|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Witam sie ze szkoly
![]() ![]() Przypominam, ze jutro cotton balls w biedrze beda ![]() Hariett, niezle, juz tak blisko jestes ![]() Kinga, az zal nie byc na takim przyjeciu ![]() Jeszcze genetyke przetrwac i uciekam do domu bo mlodemu nie odpowiada zbyt dlugie siedzenie.... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Rozeznanie
|
Jaka chudzinka
![]() ![]() Cytat:
![]() Z cukrem nie pomogę bo dla mnie cukrzyca jest niezrozumiała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zadomowienie
|
Casaa - bardzo możliwe, że przez stres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Wtajemniczenie
|
Kinga super że impreza się udała i jedzonko gościom smakowało
![]() Malwi ja z plecami też ostatnio mam coraz większy problem. A już jak położę się tak na pol lezaco to mnie TZ podnosi 5 minut. Skąd ja znam to chodzenie na oślep. A jeszcze jak chodzę siusiu w nocy to nie chce mi się okularów szukac to już w ogóle ![]() Casaa gratki zaliczenia kolejnych egzaminów. Spryciula z Ciebie ![]() Candy pięknie wyglądacie :-* Witamy się w piękna słoneczną niedzielę. Gdyby nie ten wiatr to byłoby idealnie ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-06 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie nie był i nie spodziewam się
![]() my nie obchodzimy Mikołajków ![]() Cytat:
![]() ![]() ślicznie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Albo przez zbyt wczesne wstawanie :P no po 6 to dla mnie srodek nocy jest ![]() A generalnie co do spania, to ja spie na lewym boku, jak juz biodro i spojenie mnie wybudza przez bol to przekrecam sie na plecy ale i tak miednice mam troche zwrocona w lewa strone. Tylko, ze jak sie na plecy odwracam to zaczynaja sie twardnienia brzucha i za chwile wracam na lewy bok ![]() ![]() ![]() Ja sie juz nie moge doczekac naszych rozpakowywan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też nie było Mikołaja
![]() ![]()
#3519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | ||||
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas dzis tez ladny dzien ![]() Ja wstalam i mialam buty pelne slodyczy mimo,ze umawialismy sie,ze w tym roku na mikolajkinic, bo ja nawet juz staram sie auta nie prowadzic i nie mialabym jak kupic. Wiec maz kupil slodycze i wlozyl do moich i swoich butow i zaskoczony caly ranek mowil,ze Mikolaj do nas przyszedl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje egzaminu ![]() Witam sie ![]() U nas dzis piekna pogoda, szykuje sie i wyciagam męża na spacer jeszcze przed obiadem ![]() ![]() I dzis mi sie Kubuś snil - wazyl 3120 gramow i byl kudlaty ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Czarnula, ale chociaż do tej 4tej śpisz.. A ja nie śpię najpierw do 1-2 przewalając się po łóżku, po czym zasypiam np. o 5 i wstaję o 7 :/
Dzisiaj zasnęłam po 6tej, a teraz się czuję jakby mnie coś przejechało :/ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka mi tez sie moj mlody snil jako blondyn ale byl bardzo duzy, no z 70 cm i z 9kg jak nic :P i sie bardzo ruszala, tak ze nie moglam mu pampera zmienic :P panika przy tym mnie wybudzila
![]() ![]() Dzis piekna pogoda, rzeczywiscie spacer jest bardzo dobrym pomyslem ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie też dziś ładnie, zaraz spadamy na spacer ![]()
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Magda też miałam megachna ochote na jajka ale jajek brak
![]() ![]() U nas tez piekna pogoda wiec szykuje sie spacer do kościoła ![]() Jerzyczka super sen! Ale fajnie ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#3525 |
Rozeznanie
|
U nas słonecznie ale wietrznie..
Chce skompletować zamówienie na gemini od kilku dni ale mi nie wychodzi. Nie mam pojęcia ile opakowań wziąć podkładów, majtek itp. Ile wy tego macie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To był zdziwiony ![]() Ty chudzinko, cudny brzuś ![]() My Mikołajki też na słodko obchodzimy tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Jerzyczka uwielbiam takie sny ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Czyli nie tylko nade mną wisi niezłożone zamówienie na gemini ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zadomowienie
|
Iola najlepsze jest że do 14 do dopiero powinien się skończyć remont... I to jeszcze nie wiadomo czy ostatecznie będą wygłuszać nas od sąsiadów, bo materiałów nie ma
![]() Niepozorna na garnku z gotującą wodą kładę miseczkę z jajkami i czekam aż się zrobi jajecznica ![]() Magda trzyma mnie myśl że zawsze jeszcze nogę urodzić po terminie... Ale panika jest i tak ![]() Viki ja mam zamiar spać z małym razem, no ale na zmianę pieluchy i tak będę musiała wstać. Jakoś na tż nie liczę ![]() Casaa gratulacje zdanego egzaminu ![]() Viki i Casa też mam taką prostą i służy mi do siedzenia na łóżku ![]() W ogóle zlikwidowali mi lupka obok domu ![]() ![]()
#3528 |
Wtajemniczenie
|
Juz 16 grudniowych mam rozpakowanych
![]() ![]()
#3529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tylko brzuszek z przodu Cytat:
Fajnie macie te sny z maluszkami, ja miałam dwa razy ale to te, że mały urósł w momencie i gadał to ich nie lubię ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Właśnie też do nich zajrzałam, dziś dopiero 6 a ich już 16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Cooo? ![]() Hariett muszę wypróbować tą jajecznicę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym panikowała na Twoim miejscu ![]() ![]() Cytat:
![]() Szybko się grudniówki rozpakowują, ale chyba większość z terminami na koniec listopada/początek grudnia wiec idzie zgodnie z planem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zadomowienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() Ewusia jakoś póki co wierzę że młody wysiedzi gdzue trzeba aż będziemy na niego gotowi, ale w sumie nie mam wyboru ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-06 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podkładów (tych typu podpaski) mam 2 paczki z Canpolu. U nas też super pogoda, chyba pójdziemy zaraz na spacer do lasu, póki jasno i ciepło. Wieczorem TŻ chce iść do kina, ale ja przez zarwaną nockę nie wiem czy dam radę ![]() No i muszę się spakować na jutro do szpitala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zadomowienie
|
Dotka mój tż chciał w urodziny, za 2 tygodnie isc ze mną do kina w ramach prezentu ale raczej nie dam rady
![]() ![]()
#3536 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My też spacer po osiedlu mamy zaliczony ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Ile tych grudniowych juz rozpakowanych
![]() Ja tez czuje,ze czy cesarka czy sn to i tak bede grudniowa mama ![]() ![]() Wrocilismy wlasnie ze spaceru, bylismy poltorej godzinki, ale co jakis czas jednak musialam stanac, bo brzuch sie spinal.. Ale bylo super, dotleniona sie czuje maks ![]() Dzis idealnie jest na spacer z wozkiem z maluszkiem ![]() Wieczorem chyba jedziemy do moich tesciow na herbate i jakas kolacje ![]() ![]() ![]() Mlody czkawke ma ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zadomowienie
|
Viki ja to samo, ale tylko ostatnimi czasy, to może poporodowe zmęczenie pozwoli mi na spanie po pieluchach?
![]() U nas to był jedyny w którym właśnie coś było... No i tak blisko. Inne ciekawe w centrum dopiero ![]() ![]()
#3540 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj zaszalałam ze słodkościami: zjadłam cukierka + 4 cienkie wafelki w czekoladzie i popiłam szklanką kefiru. Na szczęście cukier po tych delicjach tylko 101.
Ja już wiem, że taką dietę będę kontynuować po porodzie. Do minimum ograniczę słodkości - będę piekła tylko własne. Aaaa ostatnio zakochałam się w ciasteczkach z masła orzechowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- My Mikołaja nie obchodzimy. Ale wczoraj kupiłam płytę "Idą święta" (kolekcjonujemy, bo to w ramach akcji charytatywnej) i to uznałam za prezent mikołajowy dla nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.