|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
niepolubiecie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
ale to już nawet nie chodzi o marże perfumerii stacjo. Nie znam nikogo znającego się na perfumach, kto nie miałby w kolekcji czegoś tańszego (nie dlatego, że oszczędzają albo kupują podróbki/inspiracje). O ile pewne składniki są droższe, za jakoś często warto zapłacić więcej, o tyle mniej znane marki potrafią wypuścić prawdziwe perełki - trwałe, z dobrych składników, nie pachnące tanio, a przy tym nie kosztujące tyle co "łot projektanta" nawet w najbardziej okazyjnych cenach.
|
|
|
|
#3452 |
|
lonelyrun
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53716540]dziewczyny, niestety nie udalo mi sie odzyskac konta na instagramie, musialam zalozyc nowe. Teraz jestem pod bromek.potasu , takze jakby co, to nie jestem zadnym podszywaczem
![]() A druga sprawa, chyba potrzebuje drugiego pedzla do podkladu. Wkurza mnie, ze czasem niedokladnie doschnie i chcialabym miec dwa na zmiane. Uzywam stippling brush z real techniques, jestem zadowolona, ale w sumie stwierdzilam, ze chce sprobowac jeszcze jakiegos innego. Mozecie polecic cos dobrego do stemplowania podkladu? Cena jakos specjalnie nie gra roli Hakuro h50 jest fajny, cena 30-40 zł, dostępny na allegro, w drogeriach internetowych (mintishop, kosmetykomania, ezebra itd.) Co do tego podsychania to spróbuj zawinąć po umyciu w ręcznik papierowy w taki rulonik, mi mój schnie tak noc i rano suchy i jeszce muszę go zwilżać, bo do malowania i tak powinien być lekko zwilżony. |
|
|
|
#3453 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kucharz w stolowce szkolnej to tez kucharz, ale chyba duzo nie zarabia poki nie jestes top chef to raczej przy normalnych godzinach pracy pieniadze nie sa wielkie
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 |
|
lonelyrun
|
Co sądzicie o nowych brwiach Ani? https://youtu.be/r2CJbUsArz4 Moim zdaniem lepiej niż było, ale dalej dziwnie. Za to rzęsy ma obłędne w tym filmie. To są sztuczne?
|
|
|
|
#3456 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Też jestem posiadaczką Russel Hobbsa wersja zielona ^^ Dla mnie zupełnie daje rade, robi i myje się szybko a brak włącznika a system przekręcania/nacisku do mnie przemawia [łatwiej obmyć silnik - brak zakamarków!] tylko moje butelki od kwietnia przezyły terror szczegolnie w wakacje, bo wrzucane do plecaka, walały sie po bagażniku auta, przeżyły plażę piaszczytą i kamienistą, kąpiel w morzu itp. Jedyny minus są juz lekko matowe od rysek. Silnik mało w ma ale mieli jak szalony! Lód, mrożone owoce, daktyle, kawałki kokosa itp nie było problemu
Uważam, że to dobry wybór za taką cene można sie pokusić- ja przed tym Laurowo/Szuszowo szałem płaciłam na allegro ok 80zł. Raz tylko mi się zdarzyło, że sąsiadka wyraziła swoje niezadowolenie i zdziwienie po co o 5.30 nad ranem odkurzać mieszkanie Poza tym uzywam go też do prac kuchennych nie tylko koktajli
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2015-12-07 o 14:54 |
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
no witam
|
Karolina czesze widzki. pomysł spoko, ale rozwalił mnie napis na początku "dziś postanowiłam zrobić coś niezwykłego". no bez przesaaady
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na przykład tak samo lubię D&G Light Blue (które swoją drogą można kupić za 150 złotych oryginalne, albo złapać tester - nie wiem też, co to za ujma, skoro w ogóle chce się kupić konkretny zapach na początek), jak i niektóre zapachy C-Thru. Nie mam pojęcia, po co się spinać, że trzeba mieć najdroższe perfumy albo żadne. Olimpia na czillu mogłaby sobie kupić nawet J'adore, które moim zdaniem sa bardzo drogie, jesli by chciała. Raz w roku można sobie zrobić taki prezent, jeśli odkłada się mniejsze kwoty przez reszte miesięcy, jej wybór, niech nie marudzi, bo są ludzie, których naprawdę nie stać na wiele dóbr, o których marzą latami.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-12-07 o 15:00 |
|
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53720136]Kucharz w stolowce szkolnej to tez kucharz, ale chyba duzo nie zarabia
poki nie jestes top chef to raczej przy normalnych godzinach pracy pieniadze nie sa wielkie[/QUOTE]Kucharze w restauracjach dostają premie od wesel. Poza tym jeśli Olimpi nie odpowiadają jej zarobki to niech się przekwalifikuje albo pomyśli jak dorobić, ale ona że NIE, bo nie ma czasu, bo dziecko, bo cośtam. Nie zamierzam bronić Karoliny, bo nie przepadam za nią, ale często widać jak dużo pracuje i że często chodzi spać grubo po północy. Najlepiej by dla wszystkich było jakby wogóle nie pracowali i dostawali po 10 tyś. miesięcznie. |
|
|
|
#3461 |
|
Zero Osiem Wojna
|
https://www.youtube.com/watch?v=EJ_S5Rjt_iI Kasia Napiórkowska o życiu z depresją po angielsku.
|
|
|
|
#3462 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
50zł to niewielka róźnica w porównaniu z NutriBulletem jaki ma Szusz za kilka stów ^^ Z ręką na sercu oświadczam, że moje doświadczone butelki nigdy nie przeciekły! Raz źle domknełam [nie wiem jak ja to zrobiłam] i nauczyłam się dociskać te dzióbki!
|
|
|
|
#3463 |
|
wańka wstańka
|
U Kasi film o depresji
https://youtu.be/EJ_S5Rjt_iI Sent from my HTC One using Tapatalk
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
ale co tu u Karoliny "bronić"? swoje ma, swoje wydaje i kwita. nie wiem, bronić jej prawa do wydawania zarobionych pieniędzy? a co, olimp nie wydaje? wydaje, tylko inaczej.
mnóstwo lasek na ytbie ma to samo podejście-nie stać mnie, nie mam pieniędzy na takie drogie rzeczy, wole tańsze. i spoko, dopóki nie idzie za tym żółć i zazdrość. wiele razy widzę też sytuację w stylu "o boże jakbym to chciała, wow, ale bym chciała, ale nie mogę" po czym kupowany jest stos taniego badziewia na pocieszenie. tak właśnie robi olimp i ma prawo do tego, ale niech nie nagrywa filmików jak bardzo jest ponad.
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda mi hajsu.
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
prowadzi kanał i pokazuje co kupuje, więc nie jest tajemnicą, że swój budżet na zbytki ma. Nieużywanie perfum też żadną ujmą nie jest. Komuś może być szkoda na perfumy, woli mieć więcej rzeczy do makijażu, komuś innemu może być szkoda kupić więcej niż podkład i tusz raz na pół roku, bo lubi sobie malować paznokcie codziennie innym kolorem. Dla mnie normalna rzecz. Powiedzenie "nie mam milijonów, wolę kupować inne rzeczy" też. To mieszanie w to marek, "nie stać mnie", taka jestem skromna i tak bardzo nie mam pieniędzy. To czy ktoś ma pieniądze czy ich nie ma zależy w jej przypadku od punktu odniesienia. Ja na dłoni widać, że odnosi swoją sytuację do ludzi, których stać na markowe rzeczy. I to jest creepy
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3470 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawa jestem kontynuacji tematu - jak odnosić się do osób z depresją. Z doświadczenia wiem niestety, że ważniejsze jest czego nie mówić/robić, niż to jak "pomóc". |
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, po co?
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba była szydera Chodakowska znana z tego, że nieprawidłowo wykonuje ćwiczonka.
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za późno mi zagrzechotało. Nie ćwiczyłam z nią nigdy.
|
|
|
|
|
#3476 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozwaliła mnie dziś totalnie. To przebiło beknięcie ! ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Choć kilka z innych miats też mi wpadło w oko. Ale jako lokalna patriotka czaję się na te moje najukochańsze i najbliższe sercu. |
||
|
|
|
#3477 |
|
Rozeznanie
|
Co myślicie o prekursorce polskiego vlogovania Allis?
Oglądacie jej filmiki? Oglądałam Vlogmas Juli Kobus i naprawde nie wiem co wy w niej widzicie. Jak dla mnie to ona się zachowuje bardziej dzieciinnie niż Glam Paula. |
|
|
|
#3478 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
A tak bardzo lubiłam ją te ponad 10 lat temu. Zastanawia mnie która sukienka cię zainspirowała, bo z tego co pamiętam jej tam bliżej było do bikini niż sukienek
|
||
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam
Cytat:
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaale mi szkoda było Klaudii :< liczyłam na nią, jeszcze taki głupi błąd. No i nie spodziewałam się, że Mateusz poleci. W każdym razie teraz musi wygrać Adam, bo jest moim faworytem już od dłuższego czasu
Przeżywam w sumie!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

poki nie jestes top chef to raczej przy normalnych godzinach pracy pieniadze nie sa wielkie

szkoda mi hajsu.

)