Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 17:36   #3841
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Maciek i Maja dostali po drobiazgi od nas i od nikogo więcej. Zawsze tak było, dopiero pod choinkę się kupuje prezenty. Wy dostawalyscie zawsze od wujka, chrzestnych, babć? To stolik jakiś by się uzbierać, a ja jestem przyzwyczajona, że ma się pod poduszkę zmieścić. Jak widzę jak mamusie na grupach typu Zara, hm chwała się prezentem na mikolajki za np 500zl lub stosem prezentów, to co pod choinkę kuzyna czy jednoroczna żywego dadzą?
U nas tez tak jest. Duze gifty to na 24 sa

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:38   #3842
siempre
Wtajemniczenie

U mnie w domu tylko na Mikołaja prezent. Pod choinkę nigdy nic nie było.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:39   #3843
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
dokładnie chodzi o tą powłokę wewnątrz puszki, podobno wytwarzane są jakieś substancje rakotwórcze, to się tyczy nie tylko pomidorów ale i kukurydzy, groszku itp

mieliśmy czas do końca roku by załapać się na mieszkanie w rns a że bardzo chcieliśmy to taka decyzja ślub załatwiony był w 2tyg oczywiście cywilny ale i na cywilny się czeka miesiąc chyba, że dziecko w drodze to można przyspieszyć no więc musiałam kołować lewe zaświadczenie o ciąży jak sobie przypomnę tamten czas masakra, szaleni my

bardzo współczuję mi 2dni temu coś się zaczynało w prawej, na szczęście udało mi się rozmasować podczas karmienia

zgadzam się u mnie też zawsze był zwyczaj, że prezent pod poduszkę i to był taki przedsmak gwiazdki dostawałam od mamy, czasem babcia coś dorzuciła jak była akurat Nadia też od nas tylko dostała no i od mojej mamy z siostrą bo akurat były z nami 6ego
Szaleni Wy! i jeszcze to lewe zaświadczenie

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:42   #3844
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Szaleni Wy! i jeszcze to lewe zaświadczenie
aaa daj spokój jechałam po nie 150km w dodatku lekarz był murzynem ale u nas wszystko jest zawsze na wariackich papierach
Stary 2015-12-07, 17:44   #3845
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Niby można to nazwać że świeżak ale to już zupełnie inne emocje prawie po 4 latach niż te pierwsze spotkanie Inne ale też dobre;-)
My ostatnio pojechaliśmy przed 19 a wróciliśmy na 23;-) i Mały raz tylko obudził się mamie na jedzenie i dalej spał;-) Spróbujcie i Wy ;-)

Tylko ja niecierpię ściągać i z usypianiem też ostatnio problemowo Póki co ciezko by było, chociaż wiem ze mama by się podjęła
No tak też co innego niż początek, ale tak porównałam do naszej dychy i tak świeżością zaleciało
Stary 2015-12-07, 17:44   #3846
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
aaa daj spokój jechałam po nie 150km w dodatku lekarz był murzynem ale u nas wszystko jest zawsze na wariackich papierach
Hehehe 😂 parsknelam śmiechem a młody mi tu obok śpi on z wrażenia zgubił smoka przez sen

jestem mamą
Stary 2015-12-07, 17:46   #3847
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamusie my już nadajemy z domku wróciłyśmy właśnie ze spaceru, dziś późno wyszłyśmy bo Nadii się drzemka przesunęła.

Violka nie, nie byłyśmy w końcu w kinie, generalnie nie chcę wracać do tego tematu, przez to pókłóciłam się z mężem a że rozmawiamy dopiero od kilku dni to nie chce znowu sobie przypominać tematu i sie wk@wiać sorki jak pójdziemy to na pewno dam znać jak wrażenia

Maja gratki nowych ząbków ale Julek leci

Madzixx a Wam gratuluję siadania

Domima bardzo współczuję rodzenia kamyka, szacun kobieto!

Black cieszę się, że babcia się zreflektowała i jednak coś przyniosła Pawełkowi

U nas również był Mikołaj Nadia chyba zadowolona z prezentów.

Pisałyście o stażach to my chyba rekordziści bo ślub po pół roku znajomości Także Gosiak możemy sobie przybić piątkę, z tym u Was bejbi ale za szybkość działania za tydzień stukną nam 3 lata po ślubie

Niezły rekord Spoko nie wracajmy do tematu, dobrze że już zgoda
Stary 2015-12-07, 17:46   #3848
gossip_girl21
Zakorzenienie

Zielona kupa po jogurcie z owocami?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:46   #3849
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe 😂 parsknelam śmiechem a młody mi tu obok śpi on z wrażenia zgubił smoka przez sen
cieszę się, że spowodowałam uśmiech na Twojej twarzy sama się śmiałam jak to pisałam
Stary 2015-12-07, 17:48   #3850
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Zadzwon na infolinie i spytaj czemu paka wraca.
Ja tez sie dzis nie doczekalam na pake
Asfalt lali i nie mógł dojechać :/
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:49   #3851
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie chodzi o tą powłokę wewnątrz puszki, podobno wytwarzane są jakieś substancje rakotwórcze, to się tyczy nie tylko pomidorów ale i kukurydzy, groszku itp

mieliśmy czas do końca roku by załapać się na mieszkanie w rns a że bardzo chcieliśmy to taka decyzja ślub załatwiony był w 2tyg oczywiście cywilny ale i na cywilny się czeka miesiąc chyba, że dziecko w drodze to można przyspieszyć no więc musiałam kołować lewe zaświadczenie o ciąży jak sobie przypomnę tamten czas masakra, szaleni my

bardzo współczuję mi 2dni temu coś się zaczynało w prawej, na szczęście udało mi się rozmasować podczas karmienia

zgadzam się u mnie też zawsze był zwyczaj, że prezent pod poduszkę i to był taki przedsmak gwiazdki dostawałam od mamy, czasem babcia coś dorzuciła jak była akurat Nadia też od nas tylko dostała no i od mojej mamy z siostrą bo akurat były z nami 6ego
Ale szaleństwo! A co Wasi rodzice na to ??

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U mnie w domu tylko na Mikołaja prezent. Pod choinkę nigdy nic nie było.

O to nietypowo
Stary 2015-12-07, 17:50   #3852
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Cześć
U nas była b.dobra noc. Jednak mogła być dłuższa bo Julo zaczął gadać przed 7. No i 2-3 porykiwania ok.21-23 zazwyczaj mamy. Trochę sie wierci. Nie wiem. Może wchodzi w inną faze snu?
Byłam u okulisty ze starszym. Ćwiczenia oczu już niekonieczne ale skończymy te serię do końca tyg. Okulary silniejsze. Oczko zasłaniać na pół dnia. Okulary non stop. Nawet na basen.
Czekam az skończy ćwiczenia i jedziemy do optyka. Od 12 jestem poza domem
czemu koniec ćwiczeń i mocniejsze okulary? oj to męczący dzień masz, bidulka:/

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dzięki za zaproszenie
Przyszła kostka Smily play trochę się ją pobawiła mi się podoba i nie za głośna Właśnie baterie w karuzeli nam wysiadły to kostkę do łóżeczka wrzuciłam he Pościel tez przyszła, szary ciemny jest rzeczywiscie trochę wpadający w brąz, ale nie jakoś dramatycznie

Ojej biedna nasza buu oby równie szybko jak przyszło to i przeszło!

Dokładnie albo dobrze wybrać)

U nas w styczniu 10 lat związku 😱 masakra hi

O to poprawa jest fajowsko)
nie dziękuj, tylko wpadaj
mi pościel się już mega podoba, tylko do szarego prześcieradła mi nie pasuje ale daję jasne i jest super
fajnie, że Adzie kostka podpasowała

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Majka to dobrze chyba ze juz nie trzeba cwiczyc?

A pawelek rano tak zaczal fajnie gadac ze az sie poplakalam ze wzruszenia... smiesznie tak jak chinczyk.
I dziadzia nawet bylo.

A i byla moja mama i dala pawelkowi na mikolaja grzechotke z pepco i mowi ze na mikolaja od niej i od chrzestnej jej jak milo sie zrobilo. Mowi ze nie ma kasy ale musiala.
Oddam jej dzis ta moja stara nokie bo jej juz slaba bardzo

Byla ta kolezanka co maz jej mial wypadek bo tez na pazurki umowiona dzisiaj na 15 byla a to naprzeciwko mnie na szczescie po za wydatkami nic sie nie stalo.
ahh no to miło ze strony mamy

Cytat:
Używa ktoś Long 4 lashes odżywki?? Była ostatnio w promce w Rossku, ciagle zapominałam napisać. Można jej karmiąc używać ?

Black to piona! Chociaż wolałabym żebyśmy swiezakami byli, jednak początki są fajniejsze
ja kupiłam w SP, ale jeszcze nie używam

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
To chociaż tyle że już nie musicie jeździć na ćwiczenia. Cały dzień po za domem potrafi umęczyć

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

I od razu milej co nie;-)

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Te pierwsze spotkania, motyle w brzuchu
Ale np my teraz byliśmy z mężem na "randce" w kinie to też było super, obydwoje uznaliśmy że potrzebne są takie wyjścia
ojjj tak ranki są potrzebne my teraz pewnie dopiero na Sylwka pójdziemy to sobie potańcujemy całą noc

Cytat:
Hej mamusie my już nadajemy z domku wróciłyśmy właśnie ze spaceru, dziś późno wyszłyśmy bo Nadii się drzemka przesunęła.

Violka nie, nie byłyśmy w końcu w kinie, generalnie nie chcę wracać do tego tematu, przez to pókłóciłam się z mężem a że rozmawiamy dopiero od kilku dni to nie chce znowu sobie przypominać tematu i sie wk@wiać sorki jak pójdziemy to na pewno dam znać jak wrażenia

Maja gratki nowych ząbków ale Julek leci

Madzixx a Wam gratuluję siadania

Domima bardzo współczuję rodzenia kamyka, szacun kobieto!

Black cieszę się, że babcia się zreflektowała i jednak coś przyniosła Pawełkowi

U nas również był Mikołaj Nadia chyba zadowolona z prezentów.

Pisałyście o stażach to my chyba rekordziści bo ślub po pół roku znajomości Także Gosiak możemy sobie przybić piątkę, z tym u Was bejbi ale za szybkość działania za tydzień stukną nam 3 lata po ślubie
dzięki!
oo ale ekspresowy ślub
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:50   #3853
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
hahaha akcja jak z filmu krejzole
Stary 2015-12-07, 17:50   #3854
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze drzemka ? To o której na noc kładziesz jak o tej porze drzemka?
Stary 2015-12-07, 17:54   #3855
madzixx88
Zakorzenienie

Nancy-Wy też ekspresowi
ale mamy zwariowane historie na wątku, fajnie
Stary 2015-12-07, 17:54   #3856
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze drzemka ? To o której na noc kładziesz jak o tej porze drzemka?
No padł mi. O tej porze rzadko spi. Normalnie o 19. To dziś pewnie 19.30. Zobaczymy

jestem mamą
Stary 2015-12-07, 17:57   #3857
madzixx88
Zakorzenienie

Ala odkąd się nauczyła pełzać i siadać to albo jedno albo drugie robi
przed chwilą "poszła" do łazienki i nie przeszkadzało jej wcale, że tam ciemno
Stary 2015-12-07, 18:09   #3858
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Ale szaleństwo! A co Wasi rodzice na to ??

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

O to nietypowo
teściowa szok ale cieszyła się bo mąż do te pory frywolny ptaszek był i przyprawiało ją to o ból głowy a moja mama jak to ona bez jakichś większych emocji podeszła babcia za to była bardzo szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hahaha akcja jak z filmu krejzole
Stary 2015-12-07, 18:23   #3859
nancy822
Zadomowienie

Cytat:

Wasza historia pobija wszystkie

Cytat:
Nancy-Wy też ekspresowi
ale mamy zwariowane historie na wątku, fajnie
Tak jakoś wyszło :p
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:34   #3860
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53719020]u mnie szał - Hania spala 3 godziny (albo krocej, tyle że nic sie nie odzywala wchodze do iej do pokoju a ta owieczka sie cicho bawi i do mnie usmiecha tak slodko takiej dlugiej drzemki to od miesiąca co najmniej nie bylo [/QUOTE]

Wow super wynik!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
DOMIMA - jeszcze raz napiszesz że tu nie pasujesz a dostaniesz kopa w dupe :P

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Hanka jest the besciak

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

zmieszalam dziś warzywa z kaszka i odrobina wody. Młody zjadł ok 80 ml
Super wynik jak na Jaska

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Cześć
U nas była b.dobra noc. Jednak mogła być dłuższa bo Julo zaczął gadać przed 7. No i 2-3 porykiwania ok.21-23 zazwyczaj mamy. Trochę sie wierci. Nie wiem. Może wchodzi w inną faze snu?
Byłam u okulisty ze starszym. Ćwiczenia oczu już niekonieczne ale skończymy te serię do końca tyg. Okulary silniejsze. Oczko zasłaniać na pół dnia. Okulary non stop. Nawet na basen.
Czekam az skończy ćwiczenia i jedziemy do optyka. Od 12 jestem poza domem
Najważniejsze ze wszystko pod kontrolą. A jak Szymi? Juz się przyzwyczail do okularkow?

U nas pierwsza i jedyna drzemka dziś o 15 i trwała całe 22 min także szał ciał...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:39   #3861
nancy822
Zadomowienie

Dostaliśmy paczkę z Hippa Dwie kaszki i dwie łyżeczki w takim fajnym etui To chyba ta paczka testowa chociaż nie dostałam maila, że się zakwalifikowalismy. Ciekawe czy młodemu zasmakuje bo tych jeszcze nie jadł.
Dalej czekam na mleko Nan. Może dojdzie...
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:44   #3862
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
No to też prawda. Ja sama na Mikolajki dostawalam coś słodkiego bądź drobiazg, ewentualnie od babci jeszcze np.czekoladę. Tak samo na Wielkanoc były tylko słodycze. To chyba niestety znak naszych czasów te drogie prezenty na każda okazję.

PS. kuzyn pod choinke mnie rozwalil 😂😂
Haha kuzyn może, ale kucyk?
Później nikt nie chce być chrzestnym, bo 1000 na komunie to najmarniej "trzeba " dać itp...

Później dziecko nie szanuje zabawek i cieszy się przez 5min. Ja tez bym chciała kupić wszystko dzieciom, ale nie chce odbierać tej magii, gdzie im dłużej się czeka na coś i jest mniej dostępne to jest większa wartość nawet jak kosztuje to mało, po drugie nie mam miejsca na to wszystko

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:45   #3863
Hanka20
Zakorzenienie

CASH kurde Ty to masz pecha z tymi piersiami :/

BLACK no widzisz jak fajnie ze mama przyniosła zabawkę

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:47   #3864
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Haha bosko!

Ja też rekordzista, tz wprowadził się następnego dnia jak go poznałam

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 19:03   #3865
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
A nie przeszkadza już synkowi to zasłonięte oczko? Przyzwyczaił się?

Śmieję się, że tam skąd pochodzę na pewno uważają mnie za starą pannę z dzieckiem, także tego :p
On nigdy nie narzekał. Czasem coś mu przeszkadzało ale podziwiam go za
takie szybkie dostosowanie do nowej syt.

Cytat:
Ale Ty też świeżakiem jesteś
Ale takie randki jak najbardziej wskazane, gdyby tylko to nasze dzieciactwo spało do polnocy chociaż bez pobudek to byśmy na bank gdzieś wypadali, a tak to upa

My moglibyśmy wyjsc po 23 bo wtedy spokojniejszy sen ale podziękuję za taką porę

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
W sensie pomidorowa? Robiłam 😉

Przecier pomidorowy: 3 pomidory obieramy ze skorki, smażymy na maśle, dodajemy łyżeczkę cukru (lub więcej jeśli pomidory są bardzo kwaśne). Przecier pomidorowy wrzucamy do bulionu z warzyw (pietruszka, marchew, cebula i czosnek) i mięska. Zageszczamy kleikiem ryzowym, blendujemy 😉 zamiast kleiku można dodać rozgotowany ryż lub drobny makaron (jeśli dziecko je grudki). Ja dodatkowo zabielam do smaku jogurtem naturalnym (łyżeczką).

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Wcześniej robiłam na pomidorach od rolnika. Ale teraz się skończyło pewne źródło i zastanawiam się czy nie kupić pomidorów w puszce.

Ja mam koncentrat pomidorowy se sklepu ze zdrową żywnością i na nim planuję zrobić

Cytat:
A dlaczego silniejsze okulary? Szymek sie pewnie cieszy ze juz nie musi cwiczyc, co?

Ja robilam pomidorowke. Miałam w sloiku przecier że swojskich pomidorów. Dalam marchew, pietruszke, por, troszkę dyni, mięso królika i płatki ryżowe ( te dwa ostatnie oddzielnie gotowane).

Tamte hyly z mniejsza różnicą mierzy szklami żeby oczy przyzwyczaić. Teraz juz silniejsze dostosowane do wady

Cytat:
Dzięki za słowa wsparcia odnośnie cyca. Niestety boli okropnie tak łatwo nie przejdzie

Może jednak szybko przejdzie czego Ci życzę :-*

Cytat:
Maciek i Maja dostali po drobiazgi od nas i od nikogo więcej. Zawsze tak było, dopiero pod choinkę się kupuje prezenty. Wy dostawalyscie zawsze od wujka, chrzestnych, babć? To stolik jakiś by się uzbierać, a ja jestem przyzwyczajona, że ma się pod poduszkę zmieścić. Jak widzę jak mamusie na grupach typu Zara, hm chwała się prezentem na mikolajki za np 500zl lub stosem prezentów, to co pod choinkę kuzyna czy jednoroczna żywego dadzą?

My z bratem dostawalismy drobne a teraz tak się jakoś porobiło że kupujemy w najbliższej rodzinie i zbiera sie tego. W sumie tez mi sie to nie podoba

Cytat:

Hehe. To był czarny doktor (jest takie wino i bardzo je lubię)
Wariaci :P

Cytat:
czemu koniec ćwiczeń i mocniejsze okulary? oj to męczący dzień masz, bidulka:/

nie dziękuj, tylko wpadaj
mi pościel się już mega podoba, tylko do szarego prześcieradła mi nie pasuje ale daję jasne i jest super
fajnie, że Adzie kostka podpasowała

ahh no to miło ze strony mamy

ja kupiłam w SP, ale jeszcze nie używam

ojjj tak ranki są potrzebne my teraz pewnie dopiero na Sylwka pójdziemy to sobie potańcujemy całą noc

dzięki!
oo ale ekspresowy ślub

Koniec ćwiczeń bo uzyskalismy obuoczne widzenie, leniwe oko zostało uaktywnione. Silniejsze okulary bo teraz dostosowane do wady jaką ma bo oczy się juz przyzwyczaiły a od razu te byłyby zbyt silne.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Wow super wynik!

Super wynik jak na Jaska

Najważniejsze ze wszystko pod kontrolą. A jak Szymi? Juz się przyzwyczail do okularkow?

U nas pierwsza i jedyna drzemka dziś o 15 i trwała całe 22 min także szał ciał...
Przyzwyczaił. Oczko mamy zasłaniać na pól dnia po przedszkolu i jeszcze tak długo bo wizyta kontrolna dopiero w lipcu.

Dzięki za miłe słowa i zainteresowanie. Jestem skolowana trochę. Część inf.dobrych część mniej. Terwz mi się inne pytania nasuwają. Okularów nie moze zdejmować nawet na chwilkę

Dziękujemy za gratulacje ząbkowe :-*

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Haha bosko!

Serio?

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Julo slabo spi w dzień. Dzis dwa razy 30min i 1,5h (tatuś ululal) i od 17 padnięty. Teeaz karmię po kąpieli a chyba raczej służę za smoczek.

Julo wczoraj i dziś zjadl 250g mijej zupki. Dzis takiej rzadszej ale objętościowo dużo. Wczoraj wieczorem po kaszce niecałą godz.podawalam mu lek na obiadku sloiczkowym i tak buzię otwierał że dalam mu ike bylo czyli ok 60g. Dodałabym mu jakiś posilek ale musze miec przerwy bo do godziny po jedzeniu ulewa jak pełza
Stary 2015-12-07, 19:06   #3866
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
No padł mi. O tej porze rzadko spi. Normalnie o 19. To dziś pewnie 19.30. Zobaczymy

Oby Ada już padła, ale z ostatniej drzemki wstała o 14.30.

Cytat:
teściowa szok ale cieszyła się bo mąż do te pory frywolny ptaszek był i przyprawiało ją to o ból głowy a moja mama jak to ona bez jakichś większych emocji podeszła babcia za to była bardzo szczęśliwa

To nieźle mi by pewnie rodzice nie pozwolili 😝 a jeszcze kredyt po takim czasie to wogole szaleństwo hehe

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Wow super wynik!

Super wynik jak na Jaska

Oj to pewnie dzień mało ciekawy jeśli tyle spania Oby w nocy Ci wynagrodził
Stary 2015-12-07, 19:08   #3867
gosiak0512
Zakorzenienie

KAMILOVE ale historia fajna

NANCY a mleko NAN potwierdzalas? Oni meila wysylaja ze sie do testow dostalo i dane sie potwierdza a potem to i 3 tyg nawet czekalam na pake. Fajnie z tym hipem moze i ja sie zalapie choc nic nie dostalam na maila

MAJKA super wiesci ze jest lepiej!

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Dzieciaki w pizamach juz i po kolacji ale jeszcze sie bawia. Mloda dzis 2 drzemki po 2h machnela, mam nadzieje ze na noc normalnie zasnie

Stary 2015-12-07, 19:09   #3868
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Haha bosko!

Nie no następna! 😝 - Hardcorowe mamusie nasze forum powinno mieć nazwę tylko wtedy ja nie pasuję tu z moją przyziemną historią hehe
Stary 2015-12-07, 19:21   #3869
gosiak0512
Zakorzenienie

Wychodzi na to ze i ja dostane pake z hipa bo jak sie zalogowalam to mam ankiete do wypelnienia po testach

Stary 2015-12-07, 19:25   #3870
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Tylko jak jej zwieksze na 210 to może mi jeść porcję mniej np. Bo bd dłużej syta a takie dziecko powinno jesc 3x to mleko...

No ja też już nie wiem.... Już cycki opadają...

No dlatego mówię jak dam więcej to może się zrobić z 3 dwa....
Tatiana już jakiś czas je 2 porcje mleka - rano 210 i wieczorem robię z 240ml - czasem zje całe, cczasem trochę zostawi (wieczorem). Jakbym miała się trzymać tego, że ma jeść 3 razy dziennie mleko, to albo nie jadłaby owoców, albo obiadu, albo musiałabym ją budzić w nocy
Amelka jednak większa, więc wydaje mi się, że możę faktycznie te 180to za mało
Cytat:
taaa, przesada

witam się wieczornie
jutro czeka nas wielkie sprzątanie, mąż w pracy, Tadziol śpi, a ja się relaksuje
szkoda tylko, że Karmika nie ma
ja miałam w skrzynce jakieś awizo z info o paczce, która nie mieści w skrzynce... nie wiem co

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Wychodzi na to ze i ja dostane pake z hipa bo jak sie zalogowalam to mam ankiete do wypelnienia po testach
ooo ja też mam, to pewnie to była ta paczka, która nie zmieściłą się w skrzynce

aaaa i Muzyczna kostka robi furorę, super jest

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości