Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-04, 14:31   #2341
Noemi_27
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Hahahaha ale wy jesteście śmieszne tzn zawsze się uśmiecham jak czytam forum

Dobra jux nie wariuje biorę 400cc a TY na więcej się nie zgodzi uważa że lekarz powiedział ze mniej mi starczy a ja uparłam się na 400cc i się zgodził to jestem do przodu. Wiec 400 cc i koniec. W ogóle był przeciwny operacji ze nic mi nie brakuje bleble a ja na to ze wszystko ok ale bez przesady ze mam śliczny biuścik! !! No i jakoś tak od lipca do teraz dało się go przekonać. Łatwo nie byli a facet to hyba powinien się cieszyć.....jak było u Was

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Przepraszam za błędy pisze z telefonu

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Ismenka wstawię foto brzucha dzisiaj to zobacz sobie.

I wstawię zdjevie jeszcze jedne wyjściowek
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 14:37   #2342
myszola21
Zakorzenienie

Dziewczyny dzięki za kciuki, fity: fity rozprawa niestety nie poszła po mojej myśli
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 14:45   #2343
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za kciuki, fity: fity rozprawa niestety nie poszła po mojej myśli
Bardzo mi przykro

Noemi daj znać jak wstawisz

mój mąż najpierw się wkurzyl trochę. uważa że w ogóle mi to niepotrzebne. potem milczał na ten temat. w końcu zaczął się napalac juz haha. myślę że też się nie może doczekać aż będę miała piękne cyce. po konsultacji nawet zapytał czy aby odpowiednio duże wwybrałam
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 14:59   #2344
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
Tak tak już to gdzieś czytałam... Ale coś pokroju tych rozmiarów chociaż ma? Czy mam w domu z woreczkami poszaleć?

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Niestety jak ja byłam to zarówno w Koprivnicy jak i w Trincu miał tylko sizery anatomów! Może napisz do niego i dopytaj, bo ja szczerze mówiąc żałowałam, że pojechałam na konsultację, bo nic się absolutnie na niej nie dowiedziałam. Pojechałam na konsultację do AK do Kat. i na tych informacjach tylko bazowałam. Z tym, że szerokość implantu dobrał mi już DF podczas operacji. Dałam mu po prostu wolną rękę. On chyba ewidentnie woli szersze. Cały czas się zastanawiam jakie bym miała cyce, gdybym jednak zrezygnowała z DF i operowała sie u AK - czy wkurzałabym się, że za wąskie, czy cieszyłabym się, że wyższa projekcja... (AK mi wybrał te same co Ismence - 10,9 szer. i 5,4 proj.)
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 15:03   #2345
myszola21
Zakorzenienie

No nic 15 grudnia sie okaże na razie jestem strasznie wkur....
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 15:29   #2346
xlurienx
Przyczajenie

Powiększanie piersi-ŁÓDŹ

Wiem, że jest cały wątek o powiększaniu piersi, ale nie dam rady całego przeczytać. Może jest tu ktoś kto wykonywał taki zabieg w Łodzi? Szukam powoli dobrej kliniki i lekarza i zależy mi na rzetelnych opiniach. Wadach, zaletach, odczuciach, na wszystkim.
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie.
xlurienx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 15:46   #2347
Roxi69
Raczkowanie

Alez sie dziewczyny dzisiaj wystraszylam, no masakra.
Robie rano zdjecia calej sylwetki, pozniej je ogladam I szok! Moja lewa piers jakos dziwnie opada u dolu! Mysle sobie - no duble-bubble mi sie robi jak nic!
Rozdygotana od razu pisze do kliniki z zapytaniem I fotami.
I co...?
Okazalo sie, ze nie ma powodu do zmartwien Piersi opadaja, wiedzialam o tym ale tak to dziwnie wygladalo ze narobilam sobie stracha

Ismenka przed operacja w biuscie mialam 87/88 moze a dzis mierzylam sie specjalnie na Twoja prosbe I na tym etapie (w niedziele bedzie 4tyg po operacji) mam 94cm.
Było: B-C/74/168/57
Jest: czas pokaże.
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 15:54   #2348
ismenka
Zakorzenienie

Roxi o super,dziękuję za info! myślałam że będzie więcej.
toś się strachu najadla!
Stary 2015-12-04, 15:58   #2349
Cassiopeia33
Przyczajenie

Hej dziewczyny pisze do was bo jestem w głębokim szoku. Myślałam o operacji piersi a teraz się okazuje , że trochę poczekam....bo mam 2 włókniaki 1.5 i 1 cm......jestem załamana...Niby to nic takiego , jestem po pierwszych badaniach a next week mam kontrast dla pewności....i wtedy nawet jeśli się okaże że to nic takiego będę chciała to usunąć przy operacji powiększenia.....narazie czekam na info od lekarza bo nie uśmiecha mi się powtórne otwieranie piersi raz na usuwanie tych włókniakow a później rekonwalescencje i powiększanie.....Czy któraś z was miała podobną sytuację???
Cassiopeia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 16:10   #2350
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassiopeia33 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pisze do was bo jestem w głębokim szoku. Myślałam o operacji piersi a teraz się okazuje , że trochę poczekam....bo mam 2 włókniaki 1.5 i 1 cm......jestem załamana...Niby to nic takiego , jestem po pierwszych badaniach a next week mam kontrast dla pewności....i wtedy nawet jeśli się okaże że to nic takiego będę chciała to usunąć przy operacji powiększenia.....narazie czekam na info od lekarza bo nie uśmiecha mi się powtórne otwieranie piersi raz na usuwanie tych włókniakow a później rekonwalescencje i powiększanie.....Czy któraś z was miała podobną sytuację???
współczuję ale dobrze ze wwiesz.
My z przyjaciółka podczas konsultacji u AK miałyśmy taka sytuacje,że dr odebrał telefon od pacjentki . dziewczyna chciała powiększyć piersi i oczywiście wykonała usg ,ale wyszedł guzek,zzrobiła badania i biopsje. okazało się ze nowotwór złośliwy w bardzo wczesnym stadium. dzwoniła do dr poinformować go o wynikach.
Zdarza się I tak...
dobrze ze to nic powaznego u Ciebie. usuń przy powiekszaniu jeśli się da
Stary 2015-12-04, 18:26   #2351
cygaro13
Raczkowanie

Ismenko stanik jest w cenie, a nie wiem czy można wybierać...pielęgniarka przyniosła i ubrała ja jestem z tych co nie pytają i nie kapryszą

a te moje cycki to nie sa takie wielkie w realu, na zdjeciach sa wieksze, moze temu ze z bliska robione, one sa takie w sam raz, teraz jak ciut opadły to są podobne do Aiszowych tylko rowka mi brakuje - jest jak ściągam stanik, ale jedna piers mi ucieka, bo mam klatkę okrągłą z tej strony i o tym byłam informowana... może to jakos sie ustabilizuje? ale dziekuję - rozumiem, ze się podobają

Nabery, Serce, Szann - czy wam by pasował 14-ty na spotkanko? wieczorkiem? (Nab. mogę Cię zabrać na 17 -tą do AK na konsultacje, jesli chciałabys pokazać mu szwy czy cos...)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 19:17   #2352
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
Niestety jak ja byłam to zarówno w Koprivnicy jak i w Trincu miał tylko sizery anatomów! Może napisz do niego i dopytaj, bo ja szczerze mówiąc żałowałam, że pojechałam na konsultację, bo nic się absolutnie na niej nie dowiedziałam. Pojechałam na konsultację do AK do Kat. i na tych informacjach tylko bazowałam. Z tym, że szerokość implantu dobrał mi już DF podczas operacji. Dałam mu po prostu wolną rękę. On chyba ewidentnie woli szersze. Cały czas się zastanawiam jakie bym miała cyce, gdybym jednak zrezygnowała z DF i operowała sie u AK - czy wkurzałabym się, że za wąskie, czy cieszyłabym się, że wyższa projekcja... (AK mi wybrał te same co Ismence - 10,9 szer. i 5,4 proj.)
Rozumiem, że w takim razie polecasz udać się na konsultację osobistą do A.K. a na sam zabieg dopiero jechać do D.F a mailowo ustalić z nim co bym konkretnie chciała, bo na osobistej u D.F mało się dowiem? Prawda jest taka że do A.K mam dwie minuty piechotą Ehh i w sumie głupio by było nie skorzystać z konsultacji u niego nie?
Stary 2015-12-04, 19:40   #2353
MilciaAa
Zadomowienie

Ale pędzicie dziewczyny, chyba nie dam rady nadrobić.
We wtorek już wróciłam do pracy, biust mnie już prawie wcale nie boli, takie uczucie jak po naprawdę mocnym treningu, poza tym czasem coś kłuje, ale w porównaniu do pierwszych dni po operacji czuję się rewelacyjnie.

Nowe zdjęcia w albumie, muszę przyznać, że jestem zakochana w moich nowych cyckach. wyszły lepiej niż się spodziewałam, a z dnia na dzień wyglądają coraz fajniej. Pędzę się ogarniać, bo jadę za chwilkę do Berlina na zakupy, chcę kupić jakieś fajne sportowe staniki.

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 19:46   #2354
1Paupao
:)

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość
No ja bym była ostrożna z takimi konkretami, ja przez tydzień czułam się jak przejechana przez walec
[QUOTE=hschick;53673545]
Cytat:
Napisane przez 1Paupao Pokaż wiadomość
hej!
widzę że jesteś z Katowic .... powiedz mi czemu akurat chcesz operować się w Czechach skoro masz w Katowicach dobrego fachowca? chodzi o $$ czy są jakieś inne powody ? w sumie to nie rozumiem tych wyjazdów na czechy na zabiegi.. weź pod uwagę że tutaj zabieg w Katowicach masz na miejscu, klinika sprawdzona i porządna, z efektów napewno będzie zadowolona !

a różnica kosztowa wg mnie jest niewielka tak naprawdę, bo przecież jeszcze dochodzą Ci koszty związane np z podróża itd. Ponadto co w sytuacji jakby nie daj boże były jakieś komplikacje? tak przynajmniej wszystko masz koło "domu" i podlega sprawa prawu polskiemu...

no nie wiem, Twoja decyzja, ja bym nigdy chyba nie zdecydowała się na wyjazd zagranice na zabieg. Ja zrobiłam miesiąc temu zabieg w katowicach i jestem bardzoooo zadowolona, nie myślałaś np przejśc się tutaj na konsultacje zorientować sie co i jak ?[COLOR="Silver"]

Hmm powiem Ci, że chciałam iść na zabieg do A.K w Katowicach, ale prawda jest taka, że dopiero gdy trafiłam na wasze forum znalazło się Dużo dziewczyn które mają u niego zrobiony biust. Wcześniej trafiłam na dużo opinii pozytywnych D.F z Czech (bardzo ładny wygląd piersi, ok klinika i do tego trochę niższa cena) i dlatego zdecydowałam się na konsultację (i zabieg - nie mam jeszcze terminu) Właśnie do niego. Z obawy o brak informacji na temat np. A.K bałam się zaryzykować i zrobić piersi. Teraz widzę, że sporo dziewczyn ma od niego Cycuchy i są zadowolone, jednak "martw"i mnie to że A.K taki ostrożny jeśli chodzi o wielkość i szerokość wkładek (chciałabym 400/450 cc EX HP Eurosilicone a widzę, że on akurat nie lubi takich.... I trochę jestem zagubiona Chciałabym podjąć dobrą decyzję, żeby później nie żałować

hschick

no okey rozumiem, ale piszesz o AK z Katowic, ja robiłam u Pana M.Si w Katowicach i jestem bardzo zadowolona, wcześniej znajome też tam robiły wiec raczej sprawdzony. także nie tylko AK jest , może spróbuj tam gdzie ja byłam

zreszta wielkość... nie wiem jakiej postury jestes itd, ale czemu akurat chcesz takie wkładki? wiesz że czasem przy mniejszej pojemności możesz osiagnac zadawalajacy efekt, wszystko zalezy od implantu i twojej figury/pomiarów

Edytowane przez 1Paupao
Czas edycji: 2015-12-04 o 19:48
1Paupao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 20:57   #2355
hschick
Zadomowienie

[QUOTE=1Paupao;53696189]
Cytat:

hschick

no okey rozumiem, ale piszesz o AK z Katowic, ja robiłam u Pana M.Si w Katowicach i jestem bardzo zadowolona, wcześniej znajome też tam robiły wiec raczej sprawdzony. także nie tylko AK jest , może spróbuj tam gdzie ja byłam

zreszta wielkość... nie wiem jakiej postury jestes itd, ale czemu akurat chcesz takie wkładki? wiesz że czasem przy mniejszej pojemności możesz osiagnac zadawalajacy efekt, wszystko zalezy od implantu i twojej figury/pomiarów
Jeśli to coś pomoże to już piszę swoje wymiary 169 cm, w biuście 84 cm, pod 73 cm, pas 69/70 cm, biodra 94/95 cm Mało proporcjonalna jestem jeśli to ważne to odległość pomiędzy sutkami 17 cm Czemu akurat 400/450 cc? po prostu oglądałam zdjęcia dziewczyn, które mają tą wielkość implantów i bardzo mi się one podobają, jeśli już robię piersi to bardzo bym chciała aby osiągnęły one miseczkę duże D lub E i żebym w końcu coś pod ubraniem miała Chodzić bez biustonosza latem chodzę, bo cycuchy mimo że małe "są na swoim miejscu" a jak to się mówi "ja się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma" i do tego podchodzę do sprawy tak, że nie muszą one wyglądać naturalnie po zrobieniu (stąd wybór okrągłych implantów - oczywiście nie tylko), po prostu chcę żeby były ładne kształtne i na pewno 2/3 rozmiary większe niż "małe B"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 21:11   #2356
nabery
Raczkowanie

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Rozumiem, że w takim razie polecasz udać się na konsultację osobistą do A.K. a na sam zabieg dopiero jechać do D.F a mailowo ustalić z nim co bym konkretnie chciała, bo na osobistej u D.F mało się dowiem? Prawda jest taka że do A.K mam dwie minuty piechotą Ehh i w sumie głupio by było nie skorzystać z konsultacji u niego nie?
Zdecydowanie polecam tą konsultację u AK. Ja po niej żałowałam tylko, że wpłaciłam już zaliczkę u DF. Naprawdę fajny doktor, z fajnym podejściem. Dla mnie dużym plusem u DF był kilkudniowy pobyt w szpitalu. Fakt, o ok. 3tys DF jest tańszy. Konsultacja u AK 100 zł, warto.
Z tym, że Sebbiny mają inne wymiary - są węższe, a projekcję wyższą. Przez to trochę robią mętlik w głowie (ja się zakochałam w tej projekcji 5,4 a Eurosilikony miały tylko 5,2 przy dużo szerszym implancie).
Co do wielkości: 400 -450 cc przy Twoich wymiarach myślę, że będzie ok. A przypomnij mi jaka projekcja?

Cygaro, nie wiem czy tak wypada iść do AK z obcymi cyckami??

Edytowane przez nabery
Czas edycji: 2015-12-04 o 21:14
Stary 2015-12-04, 21:21   #2357
Noemi_27
Raczkowanie

Ismenka dodałam zdjęcie brzucha.
Kurcze tak cały czas myślę o mojej operacji i już nie mogę się doczekać a z drugiej strony trochę się boję...narkozy...
Święta też będą i w sumie wszystko muszę zrobić przed. No ale jakoś damy radę. Ale przyjemności z jedzenia chyba nie będzie w święta jak będę taka pooperowana

Edytowane przez Noemi_27
Czas edycji: 2015-12-04 o 21:22
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 21:28   #2358
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Zdecydowanie polecam tą konsultację u AK. Ja po niej żałowałam tylko, że wpłaciłam już zaliczkę u DF. Naprawdę fajny doktor, z fajnym podejściem. Dla mnie dużym plusem u DF był kilkudniowy pobyt w szpitalu. Fakt, o ok. 3tys DF jest tańszy. Konsultacja u AK 100 zł, warto.
Z tym, że Sebbiny mają inne wymiary - są węższe, a projekcję wyższą. Przez to trochę robią mętlik w głowie (ja się zakochałam w tej projekcji 5,4 a Eurosilikony miały tylko 5,2 przy dużo szerszym implancie).
Co do wielkości: 400 -450 cc przy Twoich wymiarach myślę, że będzie ok. A przypomnij mi jaka projekcja?

Cygaro, nie wiem czy tak wypada iść do AK z obcymi cyckami??
Projekcja przy 450 cc ex hp 5,2 cm
Nie ukrywam, że nie tylko efekty pracy D.F, i podejście - opisywane przez dziewczyny między innymi na innym forum, ale również cena mnie do Niego przekonały
Mam rozumieć, że gdyby nie zaliczka u D.F zoperowałabyś się u A.K?
No właśnie i ten pobyt 3 dniowy w klinice (czułabym się bezpieczniej i pewniej niż zaraz po zabiegu wyjść do domu)
No właśnie i jednak chciałabym te Eurosilicony ze względu na ich szerokość

Edytowane przez hschick
Czas edycji: 2015-12-04 o 21:29
hschick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 22:22   #2359
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
No nic 15 grudnia sie okaże na razie jestem strasznie wkur....
Przykro mi że nie poszło po Twojej myśli czy możesz coś więcej zdradzić co się działo w sądzie?

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 23:01   #2360
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Projekcja przy 450 cc ex hp 5,2 cm
Nie ukrywam, że nie tylko efekty pracy D.F, i podejście - opisywane przez dziewczyny między innymi na innym forum, ale również cena mnie do Niego przekonały
Mam rozumieć, że gdyby nie zaliczka u D.F zoperowałabyś się u A.K?
No właśnie i ten pobyt 3 dniowy w klinice (czułabym się bezpieczniej i pewniej niż zaraz po zhcabiegu wyjść do domu)
No właśnie i jednak chiałciałabym te Eurosilicony ze względu na ich szerokość
Powiem Ci, że wg mnie podejście ma kiepskie. Mnie to wkurzało, że nic nie doradzał. Jakby wolał na mnie zrzucić odpowiedzialność za dobór implantu. On nawet nie znał rozmiarów ani projekcji implantów, o które pytałam! A teraz mam ten szew nierozpuszczony i pisałam do niego parę dni temu i jeszcze nie odpisał. Na konsultacji mówił o 2 wizytach kontrolnych po op., a na ostatniej kontroli tylko powiedział, że gdyby się coś działo, to jest do dyspozycji. Nawet nie zauważył, że jedną pierś mam bardziej spuchniętą... Dla mnie to on dziwny jest.
Stary 2015-12-04, 23:07   #2361
hschick
Zadomowienie

Oj To mało pocieszające jest... Spotkałam się z innymi opiniami - ale opinie takie jak Twoje również się pojawiały jednak w znacznej mniejszości, myślę zresztą, że każdy chirurg ma te dobre i złe opinie Jednak coraz bardziej czuję lekki stres, więc ustaliłam już z mym lubym, że pójdę na konsultację tu w Katowicach, gdzie mam doktorka pod nosem. Mam nadzieję, że uda mi się umówić na konsultację przed 15.12 zanim pojadę do D.F. Ku**a nigdy bym się nie spodziewała, że wybór lekarza jak i samych implantów będzie tak trudny i będę tak rozdarta....
Stary 2015-12-04, 23:16   #2362
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Oj To mało pocieszające jest... Spotkałam się z innymi opiniami - ale opinie takie jak Twoje również się pojawiały jednak w znacznej mniejszości, myślę zresztą, że każdy chirurg ma te dobre i złe opinie Jednak coraz bardziej czuję lekki stres, więc ustaliłam już z mym lubym, że pójdę na konsultację tu w Katowicach, gdzie mam doktorka pod nosem. Mam nadzieję, że uda mi się umówić na konsultację przed 15.12 zanim pojadę do D.F. Ku**a nigdy bym się nie spodziewała, że wybór lekarza jak i samych implantów będzie tak trudny i będę tak rozdarta....
Mam ten sam problem. Już od ponad miesiąca nie wiem co z implantami i lekarzem...mam nadzieję, że A.B. rozwieje moje wszelkie wątpliwości 5.01 a teraz pozostaje mi czekać na wizytę!
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-04, 23:20   #2363
hschick
Zadomowienie

To takie frustrujące! No nic, teraz już nic twórczego nie wymyślę... W poniedziałek rano będę atakować klinikę w Katowicach i prosić o jakiś szybki termin konsultacji... I zobaczymy... 😞 teraz pozostaje mi tylko obserwować piękne biusciki dziewczyn i ich rekonwalescencje

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-04, 23:44   #2364
Peg
Raczkowanie

Dziewczyny, a jak to jest z operacją w lato? Czy wysokie temperatury nie wpływają źle na gojenie się, opuchliznę itd.? Któraś robiła operkę w lipcu/sierpniu?

Bo najpierw myślałam o jesieni, ale mam taką sytuację, że piszę w tym roku mgr, więc do czerwca operacja odpada, potem chcę sobie zrobić ostatnie takie dłuższe wakacje i od września do nowej pracy. Więc wiecie, chciałabym w nowym miejscu mieć już pełen komfort i żeby wszyscy myśleli, że te cycki to dar natury Dlatego operka w tym okresie wakacyjnym najbardziej by mi pasowała.

Jeszcze co do mówienia rodzinie i znajomym o cyckach... Uważam, że nie ma co się wstydzić. Moim zdaniem taka operacja to wręcz akt odwagi i dowód na to, że nie boję się zmieniać w sobie tego, czego nie lubię. Że mam w nosie co mówią inni, bo liczy się dla mnie moje samopoczucie i moja samoocena. Tylko trzeba to powiedzieć głośno i bez skrępowania, może nawet z nutą dumy w głosie Wtedy ludzie będą mniej skorzy do plotkowania, bo zobaczą, że ich opinia cię nie rusza. Wydaje mi się, że kiedy traktujesz operację jak powód do wstydu, to inni tym bardziej będą ci dokuczać, a kiedy dasz jasny sygnał, że nie masz z tym żadnego problemu, zostawią cię w spokoju.
Peg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 06:46   #2365
ismenka
Zakorzenienie

[QUOTE=hschick;53697268]
Cytat:
Napisane przez 1Paupao Pokaż wiadomość

Jeśli to coś pomoże to już piszę swoje wymiary 169 cm, w biuście 84 cm, pod 73 cm, pas 69/70 cm, biodra 94/95 cm Mało proporcjonalna jestem jeśli to ważne to odległość pomiędzy sutkami 17 cm Czemu akurat 400/450 cc? po prostu oglądałam zdjęcia dziewczyn, które mają tą wielkość implantów i bardzo mi się one podobają, jeśli już robię piersi to bardzo bym chciała aby osiągnęły one miseczkę duże D lub E i żebym w końcu coś pod ubraniem miała Chodzić bez biustonosza latem chodzę, bo cycuchy mimo że małe "są na swoim miejscu" a jak to się mówi "ja się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma" i do tego podchodzę do sprawy tak, że nie muszą one wyglądać naturalnie po zrobieniu (stąd wybór okrągłych implantów - oczywiście nie tylko), po prostu chcę żeby były ładne kształtne i na pewno 2/3 rozmiary większe niż "małe B"
ooo to mamy bardzo podobne parametry. Ja mam 167 cm waga 53kg pod biustem 74 w biuście 83 w pasie 69 w biodrach 94 tyle ze piers mam wąska ,tylko 12 cm . no i zupełnie inne oczekiwania. chce piersi nie za wielkie i wyglądające jak najbardziej naturalnie

ja również polecam AK. A co do implantow to zapytaj go o inne firmy,bo wiem ze może zamówić z innych firm,jeśli nie podobaja się wymiary sebbin
Stary 2015-12-05, 07:04   #2366
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Peg Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak to jest z operacją w lato? Czy wysokie temperatury nie wpływają źle na gojenie się, opuchliznę itd.? Któraś robiła operkę w lipcu/sierpniu?

Bo najpierw myślałam o jesieni, ale mam taką sytuację, że piszę w tym roku mgr, więc do czerwca operacja odpada, potem chcę sobie zrobić ostatnie takie dłuższe wakacje i od września do nowej pracy. Więc wiecie, chciałabym w nowym miejscu mieć już pełen komfort i żeby wszyscy myśleli, że te cycki to dar natury Dlatego operka w tym okresie wakacyjnym najbardziej by mi pasowała.

Jeszcze co do mówienia rodzinie i znajomym o cyckach... Uważam, że nie ma co się wstydzić. Moim zdaniem taka operacja to wręcz akt odwagi i dowód na to, że nie boję się zmieniać w sobie tego, czego nie lubię. Że mam w nosie co mówią inni, bo liczy się dla mnie moje samopoczucie i moja samoocena. Tylko trzeba to powiedzieć głośno i bez skrępowania, może nawet z nutą dumy w głosie Wtedy ludzie będą mniej skorzy do plotkowania, bo zobaczą, że ich opinia cię nie rusza. Wydaje mi się, że kiedy traktujesz operację jak powód do wstydu, to inni tym bardziej będą ci dokuczać, a kiedy dasz jasny sygnał, że nie masz z tym żadnego problemu, zostawią cię w spokoju.
Ja robiłam w lipcu i to w te upały, u mnie to na nic nie wpłynęło, wszystko szybko się goilo, minus tylko taki ze przed operacja trzeba uważać z opalaniem okolicy i samych piersi, po również niewskazane jest słońce, więc w tym sezonie wyglądałam trochę jak córka mlynarza hehhehe

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-12-05 o 07:06
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 07:16   #2367
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:

ooo to mamy bardzo podobne parametry. Ja mam 167 cm waga 53kg pod biustem 74 w biuście 83 w pasie 69 w biodrach 94 tyle ze piers mam wąska ,tylko 12 cm . no i zupełnie inne oczekiwania. chce piersi nie za wielkie i wyglądające jak najbardziej naturalnie

ja również polecam AK. A co do implantow to zapytaj go o inne firmy,bo wiem ze może zamówić z innych firm,jeśli nie podobaja się wymiary sebbin
Stary 2015-12-05, 09:28   #2368
nati0702
Raczkowanie

Znajdę gdzieś katalog sebin?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Juz znalazłam one nie mają Uhp? Tylko hp? Szkoda

Moje wymiary pod biustem 65 w biuście 72 waga 40 wzrost 156

Operacja 07.03.2018r.
nati0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 09:47   #2369
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz, wydaje mi się, że duże ma znaczenie podejście lekarza. Ja może sie tak zakochałam z tych Sebbinach, bo AK był w pełni przekonany, że implanty, które wybrał, będą do mnie idealnie pasować. Wzbudził we mnie zaufanie i byłam spokojna, że efekt będzie super. Natomiast DF. mówił "można takie dać", jak się po operacji zapytałam, czemu wybrał te większe, to nie odpowiedział, że "te do Pani bardziej pasowały", tylko "mówiłem że się zmieszczą".
Myślę, że skoro masz tak blisko do AK, to nie masz się co martwić, że w szpitalu nie zostajesz, tym bardziej jak dzieci nie masz w domu, bo w razie czego pielęgniarki Ci pomogą (Cygaro dostała nr tel. i miała dzwonić o każdej porze w razie czego).
Moja szwagierka też robiła u DF i mówiła, jaki to ciepły człowiek jest - dlatego na niego się zdecydowałam, ale ja jakoś tego ciepła nie odczulam. Może mnie nie polubił? bo ja z tych co lubią dużo wiedzieć i dużo pytać

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Peg, coś jest w tym co piszesz

Edytowane przez nabery
Czas edycji: 2015-12-05 o 09:51
Stary 2015-12-05, 09:48   #2370
nati0702
Raczkowanie

Umówiłam się do AK na konsultacje bo podobają mi się sebbiny ale nie mają Uhp a mentory które mam mieć mają

Moje wymiary pod biustem 65 w biuście 72 waga 40 wzrost 156

Operacja 07.03.2018r.
nati0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości