|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Magda, bardzo ladne te zdjecia
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() zadzwoniłam do taty, żeby umówić się na zmianę klocków, a ten mi nadaje już ponad pół godziny o samochodach, telefonach i abonamentach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Wtajemniczenie
|
Magda super ta wasza sesja
![]()
#3244 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza dzisiaj
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
MAGDA, bo wybory miss są
#3247 | ||
Rozeznanie
|
nie znoszę mojej lekarki
![]() wczoraj skończyło mi się zwolnienie a byłam z nią umówiona tak że do niej dzwonię jak się skończy (lub jak się coś będzie działo) i co nie odbiera telefonu, pojechaliśmy do gabinetu nie ma jej, do szpitala nie ma jej - za☠☠☠...e i martw się tu kobieto którą na dodatek targają hormony. To już drugi raz jak odwala taką akcję, straciłam do niej sympatię i zaufanie i jak ja mam z nią rodzić? ![]() Na pocieszenie przyszły mi dwie paczuchy ale torba chyba jest za duża.... a staniki za małe ![]() ![]() ![]() Czarnula ty chyba masz te same staniki i jak rozmiar? ile większe brałaś? Cytat:
![]() Cytat:
Magada bardzo ładne zdjęcia, konstruktywnie zazdroszczę, może namówię siostrę na jakąś sesję bo jedyne zdjęcie w ciąży to to które robiłam dla Was ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- a właśnie kluseczki wyszły pyszne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
AHNESSY, może się okazać, że biust nie tyle zwiększy rozmiar, co zrobi się pełniejszy, bo podobno i tak się zdarza
![]()
#3249 |
Zakorzenienie
|
Ahnessy, lekarz rodzinny moze Ci wystawic L4
![]() Dobrze, ze chociaz kluski wyszly i byly pyszne ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
A co do podkładów to biorę jedno opakowanie ze sobą, reszta zostanie mężowi w aucie i jak już się rozpakuję, to mi doniesie następnego dnia
![]()
#3251 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
Magda bardzi ładne fotki
![]() Mami jak się cieszę że nie muszę brać podkładów itp... Ale z drugiej strony kiedy ja wykorzystam te 3 paczki mega podpasek? ![]()
#3253 |
Zakorzenienie
|
Med, nie wiem czy to dobry pomysl... Jak rozmawialam z moja polozna to u mnie po cc zmieniaja co 45min-1h podpaski wiec szybciutko paczka schodzi... Wiesz, zeby w krytycznym momencie maz zdazyl z tym
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
CASA, nie dają swoich? Bo tu niby tylko ligninę można
więc w sumie głównie już jak będę sama chodzić to sobie założę co mi się podoba
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie trzeba miec wszystko swoje, no i bede musiala dokupic te bella mama tak jak pisalam kiedys bo okazuje sie ze te baby ono sa za male i polozne od razu mezow odsylaja po te bella. Ja tez mam w planach sobie sama zmieniac ale zaraz po cc jak trzeba plackiem lezec to one sie tym zajmuja. Tak samo czesto zmieniaja te duze podklady na lozko. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Podpasek dla siebie biorę sporo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Magda śliczne zdjęcia. Oj weszłam dzisiaj i nawet nie bardzo miałam co nadrabiać w szoku jestem. Dziękuję za kciuki w sprawię wózka pochwalę się że kółko mi wymienili na miejscu i już śmigałam po mieszkaniu. Na żywo wygląda jeszcze lepiej albo mi się tylko tak wydaję. ![]()
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny ! Chciałam się przywitać, może mnie jeszcze pamiętacie...
![]() Jak ja Wam zazdroszczę Waszych pięknych brzuszków ![]() ![]() ![]() Czytam Was cały czas, bo jakoś tak się z Wami "zżyłam", że ciekawi mnie co tam u Was, jak znosicie końcówkę ciąży no i będę na pewno śledziła Wasze porodowe poczynania ! ![]() Trzymam kciuki za każdą z Was, życzę duuużo zdrówka i cierpliwości na finiszu, szczęśliwych rozwiązań, zdrowych Maluszków i morza radości i szczęścia ! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Rozeznanie
|
ech ciężko mi dzisiaj jakoś ogarnąć forum, nie dość że nie mam humoru to nie mogę się dogadać z tż
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3260 |
Wtajemniczenie
|
Niunia no i bosko! Możesz się cieszyć limuzyna
![]() Dziewczyny chrzczace dzieci macie już wybranych rodziców?
#3261 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
wkurzyłam się bo na stronie głównej sklepu piszą 100 dni na zwrot a w regulaminie że 13 dni no k...wa co za dzień pełen niespodzianek będę musiała zadzwonić tam w poniedziałek i się wszystkiego dowiedzieć ![]() może tylko jutro jest sobota..... ale teściowa już załatwiła że jak się ta gin nie odezwie to jakaś jej znajoma mi wypisze, ale co się nadenerwowałam to moje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że u was powoli wszystko dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Wtajemniczenie
|
Heeej Kruszynka! Jak fajnie że wpadłas. Oczywiście że Cię pamiętamy no przynajmniej ja
![]() A co u Ciebie? Pozbieralas się już po tym wszystkim? ![]()
#3264 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem w co się spakuję do szpitala
![]() kinga ja też przyjeżdżam na tą imprezkę ![]() ![]() magda zdjęcia świetne! ![]() ahnessy przyszedł mi ten biały (ale nie zamawiałam go w tym sklepie) i zamówiłam miseczkę większy, i ... wydaje mi się że jest dobry, ale teraz właśnie. ![]() Odnośnie kurierów, to ja się ostatnio wkurzyłam, bo dostałam smsa, że będzie powiedzmy 13-15. Myślę, dobrze się składa, bo zdążę wrócić z SR. Czekałam na niego cały dzień, wieczorem przyleciała sąsiadka z naszą przesyłką. Ten idiota nawet nie raczył zadzwonić i zapytać czy może gdzieś zostawić ani gdzie to zostawił. Już raz mieliśmy podobną sytuację i mąż zadzwonił i tak zjechał gościa z góry na dół, że facet się tak przejął, że ze trzy razy potem dzwonił przepraszać, żeby tylko skargi nie wnosić. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- niunia super, że wymienili bez problemu ![]() magdusia my coś tam myśleliśmy, ale to jeszcze nie pewne. Kruszynko mam nadzieje, że się jakoś trzymacie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Ja stwierdziłam, że kupię stanik dopiero po porodzie, teraz najwyżej zamówię sobie ten miekki z Mitexa + mam jeden bez fiszbin i jeden mój z fiszbinami - też spokojnie da radę karmić - wystarczy zdjąć ramiączko, już testowałam.
Bo mi przez całą ciążę biust nie urósł, więc jak zacznę karmić to bóg jeden raczy wiedzieć, jaki mam mieć rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kruszynko jasne że Cię pamiętamy!
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
KRUSZYNKA
![]() ![]() Ja zamowilam z mitexa i lupoline. Te z lupoline podobno mają większe miseczki niż wynika z tabeli. Wzięłam 65G i 70E (dwa różne modele) ,ale jeszcze nic nie dotarło ![]()
#3268 |
Zakorzenienie
|
Ja dlatego myślę, że ten będzie na początek ok (nie mam żadnego innego miękkiego, bez fiszbin) + zanim zamówię coś nowego to mam swoje co w czasie ciąży kupiłam, mają odpinane ramiączka, więc już jakoś dam radę. A potem sobie poszaleję z jakimiś sexi staniczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i Kinga - myślę, że Dziewczyny z wątku nie pozwolą Ci na depresję poporodową ! Tak czytając Was na prawdę jestem pełna podziwu, że tak się wspieracie i pomagacie sobie wzajemnie ! ![]() ![]() Magda - a Twoje zdjęcia śliczne ![]() ![]() ![]() ![]() Medeline - to fakt - noce są beznadziejne ![]() ![]() I miło mi, że mnie pamiętacie ![]() Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2015-12-04 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
Kruszynko, ja tez Ci pamietam i ciesze sie ze sie odzywasz
![]() ![]() Magdusia, u nas jest problem z matka chrzestna... Ale najpierw niech sie urodzi, a pozniej bede sie o chrzest martwic. Niunia, dobrze ze masz wymienione kolko ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.