|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
nie martw się krzywa wyszła Ci ok więc to na pewno nic złego aga będę robić pierniczki z Twojego przepisu tylko muszę kupić wałek jak Paula ma one są dobre od razu? nie muszą długo leżeć prawda? zleci szybko sama zobacz jak czas pędzi
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Sa dobre od razu. Ale lepsze jak poleżą kilka dni 😊
Lilka maszeruje po pokoju i "hej hej. Ok" ....zdycham 😃 a Mikolaj co chwilę się pyta "idzie tata?" |
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
Kasia super łóżeczko Mateusz będzie mieć łoże jak książę
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja ostatecznie 2 bym wzięła
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje zakupy z dzisiaj TŻ w końcu zadowolony, że coś do małego kupiliśmy. Te sa z Pepco i H&MJakby ktoś szukał to kocyk w minky cienki jest w Pepco za jedyne 25zł Wzięłam ofc
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy jaki wymiar kocyka? sa inne kolory ?
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolor ścian mam niebieski, ale intensywniejszy niż chcieliśmy i malowane było jak o dziecku nawet jeszcze nie myśleliśmy, czyli rok temu a łóżeczko chce to: http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...804257303.html bo ma zdejmowany całkiem bok, może na dłużej straczy ![]() kiedyś wrzucałam takie samo, ale z całym "ubraniem" i teraz nie mogę tego znaleźć |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zakochalam się w tych skarpeteczkach u nas biało jak w psychiatryku jak to stwierdził tż ale naklejki będą kolorowe to by było za dużo wtedy zobaczymy jaki będzie efekt końcowy
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurdę a jak zaszłam w ciążę to się z deczka przeraziłam (pomimo,że wystarane ) i tak sobie mówiłam- aaaa spoko, jeszcze 8 miesięcy laby I co, to już zaraz! Wczoraj mi stuknęło 2 miechy do pojawienia się Zuzu...Ja ja nigdy nie miałam ketonów, ale z kolei ostatnio po raz pierwszy w życiu glukoza w moczu mi wyszła.No ale jakoś 0,57% także podobno tak się może zdarzyć i nic nie znaczy...---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Ale słodkie
|
|
#2711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zależy mi żeby mniej więcej pasowało do siebie wszystko i nie było na niebiesko bo tak mnie drażni ten kolor że unikam jak ognia dla córy inaczej bym urządzała zdecydowanie inne kolory
|
|
#2712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kocyk wzięłam, bo taniocha |
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lucy po tych ketonach wyjęłam glukometr z szafy
powiesz mi jakie aktualnie normy sie stosuje przy cukrzycy ciążowej po posiłkach w domu po godzinie czy po dwóch i jaka wartość? Na czczo pewnie dalej 90? Bo to sie zmienia z roku na roku to bym chciała wiedzieć jak aktualnie. Z góry dzieki ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
no sama nie wiem, poki co zmierzylam cukier 2 razy po posilkach i jest ok ![]() zobaczymy na czczo rano i pomierze do wtorkowej wizyty. Agata, no to rzeczywiscie dziwnie z tymi ketonami ze raz sa raz nie ma. nie czaje tego ale dobra, poczekam na spokojnie do wizyty wszystkie inne wyniki i krwi i moczu i tsh mam super ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To u mnie będzie tak samo, tylko zamiast niebieskiego zieleń Cytat:
![]() A co do żelaza w tabletkach, ja reaguję jakoś zupełnie inaczej Żadnego zatwardzenia, a wręcz przeciwnie Cytat:
Cytat:
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ketony wyszly raz na poczatku ale wtedy to nie dziwota bo ja prawie nie jadlam tylko ciagle hefcilam ale teraz jem naprawde zdrowo (poza malymi grzeszkami ), 5 posilkow dziennie wiec o niedozywieniu no nie ma mowy
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja zielony. Taka troszke tania podróbka, ale faktycznie cena ok, to co tam skusiłam się. A lepszy kupię sobie na allegro jeszcze jeden
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy na czczo. Poki co 2 razy godzine po jedzeniu i bylo nie wiecej niz 109 (a nie jadlam pod cukrzyce, tylko normalnie jak codzien).A co do hemoglobiny widac u Ciebie mocno sie rozrzedza krew - moze bez burakow bylo by znazcnie gorzej, kto wie Lepiej jesc niz nie jesc bo tak czy siak sa bardzo zdrowea z żelazem to nic tylko sie cieszyc ze masz tą drugą reakcje Ja sie boje ze bylo by w druga strone niz u Ciebie bo juz zaczynam miec problemy a zelaza nie biore w poprzedniej ciazy mnie to nie spotkalo. No ale, nie moze byc idealnie, nie przesadzajmy
|
|
|
|
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nasze innego producenta widzę, no ale identyko Cena też identyko ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
I przyznam szczerze mama mnie rozpieściła i wygodnie mi z tą codzienną dostawą świeżego soku Wstyd ![]() A cukier masz bardzo spoczko Aby już taki został
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() bylam u położnej i jesli moje dziecie jest dupka w dól to w nastepnym tyg juz mnie zapisuja na cesarke planowana jezeli w ciagu tyg Mia sie nie odwróci to koniec, nie mam szans na sn ![]() i z tego powodu siedze i rycze
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paula, z mojego wątku październikowego 3 dziewczynom obróciło sie dziecko w tygodniach 34-36 wiec jeszcze jest szansa spokojnie (choć sama panikuje bo ne wiem czy moja wreszcie raczyła sie obrócić )a zapisują pewne z wyprzedzeniem bo poplanowac trzeba i sie przygotować, a moze w międzyczasie sie odwróci ![]() Kiedys wrzucalam zestaw ćwiczeń zeby dziecko zachęcić do obrotu - mozesz sobie porobić moze akurat ![]() Ja tez sie stresuje ze sie bie obróci i bedzie cc ale cóż zrobic. Najważniejsze by urodziło sie zdrowe a jak to juz mniej ważne ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także głową do góry!
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
To jest jeszcze zdecydowanie dużo czasu aby się obróciło
Zapisuje się z wyprzedzeniem bo tak trzeba. Lepiej mieć zaklepane. Ale jeszcze bym nie płakała na zaś
|
#2723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze cholera wie. No nic, nie martwię sie na zapas reszta wyników książkowa wiec nie ma co szukać jak to nowi jedna z wrześniowek miodu w d*pie ![]() Ja z burakami tez ze 2 miesiące juz ale wczesniej to tak raz na czas a ostatnie 3 tyg to mocno. No i włączyłam tez czerwone mięso bo mało go jadłam sama nie wiem czemu bo uwielbiam, no i jajka a one tez dobre na żelazo i jeszcze raz w tyg popijam herbatke z pokrzywy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Paula daj jej jeszcze szanse
I nie płacz wariatko bo ją zestresujesz i się całkiem wypnie na matkę Sama się zastanawiam jak moja leży bo cały czas ją czuję inaczej a najczęściej takie gmeranie zaraz nad spojeniem łonowym więc nie wiem czy to rączki ? 07.12 mam położną nową... ciekawe co powie i co wymaca jak mała leży bo usg dopiero mam 14 stycznia .
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w USA nie miałam w ogóle usg od połówkowego az do skończonych 36 tyg i wiem ze wtedy była obrócona. W międzyczasie ani nie znałam wagi ani ułożenia - jedynie ze serducho biło jak dzwon a w moczy brak białka (sprawdzane papierkiem nie w labie) - zero badań krwi czy moczu. I powiem wam ze byłam zdrowsza i mniej sie stresowałam a teraz co chwila a to ten wyniki mógłby byc lepszy a to tamten mógłby byc lepszy a to jeszcze nie leży głowa w dół. I tak w kółko ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wyjścia już szuka? Cytat:
ogólna kontrola tak to mi się podoba co Pola robi?
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Paula dziewczyny mają rację, znam takie przypadki obrócenia w 36 tc, nic nie jest przesądzone
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko usnela bo na mikolaja czeka![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

buu. Zawsze cos.. Mam nadzieje ze to nie cukrzyca ale krzywa była ok.. No nic, zobaczymy we wtorek

Wstyd