|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Mary Lou widziałam u koleżanki, mazłam sobie rękę kiedyś i na mnie wrażenia nie zrobił ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
werek serek może lekko.... czy ja wiem, to jest taki fajny blask, przejdz sie do natury i zobacz na żywo, ja się nie sugerowałam za bardzo tym co na rece pokazywała, bo nigdy nie wiadomo na ile kamera zmienia.
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#3212 | |
|
no witam
|
Cytat:
na mnie też nie, nie wiem w sumie na czym polega jego fenomen. ma widoczne drobinki, jest dość ciemny, więc średnio się sprawdza na jasnych karnacjach i łatwo z nim przesadzić. i jeszcze ta cena... rozświetlacze z wibo i lovely bardziej mi przypasowały. Edytowane przez werek serek Czas edycji: 2015-12-05 o 20:02 |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie miałam Mary.
Cytat:
|
|
#3214 |
|
Karo
|
a ja już się tak przyzwyczaiłam do Mary Lou, że jak idzie w ruch wibo diamond czy ten z trójki to wcale ich na skórze nie widzę
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem w sumie co mnie tak przekanało do niego po obejrzeniu MsDoncellity ale wiedziałam, że muszę go mieć. Zaraz/teraz
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
On jest o wiele mocniejszy od tego z Wibo. Łatwo przedobrzyć.
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z Wibo na żywo nie widziałam, ale na yt jakoś mnie nie przekonał
![]() Ale ten z my secret jest mega , nie mogę nie napatrzeć na niego Podobny albo lepszejszy niż te za miliony monet które miałam
|
|
|
#3218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam go od niedawna i muszę przyznać, że lepszy od Mary Lou i wibo/lovely. Bezdrobinkowy i mocny. Do tego neutralny kolor (choć nie wygląda na taki w opakowaniu. No , cudo po prostu |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Tatina1 Czas edycji: 2015-12-05 o 21:55 |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() choć w sumie też bym chciała to zobaczyć
|
|
|
#3222 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Wiecie co, kiedyś bardzo lubiłam ten wątek, ale od dawna zmierza w jakimś dziwnym, rynsztokowym kierunku. Zwłaszcza, gdy mowa o szusz. Wiocha.pl, fryzura do pługa, takie teksty, serio?? Kiedyś można było fajnie pogadać, powstawiać linki bez głupich i PROSTACKICH komentarzy, których mały wycinek zamieściłam powyżej. Kiedyś śmiałam się z tego, gdy w komentarzach na YT dziewczyny pisały o złym wizażu, który tylko obgaduje, bo wiedziałam, że to nieprawda. Teraz często jestem zażenowana poziomem niektórych dziewczyn z tego wątku. Ciekawe, czy swoim koleżankom lub nieznajomym też takim chamstwem walicie w oczy.
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2015-12-05 o 22:17 |
|
|
|
|
#3224 |
|
wańka wstańka
|
Myślę, że teraz nie ma to większego znaczenia.
|
|
#3225 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tez uzywam Mary Lou, jest ok, ale jak zuzyje to wiecej nie kupie, latwo z nim przedobrzyc. Ogolnie uleglam tym zachwytom nad kosmetykami the balm, ale moim zdaniem wcale rewelacyjne nie sa. Raczej nie wroce do zadnego z produktow tej firmy, ktore posiadam
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53706170]tez uzywam Mary Lou, jest ok, ale jak zuzyje
to wiecej nie kupie, latwo z nim przedobrzyc. Ogolnie uleglam tym zachwytom nad kosmetykami the balm, ale moim zdaniem wcale rewelacyjne nie sa. Raczej nie wroce do zadnego z produktow tej firmy, ktore posiadam [/QUOTE]ja miałam (krótko) i sprzedałam. Nie dla mnie |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zachęcona przez YT kupiłam i używam bardzo oszczędnie. Wbrew zachwytom - ma drobinki i nie podoba mi się efekt. I widzę też tendencję odchodzenia od Mary Lou na YouTubach. "Zareklamowane, to można wywalić." Ale szkoda mi sprzedawać, bo ma 10 miesięcy (końca niestety nie widać). Chyba sobie kupię tańszy, delikatniejszy, dressed in mint go używa. Często się zawodzę na promowanych w necie kosmetykach.
|
|
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
Karolina ze stylizacji w tym filmie odnosi się do komentarzy, że przy kretce wyglądała na dużą:
https://www.youtube.com/watch?v=fhcgEws4fa8 od 5:10 widać, że ją to ruszyło, ale trochę nie rozumiem jej logiki. z jednej strony mówi, że wie, że jest większa, ale z drugiej tłumaczy się, że tylko przy kretce tak wygląda, bo to ona (kretka) jest drobna i o sobie wie, że wygląda dobrze i że jej mąż też tak mówi. moim zdaniem nie jest otyła ani nic z tych rzeczy, ale czy tak trudno przyznać, że po prostu nie jest się chudzinką, tylko ciągle szukać wytłumaczeń?
|
|
#3229 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
Ale po co ma sie przyznawac? Kon jaki jest, kazdy widzi. Ludziom to przeszkadza, nie jej. Dobrze, ze nie kaza jej co roku zdawac fit raportu ile cm ma w biodrach. No ludzie, badzmy powazni. |
|
|
|
|
#3231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Swoją drogą, zastanawia mnie, czemu ludzie pozwalają sobie komentować figury znanych osób, pisać im na profilach o ich ciele, a "szarakom" już nie. Ani u mnie, ani u chyba żadnej z dziewczyn, które mają tu linki do insta, nie zauważyłam takich komentarzy, a pewnie takie myśli oglądającym się przewinęły. A vlogerce można napisać tylko dlatego, że pokazuje się więcej?
|
|
|
|
|
#3232 |
|
lonelyrun
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53706651]Ale po co ma sie przyznawac? Kon jaki jest, kazdy widzi. Ludziom to przeszkadza, nie jej. Dobrze, ze nie kaza jej co roku zdawac fit raportu ile cm ma w biodrach. No ludzie, badzmy powazni.[/QUOTE]
Tu nie o to chodzi nawet, że ma zdawać jakiś raport tylko kiedyś biegała i ogólnie dbała o siebie bardziej pod tym względem, a od kiedy jest z Darkiem jakoś przestała, być może nie ma na to czasu. Gdyby jej to nie przeszkadzało miałaby gdzieś te komentarze, a widać, że ją zabolały mimo, że mówi, że nie. |
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym jej współczuję tego wiecznego wytykania, a to przybrała, a to widać że szersza niż ktośtam, a to "widać że filmuje się tak żeby nie było widać jak wygląda"- no bez przesady. I tak szacun że podjęła temat, moim zdaniem powinna to olać i nawet nie czytać bzdurnych komentarzy. |
|
|
|
|
#3234 | |
|
czytadło
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
|
|
#3235 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Powiedziała dlaczego komentuje i dlaczego usuwa te wpisy: bo nie chce żeby ktoś z jej widzów poczuł się źle. Dla mnie zrozumiałe, pewnie oglądają ją różni ludzie, grubsi, chudsi. Karolina jest atrakcyjną dziewczyną, a i tak dostaje bzdurne komentarze o wadze, więc jak mają się czuć czytając to osoby naprawdę z problemem w tym temacie? |
|
|
|
|
#3237 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
czytadło
|
Cytat:
Myślę że dziewczyny które są "duże" (jak to określiła Karolina) były by bardziej zadowolone z haulu w którym pokazuje jak się ładnie ubrać do swojej figury. Idąc tokiem myślenia Karoli wszystkie youtuberki powyżej rozmiaru 38 powinny się w każdym filmie tłumaczyć.Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
|
|
#3239 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
czytadło
|
Cytat:
Często i gęsto głupich i bezsensownych. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

). Swoją drogą, zastanawia mnie, czemu ludzie pozwalają sobie komentować figury znanych osób, pisać im na profilach o ich ciele, a "szarakom" już nie. Ani u mnie, ani u chyba żadnej z dziewczyn, które mają tu linki do insta, nie zauważyłam takich komentarzy, a pewnie takie myśli oglądającym się przewinęły. A vlogerce można napisać tylko dlatego, że pokazuje się więcej?
Myślę że dziewczyny które są "duże" (jak to określiła Karolina) były by bardziej zadowolone z haulu w którym pokazuje jak się ładnie ubrać do swojej figury. Idąc tokiem myślenia Karoli wszystkie youtuberki powyżej rozmiaru 38 powinny się w każdym filmie tłumaczyć.