka jak ja byłam, to już możecie mi współczuć :p
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :mdleje : będe mieć po prostu prze *** ale da sobie w życiu radę ![]() WIec współczuje nam obojgu
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
tez cały czas sprawdzam czy Sunmade cos napisała a tu dalej cisza
|
|
|
|
#4676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mamy teściowa nam dała w prezencie staruszka bo postanowili sobie kupić nowego ![]() Szczerze, ale jakbym miała kupić za moje 4 tysiące to w życiu bym nie kupiła .... Wystarczyłby mi zwykły mikser + naczynie do parowania. No ale mam to korzystam hehe ![]() Cytat:
Z tym nosem to kurde!! Jak ja zobaczyłam foto mojej małej to się przeraziłam! Bo wygląda jak mojej mamy lub teściówki (obie mają wielkie nochale). Dlatego niezmiernie się cieszę na jutrzejsze USG i będę wypratrywać noska ![]() Pocieszam się, że na tym zdjęciu oko jest jakieś wyłupiaste i większe hehehe więc może ten nos tez tylko taki duży wyszedł młodej Ale skoro mama i tesciowa są bardzo ładnymi kobietami z dużymi noskami to zrobię wszystko by młoda nigdy nie miała kompleksów na tym punkcie ![]() Cytat:
na pewno nie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez chcę by miała mój malutki nosek ![]() Cytat:
![]() Ja chciałabym by charakter męża miała byłaby od razu taka spokojna i dojrzała hahah a nie taki postrzał jak matka
|
|
|
#4677 |
|
Wtajemniczenie
|
a z tymi noskami maluchow to się nie martwcie dziewczyny bo ja z mężem też przy elizce zastanawialiśmy się jaki będzie mieć nos i usta bo wydawały się na tych zdjęciach usg jakieś ogromne i nos taki tatusiowy a tu okazało się że ma całkiem zgrabny nosek a usta śliczniutkie
mi się wydaje że to kwestia tego obrazu usg, każde dziecko tak wygląda na tych zdjęciach
|
|
|
|
#4678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za naczynie do parowania masz?Cytat:
|
|
#4679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudo ️Oby moj tez nie mial po ojcu nosa
|
|
#4680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Justyna_fli dzięki za pomysl ze skoczkiem dmuchanym dla dziewczynki. Kupiliśmy i wydaje się fajny. Zobaczymy jutro reakcje małej bo jedziemy do siostry męża. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

czasem nawet nie wiem ze mi sie chce a potem wystarczy ze zrobię co trzeba i klucie znika :P

ja dziś przytargałam 7 ciuchów za 19 zł...nowe/bez śladów użytkowania
Pomyśl czy chodzisz codziennie

jutro bedzie lepszy dzien!

️