Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-05, 10:19   #3151
koainka_
Czekoladożerca

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Śliwkowe smoky u Nikki z Pixiwoo
i nie wiem czy było, jej vlog z sesji usuwania tatuaży

dla osób, które nie lubią stóp lepiej niech nie oglądają... zwłaszcza od 7:30
W ogóle w 11 minucie przeraził mnie stan jej lewej pięty...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Lisa i makijaż "wyjściowy" na Alexie Chung
Stary 2015-12-05, 10:37   #3152
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Fuj, rzeczywiscie, uchodzic za beauty guru, a pozalowac paru funtow na porzadny pedicure :/
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 11:05   #3153
roseplum
niepolubiecie

ktoś pytał o kominki, a mi się skończyły tealighty i nie mam chwilowo żadnego rossa, natury ani hebe w pobliżu nie wiecie czy w biedrze/netto/intermarche bywają bezzapachowe?

+

szukam jak najwięcej balsamów/maseł do ciała o pięknych zapachach do potestewania. Dlatego będę wdzięczna za wszystkie polecenia chodzi mi o zapach niesztuczny, lubię właściwie większość jadalnych zapachów - owoce, czekolada, cynamon etc ale jestem otwarta też na kwiaty (o ile nie są lawendą). Chcialabym też, żeby nawilżał, ale nie mam suchej skóry, atopii itd. i od czasu do czasu używam różnych mocniejszych nawilżaczy, więc wystarczy, że nie będzie nicnierobiący jak np. perfumowane balsamy marek selektywnych. Liczę na Was
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 11:25   #3154
smerffie
Zakorzenienie

Szusz. Jest tak zapracwana, że nie ma czasu odpowiadać na komentarze. I zrobiła pranie w pralce

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 11:28   #3155
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Szusz. Jest tak zapracwana, że nie ma czasu odpowiadać na komentarze. I zrobiła pranie w pralce
szok ze ma czas wziac kamere do reki i nagrywac
Stary 2015-12-05, 11:34   #3156
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Przy wadach wzroku, które mogą się pogłębiać dostaje się prawko tymczasowe.
Serce mi krwawi. Nie mam insta i nie mam teraz jak Ciebie 'podglądać :,,(
Teraz już każde prawko jest tymczasowe, maksymalnie na 15 lat.
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 11:42   #3157
201607231711
Konto usunięte

karolina baszak - nagrywa świąteczny song
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 12:15   #3158
Konto usunięte

Karola ostro reklamuje swoje sukienki. Czy tylko mi one niezbyt się podobają?
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 12:49   #3159
Koalka01
Raczkowanie

W drodze wyjątku i nudów obejrzałam Szusz dzis i Chryste, gorzej jak dzieci, a kiedy damy sobie prezenty, a wiesz co Lew Twój prezent juz przyszedł, damy sobie dzis.... Moje dzieci takiej szopki nie robią, ok najmłodsze jeszcze nie mowi
Do tego ta wymowa angielska Szusz...
A to jej gadanie jaka ona jest zabiegana, zajeta, jakby conajmniej za pralkę robiła, a tyle sie u niej dzieje....
Jakby zobaczyła jak wyglada moj dzien z dziećmi i tym ile jest do ogarnięcia.... I nie ma ze narzeka ktoś

Co ona taka zajeta bo chyba nie ma na mysli załadowania pralki i powieszenia prania
No Szusz to Spa to Ci sie faktycznie należy!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 12:56   #3160
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ktoś pytał o kominki, a mi się skończyły tealighty i nie mam chwilowo żadnego rossa, natury ani hebe w pobliżu nie wiecie czy w biedrze/netto/intermarche bywają bezzapachowe?

+

szukam jak najwięcej balsamów/maseł do ciała o pięknych zapachach do potestewania. Dlatego będę wdzięczna za wszystkie polecenia chodzi mi o zapach niesztuczny, lubię właściwie większość jadalnych zapachów - owoce, czekolada, cynamon etc ale jestem otwarta też na kwiaty (o ile nie są lawendą). Chcialabym też, żeby nawilżał, ale nie mam suchej skóry, atopii itd. i od czasu do czasu używam różnych mocniejszych nawilżaczy, więc wystarczy, że nie będzie nicnierobiący jak np. perfumowane balsamy marek selektywnych. Liczę na Was

Ja polecam masło z linku poniżej. Pachnie jak malinowa Mumba.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-i-malina.html
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:02   #3161
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Gdzie dziewczyny kupie stacjonarnie kominek na wosk? pepco? home&you? jakiś supermarket?
Kupiłam pierwsze 4 woski w moim życiu, na święta mi się zachciało.

Ten wosk pachnie tak intensywnie, że czuję go w pokoju, a jest zapakowany. Boję się co będzie jak odpalę Dla fanek zapachu cynamonu i przypraw
http://mintishop.pl/product-pol-1769...-Memories.html
kominek najlepiej na jakims stoisku lub sklepie z woskami, musi sie nadawac do wosku a nie do olejkow. Ten wosk jest mega mocny, odpal tylko ciut i najwyzej dolozysz

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

To juz nie namacza?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:06   #3162
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

To juz nie namacza?
Może ma taki program w pralce ^^ albo wstawia pranie, zamyka drzwiczki, wpuszcza wodę i niech leży, a potem tylko odpompowanie i na sznur
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:09   #3163
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Nadrabiam insta i u aniola widze madrosci zyciowe i creepy pierniczki okropne sa
Stary 2015-12-05, 13:13   #3164
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość

dla osób, które nie lubią stóp lepiej niech nie oglądają... zwłaszcza od 7:30
W ogóle w 11 minucie przeraził mnie stan jej lewej pięty... [COLOR="Silver"]

[
Masakra, ale przyznam wam szczerze, ze ja codziennie siedze ze 20 minut z tarka lub ta elekrtyczna tarka z scholla, zeby moje stopy wygladaly dobrze. dwa dni sie zapomne i jest masakra.;/

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

szusz sie pokazala w lokach w koncu?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość

+

Jesli lubisz swieze, ale bardzo dlugo trwajace zapachy balsamow to z mojej strony hicior zycia, mianowicie Eau des Jarddims Clarins. Cudownie pachnie i lekko nawilza. Zapach utrzymuje sie bardzo dlugo i jest mocno wyczuwalny, ale nienachalny. Nie przepadam za balsamami, oliwkami itp, ale to jedyny ktorego uzywam od czasu do czasu, jak m i sie przypomni
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:17   #3165
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
W drodze wyjątku i nudów obejrzałam Szusz dzis i Chryste, gorzej jak dzieci, a kiedy damy sobie prezenty, a wiesz co Lew Twój prezent juz przyszedł, damy sobie dzis.... Moje dzieci takiej szopki nie robią, ok najmłodsze jeszcze nie mowi
Do tego ta wymowa angielska Szusz...
A to jej gadanie jaka ona jest zabiegana, zajeta, jakby conajmniej za pralkę robiła, a tyle sie u niej dzieje....
Jakby zobaczyła jak wyglada moj dzien z dziećmi i tym ile jest do ogarnięcia.... I nie ma ze narzeka ktoś

Co ona taka zajeta bo chyba nie ma na mysli załadowania pralki i powieszenia prania
Przepraszam że tak walnę, ale jakby była TAK zajęta to nie miałaby czasu oglądać seriali na kompie, meczyków w TV i juciuba do śniadanka. Jak ktoś jest mega zapracowany to po prostu nie ma czasu na przyjemności.
Ja też mam dzieci, swoją firmę, do tego zwierzaki, ogarniam dom, obiad zawsze z 2 dań a jak ktoś się mnie pyta czy oglądałam ostatni odcinek singielski to zastanawiam się o co chodzi. Fakt, nie narzekam że nie mam czasu na TV, ale coś kosztem czegoś....

Kolejny Vlogmas u Laury. Od jakiegoś czasu miałam wrażenie że z Marzenką coś nie teges, miałam wrażenie że jest przygnębiona, kilka razy w poprzednich vlogach miała łzy w oczach, ale jak zobaczyłam ja na tym vlogu to się raczej upewniłam że ma jakiś gorszy czas w życiu...szkoda, jakiś czas temu to ona była taką radosną iskierką, a Laura wiecznie przygnębiona, a teraz na odwrót....
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:18   #3166
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Nadrabiam insta i u aniola widze madrosci zyciowe i creepy pierniczki okropne sa
Boze rzeczywiscie. A wydawac by sie moglo, ze ta okragla poduszka z guzikiem jest okropna Jednak moze byc gorzej.
Stary 2015-12-05, 13:21   #3167
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Caoimhe_ Pokaż wiadomość
karolina baszak - nagrywa świąteczny song
Czas wyprasować mężowi ubranie!

Grzeczna dziewczynka! - jako komentarz na jakieś słowo wypowiedziane przez Karolinę (pewnie to już jakieś moje paranoje, ale mam uczulenie na to sformułowanie).

- Mogę jedno (jajko kinder)?
- A wiesz ile to kosztuje?
Milion pińcet sto dziewińcet, kurde.

Nie no, ja odpadam ogólnie. Nie cierpię, gdy kobieta robi z siebie malutką, nieporadną dziewczynkę. To pewnie tylko gra, ale i tak jestem jakoś... zniesmaczona?
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:27   #3168
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53701407]Boze rzeczywiscie. A wydawac by sie moglo, ze ta okragla poduszka z guzikiem jest okropna Jednak moze byc gorzej.[/QUOTE]

i to duzo gorzej haha
Stary 2015-12-05, 13:34   #3169
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dzięki bąku

UWAGA MUZYCZNY SPAM!

Już Ci powiem, co myślę - to co zwykle w jednej kwestii - jest śliczna a o utworze - średniawa po pierwszym przesłuchaniu, ale czasem tak mam z kawałkami, które potem bardzo lubię, że pierwszy odsłuch w ogóle mnie nie 'bierze'

A Lila - bardzo lubię, chociaż jest specyfiko mocno, jego autotune mnie irytował też, ale kiedy posłuchałam zwroty w My Nigga, 6 Foot, 7 Foot, My Homies Still (chooory bit, chory klip - lubię + Big Sean ) i kilku innych kawałków, w których pokazuje niezły warsztat jeśli chodzi o językowe zabiegi w utworach - zaczęłam cenić

choć wiem, że zazwyczaj trzeba przepuszczać jego twórczość przez gruuuby filtr, no i na żywca nie wypada najlepiej, chooociaż lubię ten występ ale to z sentymentu, bo i ona i on mają na swoim koncie duuużo lepsze wystąpienia

No i lubię też No worries bardzo, choć tekstowo durne milion - z założenia w sumie, ale znowu miażdżą pancze i nieregularne rymy

No i zamiast o Kryśce, to o nim się rozpisałam
Nie mam wielkiej niechęci do Lila, były czasy kiedy go słuchałam (np. utwór o lizaku ), ale ostatnio jakoś mi nie podchodzi. Posłucham podlinkowane przez Ciebie utwory, z chęcią

Dziewczyny, czy Wasi mężowie/partnerzy używali kiedykolwiek zapachu Lalique - Encre Noir? Nie mogę nigdzie znaleźć testera, w Douglasie mają tylko wersję Sport - bardzo mi się spodobała, ale ponoć mniej trwała od klasycznego. Będę musiała kupić w ciemno, a to dość specyficzne perfumy. Pomóżcie

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2015-12-05 o 13:35
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:47   #3170
carpaibex
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53700862]Karola ostro reklamuje swoje sukienki. Czy tylko mi one niezbyt się podobają? [/QUOTE]
Rzecz gustu, mi się podobają,ale na pewno nie na co dzień
Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Grzeczna dziewczynka! - jako komentarz na jakieś słowo wypowiedziane przez Karolinę (pewnie to już jakieś moje paranoje, ale mam uczulenie na to sformułowanie).

Nie no, ja odpadam ogólnie. Nie cierpię, gdy kobieta robi z siebie malutką, nieporadną dziewczynkę. To pewnie tylko gra, ale i tak jestem jakoś... zniesmaczona?
A to "grzeczna dziewczynka" na pewno powiedział Przemek, bo w sumie nie wiem?
Mnie też takie pieszczenie się denerwuje, no ale co zrobisz
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:50   #3171
Koalka01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak walnę, ale jakby była TAK zajęta to nie miałaby czasu oglądać seriali na kompie, meczyków w TV i juciuba do śniadanka. Jak ktoś jest mega zapracowany to po prostu nie ma czasu na przyjemności.
Ja też mam dzieci, swoją firmę, do tego zwierzaki, ogarniam dom, obiad zawsze z 2 dań a jak ktoś się mnie pyta czy oglądałam ostatni odcinek singielski to zastanawiam się o co chodzi. Fakt, nie narzekam że nie mam czasu na TV, ale coś kosztem czegoś....

Kolejny Vlogmas u Laury. Od jakiegoś czasu miałam wrażenie że z Marzenką coś nie teges, miałam wrażenie że jest przygnębiona, kilka razy w poprzednich vlogach miała łzy w oczach, ale jak zobaczyłam ja na tym vlogu to się raczej upewniłam że ma jakiś gorszy czas w życiu...szkoda, jakiś czas temu to ona była taką radosną iskierką, a Laura wiecznie przygnębiona, a teraz na odwrót....

Za Laura nie przepadam ale cała reszta rodziny jest super, ich Mama to strasznie fajna kobieta, życzę Marzence aby wszystko jej sie dobrze ułożyło.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:54   #3172
malachite
Rozeznanie

Hej wszystkim kiedys sie tu udzielalam Szusz do SPA zabiera usyfione pędzle bo rowniez nie miala czasu ich wyczyscic uwielbiam ją
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:59   #3173
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:

Przecież to tylko żarty...Często do mamy w żartach mówię "grzeczna dziewczynka".Karolina jest taką księżniczką, która marzyła o swoim księciu, do tego ma taki styl życia Żeby aż zniesmaczonym być?

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 13:59   #3174
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
A to "grzeczna dziewczynka" na pewno powiedział Przemek, bo w sumie nie wiem?
Mnie też takie pieszczenie się denerwuje, no ale co zrobisz
Też nie jestem pewna, ale bardziej chodzi mi o reakcję Karoliny, czyli o ten głupkowaty uśmiech, niż o nadawcę wypowiedzi.

I jeszcze to szeptanie przy pizzy, bo Przemek rozmawia przez telefon.

Ja wiem, hejter dej po prostu
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 14:08   #3175
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

https://youtu.be/NK_e5_fKtIo ponownie moja pupowa ulubienica 💕

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 14:10   #3176
201607231711
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53700862]Karola ostro reklamuje swoje sukienki. Czy tylko mi one niezbyt się podobają? [/QUOTE]

Pasują do niej, ale do mnie nie przemawiają.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:

Też mnie to uderzyło, ale może przewrażliwiona jestem. Szczególnie "A wiesz ile to kosztuje" miljony
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 14:19   #3177
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie jestem pewna, ale bardziej chodzi mi o reakcję Karoliny, czyli o ten głupkowaty uśmiech, niż o nadawcę wypowiedzi.

I jeszcze to szeptanie przy pizzy, bo Przemek rozmawia przez telefon.

Ja wiem, hejter dej po prostu
Ja też mówię szeptem jak ktoś w mojej obecności rozmawia przez tel, aby po prostu nie przeszkadzać
E tam, każdy ma czasem hejter dej!
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 14:43   #3178
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Caoimhe_ Pokaż wiadomość
Pasują do niej, ale do mnie nie przemawiają.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Też mnie to uderzyło, ale może przewrażliwiona jestem. Szczególnie "A wiesz ile to kosztuje" miljony
Pewnie popisowa przed kamera, watpie aby maz Karoli mial takiego weza w kieszeni.
Stary 2015-12-05, 14:54   #3179
lonelyrun
lonelyrun

Pod ostatnim zdjęciem Szusz rozkmina na temat jej ciężkiej pracy i zarobków: https://www.instagram.com/p/-4xHWiueQF/
Swoją drogą też mnie to zastanawia, że kiedyś prowadziła swój sklep internetowy, a teraz dalej prowadzi jakąś swoją firmę. Cielawe co to? Reklamowanie szusz na youtube?
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 15:02   #3180
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Pod ostatnim zdjęciem Szusz rozkmina na temat jej ciężkiej pracy i zarobków: https://www.instagram.com/p/-4xHWiueQF/
Swoją drogą też mnie to zastanawia, że kiedyś prowadziła swój sklep internetowy, a teraz dalej prowadzi jakąś swoją firmę. Cielawe co to? Reklamowanie szusz na youtube?

Mnie w najnowszym vlogu jeszce rozwalił tekst, że Szusz zapracowana, ma problemy itp, że nam sie wydaje że u niej jest idealnie i się ciągle uśmiecha. Szczerze? 95% vlogów to narzekaniie i smęty...

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości