![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Hmm nie wiem nawet jak to opisac, stawia mi sie brzuch i za troche przechodzi to tak jakby mala byla wypieta. Boli jak na okres nie mam, moze mocniej to wszystko czuje bo mam maly brzuch a ona za malo miejsca sama juz.nie wiem. Moze wezme.nospe i magnez tak jak biore to przejdzie przez dzien to poobserwuje i ewentualnie podjade. Na jednym i drugim boku co jakis czas sie stawia i co troche czuje jak mala sie wierci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Polly ile placilas za Elancyl i gdzie zamawialas? Ja tez sie przezuce na niego jak skoncze Pharmaceris, wydaje mi sie skuteczniejszy bo fajnie nawilza
![]() ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Magda ale to nie twardnieje Ci caly brzuszek tylko czesc? Jakby glowke albo pupke wypinala? No to nie panikuj ![]() ![]()
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
Jestem dzisiaj nieprzytomna spalam w sumie może 3 godziny.. Synek wczoraj znowu dostał biegunkę, wiec jest na diecie. Od około 1:00 płakał, bo chciał mleko ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#1685 |
Raczkowanie
|
Hej ja też już nie śpię młoda mi tancuje w brzuchu mąż wstał do pracy. Też powoli wstaję zjem śniadanie i do pracy.
Ja zamawialam ostatnio elancyl w aptece internetowej korzystałam z darmowej dostawy zapłaciłam chyba 95 zł z groszami. Wczoraj byliśmy na zakupach mikolajowych dostałam bransoletkę z Pandory😃 ale już jestet głodna za chwilę wstaję na śniadanie. Kot w dalszym ciągu zakorkowany ma jeszcze czas do 16. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
#1686 |
Zakorzenienie
|
Caro, ja w DDD sie zakręciłam i zapomniałam zamówić.
![]()
![]() |
#1687 |
Konto usunięte
|
Hejka dziewczynki,
wczoraj dzień spędziliśmy mikołajkowo- pieknie ![]() Dziecko nasze miało 5 prezentów od Mikołaja ( w przedszkolu, pod poduszkę od nas, na imieninach teściowej od teściów, od mojej siostry dostał wielką pakę wczoraj rano, a po południu pojechaliśmy trochę zabić czas do "sali zabaw" i tam też był organizowany Mikołaj, więc musiałam na szybko zorganizować 5 prezent, jeszcze jeden, 6-ty, przyjedzie z zagranicy od mojej mamy ![]() - Igorek już jest duży i czekał bardzo na prezenty, więc i szczęscia było co nie miara. A wiadomo, jak dziecko szczęśliwe to i rodzicom się udziela. ![]() Bardzo miło spędziliśmy czas, później zjedlismy kolację na mieście i o 20.00 poszłam spać, bo dostałam skurczy, nie wiem dla czego ?Może to zmęczenie po całym tygodniu sprzątania, a może po nocnych wariacjach z mężem ![]() Dziś mam wizytę, a myslałam że będę kończyć sprzątać salon, myć okna ![]() Trojaczki- dla mnie to masakra, więc dziękuje Bogu że mam pojedyncze ciąży.Ale wiadomo, to nie są sprawy zależne od nas. Kłotnie z TŻ malinka, lewek - ja nigdy nie ustepuje sama, z przepraszniem mąż ma przechlapane, bo nie dość że musi długo prosić o wybaczenie to jeszcze i płacić za to. Ale że wqurwia mnie często to częstą ma przerąbane ![]() malinka- ![]() Gosza, Monikmi- dużo zdrówka dla Was, oby jak najszybciej ten szpitalny czas zleciał Emmuś- dużo zdrówka kochana i szcześcia i marzeń spełnienia ![]() Zgaga- ja też unikam produktów które wywołują zgagę bo nawet jeśli ją ukoję zgagę to pozostaje niesmak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Ja już kawę piję w nowym kubku.
![]() ![]() I dzisiaj mam dzień prania. Muszę TŻ smrody z poligonu poprać. ![]()
![]() |
#1689 |
Konto usunięte
|
Abii84;- zdolniacha z Ciebie
![]() ![]() ![]() nieznajoma0;- mi też obsypuje zauważyłam że od ubrań pod szyje, jak mam zakryty dekolt polly- ja nie chce tv w sypialni, bo nigdy nie usnę przy włączonym tv, nawet jeśli mąż na dole ogląda to mnie drażni U nas jest tak że wszyscy zawsze razem idziemy spać, to znaczy jeśli ja idę spać to wszyscy muszą iść ze mną ![]() moooniaaaa;- "bo w sypialni się bzyka, a nie oglada tv ![]() hahaaha ![]() ![]() Bonku; "Nie wyobrażam sobie zniknąć z wizażu .." ja też, i w ogóle wizażanki są o wiele spokojniejsze i mamy dużo wspólnego. Pamietam jak pisałam na kafeterii w pierwszej ciąży (tylko dla tego że byłam zielona w byciu ciężarną i w macierzyństwie) to non-stop jakiejś awantury były, takie dziewczyny były bojowo nastawione ![]() Dorka__"gdzieś czytałam że jeśli łóżko służy tylko do spania i odpoczynku to organizm automatycznie przestawia się na faze odpoczynku kiedy do niego wchodzimy i łatwiej jest zasypiać - ale nie wiem czy to prawda" pewnie tak, bo jak przychodze do łóżka poleżeć to niema leżenia od razu spac mi się chce A!!! i zapomniałam Wam pochwialic się, że moje dziecko od kilku dni śpi w swoim pokoju ![]() ![]() ![]() Zadziałało- pościel którą sam sobie wybrał, list od Mikołaja (napisał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Kiinga26 "Jestem dzisiaj nieprzytomna spalam w sumie może 3 godziny.. " współczuję Ci, non -stop masz jakieś przeboje, jak nie z dziećmi to ze sobą.Trzymaj się pozytywnie, może noworodek będzie grzeczny i mało wymagający ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- polly_;- to szybko Ci TŻ wrócił ![]() Ja pije kawę z malutkiej filiżaneczki do espresso , a taki półlitrowy ostatnio kupiłam na wodę z cytrynką (bo od tego zaczynam swój dzień) |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Rozeznanie
|
witam się z rana
![]() panowie właśnie wyszli na tramwaj (auto dalej w warsztacie ![]() spokojnego poniedziałku |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Nadia, dla mnie te dwa tygodnie się dłużyły.
![]() Głowa mnie zaczęła boleć. ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Aaa, TŻ napisał, że z angielskiego miał 20/20. ![]()
![]() |
#1692 |
Zadomowienie
|
Kurcze troche drogi ten Elancyl
![]() ![]() Polly gratulacje dla Tz, zdolna bestia ![]() Kinga duzo zdrowka dla syneczka, moge sobie narazie jedynie wyobrazac jaki to stres dla rodzica kiedy dziecko choruje :/ Nadia zazdroszcze Twojemu Mlodemu tylu prezentow, ja to sie nawet ze skarpet ciesze jak sa kupione z mysla o mnie ![]() Moja krzywa juz dobiega konca, niestety drugi raz Pani wkuwala sie cztery razy i zrobil mi sie krwiaczek na dloni ale juz tylko raz i finito ![]() ![]()
#1693 |
Zakorzenienie
|
Drogi, ale tak go zachwalają, więc coś musi być na rzeczy.
![]() Teraz TŻ musi pisać wniosek o nagrodę za ten angielski. ![]() ![]() Oby dali Tobie fajną współlokatorkę. ![]()
![]() |
#1694 |
Rozeznanie
|
Monikmi my na 100% donosimy tego sie trzymamy!!! Trzymam kciuki za wyniki glukozy
![]() Ja dzis nareszie sie wyspalam padlam wczoraj juz o 22 i polozna przed 6 obudzila ale oczywiscie wstawanie 2 razy na siusiu bylo. To chyba zwdzieczam herbatce meliscie z 2 torebek naraz. Monikmi moze tezcsprobuj ![]() Magda idz i tak na ip niech sprawsza mimio wezystko ![]() Nadia javtakze przy tv nie zasne. Gratulacje przekonania syncia do wlasnego pokoiku wiem ze nie jest z tym lekko bo moja siostravtez wlasnie swoja 2 letnia coreczke takze uczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | ||
Zakorzenienie
|
mi osttanio codziennie popołudniu puchną stopy i dłonie
![]() Dłonie to i teraz mma podpuchnięte w sumie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale o Beko myślimy ogólnie ![]()
![]() |
#1696 |
przyczajony tygrys
|
Dzien dobry. Gosiu, jak tam po nocce?
Monikmi ale Cie pokluli. A nie mogli z tej reki z wenflonu pobrac? Nadia, super, ze juz po rrmoncie i synek oddal Wam sypialnie ![]() Nie wiem co by zjesc na sniadanie. Moze tosty ![]()
#1697 |
Zadomowienie
|
Od 6 narazie nic sie.nie dzieje wiec jeszcze poczekam, mala chyba odpoczywa bo buszowala pol nocy. Tz zaraz wroci z pieczywem to wezme magnez. Szpital mam 2 ulice dalej to ewentualnie podjade w kazdej chwili. Moze spotkam swojego gin na spacerze z psem,mieszka w bloku obok to go zaczepie
![]() ![]() Dzis moge leniuchowac to korzystam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zadomowienie
|
Polly ja tez zachwalam ale ta cena kurcze... chociaz za pharmaceris place 53 zl ale za wieksza objetosc. No nie wiem jeszcze w sumie, zobaczy sie
![]() ![]() ![]() ![]() Malinka my kupilismy BEKO na wakacje i bardzo sobie chwale, szczegolnie zamrazarnik ![]() ![]() Gosza no pewnie ze donosimy ![]() ![]() ![]() ![]()
#1699 | ||||
Zakorzenienie
|
mój TŻ już się zastanawia jak bez TV będzie jak zrobimy sobie tutaj sypialnię
![]() super Ci idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mów mi o praniu, bo moje się w koszach już nie miesci ![]() nie moge sie doprosic naprawy weza od pralki ![]() jak gaci braknie TŻtowi to chyba sie w koncu zmobilizuje ![]() Cytat:
Ja chcę na wakacjach kupić kanwę i muliny i Malutkiej wyhaftować metryczkę nad łóżeczko ![]() ![]() dzień dobry ![]() ale mnie wczoraj okolice jajnika bolały ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-12-07 o 07:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
Nieznajoma no wlasnie mialam nadzieje ze z wenflonu wezma
![]() ![]() ![]() Chociaz ja jestem z tych placzaco-awanturujacych, dziwie sie ze tak dobrz znosze ten pobyt ![]() Bede czekac juz na wyniki, synek szaleje w brzuchu a ja zaraz chyba zasne po tej dawce cukru, jakos sie nie zgrywamy ![]()
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z BEKO mamy pralkę, też aką zwykłą, bez jakiś bajerów ale jestem z niej zadowolona i dlatego własnie o lodowce tez z BEKO myslimy. Stosunkowo wydaje mi sie ze dosc nie droga firma.
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
Sorki że się nie odzywalam ale wzielam się za konkretne sprzątanie poki mam siły. Zuzia zadowolona z Mikołaja mieliśmy wynajętego do domu,także super nawet wierszyk mu powiedziała. Jutro maja w przedszkolu. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Polly brawa dla tz i super że już wrócił. Nadia kciuki za wizytę i pochwał się efektem remontu. Monia i jak na zwolnieniu się czujesz? Kinga wspolczuje nocek.
#1703 |
przyczajony tygrys
|
Pamietam jak odkrylam jak to jest z tym mikolajem. Przylapalam mame na podrzucaniu paczki
![]() ![]()
#1704 |
Zadomowienie
|
Malinka u nas cena byla glownym wyznacznikiem bo jak sie pobudujemy to bedziemy chcieli pewnie inna
![]() ![]() Ja juz po obchodzie i narazie cisza, nikt do mnie nie dotarl nowy ![]() ![]() A Ty Gosza juz po sterydach?
#1705 |
Zadomowienie
|
http://kobieta.onet.pl/dziecko/jest-...aign=onetsg_fb
to bierzemy sie za tańce dziewczyny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze tydzień do wizyty,dluzy mi się.
#1707 |
Zadomowienie
|
Ja w środę robię krzywą ,a w czwartek mam wizytę. Boję się jak cholera, bo skurcze dalej sie pojawiają.Ale u mnie tak naprawdę nie ma opcji pójścia do szpitala. Córa poparzona, młody chory, rodzice pracują, tż też nie ma szans na wolne.Jestem w patowej sytuacji
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnie tak samo ![]() w tym tygodniu musze laboratorium znalezc i na badania skoczyc jeszcze ![]()
![]() |
#1709 |
Rozeznanie
|
Witam sie z rana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Aaa dziś zamawiamy łóżeczko, materacyk i pościel
![]() W końcu mojej Królewnie mogę coś zamówić ![]() Po Nowym Roku zamawiamy wózek i początkiem lutego do nas wszystko przyjedzie ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() W między czasie do sklepu i na spacer tylko skoczę i będę walczyć z gratami, oknami i całą resztą. Na tyle ile mogę i żeby się nie przemęczyć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.