Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-06, 10:08   #3511
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez macie taki mega problem z kregoslupem odcinek ledzwiowy. Spalam na boku cala noc, a teraz nie moge sie ruszyc :-(
Też mnie boli ten odcinek, ale ja mam skoliozę w dodatku mnie raczej boli jak poleżę na plecach tylko że i tak nie robię tego za często bo mi się potrafi czasem słabo zrobić od tego, na boku raczej nie boli
Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Możecie dziewczyny włożyć sobie pod uda/kolana zrolowany koc, i to też trochę pomoże. Ja na przykład prawie w ogóle nie śpię na lewym boku, w każdym razie mało - źle mi się wtedy oddycha i brzuch mi ciąży - on wcale nie leży wtedy na łóżku tylko tak zwisa i to jest nieprzyjemne. Ale sporo śpię na plecach i wtedy coś włożone pod kolana pozwala odpocząć trochę kregosłupowi. W ogóle obłożyć się małymi poduszkami i starać się przyjąć wygodną pozycję.
Ja jestem jakas dziwna, bo śpię "normalnie" w sensie bez jakiś specjalnych poduszek, obkładania się poduszkami ale chyba jestem ewenementem
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Ja chodzę co prawda z otwartymi, z nimi jestem już wystarczająco nieporadna, ale też mnie to zastanawia... Może mój organizm jakoś sam mi w tym pomoże
Ja własnie z tego względu zamierzam mieć łóżeczko obok siebie - nie trzeba nigdzie łazić tylko ew. na zmianę pieluchy a też jestem diablo nieprzytomna w nocy...

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
widzę że tak jak u mnie Mój jest zazdrosny, że jak śpię na lewym boku to mam towarzysza A raz ja poszłam do pracy na rano, pościeliłam łóżko, a on przyszedł z nocki.. i rogalik leżał pod kołdrą.. Wskoczył na łóżko myśląc że to ja a tu surprise!
dobre
Stary 2015-12-06, 10:09   #3512
Casaa
Zakorzenienie

Witam sie ze szkoly dzieki za gratki i dzis kolejny egzam juz do przodu jeden z trudniejszych wiec loozik. Nie wiem czy to przez stres ale znowu poranny cukier (po sniadaniu) mialam za wysoki :-/ na czczo super bo 71, a po sniadaniu 137.... Oczywiscie zjedzona jedna kromka chleba :-/

Przypominam, ze jutro cotton balls w biedrze beda

Hariett, niezle, juz tak blisko jestes

Kinga, az zal nie byc na takim przyjeciu

Jeszcze genetyke przetrwac i uciekam do domu bo mlodemu nie odpowiada zbyt dlugie siedzenie....

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:18   #3513
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
A oto my w 36 tygodniu:
Jaka chudzinka Śliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Witam sie ze szkoly dzieki za gratki i dzis kolejny egzam juz do przodu jeden z trudniejszych wiec loozik. Nie wiem czy to przez stres ale znowu poranny cukier (po sniadaniu) mialam za wysoki :-/ na czczo super bo 71, a po sniadaniu 137.... Oczywiscie zjedzona jedna kromka chleba :-/
Super

Z cukrem nie pomogę bo dla mnie cukrzyca jest niezrozumiała
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:19   #3514
candyyfloss
Zadomowienie

Casaa - bardzo możliwe, że przez stres
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:21   #3515
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Kinga super że impreza się udała i jedzonko gościom smakowało

Malwi ja z plecami też ostatnio mam coraz większy problem. A już jak położę się tak na pol lezaco to mnie TZ podnosi 5 minut.

Skąd ja znam to chodzenie na oślep. A jeszcze jak chodzę siusiu w nocy to nie chce mi się okularów szukac to już w ogóle

Casaa gratki zaliczenia kolejnych egzaminów. Spryciula z Ciebie

Candy pięknie wyglądacie :-*

Witamy się w piękna słoneczną niedzielę. Gdyby nie ten wiatr to byłoby idealnie

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-12-06 o 10:23
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:23   #3516
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Był u Was Mikołaj już?
u mnie nie był i nie spodziewam się
my nie obchodzimy Mikołajków
Cytat:
Dzień dobry Dzień zaczęłam od przestawienia sobie daty porodu na tą z OM wyznaczona przez lekarza ginekologa (28.12, a nie 31.12), żeby jak na czas nie urodzę wiedzieć dokładnie kiedy mam się stawić w szpitalu (8 doba po terminie z OM). No i wg apki rodzę za 21 dni
no nieźle brzmi bardzo poważnie
Cytat:

A oto my w 36 tygodniu:
ślicznie taka chudzinka i tylko piłeczka wystaje

Cytat:
bardzo możliwe ze to przez stres....egzaminy robią swoje
za kolejny do przodu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:26   #3517
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Casaa - bardzo możliwe, że przez stres

Albo przez zbyt wczesne wstawanie :P no po 6 to dla mnie srodek nocy jest

A generalnie co do spania, to ja spie na lewym boku, jak juz biodro i spojenie mnie wybudza przez bol to przekrecam sie na plecy ale i tak miednice mam troche zwrocona w lewa strone. Tylko, ze jak sie na plecy odwracam to zaczynaja sie twardnienia brzucha i za chwile wracam na lewy bok a do spania uzywam poduszki z lidla, tej takiej dlugiej i prostej juz moj tato sobie ja zaklepal po porodzie :P kupilam ja jako ostatnia sztuke i zaplacilam chyba z 25zl wiec mysle, ze dobry zakup

Ja sie juz nie moge doczekac naszych rozpakowywan tak bardzo chcialabym sie juz cieszyc Waszymi maluszkami i oczywiscie szczesliwymi porodami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-06, 10:27   #3518
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

U mnie też nie było Mikołaja tzn mój Mikolajek przyniósł nam śniadanie do łóżka i mikołaja z marcepanu w czekoladzie i tyle

Serduszko malutkie

Stary 2015-12-06, 10:30   #3519
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
U mnie też nie było Mikołaja tzn mój Mikolajek przyniósł nam śniadanie do łóżka i mikołaja z marcepanu w czekoladzie i tyle

Fajnie

Ja bym z checia zjadla takiego czekoladowego mikolaja aleeee zjem po porodzie :P kinder jajko

Dziekuje jeszcze raz za gratki
Stary 2015-12-06, 10:40   #3520
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Ja ze snem ogólnie większych problemów nie mam, ale teraz od kilku dni najtrudniej mi zasnąć. Ledwo się położę to mam takie jakby bóle stawów i ciągle muszę rękami machać, nie moge spokojnie uleżeć, nie wiem o co to chodzi

Magdusiaaa Tz miszcz

malwi śliczny brzuszek!

A co do poduchy to chyba wcale nie jest za późno bo potem podobno one fajnie się przy karmieniu sprawdzają

iola ale Cię dzieciaki nastraszyły

Jerzyczka mój TŻ też uwielbia bajki oglądać :P

Przedwczoraj oglądalismy film Marzyciel i tam tez był żywy motyw Piotrusia Pana - Tz zachwycony

Dotka
szkoda, że ta pościel się zdublowała, niby tego nigdy nie za wiele, ale dla dzieci taka to już pewnie mniejsza radocha. Dobrze, że drugi prezent taki trafiony

ruda zawsze jak wstaję w nocy na siku i idę do wc z zamkniętymi oczami to myśle o tym samym - jak bedę wstawać do dziecka!!??
My uwielbiamy z mezem bajki a Piotrus Pan i Wendy wersja ksiazkowa stoi na polce to jest tak fajna ksiazka! polecam!

Cytat:
Hejo
Ja usnęłam po 2 ale chociaż do 9 pospałam i nawet na siku nie wstawałam.
Wczoraj byliśmy u mojej chrześnicy i kuzynka pożyczyła nam monitor oddechu więc nie musimy kupować
Ale dzisiaj ładny dzionek się zapowiada. Słonko taaaak świeci i ani jednej chmurki nie ma.
Był u Was Mikołaj już?
Mega z tym monitorem
U nas dzis tez ladny dzien
Ja wstalam i mialam buty pelne slodyczy mimo,ze umawialismy sie,ze w tym roku na mikolajkinic, bo ja nawet juz staram sie auta nie prowadzic i nie mialabym jak kupic. Wiec maz kupil slodycze i wlozyl do moich i swoich butow i zaskoczony caly ranek mowil,ze Mikolaj do nas przyszedl

Cytat:
Hello

Ja dziś w pracy

Kinga - pyszności zrobiłaś. Super wygladają

Harriet - szybko zleciało. Mnie zostało niewiele ponad 30 dni....

Co do spania, ja przede wszystkim na półsiedząco i na lewem boku. Dziś było dość wygodnie i pospałam do 8:00.

A oto my w 36 tygodniu:

Cytat:

Przypominam, ze jutro cotton balls w biedrze beda

Hariett, niezle, juz tak blisko jestes

Kinga, az zal nie byc na takim przyjeciu

Jeszcze genetyke przetrwac i uciekam do domu bo mlodemu nie odpowiada zbyt dlugie siedzenie....

Wyslane z Lumia920.

Gratuluje egzaminu

Witam sie
U nas dzis piekna pogoda, szykuje sie i wyciagam męża na spacer jeszcze przed obiadem dzis z zegarkiem w reku budzilam sie co 3 godziny na siusiu
I dzis mi sie Kubuś snil - wazyl 3120 gramow i byl kudlaty mial mnostwo czarnych wlosow na glowie
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:43   #3521
Dotka90
Zakorzenienie

Czarnula, ale chociaż do tej 4tej śpisz.. A ja nie śpię najpierw do 1-2 przewalając się po łóżku, po czym zasypiam np. o 5 i wstaję o 7 :/
Dzisiaj zasnęłam po 6tej, a teraz się czuję jakby mnie coś przejechało :/

Cytat:
No i super. Ja też mam zamiar wykorzystywać dalej tą poduchę, bo szkoda by mi było ją teraz rzucić w kąt. TŻ się tylko nie może doczekać, kiedy nie będę już z nią spała bo mu ciasno w łóżku
U nas to samo
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:48   #3522
Casaa
Zakorzenienie

Jerzyczka mi tez sie moj mlody snil jako blondyn ale byl bardzo duzy, no z 70 cm i z 9kg jak nic :P i sie bardzo ruszala, tak ze nie moglam mu pampera zmienic :P panika przy tym mnie wybudzila to byl pierwszy sen z dzieckiem

Dzis piekna pogoda, rzeczywiscie spacer jest bardzo dobrym pomyslem

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-12-06, 10:56   #3523
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
A generalnie co do spania, to ja spie na lewym boku, jak juz biodro i spojenie mnie wybudza przez bol to przekrecam sie na plecy ale i tak miednice mam troche zwrocona w lewa strone. Tylko, ze jak sie na plecy odwracam to zaczynaja sie twardnienia brzucha i za chwile wracam na lewy bok a do spania uzywam poduszki z lidla, tej takiej dlugiej i prostej juz moj tato sobie ja zaklepal po porodzie :P kupilam ja jako ostatnia sztuke i zaplacilam chyba z 25zl wiec mysle, ze dobry zakup D
Ja mam chyba podobną - z biedry własnie taki "wałek" ale nie śpię z nią bo jest jakas taka za wysoka używam jako oparcie jak oglądamy coś z TŻ w łóżku ale liczę że może sie do karmienia przyda
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Witam sie
U nas dzis piekna pogoda, szykuje sie i wyciagam męża na spacer jeszcze przed obiadem dzis z zegarkiem w reku budzilam sie co 3 godziny na siusiu
I dzis mi sie Kubuś snil - wazyl 3120 gramow i byl kudlaty mial mnostwo czarnych wlosow na glowie
Cytat:
Jerzyczka mi tez sie moj mlody snil jako blondyn ale byl bardzo duzy, no z 70 cm i z 9kg jak nic :P i sie bardzo ruszala, tak ze nie moglam mu pampera zmienic :P panika przy tym mnie wybudzila to byl pierwszy sen z dzieckiem

Dzis piekna pogoda, rzeczywiscie spacer jest bardzo dobrym pomyslem
.
Ale super sny dziewczyny jestem ciekawa ile z naszych dzieciorków będzie miało włosy wiem ze ja jak się urodziłam to miałam czarne jak smoła teraz mam ciemny blond

U mnie też dziś ładnie, zaraz spadamy na spacer
Stary 2015-12-06, 11:04   #3524
mojakaren
Zakorzenienie

Magda też miałam megachna ochote na jajka ale jajek brak za to dziś idziemy do mojej mamy na urodziny to sobie pojemy smakołyków

U nas tez piekna pogoda wiec szykuje sie spacer do kościoła

Jerzyczka super sen! Ale fajnie mi sie czasem sni Jasiek ale albo taki wiekszy kilkulatek juz albo całkiem malutenki taka miniaturka

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 11:15   #3525
koktajlowa7
Rozeznanie

U nas słonecznie ale wietrznie..

Chce skompletować zamówienie na gemini od kilku dni ale mi nie wychodzi. Nie mam pojęcia ile opakowań wziąć podkładów, majtek itp. Ile wy tego macie?
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-06, 11:25   #3526
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
widzę że tak jak u mnie Mój jest zazdrosny, że jak śpię na lewym boku to mam towarzysza A raz ja poszłam do pracy na rano, pościeliłam łóżko, a on przyszedł z nocki.. i rogalik leżał pod kołdrą.. Wskoczył na łóżko myśląc że to ja a tu surprise!

To był zdziwiony

Cytat:
A oto my w 36 tygodniu:

Ty chudzinko, cudny brzuś

My Mikołajki też na słodko obchodzimy tylko Nie kupujemy sobie żadnych prezentów i też miałam w butach słodkości od samego rano

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Jerzyczka uwielbiam takie sny

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Chce skompletować zamówienie na gemini od kilku dni ale mi nie wychodzi. Nie mam pojęcia ile opakowań wziąć podkładów, majtek itp. Ile wy tego macie?

Czyli nie tylko nade mną wisi niezłożone zamówienie na gemini No nie mogę się za to zabrać

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 11:39   #3527
hariett
Zadomowienie

Iola najlepsze jest że do 14 do dopiero powinien się skończyć remont... I to jeszcze nie wiadomo czy ostatecznie będą wygłuszać nas od sąsiadów, bo materiałów nie ma

Niepozorna na garnku z gotującą wodą kładę miseczkę z jajkami i czekam aż się zrobi jajecznica można wiadomo doprawiać itp.

Magda trzyma mnie myśl że zawsze jeszcze nogę urodzić po terminie... Ale panika jest i tak

Viki ja mam zamiar spać z małym razem, no ale na zmianę pieluchy i tak będę musiała wstać. Jakoś na tż nie liczę

Casaa gratulacje zdanego egzaminu

Viki i Casa też mam taką prostą i służy mi do siedzenia na łóżku

W ogóle zlikwidowali mi lupka obok domu ale pogoda jest śliczna, to chociaż pochodziłam po osiedlu. Spacer zaliczony i teraz czas do łóżka

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 11:42   #3528
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Juz 16 grudniowych mam rozpakowanych

Serduszko malutkie

Stary 2015-12-06, 11:47   #3529
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja wczoraj też zaszalałam, pierwszy raz od początku diety zjadłam kawałek pizzy na cienkim cieście ale cukier 106 po tym więc ok
Ja też jadłam pizze kiedyś, z pizzerii kawałek, a raz z aldi kupiłam z tuńczykiem ona tam miała cukrów 1,7 na 100g i zjadłam 3/4 i cukier 112.

Cytat:
A oto my w 36 tygodniu:
I tylko brzuszek z przodu

Cytat:
.
Gratulacje zdanego egzaminu, cukry pewnie przez stres wyższe.

Fajnie macie te sny z maluszkami, ja miałam dwa razy ale to te, że mały urósł w momencie i gadał to ich nie lubię

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Właśnie też do nich zajrzałam, dziś dopiero 6 a ich już 16
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-06, 11:48   #3530
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:

Cooo?

Hariett muszę wypróbować tą jajecznicę

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 11:56   #3531
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Iola najlepsze jest że do 14 do dopiero powinien się skończyć remont... I to jeszcze nie wiadomo czy ostatecznie będą wygłuszać nas od sąsiadów, bo materiałów nie ma
Nie dziwię się, że powoli panikujesz Trzymam kciuki żebyś spokojnie do terminu wytrzymała i żeby remont skończył się o czasie Nie stresuj się za bardzo bo wszystko da się ogarnąć
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 12:03   #3532
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam 2 paczki po 5 sztuk podkładów Seni i 2 paczki podkładów Bella Mama, a majtek mam jedną paczkę jednorazowych i jedną paczkę siateczkowych. Te jednorazowe wzięłam tylko na wszelki wypadek jakbym np nie nadążała prać tych siateczkowych, bo podobno siateczkowe o wiele lepsze
Cytat:
oby jak najszybciej było po remoncie

ja bym panikowała na Twoim miejscu ale ja straszna panikara jestem
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Ja też jadłam pizze kiedyś, z pizzerii kawałek, a raz z aldi kupiłam z tuńczykiem ona tam miała cukrów 1,7 na 100g i zjadłam 3/4 i cukier 112.
no i super

Szybko się grudniówki rozpakowują, ale chyba większość z terminami na koniec listopada/początek grudnia wiec idzie zgodnie z planem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 12:03   #3533
hariett
Zadomowienie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Nie dziwię się, że powoli panikujesz Trzymam kciuki żebyś spokojnie do terminu wytrzymała i żeby remont skończył się o czasie Nie stresuj się za bardzo bo wszystko da się ogarnąć
Dziękuję staram się być spokojna, nie przemęczać żeby dłużej wytrzymać ale ostatecznie i tak nie wszystko zależy ode mnie. Będzie co być musi

Ewusia jakoś póki co wierzę że młody wysiedzi gdzue trzeba aż będziemy na niego gotowi, ale w sumie nie mam wyboru

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-06 o 12:06
Stary 2015-12-06, 12:11   #3534
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

Majciochów mam 1 paczkę, bo będę ich tylko w szpitalu używać, a je można zaprać i używać ponownie. Tam jest 5 sztuk.
A podkładów (tych typu podpaski) mam 2 paczki z Canpolu.

U nas też super pogoda, chyba pójdziemy zaraz na spacer do lasu, póki jasno i ciepło. Wieczorem TŻ chce iść do kina, ale ja przez zarwaną nockę nie wiem czy dam radę
No i muszę się spakować na jutro do szpitala.
Stary 2015-12-06, 12:17   #3535
hariett
Zadomowienie

Dotka mój tż chciał w urodziny, za 2 tygodnie isc ze mną do kina w ramach prezentu ale raczej nie dam rady a z kimś innym niezbyt chce. Także rozumiem

Stary 2015-12-06, 12:24   #3536
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
T
Czyli nie tylko nade mną wisi niezłożone zamówienie na gemini No nie mogę się za to zabrać
Ja też jeszcze nie złożyłam ale mam już w miarę skomponowany koszyk jeszcze się zastanawiam czy na pewno wszystko w nim jest
Cytat:
Viki ja mam zamiar spać z małym razem, no ale na zmianę pieluchy i tak będę musiała wstać. Jakoś na tż nie liczę

W ogóle zlikwidowali mi lupka obok domu ale pogoda jest śliczna, to chociaż pochodziłam po osiedlu. Spacer zaliczony i teraz czas do łóżka
Wiem własnie ale zmiana pieluchy to i tak mniej niż wstawanie na każde karmienie zwłaszcza że ja mam często problem z ponownym zaśnięciem jak już się rozbudzę

My też spacer po osiedlu mamy zaliczony i też zlikwidowali lumpka jednego ale tam i tak nic nie było ciekawego czekam na paczkę świąteczną od Dotki
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Majciochów mam 1 paczkę, bo będę ich tylko w szpitalu używać, a je można zaprać i używać ponownie. Tam jest 5 sztuk.
A podkładów (tych typu podpaski) mam 2 paczki z Canpolu.
Ja mam jakieś 2 pary majciochów wielorazowych z nylonu (też z Canpolu) i mam też jedne bawełniane ciążowe i chyba domówię jeszcze jedne i chyba powinno być ok
Stary 2015-12-06, 12:26   #3537
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Ile tych grudniowych juz rozpakowanych
Ja tez czuje,ze czy cesarka czy sn to i tak bede grudniowa mama jakos takie przeczucie
Wrocilismy wlasnie ze spaceru, bylismy poltorej godzinki, ale co jakis czas jednak musialam stanac, bo brzuch sie spinal.. Ale bylo super, dotleniona sie czuje maks piekna pogoda!
Dzis idealnie jest na spacer z wozkiem z maluszkiem
Wieczorem chyba jedziemy do moich tesciow na herbate i jakas kolacje a tak to teraz mam zamiar robic obiad (mielone, ziemniaczki i surowka ) i leniuchowac, chociaz maz zapowiedzial,ze jeszcze dzis idzie pobiegac nie wiem kiedy to zrobi :p

Mlody czkawke ma
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-06, 12:27   #3538
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
czekam na paczkę świąteczną od Dotki
Postaram się wysłać jutro przed szpitalem
Stary 2015-12-06, 12:27   #3539
hariett
Zadomowienie

Viki ja to samo, ale tylko ostatnimi czasy, to może poporodowe zmęczenie pozwoli mi na spanie po pieluchach?

U nas to był jedyny w którym właśnie coś było... No i tak blisko. Inne ciekawe w centrum dopiero Ale nic to, mam chusty, wózek, będziemy z Malutkim chodzić i kupować

Stary 2015-12-06, 12:34   #3540
candyyfloss
Zadomowienie

A ja wczoraj zaszalałam ze słodkościami: zjadłam cukierka + 4 cienkie wafelki w czekoladzie i popiłam szklanką kefiru. Na szczęście cukier po tych delicjach tylko 101.

Ja już wiem, że taką dietę będę kontynuować po porodzie. Do minimum ograniczę słodkości - będę piekła tylko własne.

Aaaa ostatnio zakochałam się w ciasteczkach z masła orzechowego W składzie mają jedno jajko, odrobinę cukru (u mnie 25 g, a oryginalnie w przepisie 100g) + odrobinę soli i sody. Pyyyychotka

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

My Mikołaja nie obchodzimy. Ale wczoraj kupiłam płytę "Idą święta" (kolekcjonujemy, bo to w ramach akcji charytatywnej) i to uznałam za prezent mikołajowy dla nas
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości