Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-04, 16:18   #4651
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Ineso - mam klucia po prawej kolo pępka jak na 2 dlugo nie bylam w kibelku czasem nawet nie wiem ze mi sie chce a potem wystarczy ze zrobię co trzeba i klucie znika :P
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 16:19   #4652
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
patulinka94 drogiego masz tego lumpka ja dziś przytargałam 7 ciuchów za 19 zł...nowe/bez śladów użytkowania

Nie mogę się doczekać jutra ... USG ale tak się cholipka boję... i jeszcze po łóżeczko i wózek ajjj...dzień pełen wrażeń i nerwów....
Kejka no ja też tak płace na nowym towarze 5 zł śpiochy 3 półśpiochy i po 6=7 zł nowe z metką a takie większe to i po 8 zł
poka poka łowy

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

lucy z Lasockiego są naprawdę fajne buty ja mam bardzo podobne z zeszłego sezonu ale nie z lasockiego z jakieś innej firmy.. Ale zadowolona bardzo jestm tteraz mam gorszy problem co z zimą bo te sztyblety mam wiosenne a na zimę ciepłe kozaki wysokie tylko jak łydki przytyją to zostaje bez butów jedynie trapery.[/QUOTE]

U mnie też Nowe. Akurat 15 zł zapłaciłam za te polspiochy, ocieplane spodenki i 2 body 😊 Wydaje mi się że to dobra cena. Zawsze lepiej 15 niż w sklepie 100 zl 😜
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 16:22   #4653
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość

Miałam i często miewam.
Toaleta, toaleta, toaleta Pomyśl czy chodzisz codziennie
A czasem tylko kłuje..to wtedy jakby taka kolka...jak mnie w prawym boku kłuje to się na nim kładę i jest ulga
O właśnie, jak kolka Codziennie nie zawsze, ale też na szczęście nie mam większych problemów (przez chwilę miałam i zaczął mnie odbyt w środku boleć, to była masakra). Muszę przetestować prawy bok, bo do tej pory kładłam się na płasko licząc, że się rozprostuje tam coś
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

A z tylu moja nowa pościel <3 dzis pierwsza noc razem od daaawna hahaha (w sensie pod jedna posciela) tzn dzis mam pierwsza noc tez z cebuszka .... Nie bede wiedziała do kogo sie przytulać czy męża czy cebuszki hahaha
Ja już od dłuższego czasu przytulam się do poduszki więcej, więc awansowała na miano Męża No2
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 16:29   #4654
Polinezyjka
Zakorzenienie

Ineso hehehe mąż numer dwa dobre :-*
21 tc córeczka
Stary 2015-12-04, 16:29   #4655
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Kejka !! Dolaczylam do Ciebie <3 mam cebuszke prosto ze sklepu 8-) nie mogłam się w sklepie zdecydować na wzór ale gwiazdki mi spasily najbardziej z dostępnych tam opcji:P

Nie wiesz czy można dokupić jakas inna poszewke by miec na zmianę?

A z tylu moja nowa pościel <3 dzis pierwsza noc razem od daaawna hahaha (w sensie pod jedna posciela) tzn dzis mam pierwsza noc tez z cebuszka .... Nie bede wiedziała do kogo sie przytulać czy męża czy cebuszki hahaha
Nie mam pojęcia, ale chyba się nie da...przynajmniej nigdzie nie widziałam ale spoko, moja była już w praniu i bardzo szybko schnie ja póki co nie używam jej w nocy bo mi mąż za cebuszke służy, ale w dzień bez niej nawet nie siadam zamówiłam sobie dodatkowe wypełnienie, bo tak ją eksploatuję, że się ubiła trochę, a ja muszę mieć twardo

Fajna pościel może coś dziś wykombinujesz jak śpicie pod jedną

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-12-04 o 16:37
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 16:34   #4656
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Bluza dwustronna i do kompletu bodziaki
czerwone spodnie są na żywo w kolorze bardziej róży czerwone, naświetlenie spore
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2447.jpg (223,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2440.jpg (215,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2441.jpg (191,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2442.jpg (189,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2443.jpg (161,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2444.jpg (182,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2445.jpg (213,7 KB, 9 załadowań)

Mikołaj <3
Stary 2015-12-04, 16:48   #4657
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Zerknijcie na ubranka na dole, laska tak je wyceniła:
Skarpetki po 1 zł

Półśpioszki 5 zł

Pajacyki bawełniane 10 zł

Pajacyki welurowe 12

Nie wiem czy nie za drogo, w sumie znajdywalam spioszki na szmatach taniej.

Hm no niby tak może jak się mała pojawi na świecie to przed sezonem grzewczym się kupi.

A Twoja Małpka jest BOSKA ładnie CI szaleje

Tutaj sie oglaszaja:
https://www.facebook.com/groups/1658...14566/?fref=ts

Nie wiem czy fajne sa tam rzeczy bo tak rzucilam tylko okiem na ta grupe:
co poniektórzy tam linki podaja do swoich stron:
https://www.facebook.com/tupastelowapracownia/
https://www.facebook.com/TwojDeCoupage/
https://www.facebook.com/Butik-Handm...?ref=bookmarks

Mówisz, że totalnie nie dało się na nim karmić? Powiedz coś więcej? Czemu było niewygodnie?
No ie wiem,może dlatego,ze mam mały biust i musiałam wysoko podosić małą.Jakoś mi tak na ręce nie pasowało Teraz spróbuję, ale to takie za dużoe było i mi przeszkadzało w karmieniu

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 16:50   #4658
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
czerwone spodnie są na żywo w kolorze bardziej róży czerwone, naświetlenie spore
Śliczne te ciuszki ja nie odważyłam sie kupować rzeczy z krótkim rękawem bo jakoś nie mam pomysły na ubranie no ale może po 3 miesiacach zainwestuje
Stary 2015-12-04, 16:55   #4659
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Śliczne te ciuszki ja nie odważyłam sie kupować rzeczy z krótkim rękawem bo jakoś nie mam pomysły na ubranie no ale może po 3 miesiacach zainwestuje
Dzięki
Ja mam dużo krótkich rękawków, zarówno body jak bluzeczki
I kupiłam ostatnio body na ramiączkach, taka jakby podkoszulka...
czerwiec i lipiec może okazać się gorący i wtedy krótkie jak znalazł

a tu któraś z lasek pisała, że krótkie rękawki(bluzeczki) są fajne na body z długim..i też to wzięłam do serca te małe takie piękne wszystkie:lov e:

a i zawsze możesz jakiś sweterek albo bluzę przywdziać i będzie dzieciaczkowi cieplutko

Poza tym mi dużo krótkich potrzebnych będzie w domu, bo my mamy tu na prawdę ciepło, a nie chcę malucha przegrzewać

Zmykam świętować Barbórkę do mamy, a jutro u teściowej powtórka z rozrywki. Wkurza mnie tylko, że nikt mi Picolo nawet nie kupi, a ja tak lubię

Mikołaj <3
Stary 2015-12-04, 16:57   #4660
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
patulinka94 drogiego masz tego lumpka ja dziś przytargałam 7 ciuchów za 19 zł...nowe/bez śladów użytkowania

Nie mogę się doczekać jutra ... USG ale tak się cholipka boję... i jeszcze po łóżeczko i wózek ajjj...dzień pełen wrażeń i nerwów....
Kejka no ja też tak płace na nowym towarze 5 zł śpiochy 3 półśpiochy i po 6=7 zł nowe z metką a takie większe to i po 8 zł
poka poka łowy

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

lucy z Lasockiego są naprawdę fajne buty ja mam bardzo podobne z zeszłego sezonu ale nie z lasockiego z jakieś innej firmy.. Ale zadowolona bardzo jestm tteraz mam gorszy problem co z zimą bo te sztyblety mam wiosenne a na zimę ciepłe kozaki wysokie tylko jak łydki przytyją to zostaje bez butów jedynie trapery.[/QUOTE]

To uspokoiłaś mnie z tymi butami nie chciałabym ich oddawać, bo naprawdę mi się podobają.
co do kozaków to specjanie nie zwężałam jakby mi nogi troszkę puchły to się zmieszcze. Ja jednak liczę, że zimy nie będzie i da radę w botkach długo pochodzić

Cytat:
Justynka u mnie tak samo, w nocy cisza, dni różne, wczoraj byla bardzo aktywna, dzis juz spokojn a

GGI oj współczuję jutro bedzie lepszy dzien!

Kejka! Dzieki Kochana przekonlas mnie

Lucy dzieki! Wstrzymam sie przekonalyscie mnie lepiej po lumplach troszkę pojeździć
Szczególnie na wagę sie opłaca takie drobiazgi kupować. chociaż w Krakowie pewnie wcale nie jest tanio w lumpkach.
W Wawie na nowym towarze jest nawet 120 zł/kg...

dobrze, że pochodzę z małej miejscowości gdzie ceny są normalne i jak tam bywam to można się obkupić, ostatnio mama kupiła nowy kombinezonik za 16, no jak za darmo

Cytat:
Fajne te butki Jutro zajrzę do CCC

Zapomniałam, że będą wyprzedaże po świętach:love :

postaram się zaraz je wygrzebać bo już są w szufladzie

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Miałam i często miewam.
Toaleta, toaleta, toaleta Pomyśl czy chodzisz codziennie
A czasem tylko kłuje..to wtedy jakby taka kolka...jak mnie w prawym boku kłuje to się na nim kładę i jest ulga
Ja tylko liczę dni do wyprzedaży, ale będzie szał.
Żałuje tylko, że Tesco nie ma ciuszków w sprzedaży internetowej, bo ja to z tych, co lubią wszystko przed kompem wybrać. Nie cierpię tłumów w sklepach.

Cytat:
Kejka !! Dolaczylam do Ciebie <3 mam cebuszke prosto ze sklepu 8-) nie mogłam się w sklepie zdecydować na wzór ale gwiazdki mi spasily najbardziej z dostępnych tam opcji:P

Nie wiesz czy można dokupić jakas inna poszewke by miec na zmianę?

Ja się boję, ze na naszym wąskim łóżku nie zmieszczę się z mezem i jeszcze cebuszką. A przecież nie wyśle go na materac

Cytat:
Cudeńka, ale będzie elegant
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 17:16   #4661
annihilate
Rozeznanie

Ja mam poduszkę do karmienia poofi, i byłam bardzo zadowolona z niej nic się nie przesuwała, dobrze trzymała, można sobie wybrać trochę tego wkładu ze środka żeby do siebie dopasować

Szkoda, że na telefonie jestem i Waszych zdjęć nie widzę

Myślę, że po świętach wyciągnę i przejrzę ubranka po synku, ale tyle tego, że pewnie nic kupować nie trzeba będzie.

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 18:08   #4662
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Co do tej poduszki Motherhood - to trochę się pogubiłam o jakiej piszecie - ale ja pisałam o tej: http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2.
Taką mam teraz do spania,ale nie wiem czy sprawdzi się przy karmieniu,bo jest duża. Można popróbowć różne konfiguracje i może się sprawdzi.
Typowo do karmienia miałam taką , kładłam na kolanach,na to kładłam młodego na boczku i super się karmiło,bo nie dźwigałam:

http://www.empik.com/motherhood-faso...g&gclsrc=aw.ds

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

piękne ciuszki kupiłyście! Ja poza3 rzeczami dla dziewczynki z lumpka nic nie nabyłam. Zrobię przegląd ubranek po młodym jak wrócą od koleżanki i zdecyduję ile mi czego brakuje. Dobrze,że nie miałam wszystkiego w niebieskim,ale białe,beże,żółte itp też się znajdą. Po drugie córcia się chyba nie obrazi na bodziak w autka do spania.Na wyjścia dokupię słodkich dziewczęcych ubranek.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 18:29   #4663
GGI
Zakorzenienie

No jak dziewczynki obiecałam więc pisze... Postanowiłam dziś wcześniej się ukąpać coś DLA SIEBIE!!! wypróbowałam ręczknik z F&F no rewelacyjny szybko wchłania wodę mięciutki i cieplutki. Zostały mi na ciele takie minimalne pypcie ale pewnie po kolejnym praniu już całkowicie znikną. Widoczne były przez to że ciemny kolor kupiłam. Kurcze fajne jecze były zestawy za 40 zł 2x kąpielowy i 2x do rąk a cena świetna no ale nie wiedziałam czy dobre jakościowo.
Stary 2015-12-04, 18:51   #4664
margueri
Zadomowienie

Cytat:
te małe takie piękne wszystkie:lov e:
Te małe są najsłodsze sama się na tym łapię, że najchętniej kupowałabym tak do 68 rozm

Zakupy bardzo fajne

Jeśli chodzi o ciuszki dla dzieci ja mam kilka fajnych sh i rzeczy nowe lub w idealnym stanie kupuję do max 3 zł, nawet trafiłam na kombinezon zimowy czy "woreczek-śpiworek" do fotelika sam. 100% wełny...patrzyłam na alle na pakiety, ale stwierdziłam, że wolę wybrać sobie to co mi się podoba, bo widzę co biorę

Poduszka do spania - koleżanka ma i mogę od niej dostać, ale ona jej nie poleca, więc i ja nie kupuję...nie wiem co się dzieje, ale ostatnio nie mogę spać w nowy i np. kręce się do 4:30

Ruchy - moja głównie jest aktywna w nocy lub jak usiądę chociaż na chwilę jak mam jakiś zalatany dzień...urzęduje po słodkim i po cytrusach

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 19:05   #4665
Polinezyjka
Zakorzenienie

Lucy , lekkie opóźnienie bo wysprzątałam chałupkę z mężem

Przepisy na chlebek ziołowy
http://www.przepisownia.pl/przepisy/...%82ami/446139#
http://www.thermolife.pl/chlebek-ziolowy/
one są co prawda na â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠⠘☠a, ale ciasto wyrobić możesz ręcznie, a masło wymieszać w misce z resztą.
Ogólnie â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠⠘☠ nie jest potrzebny do tego przepisu

EDIT: LOOOOL wiecie na co jest ta cenzura wyżej? na:
t h e r m o m i x a (hihihi)

Cytat:
No jak dziewczynki obiecałam więc pisze... Postanowiłam dziś wcześniej się ukąpać coś DLA SIEBIE!!! wypróbowałam ręczknik z F&F no rewelacyjny szybko wchłania wodę mięciutki i cieplutki. Zostały mi na ciele takie minimalne pypcie ale pewnie po kolejnym praniu już całkowicie znikną. Widoczne były przez to że ciemny kolor kupiłam. Kurcze fajne jecze były zestawy za 40 zł 2x kąpielowy i 2x do rąk a cena świetna no ale nie wiedziałam czy dobre jakościowo.
Super! Daj znać czy przy kolejnym użyciu dalej będzie obierał - ja niestety raz kupiłam taki, który obierał nawet po 4 praniach no ale był tani hehehe

Eseme jutro się widzimy rano! Może się uda spotkać na chwilunie po Twoim USG i przed moim
Renatka Ty też będziesz jutro? Dobrze pamiętam?

Juchu zobaczę moją małą rozrabiarę znowu tak dziś skakała, że z mężem widzieliśmy leżąc jak brzuch kica

Sunmade - no myślę o Tobie i myślę i nie mogę sie doczekać aż napiszesz nam dobre wieści: cmok:
21 tc córeczka

Edytowane przez Polinezyjka
Czas edycji: 2015-12-04 o 19:07
Stary 2015-12-04, 19:14   #4666
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:

one są co prawda na â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â �☠a, ale ciasto wyrobić możesz ręcznie, a masło wymieszać w misce z resztą.
Ogólnie â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â �☠ nie jest potrzebny do tego przepisu

Super! Daj znać czy przy kolejnym użyciu dalej będzie obierał - ja niestety raz kupiłam taki, który obierał nawet po 4 praniach no ale był tani hehehe

Eseme jutro się widzimy rano! Może się uda spotkać na chwilunie po Twoim USG i przed moim

Juchu zobaczę moją małą rozrabiarę znowu tak dziś skakała, że z mężem widzieliśmy leżąc jak brzuch kica

Sunmade - no myślę o Tobie i myślę i nie mogę sie doczekać aż napiszesz nam dobre wieści: cmok:
Polinezyjka czy ty masz tego cudownego i jakże "taniego" robota? 😜
Mnie bardzo bardzo kusi Ale nie stać nas teraz na tak "male" przyjemności 😣
Stary 2015-12-04, 19:18   #4667
MiniMonix
Zakorzenienie

U nas wszystko ok Oliwka nie chciała pokazać całej buzi tylko z profilu wszystko. Na tym usg nos jak ojca, ale mam nadzieję że jednak do mnie będzie bardziej podobna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1449252959951.jpg (19,5 KB, 34 załadowań)

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 19:24   #4668
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
U nas wszystko ok Oliwka nie chciała pokazać całej buzi tylko z profilu wszystko. Na tym usg nos jak ojca, ale mam nadzieję że jednak do mnie będzie bardziej podobna
Super fots myślałam że ja mam tylko pier do lca na wygląd nosa dziecka ale jednak nie:hahah a:
Ja tez chce żeby miała mój :P

Edytowane przez GGI
Czas edycji: 2015-12-04 o 19:26
GGI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 19:29   #4669
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Super fots myślałam że ja mam tylko ☠☠☠☠☠☠☠ca na wygląd nosa dziecka ale jednak nie:hahah a:
Lekarz chciał zrobić na wprost ale małpa nie chciała się pokazać, albo zasłaniała rączkami buzię. No i chciałam zobaczyć czy rozszczepu wargi nie ma, ale lekarz mówi że jest ok.
Będzie z niej aparatka.. Nie ma co :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-12-04, 19:29   #4670
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Super! Mega urocza! 😘😘
Stary 2015-12-04, 19:30   #4671
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Super! Mega urocza! 😘😘
Dzięki

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-12-04, 19:31   #4672
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarz chciał zrobić na wprost ale małpa nie chciała się pokazać, albo zasłaniała rączkami buzię. No i chciałam zobaczyć czy rozszczepu wargi nie ma, ale lekarz mówi że jest ok.
Będzie z niej aparatka.. Nie ma co :p

PO mamusi
Stary 2015-12-04, 19:38   #4673
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
PO mamusi
Haha chyba tak! ale jak ma być taka jak ja byłam, to już możecie mi współczuć :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-12-04, 19:41   #4674
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Haha chyba tak! ale jak ma być taka jak ja byłam, to już możecie mi współczuć :p
no moja jak bedzie taka jak ja to:mdleje : będe mieć po prostu prze *** ale da sobie w życiu radę
WIec współczuje nam obojgu
Stary 2015-12-04, 19:52   #4675
gosiulka22
Wtajemniczenie

tez cały czas sprawdzam czy Sunmade cos napisała a tu dalej cisza
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 19:52   #4676
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Polinezyjka czy ty masz tego cudownego i jakże "taniego" robota? 😜
Mnie bardzo bardzo kusi Ale nie stać nas teraz na tak "male" przyjemności 😣
Ha ha no mamy teściowa nam dała w prezencie staruszka bo postanowili sobie kupić nowego

Szczerze, ale jakbym miała kupić za moje 4 tysiące to w życiu bym nie kupiła ....
Wystarczyłby mi zwykły mikser + naczynie do parowania. No ale mam to korzystam hehe

Cytat:
Super! Cudowne wieści
Z tym nosem to kurde!! Jak ja zobaczyłam foto mojej małej to się przeraziłam! Bo wygląda jak mojej mamy lub teściówki (obie mają wielkie nochale).
Dlatego niezmiernie się cieszę na jutrzejsze USG i będę wypratrywać noska
Pocieszam się, że na tym zdjęciu oko jest jakieś wyłupiaste i większe hehehe więc może ten nos tez tylko taki duży wyszedł młodej
Ale skoro mama i tesciowa są bardzo ładnymi kobietami z dużymi noskami to zrobię wszystko by młoda nigdy nie miała kompleksów na tym punkcie

Cytat:
Super fots myślałam że ja mam tylko pier do lca na wygląd nosa dziecka ale jednak nie:hahah a:
hahaha na pewno nie
Ja tez chcę by miała mój malutki nosek

Cytat:
no moja jak bedzie taka jak ja to:mdleje : będe mieć po prostu prze *** ale da sobie w życiu radę
WIec współczuje nam obojgu
Hehehehe
Ja chciałabym by charakter męża miała byłaby od razu taka spokojna i dojrzała hahah a nie taki postrzał jak matka
21 tc córeczka
Stary 2015-12-04, 19:55   #4677
gosiulka22
Wtajemniczenie

a z tymi noskami maluchow to się nie martwcie dziewczyny bo ja z mężem też przy elizce zastanawialiśmy się jaki będzie mieć nos i usta bo wydawały się na tych zdjęciach usg jakieś ogromne i nos taki tatusiowy a tu okazało się że ma całkiem zgrabny nosek a usta śliczniutkie mi się wydaje że to kwestia tego obrazu usg, każde dziecko tak wygląda na tych zdjęciach
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 20:13   #4678
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha no mamy teściowa nam dała w prezencie staruszka bo postanowili sobie kupić nowego

Szczerze, ale jakbym miała kupić za moje 4 tysiące to w życiu bym nie kupiła ....
Wystarczyłby mi zwykły mikser + naczynie do parowania. No ale mam to korzystam hehe

Super! Cudowne wieści
Z tym nosem to kurde!! Jak ja zobaczyłam foto mojej małej to się przeraziłam! Bo wygląda jak mojej mamy lub teściówki (obie mają wielkie nochale).
Dlatego niezmiernie się cieszę na jutrzejsze USG i będę wypratrywać noska
Pocieszam się, że na tym zdjęciu oko jest jakieś wyłupiaste i większe hehehe więc może ten nos tez tylko taki duży wyszedł młodej
Ale skoro mama i tesciowa są bardzo ładnymi kobietami z dużymi noskami to zrobię wszystko by młoda nigdy nie miała kompleksów na tym punkcie

hahaha na pewno nie
Ja tez chcę by miała mój malutki nosek

Hehehehe
Ja chciałabym by charakter męża miała byłaby od razu taka spokojna i dojrzała hahah a nie taki postrzał jak matka
Haha, to.jutro przypatrz się dokładnie a co to za naczynie do parowania masz?

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
a z tymi noskami maluchow to się nie martwcie dziewczyny bo ja z mężem też przy elizce zastanawialiśmy się jaki będzie mieć nos i usta bo wydawały się na tych zdjęciach usg jakieś ogromne i nos taki tatusiowy a tu okazało się że ma całkiem zgrabny nosek a usta śliczniutkie mi się wydaje że to kwestia tego obrazu usg, każde dziecko tak wygląda na tych zdjęciach
Oby :p nie że mój chłop brzydki, ale u mnie są ładniejsze dziewczynki w rodzinie :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-12-04, 20:26   #4679
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:

Cudo

Oby moj tez nie mial po ojcu nosa

Mikołaj <3
Stary 2015-12-04, 20:35   #4680
lucy111
Zadomowienie

Cytat:

one są co prawda na â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â �☠a, ale ciasto wyrobić możesz ręcznie, a masło wymieszać w misce z resztą.
Ogólnie â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â�☠â �☠ nie jest potrzebny do tego przepisu

Dziękuję ☺ jutro zrobię i dam znać czy dobry.

Justyna_fli dzięki za pomysl ze skoczkiem dmuchanym dla dziewczynki. Kupiliśmy i wydaje się fajny. Zobaczymy jutro reakcje małej bo jedziemy do siostry męża.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości