|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Moj rano nie jest aktywny, raczej ma wieczor i w nocy
|
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Moja przeważnie koło 5 rano i 22-23 wieczorem najbardziej aktywna jest
jak taki będzie rytm dnia po porodzie to o mamo ![]() Trochę mnie martwi ta cisza bo ostatnio ciągle ją czułam ale wiem, że ona też czasami musi odpocząć i ma taki dzień leniwy od czasu do czasu
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
moja Kruszyna szaleje wieczorami, a w nocy chyba śpi ze mną razem, bo zasnąć zawsze da, a i w nocy jeszcze nie obudziła nigdy
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Obudzic tez sie nie zdarzylo ale ja srednio 4 razy wstaje na siku wiec jak zasypiam to czuje :p
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to wieczorami właśnie i rano sobie odbija A i w dzień podkopuje ![]() I zauważyłam, że nie lubi jak stoimy w kolejce, bo wtedy kopie też mocniej będzie z niej łobuziara coś czuję, ale to po tatusiu
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
Emma szczęśliwości!
Ostatnio rozmawlalyscie o tiulowkach postanowiłam i ja jedna zakupić Jadzikowi. Mąż się trochę burzyl ale jedna musi być. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tez kopie w kolejkach :p ale wczoraj 1 raz SAMA podeszlam do kasy w smyku :p 4 kasy odtwarte a ludzi w kolejce bylo 52 osoby bo mama liczyla :p ja mialam 1 body i podeszlam do kasy i zapytalam czy mozna bez kolejki, pani popatrzyla na brzuch i oczywiscie oczywiscie i zaraz mnie skasowala
|
|
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
Hejo
witam sie ze szpitalnego loża jest calkiem ok, mialam juz badanie na fotelu i usg, krew, mocz, dostaje druga kroplowke i troche mnie spanie bierze na ktg slabo bylo slychac serduszko ale Maly mogl sie obrocic zle, wiec sie nie stresuje bo bilo na pewno jestesmy we 4 na sali ale dwie dzisiaj wychodza a trzecia do porodu juz niedlugo uzupelniam ta karte ruchow plodu bo dzidek szaleje i niecierpliwie czekam na obiad opieka w porzadku, położne fajne babki
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
Caro
Same slodkosci. moja od wczoraj sie okropnie wypina i.dlatego leze odpoczywam
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd? Ja cisnę kocyk, mam już 20 cm, ale na grubszej włóczce szybko idzie. I czekam aż TŻ zadzwoni, że już wyjeżdżają.
|
|
|
#1391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Co do obiadu to nie liczyłabym na cuda :PCaro ale słodki ten komplecik
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-12-05 o 12:26 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Caro, cudna sukienka
Ja znów cala wysypana zjadłam na próbę dwie kostki czekolady przedwczoraj i od wczoraj mam masakrę na twarzy. Miałam plany na dzisiaj, ale nie idzie się ludziom na oczy pokazać. Mam nadzieje, że po porodzie przejdzie, bo uwielbiam czekoladę
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Monikmi, dobrze, że fajnie trafiłaś
wiadomo ile mniej więcej możesz poleżeć? Nastawiali Cię jakoś?---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- No to zgaduje, że nie jesteś aż tak wysypana jednak. Kilkanaście pryszczy by mi się przeszkadzało, ale mam CAŁĄ twarz i szyję w drobnej, czerwonej wysypce. Wyglądam koszmarnie
|
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem tak obsypana, że mam ochotę papierem ściernym twarz wyszorować
a ramiona? Załamka po prostu! Mam nadzieję, że po porodzie to zniknie bo będę musiała suknię ślubną z rękawami kupić
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie mam krostek tylko takie czerwone wyryski - glowie z boku twarzy i na policzkach. Podklad to dosc dobrze maskuje.
Jestes biedna uczulonawna czekolade? |
|
|
|
#1398 |
|
Rozeznanie
|
a ja właśnie pochłonęłam 3 kanapki z białym serem i sałatą i zbieramy się zaraz do teściowej na sernik i kawę bo po południu nie będzie mi się chciało, może w drodze powrotnej wpadniemy na obiad do jakiejś knajpy a jak nie to będzie bez obiadu bo nie chce mi się dziś gotować.
|
|
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
Mam zostac do wtorku
wlasnie dostalam zastrzyk na plucka u Malego i troszke mnie to przerazilo... mam nadzieje ze to bezpieczne, polozna zapewnia ze tak. Nie bede szukac informacji u wujka google bo szybko osiwieje
|
#1400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak są kasy priorytetowe to też sięustawiam do nich i jeszcze kurtkę odpinam, żeby widzieli brzuszek Raz było przede mną 2 osoby, wiec luzik, a jak była moja kolej to kasjerka mówiła, żebym na drugi raz nie czekała tylko podeszła,bo mam prawo być na początkuCytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Standardowo już taki zastrzyk podają w tych tygodniach jak siętrafia do szpitala, to tak w razie W, w razie wcześiejszego porodu, żeby Maluszek miał dobrze płucka rozwinięte
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo gruba włóczka. Już jeden motek skończyłam. Dzisiaj będę dziergać dopóki TŻ nie przyjedzie.
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko TŻ dziś wcześniej wraca to dużo nie porobięTylko moja włóczka cienka dość, tak na druty 3,5 ale zostało mi mniej jak połowa drugiego motka, to do świąt może skończę cały kocy już z otoczką
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę z prędkością światła.![]() Później chcę kupić cieniutką szarą i pudrowy róż i robić z dwóch kolorów jednocześnie. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Albo pudrowy róż i wrzosowy.
|
|
|
#1404 |
|
Konto usunięte
|
Emma wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Przed ciążą nie byłam
Jeszcze kupiliśmy taką pyszną gorzką czekoladę w Tchibo i mam teraz. Idę do apteki po płynny talk, bo swędzi mnie twarz i zaraz zwariuję. A skoro i tak w domu siedzę to mogę wyglądać jak UFO ![]() Cytat:
![]() Ale przynajmniej porządnie dom wysprzątam, bo TŻ nie ma, mam cały dzień wolny to i z nudów ogarnę ![]() Polly, o której Twój będzie? Pewnie przepadniesz nam na tydzień
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No na 9 to znaczna różnica, Twój jeden rząd to moich pewnie ze 3 Ja mam dostać jeszcze fioletowy (taki właśnie wrzos lekki) na szydełku robiony i już się nie mogę doczekać aż do mnie dotrze ![]() Kurde, a pośladek jak bolał tak boli
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-12-05 o 13:26 |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Tego nie wie nikt.
Znając życie jeszcze się im stary zepsują po drodze.![]() Chyba wracam do wyra, jakaś zamulona jestem. Jak się zdrzemnę, to czas mi szybciej zleci.
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
ktoregos_dnia współczuję wysypki
wypij wapno, nawet podwójne, może coś pomożemonikmi dobrze, że masz w porządku opiekę i towarzystwo, czas szybciej zleci ![]() polly szalejesz z kocykiem! Ja mam ok. 18 cm. Teraz zmierzyłam. Miałam przymusową wycieczkę do biedronki, bo skończyło się pieczywo, ale spacerek się udał. Na szczęście śliczna pogoda, słońce świeci i obyło się bez problemów... no może jedna sytuacja-masakra po drodze, na szczęście nie z moim udziałem... Jakaś babka na rondzie przywaliła na moich oczach w chłopaka na skuterze!! SZOK!!! Dzwoniłam po karetkę i zaczekałam aż przyjadą, bo nie mogłam jakoś tak po prostu odejść... Na szczęście chyba chłopaka mocno nie poturbowało, chciał wstawać, ale ludzie mu nie pozwolili, zaraz przyjechała karetka i go zabrali... Będę w internecie wypatrywać info co z jego zdrowiem... echhhhh ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- a i jeszcze do fasolki właśnie kupiłam ten chleb z biedronki, którego fotkę wklejałaś, tylko wzięłam 7 ziaren, bardzo smaczny a swoją drogą, dwie kanapki z tego chleba liczą się za jedną, takie są mini, więc się nie obwiniaj
|
#1409 |
|
Wtajemniczenie
|
caro_83 śliczne ubranko
misia880 to b miłe, mi się niestety jeszcze nie zdarzyło monikmi fajnie, że dobrze trafilaś i jesteś zadowolona daj znać co dostałaś na obiad ktoregos_dnia możesz wapno wypić i powinno pomóc ![]() trzydziescidwa dobrze, że zdzwoniłaś po karetkę, na pewno nerwy się udzieliły i Tobie wróciłam z M. z karate, wypiłam kawę z tesciami i generalnie nic mi się nie chce, wczoraj trochę sprzątałam więc dzisiaj chyba dam sobie spokój i będę się lenić ![]() życzę wam spokojnej soboty i odpoczywajcie dużo
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ napisał, że o 15 mają wyjeżdżać.
a w domu nie ma co jeść. Nie mam mocy się ogarnąć i pojechać do sklepu. Dawno tak nie miałam..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

jak taki będzie rytm dnia po porodzie to o mamo 

będzie z niej łobuziara coś czuję, ale to po tatusiu

rosi:
zjadłam na próbę dwie kostki czekolady przedwczoraj i od wczoraj mam masakrę na twarzy. Miałam plany na dzisiaj, ale nie idzie się ludziom na oczy pokazać. Mam nadzieje, że po porodzie przejdzie, bo uwielbiam czekoladę
a ramiona? Załamka po prostu! Mam nadzieję, że po porodzie to zniknie bo będę musiała suknię ślubną z rękawami kupić