|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIV
Rapsodia
Chyba trafiłaś w punkt. Hugo ma coś w sobie z magicznego wywaru przygotowanego przez Panoramiksa, a może to i on we własnej osobie, kto wie? Znaczy się wywar, nie druid. Uwaga będzie na szaro! Ponoć to magiczny przepis, który druidzi przekazują sobie w tajemnicy, z pokolenia na pokolenie, ale w internetach można znaleźć wszystko.
Brawa i gratulacje dla kolejnej ZŁOTEJ OLIMPIJKI!!! Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2015-12-05 o 19:49 |
|
|
|
#1562 |
|
Asystent Administratora
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIV
Witam poźną pora
zahaczyłam o inglot i cubus, w cubusie dzis bylo -30 na wszystko |
|
|
|
#1563 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
nie bbyło innych sklepów u mnie na wiosce (mieszkam na skraju warszawy)![]() Zadzwoniłam do nich i pan nieogarniety był jakiś zestresowany dzisiaj i kazał zadzwonić w poniedziałek |
|
|
|
|
#1564 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Dzwoniłam pierwszy raz na infolinię S. - miałam zaszczyt rozmawiać z dobrze wszystkim znanym panem Aleksandrem
Nic nie załatwiłam (odpowiedź była: "nic się nie da zrobić"), ale za to mam bekę wieczoru a konsultanta chyba wypożyczają z Biedronki Edytowane przez pingwintastas Czas edycji: 2015-12-05 o 20:26 Powód: Literówka |
|
|
|
#1565 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobilam sobie symulacje zamowienia Norel z Douglasa: tonik, zel, krem, serum i wyszlo rowne 300 zl. Szkoda, sie zgapilam i nie korzystalam, kiedy bylo -20% na polskie marki
|
|
|
#1567 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
![]() jak on odbiera to ja się rozlaczam, ale dzisiaj za 4 razem.. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś próbowałam bazę burberry i niestety zamiast fresh glow zrobiła mi red glow
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() jedyne co słyszałam żeby było dla blacków ale nie było dla goldów to dni VIP - czasem się nie pokrywają np najpierw mają goldy, a za dwa tygodnie blacki.
|
|
|
|
|
#1570 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Co tam zgarnęłaś z Inglota? Cytat:
Tu się trzeba cieszyć! ![]() ![]() Cytat:
Tyle pochwał, tyle kwiatów. A mój facet uwielbia kiedy milczę. Robię to tak słodko, wróóóć robię to tak rzadko. Jedyny, który cieszy się z cichych dni. Czasem mam wręcz wrażenie, że je sabotuje. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Ups... pora wyciągnąć magiczną broń. Świąteczne naklejki! |
||||
|
|
|
#1571 | |
|
Asystent Administratora
|
Cytat:
więcej takich opisow! Ozlocisz sie niczym Syfora gold poetic ![]() Jak wroce do domu to pokaze, aktualnie jestem w drodze, trójmiasto jest dlugie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale szalejecie z tymi goldami, jeszcze w S. gotowi stwierdzic, że mają błąd w systemie.
Paulina Aurora gratuluję serdecznie ozlocenia. Ja po tej recenzji boxa zaczynam lekko żałować, że wzięłam go na prezent. Muszę się jeszcze pozalic, że właśnie zrobiłam zakupy w organique i nie dostałam ani pół złamanej próbki. |
|
|
|
#1573 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Dzwoniłam w sprawie dołączenia próbek do zamówienia - lipa, nie ma próbek w potwierdzeniu, to nie przyślą
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest Nie jest źle |
|
|
|
|
#1575 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Bardzo zazłociło się w wątku . Gratuluję wszystkim nowej barwy, ja pracuję usilnie nad zmianą koloru, ale może być ciężko, bo przez pewien czas zdecydowanie częściej kupowałam w D. Nie tracę nadziei, kusi mnie zwłaszcza przypisana do złota darmowa dostawa i bon urodzinowy. Dzisiaj dorwałam w S. zestaw Tresor Le Nuit, nie było łatwo , objechałam parę S., na szczęście w moich okolicach tych przybytków jest wiele.AnulQa - ja również z wielką przyjemnością czytam twoje posty.
moja fragrantica Edytowane przez dor6 Czas edycji: 2015-12-05 o 21:02 |
|
|
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
AnulaQa wspaniała recenzja
![]() Podoba mi się Twój styl!!! Dziewczyny u fryzjera bardzo ok. Powycinał, powycinał i jest wspaniale. Nie wiem jak on to robi. Tłumaczył mi, że to tylko geometria. Ale chciałybyście widzieć jak on fajnie wycina w tych włosach i przeczesuje je palcami. Normalnie do gołej skóry mógłby mnie obciąć, tak jest fajnie. Ale nie - zostawił i tak sporo. I wiecie ja mam kręcone włosy, a dziś pierwszy raz w życiu mi je wyprostował. Ale fajnie!!! Mój facet mnie nie poznał na mieście No i jeszcze pies mi się rozchorował. Szybko pojechaliśmy do kliniki. Dostał zaszczuny i tabsy. Mam nadzieję tylko, że to nie kaszel kenelowy. Trzymajcie kciuki!!! Goldziki gratulejszyn
|
|
|
|
#1578 |
|
|
Wiecie może czym to pachnie?
![]() Jakieś propozycje? Skojarzenia?
|
|
|
|
#1579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Słodko. Nie wiem co to jest. Ale w tydzień wypaciałam ten żel i pół słoika masła do ciała. Jeszcze tylko żel do rąk nieruszony. |
|
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Jak go właśnie używam, zapach delikatny coś ale słodkie migdały czy coś, ale nie nachalny, żadna słodka wanilia
![]() Mąż twierdzi, że mu przypomina nivejkę, ale na moje kompletnie nie ![]() Nie wiem czy pomogłam |
|
|
|
#1582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale całkiem sympatyczny zapach, prawda? |
|
|
|
|
#1583 | ||
|
|
Dziekuję Wam za miłe słowa, ale wiecie- mnie lepiej nie chwalić.
Sssstrasznie się peszę. Schemat jest prosty. Puchnę z dumy, popełniam błędy, potykam się o przecinki, sieję zamęt. W konsekwencji strzelając buraki na prawo i lewo, wbiegam z nerwowym uśmiechem do nory. Tam czuję się bezpiecznie. No także ten tego. Ehkm. ![]() Cytat:
Trzymamy kciuki za zdrowie psiny! Cytat:
|
||
|
|
|
#1584 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#1585 | ||
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Mi tam też Nivei nie przypomina ale co tam będę z chłopem dyskutować Fajna ta seria, nie jest taka nachalna, dość przyjemna i co ważne dla mnie nie wywołuje migreny Cytat:
|
||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie Braun Face z końcówkami do czyszczenia twarzy i depilacji. Po pierwszym użyciu jestem zadowolona. Minus jest taki, że działa on na baterie, a nie akumulator.
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:napisz do mnie na priv to coś Ci poszukam na pocieszenie I dziękuję za wsparcie wyjaśnienia i tez gratuluję każdego golda golfa i gołdy ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 |
|
Asystent Administratora
|
Oto moje małe zakupy z inglot, paleta na cienie 3 z lusterkiem (jak dla mnie te ich magnetyczne są do niczego, mama ma i magnesy odpadają), separatory do stóp, i cień nr 397 piękny beżo-brzoskwiniowy kolor. Chciałam znaleźć kolor podobny do mac yogurt, ale nie znalazłam. Dobrze zrobiłam więc kupując maca
![]() A w kalendarzu z Locci było mydełko, ciekawa jestem jego jak się sprawdzi ![]() A propos jeszcze rzecz z kosmetologii, kilka miesięcy temu rzuciły mi się w oczy artykuły o tym jak nakładać krem pod oczy. Zrobiłam test- 2 tygodnie smarowałam normalnie kremik, a 2 tyg tak jak mówią czyli na kości oczodołów i po brwiami, bo skóra powinna zaciągnąć to do góry/na dół, a 2 tygodnie normalnie. No i niestety przez takie smarowanie 'obok' skóra mi się wysuszyła i zmarchy mimiczne były bardzo widoczne, korektor z mac wchodził w nie jak w saharę. Rozmawiałam na ten temat z moja wykładowczynią, i mówi że dla niej to bzdura, że krem powinno się smarować tam, gdzie ma się wchłonąć. Taka mała anegdotka
Edytowane przez Antymionka Czas edycji: 2015-12-05 o 21:48 |
|
|
|
#1589 | ||
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
![]() Będzie gold to powinien się cieszyć, że taniej flaszki będą A gratulacje się należą jak najbardziej, styl i t d ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Z ich sklepu internetowego nawet nie wiem, jak wygląda sprawa z pakowanie itd, ani razu się nie skusilam Pewnie jestem jakaś dziwna |
||
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
Nie zdołam nadrobić wątku, czy któraś z Was mogłaby podsumować bieżące kody do Douglasa
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

zahaczyłam o inglot i cubus, w cubusie dzis bylo -30 na wszystko 

Co prawda kolory mi się podobały, ale sam wygląd paletki- tu się powtórzę, no tak średnio. 

. Gratuluję wszystkim nowej barwy, ja pracuję usilnie nad zmianą koloru, ale może być ciężko, bo przez pewien czas zdecydowanie częściej kupowałam w D. Nie tracę nadziei, kusi mnie zwłaszcza przypisana do złota darmowa dostawa i bon urodzinowy.

klask i: