Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 05:14   #1681
magda16262
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)

Hmm nie wiem nawet jak to opisac, stawia mi sie brzuch i za troche przechodzi to tak jakby mala byla wypieta. Boli jak na okres nie mam, moze mocniej to wszystko czuje bo mam maly brzuch a ona za malo miejsca sama juz.nie wiem. Moze wezme.nospe i magnez tak jak biore to przejdzie przez dzien to poobserwuje i ewentualnie podjade. Na jednym i drugim boku co jakis czas sie stawia i co troche czuje jak mala sie wierci.
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 05:20   #1682
monikmi
Zadomowienie

Polly ile placilas za Elancyl i gdzie zamawialas? Ja tez sie przezuce na niego jak skoncze Pharmaceris, wydaje mi sie skuteczniejszy bo fajnie nawilza

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

Magda ale to nie twardnieje Ci caly brzuszek tylko czesc? Jakby glowke albo pupke wypinala? No to nie panikuj jak bedzie twardnial to caly od prawej do lewej. Ja tez dlugo to mylilam, bo podobnie jak Ty mam drobniejszy brzuszek ale juz mnie tu pokierowaly polozne. No i dobrze ze nie boli

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 05:24   #1683
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Polly ile placilas za Elancyl i gdzie zamawialas? Ja tez sie przezuce na niego jak skoncze Pharmaceris, wydaje mi sie skuteczniejszy bo fajnie nawilza
Zamawiałam z apteki Gemini, wyszło mi 68 zł z kurierem. wzięłam 150ml:P wiem, że w innej aptece jest wysyłka za darmo z opcją odbioru w punkcie, ale jestem leniwa i nie chce mi się stać i pocić w kolejce na poczcie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 05:26   #1684
Kiinga26
Zadomowienie

Hej Dziewczyny.
Jestem dzisiaj nieprzytomna spalam w sumie może 3 godziny..
Synek wczoraj znowu dostał biegunkę, wiec jest na diecie. Od około 1:00 płakał, bo chciał mleko nad ranem zasnął na chwilę i przed 6:00 od nowa krzyk. Aż się boję jak to będzie z noworodkiem

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 05:31   #1685
caro_83
Raczkowanie

Hej ja też już nie śpię młoda mi tancuje w brzuchu mąż wstał do pracy. Też powoli wstaję zjem śniadanie i do pracy.
Ja zamawialam ostatnio elancyl w aptece internetowej korzystałam z darmowej dostawy zapłaciłam chyba 95 zł z groszami.
Wczoraj byliśmy na zakupach mikolajowych dostałam bransoletkę z Pandory😃 ale już jestet głodna za chwilę wstaję na śniadanie.
Kot w dalszym ciągu zakorkowany ma jeszcze czas do 16.

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-12-07, 05:43   #1686
_polly_
Zakorzenienie

Caro, ja w DDD sie zakręciłam i zapomniałam zamówić.

Stary 2015-12-07, 05:44   #1687
201704101323
Konto usunięte

Hejka dziewczynki,
wczoraj dzień spędziliśmy mikołajkowo- pieknie
Dziecko nasze miało 5 prezentów od Mikołaja
( w przedszkolu, pod poduszkę od nas, na imieninach teściowej od teściów, od mojej siostry dostał wielką pakę wczoraj rano, a po południu pojechaliśmy trochę zabić czas do "sali zabaw" i tam też był organizowany Mikołaj, więc musiałam na szybko zorganizować 5 prezent, jeszcze jeden, 6-ty, przyjedzie z zagranicy od mojej mamy
- Igorek już jest duży i czekał bardzo na prezenty, więc i szczęscia było co nie miara. A wiadomo, jak dziecko szczęśliwe to i rodzicom się udziela.

Bardzo miło spędziliśmy czas, później zjedlismy kolację na mieście i o 20.00 poszłam spać, bo dostałam skurczy, nie wiem dla czego ?Może to zmęczenie po całym tygodniu sprzątania, a może po nocnych wariacjach z mężem
Dziś mam wizytę, a myslałam że będę kończyć sprzątać salon, myć okna

Trojaczki- dla mnie to masakra, więc dziękuje Bogu że mam pojedyncze ciąży.Ale wiadomo, to nie są sprawy zależne od nas.

Kłotnie z TŻ malinka, lewek - ja nigdy nie ustepuje sama, z przepraszniem mąż ma przechlapane, bo nie dość że musi długo prosić o wybaczenie to jeszcze i płacić za to. Ale że wqurwia mnie często to częstą ma przerąbane

malinka- To francuzi tacy chamscy też? Myślałam że im bardziej na zachód tym większa cywilizacja.

Gosza, Monikmi- dużo zdrówka dla Was, oby jak najszybciej ten szpitalny czas zleciał

Emmuś- dużo zdrówka kochana i szcześcia i marzeń spełnienia

Zgaga- ja też unikam produktów które wywołują zgagę bo nawet jeśli ją ukoję zgagę to pozostaje niesmak.
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 06:00   #1688
_polly_
Zakorzenienie

Ja już kawę piję w nowym kubku. zapomniałam, że on ma 0,5l i zrobiłam trochę za słabą kawę, no ale cóż.
I dzisiaj mam dzień prania. Muszę TŻ smrody z poligonu poprać.

Stary 2015-12-07, 06:16   #1689
201704101323
Konto usunięte

Abii84;- zdolniacha z Ciebie moja mama wybrała taki sam wzór na kocyk , wczoraj mi pokazywała przez skype

nieznajoma0;- mi też obsypuje zauważyłam że od ubrań pod szyje, jak mam zakryty dekolt

polly- ja nie chce tv w sypialni, bo nigdy nie usnę przy włączonym tv, nawet jeśli mąż na dole ogląda to mnie drażni
U nas jest tak że wszyscy zawsze razem idziemy spać, to znaczy jeśli ja idę spać to wszyscy muszą iść ze mną

moooniaaaa;- "bo w sypialni się bzyka, a nie oglada tv "
hahaaha maszz racje

Bonku; "Nie wyobrażam sobie zniknąć z wizażu .."
ja też, i w ogóle wizażanki są o wiele spokojniejsze i mamy dużo wspólnego. Pamietam jak pisałam na kafeterii w pierwszej ciąży (tylko dla tego że byłam zielona w byciu ciężarną i w macierzyństwie) to non-stop jakiejś awantury były, takie dziewczyny były bojowo nastawione
Dorka__"gdzieś czytałam że jeśli łóżko służy tylko do spania i odpoczynku to organizm automatycznie przestawia się na faze odpoczynku kiedy do niego wchodzimy i łatwiej jest zasypiać - ale nie wiem czy to prawda"
pewnie tak, bo jak przychodze do łóżka poleżeć to niema leżenia od razu spac mi się chce

A!!! i zapomniałam Wam pochwialic się, że moje dziecko od kilku dni śpi w swoim pokoju
Zadziałało- pościel którą sam sobie wybrał, list od Mikołaja (napisał że jeśli pozostawi sypialnie rodziców to w przyszłym roku dostanie jeszcze więcej prezentów) leże ja lub tata z nim zanim zaśnie i później możemy sobie iść do sypialni (taki ma wymóg)

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Kiinga26
"Jestem dzisiaj nieprzytomna spalam w sumie może 3 godziny.. "
współczuję Ci, non -stop masz jakieś przeboje, jak nie z dziećmi to ze sobą.Trzymaj się pozytywnie, może noworodek będzie grzeczny i mało wymagający

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

polly_;- to szybko Ci TŻ wrócił
Ja pije kawę z malutkiej filiżaneczki do espresso , a taki półlitrowy ostatnio kupiłam na wodę z cytrynką (bo od tego zaczynam swój dzień)
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 06:23   #1690
Abii84
Rozeznanie

witam się z rana
panowie właśnie wyszli na tramwaj (auto dalej w warsztacie ) a ja zaraz wracam do łóżka i biorę się za kocyk. Tak mnie to wciągnęło, że aż mój haftowany obrazek poszedł w odstawkę, ale może go kiedyś skończę :P

spokojnego poniedziałku
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 06:59   #1691
_polly_
Zakorzenienie

Nadia, dla mnie te dwa tygodnie się dłużyły.

Głowa mnie zaczęła boleć.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Aaa, TŻ napisał, że z angielskiego miał 20/20.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 07:06   #1692
monikmi
Zadomowienie

Kurcze troche drogi ten Elancyl ja mialam tylko darmowe probki ale taki fajny byl ze moze zainwestuje

Polly gratulacje dla Tz, zdolna bestia

Kinga duzo zdrowka dla syneczka, moge sobie narazie jedynie wyobrazac jaki to stres dla rodzica kiedy dziecko choruje :/

Nadia zazdroszcze Twojemu Mlodemu tylu prezentow, ja to sie nawet ze skarpet ciesze jak sa kupione z mysla o mnie

Moja krzywa juz dobiega konca, niestety drugi raz Pani wkuwala sie cztery razy i zrobil mi sie krwiaczek na dloni ale juz tylko raz i finito oby teraz poszlo gladko. Licze po cichutku na jakas mloda wspollokatorke po obchodzie bo nudy troszke

Stary 2015-12-07, 07:13   #1693
_polly_
Zakorzenienie

Drogi, ale tak go zachwalają, więc coś musi być na rzeczy.

Teraz TŻ musi pisać wniosek o nagrodę za ten angielski. Kasa się bardzo przyda.

Oby dali Tobie fajną współlokatorkę.

Stary 2015-12-07, 07:17   #1694
gosza82
Rozeznanie

Monikmi my na 100% donosimy tego sie trzymamy!!! Trzymam kciuki za wyniki glukozy

Ja dzis nareszie sie wyspalam padlam wczoraj juz o 22 i polozna przed 6 obudzila ale oczywiscie wstawanie 2 razy na siusiu bylo. To chyba zwdzieczam herbatce meliscie z 2 torebek naraz. Monikmi moze tezcsprobuj

Magda idz i tak na ip niech sprawsza mimio wezystko

Nadia javtakze przy tv nie zasne. Gratulacje przekonania syncia do wlasnego pokoiku wiem ze nie jest z tym lekko bo moja siostravtez wlasnie swoja 2 letnia coreczke takze uczy
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 07:20   #1695
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
A mnie nogi spuchly czuje dyskomfort w butach
mi osttanio codziennie popołudniu puchną stopy i dłonie

Dłonie to i teraz mma podpuchnięte w sumie

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Misia bardzo Ci spuchły? Nie wiem czy to nie za wcześnie jeszcze na opuchliznę.A nie masz kłopotów z ciśnieniem?
tu akurat nie ma reguły. Mnie jeszcze we wrześniu gin pytała czy mi stopy nie puchną, bo może mi skarpetki uciskowe dać

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Abi, lepiej zacząć innym kolorem.

Cytat:
Oglądałam dzisiaj lodówki i w tygodniu musimy kupić, bo ta mała mnie do szału doprowadza, ale nie mam pojęcia którą brać.
my po Nowym Roku chyba kupimy i też nie wiem jaka
ale o Beko myślimy ogólnie
Stary 2015-12-07, 07:20   #1696
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dzien dobry. Gosiu, jak tam po nocce?
Monikmi ale Cie pokluli. A nie mogli z tej reki z wenflonu pobrac?
Nadia, super, ze juz po rrmoncie i synek oddal Wam sypialnie

Nie wiem co by zjesc na sniadanie. Moze tosty

za wizyty. Kto dxis wizytuje? Misia i ktos jeszcze?

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 07:29   #1697
magda16262
Zadomowienie

Od 6 narazie nic sie.nie dzieje wiec jeszcze poczekam, mala chyba odpoczywa bo buszowala pol nocy. Tz zaraz wroci z pieczywem to wezme magnez. Szpital mam 2 ulice dalej to ewentualnie podjade w kazdej chwili. Moze spotkam swojego gin na spacerze z psem,mieszka w bloku obok to go zaczepie czasem pyta jak sie czuje :-

Dzis moge leniuchowac to korzystam.
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 07:33   #1698
monikmi
Zadomowienie

Polly ja tez zachwalam ale ta cena kurcze... chociaz za pharmaceris place 53 zl ale za wieksza objetosc. No nie wiem jeszcze w sumie, zobaczy sie troche sknera ze mnie wylazi chcialabym mowic biegle po angielsku, a znam tylko podstawy :/ za to ukrainski rozumiem dobrze i tez cos powiem sensownego albo napisze ale do czego mnie to skoro ani wodki ani papierosow nie przemycam

Malinka my kupilismy BEKO na wakacje i bardzo sobie chwale, szczegolnie zamrazarnik my mamy taki model z dyktafonem i czasem Tz nagra mi cos glupkowatego

Gosza no pewnie ze donosimy chociaz ja szykuje sie na luty, tak gin twoerdzi szczegolnie ze kluseczka znacznie urosla ostatnio ale troszke odpuscila z boksowaniem mojej biednej szyjki ja juz dzisiaj spalam ok, normalnie klade sie po 24, tutaj o 22 wiec do 4 mi wystarczy snu

Stary 2015-12-07, 07:36   #1699
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Buuu, dlaczego ja się nie zgodziłam na telewizor w sypialni?
mój TŻ już się zastanawia jak bez TV będzie jak zrobimy sobie tutaj sypialnię
Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
dołączyłam drugi kolor, jakoś idzie, dobrej nocki wam życzę i do jutra
super Ci idzie

Cytat:
Okropna wichura u nas dzisiaj za oknem, drzewa sie wyginaja a deszcz leje przeokropnie :/ wiec na jedno dobrze ze moge caly dzionek sie wylegiwac i jeszcze obiad doniosa dzis ostatni dzien to juz zleci mam nadzieje.
ja leżałam w PL w te najwieksze upaly i sie cieszylam bo chociaz w miare chlodno mialam
Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
Jestem dzisiaj nieprzytomna spalam w sumie może 3 godziny..
Synek wczoraj znowu dostał biegunkę, wiec jest na diecie. Od około 1:00 płakał, bo chciał mleko nad ranem zasnął na chwilę i przed 6:00 od nowa krzyk. Aż się boję jak to będzie z noworodkiem

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
drowia dla synka

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
malinka- To francuzi tacy chamscy też? Myślałam że im bardziej na zachód tym większa cywilizacja.
pierwszy raz taka sytuacja mnie spotkała i mam nadzieję ostatni, bo potem sie tylko telepię

Cytat:
I dzisiaj mam dzień prania. Muszę TŻ smrody z poligonu poprać.
nie mów mi o praniu, bo moje się w koszach już nie miesci
nie moge sie doprosic naprawy weza od pralki
jak gaci braknie TŻtowi to chyba sie w koncu zmobilizuje

Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
witam się z rana
panowie właśnie wyszli na tramwaj (auto dalej w warsztacie ) a ja zaraz wracam do łóżka i biorę się za kocyk. Tak mnie to wciągnęło, że aż mój haftowany obrazek poszedł w odstawkę, ale może go kiedyś skończę :P

spokojnego poniedziałku
co haftujesz? Krzyżykami?

Ja chcę na wakacjach kupić kanwę i muliny i Malutkiej wyhaftować metryczkę nad łóżeczko

Cytat:

Aaa, TŻ napisał, że z angielskiego miał 20/20.

dzień dobry
ale mnie wczoraj okolice jajnika bolały chyba Malutka mi gdzieś uciskała tak, a dzis znow w bozenie mnie kluje:rolleyes;

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2015-12-07 o 07:51
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 07:37   #1700
monikmi
Zadomowienie

Nieznajoma no wlasnie mialam nadzieje ze z wenflonu wezma ale sa w nim resztki lekow i tej wody co plucze sie zylki i ponoc nie mozna ja mam okropne te zylki, cos nie tak pojdzie o od razu krwiak ale nie wsciekam sie bo polozne sa mile a ja jestem zdana na nie, nerwy tu nic nie dadza, musimy wspollracowac

Chociaz ja jestem z tych placzaco-awanturujacych, dziwie sie ze tak dobrz znosze ten pobyt

Bede czekac juz na wyniki, synek szaleje w brzuchu a ja zaraz chyba zasne po tej dawce cukru, jakos sie nie zgrywamy

Stary 2015-12-07, 07:40   #1701
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Malinka my kupilismy BEKO na wakacje i bardzo sobie chwale, szczegolnie zamrazarnik my mamy taki model z dyktafonem i czasem Tz nagra mi cos glupkowatego
my bez bajerów bedziemy szukac taką tylko tutaj, w Pl kiedys kupimy lepsza
z BEKO mamy pralkę, też aką zwykłą, bez jakiś bajerów ale jestem z niej zadowolona i dlatego własnie o lodowce tez z BEKO myslimy. Stosunkowo wydaje mi sie ze dosc nie droga firma.
Stary 2015-12-07, 07:50   #1702
marta1986222
Zakorzenienie

Hej kochane.

Sorki że się nie odzywalam ale wzielam się za konkretne sprzątanie poki mam siły.

Zuzia zadowolona z Mikołaja mieliśmy wynajętego do domu,także super nawet wierszyk mu powiedziała.
Jutro maja w przedszkolu.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Polly brawa dla tz i super że już wrócił.

Nadia kciuki za wizytę i pochwał się efektem remontu.

Monia i jak na zwolnieniu się czujesz?

Kinga wspolczuje nocek.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 07:53   #1703
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Pamietam jak odkrylam jak to jest z tym mikolajem. Przylapalam mame na podrzucaniu paczki

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 07:54   #1704
monikmi
Zadomowienie

Malinka u nas cena byla glownym wyznacznikiem bo jak sie pobudujemy to bedziemy chcieli pewnie inna a dyktafon to przypadek w sumie, chcielismy tania i z duza zamrazarka bo jemy sporo mieska. Kosztowala 1199zl wiec mysle ze calkiem ok

Ja juz po obchodzie i narazie cisza, nikt do mnie nie dotarl nowy oprocz sympatycznego lekarza ktory przyszedl tylko na chwilke, zmienil mojego gina po weekendzie. Ide zrobic sobie herbatke i bede lezec pod kroplowka

A Ty Gosza juz po sterydach?

Stary 2015-12-07, 07:54   #1705
Kiinga26
Zadomowienie

http://kobieta.onet.pl/dziecko/jest-...aign=onetsg_fb

to bierzemy sie za tańce dziewczyny?
Stary 2015-12-07, 07:58   #1706
marta1986222
Zakorzenienie

Ja jeszcze tydzień do wizyty,dluzy mi się.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 08:01   #1707
Kiinga26
Zadomowienie

Ja w środę robię krzywą ,a w czwartek mam wizytę. Boję się jak cholera, bo skurcze dalej sie pojawiają.Ale u mnie tak naprawdę nie ma opcji pójścia do szpitala. Córa poparzona, młody chory, rodzice pracują, tż też nie ma szans na wolne.Jestem w patowej sytuacji

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 08:09   #1708
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Pamietam jak odkrylam jak to jest z tym mikolajem. Przylapalam mame na podrzucaniu paczki
ja mam zdjęcie z Mikołajem od tyłu i widać jak ma brodę na sznurku takim sposobem szybko dowiedziałam się że Mikołaj nie istnieje, ale ze względu na brata pary z ust nie puściłam
Cytat:
Malinka u nas cena byla glownym wyznacznikiem bo jak sie pobudujemy to bedziemy chcieli pewnie inna a dyktafon to przypadek w sumie, chcielismy tania i z duza zamrazarka bo jemy sporo mieska. Kosztowala 1199zl wiec mysle ze calkiem ok
my własnie też chcemy coś z większa zamrażarka, bo jak jest promocja na miesko to lubimy zribic zapas, co obecnie jest nie onzliwe..No i cena wlasnie tez duze znaczenie u nas ma, bo jednak kiedys tutaj zostanie ta lodowka i nie ma sensu wkladac duzo pieniedzy w nia.

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze tydzień do wizyty,dluzy mi się.
u mnie tak samo
w tym tygodniu musze laboratorium znalezc i na badania skoczyc jeszcze
Stary 2015-12-07, 08:18   #1709
sowa2806
Rozeznanie

Witam sie z rana jakieś ciekawe plany na dzis? Ja sie muszę wywlec z łóżka i poleciec na promy do inter rzucają dzis kuraka za 3,99 za kg a akurat po ustaleniach z rodzinka padło na nas przygotowanie kurczaka na święta wiec czas uzupełnić zamrażalnik
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 08:20   #1710
malinka9191
Zakorzenienie

Aaa dziś zamawiamy łóżeczko, materacyk i pościel
W końcu mojej Królewnie mogę coś zamówić
Po Nowym Roku zamawiamy wózek i początkiem lutego do nas wszystko przyjedzie

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana jakieś ciekawe plany na dzis? Ja sie muszę wywlec z łóżka i poleciec na promy do inter rzucają dzis kuraka za 3,99 za kg a akurat po ustaleniach z rodzinka padło na nas przygotowanie kurczaka na święta wiec czas uzupełnić zamrażalnik
u mnie dalszy ciąg walki z przeprowadzką
W między czasie do sklepu i na spacer tylko skoczę i będę walczyć z gratami, oknami i całą resztą. Na tyle ile mogę i żeby się nie przemęczyć

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości