|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Fotki stylizacji były tu szeroko komentowane i wtedy to dopiero się jej nieźle dostało xD
|
|
|
|
#3272 |
|
Zero Osiem Wojna
|
https://www.youtube.com/watch?v=JgSZby7pfLE Polka nagrywająca po angielsku, która ma ponad 500 000 subów.
|
|
|
|
#3273 |
|
lonelyrun
|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania: I równie dobrze MOGŁABYM powiedzieć to koleżance lub nieznajomej.
|
|
|
|
#3274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do mówienia rzeczy obcym - codziennie w pracy jestem z nowymi/ innymi osobami i - bo taki projekt lokalnego ulepszania świata sobie założyłam - mówię tym osobom jedną przynajmniej miłą rzecz na ich temat. Że mi się uroczy pieprzyk podoba, albo kojący ton głosu, małe rzeczy takie. 8 na 10 osób nie bierze tego na poważnie, pyta czy ze mną coś nie tak. Tak mało dajemny sobie komplementów na co dzień, że aż nie umiemy na nie pozytywnie zareagować - ale krytyka przychodzi nam z łatwością. Smutne to ( i ja też jestem winna, żeby nie było).
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to forum plotkowe i każdy może wyrazić swoje zdanie, dla jednego będzie kARO za gruba, dla innych szusz za nudna, a ktoś będzie oburzonym tym że niektóre osoby szczerze mówią co myślą o innych. Nic na to nie poradzimy i nie ma co się oburzać, jeśli komuś nie pasują takie treści to nie musi czytać tego wątku
|
#3277 |
|
niepolubiecie
|
ja tam wyznaję proste zasady - jak ktoś propaguje coś (dietę, treningi) i sam mówi o tym w kontekście korzyści i wyglądu to i ja zwracam nań uwagę i ewentualnie krytykuję.
jak ktoś sam mówi o co to on nie ma (jak Kornela ze swoją wystającą pupą Ale serio, w życiu nie przyszłoby mi do głowy (ani w życiu realnym, ani wirtualnym), żeby komentować "o, przytyła" kogoś kto mnie do tego nie zaprasza, nie trąbi sam o swoich "przemianach". nie rozumiem. brzydal: Dla mnie te wszystkie komentarze o szusz, Karolinie to jakiś wyższy poziom abstrakcji. Tak jak przeżywanie diety czy trybu życia jednej czy drugiej. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-06 o 13:51 |
|
|
|
#3278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3279 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3280 |
|
now or never
|
Doncia
i Karolina
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś mądrą babką i wiesz przecież jak to działa - jak jest popyt to i jest podaż. Jedni się na kafe udzielają a jeszcze więcej osób to czyta, a my tutaj wspominając o tym tylko napędzamy czytelników. Nie będę pisać, że wszyscy tutaj właściwie wyrażają swoje zdanie. Czasami zdarzają się tzw hejterze którzy przesadzają, ale pojawiają się oni tylko dlatego że wiedzą iż wywołają zamęt, zwrócą na siebie uwagę. Takie posty/ osoby wystarczy zgłosić do moderatora i nie wdawać się w dyskusje , bo przecież oni na to liczą ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Jaki ma sens przeciąganie tego typu spraw, ktoś wyrazi opinie która nie podoba się komuś innemu, znajdzie się trzecia osoba której jeszcze coś się nie spodoba itd i sprawa nad którą nie warto się roztrząsać ciągnie się kilka stron. Uważam że czasami lepiej przemilczeć i pewnym rzeczy nie komentować , nie ma co nakręcać hejterów i osób których zdanie nie przypadło nam do gustu
|
|
#3282 | |
|
maskott
|
Cytat:
nie żeby zaczepiać na ulicy nieznajomych, ale tu znajomej dziewczynie czy partnerce przyjaciela a i ja mam takie założenie aby mówić komplementy dziewczynom. na przekór opinii, że kobiety kobietom nie powiedzą niczego dobrego ![]() zakłopotanie czasem jest i taka podejrzliwość, oby się szybko zmieniło
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
Kogo oglądacie z angielskich youtuberek? Kogo polecacie do oglądania?
|
|
|
|
#3284 |
|
Konto usunięte
|
Zauwazylam ze czesto jest tak ze kogos oburza to ze ktos wytyka komus wieksza wage, ale czepianie sie tego ze ktos jest szczuply przechodzi juz bez echa . Niestety wiele osob obrusza sie na to ze ktos napisze ze ktos jest duzy, ale nie robi tego juz jak ktos napisze ze szczupla dziewczyna jest np "niekobieca". A to moze tak samo zabolec.
Niepodoba mi sie tez leczenie kompleksów obrażaniem innych. Idac dalej. Uwazam ze jest roznica miedzy napisaniem ze ktos przytyl, a pisaniem ze ktos sie spasl, ze wyglada jak wieloryb, czy wyzywanie go od grubasow. Stwierdzene ze ktos przytyl czy schudł, jesli sie tak stalo to jest fakt, a nie obraza. |
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zamówiłam sobie pędzle z chińskiej strony, które polecała szusz i doszły w końcu do mnie. Sa całkiem fajne, no i tanie. Jestem zadowolona. Trochę sie cykałam, aby zamawiać z Chin, ale wszystko ok. No i pędzle fajne
|
|
|
|
#3288 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co jeszcze mowila? Ogolnie mam wrazenie, ze Kornela w kamerze wyglada na wyzsza niz jest, tak samo jej nogi na potezniejsze od reszty ciala (nadal sa szczuple mimo to). W rzeczywistosci jest cala bardzo drobna.---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() Dostałam na mikołajki szminkę MAC plumful, ale super ten kolor. Nigdy nie miałam szminki z tej firmy, sunie po ustach jak masełko Mozecie polecic jeszcze jakies kultowe kolory, z ktorych jestescie zadowolone?
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-06 o 14:32 |
||
|
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są te podroby?
|
|
#3291 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można prosić o link,które dokładnie? Bo też się czaję na te pędzle,tylko pokazywała kilka rodzajów. |
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
uciszanie i przemilczenie to całkiem coś innego niż nie nakręcanie hejterów
|
#3294 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Czekoladożerca
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53710140]Powaga to o Korneli?
Co jeszcze mowila? Ogolnie mam wrazenie, ze Kornela w kamerze wyglada na wyzsza niz jest, tak samo jej nogi na potezniejsze od reszty ciala (nadal sa szczuple mimo to). W rzeczywistosci jest cala bardzo drobna.---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Tylko nie bierz przykladu z Szusz i umyj przed uzyciem ![]() Dostałam na mikołajki szminkę MAC plumful, ale super ten kolor. Nigdy nie miałam szminki z tej firmy, sunie po ustach jak masełko Mozecie polecic jeszcze jakies kultowe kolory, z ktorych jestescie zadowolone?[/QUOTE]Velvet Teddy, Amorous i Splurge (podobna do Plumful)
|
#3296 |
|
lonelyrun
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53710119]Tylko wspolczuc Twoim znajomym i nieznajomym takiej bezceremonialnej osobki w otoczeniu.[/QUOTE]
Bez przesady, przecież nie stanę i nie powiem "ale z Ciebie grubas", tylko dalej zachwowując takt powiedziałabym "trochę Ci się przytyło", ale tylko kiedy osoba sama zacznie temat. Karolina też sama zaczęła temat, nie komentowałam jej filmu, że jest gruba. Mylicie pojęcia, łapiecie za słówka i wyciągacie jakieś swoje g*wniane teorie (sory za słownictwo). |
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co świadomie i bez przymusu używasz słów, za które sekundę później przepraszasz? To dziecinne. Rozpoczęcie tematu to nie zawsze zaproszenie do rozmowy - wręcz przeciwnie, może służyć ucięciu żałosnych przytyków. |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy pani z Kwestii smaku wydała jakąś książkę? Dopiero zaczynam ją śledzić. |
|
|
|
|
#3299 |
|
lonelyrun
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kazdy ma lustro w domu. Laska, serio, wbijasz na watek, siejesz ferment. Odpusc sobie, bo nie da sie czytac tego bełkotu. I jeszcze sie powołujesz na wizaż w komentarzach na youtube.---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Velvet teddy, piękna piękna Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-06 o 15:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

- mówię tym osobom jedną przynajmniej miłą rzecz na ich temat. Że mi się uroczy pieprzyk podoba, albo kojący ton głosu, małe rzeczy takie. 8 na 10 osób nie bierze tego na poważnie, pyta czy ze mną coś nie tak. Tak mało dajemny sobie komplementów na co dzień, że aż nie umiemy na nie pozytywnie zareagować - ale krytyka przychodzi nam z łatwością. Smutne to ( i ja też jestem winna, żeby nie było).
)

nie żeby zaczepiać na ulicy nieznajomych, ale tu znajomej dziewczynie czy partnerce przyjaciela